Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Viskas apie dušo kabinas
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
rasras
QUOTE(vaileta @ 2008 06 19, 17:02)
Scandinavia Steam
*

Aš gal irgi norėčiau iš jų, bet ta montavimo paslauga +600 lt atbaido... verysad.gif Kai pradėsit naudotis, parašykit, ar patinka, ar atitiko lūlesčius...
vaileta
Ok kai tik panaudosim, parasysiu... drinks_cheers.gif
Calluna
Sveiki,
Na stai, pagaliau ir mes prisiskaite visokiausiu nuomoniu, pasistatem garine kabina su masazine vonia!
Dabar bandysim ta kinieciu stebukla! smile.gif

rasras
QUOTE(Calluna @ 2008 06 21, 02:41)
Sveiki,
Na stai, pagaliau ir mes prisiskaite visokiausiu nuomoniu, pasistatem garine kabina su masazine vonia!
Dabar bandysim ta kinieciu stebukla! smile.gif
*

O kokią pirkote? Kiek mokėjote? Ir labai įdomu išgirsti atsiliepimus...nepamirškit pasidalinti įspūdžiais... ax.gif Mums dabar labai aktualus klausimas, nes dar neišsirinkom. smile.gif 4u.gif
Calluna
Viska apsvarscius ir pasibarus tarpusavi, pirkom va toki kiniska stebukla, pati pigiausia savo klasej, bet su garais ir oro masazu! smile.gif Hidro masazo atsisakem nes pardavejas perspejo kad negalima bus pilti druskos, o mes tai labai megstam, tai ir palikom tik ora, sutaupe 500Lt smile.gif
Po isbandymo iskart suradom keleta problemeliu, na neskaitant dideliu problemu su surinkimu! biggrin.gif
Bet siaip, visai patenkinti, kazkiek sutaupem, nes norejom pirkti brangesne, o uzsakem sia, tai dar liks pinigu modernizacijai! thumbup.gif

user posted image
rasras
Mes galvojam gal tokią pirkti? g.gif
http://www.dugera.com/preke_detali.asp?id=...irtisS3-100QB-S
Calluna
QUOTE(rasras @ 2008 06 22, 10:31)

Atrodo neblogai! Tik kodel tokia maza??? Atsisesti normaliai neiseis i vandeni... sad.gif Reikia bent 1400x1400, tada galima normaliai sedieti, na ir dar masazas nepakenktu, bent jau oro, o kaip malonu po darbo imesti i vandeni druskos kamuoliuka, ijungti megstamiausia muzika, masaza ir pamedituoti vandenyje kokia valandele! vacation4.gif
rasras
QUOTE(Calluna @ 2008 06 22, 11:49)
Atrodo neblogai! Tik kodel tokia maza??? Atsisesti normaliai neiseis i vandeni... sad.gif Reikia bent 1400x1400, tada galima normaliai sedieti, na ir dar masazas nepakenktu, bent jau oro, o kaip malonu po darbo imesti i vandeni druskos kamuoliuka, ijungti megstamiausia muzika, masaza ir pamedituoti vandenyje kokia valandele!  vacation4.gif
*

Maža...? g.gif Mums didesnė netelpa... verysad.gif , nes mes bute ją statysim. Man įdomi bet kokia nuomonė ir patarimai. Jei dar kas galit patarti ar pasidalinti įspūdžiai - būčiau labai dėkinga. 4u.gif
rasras
QUOTE(vaileta @ 2008 06 20, 10:28)
Ok kai tik panaudosim, parasysiu...  drinks_cheers.gif
*

Ir kaip jums patinka naujoji dušo kabina? 4u.gif
edinka
Klausimas toms, kurios turit dušo kabinas su giliu padėklu (pvz.90x90) - ar jame tilptų pamirkti 2 vaikai (žinoma maži ax.gif ) ir kaip suaugusiam žmogui...
vaileta
QUOTE(rasras @ 2008 07 07, 10:11)
Ir kaip jums patinka naujoji dušo kabina? 4u.gif
*

Dar vis nesujungia blush2.gif ... bet jau si penktadieni turetu jungti... dar reikia pasistatyti butinai vandens filtra, kad tie purkstukai neuzsikimstu, vis neapsisprendziam is kur imti ji... nu zodziu pas mus labai letai viskas juda...
Calluna
QUOTE(edinka @ 2008 07 08, 02:53)
Klausimas toms, kurios turit dušo kabinas su giliu padėklu (pvz.90x90) - ar jame tilptų pamirkti 2 vaikai (žinoma maži  ax.gif ) ir kaip suaugusiam žmogui...
*

Vaikai tai telpa, uztat suauge nelabai, pas mus 150x150, ir vienam vietos mazoka, o dviese isvys sunkiai sad.gif
Tai 90x90 tik vaikams!
Et, reikejo didesne pirktis... smile.gif
Viktorijag
o pas mus bus duso kabina be padeklo nors turiu kudiki bet vonios atsisakiau man jos nereikia ir dickis sake jam nereikia ir tuo dziaugiuosi o perkant tas po kelis tukstancius neisivaizduoju kaip jos gali ilgai tarnauti mirksiukas.gif
rasras
QUOTE(Viktorijag @ 2008 07 08, 22:37)
o pas mus bus duso kabina be padeklo nors turiu kudiki bet vonios atsisakiau man jos nereikia ir dickis sake jam nereikia ir tuo dziaugiuosi o perkant tas po kelis tukstancius neisivaizduoju kaip jos gali ilgai tarnauti  mirksiukas.gif
*

O kuo jos blogos? Kodėl galvojat, kad jos negali ilgai tarnauti? g.gif 4u.gif
Viktorijag
as jau kur tai rasiau bet... kaip jau as norejau tos garines su radija net beveik vyra ikalbejau tik kad pagal matmenis mums nelabai nes reiktu nestandarto bet jau kai jis pas mane pradejo apziurineti ir pvz sako sitas plastmasinis kranas kai sulus kas tada kur tu ji pakeisi ? kur garantija kad detales bus jokiu garantiju niekas nesuteikia 2metai tai cia as manau negarantija blush2.gif nors nesakau yra daiktu kur nusiperki popigiaja ir tarnauja 100metu ir jokiu nusiskundimu bet dar pvz drauges borlis nusipirko ir taip jau atsitiko suduzo tos dureles kur atsidarineja nuvare i ta taska kur pirko ka jus galvojat atves nea neatves nes jau tokiu negamina tai ir dziaugiasi nauja duso kabina akciine uz 1999 be dureliu su uzuolaida nors garantija 2metai bet.. stikla sudauzet patys mes cia neprienieko dabar nebent kur uzsakineti kad gamintu na ir kaina bus uz tai atitinkama smile.gif
bet cia tik mano nuomone kaip buvau uzsidegus taip jau ir praejo noras kai MB viska lietuviskai ramiai paaiskino o uz 10000 mums kisene nenesa todel daromes be padeklo tikslaiu jau bevei pasidare snd Mb jau nuvare duso pasiimt liks tik susimontuoti o jei jau labai noresiu masazo ir kitokiu pribunbasu tai parsiduoda atskirai duso sienele su masazais ir tt kur GARANTIJA duodama nuo 5metu iki 10 jei neklystu mes nusipirkom tropini dusa +paprastas dusas ir jam garantija 6metai o cia tik duso maisyuvas su galvute tai kaip gali buti visas dusas su 2metu garantija a g.gif bet kiekvienam savo pas mane pilni namai ir to made in kitai bet juos pakeisti negaila o cia toks dalykas kur norisi kad tarnautu ilgai tikrai kad nekeisi po poros metu bent jau vonia darau minimus 10metu
o uzsivedziau bet .... tiek jau to mirksiukas.gif
rasras
QUOTE(vaileta @ 2008 07 08, 09:59)
Dar vis nesujungia  blush2.gif ... bet jau si penktadieni turetu jungti... dar reikia pasistatyti butinai vandens filtra, kad tie purkstukai neuzsikimstu, vis neapsisprendziam is kur imti ji... nu zodziu pas mus labai letai viskas juda...
*

Ir kaip? Ar jau išbandėt? smile.gif 4u.gif
rasras
Gal dar kas pasidalins nuomone? smile.gif 4u.gif
Perlute
Mes nusiziurejome duso kabina su vonia kartu,gal kas turi ir gali yvardinti + ir - 4u.gif

duso kabina
rasras
QUOTE(Perlute @ 2008 08 01, 08:15)
Mes nusiziurejome duso kabina su vonia kartu,gal kas turi ir gali yvardinti + ir -  4u.gif
duso kabina
*

Mes taip pat norėjom pirkti garinę dušo kabiną iš UAB DUGERA , bet prekybos centre apžiūrėję jų produkciją pakeitėme nuomonę, schmoll.gif nes jau tokia piguma... g.gif net paprasta akimi matoma... 4u.gif
Moonte
Turiu dušo kabiną su visais įmanomais ir ne įmanomais pribambasais. Vyro dovana, pinigai išmesti kaip į balą. Visu pirma, merginos, jei norite naudotis pribambasais privalote iškart statytis vandens valymo filtrą, kuris nukalkiną vandenį, nes žiauriai greitai viskas užsineša, visokių ten galvučių pakeitimas kiekvieną kartą reikia mokėti nuo 50 ir daugiau. Dabar tas gargaras stovi kaip prabangos įrodymo paminklas, neva esame ne biedni, bet kartais juokauju, kvaili. Niu ką padarysi esame reklamos aukos.

Taigi dar kartą jei kam jau labai noris statykitės valymo filtrus, ir gerinkite vandens kokybę, tada tuos 2 garantinius metus gal ir atlaikys.
night_
QUOTE(Perlute @ 2008 08 01, 08:15)
Mes nusiziurejome duso kabina su vonia kartu,gal kas turi ir gali yvardinti + ir -  4u.gif
duso kabina
*

Atrodo ohoho, bet kokia pigi g.gif
Perlute
QUOTE(night_ @ 2008 08 03, 20:15)
Atrodo ohoho, bet kokia pigi g.gif
*

Tai va ir abejpjam jos kokybe kad ji tokia pigi.Na man tie masazai visai nereikalingi tiesiog as noriu vonios o vyras duso kabinos,tai va priejom toki kompromisa 2in1 .o gal kuri zinot ar yra tokia didele(na kaip normali vonia)tik be tu visu masaziuku ir visokiu pribombasu?
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2008 08 02, 13:09)
Turiu dušo kabiną su visais įmanomais ir ne įmanomais pribambasais. Vyro dovana, pinigai išmesti kaip į balą. Visu pirma, merginos, jei norite naudotis pribambasais privalote iškart statytis vandens valymo filtrą, kuris nukalkiną vandenį, nes žiauriai greitai viskas užsineša, visokių ten galvučių pakeitimas kiekvieną kartą reikia mokėti nuo 50 ir daugiau. Dabar tas gargaras stovi kaip prabangos įrodymo paminklas, neva esame ne biedni, bet kartais juokauju, kvaili. Niu ką padarysi esame reklamos aukos.

Taigi dar kartą jei kam jau labai noris statykitės valymo filtrus, ir gerinkite vandens kokybę, tada tuos 2 garantinius metus gal ir atlaikys.
*

Ne tame esme,pasikartosiu man reikia kad butu ir vonia ir dusas o du atskirus statyti vienoje vonioje man atrodo baisiai doh.gif
vaileta
QUOTE(rasras @ 2008 07 21, 13:44)
Ir kaip? Ar jau išbandėt?  smile.gif  4u.gif
*

Taip jau isbandem, viskas butu ciki, jei ne plasmasinis padas, man jis kazkaip nesiziuri, barska visas, gal reiktu po juo pripusti makroplekso... O su parduotuve labai suvargom ir dar vis vargstam... Neklauskit kokioj pirkau, nenoriu daryti antireklama, bet ziauriai nepasiseke... Dar vis po siandien tinkamai tos kabinos nesudeda, nes vis neatveza reikiamu detaliu... Naudotis ja galim, tik va metosi slangos, turiu padeti dubeneli kad kazkoks ten is jos vanduos subegtu, kai issimaudai... Ir taip jau apie 1,5 menesio... Uzsisakem vandens filtra, nes esu girdejusi kad greit uzsikemsa tie purkstukai...
rasras
QUOTE(vaileta @ 2008 08 04, 09:53)
Taip jau isbandem, viskas butu ciki, jei ne plasmasinis padas, man jis kazkaip nesiziuri, barska visas, gal reiktu po juo pripusti makroplekso... O su parduotuve labai suvargom ir dar vis vargstam... Neklauskit kokioj pirkau, nenoriu daryti antireklama, bet ziauriai nepasiseke... Dar vis po siandien tinkamai tos kabinos nesudeda, nes vis neatveza reikiamu detaliu... Naudotis ja galim, tik va metosi slangos, turiu padeti dubeneli kad kazkoks ten is jos vanduos subegtu, kai issimaudai... Ir taip jau apie 1,5 menesio... Uzsisakem vandens filtra, nes esu girdejusi kad greit uzsikemsa tie purkstukai...
*

Ačiū, kad pasidalinot patirtimi. 4u.gif Pasirodo, kad viskas kartojasi, kaip kad forume rašyta: tai to trūksta, tai ano..., tai kažkas netinka... verysad.gif O kas jums montavo dušo kabiną: ar samdėt savo santechnikus, ar parduotuvės rekomenduotus? g.gif
night_
Perlute, žinoma, kad yra. Tik reikia važinėti po miesto parduotuves, apžiūrinėti, jei pageidaujamos nėra tai gal ją įmanoma užsisakyti ir pan. Kai kur būna katalogai... na manau per laiką turėtumėt rasti smile.gif Sekmės 4u.gif
vaileta
QUOTE(rasras @ 2008 08 04, 14:09)
Ačiū, kad pasidalinot patirtimi.  4u.gif Pasirodo, kad viskas kartojasi, kaip kad forume rašyta: tai to trūksta, tai ano..., tai kažkas netinka... verysad.gif O kas jums montavo dušo kabiną: ar samdėt savo santechnikus, ar parduotuvės rekomenduotus?  g.gif
*

Keisciausia kad parduotuves santechnikai... Neisivaizduoju kas butu buve, jei butume savus pasisamde arba patys deje doh.gif
rasras
QUOTE(vaileta @ 2008 08 04, 16:58)
Keisciausia kad parduotuves santechnikai... Neisivaizduoju kas butu buve, jei butume savus pasisamde arba patys deje  doh.gif
*

Oho... doh.gif Užjaučiu jus labai. 4u.gif Mes dar nenusipirkom dušo kabinos, bet jau baiginėjam remontus, tai dabar man "galvos skausmas", kaip išsirinkti tą kabiną... g.gif Kur bepasižiūri - visur kinietiškos arba jau labai brangios... verysad.gif
pijuska
QUOTE(Perlute @ 2008 08 04, 09:46)
Tai va ir abejpjam jos kokybe kad ji tokia pigi.Na man tie masazai visai nereikalingi tiesiog as noriu vonios o vyras duso kabinos,tai va priejom toki kompromisa 2in1 .o gal kuri zinot ar yra tokia didele(na kaip normali vonia)tik be tu visu masaziuku ir visokiu pribombasu?
Papildyta:
Ne tame esme,pasikartosiu man reikia kad butu ir vonia ir dusas o du atskirus statyti vienoje vonioje man atrodo baisiai doh.gif
*

Pamėginkit pasidomėti tokiu variantu http://www.ravak.lt/?page=supernova7
arba http://www.ravak.lt/?page=supernova10
-simona-
pasidalinkite patirtimi apie EUROLIUKS duso kabinas 4u.gif pliusiai ir minusai, koki modeli turite, nes mazdaug prie ju apsistojome, o dar nuolaidele gautume ax.gif smile.gif
-simona-
na mamytes pasidalinkite patirtimi smile.gif
-simona-
QUOTE(-simona- @ 2008 08 09, 20:17)
pasidalinkite patirtimi apie EUROLIUKS duso kabinas  4u.gif pliusiai ir minusai, koki modeli turite, nes mazdaug prie ju apsistojome, o dar nuolaidele gautume ax.gif  smile.gif
*

na kaip supratau nieks neperka euroliux duso kabinu g.gif ax.gif
algas
jeigu duso kabinas stato ne firmos montuotojai ,o parduotuvių ar kiti pažįstami,tai dažnai tokios problemos ir kyla
gruoda
QUOTE(-simona- @ 2008 08 15, 22:29)
na kaip supratau nieks neperka euroliux duso kabinu  g.gif  ax.gif
*

Jos yra kinietiškos. Tuom viskas ir pasakyta rolleyes.gif
algas
kokio didumo jūsų vonia.
-simona-
QUOTE(gruoda @ 2008 08 22, 09:58)
Jos yra kinietiškos. Tuom viskas ir pasakyta  rolleyes.gif
*

iranga sako, kad LT
dziunka
noriu pastatyti masažine dušo kabina,kai manote ,ar verta?
Ewute
mes pirkom euroliuxe, dar pas juos sandėlyje stovi mūsų kabina, laukia, kada pasiimsim ax.gif kadangi neįkandam ne kinijos produkcijos, tai rinkomės euroliux o ne ką kitą, nes esant kažkokiems gedimams ar t.t. pats geriausias aptarnavimas, kitaip tariant servisas 4u.gif kiek teko girdėti, niekada nebuvo bėdų dėl meistrų iškvietimo ir t.t. o pirkom tai K8800 modelį, tik sakėm tų neoninių lepučių tai net prie elektros neprijungsim, mums jos nepatiko, o be jų nėra doh.gif http://www.euroliux.lt/lt/katalogai/Masazi...uso-kabinos.pdf
ANŽELINA
QUOTE(Ewute @ 2008 08 26, 21:23)
mes pirkom euroliuxe, dar pas juos sandėlyje stovi mūsų kabina, laukia, kada pasiimsim  ax.gif  kadangi neįkandam ne kinijos produkcijos, tai rinkomės euroliux o ne ką kitą, nes esant kažkokiems gedimams ar t.t. pats geriausias aptarnavimas, kitaip tariant servisas  4u.gif  kiek teko girdėti, niekada nebuvo bėdų dėl meistrų iškvietimo ir t.t. o pirkom tai K8800 modelį, tik sakėm tų neoninių lepučių tai net prie elektros neprijungsim, mums jos nepatiko, o be jų nėra  doh.gif http://www.euroliux.lt/lt/katalogai/Masazi...uso-kabinos.pdf
*

Sveika. O kiek sumokėjot? Nes irgi planuojame pirkti dušo kabina ir kieno gamybos? Ir dar noriu paklausti jeigu gyveni standartiniame bute kaip tau į vonią tilps ji? Ačiū 4u.gif
Ewute
QUOTE(ANŽELINA @ 2008 08 27, 09:53)
Sveika. O kiek sumokėjot? Nes irgi planuojame pirkti dušo kabina ir kieno gamybos? Ir dar noriu paklausti jeigu gyveni standartiniame bute kaip tau į vonią tilps ji? Ačiū 4u.gif
*

mokėjom 3150 Lt, gamyba kaip ir visų - kinija, kaip jau rašiau - geros kabinos neįkandam, prasme su visokiais akmens masės padais ir super duper kokybės smile.gif gyvensim mes pusiau standartiniame bute, 60 metų statybos namas, tai mūsų vonia yra 1,76x1,76 - kvadratinė, tai į kampą ji telpa laisvai (90x90), mes vonią išmetėm 4u.gif
-simona-
QUOTE(Ewute @ 2008 08 26, 20:23)
mes pirkom euroliuxe, dar pas juos sandėlyje stovi mūsų kabina, laukia, kada pasiimsim  ax.gif  kadangi neįkandam ne kinijos produkcijos, tai rinkomės euroliux o ne ką kitą, nes esant kažkokiems gedimams ar t.t. pats geriausias aptarnavimas, kitaip tariant servisas  4u.gif  kiek teko girdėti, niekada nebuvo bėdų dėl meistrų iškvietimo ir t.t. o pirkom tai K8800 modelį, tik sakėm tų neoninių lepučių tai net prie elektros neprijungsim, mums jos nepatiko, o be jų nėra  doh.gif http://www.euroliux.lt/lt/katalogai/Masazi...uso-kabinos.pdf
*

smagu, kad atsiliepet 4u.gif mes norim be garo, na pazystamas is pacio euroliuxo patare (nors jo norejosi ax.gif ), bet svarbu, kad masazai butu, ir padas, kad galeciau mazyte maudyti. o apsistojom ties K8618. dar pasikonsultuosim apie privalumus, kaina sios 2650 lt. man atrodo santechnika yra LT gamybos, dar pasitikslinsiu, o pati kabina kinietiska. na tikekimes, kad viskas veiks normaliai mirksiukas.gif
ABocius
QUOTE(-simona- @ 2008 08 28, 00:01)
smagu, kad atsiliepet  4u.gif mes norim be garo, na pazystamas is pacio euroliuxo patare (nors jo norejosi  ax.gif ), bet svarbu, kad masazai butu, ir padas, kad galeciau mazyte maudyti. o apsistojom ties K8618. dar pasikonsultuosim apie privalumus, kaina sios 2650 lt. man atrodo santechnika yra LT gamybos, dar pasitikslinsiu, o pati kabina kinietiska.  na tikekimes, kad viskas veiks normaliai  mirksiukas.gif
*

man tai savrbiausia, kad radijas yra. jei radijas groja, tai gali net vaduo nebut pajungtas lotuliukas.gif
rasras
QUOTE(-simona- @ 2008 08 28, 00:01)
smagu, kad atsiliepet  4u.gif mes norim be garo, na pazystamas is pacio euroliuxo patare (nors jo norejosi  ax.gif ), bet svarbu, kad masazai butu, ir padas, kad galeciau mazyte maudyti. o apsistojom ties K8618. dar pasikonsultuosim apie privalumus, kaina sios 2650 lt. man atrodo santechnika yra LT gamybos, dar pasitikslinsiu, o pati kabina kinietiska.  na tikekimes, kad viskas veiks normaliai  mirksiukas.gif
*

Ir mus atkalbėjo nuo garinės kabinos patys vadybininkai. doh.gif O taip norėjosi garinės... smile.gif 4u.gif Pirkom paprasčiausią masažinę dušo kabiną. smile.gif 4u.gif
QUOTE(ABocius @ 2008 08 28, 00:07)
man tai savrbiausia, kad radijas yra. jei radijas groja, tai gali net vaduo nebut pajungtas  lotuliukas.gif
*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
jolituze
QUOTE(dziunka @ 2008 08 25, 20:54)
noriu pastatyti masažine dušo kabina,kai manote ,ar verta?
*

As turiu masazine duso kabina.Jei daryciau viska isnaujo,tai tikrai nedeciau 4u.gif
Sugarlee
Jolituze, gal galėtum pasakyti minusus , kodėl nedėtum? g.gif Nes planuoju vonią lauk mest, o dėti dušo kabiną g.gif
einareja
QUOTE(Moonte @ 2008 08 02, 13:09)

*

Tikrų tikriausia tiesa.Draugai pirko , bet po mėnesio statė filtrus (kiek vietos dar jie užima unsure.gif ) ir dabar jau yra patenkinti . Asmeniškai mane atbaidė nuo minties įsigyti kažka panašaus.Beja,ta kabina pirkta kiniška už 2900
jolituze
Kad duso kabina tai as nieko pries.Viskas o.k.Bet tie visi pribumbasai tikrai nereikalingi.Tai butu vonioje,gal ir pasinaudotumet retkarciais begulint.Na o duso kabinoje ilendi, nusimuiluoji, ir maudynes baigtos.Dabar jei daryciau tai net nedeciau pado duso kabinai.Ji daryciau is tu paciu plyteliu kaip vonios grindys.Nes tuo to plastiko tu visu silikonu pradejo veistis pelesis.Nors vintiliacja kaip ir yra,bet sildomos grindys ir maza vonios kambario patalpa viska ir daro.Zodziu vietos klausimu tai tikrai daug islosite.Vandens suvartojame irgi siek tiek maziau nei su vonia.Patariu tikrai nuosirdziai darykite pada is grindiniu plyteliu o paskui tik stikla 4u.gif
Furtado
QUOTE(jolituze @ 2008 08 29, 15:11)
Kad duso kabina tai as nieko pries.Viskas o.k.Bet tie visi pribumbasai tikrai nereikalingi.Tai butu vonioje,gal ir pasinaudotumet retkarciais begulint.Na o duso kabinoje ilendi, nusimuiluoji, ir maudynes baigtos.Dabar jei daryciau tai net nedeciau pado duso kabinai.Ji daryciau is tu paciu plyteliu kaip vonios grindys.Nes tuo to plastiko tu visu silikonu pradejo veistis pelesis.Nors vintiliacja kaip ir yra,bet sildomos grindys ir maza vonios kambario patalpa viska ir daro.Zodziu vietos klausimu tai tikrai daug islosite.Vandens suvartojame irgi siek tiek maziau nei su vonia.Patariu tikrai nuosirdziai darykite pada is grindiniu plyteliu o paskui tik stikla 4u.gif
*

Iš dalies visiškai pritariu. Tie pribumbasai gal neblogai būtų voniai, bet ir tai, kas neturi laiko mirkt joje kiekvieną dieną, ar šiaip nemėgsta, tai kam bereikalingai mokėt daug didesnius pinigus nei už paprsatesnę. O dėl pelėsio, pas mane irgi buvo pradėję veistis, bet išvijau su visais eisais, tai kažkaip nesirodo
*Maja*
Gal patarsit kuo vonios kabinoj užtepti sujungimus (pas mus eina tokia juosta plastikinė priklijuojma. vienas kraštas ant kabinos padeklo, kitas ant plyteliu, ir kampe reikejo nupjauti ta juosta ir deti kita siena vel nuo karstao, ir ta sujungima-sudurima buvom užtepe silikonu) bet va beda, kad kas kazkiek laio jis atstoja ir nusilupa.... Girdejau yra kazkokia priemone kuria naudoja baseinuose sandarinti siules, manau jis turetu buti geras, tik nezianu kaip jis vadinasi.
Vėliau jei gausis ikelsiu nuotraukyte jei kas nesuprasit apie ka as blush2.gif ( ka turejau omeny)
ostė
QUOTE(*Maja* @ 2008 08 29, 17:09)
Gal patarsit kuo vonios kabinoj užtepti sujungimus (pas mus eina tokia juosta plastikinė priklijuojma. vienas kraštas ant kabinos padeklo, kitas ant plyteliu, ir kampe reikejo nupjauti ta juosta ir deti kita siena vel nuo karstao, ir ta sujungima-sudurima buvom užtepe silikonu) bet va beda, kad kas kazkiek laio jis atstoja ir nusilupa.... Girdejau yra kazkokia priemone kuria naudoja baseinuose sandarinti siules, manau jis turetu buti geras, tik nezianu kaip jis vadinasi.
Vėliau jei gausis ikelsiu nuotraukyte jei kas nesuprasit apie ka as  blush2.gif ( ka turejau omeny)
*

Pas mus viskas silikonu užtepta ir niekas neatsiklijuoja (ta prasme kur pas jus juosta ten irgi silikonas)
*Maja*
QUOTE(ostė @ 2008 08 29, 22:27)
Pas mus viskas silikonu užtepta ir niekas neatsiklijuoja (ta prasme kur pas jus juosta ten irgi silikonas)
*

ta juosta pas mus toje vietoje kur prie sienos plyteliu kabina pristumta ir toj vietoj kur statys kampas gaunasi, tas sujungimo sudūrimas yra. ta vieta ir nervina pastoviai. Ryt nufotkinsiu smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.