QUOTE(fuksė @ 2009 04 29, 10:05)
Na ir patarimai ten, nuorodoj, tikra nesąmonė
QUOTE(saunuolyte @ 2009 05 04, 19:50)
tiesa kaune laisves al. atsidare kiniecio shop'as "Asia shop".
O kur tiksliai ta parduotuvė?

Labai norėčiau apsilankyti
QUOTE(AistulkaJ @ 2009 05 04, 20:16)
*Va mano taupimo istorija,kai pagimdziau prisizadejau ,kad nepirksiu nauju rubu kol nesukusiu,labai susitaupo
**Mezgejom patariu apsilankyt padevetuose pvz.humanoj,kai prekes buna po 2 lt. ten galima pasirinkt megstiniu,geru siulu,bet prasto modelio,juos iskalbt gerai, isardyt,o po to jau fantazijos reikalas

* ir aš taip dariau
** vat, nelabai patarimas, nieko gero nebenumegsi iš jau naudotų siūlų
QUOTE(fuksė @ 2009 05 05, 10:17)
Pabandziau vietoje brangiu kremu savo veideli tepti alyvuogiu aliejumi - super.
QUOTE(saunuolyte @ 2009 05 05, 15:59)
o pasitepus aliejum ar paskui nelieka veidas blizgantis ir riebaluotas visai dienai?
Man asmeniškai netiko, nors ir sausa oda. Neįsigerdavo net ir minimaliausias keikis aliejaus
QUOTE(*smilgele* @ 2009 05 06, 08:37)
tai pat nebe einu i sporto kluba. sportuoju namie, begioju rytais parkelyje.

Šaunu, kas turi pakankamai valios prisiversti sportuoti namuose

Aš neturiu
QUOTE(šeimos kaklas @ 2009 05 06, 10:49)
* parduotuvese, ypac dabar, kai prekybcentriai skelbia akcijas, visada pagalvoju ar man vieno ar kito daikto reikia, dazniausiai atsakymas buna, kad nereikia

pastaraji taupymo buda laikau geriausiu laimejimu savo taupymo pamokose
**nepaisant to, kad finansai leidzia netaupyti laikaus principo, kad su pinigais reikia elgtis apgalvotai, nes niekada nezinai kas taves laukia rytoj, o kur kas sunkiau ir skausmingiau pratintis prie blogesniu gyvenimo salygu...va kiek prirasiau

* Labai geras patarimas, ir aš taip darau, tikrai efektyvu
**
Papildyta:Aš taip pat dažau plaukus pati (vyras padeda), visas grožio procedūras pasidarau namuose.
Taupyt ant kosmetikos nemoku, nebent tektų pirkti pigią lenkišką, rusišką, t y dažniausiai nekokybišką. Stengiuosi prieš pirkdama paskaityti atsiliepimus internete, pastebėjau, kad taip vis mažiau prašaunu pro šalį. Aišku, kas tiko kažkam, nebūtinai tiks ir man, bet kai tinka daugumai, didesnė tikimybė, kad ir man tiks ir patiks
Knygas ir žurnalus pasiimu bibliotekoj.
Aplamai, kai dabar tiek nuolaidų, akcijų, pastebėjau, kad beveik nieko nebeperkam su vyru už pilną kainą