Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Šokiai Klaipėdoje
Supermamų klubas > Poilsis, pomėgiai ir šventės > Pomėgiai ir pramogos
bialetti
Neradau tokios konkrečios temos, apie vaikų šokius Klaipėdoje.
Kokius šokius, kur, kiek mokate per mėnesi, lanko jūsų vaikučiai.Jei per mėnesį sumokate už šokius ar reikia papildomai vėl mokėti, jei vyksta kokie konkursai.
Ar siuvate rūbelius koncertams, ar duoda šokiuose?
Pasidalinkit patirtimi, nes mes norim lankyti šokius ir neapsisprendžiam kur geriau?
bialetti
Keliu temele i virsu, noretusi informacijos apie sokiu kolektyvus 4u.gif
bialetti
Gal yra mamyciu, kuriu vaikuciai soka Draugystes klube? Kaip ten sokiai, kokios kainos? 4u.gif
poison
Mūsų dukrytė šoka sportinių šokių klube "Gracija", 3 kartus per savaitę, M. Mažvydo mokykloje. Šokių treneris labai griežtas, moko vaikų disciplinos. Dukrytei šokti labai patinka, nepraleidžia nė vienos repeticijos. Kainytė 60 litų 4u.gif
bialetti
QUOTE(poison @ 2009 05 08, 10:23)
Mūsų dukrytė šoka sportinių šokių klube "Gracija", 3 kartus per savaitę, M. Mažvydo mokykloje. Šokių treneris labai griežtas, moko vaikų disciplinos. Dukrytei šokti labai patinka, nepraleidžia nė vienos repeticijos. Kainytė 60 litų  4u.gif
*

Smagu girdeti, kad dukrytei patinka sokti.
Mano vaikui ir patinka sokti, tai dabar ieskosim kur mes rudeni keliausim, ar i Saulutes kluba ar i Draugystes? g.gif
bialetti
Na nera mamyciu, kuriu vaikai soka? 4u.gif g.gif
ramirėja
Nuo kokio amžiaus galima būtų pradėti vesti g.gif ar ne per mažas vaikas 3 metukų g.gif manoji labai mėgsta pastrypalioti bigsmile.gif
bialetti
QUOTE(ramirėja @ 2009 05 20, 13:58)
Nuo kokio amžiaus galima būtų pradėti vesti g.gif ar ne per mažas vaikas 3 metukų g.gif manoji labai mėgsta pastrypalioti bigsmile.gif
*

manau tikrai ne per maza. Tai geriausia pasiteirauti pas vadove. 4u.gif
ramirėja
QUOTE(bialetti @ 2009 05 20, 21:36)
manau tikrai ne per maza. Tai geriausia pasiteirauti pas vadove.  4u.gif
*

Taip ir darysiu turbūt rolleyes.gif bet norėtųs kokių nors atsiliepimų apie pačias mokyklėles,patarimų iš jau lankančių ax.gif netikiu,kad niekas nelanko bigsmile.gif
bialetti
QUOTE(ramirėja @ 2009 05 21, 10:39)
Taip ir darysiu turbūt rolleyes.gif bet norėtųs kokių nors atsiliepimų apie pačias mokyklėles,patarimų iš jau lankančių ax.gif netikiu,kad niekas nelanko bigsmile.gif
*

Tai ar pavyko, suzinoti ka nors apie mokykleles kokias sokiu?
bet dabar vasara, tai turbut dauguma sokiu bureliu ar mokykleliu atostogauja, bet nuo rudens vel vaikuciai prades sokti.
Mes per vasara galvosim, kur eis sokti mano mergyte. g.gif
ramirėja
QUOTE(bialetti @ 2009 06 10, 20:57)
Tai ar pavyko, suzinoti ka nors apie mokykleles kokias sokiu?
bet dabar vasara, tai turbut dauguma sokiu bureliu ar mokykleliu atostogauja, bet nuo rudens vel vaikuciai prades sokti.
Mes per vasara galvosim, kur eis sokti mano mergyte.  g.gif
*

Dar labai nesistengiau ieškoti,nes vasaros metu ruošiamės atostogauti,o šokti tik nuo rudens,bet šiaip žinių mažoka apie šokių būrelius/mokyklas g.gif
fleita
Mūsų dukra taip pat lanko sportinių šokių klubą "Gracija" savo darželyje "Volungėlė", pradėjo lankyti nuo 3 m. Mokame 60 Lt per mėnesį.
ramirėja
QUOTE(fleita @ 2009 06 11, 13:28)
Mūsų dukra taip pat lanko sportinių šokių klubą "Gracija" savo darželyje "Volungėlė", pradėjo lankyti nuo 3 m. Mokame 60 Lt per mėnesį.
*

Gal gali papasakoti plačiau,ar reikia pirkti kokius spec rūbus,češkes ir t.t kiek kartų per sav lanko ir kiek ilgai trunka pamokėlės?
bialetti
Ar ziurite mamos sestadieniais Talentu ringa, as ziurejau, patinka labai kaip soko Benas is Isado sokiu gr.is KLP. Visciuku sokis.Mes ji stebejome ir Gintarinej rampoj, tai sale uze nuo jo sokio. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
fleita
QUOTE(ramirėja @ 2009 06 12, 15:25)
Gal gali papasakoti plačiau,ar reikia pirkti kokius spec rūbus,češkes ir t.t kiek kartų per sav lanko ir kiek ilgai trunka pamokėlės?
*

Šokių pamokėlės vyksta 3k per savaitę ir trunka 1 val. Apranga: češkės, sijonukas, marškinėliai. Koncertams pirkom vienodus marškinėlius ir bridžiukus. Paruošia programėles, koncertuoja ne tik darželyje, bet ir įvairių miesto renginių metu. Šiaip esu visai patenkinta šiais užsiėmimais, o svarbiausia, kad dukrai patinka. Ir dar man labai svarbu, kad nereikia niekur vežti, viskas vyksta darželyje, dienos metu.
bialetti
QUOTE(fleita @ 2009 06 14, 12:30)
Šokių pamokėlės vyksta 3k per savaitę ir trunka 1 val. Apranga: češkės, sijonukas, marškinėliai. Koncertams pirkom vienodus marškinėlius ir bridžiukus. Paruošia programėles, koncertuoja ne tik darželyje, bet ir įvairių miesto renginių metu. Šiaip esu visai patenkinta šiais užsiėmimais, o svarbiausia, kad dukrai patinka. Ir dar man labai svarbu, kad nereikia niekur vežti, viskas vyksta darželyje, dienos metu.
*

thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.