Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: priemonės skatinančios plaukų augimą
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Grožis ir kosmetika > Plaukų priežiūra
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Eve-line
sena temą rasite čia

neradau naujos temos.... blush2.gif

user posted image user posted image user posted image
ievvvvaa
nu gal toookio ilgio as nenoreciau blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
aciu uz tema 4u.gif 4u.gif 4u.gif
brigute2
Laba diena 4u.gif mano plaukai labai ploni,slenka,nenori augti,gal kas patartu kokias naudoti priemones ax.gif blush2.gif
mama_Kristina
QUOTE(Eve-line @ 2009 04 24, 08:53)
sena temą rasite čia

neradau naujos temos....  blush2.gif

user posted image user posted image user posted image
*

Gal kas nors toookius priauginti galetu..? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
BOMBONKE :)
na paskutiniai tai grazus,i pirmi tai kaip mano mama pasakytu-siura,mara,nagela doh.gif lotuliukas.gif
princesee
QUOTE(brigute2 @ 2009 04 24, 11:30)
Laba diena 4u.gif mano plaukai labai ploni,slenka,nenori augti,gal kas patartu kokias naudoti priemones ax.gif  blush2.gif
*

laba diena, o ar bandei organizma stiprint is vidaus ? bigsmile.gif

oj fu, o man tai nepatinka tokio ilgio kasos kaip pirmoj zinutes eve-line idejo doh.gif cia juk siaubas doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Karamel'e
[QUOTE][quote=Meri_ceri,2009 04 23, 16:34]
O jos nauju plaukuciu pridaigina, ar slinkima irgi pristabdo? nes man slenka lb, ne tik del pavasario..kol kas dar daug plauku turiu, bet baiminuos kad nebeilgai biggrin.gif gal tos ampules padetu?
*

[/quote]
Na kiek skaičiau čia SM, jos efektyvios yra 4u.gif Jei nesustabdys visiškai slinkimo tai bent jau nemaža ežį užsiauginti padeda thumbup.gif Esu bandžiusi ir pati kelias ampules, bet jų sunaudojau per mažai, kad pamatyčiau rezultatus, o dabar nusipirkau Regaine preparatą, gal kada vėl pabandysiu su tom eurokos ampulėm blush2.gif
Xanaka
QUOTE(brigute2 @ 2009 04 24, 10:30)
Laba diena 4u.gif mano plaukai labai ploni,slenka,nenori augti,gal kas patartu kokias naudoti priemones ax.gif  blush2.gif
*

Jei gerai suprantu tau po gimdymo isslinkeja plaukuciai. Kaip ir viskas normalu, bet kai labai slenka juokas neima.
Tai va, kai man taip buvo, naudojau Kerastase sampuna ir ampulytes nuo plauku slinkimo. Ampulyciu kokia 20vnt. reikia sunaudot. Ir slinkt nustojo, ir augima paskatino.
Mano patarimas butu toks 4u.gif
wife
Labai gerai masazuoti galva visokiais masazuokliais ax.gif
As turiu viena toki man labai patinka smile.gif
ew_a
Receptas: 1 kiaušinio trynys, 1 šaukštas medaus, citrinos sultys, 2 B vitamino kapsulės

gal zinote kaip naudoti sita kauke plaukams, zinau, kad rekia pusvalandi laikyti.

idomu ar ja reikia nuplauti su sampunu ar tik nuskalauti? g.gif
gutte86
QUOTE(ew_a @ 2009 04 28, 14:54)
Receptas: 1 kiaušinio trynys, 1 šaukštas medaus, citrinos sultys, 2 B vitamino kapsulės

gal zinote kaip naudoti sita kauke plaukams, zinau, kad rekia pusvalandi laikyti.

idomu ar ja reikia nuplauti su sampunu ar tik nuskalauti?  g.gif
*

as tokia laikau minimum 4 valandas, geriausia per nakti laikyti.
wife
O tepti i plauku saknis tiktai?po plovimo ar pries? smile.gif
vėlyvė
žinau labai gerą kaukę plaums nuo slinkimo. 3 valgomi šaukštai alijošiaus sulčių, 2 medaus ir 2-bulvių sulčių . įtrinti plaukų šaknis ir apvynioti plėvele plaukus. geriausia laikyti per naktį ax.gif
fragolina*
Mergaitės,

visos čia šnekatės - pasakykit vieningai,kokie keli produktai Jums visoms tiko,visos išbandėt ir patiko?
Turėjau plaukus iki juosmens,sveikus,žvilgančius.Užpuolus depresijai,norėjosi kažkokiu pakitimų gyvenime,nusprendžiau nusikirpt aukščiau pečių.Dabar žiūrint i senesnias nuotraukas,verkt norisi,kaip gaila plaukučių.Aišku sako,kad ataugs,bet kaip skatinti augima?Ir kaip vėl atsiauginti sveikus plaukus?

Ačiū labai už Jūsų atsakymus ir patarimus 4u.gif
dilgelyt
QUOTE(fragolina* @ 2009 05 03, 22:00)
Mergaitės,

visos čia šnekatės - pasakykit vieningai,kokie keli produktai Jums visoms tiko,visos išbandėt ir patiko?
Turėjau plaukus iki juosmens,sveikus,žvilgančius.Užpuolus depresijai,norėjosi kažkokiu pakitimų gyvenime,nusprendžiau nusikirpt aukščiau pečių.Dabar žiūrint i senesnias nuotraukas,verkt norisi,kaip gaila plaukučių.Aišku sako,kad ataugs,bet kaip skatinti augima?Ir kaip vėl atsiauginti sveikus plaukus?

Ačiū labai už Jūsų atsakymus  ir patarimus  4u.gif
*

italiskos amuples su placenta,bent jau akivaizdziai nauju plauku pridaigina smile.gif
man pvz svarbiausia galiukus priziureti,nes plaukai auga normaliai,bet galai triusta reik vis kirpti ir ilgi nepauginu ,taigi be visu tu itrinimu i saknis,puoselekit galiukus labai labai smile.gif
Sensuelle
QUOTE(ew_a @ 2009 04 28, 12:54)

idomu ar ja reikia nuplauti su sampunu ar tik nuskalauti?  g.gif
*

wub.gif O kokia paskirtis sios kaukes nelabai supratau?Nuo slinkimo ar augima skatina? blush2.gif
Kaciusss
QUOTE(dilgelyt @ 2009 05 04, 00:04)
italiskos amuples su placenta,bent jau akivaizdziai nauju plauku pridaigina smile.gif
man pvz svarbiausia galiukus priziureti,nes plaukai auga normaliai,bet galai triusta reik vis kirpti ir ilgi nepauginu ,taigi be visu tu itrinimu i saknis,puoselekit galiukus labai labai smile.gif
*

kokia kaina tu ampulyciu?kiek daznai reik naudot?koki kieki reikia sunaudot kad jau kazkas matytus? blush2.gif klausimu virtine tongue.gif
dilgelyt
QUOTE(Kaciusss @ 2009 05 03, 23:32)
kokia kaina tu ampulyciu?kiek daznai reik naudot?koki kieki reikia sunaudot kad jau kazkas matytus? blush2.gif  klausimu virtine tongue.gif
*

Na pas mus Lietuvoj Eurokose ~2lt vnt,itartinai pigu,bet as vartojau ir brangesniu priemoniu (pvz Wella sp energy aktyvatoriu) taciau situ antra dezute baigiant vartoti rezultata tikrai matau geriausia kolkas, nes ties galva miskas antenu ,kruva plaukeliu keliu cm. Kas antra diena reik isitrinti i saknis isiplovus galva ( vardan to biski ir padazininau galvos plovimus) rezultatui pamatyt uzteko gal ir dezutes (12vnt) bet pati jau tuoj pabaigsiu antra deze.
Giramias ir eterinis rozmarinu aliejus,taigi ilasinu jo i sampuna pries plaudama galva, ir dabar dar ilasinu lasiuka i ta ampule ir istrinus i galva palieku:) gal greiciau ta ezi uzauginsiu:)
Kaciusss
QUOTE(dilgelyt @ 2009 05 04, 01:53)
Na pas mus Lietuvoj Eurokose ~2lt vnt,itartinai pigu,bet as vartojau ir brangesniu priemoniu (pvz Wella sp energy aktyvatoriu) taciau situ antra dezute baigiant vartoti rezultata tikrai matau geriausia kolkas, nes ties galva miskas antenu ,kruva plaukeliu keliu cm. Kas antra diena reik isitrinti i saknis isiplovus galva ( vardan to biski ir padazininau galvos plovimus) rezultatui pamatyt uzteko gal ir dezutes (12vnt) bet pati jau tuoj pabaigsiu antra deze.
Giramias ir eterinis rozmarinu aliejus,taigi ilasinu jo i sampuna pries plaudama galva, ir dabar dar ilasinu lasiuka i ta ampule ir istrinus i galva palieku:) gal greiciau ta ezi uzauginsiu:)
*

gaila kad ne lt gyvenu sad.gif
iewa.
Na, aš bent per savaitę vieną kartą plaukučius pradėjau lepinti karštu alyvuogių aliejaus masažu ax.gif Ir galiu pasakyti iš dalies padeda, nors tik mėnesį atlieku šią procedurą. Ir plaukai geriau atrodo, greičiau augti pradėjo, nes nusikirpau plaukus ir tada masažą pradėjau darytis, tai per mėnesį tikrai pailgėjo smile.gif
ernesin
QUOTE(iewa. @ 2009 05 04, 17:11)
Na, aš bent per savaitę vieną kartą plaukučius pradėjau lepinti karštu alyvuogių aliejaus masažu  ax.gif Ir galiu pasakyti iš dalies padeda, nors tik mėnesį atlieku šią procedurą. Ir plaukai geriau atrodo, greičiau augti pradėjo, nes nusikirpau plaukus ir tada masažą pradėjau darytis, tai per mėnesį tikrai pailgėjo smile.gif
*

Pašildžiusi jį trini šaknis? O kiek laiko laikai ir kaip išsiplauna? mirksiukas.gif
fragolina*
QUOTE(dilgelyt @ 2009 05 03, 22:04)
*

Na dėl naujų plaukų augimo problemų neturiu,taip pat kartas nuo karo palepinu įvairiomis ampulėmis.Per mėnesį plaukas paauga 12mm,tai jis vistiek auga,bet kaip paskatinti augima,kad augtu daugiau?
iewa.
QUOTE(ernesin @ 2009 05 04, 19:59)
Pašildžiusi jį trini šaknis? O kiek laiko laikai ir kaip išsiplauna? mirksiukas.gif
*

Taip, į dubenėlį įpilu aliejaus ir palaikau karšto vandens inde. Tada, jei jis šiltas, bet nekarštas labai (svarbu, kad būtų galima liesti pirštais) pamirkau pirštų galiukus į jį ir tepu ant plaukų galiukų, tada ant pačios galvos ir įmasažuoju. Gali švelniau ar energingiau truputuką.Šiaip ištepu visus plaukus, taip jau normaliai biggrin.gif Apvynioju rankšluosčiu ir palaikau valandą. Plaukai išsiplauna lengvai, tik aišku jau reik kruopščiau, kad neliktų tų "riebaliukų" smile.gif Va iki vasaros kaip naudosiu bus du mėnesiukai, tikiuosi rezultatai bus dar geresni smile.gif

Štai kaip tik pasikniausiusi radau ką jis suteikia:

• Suaktyvins kraujo apytaką galvos odos ir kaklo srityje, atpalaiduos jūsų nervų sistemą ir tuo pačiu pagerins plaukų augimą.
• Sutvirtins plaukų šaknis, pamaitins jų paviršių, paskatins naujų plaukų augimą.
• Sudrėkins plaukus ir padarys juos paklusnesniais.
• Suteiks žvilgesio ir gyvybingumo.
• Apsaugos plaukus nuo žalingų saulės spindulių ir atšiauraus oro.
• Atstatys ir pagyvins sausus, pažeistus plaukus ir užkirs kelią galiukų lūžinėjimui ir skilinėjimui.
• Toks aliejaus masažas daromas vakare padės greičiau užmigti.

Tik aišku, stenkities naudoti kuo mažiau chemikos, džiovintuvo ir kt. ir plaukučiai po masažo tikrai atsigaus - kalbu iš patirties mirksiukas.gif
ernesin
Ačiū iewa., būtinai išbandysiu tokį būdą, nes ir be plaukų priežiūros dar daug visokių +++ prirašei bigsmile.gif
Aš šiaip visai ir nebenaudoju jokios chemijos, net su džiovintuvu naudojuosi tik žiemą, bet jau toks turbūt mano plaukų tipas reikalaujantis daug dėmesio ir puoselėjimo rolleyes.gif
sonya87
O mums destytoja stai ka patare, kad plaukai greiciau augtu (ji pati atsiaugino plaukus po chemoterapijos):
1. reikia vartot kuo daugiau baltyminio maisto, ypac sojos produktu.
2. kasdien ~2 min pakabet zemyn galva (taip subega kraujas i galva ir plaukai pradeda augti kosminiu greiciu)
3. stengtis kuo ilgiau ir daugiau miegoti (nes miegant plaukai auga 4kart greiciau)
princesee
QUOTE(sonya87 @ 2009 05 04, 23:36)
O mums destytoja stai ka patare, kad plaukai greiciau augtu (ji pati atsiaugino plaukus po chemoterapijos):
2. kasdien ~2 min pakabet zemyn galva (taip subega kraujas i galva ir plaukai pradeda augti kosminiu greiciu)
3. stengtis kuo ilgiau ir daugiau miegoti (nes miegant plaukai auga 4kart greiciau)
*

o as skaiciau atvirksciai, kad miegant plaukai beveik neauga mastau.gif ir kad labiausiai auga iki pietu g.gif
ievvvvaa
QUOTE(princesee @ 2009 05 05, 09:22)
o as skaiciau atvirksciai, kad miegant plaukai beveik neauga  mastau.gif ir kad labiausiai auga iki pietu  g.gif
*

biggrin.gif idomiai bigsmile.gif
vasara greiciau auga nei ziema, vat ax.gif
angela2004
Sveikos,

Plaukų augimą skatina tokia kaukė:
kiaušinio trynys, ricinos aliejaus 1 šaukštas, varnalėšų aliejau 1 šaukštas (nebūtinai), 1 šaukštas brendžio, konjako arba dektinės, citrinos sulčių, medaus. Įtrinti šaknis , laikyti apie 1 valandą. Išpaluti su šampūnu.
Plaukai bus švelnūs ir blizgės. wub.gif
Puikiausioji
Pries 3 metus buvau nuszarinusi iki peciu savo plaukus, nes taip reikejo. (sviesinimas sruogom labai pakenke). Tai patikekit manim, ko as tik neisbandziau.. Pirmas ir pats svarbiausias dalykas skatinantis plauku augima, tai tikejimas, kad jie uzaugs. Antras- nuolatinis galvos masazas. As darau taip: pries miega atsisedus ant lovos uzverciu galva zemyn ir masazuoju, tiek pirstu pagalvelem, tiek svelniai nagais. Taip koki 8-10min. Trecias taip pat labai svarbus etapas- labai rupintis plauku galiukais. Daugelis skundziasi, kad saknis dazyti reikia kas menesi, buna atauge 2cm, bet ilgio nera, kodel? nes kiek atauga nuo saknu, tiek nutrupa nuo galu. Taigi po kiekvieno plovimo (as ir seip dienos begyje pasiteplioju kai prisimenu) butinas aliejukas plauku galam. Ir nebijokit jus to silikono, dievazi, juk ne ant saknu tepate. Galam jis labai labai liuks. Taigi, trys mano manymu pagrindiniai dalykai norit uzauginti plaukus. Siuo metu mano plaukai siekia liemeni. Noriu pridurti, kad esu bandziusi ir alieju pasildyta tepti, buvo kosmaras. doh.gif nes visa diena turejau sedeti namuose, ir kas dvi valandas plauti galva. Taip pat svogunus bandziau deti, terlione didziausia, o dar ta smarve liekanti po keliu plovimu.. doh.gif zodziu.. Pasidalinau savo patirtim, atrodo nieko naujo ir nepasakiau, tik akcentavau kas svarbiausia. blush2.gif sekmes auginant. ax.gif
princesee
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 05 05, 13:14)
biggrin.gif  idomiai  bigsmile.gif
vasara greiciau auga nei ziema, vat  ax.gif
*

aha sita zinau tongue.gif
iewa.
QUOTE(sonya87 @ 2009 05 04, 21:36)
*

Apie baltymus ir miegą girdėjau, labai daug kur sako, kad plaukai greičiau auga, kai miegame ir be abejo vasarą. Buvau išsikarpiusi prieš keletą metų plaukus birželio pradžioje ir per vasarą tikrai daug ataugo smile.gif

O va apie pakabėjimą žemyn galva tikrai pirmą kartą girdžiu 4u.gif Na jei plaukai tikrai po to augs kosminiu greičiu tai tikrai kasdien sąžiningai kabosiu 2 minutes thumbup.gif
Manija69
Puikiausioji Paskelbta Šiandien, 12:36
  Pries 3 metus buvau nuszarinusi iki peciu savo plaukus, nes taip reikejo. (sviesinimas sruogom labai pakenke). Tai patikekit manim, ko as tik neisbandziau.. Pirmas ir pats svarbiausias dalykas skatinantis plauku augima, tai tikejimas, kad jie uzaugs. Antras- nuolatinis galvos masazas. As darau taip: pries miega atsisedus ant lovos uzverciu galva zemyn ir masazuoju, tiek pirstu pagalvelem, tiek svelniai nagais. Taip koki 8-10min. Trecias taip pat labai svarbus etapas- labai rupintis plauku galiukais. Daugelis skundziasi, kad saknis dazyti reikia kas menesi, buna atauge 2cm, bet ilgio nera, kodel? nes kiek atauga nuo saknu, tiek nutrupa nuo galu. Taigi po kiekvieno plovimo (as ir seip dienos begyje pasiteplioju kai prisimenu) butinas aliejukas plauku galam. Ir nebijokit jus to silikono, dievazi, juk ne ant saknu tepate. Galam jis labai labai liuks. Taigi, trys mano manymu pagrindiniai dalykai norit uzauginti plaukus. Siuo metu mano plaukai siekia liemeni. Noriu pridurti, kad esu bandziusi ir alieju pasildyta tepti, buvo kosmaras.  nes visa diena turejau sedeti namuose, ir kas dvi valandas plauti galva. Taip pat svogunus bandziau deti, terlione didziausia, o dar ta smarve liekanti po keliu plovimu..  zodziu.. Pasidalinau savo patirtim, atrodo nieko naujo ir nepasakiau, tik akcentavau kas svarbiausia.  sekmes auginant. 

Oho bigsmile.gif iki liemens...Ir as laukiu kada tokie bus.Ziople nusikirpau,net toli iki peciu buvo,na dabar jau siekia,bet kaip norisi kad greiciau augtu wub.gif Tikra tiesa,galai jau patrupa nuo dazymo verysad.gif Tai ne kaip atrodo plaukai,bet juk reikia auginti cool.gif
Mėtų arbata
Sveikos.Prisijungiu prie norinčių užsiauginti ar atsiauginti kasas biggrin.gif
Prieš tris metus turėjau ligi liemens,storus,gražius plaukučius.Kartą nusibalinau.Iškart visus,be jokių terlionių sruogelėm ir panašiai.Kaip nekeista,jie ne tik kad nušiuro,bet pusė tiesiog nubyrėjo.Persidažiau kita spalva.Plaukučiai dar labiau nušiuro,kol galų gale trūko kantrybė ir nusikirpau a la kare prieš gerus porą mėnesių..Na ką...auga plaukučiai sakyčiau gana pastebimai blink.gif tačiau ir man,kaip ir daugeliui jūsų norisi to greito jų augimo.plaukučių jau nebedažau.su natūraliais kelis kartus šaknis padažiau.galop susivienodino spalvytė ir daugiau jokiais dažais nešiurinu jų dar labiau biggrin.gif

QUOTE(Puikiausioji @ 2009 05 05, 12:36)
1.nuolatinis galvos masazas.(pries miega atsisedus ant lovos uzverciu galva zemyn ir masazuoju,koki 8-10min.)
2.rupinimasis plauku galiukais.po kiekvieno plovimo butinas aliejukas plauku galam.
Pasidalinau savo patirtim, atrodo nieko naujo ir nepasakiau, tik akcentavau kas svarbiausia. blush2.gif  sekmes auginant. ax.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif aš visiškai pritariu šiem būdam,paspartinti savo plaukučių augimą ir jų "išsaugojimą".Tai,manau,yra minimalu,ką mes galim padaryti kiekviena. 4u.gif
charisma212
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 05 05, 12:36)
Antras- nuolatinis galvos masazas. As darau taip: pries miega atsisedus ant lovos uzverciu galva zemyn ir masazuoju, tiek pirstu pagalvelem, tiek svelniai nagais. Taip koki 8-10min.
*

nu psio, nuo rytojaus taip darysiu bigsmile.gif beje, panos, kaip manote, kaip geriausia daryti dienos metu su ilgais plaukais, ar kad palaidi butu, ar i kokia kasa supinti? g.gif
Mėtų arbata
QUOTE(charisma212 @ 2009 05 05, 20:38)
nu psio, nuo rytojaus taip darysiu bigsmile.gif beje, panos, kaip manote, kaip geriausia daryti dienos metu su ilgais plaukais, ar kad palaidi butu, ar i kokia kasa supinti? g.gif
*

Nuo kokio rytojaus biggrin.gif reikia nuo šio vakaro lotuliukas.gif mano nuomone,tai kad palaidi būtų.Juk taip ir patogiausia.... ax.gif nors kaip kam čia turbūt.
Puikiausioji
QUOTE(charisma212 @ 2009 05 05, 19:38)
*

QUOTE(Mėtų arbata @ 2009 05 05, 20:35)
Nuo kokio rytojaus  biggrin.gif  reikia nuo šio vakaro  lotuliukas.gif  mano nuomone,tai kad palaidi būtų.Juk taip ir patogiausia.... ax.gif  nors kaip kam čia turbūt.
*

o as manau kad i lengva kasa supinti geriau kai namuose buni. O nakciai tai butinai reikia supinti, nes plauku galiukai taip zymiai maziau trinties gauna. As tik susipynus miegu, tik aisku nestipriai, labai laisvai. thumbup.gif mirksiukas.gif
Mėtų arbata
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 05 05, 21:45)
o as manau kad i lengva kasa supinti geriau kai namuose buni.
*

esu girdejus,kad taip plaukam sveikiau..bet cia dar ir patogumo klausimas biggrin.gif as tai pvz niekad negaledavau su supintais ar suristais buti.. doh.gif
charisma212
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 05 05, 21:45)
o as manau kad i lengva kasa supinti geriau kai namuose buni. O nakciai tai butinai reikia supinti, nes plauku galiukai taip zymiai maziau trinties gauna. As tik susipynus miegu, tik aisku nestipriai, labai laisvai. thumbup.gif  mirksiukas.gif
*

ir as manau, kad geriau i lengva kasa, nes kai vartausi, visus plaukus turiu permesti i kita puse su savim biggrin.gif doh.gif kitaip puse lieka vienoj pusej, kiti - kitoj, o pati aplipusi plaukais biggrin.gif beje, naudoji gumyte, kai supini kasa, ar taip palieki?
Papildyta:
QUOTE(Mėtų arbata @ 2009 05 05, 21:54)
esu girdejus,kad taip plaukam sveikiau..bet cia dar ir patogumo klausimas  biggrin.gif  as tai pvz niekad negaledavau su supintais ar suristais buti.. doh.gif
*

o kokio ilgio dabar tavo plaukai? pries tai buvo iki liemens sakei. man anksciau palaidaus buvo patogiau, bet dabar jau kazkaip nervuoja, kai jie visur lenda unsure.gif
princesee
puikiausiosios postas mane ikvepe! smartass.gif puikiausioji, labai faina butu jei idetum pries plaukus ir po mirksiukas.gif
Mėtų arbata
QUOTE(charisma212 @ 2009 05 06, 09:05)
ir as manau, kad geriau i lengva kasa, nes kai vartausi, visus plaukus turiu permesti i kita puse su savim biggrin.gif  doh.gif kitaip puse lieka vienoj pusej, kiti - kitoj, o pati aplipusi plaukais biggrin.gif beje, naudoji gumyte, kai supini kasa, ar taip palieki?
Papildyta:
o kokio ilgio dabar tavo plaukai? pries tai buvo iki liemens sakei. man anksciau palaidaus buvo patogiau, bet dabar jau kazkaip nervuoja, kai jie visur lenda unsure.gif
*

taip,iki liemens prieš tai buvo..Buvo doh.gif dieną įprastai būdavau palaidais,o nakčiai surišdavau kartais,nes erzindavo,kai prispausdavau pati ar lysdavo į veidą biggrin.gif na o dabar tai plaukučiai nukirpti a la kare.Tačiau jau ataugę stipriai gana sakyčiau.bent jau priekis tai siekia pečius normaliai...o naktim pradėjau surišinėti plaukus.nes susitaršo,susivelia po to... doh.gif doh.gif doh.gif
Eve-line
g.gif mano plaukai ilgi, bet kazkaip niekad netrukde plaukai miegoti, nei jie lenda, nei jie veliasi... niekada nesurisinejau plauku
Puikiausioji
QUOTE(charisma212 @ 2009 05 06, 08:05)
ir as manau, kad geriau i lengva kasa, nes kai vartausi, visus plaukus turiu permesti i kita puse su savim biggrin.gif  doh.gif kitaip puse lieka vienoj pusej, kiti - kitoj, o pati aplipusi plaukais biggrin.gif beje, naudoji gumyte, kai supini kasa, ar taip palieki?
*

Palikti negaliu, kadangi plaukai mano visiskai tiesus ir slidoki, tai momentaliai viskas issileidzia lauk. Risu gumyte.

QUOTE(princesee @ 2009 05 06, 08:58)
puikiausiosios postas mane ikvepe!  smartass.gif puikiausioji, labai faina butu jei idetum pries plaukus ir po  mirksiukas.gif
*

Labai malonu ax.gif paieskosiu senu nuotrauku ir idesiu. smile.gif
Puikiausioji
Na dedu. Cia pries 3 metus doh.gif foto1, o cia jau nesenai foto2, cia sugarbanoti tai to ilggio nesimato, kazkada rodziau temoje apie bigudukus g.gif garbanota
Manija69
Puikiausioji Paskelbta Šiandien, 12:50
  Na dedu. Cia pries 3 metus  foto1, o cia jau nesenai foto2, cia sugarbanoti tai to ilggio nesimato, kazkada rodziau temoje apie bigudukus  garbanota

Grazus plaukai,bet kad ir pries tris metus jie visai ne trumpi buvo g.gif
Puikiausioji
QUOTE(Manija69 @ 2009 05 06, 12:04)
Grazus plaukai,bet kad ir pries tris metus jie visai ne trumpi buvo g.gif
*

na man labai trumpi atrode, nepasiekiau ranka is nugaros puses, kai is kirpyklos isejau, tai su asarom akyse gryzau lotuliukas.gif . bei labai pazeisti buvo. Nesuprantu kodel mano plaukai taip sureagavo i sviesinima sruogelemis, o kitoms nieko, nors ir visa galva dazo. Jokiu budu nesakau, kad stebuklas cia su tais plaukais ivyko, ne, tiesiog matau akivaizdu rezultata, kuris jau mane tenkina is dalies, kas liecia ilgi. smile.gif
gutte86
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 05 06, 13:13)
na man labai trumpi atrode, nepasiekiau ranka is nugaros puses, kai is kirpyklos isejau, tai su asarom akyse gryzau lotuliukas.gif . bei labai pazeisti buvo. Nesuprantu kodel mano plaukai taip sureagavo i sviesinima sruogelemis, o kitoms nieko, nors ir visa galva dazo. Jokiu budu nesakau, kad stebuklas cia su tais plaukais ivyko, ne, tiesiog matau akivaizdu rezultata, kuris jau mane tenkina is dalies, kas liecia ilgi.  smile.gif
*

cia yra tiesiaplaukiu pranasumas - joms zymiai greiciau auga plaukai.. blush2.gif o man, garbanei, uzsiaugint iki liemens plaukus nera sansu unsure.gif
princesee
puikiausioji, begalo grazus plaukai!
charisma212
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 05 06, 12:50)
Na dedu. Cia pries 3 metus 
*

kokia grazi moteris esi swoon.gif 2foto kaip is next internetines parduotuves fotke biggrin.gif
aj, tema gi apie plaukus biggrin.gif plaukai irgi labai grazus mirksiukas.gif
Geramamyte
Vaje kokie plaukai.... Neisivaizduoju, kaip tom panelem kaklai nepaskausta... biggrin.gif
Papildyta:
Nepacitavau, tai kalbejau apie nuotrauka ideta pirmame sio forumo biggrin.gif puslapyje
Puikiausioji
QUOTE(princesee @ 2009 05 06, 12:28)
puikiausioji, begalo grazus plaukai!
*

aciu 4u.gif dar noriu ciut ciut ilgio, ir noriu tamsinti, bet irnesakyk.gif ne apie tai tema.

QUOTE(charisma212 @ 2009 05 06, 13:33)
kokia grazi moteris esi swoon.gif 2foto kaip is next internetines parduotuves fotke biggrin.gif
aj, tema gi apie plaukus biggrin.gif plaukai irgi labai grazus mirksiukas.gif
*

aciu uz komplimenta blush2.gif 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.