Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Taupau kaip išmanau (čia ne apie maistą)
Supermamų klubas > Mūsų namai > Piniginė
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
fuksė
Sveikutes, 4u.gif
siulau pabendrauti stai tokia tema: taupau!
Bet tema ne apie maista ir savaites pigius meniu. Pakalbekime apie tai ka perkame ar darome, kas tikrai ir taupiau, ir pigiau. Taupyti galima juk net ir laika.
O jusu taupumas gali praversti ir kitoms.

PVZ. as darau kaukes veideliui pati - atsisakiau kosmetologes paslaugu, o stai mano bendradarbe pradejo pati dazyti galva.

Na tai Mamytes kaip dar galima sutaupyti?
Jazira
rolleyes.gif tai iš principo beveik visas grožio procedūras galima pasidaryti namie. Tik plaukus nusikirpti sunkiau
joliteee
As pati plaukus pries metus pradejau dazyti kazkur, nes labai pagailo pinigu beveik uz nieka, o nusidazau taip pat kaip ir kirpykloje, tik aisku ne sruogelemis
ooo
apie taupyma kalbames Eksperimentas 5 temoje 4u.gif
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...2356&st=408
kutikutule
QUOTE(joliteee @ 2009 04 24, 09:45)
As pati plaukus pries metus pradejau dazyti kazkur, nes labai pagailo pinigu beveik uz nieka, o nusidazau taip pat kaip ir kirpykloje, tik aisku ne sruogelemis
*

o as pradejau kaip tik plaukus dazyti kirpykloje, nes paskaiciavau, kad ar pirktis dazus paciai, ar dazyt kirpykloje, lygiai tas pats iseina, be to kirpykloje nudazo daug lygiau. rolleyes.gif
o taupau ant drabuziu: pvz neperku dzinsu parduotuveje po kelis simtus litu, vaziuoju i kauno urma, ten pasirinkimas labai didelis, o ir kainos ikandamos daugumai.
kumiko
QUOTE(kutikutule @ 2009 04 24, 10:52)
o as pradejau kaip tik plaukus dazyti kirpykloje, nes paskaiciavau, kad ar pirktis dazus paciai, ar dazyt kirpykloje, lygiai tas pats iseina, be to kirpykloje nudazo daug lygiau.  rolleyes.gif
o taupau ant drabuziu: pvz neperku dzinsu parduotuveje po kelis simtus litu, vaziuoju i kauno urma, ten pasirinkimas labai didelis, o ir kainos ikandamos daugumai.
*

as ir perku bazei, nes man ten grazesni, idomesni, bet moku apie 160 ir daugiau..aisku yra ir pigiua bet kiti nepantinka,negrazus ax.gif
rootha
o as nezinau, ar cia taupymas, bet musu seimai tikrai biskiuka lt pasitaupo, tad pasidalinsiu savo patirtimi...
kadangi visos mano drauges per pastaruosius 2 metus masiskai gimdo leliukus, tai vaziuoti aplankyti mums kainuodavo tikrai ne mazai, kadangi tusciomis nenuvaziuosi, juk reik leliukui kazka nuvezti, o leliukams visokie menkniekiai labai brangus, tai as padariau pirma eksperimenta ir numezgiau tiaptiukus leliukui, ir ka isejo neblogai, kainavo nedaug, o rezultatas thumbup.gif drauge buvo labai patenkinta, tai dabar visa laika sitaip ir darau, va neseniai pussesre pagimde berniuka, tai daba mezgu jam mini toki pleduka, manau turetu labai apsidziaugti blush2.gif
joliteee
QUOTE(kutikutule @ 2009 04 24, 10:52)
o as pradejau kaip tik plaukus dazyti kirpykloje, nes paskaiciavau, kad ar pirktis dazus paciai, ar dazyt kirpykloje, lygiai tas pats iseina, be to kirpykloje nudazo daug lygiau.  rolleyes.gif
*

Kur man dazai kainuoja 15-20 litu, o kur man kirpykloje nudazytu uz 50-60 lt, nes labai daug plauku, o pati labai lygiai nusidazau
Cleo_25
QUOTE(rootha @ 2009 04 24, 11:52)
o as nezinau, ar cia taupymas, bet musu seimai tikrai biskiuka lt pasitaupo, tad pasidalinsiu savo patirtimi...
kadangi visos mano drauges per pastaruosius 2 metus masiskai gimdo leliukus, tai vaziuoti aplankyti mums kainuodavo tikrai ne mazai, kadangi tusciomis nenuvaziuosi, juk reik leliukui kazka nuvezti,  o leliukams visokie menkniekiai labai brangus, tai as padariau pirma eksperimenta ir numezgiau tiaptiukus leliukui, ir ka isejo neblogai, kainavo nedaug, o rezultatas  thumbup.gif  drauge buvo labai patenkinta, tai dabar visa laika sitaip ir darau, va neseniai pussesre pagimde berniuka, tai daba mezgu jam mini toki pleduka, manau turetu labai apsidziaugti  blush2.gif
*

Super idėja thumbup.gif , pasivogsiu, jei jūs nieko prieš blush2.gif
rootha
QUOTE(Cleo_25 @ 2009 04 24, 11:10)
Super idėja  thumbup.gif , pasivogsiu, jei jūs nieko prieš  blush2.gif
*

prasau, juk tam ir dalinuosi mintimis mirksiukas.gif beto sia sav. maximoj akcija siulams thumbup.gif
Cleo_25
QUOTE(rootha @ 2009 04 24, 12:18)
prasau, juk tam ir dalinuosi mintimis  mirksiukas.gif  beto sia sav. maximoj akcija siulams  thumbup.gif
*

Buvau parduotuvėj, bet neužmačiau g.gif , reikės nueiti pažiūrėti.
rootha
QUOTE(Cleo_25 @ 2009 04 24, 11:19)
Buvau parduotuvėj, bet neužmačiau  g.gif , reikės nueiti pažiūrėti.
*

zinokit reik paieskoti, nes kai tik prasidejo akcija buvo nemazai tu siulu, o vakar buvau Hypery tai likusios jau nelabai grazios spalvytes ir ne tiek jau ir daug, manau mezgianciojos viska isgraibe blush2.gif
fuksė
kadangi visos mano drauges per pastaruosius 2 metus masiskai gimdo leliukus, tai vaziuoti aplankyti mums kainuodavo tikrai ne mazai, kadangi tusciomis nenuvaziuosi, juk reik leliukui kazka nuvezti,  o leliukams visokie menkniekiai labai brangus, tai as padariau pirma eksperimenta ir numezgiau tiaptiukus leliukui, ir ka isejo neblogai, kainavo nedaug, o rezultatas  thumbup.gif  drauge buvo labai patenkinta, tai dabar visa laika sitaip ir darau, va neseniai pussesre pagimde berniuka, tai daba mezgu jam mini toki pleduka, manau turetu labai apsidziaugti  blush2.gif
*

Aciukas! Ir man Jusu ideja pravers. thumbup.gif
Smagu, tad tesiame......
Kazin ar yra skaitanciu rusu kalba, galeciau ikelti idomybiu is rusu portalu apie taupyma buityje?
Papildyta:
QUOTE(ooo @ 2009 04 24, 09:48)
apie taupyma kalbames Eksperimentas 5 temoje  4u.gif
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...2356&st=408
*

Pavarciau tema - manyciau diskusija kiek kitokia. mirksiukas.gif
ooo
QUOTE(fuksė @ 2009 04 24, 13:01)
Pavarciau tema - manyciau diskusija kiek kitokia. mirksiukas.gif
*

pavartykit dar karta - ten kalbama apie viska, kas susije su taupymu - omunalinius, islaidas groziui, islaidu plnavima ir vis akita...
Will
QUOTE(kutikutule @ 2009 04 24, 09:52)
*

man pigiau namie, net perkant brangius dažus, nes vienam kartui užtenka pusės pakuotės ax.gif

*

thumbup.gif

QUOTE(ooo @ 2009 04 24, 13:06)
pavartykit dar karta - ten kalbama apie viska, kas susije su taupymu - omunalinius, islaidas groziui, islaidu plnavima ir vis akita...
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Upė
QUOTE(fuksė @ 2009 04 24, 12:01)

Kazin ar yra skaitanciu rusu kalba, galeciau ikelti idomybiu is rusu portalu apie
*

Yra, tikrai ne viena mirksiukas.gif Įkelk, būtinai įkelk. Gali ir nuorodų pametėti į tuos rusų portalus ax.gif
fuksė
QUOTE(Upė @ 2009 04 28, 20:15)
Yra, tikrai ne viena  mirksiukas.gif Įkelk, būtinai įkelk. Gali ir nuorodų pametėti į tuos rusų portalus  ax.gif
*

O.k.
Prasau, cia apie kosmetika: http://www.krasotulya.ru/news/detail.php?ID=1968
Kita platesnio spektro:
http://www.economlu.ru/?p=292

ir dar, cia maciau ir programa prideta:
http://www.economlu.ru/?p=134
(Скачать программу можно ЗДЕСЬ)
lingė
o as ce rangdarbiuos ismokau pint is popieriaus tai dabar mamai dovana baigiu ispint ir pinsiu kitiem y prieky kad kai reiks tureciau
Llaume
QUOTE(fuksė @ 2009 04 29, 10:05)
O.k.
Prasau, cia apie kosmetika: http://www.krasotulya.ru/news/detail.php?ID=1968
Kita platesnio spektro:
http://www.economlu.ru/?p=292

ir dar, cia maciau ir programa prideta:
http://www.economlu.ru/?p=134
(Скачать программу можно ЗДЕСЬ)
*

Aciu uz nuorodas 4u.gif
just me
sveikos,na man plauku nudazymas kainavo iki krizes 60lt dabar jau nezinau,kadangi savo plaukus puoseleju tai dazau tik karta metuose ir tai tik sruogelem tai manau,kad galiu sau leisti ta vieninteli karta metuose paislaidauti ant plauku ax.gif dar renkuos pigesnes kaukes plaukams,nes manau jos kartais buna dar geresnes nei tos brangios,Taip pat taupom rubu saskaita ax.gif nepasididziuoju nueit i gausa,ten taip pat galima rast geru rubu ir aisku kokybe daug geresne nei turguj,o dar mazoji greitai auga tai rubu reikia nemazai,o ten pigiau nei parduotuvese blush2.gif
mititėja
Neilgus atstumus stengiuosi eiti pėsčiomis ("taupau" gamtą biggrin.gif , savo sveikatą ir pinigus/degalus).
saunuolyte
as ir bandysiu taupyti - nusipirkom dviracius, vasara i darba vazinesiu juo (as uz gamtos tausojima thumbup.gif ) ir benzino taupyma. perskaiciusi foruma susimasciau gal vertetu plaukus dazytis namie - taigi jei paciom nepavyksta lygiai nusidazyti, nudazyt gali ir drauge graziai paprasius thumbup.gif rubu parveza sesuo is uzsienio...tiesa kaune laisves al. atsidare kiniecio shop'as "Asia shop". pigus rubai vaikams ir suaugusiam. tas pats slamstas kas ir bazese tik tarkim kai kas dvigubai pigiau thumbup.gif prisipirkau apatinio trikotazo thumbup.gif ir maikiu vasarai. na vengiu maximu ir prekybcentriu. apsipirkinet einu i turgelius. juose nera tiek akciju ir pagundu, todel tikrai susitaupo!!!!
AistulkaJ
Va mano taupimo istorija,kai pagimdziau prisizadejau ,kad nepirksiu nauju rubu kol nesukusiu,labai susitaupo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ,jau nuo nestumo vidurio nenusipirkau nei vieno...Mezgejom patariu apsilankyt padevetuose pvz.humanoj,kai prekes buna po 2 lt. ten galima pasirinkt megstiniu,geru siulu,bet prasto modelio,juos iskalbt gerai, isardyt,o po to jau fantazijos reikalas 4u.gif
Pats fantastiskiausias dalykas yra kavos tirsciai:pati veiksmingiausia priemone nuo celiulito ir oda tampa labai glotni. biggrin.gif Bet reik netinget ,pataupyt ir naudot vietoj sveitiklio kiekviena diena.
fuksė
Pabandziau vietoje brangiu kremu savo veideli tepti alyvuogiu aliejumi - super. thumbup.gif Ir paakius irgi juo tepu, atd isvengiau 2 kremu pirkimo.
Butelaitis aliejaus isejo pigiau nei kremai, o efektas....tinka ir patinka mano odai.
Taigi, siulau pameginti, jei oda sausa.
saunuolyte
o pasitepus aliejum ar paskui nelieka veidas blizgantis ir riebaluotas visai dienai?
kristukas
Apie alyvuogių aliejų ir aš noriu pasakyti, kad labai padeda lūpoms, kai skilinėja, tinka nagų odeles puoselėti ir atrodo, kad puiki priemonė ir plaukų galiukų priežiūrai, kad neskilinėtų.
fuksė
QUOTE(saunuolyte @ 2009 05 05, 15:59)
o pasitepus aliejum ar paskui nelieka veidas blizgantis ir riebaluotas visai dienai?
*

Imu nedideli kieki, o mano oda po ziemos labai sausa (ir taip sausa naturaliai) - susigeria kaip kremas. Jokio blizgesio nelieka.
Manyciau, riebiai odai tikrai netinka.
Papildyta:
QUOTE(kristukas @ 2009 05 05, 21:13)
Apie alyvuogių aliejų ir aš noriu pasakyti, kad labai padeda lūpoms, kai skilinėja, tinka nagų odeles puoselėti ir atrodo, kad puiki priemonė ir plaukų galiukų priežiūrai, kad neskilinėtų.
*

Nagu odeles teplioju ricinu aliejumi - sausos jos buvo ir atplaisos susidarydavo, dabar ir maziau tu odeliu yra ir naguciai sustirpejo.
*smilgele*
nusprendziau ir as aprasyti savo taupymo budus smile.gif
visas grozio proceduras atlieku namuose, isskyrus plauku dazyma (kol kas)smile.gif planuoju nebedazyti ir atsiauginti naturalius. tuo labiau kad ir spalva madinga - pelenu spalva.
drabuzius perku superinese parduotuvese biggrin.gif as cia nieko blogo nematau. kaip tik, randu toookiu dalykeliu... ir labai pigiai. tik dzinsus perku naujus, nes man problemos su ilgiu smile.gif ir siaip as megeja sena drabuzi "paversti" nauju. tai detale kokia pakoreguoju, nepatingiu persiuti.
telefonu saskaitas irgi sumazinau. dabar stengiuosi bendrauti su draugais ir artimaisiais internetu (skype ir kt.) skambinu tik extra atvejais.
dabar zadu atsisakyti masinos vazinejimui i darba.
tai pat nebe einu i sporto kluba. sportuoju namie, begioju rytais parkelyje. smile.gif

šeimos kaklas
na, nevadinu to taupymu, bet racionaliu pinigu panaudojimu ir neislaidavimu rolleyes.gif plaukus atsiauginau ilgesnius, kad nereiktu daznai kirpyklose lankytis, o nudazo drauge. Maista gaminu namie, saldumynus gaminu namie, i darba pietus nesuosi is namu, su draugais susitinkame vieni pas kitus namuose, o ne kavinese (dekinga situacija, kadangi dauguma gyvena ne butuose), negeriam ir nerukom su vyru jau 3 metai (sunkiai suvokiamos sumos isleidziamos alkoholiui ir rukalams), pedikiurai manikiurai namie savomis rankomis. Aisku, nueinam ir i kavine, daznai teatre lankomes, nes negalime atsisakyti sito malonumo smile.gif parduotuvese, ypac dabar, kai prekybcentriai skelbia akcijas, visada pagalvoju ar man vieno ar kito daikto reikia, dazniausiai atsakymas buna, kad nereikia biggrin.gif pastaraji taupymo buda laikau geriausiu laimejimu savo taupymo pamokose, nes anksciau prisipirkdavau kruvas meslo, kuris terinkdavo dulkes...nepaisant to, kad finansai leidzia netaupyti laikaus principo, kad su pinigais reikia elgtis apgalvotai, nes niekada nezinai kas taves laukia rytoj, o kur kas sunkiau ir skausmingiau pratintis prie blogesniu gyvenimo salygu...va kiek prirasiau biggrin.gif
saunuolyte
super semiames taupymo patirties is jusu ir tuapom. na ateis ir i musu kiema svente 4u.gif
dontstop
QUOTE(fuksė @ 2009 04 29, 10:05)

Na ir patarimai ten, nuorodoj, tikra nesąmonė doh.gif
QUOTE(saunuolyte @ 2009 05 04, 19:50)
tiesa kaune laisves al.  atsidare kiniecio shop'as "Asia shop".
*

O kur tiksliai ta parduotuvė? bigsmile.gif Labai norėčiau apsilankyti

QUOTE(AistulkaJ @ 2009 05 04, 20:16)
*Va mano taupimo istorija,kai pagimdziau prisizadejau ,kad nepirksiu nauju rubu kol nesukusiu,labai susitaupo
**Mezgejom patariu apsilankyt padevetuose pvz.humanoj,kai prekes buna po 2 lt. ten galima pasirinkt megstiniu,geru siulu,bet prasto modelio,juos iskalbt gerai, isardyt,o po to jau fantazijos reikalas 4u.gif

*

* ir aš taip dariau drinks_cheers.gif
** vat, nelabai patarimas, nieko gero nebenumegsi iš jau naudotų siūlų schmoll.gif
QUOTE(fuksė @ 2009 05 05, 10:17)
Pabandziau vietoje brangiu kremu savo veideli tepti alyvuogiu aliejumi - super.
*

QUOTE(saunuolyte @ 2009 05 05, 15:59)
*

Man asmeniškai netiko, nors ir sausa oda. Neįsigerdavo net ir minimaliausias keikis aliejaus unsure.gif

QUOTE(*smilgele* @ 2009 05 06, 08:37)

tai pat nebe einu i sporto kluba. sportuoju namie, begioju rytais parkelyje. smile.gif
*

Šaunu, kas turi pakankamai valios prisiversti sportuoti namuose rolleyes.gif Aš neturiu blush2.gif
QUOTE(šeimos kaklas @ 2009 05 06, 10:49)
* parduotuvese, ypac dabar, kai prekybcentriai skelbia akcijas, visada pagalvoju ar man vieno ar kito daikto reikia, dazniausiai atsakymas buna, kad nereikia biggrin.gif  pastaraji taupymo buda laikau geriausiu laimejimu savo taupymo pamokose
**nepaisant to, kad finansai leidzia netaupyti laikaus principo, kad su pinigais reikia elgtis apgalvotai, nes niekada nezinai kas taves laukia rytoj, o kur kas sunkiau ir skausmingiau pratintis prie blogesniu gyvenimo salygu...va kiek prirasiau biggrin.gif
*

* Labai geras patarimas, ir aš taip darau, tikrai efektyvu drinks_cheers.gif
** drinks_cheers.gif
Papildyta:
Aš taip pat dažau plaukus pati (vyras padeda), visas grožio procedūras pasidarau namuose.
Taupyt ant kosmetikos nemoku, nebent tektų pirkti pigią lenkišką, rusišką, t y dažniausiai nekokybišką. Stengiuosi prieš pirkdama paskaityti atsiliepimus internete, pastebėjau, kad taip vis mažiau prašaunu pro šalį. Aišku, kas tiko kažkam, nebūtinai tiks ir man, bet kai tinka daugumai, didesnė tikimybė, kad ir man tiks ir patiks biggrin.gif
Knygas ir žurnalus pasiimu bibliotekoj.
Aplamai, kai dabar tiek nuolaidų, akcijų, pastebėjau, kad beveik nieko nebeperkam su vyru už pilną kainą blink.gif
*Azianė*
Sveikutes:))

Na musu taupymai tokie :

Balkone pasisodinau svogunu laisku:)
Krapu

(kad darant santibarscius nereiktu begti i parduotuve).

Maista gaminu namie, as ir vyras darbe nevalgom kavinese ax.gif
Mama ikalbejau pereiti i tele2, kad kalbetume nemokamai (su vyru irgi kalbam tarpusavi nemokamai).
Vietoj kavines geriau nusipirkti desreliu ir ant lauzo pasikepti ir + grynam ore pabusi ir mes ir vaikai thumbup.gif

Drabuzius vaikui i lauka perku is pasaulio drabuziu:) po 1lt. ax.gif , o naujus tik i darzeli!

O sutaupytus pinigelius isleidziam paskolai uz busta ir kelionems:) wub.gif
vilijadab
ASIA yra ir Laives al (tik adreso nezinau), ir Urme- Zaliojoje galerijoje. Tik pernai ten kainos buvo daug geresnes, nei siemet. Pavasari uzsukau tik paziureti, nepirkau. Ten kokybe tikrai neblizga, o kainas kinieciai pakele, matyt pamate, kad gerai biznis einasi... Daugiau ten pirktis neplanuoju. Geriau devetu rubu pardese, bus pigiau. Kova radau skuduryne superine nauja pukine ziemine striuke uz 36Lt, kur gali buti pigiau???
arana81
vakar kirpeja sugrazino naturalia plauku spalva smile.gif daugiau dazytis plauku neplanuoju blush2.gif
vioringa
QUOTE(vilijadab @ 2009 05 06, 15:57)
ASIA yra ir Laives al (tik adreso nezinau), ir Urme- Zaliojoje galerijoje. Tik pernai ten kainos buvo daug geresnes, nei siemet. Pavasari uzsukau tik paziureti, nepirkau. Ten kokybe tikrai neblizga, o kainas kinieciai pakele, matyt pamate, kad gerai biznis einasi... Daugiau ten pirktis neplanuoju. Geriau devetu rubu pardese, bus pigiau. Kova radau skuduryne superine nauja pukine ziemine striuke uz 36Lt, kur gali buti pigiau???
*

drinks_cheers.gif , pirkau mazei bliuzoniuką, tai tik vieną kart uždėjau. Kokybės 0 doh.gif
saunuolyte
apie Asia shop(ji yra llaisveje priesais uzdaryta step topa) - taip kokybes te daug nerasit, nes viskas atvezta is kinijos. o kas dris pasakyt, kad ta pati prikdamos ir mokedamos dar ir antkaini urme gausime geresne kokybe???na kiek ziurejau rubu tai gal kai kas ir nevertas tiek, bet liemenuku po 10-12lt ir triusiku po 4lt prisipirkau visai vasarai. ar pirksi is triumfo ar is asia shop vistiek galiausiai sudevejusi ismesi biggrin.gif tai kam permoket? sutinku gal grazesniu ir kokybiskesniu rubu galima rast labdarynuose, bet tam reikia laiko kurio as neturiu, o apatinio trikotazo is tenai juk nepirksi. vien del to man patinka Asia shop thumbup.gif
mecia
QUOTE(saunuolyte @ 2009 05 06, 18:13)
liemenuku po 10-12lt ir triusiku po 4lt prisipirkau visai vasarai. ar pirksi is triumfo ar is asia shop vistiek galiausiai sudevejusi ismesi biggrin.gif tai kam permoket? sutinku gal grazesniu ir kokybiskesniu rubu galima rast labdarynuose, bet tam reikia laiko kurio as neturiu, o apatinio trikotazo is tenai juk nepirksi. vien del to man patinka Asia shop thumbup.gif
*

na nežinau, apatiniam trikotažui pinigėlių nelabai verta gailėti g.gif bent jau aš geriau sumoku daugiau už gerą vieną liemenėlę nei prisiperku krūvą pigių, pigūs triusikėliai bent jau man labai greitai irti per siūles pradeda arba nusiskalbia tokiu greičiu kad baisu doh.gif aišku, niekada nepuolu mokėti už vardą, bet kokybė man yra svarbus rodiklis.
jei į temą apie taupymą, tai aš po truputį išmokstu nebepirkti krūvos nesamonių (kai reikia viena tam kad nusipirkti...), atsisakiau rankų kremo (jį puikiai atstoja kūno losjonas ar nerafinuotas aliejus), spuogelius gydau arbatmedžio aliejumi (nebeperku neva labai gerai padedančių kremų nuo spuogų, nes jie nė velnio man neverti savo pinigų), atsisakiau pirktinių kūno šveitiklių (pasidarau naminių iš druskos, nes kavos negeriu, ir aliejaus), manikiūrą/pedikiūrą darausi namuose, plaukus kerpuosi 2 kartus per metus, nes ilgi, ir nedažau, antakius tvarkausi taip pat namuose... yra dar daug taupymo būdų, tiesiog kiekvienas turi atrasti sau tinkamiausius mirksiukas.gif
Sophi
QUOTE(šeimos kaklas @ 2009 05 06, 10:49)
laikaus principo, kad su pinigais reikia elgtis apgalvotai, nes niekada nezinai kas taves laukia rytoj, o kur kas sunkiau ir skausmingiau pratintis prie blogesniu gyvenimo salygu...
*

drinks_cheers.gif Stengiuosi, kad tiek 1 Lt, tiek 100 Lt būtų išleisti protingai ax.gif
fuksė
Planuoju atsisakyti automobilio, o vaikscioti i darba pestute.
Vietoj sporto sales lankymo - nusipirkau treniruoklius ir sportuoju sau nemokamai, kiek noriu ir kada noriu.
arana81
QUOTE(fuksė @ 2009 05 07, 07:46)
Planuoju atsisakyti automobilio, o vaikscioti i darba pestute.
Vietoj sporto sales lankymo  - nusipirkau treniruoklius ir sportuoju sau nemokamai, kiek noriu ir kada noriu.
*

atsisakyti automobilio bus labai sunku blush2.gif o va treniruokliai geras sprendimas, geresniu sporto klubu kainos nesveikos. MB pradejo begioti, manau prie jo prisijungsiu tongue.gif
dontstop
na, papigiai triusikų reikia ir man tongue.gif Keliausiu į tą Asia shop savaitgalį ax.gif
saunuolyte
man ir tie kokybiski triusikai bei liemeneles nusiskalbia lb greitai tixliau mano brangusis, kai imete skalbt mano balta lauma liemenele kartu su savo diznsais tai vos sirdies smugio negavau pamacius nuostabiai pilksva mano graziaja liemenele. tai tada ir nsuprendziau, kam moket uz liemenele 130 jeigu pvz jei ji baltos spalvos ja nesiosi tikrai neilgiau nei pusmeti, nes plauk neplovus ji vistiek praranda savo pirmini baltuma, tai ar ne geriau nusipirkt 4vnt po 12lt ir ju man uztex metams thumbup.gif
o plius nejau vyrui yra skirtumas ar tavo liemenel uz 200 ar uz 12lt? biggrin.gif man svarbiausia, akd ji butu grazi, patogi ir svari, nenutrinta iki begalybes del to akd ji kainavo 200 ir gaila ismest biggrin.gif
arana81
QUOTE(saunuolyte @ 2009 05 07, 12:43)
man ir tie kokybiski triusikai  bei liemeneles nusiskalbia lb greitai tixliau mano brangusis, kai imete skalbt mano balta lauma liemenele kartu su savo diznsais tai vos sirdies smugio negavau pamacius nuostabiai pilksva mano graziaja liemenele. tai tada ir nsuprendziau, kam moket uz liemenele 130 jeigu pvz jei ji baltos spalvos ja nesiosi tikrai neilgiau nei pusmeti, nes plauk neplovus ji vistiek praranda savo pirmini baltuma, tai ar ne geriau nusipirkt 4vnt po 12lt ir ju man uztex metams thumbup.gif
o plius nejau vyrui yra skirtumas ar tavo liemenel uz 200 ar uz 12lt? biggrin.gif man svarbiausia, akd ji butu grazi, patogi ir svari, nenutrinta iki begalybes del to akd ji kainavo 200 ir gaila ismest biggrin.gif
*

apatinius perku La Senza, turiu ju nuolaidu kortele. Paskutine ten isigyta liemenele kainavo 175 Lt blush2.gif
Pirkciau kitur, bet mano dydis retas - esu liekna, o krutine didele. Migleje pardavejos uznervino, kai bande isiulyti su per mazais kauseliais, turguje, Urme ir kitose parduotuvese mano dydzio liemeneliu modeliai mociutems nebent doh.gif tipo, kad prilaikytu normaliai petneseles - jos prisiutos tokio plocio kaip autostrada biggrin.gif
Buciau standartine - pirkciau papigiai. Kai panasiai kaip saunuolytei gavos su nauja balta liemenele - tik nereikejo net skalbti, uzsidejau po vasarine suknele raudona, kuri pasirodo daze, sirdele skaudejo doh.gif
Kelnaites perku ivairiai, kad deretu prie liemeneliu smile.gif
mecia
QUOTE(saunuolyte @ 2009 05 07, 11:43)
man ir tie kokybiski triusikai  bei liemeneles nusiskalbia lb greitai tixliau mano brangusis, kai imete skalbt mano balta lauma liemenele kartu su savo diznsais tai vos sirdies smugio negavau pamacius nuostabiai pilksva mano graziaja liemenele. tai tada ir nsuprendziau, kam moket uz liemenele 130 jeigu pvz jei ji baltos spalvos ja nesiosi tikrai neilgiau nei pusmeti, nes plauk neplovus ji vistiek praranda savo pirmini baltuma, tai ar ne geriau nusipirkt 4vnt po 12lt ir ju man uztex metams thumbup.gif
*

na dėl vyro liemenėles niekad nesu pirkusi ir tikrai nepirksiu lotuliukas.gif
o va manau, kad labai tiksliai nusakei, kodėl nusiskalbia šitei kokybiški triusikėliai su liemenėlem: skalbiant su džinsais niekas ilgai nelaikys...
su Lauma man šiaip nusivylimas yra iki šiol: mano baltos liemenėlės nereikėjo nė su džinsais skalbti, ji pati savaime po vieno vienintelio skalbimo pasidarė ne balta, t.y. nėrinukai liko balti kaip sniegas (pardavėja net motyvavo, kad liemenėlė daug kainuoja būtent dėl prancūziškų nerinių, kuriems jokiu priekaištų neturiu), o liemenėlės paminkštinimai tapo kūno spalvos... va čia tai jau nieko neapkaltinsi ir aišku už tokį daiktą pinigų nesinorės mokėtis....
bet šiaip ir tose brangių apatinių parduotuvėse akcijos būna, aš pvz.: paskutinę liemenėlę pirkau iš tos pačios Laumos, bet gamintojas buvo austrų Huber, tai šitą liemenėlę nešioju praktiškai kasdien jau daugiau nei metus: ne trupučio nenusiskalbė, forma nė trupučio nepasikeitė, gal prieš mėnesį pajutau, kad šleikutės kiek pasitampė, bet tik tiek po tokio ilgo nešiojimo ax.gif o pirkta buvo per akciją už pusę kainos, todėl tikrai drąsiai kitą pirkčiau būtent šito gamintojo.
saunuolyte
mecia: del laumso liemeneliu visiskai tau prtariu. man buvo tas pats. nerinukai po pirmo skalbimo liko kokie buve, o visos kitos detales liemeneleje patamsejo!!!baisu! bet tema ne apie liemeneles o taupymo budus, tai griztam prie temos biggrin.gif
mecia
QUOTE(saunuolyte @ 2009 05 07, 14:06)
mecia: del laumso liemeneliu visiskai tau prtariu. man buvo tas pats. nerinukai po pirmo skalbimo liko kokie buve, o visos kitos detales liemeneleje patamsejo!!!baisu! bet tema ne apie liemeneles o taupymo budus, tai griztam prie temos biggrin.gif
*

bet perkant liemenėles galima ir pataupyti besiremiant kitų patirtimi mirksiukas.gif
fuksė
QUOTE(saunuolyte @ 2009 05 07, 12:43)
*

Skalbiu visus apatinius skalbmasineje tik spec. sietkuteje - nieko nesidaro.
O papigiaiski greiciau forma praranda, tad geriau keli, bet brangesni. Vienais marskiniais ar dzinsais maziau turesiu. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(arana81 @ 2009 05 07, 08:45)
atsisakyti automobilio bus labai sunku blush2.gif o va treniruokliai geras sprendimas, geresniu sporto klubu kainos nesveikos. MB pradejo begioti, manau prie jo prisijungsiu tongue.gif
*

niu kol silta, gal ir ne, o rudeni, nzn....
O treniruokliai tikrai thumbup.gif kainos sporto klubo doh.gif
evesunny
QUOTE(dontstop @ 2009 05 07, 09:07)
na, papigiai triusikų reikia ir man  tongue.gif  Keliausiu į tą Asia shop savaitgalį  ax.gif
*

a galema paklausti kas tas per daigtas Asia shop? ax.gif blush2.gif kažkaip pirmą kartą girdžiu rolleyes.gif
KibirVibir
QUOTE(dontstop @ 2009 05 06, 13:40)
Taupyt ant kosmetikos nemoku, nebent tektų pirkti pigią lenkišką, rusišką, t y dažniausiai nekokybišką.
*

Bet buna net labai kokybisku gaminiu cool.gif Turiu padruske ukrainiete, kuri norvegems skraidina nerealiais kiekiais kremus, sampunus is Ukrainos kaip labai kokybiskus ir tinkancius cool.gif
kumiko
QUOTE(KibirVibir @ 2009 05 07, 20:45)
Bet buna net labai kokybisku gaminiu cool.gif Turiu padruske ukrainiete, kuri norvegems skraidina nerealiais kiekiais kremus, sampunus is Ukrainos kaip labai kokybiskus ir tinkancius  cool.gif
*

pasakykit firmas ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.