Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Viskas apie dušo kabinas
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Kriaka
Jau issirinkom, labai noretumem jos, bet daug abejoniu, gal kas turit ar girdejot, geras daiktas ar ..................

Na tikriausiai niekas tokios duso kabinos neturi g.gif g.gif
Daiva
Tai kad Kriaka brangus malonumas ta dušo kabina su pirtim - čia jaunos šeimos daugiausia - paprastai voniai kartais pinigėlių matyt neužtenka... smile.gif
Kriaka
QUOTE (Daiva @ 2004 10 11, 22:11)
Tai kad Kriaka brangus malonumas ta dušo kabina su pirtim - čia jaunos šeimos daugiausia - paprastai voniai kartais pinigėlių matyt neužtenka... smile.gif

Tai kad ir mes jauna seima tongue.gif rolleyes.gif , bet tiek uzsimaniau tos duso kabinos, kad sakau ant grindu miegosiu laugh.gif

Aciu, kad atsiliepei wub.gif
roma
Noretume duso kabinos su garu.Nuziurejome kinietiska uz 5000lt.Bijome del kokybes.Gal kas turite ar girdejote atsiliepimus?Busiu dekinga uz informacija.
silvijak
as girdejau atsiliepimus, kad labai labai gerai. vienos daruges drauge turi tai ir ji sake pirks. sako labai labai gera kiekviena ryta pasilepinti. toks pats efektas gaunasi kaip turkiska pirtis
Letavio
thumbup.gif pirk ir neabejok, jei nori nedidukes tai ermitaze, tokia dar su vonele maciau, jei reik vaika maudyti, labai geras daiktas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
gabriele
Mes patys neturim, bet pas musu pazistamus yra ir leido isbandyti thumbup.gif Tikrai faina, dar ir muzikos viduje budamas gali klausytis. Pirko Gariunuose, tpfu, tpfu, tpfu, jau tikriausiai pora metu, bet viskas veikia be problemu. Manau, jei galite skirti tokiam pirkiniui pinigeliu, tai ir pirkite, tikrai turetu patikti.
ESLAUDA
Mes turime labai patenkinti, ypac vyras thumbup.gif bo as tai vonyte savo isimylejus wub.gif
Maus
Ir as labai svajoju apie tokia duso kabina smile.gif Gal kas jau daugiau isigije, papasakokit, ar tikrai fainas dalykas, kaip kainos?
laukine
na mes irgi galvojom apie tokią, bet jų išmatavimai mums jau netinka - telpa tik standartinė 90x90, tai pasiėmėm su masažine sienele. teks apseit ir tokia verysad.gif
Mergelė

Na maudžiaus garinėj pirtį, tikrai kaifas. Kai svečiavausi pas brolį tai labai skaudėjo sąnarius, pabuvus pirtelėj iš karto skausmas atlėgo.
Jei yra galimybė, tai tikrai puikus daiktas ir pirkit. 4u.gif 4u.gif
Gute4Gute
Ruosiuosi pirkti duso kabina, taciau nezinau kokia pasirinkti g.gif
Nezinau kurios geresnes blush2.gif Yra net uz 700 Lt (bet dureles jauciu kad greit issikraipys)...Noreciau kad patartumete nuo A iki Z siuo klausimu
Kokias jus namuose turite, kur pirkote? friends.gif
AGI
Gal ir ne visai į temą, bet noriu paskiūlyti dar vieną galimybę - jei vonia nemaža, tai labai patogu vieną kampą paskirti tiesiog dušui be jokios kabinos. Tiesiog plytelės suklojamos su nuolydziu ir ant sienos tvirtinamas dusas. Pageidautina, kad grindys būtų šildomos. Esu išbandžiusi įvairių dušo kabinų, bet tokioje jaučiausi geriausiai - nebijai alkūne užkliudyti sienelių, niekas nevaržo judesių. O ir valyti tokią "dušo patalpą" daug paprasčiau nei raitytą dušo dugną ir sieneles. Pačiai buvo keista, kad toks paprastas sprendimas duoda puikų rezultatą. Jei sugebėsim pasistatyti savo namą, tai darysiu tik tokį "dušo kampelį". Aišku, čia viskas priklauso nuo situacijos.
Gute4Gute
QUOTE(AGI @ 2005 08 30, 16:26)
Gal ir ne visai į temą, bet noriu paskiūlyti dar vieną galimybę - jei vonia nemaža, tai labai patogu vieną kampą paskirti tiesiog dušui be jokios kabinos. Tiesiog plytelės suklojamos su nuolydziu ir ant sienos tvirtinamas dusas. Pageidautina, kad grindys būtų šildomos. Esu išbandžiusi įvairių dušo kabinų, bet tokioje jaučiausi geriausiai - nebijai alkūne užkliudyti sienelių, niekas nevaržo judesių. O ir valyti tokią "dušo patalpą" daug paprasčiau nei raitytą dušo dugną ir sieneles. Pačiai buvo keista, kad toks paprastas sprendimas duoda puikų rezultatą. Jei sugebėsim pasistatyti savo namą, tai darysiu tik tokį "dušo kampelį". Aišku, čia viskas priklauso nuo situacijos.
*

jei vonia didele-tai mintis gal ir nebloga, bet vat manoji mazyte. Todel ir atsisakome vonios, kad vietos padaugetu. g.gif
elia
*

labai liuks idėja, mes tai ir galvojam daryti, bet kyla labai daug klausimų:
1.kaip mūryti dušo sienas, iki lubų (2,7m) ar ne?
2.iš kur reiks gaut dušo duris g.gif pvz. Graveroj paprašė apie 1,5 t.Lt blink.gif (tiek kainuoja visa dušo kabina )
3. jei mūryti iki lubų, reikia dėti apšvietimą ir atvest ventiliaciją į kabiną g.gif

gal kas esat radę pav. internete su tokiom dušo kabinom?
turtle
QUOTE(Gute4Gute @ 2005 08 29, 21:52)
Nezinau kurios geresnes  blush2.gif Yra net uz 700 Lt (bet dureles jauciu kad greit issikraipys)...Noreciau kad patartumete nuo A iki Z siuo klausimu
Kokias jus namuose turite, kur pirkote?  friends.gif
*

Kiek pamenu, mes uz savo mokejome 1400 g.gif Pirkta firmoje "Amonita" ( www.amonita.lt ), tai tokia atrodo, tik melsvo tamsinto stiklo:
http://vonios.lt/foto/W_0710.jpg

Pdeklas - akrilinis, aliumininis remas kiek pamenu, stiklas grudintas (jokiu budu neimk plastikines sieneles schmoll.gif ) rolleyes.gif Normaliai visai laiko, naudojama jau daugiau nei puse metu mirksiukas.gif Aisku, yra ir geresniu, bet as ieskojau pigiau blush2.gif O pasidaryti duso kabina su nuolydziu tai faina, ale as kai pagalvoju, kaip reiktu tas plyteles sveisti ant grindu doh.gif Jau man uztenka sienu su plytelem blush2.gif nes kabinos stiklas valosi lengvai mirksiukas.gif Akrilas irgi gana lengvai valosi. na, nezinau, siaip klausk, kas rupi, nes net nezinau, kad tau cia dar patarti cool.gif
Pusaite
QUOTE(Gute4Gute @ 2005 08 29, 23:52)
Nezinau kurios geresnes  blush2.gif Yra net uz 700 Lt (bet dureles jauciu kad greit issikraipys)...Noreciau kad patartumete nuo A iki Z siuo klausimu
Kokias jus namuose turite, kur pirkote?  friends.gif
*

na ir kokia issirinkai?
Snoop
QUOTE(turtle @ 2005 10 12, 15:13)
Kiek pamenu, mes uz savo mokejome 1400  g.gif Pirkta firmoje "Amonita" ( www.amonita.lt ), tai tokia atrodo, tik melsvo tamsinto stiklo:
http://vonios.lt/foto/W_0710.jpg

Pdeklas - akrilinis, aliumininis remas kiek pamenu, stiklas grudintas (jokiu budu neimk plastikines sieneles  schmoll.gifrolleyes.gif Normaliai visai laiko, naudojama jau daugiau nei puse metu  mirksiukas.gif Aisku, yra ir geresniu, bet as ieskojau pigiau  blush2.gif O pasidaryti duso kabina su nuolydziu tai faina, ale as kai pagalvoju, kaip reiktu tas plyteles sveisti ant grindu  doh.gif Jau man uztenka sienu su plytelem  blush2.gif nes kabinos stiklas valosi lengvai  mirksiukas.gif Akrilas irgi gana lengvai valosi. na, nezinau, siaip klausk, kas rupi, nes net nezinau, kad tau cia dar patarti  cool.gif
*

super, mes irgi toki is amonitos nusiziurejome.
Acacia
*

Pas mane irgi tokio tipo dušas thumbup.gif
nikute
O gal kas tokią turit iš AMONITOS? Labai laukiu atsiliepimų smile.gif

user posted image
saule
Kaunietėms, taupančiom pinigėlius, patarčiau vonių, dušo kabinų ir pan. pasidairyti UAB "Aikada" wink.gif
janna
As taip pat savo vonios kambaryje esu isirengusi duso kabina.
Bet, kadangi mano vinia yra labai maza, o norejosi i ja dar kaz kaip italpinti ir skalbimo masina, tai man ja tiesiog padare, nes nei viena standartine netiko, o ir nemazai pinigeliu sutaupiau. praktiskai papildomai reikejo truputeli dugna pakelti ir viena senele padaryti. mano paskaiciavimais, jei palyginti su nebrangia cekiska duso kabina ir "bliudu", sutaupiau apie 700Lt. vot.
kita vertus zinoma jei leidzia finansines ir technines galimybes, tai kodel gi nenusipirkus svajojama....
Pusaite
QUOTE(nikute @ 2005 10 20, 22:34)
O gal kas tokią turit iš AMONITOS? Labai laukiu atsiliepimų smile.gif

user posted image
*

na man per daug aukstas ilipimas i ja.noretusi taip aukstai koju nekilnot smile.gif
nikute
QUOTE(Pusaite @ 2005 10 21, 08:10)
na man per daug aukstas ilipimas i ja.noretusi taip aukstai koju nekilnot smile.gif
*

Bet kai vaikas mėgsta pasipliuškenti, o vonios statyti nebėra kur, tai vienintelė išeitis - toks aukštas "bliūdas". Niekas tokių neturit?
Pusaite
QUOTE(nikute @ 2005 10 21, 10:15)
Bet kai vaikas mėgsta pasipliuškenti, o vonios statyti nebėra kur, tai vienintelė išeitis - toks aukštas "bliūdas". Niekas tokių neturit?
*

aaa,tada viskas aisku tongue.gif
nes man irgi nelabai telpa tai vyras sako vonia su durelem
bet man taip neaa schmoll.gif
jis mat nori vonios o as duso,tai sukam dabar galvas
saule
QUOTE(nikute @ 2005 10 21, 09:15)
*

Mes panašų turim wink.gif Vaikui tenai maudytis - idealu thumbup.gif
nikute
QUOTE(saule @ 2005 10 21, 11:26)
Mes panašų turim wink.gif Vaikui tenai maudytis - idealu  thumbup.gif
*

Labai įdomu, kokį panašų: kokia firma, kieno gamyba, kaina? Nes su tokiu pogiliu padėklu ir normalesnio dizaino (ne iš 6, o iš 4 stiklų) mačiau tik šitos firmos.
saule
QUOTE(nikute @ 2005 10 21, 12:27)
Labai įdomu, kokį panašų: kokia firma, kieno gamyba, kaina? Nes su tokiu pogiliu padėklu ir normalesnio dizaino (ne iš 6, o iš 4 stiklų) mačiau tik šitos firmos.
*

Tiesą pasakius, nesigilinau kas gamintojas. Bet greičiausiai Taivanis ar pan. Mūsų dušo kabina yra uždara. Kaina 3500 lt. Va tokia:
user posted image
Dar per trumpai ją turim, kad galėčiau pasakyti gera ar ne, tačiau, kad gilus dušo padėklas labai liuks vaikučiams praustis - tai tikrai.
Nežinau ar tai kainų politika, ar tiesiog gamintojas kitas, bet tas pats modelis Amonitoj kainuoja berods virš 12000 lt blush2.gif (mes pirkom Aikadoj).
elia
QUOTE(elia @ 2005 10 12, 14:50)
labai liuks idėja, mes tai ir galvojam daryti, bet kyla labai daug klausimų:
1.kaip mūryti dušo sienas, iki lubų (2,7m) ar ne?
2.iš kur reiks gaut dušo duris  g.gif pvz. Graveroj paprašė apie 1,5 t.Lt blink.gif (tiek kainuoja visa dušo kabina )
3. jei mūryti iki lubų, reikia dėti apšvietimą ir atvest ventiliaciją į kabiną g.gif

gal kas esat radę pav. internete su tokiom dušo kabinom?
*

QUOTE(Acacia @ 2005 10 20, 09:38)
Pas mane irgi tokio tipo dušas  thumbup.gif
*

tai gal gali atsakyti? arba gal turi foto savo dušo kab.?
nikute
QUOTE(saule @ 2005 10 21, 14:03)
Tiesą pasakius, nesigilinau kas gamintojas. Bet greičiausiai Taivanis ar pan. Mūsų dušo kabina yra uždara. Kaina 3500 lt.
*

O man gerokai mažesnę kainą pasakė, kai pardavėjų užklausiau g.gif
saule
QUOTE(nikute @ 2005 10 25, 12:50)
O man gerokai mažesnę kainą pasakė, kai pardavėjų užklausiau g.gif
*

Amonitoj klausei? Ir tikriausiai kalba eina apie dušo kabiną tiesiog su giliu paduku ir durelėm?
Mūsiškė su garu, purkštukais, radiju ir visokiom kitokiom nesąmonėm...
nikute
QUOTE(saule @ 2005 10 25, 14:09)
Amonitoj klausei? Ir tikriausiai kalba eina apie dušo kabiną tiesiog su giliu paduku ir durelėm?
Mūsiškė su garu, purkštukais, radiju ir visokiom kitokiom nesąmonėm...
*

Ne, nusiunčiau į AIKADĄ užklausimą e-meilu su nuotrauka. Paklausiau padėklo gylio, kainos ir atvežimo į Vilnių. Gylį pasakė, kainą irgi, o vat į Vilnių ir negabena cry.gif
Taip, ta pati, su visom nesąmonėm tongue.gif
saule
QUOTE(nikute @ 2005 10 25, 15:36)
Ne, nusiunčiau į AIKADĄ užklausimą e-meilu su nuotrauka. Paklausiau padėklo gylio, kainos ir atvežimo į Vilnių. Gylį pasakė, kainą irgi, o vat į Vilnių ir negabena cry.gif
Taip, ta pati, su visom nesąmonėm tongue.gif
*

Tai apiplėšė gun_bandana.gif , apgavo mus bash.gif
O kokią kainą Jums pasakė? listen.gif
skorpiniuke
mes tai irgi paskyrem kampa ji isklojam siuo metu plytelem, pakabinsim dusa ir po to uzsisakysim dusui duris. kabinos nenorejom nes labai mazai vietos nera nei kur apsiskuti
elia
QUOTE(eglisake @ 2005 10 30, 19:27)
mes tai irgi paskyrem kampa ji isklojam siuo metu plytelem, pakabinsim dusa ir po to uzsisakysim dusui duris. kabinos nenorejom nes labai mazai vietos nera nei kur apsiskuti
*

o kaip išmūrijot dušo sienas? iki viršaus ar ne?
nikute
QUOTE(saule @ 2005 10 25, 15:39)
Tai apiplėšė  gun_bandana.gif , apgavo mus bash.gif
O kokią kainą Jums pasakė?  listen.gif
*

2800 smile.gif g.gif Gal atpigo? g.gif
Rudaakė
QUOTE(saule @ 2005 10 21, 16:03)
Tiesą pasakius, nesigilinau kas gamintojas. Bet greičiausiai Taivanis ar pan. Mūsų dušo kabina yra uždara. Kaina 3500 lt. Va tokia:
user posted image
Dar per trumpai ją turim, kad galėčiau pasakyti gera ar ne, tačiau, kad gilus dušo padėklas labai liuks vaikučiams praustis - tai tikrai.
Nežinau ar tai kainų politika, ar tiesiog gamintojas kitas, bet tas pats modelis Amonitoj kainuoja berods virš 12000 lt  blush2.gif (mes pirkom Aikadoj).
*

Cia uz sita kabina mokejote 3500? Kazkas cia minejo, kad dar maziau 4u.gif As kaip tik apie kazka panasaus svajoju i savo nauja buteli, nors irgi dar su savuoju galutinai neapsisprendziam - vonia ar dusas... kai pagalvoji, kad bus vaikuciu, tai kaip ir vonios noretusi.... ax.gif
As kiek dairiausi tai panasios duso kabinos - apie 10 000 traukia.... tai kaip cia dabar g.gif
Ping
Na gal buna "orginalas" ir "neorginalas" panasios bet skirtingu gamintoju todel ri kainos skiriasi, bet cia tik mano samprotavimai. O man iskilo klausimas toks praktiskas:
Ar buna duso kabinose kranas? gal ir juokinga, bet as rytais nelendu po dusu o galva plaunu tai kaip ten butu su jos plovimu ar patogu? biggrin.gif
nikute
QUOTE(Ping @ 2005 11 08, 11:22)
Ar buna duso kabinose kranas? gal ir juokinga, bet as rytais nelendu po dusu o galva plaunu tai kaip ten butu su jos plovimu ar patogu?  biggrin.gif
*

Šiaip kaip nori, taip ir pasidarai: jei perki tik kabinos "griaučius", tai maišytuvą ar masažinę dušo sienelę su maišytuvu (kranu) nusiperki kokią nori. Jei perki jau su viskuo, tai, manyčiau irhi kažkiek galima pasirinkti.
Giko
Va, ir aš degu tuo noru, reiks pasidairyti ko gero yra rolleyes.gif
Marzde
Atnaujinu temelę,nes turiu klausimuką. Sakykit ar sunku buvo daryt "padėklą" iš plytelių,kiek jum tai kainavo? Mes dabar įsirenginėjam vonios kambarį,norim statyt dušo kabiną,tačiau tokių matmenų,kokių mum reikia-padėklų negamina. Užsienio internetiniuose psl. mačiau visokių dydžių padėklų,bet pas mumi neimportuoja.
Nomika
o mes nusprendeme duso "kabina" daryti be padeklo, tiesiog bus plyteles kaip ir visos vonios grindys ir tik duso duris stumdomas montuosim, va ir dusas.
Marzde
Tai taip ir aš planuoju daryt.O kaip grindis darot,kelsit jas,ar visos vonios lygyje bus? Kiek apytiksliai kainuotų daryt? Ar tai nėra sudėtinga ir pačiam galima padirbėt? O kur duris dušui užsakinėsit,kiek kainuos?
Rudaakė
Aha, as irgi laaaabai tokios noriu i savo nauja butuka.... ir tikrai noriu patarimu bei rekomendaciju kokia pirkti 4u.gif
nikute
Pagaliau mūsų kabina įrengta thumbup.gif Labai esu patenkinta, kad rinkausi ne vonią, o gilią kabiną - ir vietos sutaupiau, ir normaliai nusiprausiam nedaužydami alkūnių į kabinos stiklą tongue.gif Rinkomės štai tokią:

user posted image

Natūroje, t.t mūsų vonioje, dar gražiau atrodo tongue.gif
Ping
nikute, sauni kabina thumbup.gif , as ir apie tokia savjoju. Gal gali pasakyti kiek kainavo visa kabina su pagrindu ir kur pirkote?
nikute
QUOTE(Ping @ 2005 12 12, 08:24)
nikute, sauni kabina  thumbup.gif , as ir apie tokia savjoju. Gal gali pasakyti kiek kainavo visa kabina su pagrindu ir kur pirkote?
*

Kabiną pirkome "Amonitoje". Kaina jos su padėklu - 1190 Lt.

O štai mano kabina:

Ping
Mano svajone... wub.gif wub.gif wub.gif
pijuska
QUOTE(nikute @ 2005 12 11, 15:19)
Pagaliau mūsų kabina įrengta thumbup.gif  Labai esu patenkinta, kad rinkausi ne vonią, o gilią kabiną - ir vietos sutaupiau, ir normaliai nusiprausiam nedaužydami alkūnių į kabinos stiklą tongue.gif  Rinkomės štai tokią:

user posted image

Natūroje, t.t mūsų vonioje, dar gražiau atrodo tongue.gif
*

tokia kabina Kaune URMO BAZEJE, kainuoja nuo 500 Lt
pijuska
patarimas. tik nepirkit kinietiskos.nors kainuoja 3-5 tukst. lt, bet ir kokybe pagal kaina. na o geros kokybes kainos prasideda nuo 10000 lt
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.