Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Viskas apie dušo kabinas
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Bomba
QUOTE(Raganėlė @ 2006 10 29, 13:22)
aš tai išsimūrijau dušo kabina su paaukštinta dugno sienele. nelabai supratau apie kokias tu sijas ar ką ten rašai, bet man sakė perpilimą padarys
*

cia tu man rasai? ten ne sijos turejo buti, o speju doh.gif o apie koki perpilima tu rasai ? g.gif
Raganėlė
QUOTE(Giga* @ 2006 10 29, 14:02)
cia tu man rasai? ten ne sijos turejo buti, o speju  doh.gif o apie koki perpilima tu rasai ?  g.gif
*

čia kaip kriauklėse būna auksčiau tokia skilutė, kad kai užškimšta kriauklė per viršų nebegtų, tai papildomas nubėgimas aukščiau.
nes daugiau kaip ir jokių problemų neminėjo.
nes nesukrantu dėl ko tu negali mūryti paaukštinto? šiaip irgi dėl vaiko taip darau, o beto dabar turim dušą, tai padas trijose vietose skilęs
Camea
Pas mus irgi mazas vonios kambarys, tai nusprendem, kad statysim duso kabina su gyliu padekliu, bet dar neapsiprendiem kokia pirkti, uzapvalinta/kampine ar paprasta tipo kvadratine g.gif
Nerutė
Giga o kodel tu nori buten kvadratines? Pamenu tavo planeli kur nisoj dusas bet jei darytum pusapvale galetum tupet va sau toj pacioj nisoj prie vaiku kol jie pliuskenas ir nereiketu ant praejimo but 4u.gif (berods ten durys pas tave i WC kambari mastau.gif na cia siaip pamastymai 4u.gif
Bomba
QUOTE(Nerutė @ 2006 10 29, 19:59)
Giga o kodel tu nori buten kvadratines? Pamenu tavo planeli kur nisoj dusas bet jei darytum pusapvale galetum tupet va sau toj pacioj nisoj prie vaiku kol jie pliuskenas ir nereiketu ant praejimo but  4u.gif (berods ten durys pas tave i WC kambari mastau.gif  na cia siaip pamastymai  4u.gif
*

gera mintis bigsmile.gif aciu, pasvarstysiu apie tai rolleyes.gif
Eimutė
Mes namuose pasistetėm Ravak Sabius gilų dušo padėklą. Dabar mums jis labai patinka, tačiau pradžioj tai šokiravo unsure.gif Kadangi prieš tai buvo plieninė vonia, tai labai keista buvo gauti "nestabilų ir minkšta" gaminį. Kol pilnai nepastatėm, neapmūrijom, tai jis girgždėjo ir jau buvo beveik į neviltį įvaręs. Tačiau pastačius ant stovo, apsimūrijus sienelę stovi jis kaip įkaltas ir nebeliko jokių problemų. Labai juo džiaugiuos. Manau vėliau ir leliuką bus galima maudyti ir nereiks jokių vonelių atskirai pirkti thumbup.gif
c@stell
QUOTE(Nerutė @ 2006 10 29, 12:19)
ainu ziuret dabar ir as, mazu kur kitur maciau  unsure.gif  busu viesai apsimelavus  doh.gif

http://www.ravak.lt/?page=sabina_lt

http://www.ravak.lt/?page=sabius_lt

tik ne kvadratiniai blush2.gif
*

Keliu tema i virsu 4u.gif

gal kas dar turi tokiu duso kabinu (padeklu)? Kokie atsiliepimai apie gilius padeklus?
mimoza:)
o man tie gilus padeklai isvis nepatinka schmoll.gif kabina vizualiai negraziai atrodo, ir i ja ilipti sudetinga atrodo, kai taip aukštai koja reikia kelti, o jei dar grindys slapios, tai gali ir pasitiesti verysad.gif
mes vakar irgi nusipirkome duso kabina lietuviska is baltijos brasta, brangi, bet labai gera thumbup.gif kokybe geresne uz ravak bigsmile.gif
gustaine
Taigi mes taip pat svarstom ką rinktis Ravak ar Baltijos brastą. Labai įdomu, kad Brastos kokybė geresnė už Ravak g.gif Mes nusižiūrėjom Ravak padėklą Gigant pro 80x100 ir dabar galvojam kokią kabiną pritaikyti, tai žiūrėjau, kad Ravak Elegance arba Glassline serijos kainuotų apie 3000, o Baltijos brastos apie 2000 litų tokių pat matmenų. Nežinau ar turi B.brastos stiklai antikalką? Ir dar nasužinojau ar galima prie Ravak padėklo pritaikyti B.brastos kabiną. Tai va 4u.gif
ingries
QUOTE(mimoza:) @ 2007 02 26, 13:31)
mes vakar irgi nusipirkome duso kabina lietuviska is baltijos brasta, brangi, bet labai gera thumbup.gif kokybe geresne uz ravak bigsmile.gif
*

Įdomu, kaip jūs nustatėte geresnę kokybę g.gif
1. patys senuku konsultantai tai patvirtina 4u.gif
2. pacios nueikit ir pamatysit, kad brastos kabinos zymiai stabilesnes, jos nekliba kaip ravako, kai truputi "pakratai".ir nera tiek daug tu langeliu, t.y. pertvaru, nes tik ant ju ir laikosi stiklai. o jau apie plastmasines as is vis nekalbu. pagalvociau, kad ten kinieciu, o ne ravak.
3. geri guoliai. pabandykit kaip atsidarineja lengvai kabinos durys, oravak barska blush2.gif
4. tik brasta jums padarys nestandartiniu ismatavimu kabinas thumbup.gif
mafi
Dėl antikalko tai Baltijos Brastos kabinos jos neturi(Bet tas antikalko sluoksnis,kurį laiksnuo laiko vis reikia atnaujinti tikrai nevertas 1000Lt biggrin.gif ) .O prie Ravak padėklų gali pritaikyti kabinas.Tik tada reiktų,kad atvažiuotų į vietą ir tiksliai išsimatuotų tikslius matmenis.
SoJa
QUOTE(mimoza:) @ 2007 02 26, 12:31)
o man tie gilus padeklai isvis nepatinka schmoll.gif kabina vizualiai negraziai atrodo, ir i ja ilipti sudetinga atrodo, kai taip aukštai koja reikia kelti, o jei dar grindys slapios, tai gali ir pasitiesti verysad.gif
*

Nesupyk, bet gal apie tai ar iš tikro gera galėtum papasakoti tarkim po kokių metų ?
Jurgitar
Negaliu nieko sakyti del RAVAK kokybes, bet tas lietuviu "ravak garbinimo kultas "tai labai keistas. Kazkodel manoma, kad jau cia auksciausios klases produkcija. Kieno tik paklausai, tai ir girdi(cia is aplinkiniu kalbu), kad kokio tai lenkisko s... nepirksiu, jei pirkti , tai tik ravak. O jau lenkai nuo ceku labai daug skiriasi. Ravak skiriasi tuom tik nuo kitu firmu, kad didelius pinigus kisa i reklama ir vardo populerinima. Todel ju ir kainos nemazos. Moki ne tik uz preke, bet ir uz jos reklama.
Ir dar dauguma cia forume raso savo nuomone, butu geriausia, kad kritikuotu ar girtu zmones, kurie tikrai turi tuos daiktus ir jais naudojasi, o ne tai, kad girdejau, kazkas sake.
gustaine
QUOTE(mafi @ 2007 02 27, 16:48)
Dėl antikalko tai Baltijos Brastos kabinos jos neturi(Bet tas antikalko sluoksnis,kurį laiksnuo laiko vis reikia atnaujinti tikrai nevertas 1000Lt biggrin.gif ) .O prie Ravak padėklų gali pritaikyti kabinas.Tik tada reiktų,kad atvažiuotų į vietą ir tiksliai išsimatuotų tikslius matmenis.
*

Labai ačiū aciuks.gif aciuks.gif tik daba reiks paskambėti į Brastą, ar jie važiuos iš Kauno, nes Vilniuj kažkaip nerandu jų ardeso g.gif
SoJa
QUOTE(gustaine @ 2007 02 27, 16:45)
Labai ačiū  aciuks.gif  aciuks.gif tik daba reiks paskambėti į Brastą, ar jie važiuos iš Kauno, nes Vilniuj kažkaip nerandu jų ardeso  g.gif
*

Nepergyvenk, jų produkcija prekiauja Muresta, atrodo net ir Iris. Yra keletas parduotuvių. Kažkurioj temoj (gal net ir šitoj) yra visas sąrašas vilniečių, kurie gali brastos produkciją pasiūlyt 4u.gif
gustaine
Niu tai dar kartą ačiū už tokį operatyvumą thumbup.gif
SoJa
O man tai jei sąžiningai tai nepatiko nei Brasta nei Ravak schmoll.gif Ekspozicijoje kai žiūrėjau tai taip ir nesupratau ar ten laikinai apsaugai ant tų vietų kur susiliečia stiklai kaip polietileniniai maišeliai kažkokie uždėti doh.gif ar čia ir visada taip turi būti.
Ai vienžo, aš kažkaip galvoju apie Ifo g.gif
mafi
Dėl matavimo tai žvilktelk čia http://www.baltijosbrasta.lt/lt/duso_kabin..._konsultavimai/
O ten kur liečasi stiklai prie sienos yra dedamos tarpinės,o ne polietileniniai maišeliai biggrin.gif Kitaip vanduo bėgtu pro šonus maudantis.Aš kiek žiūrėjau Ifo tai kataloguose berėmių dušo kabinų nemačiau g.gif
SoJa
QUOTE(mafi @ 2007 02 27, 18:49)
Dėl matavimo tai žvilktelk čia http://www.baltijosbrasta.lt/lt/duso_kabin..._konsultavimai/
O ten kur liečasi stiklai prie sienos yra dedamos tarpinės,o ne polietileniniai maišeliai biggrin.gif Kitaip vanduo bėgtu pro šonus maudantis.Aš kiek žiūrėjau Ifo tai kataloguose berėmių dušo kabinų nemačiau g.gif
*

Aš turėjau omeny ne tas vietas kur su siena liečiasi, o kur stiklai tarpusavyje liečiasi.
gustaine
Nebežinau, šiandien pasitarėm, tai pagalvojom, gal imti viską iš Ravak, nes IFO nemačiau tokių matmenų kabinų, o dėl Brastos galvojam, kad nemaišyti. Brasta savo padėklų kaip ir neturi, gal tik vieną siūlo. Mums patinka tas padėklas Ravako Gigant pro 80x100, jis lietas ir kaip tik mums tiktų pagal matmenis. O dar viską pirktumėm Dvarčionių keramikoj, tai kaip naujakuriai gautumėm 15% nuolaidą(plytkas jau pirkom), tai visai nieko nuolaida nuo 4000, čia už dušo kabiną.Dal ir maišytuvus nusižiūrėjos hansgrohe ten pat. Tai ir galvojam vis doh.gif
ingries
QUOTE(mimoza:) @ 2007 02 27, 10:36)
1. patys senuku konsultantai tai patvirtina 4u.gif
2. pacios nueikit ir pamatysit, kad brastos kabinos zymiai stabilesnes, jos nekliba kaip ravako, kai truputi "pakratai".ir nera tiek daug tu langeliu, t.y. pertvaru, nes tik ant ju ir laikosi stiklai. o jau apie plastmasines as is vis nekalbu. pagalvociau, kad ten kinieciu, o ne ravak.
3. geri guoliai. pabandykit kaip atsidarineja lengvai kabinos durys, oravak barska blush2.gif
4. tik brasta jums padarys nestandartiniu ismatavimu kabinas thumbup.gif
*

1. Nejuokink, apie senukų konsultantų kompetenciją jau anekdotai sklando biggrin.gif
2. Reikia mokėti kabiną pastatyti, tada ji bus tvirta, o ne salonuose ją kratyti.
3. Ravak tikrai nebarška, kai ją pastatai namuose ir tinkamai.
4. Va su tuo tai sutinku. drinks_cheers.gif
mafi
Kur tarpusavyje liečiasi ten ir tarpinės lygiai tam pačiam tikslui biggrin.gif
O dėl ekspozicijų tai jos kaip tik turi būti kuo tvarkingesnės.Nes jei jau ekspozicijoje tavo prekė yra neišvaizdi tai pirkėjo dėmesio tu nepatrauksi.
ingries
QUOTE(mafi @ 2007 02 28, 14:07)
O dėl ekspozicijų tai jos kaip tik turi būti kuo tvarkingesnės.Nes jei jau ekspozicijoje tavo prekė yra neišvaizdi tai pirkėjo dėmesio tu nepatrauksi.
*

Sutinku drinks_cheers.gif , bet, deja, parduotuvių realybė yra kitokia. verysad.gif Ypač ten, kur daug prekių parduoda.
mafi
Šiaip kiekviena firma prisižiūri savo stendus mirksiukas.gif Ir jei firma tik pastato savo ekspozicija ir daugiau ja nesirūpina tai jau šį tą pasako ir apie pačią firmą.
man atrodo, kad ingries turi ravak kabina tongue.gif
nu galiu ir as parasyti pavyzdi. mano gera drauge turi ravak kabina apie 2 metus. viena karta paprasiau leisti issimaudyt, nueinu i vonia, o ten didziausia bala vandens(nes kazkur leidzia vandeni, bet ne pro vamzdyna), padeklo panele atsokus, o kadangi salia stovi spintele, tai jos visa apacia atsilupus ir plokste "ispampus".
ir as manau, kad ravak kaina neatitinka KOKYBES! cool.gif
O tu gali ir kinietiska kabina gerai pastatyti, apkalk vinimis, varztais ir ji tau nepajudes lotuliukas.gif
ingries
QUOTE(mimoza:) @ 2007 03 01, 10:57)
man atrodo, kad ingries turi ravak kabina tongue.gif
nu galiu ir as parasyti pavyzdi. mano gera drauge turi ravak kabina apie 2 metus. viena karta paprasiau leisti issimaudyt, nueinu i vonia, o ten didziausia bala vandens(nes kazkur leidzia vandeni, bet ne pro vamzdyna), padeklo panele atsokus, o kadangi salia stovi spintele, tai jos visa apacia atsilupus ir plokste "ispampus".
ir as manau, kad ravak kaina neatitinka KOKYBES! cool.gif
O tu gali ir kinietiska kabina gerai pastatyti, apkalk vinimis, varztais ir ji tau nepajudes lotuliukas.gif
*

Ingries neturi ravako kabinos biggrin.gif, ji turi kinišką, kuri ir be varžtų apkalimo stovi tvirtai ir veikia puikiai. thumbup.gif
O dėl draugės tavo, nesuprantu prie ko čia ravako kabinos kokybė unsure.gif Čia tavo draugė pati apsileidusi, jei nesugeba normaliai kabinos susirinkti ir jos eksplotuoti.
Karosė
QUOTE(mimoza:) @ 2007 02 26, 12:31)
*

Paaiškinkit man nesuprantančiai ,kuo tą kokybė geresnė. gal galit nuotrauką įdėti kokia pirkot ir man gal pavyks tokia nusipirkti, nes kaip tik ieškom pirkti ir nėr senukuose pasirinkimo iš anksto dėkoju 4u.gif
mafi
užeik čia ir pamatysi jų produkcija
http://www.baltijosbrasta.lt/lt/duso_kabin...s_asortimentas/
gustaine
Norėjau paklausti tų, kurios pirkot dušo kabinas Ravak. Kokiose parduotuvėse pirkot? Dvarčionių keramikoj visai nėra su kuo pasitarti. Moteriškės nieko nežino, varto katalogus ir pirmą kartą viską girdi. Būtų gerai surasti parduotuvę kur nors kiek pakonsultuotų. Padėkit kas galit ax.gif
mafi
Ravak atstovai yra Muresta(domus galerija).Manyčiau ten tau tikrai kažka patars smile.gif
gustaine
QUOTE(mafi @ 2007 03 01, 20:58)
Ravak atstovai yra Muresta(domus galerija).Manyčiau ten tau tikrai kažka patars smile.gif
*

thumbup.gif clap.gif aciuks.gif aciuks.gif
gustaine
Sveikutės 4u.gif Vėl reikia patarimo ax.gif
Nutarėm užsisakyti dušo sieneles iš Baltijos brastos, tik viena bėda, nes nežinom kokį rinktis stiklą. Galvojam arba rudą, arba raštuotą. Konsultantė sako, kad rudas gražiau, nes raštuotas panašus į plastiką. O aš galvoju, kad raštuotą lengviau prižiūrėti, kad ant jo nesimato nudžiūvusių vandens lašelių. Bet ko gero rudas gražiau....Ką manot? Gal kas turit? Patarkit g.gif
Juračiuks
QUOTE(ingries @ 2007 03 01, 15:04)
Ingries neturi ravako kabinos biggrin.gif, ji turi kinišką, kuri ir be varžtų apkalimo stovi tvirtai ir veikia puikiai. thumbup.gif
*

Sveika, labai norim ir mes tos kabinos. Žiūrėjom malaizijos gamybos. Revako tai vien griaučiai kabinos kainuoja tiek ,kiek mūsų žiūrėtos su visais "pričendalais". Vieni giria ,kiti peikia, kad ruošiamės tokiems pakeitimams.Daugiau tų ,kurie peikia verysad.gif .Papasakok tu kaip jau turinti ką nors 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(gustaine @ 2007 04 16, 11:38)
Sveikutės  4u.gif Vėl reikia patarimo ax.gif
Nutarėm užsisakyti dušo sieneles iš Baltijos brastos, tik viena bėda, nes nežinom kokį rinktis stiklą. Galvojam arba rudą, arba raštuotą. Konsultantė sako, kad rudas gražiau, nes raštuotas panašus į plastiką. O aš galvoju, kad raštuotą lengviau prižiūrėti, kad ant jo nesimato nudžiūvusių vandens lašelių. Bet ko gero rudas gražiau....Ką manot? Gal kas turit? Patarkit  g.gif
*

Man atrodo, kad taip kaip ir su plytelėm-kuo tamsesnės, tuo didesnės priežiūros reikia
mamuke68
Pas mus duše plytelės baltos jau 8 metai ir atroda kaip naujos, priežiūra tikrai paprasta, nematyti jokių vandens lašų nei kalkių. bigsmile.gif
AG@TA
mes dusa isirinkome su radiju, aukstu padeklu, tuonotu stiklu, masazu kojoms bei kunui, termosiniu maisytuvu, ventiliatorium, bei apsvietimu ax.gif
o atrodo taip :
user posted image
Juračiuks
QUOTE(AG@TA @ 2007 04 24, 16:10)
mes dusa isirinkome su radiju, aukstu padeklu, tuonotu stiklu, masazu kojoms bei kunui, termosiniu maisytuvu, ventiliatorium, bei apsvietimu  ax.gif
o atrodo taip :
user posted image
*

Sveika , ar jau senai turit.Labai norim ir mes tokios.Tik esam nusižiūrėję 1,20\80cm.Bet BIJAU ,KAD TOS SKYLUTĖS VISOS MASAŽŲ NEUŽSIKIMŠTŲ IR BUS PO VISKO g.gif . SAKAU PASIKLAUSIU KAIP YRA KAS JAU TURI.Vyras sako, kas tau pasakys teisybę verysad.gif
SoJa
QUOTE(AG@TA @ 2007 04 24, 15:10)
mes dusa isirinkome su radiju, aukstu padeklu, tuonotu stiklu, masazu kojoms bei kunui, termosiniu maisytuvu, ventiliatorium, bei apsvietimu  ax.gif
o atrodo taip :
user posted image
*

Man tai nelabai tikisi, kad iš tokios kabinos bus naudos. Žiūriu iš tos pusės, kad vien ta dušo galva viršutinė, normalios firmos nuo 800 Lt. kainuoja. Paprastas dušas irgi kažkur nuo 800 Lt., dureles aš ėmiau stilkines Ifo, tai viena durelė, kainuoja apie 1800 Lt. Tai kaip ir nelabai žinau ko iš tokio daikto galima tikėtis g.gif
Papasakokit kaip naudosis, jei kažkuri ryšis šiam pirkiniui. Jei pasiteisins, tai į kitą butą ir aš tokią surizikuosiu drinks_cheers.gif
reg
QUOTE(gustaine @ 2007 04 16, 11:38)
Sveikutės  4u.gif Vėl reikia patarimo ax.gif
Nutarėm užsisakyti dušo sieneles iš Baltijos brastos, tik viena bėda, nes nežinom kokį rinktis stiklą. Galvojam arba rudą, arba raštuotą. Konsultantė sako, kad rudas gražiau, nes raštuotas panašus į plastiką. O aš galvoju, kad raštuotą lengviau prižiūrėti, kad ant jo nesimato nudžiūvusių vandens lašelių. Bet ko gero rudas gražiau....Ką manot? Gal kas turit? Patarkit  g.gif
*

Turiu paprasto stiklo ir rusyje rastuoto. Lygu stilka lengviau priziureti - tam tereikia nusipirkti valytuva - buna specialiai dusui, bet manau tinka ir tas, kur langams valyti ir kiekvienas nusimaudes skiria 1 min nubraukti vandeniui - stai ir visa prieziura - nesimato jokiu vandens pedsaku. O su rastuotu perbraukus vistiek kazkas lieka...
gustaine
Užsisakėm raštuotą, nežinau, pagyvensim pamatysim. Pažiūrėjau, kad vidinė pusė lygi, grublėtumas bus tik išorėje,tai vandenį reiks nubraukti nuo lygiosios pusės. Dėkui Reg už info 4u.gif
aiwa
QUOTE(AG@TA @ 2007 04 24, 15:10)
o atrodo taip :
user posted image
*

Sorry, bet kiek zinau apie tokias kabinas sakoma:" Kinija vanduo ir elektra - nesuderinami dalykai".. mirksiukas.gif ..Normalių firmų tokios kabinos kaina prasideda ne maziau 6000 +... blink.gif
pabegusi nuotaka
QUOTE(aiwa @ 2007 04 28, 16:18)
" Kinija vanduo ir elektra - nesuderinami dalykai"
*

biggrin.gif thumbup.gif Cia tai geras!!!
Pakratyt truputi gali!!!
Juračiuks
QUOTE(pabegusi nuotaka @ 2007 04 29, 02:14)
biggrin.gif  thumbup.gif Cia tai geras!!!
Pakratyt truputi gali!!!
*

Pasakymas geras, bet ,kad mes visos kalbam tos, kurios neturim, o kas turi tyli.Tai gal jau tikrai ir pakratė blink.gif lotuliukas.gif
evansmum
Mes Ifo kabina nusipirkom. Neturiu daug info apie siuos dusus, tai nzn, ar gerai padarem, ar ne. Tik tikiuosi, kad "svediska kokybe" nepaves...
Ar turit kokiu atsiliepimu/nuomoniu apie jas?
davija
Sakykit dušo kabina 90*90 normaliems žmonėms ar pakankama g.gif mes norėtumėm 90*110, bet Brastos padėklai tik 90*90 verysad.gif ir išvis prasideda didesnės problemos, tai su vyru ir mąstom, kad gal tilptumėm mes toj kabinoj ax.gif
gustaine
QUOTE(davija @ 2007 04 30, 20:55)
Sakykit dušo kabina 90*90 normaliems žmonėms ar pakankama g.gif mes norėtumėm 90*110, bet Brastos padėklai tik 90*90 verysad.gif ir išvis prasideda didesnės problemos, tai su vyru ir mąstom, kad gal tilptumėm mes toj kabinoj ax.gif
*

Gal ir užtenka 90x90 g.gif Mes derinom Ravak Gigant pro 80x100 padėklą ir Brastos sienas. Brasta pritaiko kokių nori išmatavimų. Atvažiavo atstovė, pamatavo, pažiūrėjo ir dabar laukiam 4u.gif
Bomba
QUOTE(gustaine @ 2007 05 01, 13:36)
Gal ir užtenka 90x90  g.gif Mes derinom Ravak Gigant pro 80x100 padėklą ir Brastos sienas. Brasta pritaiko kokių nori išmatavimų. Atvažiavo atstovė, pamatavo, pažiūrėjo ir dabar laukiam  4u.gif
*

o kiek kainuoja mazdaug nestandartine brastos kabina ? mes galvojam dar vis, ar aplamai palikti tik uzuolida (taip pigiausia) ar uzsakineti is brastos. pas mus bus mazdaug 80x110, bet toje sienoje kur 110, kampas dar trikampis, nes mansardoje dusas, tai zemiausioje vietoje bus apie 160. nezinau ar aplamai supratot ka parasiau doh.gif
juokutis
QUOTE(Marzde @ 2006 04 03, 04:50)
Kad skylės po mėnesio neužkalkėtų,reikia filtrus dėt.
O kad vonia nejudėtų ar dušo padas,reikia dirbtinio akmens padą pirkt,tik jų pasirinkimas nedidelis,tik 90*90,kiek pamenu. Latvių berods gamybos.
*

Gal galit placiau apie tuos filtrus.Kadangi bute turim tokia garo pirt-vonia reik gerus filtrus susidet.Patarkit kiek ju dedasi,kokie ir kiek kainuoja (na mazdaug kad bent parduotuvej paskutiniu atveju atsirinkciau pagal kaina ar as tikrai ta imu biggrin.gif tongue.gif
Arba nukreipkit mane i tinkama tema plyyyyyse blush2.gif
SoJa
QUOTE(evansmum @ 2007 04 29, 20:34)
Mes Ifo kabina nusipirkom. Neturiu daug info apie siuos dusus, tai nzn, ar gerai padarem, ar ne. Tik tikiuosi, kad "svediska kokybe" nepaves...
Ar turit kokiu atsiliepimu/nuomoniu apie jas?
*

Mes irgi Ifo pasirinkom. Arvažiuos mūsų durys po kelių savaičių, tai dar irgi nieko nežinau. Nu bent jau ekspozicijoje tai man jos atrodė ir gražiau ir tvirčiau nei kitos thumbup.gif
gustaine
QUOTE(Giga* @ 2007 05 01, 15:14)
o kiek kainuoja mazdaug nestandartine brastos kabina ? mes galvojam dar vis, ar aplamai palikti tik uzuolida (taip pigiausia) ar uzsakineti is brastos. pas mus bus mazdaug 80x110, bet toje sienoje kur 110, kampas dar trikampis, nes mansardoje dusas, tai zemiausioje vietoje bus apie 160. nezinau ar aplamai supratot ka parasiau  doh.gif
*

Supratau 4u.gif Mūsų kabina be padėklo, užsakėme B.Brastoj, kainuos 1800lt.
Mes lygiai taip pat dvejojom, galvojom užuolaidą kabinti, bet kad ta užuolaida taip nusibodus doh.gif
Aš manu, kad B.Brasta tikrai pritaikys kabiną, kad ir mansardoj. Pažiūrėkit ką jie siūlo www.baltijosbrasta.lt
Ar pasiteisins nežinau, pagyvensim pamatysim. Aišku tik viena, kad B.Brasta pigiau negu Ravak. Paskaičiavus, Ravak mums būtų kainavus 3500lt.
Sėkmės 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.