Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Viskas apie dušo kabinas
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Kava&arbata
http://www.radomir.lt/index.php?id=23

va tokia pasistatem, tai tikrai thumbup.gif - rusiska (manau tikrai geresne uz kinietiskas)
Orsis
QUOTE(Kava&arbata @ 2007 08 01, 11:59)
http://www.radomir.lt/index.php?id=23

va tokia pasistatem, tai tikrai  thumbup.gif - rusiska (manau tikrai geresne uz kinietiskas)
*

Laukiam įspūdžių apie eksploataciją, beje kiek šitas grožis kainavo?
Jei tokią į mano vonią įkišti, tai tada vargiai beapsisuksi g.gif
Kava&arbata
QUOTE(Orsis @ 2007 08 01, 13:16)
Laukiam įspūdžių apie eksploataciją, beje kiek šitas grožis kainavo?
Jei tokią į mano vonią įkišti, tai tada vargiai beapsisuksi  g.gif
*

Ekspoatacija buvo tik viena karata, bet thumbup.gif Ji nera didele (1.28x1.28), mes mokejom 7700 su pastatymu+gavom dovanu valymo priemones, bet kai buvau nuvaziavus del statymo man pasirode, kad ji pabrango, tik nezinau kiek g.gif
Orsis
QUOTE(Kava&arbata @ 2007 08 01, 12:22)
Ekspoatacija buvo tik viena karata, bet  thumbup.gif Ji nera didele (1.28x1.28), mes mokejom 7700 su pastatymu+gavom dovanu valymo priemones, bet kai buvau nuvaziavus del statymo man pasirode, kad ji pabrango, tik nezinau kiek  g.gif
*

Na o aš žiūriu mano darbų grafikas labai jau netikslus tapo verysad.gif Niekaip nieko nespėju ir vis naujų klausimų iškyla.. kuriems prireikia daug laiko.

Mano vonia 1,70 x 1,50 m, tuom viskas ir pasakyta...
Kava&arbata
QUOTE(Orsis @ 2007 08 01, 13:42)
Na o aš žiūriu mano darbų grafikas labai jau netikslus tapo  verysad.gif Niekaip nieko nespėju ir vis naujų klausimų iškyla.. kuriems prireikia daug laiko.

Mano vonia 1,70 x 1,50 m, tuom viskas ir pasakyta...
*

Bet pas juos yra visokiu voniu ir dusu pasirinkimas, maciau akcija 30 proc. nuolaida vonioms, tai gali ka nors issirinkti. 4u.gif
Mamusik
Dar garo kabinos parduodamos ARSENALE (kuris yra IBRAHIM pasaze, Kalvariju gatveje). kainos net zemesnes uz senukus ir baldu roju. Mes savo garo kabina turime jau beveik 2 metus.Kol kas nesiskundziame, bet man atrodo, kad tuos garo kabinos ryja daug elektros (nors galiu ir suklysti, kadangi namie turiu 2 netaupius hebrantus).
Orsis
Tai kad pas mane jau dušo kabina kambary savo eilės laukia biggrin.gif
Tik MADE IN CHINA
Kanareleee
QUOTE(Nete @ 2007 07 01, 13:45)
mano tevai daresi vonioje remonta ir pasistate garine duso kabina. Pasiturskus joje ir as uzsimaniau tik tokios ir jokios kitos. Zinokit nerealus variantas. Garus reguliuojies kiek tau patinka, nusistatai laikrodi kas kiek minuciu tau paleidzia tuos garus. Oda atsigauna ne tas zodis. Paprastam duse ar vonioj turi mirkt gera laiko "gabala" kad pajustum vandens poveiki odai (kad sena oda nueitu). O is garines duso kabinos islipes o 20 minuciu jautiesi kaip naujai gimes, oda atrodo pati kvepuoja, toks lengvumas nerealus apima. Tikra fantastika. Del garo stiprumo, tai as nesiryzau kisti ranka prie to aparaciuko, kur garai eina, tikrai duoda stipru gara, ypac, jei garini kokias 5 min be pertraukos. Vienu tarpu as net kvepuot neturejau kuo. Dar kas geras daiktas yra - ventiliatorius pacioje kabinoje, jei tau per karsta - isijungei ir pravaiko visus tuos garus.
Jei finansai leidzia butinai pirkit tik garine kabina. Kalba patirtis smile.gif
*

Labai aciu, uz nuosirdziai issakyta patirti 4u.gif Jau buvau pasiryzus ne garine pirkti, bet dabar bet dvejot pradejau.... doh.gif
Varlytea
QUOTE(reg @ 2007 06 04, 14:30)
Jau rasiau - tikrai nieko baisaus. Stikla valau su valytuvu panasiu i toki, kaip ir langams valyti - buna parasyta, kad dusui - jo guma gal siek tiek kietesne. O uztrunka gal 1-2 min. O jei netingiu, tai maisytuva apvalau  su mikropluosto sluoste - perku maximoj po 3 lt, melynos tokios. Buna zinomu firmu, tada brangesnes. As tokias sluostes naudoju ir langams, ir veidrodziui ir net metaliniam gartraukiui nuvalyti (kiekvienam turiu atskira) - nepalieka jokiu demiu ir reziu
*

Mes irgi norėtume tik atskirti stiklo sienele dušą, bet tų gatavų stiklo sienelių kainos apie ~1500 didziuosiuose centruose blink.gif blink.gif . Gal kas matėt - gal kur galima užsisakyti pagal savo išmatavimus ir pagamina pigiau??? g.gif
Smagi
Jau triskart pakeičiau savo nuomonę, svarstant apie dušą naujajam name doh.gif
Pirmiausia svajojau apie dušo kabiną, kur įlindus ir pamasažuotų ir muzika pagrotų biggrin.gif bet pasidomėjus vis tik išaiškėjo faktas, kad pigios pirkt nerekomenduojama, o brangi, tai man per brangi blush2.gif
Tadu galvoju darysiu taip, kaip dabar yra nuomojamam bute, tiesiog plytelės su tuo nuolydžiu ant grindų, dušo šlanga ir užuolaidėlė, kad nekapočiau alkūnėm stiklinių dušo sienų smile.gif ale paskaičiau kažkokiam namų žurnale, kad tokiam dušui tą padą reikia gerą suformuot, kad vdrug nebėgtų viskas į žemesnius aukštus, dar plius jei kažkada norėsi pasistatyt kitą dušo kabiną, tai jau niekaip kitaip tik ardyt reiktų g.gif vėl atmečiau šitą variantą, nes, manau, kad minties apie masažuojančią kabiną ateičiai tai dar neatmečiau galutinai rolleyes.gif
Nagi kasgi beliko, tą ir nusprendžiau, imsiu kabiną su padu, o stiklai, kad būtų be rėmų ir nesikauptų ten brudukai biggrin.gif galų gale susitaupysiu ir toj pačioj kabinoj galėsiu pasikabint masažuojamą sienelę smile.gif

Va, baigiau, galų gale 4u.gif
Tamsi_istikimybe
mes tai su vyru nusipirkom dvieviete ax.gif aston garine duso kabina labai dziaugiames lotuliukas.gif atsipalaidavimas nerealus.. patariu ir jums.. radau ir tinklapeli bigsmile.gif www.aston.lt
vikutee
Nusipirkau masažine dušo kabina ir norejau paklausti su kuom reikia nuvalyti grudinta stikla smile.gif
Tamsi_istikimybe
zinokis tiksliai nezinau bet girdejau jog gerai valo eris valiklis... o is kur kabina pirkai?
vikutee
Pirkau Klaipedoj ax.gif
Tamsi_istikimybe
klaipeda juk didele nu...
kurioje vietoje????
vikutee
Šilutės pl. 56. Aston service, siūlau tik ten pirkti thumbup.gif newyear.gif
Tamsi_istikimybe
oho... o kodel butent ten? kaip kaina ir kokybe?
vikutee
Ten kokybė geresnė, nesulyginus su kitom įmonėm,
O dabar vyksta didelės akcijos skubėkit nes prekės ribotos tongue.gif thumbup.gif
ambre
nusipirkom duso kabina kazkokia kinu gamybos, nes keisim gyvenama vieta po metu,tai nesinorejo daug moket- is pradziu bijojau, kad nieko ten gero- bet dabar neatsidziaugiam visa seima- kadangi padeklas aukstas- puikiai gali maudytis mazasis kaip vonioje, as su purkstukais problemines vietas masazuojuos biggrin.gif , kojom masazas fainas rolleyes.gif , tropinis lietus, radija groja- nerealu... wub.gif Ir kaina tik 1800lt...
Mazasis ant puoduko rimtai pradejo daryt thumbup.gif , gi muzikele groja, sviesytes dega- is vonios neisprasom doh.gif
vilmoksas
:4u:mes už dušo kabiną su padu, nes ir vaikam gerai ir tėvam, ir kaina normali už tokius patogumus(radijas, koju masažas,šviesulkės) tik 2000lt.
viktorija555
Aš už vonias nes mano vaikui labai patinka žaisti su žaisliukais vonioje, o dar kai ji masažinė tai išvis vaiko neišvarau iš vonios sunglasses2.gif
Bet neatsisakyčiau ir dušinės.

Papildyta:
Kokia man reiktų nusipirkti priemone kad galėčiau nusivalyti vonią, (blizgėtų) ?? g.gif
korida
QUOTE(viktorija555 @ 2007 11 23, 16:56)
Aš už vonias nes mano vaikui labai patinka žaisti su žaisliukais vonioje, o dar kai ji masažinė tai išvis vaiko neišvarau iš vonios sunglasses2.gif
Bet neatsisakyčiau ir dušinės.

Papildyta:
Kokia man reiktų nusipirkti priemone kad galėčiau nusivalyti vonią, (blizgėtų) ?? g.gif
*

Į loką ipilti truputi acto. 4u.gif
Vyna
o sakykit kiek kainuoja duso kabinos sumontavimas, nes tikriausiai patiems sudetinga susirinktikti, ar as klystu?
Nete
QUOTE(Vyna @ 2007 12 03, 13:44)
o sakykit kiek kainuoja duso kabinos sumontavimas, nes tikriausiai patiems sudetinga susirinktikti, ar as klystu?
*

susirinkt tai manau, kad nera sudetinga, bet viska padengt silikonu taip, kad po savates ar menesio neleistu vandens - tai jau nzn ar taip jau paprasta g.gif
okkey
QUOTE(Vyna @ 2007 12 03, 13:44)
*

QUOTE(Nete @ 2007 12 03, 17:07)
susirinkt tai manau, kad nera sudetinga, bet viska padengt silikonu taip, kad po savates ar menesio neleistu vandens - tai jau nzn ar taip jau paprasta g.gif
*

ir tas ir tas nesudetinga 4u.gif
pukpuk
Ateidama skaityti sia tema norejau dusho kabino, baigiant skaityti jau nebenoriu. Kazkokia nesamone, kiek vargo su tais dushais.
Biski nervavo visoje temoje SoJos snobiski postai, bet kitavertus ji teisi, kokybiskas daiktas tikrai labai daug kainuoja, o mes (musu seima) tokio sau leisti negalime, bent jau kol kas.
taigi, nutariau - darysiu vonia su durelem. lotuliukas.gif
balandele1
Mes rinkomes duso kabina ilgai. Supratau viena, jei nori gero daikto, tai pasiruosk ir paklotis uz ji nemazai. Perziurejau nemazai kabinu ir pigiu ir brangiu, ivairiu gamintoju ir t.t. Na iki 2000 lt tai schmoll.gif . Vidutine normalios duso kabinos kaina su padu apie 5000 lt . firma Sanistal prekiauja neblogomis vokiskomis duso kabinomis.
Aivute
QUOTE(Nanuk @ 2007 12 13, 12:40)
Ateidama skaityti sia tema norejau dusho kabino, baigiant skaityti jau nebenoriu. Kazkokia nesamone, kiek vargo su tais dushais.
Biski nervavo visoje temoje SoJos snobiski postai, bet kitavertus ji teisi, kokybiskas daiktas tikrai labai daug kainuoja, o mes (musu seima) tokio sau leisti negalime, bent jau kol kas.
taigi, nutariau - darysiu vonia su durelem.  lotuliukas.gif
*

Nieko nėra geriau už vonią su durelėm ir vonia, ir dušas viename gaunas thumbup.gif , bet niekaip čia Lietuvoje nerandu kur galima rasti pirkti tokias dureles, kur montuojasi prie sienos išsilanksto ant vonios krašto gaunasi kaip dušo kabina, o kai jas vėl suskleidi lieka vonia. Na tikiuosi supratot apie ką aš doh.gif.
jovana
QUOTE(Aivute @ 2007 12 14, 12:14)
Nieko nėra geriau už vonią su durelėm ir vonia, ir dušas viename gaunas thumbup.gif , bet niekaip čia Lietuvoje nerandu kur galima rasti pirkti tokias dureles, kur montuojasi prie sienos išsilanksto ant vonios krašto gaunasi kaip dušo kabina, o kai jas vėl suskleidi lieka vonia. Na tikiuosi supratot apie ką aš  doh.gif.
*

Tikrai yra tokių sienelių..
Aivute
QUOTE(jovana @ 2007 12 14, 12:20)
*

Taip yra, bet aš tokias mačiau pas draugę Airijoje ir Prancūzijoje, dėje Lietuvoje nerandu sad.gif, bet gi šiais laikais ir pas mus vsiko pritempia, tai vis dar neprarandu vilties 4u.gif
balandele1
QUOTE(Aivute @ 2007 12 14, 12:38)
Taip yra, bet aš tokias mačiau pas draugę Airijoje ir Prancūzijoje, dėje Lietuvoje nerandu sad.gif, bet gi šiais laikais ir pas mus vsiko pritempia, tai vis dar neprarandu vilties 4u.gif
*

Tokiu sieneliu siulo firma Sanistal, Kaune, Raudondvario pl. Gamintojas vokieciu firma "Kermi" . Jei supratau tai tokia ?
user posted image

Siaip cia ne vienintelis variantas, yra dar daug kitokiu Kermi kataloge mirksiukas.gif
Vyna
gal kas pirkot duso kabina is dugeros (kaune Baldu rojuj yra), ten man itartinai mazos, ir tos visos kabinos man atrodo made in china unsure.gif ten kazin kainos atitinka kokybe?
Nete
QUOTE(Vyna @ 2008 01 04, 13:55)
gal kas pirkot duso kabina is dugeros (kaune Baldu rojuj yra), ten man itartinai mazos, ir tos visos kabinos man atrodo made in china unsure.gif ten kazin kainos atitinka kokybe?
*

sveika, as pirkau is Dugeros, tik pirkau ne baldu rojuj, o ju pagrindinej ju parduotuvej, vilkpedes gatvej. Mano kabina dar nepastatyta, tai apie kokybe kalbet daug negaliu. Uz masazine be keliu litu sumokejau 2000, ji ne kinietiska, o taivanietiska. Man tenka turet reikalu su statybininkais, tai kiek klausiau, kad Taivnio kokybe yra nebloga. Gal po keletos savaiteliu galesiu pasakyti ar visi purkstukai veikia, nors kiek maciau ja pastatyta, tai visur viskas ok, lygiai, graziai, vienodai. Be to rosiuosi ir kriaukle is ten pirkt, labai jau noriu stiklines kriaukles, zinau, kad nepraktiska, bet sian nusipirkau super duper sluoste tokiem reikalam
Vyna
tai jau jau kai pastatysit ir pasidaudosit, pasidalinkit patirtim ir nuomone, nes mes kaip tik i sausio pabaiga galvojam isigyti, tik nezinom ar apsimoka skirti tam reikalui didesne suma nei matem dugeroj g.gif
Nete
as sestadieni nusipirkau ir kriaukle su spintele dugeroj, murestoj uz tokia kriaukle buciau sumokejus du kart daugiau. Manau ten kainos todel vtokios, kad ne garsus vardai
gretchene
As norejau patarimo, gal kas zinot, kaip formuojamas nuolydis, jeigu norim duso kabinos, statomos tiesiai ant grindu, be jokio pado. Mes susidejom grindini sildyma, isbetonavo, bet nepadare nuolydzio is karto doh.gif Dabar nebezinom, ar eis kazkaip ta reikiama nuolydi suformuoti blink.gif Gal kas susiduret, kas ten per sluoksnis dedasi? ax.gif
Ambrozija
Buvo kalėdinė akcija Seniuose, tai paskutinę gruodžio dieną nulėkiau ir pasiėmiau šią kabiną (GARINĖ DUŠO KABINA HX - 408) smile.gif

user posted image

Gerai, kad iškart statėm, bo iškart pastebėjom, kad durelių ir bėgiukų trūksta (buvo praplėšta pakuotė) doh.gif Antrą kartą ėjom į Senius varžtų pasiimt, trečią - laidų pultelio pajungimui. Vienas vargas unsure.gif Iškart dar jų klausiau pirkdama, ar viskas vietoj, mat pamačiau praplėštą pakuotę. Jie: viskas ok, patys tikrinom! Daugiau jais nepasitikėsiu schmoll.gif

Jau sustačius išsimaudėm, išsigarinom thumbup.gif suleidau vaikus, tai besistumdydami stiklus išjudino doh.gif Teko MB per naujo perrrinkt tą kabiną, sutvirtino įdėjus tarp stiklo ir rėmų merolono, + iš vidaus tarpus užliejo silikonu cool.gif
okkey
QUOTE(Ambrozija @ 2008 01 28, 16:26)
Buvo kalėdinė akcija Seniuose, tai paskutinę gruodžio dieną nulėkiau ir pasiėmiau šią kabiną (GARINĖ DUŠO KABINA HX - 408) smile.gif
Gerai, kad iškart statėm, bo iškart pastebėjom, kad durelių ir bėgiukų trūksta (buvo praplėšta pakuotė) doh.gif Antrą kartą ėjom į Senius varžtų pasiimt, trečią - laidų pultelio pajungimui. Vienas vargas unsure.gif Iškart dar jų klausiau pirkdama, ar viskas vietoj, mat pamačiau praplėštą pakuotę. Jie: viskas ok, patys tikrinom! Daugiau jais nepasitikėsiu schmoll.gif

Jau sustačius išsimaudėm, išsigarinom thumbup.gif suleidau vaikus, tai besistumdydami stiklus išjudino doh.gif Teko MB per naujo perrrinkt tą kabiną, sutvirtino įdėjus tarp stiklo ir rėmų merolono, + iš vidaus tarpus užliejo silikonu cool.gif

*

pas mus tokia pati, lae visu tavo vargu isvengem, ir greit susirinkom ir detales visos buvo mirksiukas.gif
Ambrozija
Man patiko ta švelni melsva šviesa. Paliekam ją nakčiai, kad vaikam drąsiau būtų eit į vonią/wc thumbup.gif Kai pati įlendu į dušą, be muzikos niekaip, visu garsu groja lotuliukas.gif

P.s. dar MB prie dušo išėjimo pritaisė ilgą lenktą kraną, labai patogu po juo galvą plaut thumbup.gif
Medeira
Mes taip pat panašios užsigeidėm tongue.gif biggrin.gif O šita kiniška? rolleyes.gif
algas
jau 3metai užsiimu duso kabinų statymu ir tech. apt .noriu patarti.kabinų rėmas yra aliuminio profilio,ostiklai grūdinto stiklo.pigesnių kabinų stiklai yra organinio stiklo.geriau ,kad kabiną rinktų tą darbą suprantantis.daugiausiai žmonės turi problemų su vandensprabėgimu.jei renka ne šios srities žinovas,tai po surinkimo prasideda problemos.kabinos rinkimas užtrunka 3-7 val.garines kabinos būna 2,8- 3,5 kw galingumo.lemutės,radijas maitinimas 12v, o garas 220v.jungiant garinę reikalinga įdėti nuotekų relę /elektrikai žino/.garinė kab. kinietiška kainuoja apie 2500-3500.jei yra vietos siūlyčiau rinktis 1m kab.,nes0,9m bus viduje mažai vietos.reikalinga kabinos statymo vietoje teisingai padaryti kanalizaciją ir vandens atvedimą.garinės kab. temperatūrą dažniausiai kabinose galima reguliuoti nuo 20 iki60laipsnių.kai įkaista apie 40 tai sunku ištverti, nesdrėgnas garas eina.kabinose
tam kartui užteks,sėkmės.
AMELY
QUOTE(gretchene @ 2008 01 14, 22:25)
As norejau patarimo, gal kas zinot, kaip formuojamas nuolydis, jeigu norim duso kabinos, statomos tiesiai ant grindu, be jokio pado. Mes susidejom grindini sildyma, isbetonavo, bet nepadare nuolydzio is karto doh.gif Dabar nebezinom, ar eis kazkaip ta reikiama nuolydi suformuoti blink.gif  Gal kas susiduret, kas ten per sluoksnis dedasi?  ax.gif
*

Su šitais dalykais jau susidūriau, tai pakomentuosiu:
nuolytis turi būti iš visų pusių apie 3cm. Taigi ar galite nukapoti dalį cemento ir daryti nuolydį priklauo nuo to, kiek ant vamzdelių pylėte betono (pvz. pas mane 7 cm.) Tačiau blogiausia yra ti, kad betoną kapoti tai pavojiga ir sudėtinga....kadangi labai nemenka tikimybė prakirsti, ar kitaip pažeisti vamzdelį. jei šildymas elektrinis, gal kiek kitaip, bet manau , ak pavojus išlieka. Šiaip vieni draugai darėsi lemputes šildomose grindyse....tai bekapodami pažeidė vamzduką, tam, kad jį užtaisyti prakapojo daugiau betono ir dar kartą perkirto vamzduką...žodžiu vargas. O svarbiausia, jei neprivestas trapas, tai yra kanalizacija nuotekoms, bus sunku....aš tokiu atvėju jau geriau statyčiau kabiną su padu...
juokutis
QUOTE(algas @ 2008 02 04, 00:48)
jau 3metai užsiimu duso kabinų statymu ir tech. apt .noriu patarti.kabinų rėmas yra aliuminio profilio,ostiklai grūdinto stiklo.pigesnių kabinų stiklai yra organinio stiklo.geriau ,kad kabiną rinktų tą darbą suprantantis.daugiausiai žmonės turi problemų su vandensprabėgimu.jei renka ne šios srities žinovas,tai po surinkimo prasideda problemos.kabinos rinkimas užtrunka 3-7 val.garines kabinos būna 2,8- 3,5 kw galingumo.lemutės,radijas maitinimas 12v, o garas 220v.jungiant garinę reikalinga įdėti nuotekų relę /elektrikai žino/.garinė kab. kinietiška kainuoja apie 2500-3500.jei yra vietos siūlyčiau rinktis 1m kab.,nes0,9m bus viduje mažai vietos.reikalinga kabinos statymo vietoje teisingai padaryti kanalizaciją ir vandens atvedimą.garinės kab. temperatūrą dažniausiai kabinose galima reguliuoti nuo 20 iki60laipsnių.kai įkaista apie 40 tai sunku ištverti, nesdrėgnas garas eina.kabinose
tam kartui užteks,sėkmės.
*

gal gali pasakyti kame problema mes pirkom masazine-garine vonia mokejom virs 7tuks(tai kaip suprantu nekinietiska tongue.gif )jungem ne patys nes dar damokejom 200lt kad greiciau atvestu ir istatytu(zodziu kaip ir profai sudejo).Problema ta,kad vanduo is vonios isbega laaaabai jau letai doh.gif Kodel?
Kad uzsikise nemanau,nes butas naujas ir vonia jame statyta aplamai pirma kart.
Ambrozija
QUOTE(algas @ 2008 02 03, 23:48)
...jei renka ne šios srities žinovas,tai po surinkimo prasideda problemos...
*

Man ir statė šios srities profas MB, bet ir tai kelis kartus teko perrinkt doh.gif

Papildomai įstatė gartakį ir prijungė prie ventiliatoriaus. Taip nesikaupia vonioja, nedrėgsta sienos thumbup.gif

algas
QUOTE(juokutis @ 2008 02 05, 19:32)
gal gali pasakyti kame problema mes pirkom masazine-garine vonia mokejom virs 7tuks(tai kaip suprantu nekinietiska  tongue.gif )jungem ne patys nes dar damokejom 200lt kad greiciau atvestu ir istatytu(zodziu kaip ir profai sudejo).Problema ta,kad vanduo is vonios isbega laaaabai jau letai doh.gif Kodel?
Kad uzsikise nemanau,nes butas naujas ir vonia jame statyta aplamai pirma kart.
*

Jums turbut vonios sifonas yra zemiau negu kanalizacijos isbegimas, jeigu taip, reiketu vonia kojeliu pagalba pakelti i virsu. Isbegimo sifono anga pageidautina F40(vamzdis). Sifonas turbut idetas jau buvo prie duso kabinos, jeigu ne, yra sifonu vega firmos duso kabinoms(vokisku).
Papildyta:
QUOTE(Ambrozija @ 2008 02 05, 19:39)

Man ir statė šios srities profas MB, bet ir tai kelis kartus teko perrinkt doh.gif

Papildomai įstatė gartakį ir prijungė prie ventiliatoriaus. Taip nesikaupia vonioja, nedrėgsta sienos  thumbup.gif

*

Tai tau turbut state megejas smile.gif tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(jovana @ 2007 12 14, 14:20)
*

ant vonios krašto gerai tinka ravak sienelės
Papildyta:
QUOTE(Ambrozija @ 2008 01 28, 18:26)

user posted image

*

normali kabina,tik montoujant reikėjo iš karto visus sujungimus užlieti sanitariniu silikonu,operteklių gražiai nuvalyti ir maudytis sekančią dieną
Ambrozija
QUOTE(algas @ 2008 02 06, 19:48)
Tai tau turbut state megejas smile.gif  tongue.gif

normali kabina,tik montoujant reikėjo iš karto visus sujungimus užlieti sanitariniu silikonu,operteklių gražiai nuvalyti ir maudytis sekančią dieną
*

Ne mėgėjas, o profas tongue.gif Jau kaip rašiau, dėl Senukų kaltės trūko detalių, priedų, todėl ir užtrūkom su pastatymu. Ir silikonu apliejo kampučius, sujungimus tongue.gif
ostė
Pas mane iš dušo kabinos sklinda kvapas lyg prakaito, gal ten tie silikonai prisigėrę kvapo ir reik keist g.gif Gal kas susidurė su nemaloniu kvapu is kabinos, bet ne kanalizacijos 4u.gif Dušo kabina HUPPE
juokutis
algas 4u.gif dekui tau
fokker
QUOTE(algas @ 2008 02 06, 20:48)
Jums turbut vonios sifonas yra zemiau negu kanalizacijos isbegimas, jeigu taip, reiketu vonia kojeliu pagalba pakelti i virsu. Isbegimo sifono anga pageidautina F40(vamzdis). Sifonas turbut idetas jau buvo prie duso kabinos, jeigu ne, yra sifonu vega firmos duso kabinoms(vokisku).
Papildyta:

Tai tau turbut state megejas smile.gif  tongue.gif
Papildyta:

ant vonios krašto gerai tinka ravak  sienelės
Papildyta:

*

Klausimas, o ar yra sitoje kabinoje yra ventiliatorius, cia kalba apie kabina kurios fotke yra auksciau? Ir dar, mes norime statyti garine duso kabina. Pas mus name numatytas atskiras san mazgas dusui. Jeigu kabina su ventiliatoriumi, tai ar galima ji isvesti i ortaki ir nemontuoti atskiro ventiliatoriaus san mazge?
fokker
numirusi tema smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.