Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Plauku apsauga sauleje
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Grožis ir kosmetika > Plaukų priežiūra
Ilgakoja
Sveikutes 4u.gif Arteja vasarele, pajuris, baseinai ir aisku saulute nuo ryto iki vakaro... thumbup.gif Ka naudojate plaukam, kad apsaugotu plaukucius nuo saules spinduliu? Lauksiu patarimu 4u.gif
*Chardonnay*
As jau apsirupinau, nusipirkau va toki purskala plaukams su SPF 6:
user posted image
Dar kaitrios saulutes nera, bet manau jau greit pradesiu naudot biggrin.gif
gutte86
Specialiai nenaudoju nieko biggrin.gif Leidziu plaukams ilsetis smile.gif
Ilgakoja
QUOTE(gutte86 @ 2009 04 28, 16:29)
Specialiai nenaudoju nieko  biggrin.gif  Leidziu plaukams ilsetis  smile.gif
*

Na sauleje jie tikrai nepailsi..smile.gif
gutte86
QUOTE(Ilgakoja @ 2009 04 28, 22:41)
Na sauleje jie tikrai nepailsi..smile.gif
*

nezinau kaip jus, bet as vasara nebunu visa diena ant tiesiogines saules smile.gif todel naudosiu tas pacias priemones kaip ir kitais metu laikais smile.gif
Ilgakoja
QUOTE(gutte86 @ 2009 04 28, 18:43)
nezinau kaip jus, bet as vasara nebunu visa diena ant tiesiogines saules  smile.gif  todel naudosiu tas pacias priemones kaip ir kitais metu laikais  smile.gif
*

as prie juros gyvenu, tai pleze bunu tikrai daug.. doh.gif dabar dar i siltus krastus varau tai ieskau geros apsaugos...smile.gif thumbup.gif
mr nobody
geriausia apsauga kepure thumbup.gif
Ilgakoja
QUOTE(mr nobody @ 2009 04 29, 14:09)
geriausia apsauga kepure  thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif
chiquitta
Sveikos, pirmiausia tai noriu atsiprasyt kad ne i tema as cia 4u.gif bet man labia reikia jusu pagalbos… rasau bakalaurini darba apie europos kulturos sostine ir skubiai reikia atlikti apklausa… tai bukit geros ir gelbekit drauga nelaimej ax.gif anketa rasite cia http://www.publika.lt/lt/apklausa-15-49f848fb6d623.html
Meri_ceri
Zinau kad Kerastase labai gera linija nuo saules, raudonos spalvos..bet kainos kandziojas doh.gif
baggio
QUOTE(mr nobody @ 2009 04 29, 18:09)
geriausia apsauga kepure  thumbup.gif
*

Galiu gincytis, nes visose kelionese i siltus krastus(2kart i vasara) budavau ir su skara, ir su kepure, bet plaukai vistiek nusausedavo doh.gif Priemones naudoju tik rinktines, vat mirksiukas.gif
vėlyvė
naudoju galvos apdangalus. spec. priežiūros priemonėms pinigėlių nelabai atlieka smile.gif
Uzusienos
Aišku, reikėtų saulėje būnant galvos apdangalą nešioti, bet aš vis nerandu tokio, kuris būtų universalus, taip ir pravaikštau visą saulėtąjį laikotarpį vienplaukė...

Naudojau gan ilgą laiką Kerastase saulės liniją (šampūnas, gelis, kaukė, purškiamoji migla), tai galiu pasakyti, kad kažkokio ypatingo poveikio nepajutau. Tikriausiai labiausiai patiko gelis ir purskiamoji migla. Ypač po pastarojo plaukai tapdavo minkšti smile.gif

O dabar, kadangi krizė (haha), tai naudoju Margaritos šampūną, balzamą ir kaukę su alumi ir esu labai patenkinta. Plaukų struktūra - gera, net pleiskanos išnyko! Dar nusipirkau Margaritos gintarinės linijos nenuplaunamą plaukų kremą (rašo, kad su UV apsauga) - superinis irgi smile.gif

Naudoju ir Alfaparf Semi di lino aliejuką plaukams (su sėmenų aliejumi, berods), tai kiek pamenu, ten irgi šiek tiek apsaugo nuo saulės poveikio. Buvo metas, kai plaukai buvo labai nusistekenę nuo eksperimentų su dažymais, tai iki šiol esu šventai įsitikinusi, kad tas aliejukas man padėjo pagerinti plaukų būklę smile.gif Religingai tepdavausi po kiekvieno plaukų plovimo...
mergytia
the body shop purskiklis su melynem thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif smile.gif
Ilgakoja
QUOTE(mergytia @ 2009 05 08, 16:55)
the body shop purskiklis su melynem  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif  smile.gif
*

reiks isbandyti..smile.gif 4u.gif
Mona187
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 28, 20:22)
As jau apsirupinau, nusipirkau va toki purskala plaukams su SPF 6:
user posted image
Dar kaitrios saulutes nera, bet manau jau greit pradesiu naudot biggrin.gif
*

Kaip vadinasi? Kaina?
Papildyta:
QUOTE(Uzusienos @ 2009 04 30, 23:24)
Aišku, reikėtų saulėje būnant galvos apdangalą nešioti, bet aš vis nerandu tokio, kuris būtų universalus, taip ir pravaikštau visą saulėtąjį laikotarpį vienplaukė...

Naudojau gan ilgą laiką Kerastase saulės liniją (šampūnas, gelis, kaukė, purškiamoji migla), tai galiu pasakyti, kad kažkokio ypatingo poveikio nepajutau. Tikriausiai labiausiai patiko gelis ir purskiamoji migla. Ypač po pastarojo plaukai tapdavo minkšti smile.gif

O dabar, kadangi krizė (haha), tai naudoju Margaritos šampūną, balzamą ir kaukę su alumi ir esu labai patenkinta. Plaukų struktūra - gera, net pleiskanos išnyko! Dar nusipirkau Margaritos gintarinės linijos nenuplaunamą plaukų kremą (rašo, kad su UV apsauga) - superinis irgi smile.gif

Naudoju ir Alfaparf Semi di lino aliejuką plaukams (su sėmenų aliejumi, berods), tai kiek pamenu, ten irgi šiek tiek apsaugo nuo saulės poveikio. Buvo metas, kai plaukai buvo labai nusistekenę nuo eksperimentų su dažymais, tai iki šiol esu šventai įsitikinusi, kad tas aliejukas man padėjo pagerinti plaukų būklę smile.gif Religingai tepdavausi po kiekvieno plaukų plovimo...
*

Papildyta:
QUOTE(mergytia @ 2009 05 08, 20:55)
The body shop purskiklis su melynem  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif  smile.gif
*

Gal galima tikslesnį pavadinimą? Kur galima įsigyt?

Dar norėtųsi, kad kuri nors priemonė atgaivintų plaukus, drėkintų, blizgesio suteiktų ax.gif
Xanaka
Zinau kad Kerastase labai gera linija nuo saules, raudonos spalvos..bet kainos kandziojas doh.gif
*

[/quote]

Sutinku kad kainos galetu buti ir mazesnes.
todel sampuna nusipirkau dabar toki:
user posted image
siaip Kerastase irgi Loreal priklauso. O Loreal Expert linija zyyymiai pigesne uz Kerastase.
Iki siol ka naudojau is sios serijos viskas patiko, manau ir sitas bus geras.
Aurore_
Man si tema irgi aktuali, nes norisi plaukais rupintis ir vasara, o kiek zinau, kaip tik siuo metu laiku juos ypatingai reikia saugoti:)Kiek pastebejau parduotuvese, tai nera jau labai didelis pasirinkimas priemoniu, kurios apsaugo nuo kenksmingu saules spinduliu:)Internete kazka radau firmos LAKME, gal kas apie ja girdeje?Man sitas pasirode neblogas http://www.keke.lt/index.php?pid=15&cid=247&pr=28372
shopingas
Labai geras purskalas plaukams yra Aveda:
user posted image

O dar teko skaityt, kad siuloma drekinanciu kondicionierium issitept plaukus ir susirist i kuoduka bunant prie juros, o grizus i namus issiplaut.
ritule.rita
Nieko nenaudoju, nematau reikalo
Intrinsa
Solar sublim purskala, nezinau, kiek apsaugo, bet kvepia skaniai biggrin.gif o geriausia apsauga yra kepure
user posted image
Puikiausioji
QUOTE(Aurore_ @ 2009 06 08, 18:26)
Man si tema irgi aktuali, nes norisi plaukais rupintis ir vasara, o kiek zinau, kaip tik siuo metu laiku juos ypatingai reikia saugoti:)

Saugoti plaukus reikia visada, bet ypatingos apsaugos plaukai reikalauja būtent žiemą, o ne vasarą. Vasarą plaukai atsigauna, greičiau auga, nestresuoja dėl didelių temperatūros pokyčių. Aš vasarą naudoju įprastines priemones, papildomai nuo saulės nenaudoju nieko
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.