QUOTE(Krista J. @ 2009 05 06, 13:50)
va va ir as visas tas bedas, kylancias del tiutes girdejau. bet ka daryt kai maze istisai zurzia ir prie papo uzmigt nori? sako, kad paskui mama kaip ta tiute pasidaro. maniske buna net mano ranka ar peti pasigavus ciulpt puola

na, jei manoji zirzia, man pirma mintis, kad ji alkana arba nori gerti, duodu papą ir nesuku galvos, kas ką sako. juk vis vien davus ji valgo, o jei nealkana, meta ir rėkia toliau, krūtis nepadeda.
aš džiaugiuos, kad ji žinda ir noriai pati siūlau vien dėl to, kad buvau išsigandus, kai priaugo tik 300g per mėnesį. sutapimas ar ne, bet tuomet ji buvo atradus nykštį ir eidama miegot jį čiulpė

dabar pamiršo šitą savo užsiėmimą.
o šiaip kasdien 23val. maitinant ji užmiega. ir pietų dažnai užmiega valgydama. nemanau, kad dėl to tapau jos soske. aš tiesiog jos mama
soskės tikriausiai būtinas daiktas nemaitinant MP. kadangi visada norėjau neturėti problemų su MP, nedaviau čiulptuko iki 3mėn pagal rekomendacijas. 4,5mėn nebematau reikalo ir abejoju, ar ji išvis imtų

tiesa, gal visai praverstų čiulptukus automobilyje, kai nei maitint, nei nešiot negali, o sėdėt kėdutėj nenori, dūdas paleidžia