QUOTE(night_ @ 2008 08 03, 20:15)
Atrodo ohoho, bet kokia pigi

Tai va ir abejpjam jos kokybe kad ji tokia pigi.Na man tie masazai visai nereikalingi tiesiog as noriu vonios o vyras duso kabinos,tai va priejom toki kompromisa 2in1 .o gal kuri zinot ar yra tokia didele(na kaip normali vonia)tik be tu visu masaziuku ir visokiu pribombasu?
Papildyta:QUOTE(Moonte @ 2008 08 02, 13:09)
Turiu dušo kabiną su visais įmanomais ir ne įmanomais pribambasais. Vyro dovana, pinigai išmesti kaip į balą. Visu pirma, merginos, jei norite naudotis pribambasais privalote iškart statytis vandens valymo filtrą, kuris nukalkiną vandenį, nes žiauriai greitai viskas užsineša, visokių ten galvučių pakeitimas kiekvieną kartą reikia mokėti nuo 50 ir daugiau. Dabar tas gargaras stovi kaip
prabangos įrodymo paminklas, neva esame ne biedni, bet kartais juokauju, kvaili. Niu ką padarysi esame reklamos aukos.
Taigi dar kartą jei kam jau labai noris statykitės valymo filtrus, ir gerinkite vandens kokybę, tada tuos 2 garantinius metus gal ir atlaikys.
Ne tame esme,pasikartosiu man reikia kad butu ir vonia ir dusas o du atskirus statyti vienoje vonioje man atrodo baisiai