Perskaičiau
Ačiū už MB sveikatos linkėjimus. Operacija nesudėtinga, tačiau svarbiausia, kad sugytų gerai - o tada vėl kibsim į darbus. Jei duos Dievas, jau liepos viduryje vėl galės dirbt kaip reikiant
Žmona, tau už naują temą ir puikų piešinį
Ir toliau linkiu sėkmės jūsų sparčiuose darbuose
audroneta, tujos po tris litus

? Pavarėt, super pasisekė. Mes su MB planuojam tėvų didžiulę gyvatvorę šiemet pasisiūlyt apgenėt ir pasiruošim sau mažų šakęlių, auginsim patys sau tujas gyvatvorei

, bent jau bandysim
Radvyle, nu fains fains tas tavo namelis
Cioca, nebijok tu tų gandrų, viskas bus gerai
trr, na kaip džiaugiuosi dėl jūsų

Puikios naujienos, linkiu, kad taip ir toliau viskas vyktų
Klausyk, įsimesk kokį vaizdelį, kažkaip man tavo "veido" trūksta
Merginos, na tai rodykit visos savo šabakštynus
Galim darytis tokį smagumą. Parodom visos po kokį apžėlusį kampą, o tada kai susitvarkysim, parodom skirtumą kaip pasikeitė vaizdelis. Norit pažaist?julchenuk, tai darbas irgi gerai, o sodybą vis vien karts nuo karto apžiūrėsi, tai ir neužžels tie tavo gėlynai
Brukne86, tai rodyk tas foto "prieš" ir "po"

Labai įdomu pamatyti
QUOTE(Radvyle @ 2009 04 21, 13:15)
Reikia KLAUSYTIS. Aš asmeniškai tikiu, kad neateiname iš niekur ir neišeiname nepalikę savo pėdsakų. Mes labai atsargiai jaukinomės šituos užmirštus bei apleistus namus ir šiai dienai jau galime teigti, kad jaučiame jų palankumą.
Papildyta:Maia, sveika prisijungus

Tavo namo vidaus vaizdai man tokią nostalgiją sukėlė

Labai panašiai viskas atrodė pas mus kai atvažiavom pirmai nakčiai į savo sodybą...
Vėliau reiks surast foto įmest... Nors, man regis, jau kažkurioj temoj rodžiau

Reiks pasidaryt albumą jaučiu...
Ingrida, gaila kad kokių dešrų nebuvo pakabinta, tai dabar namai laaaabai kvepėtų
QUOTE(trr @ 2009 04 21, 17:38)
ji taip svajingai į viską ten žiūri, pasakoja, matau, kad žiūrėdama į tuos griuvėsius mato visą jų praeitį nors ten ne ji, o jos giminaičiai gyveno, vistiek tose apylinkėse visas gyvenimas praėjo... o man taip knieti jos atminties akimis bent akimirkai pamatyti...
tokia faina, šilta, guvi močiutė, nesutiko, kad parvežtume, sakė ką jūs, pareisiu pati, pasivaikščiosiu...

kažkaip net susigraudinau

Labai gera....
QUOTE(Klumpė @ 2009 04 21, 19:19)
Dabar ir pačiai būtų įdomu pamatyti kaip viskas pradžioje atrodė.
va va, aš ir sakau - būtinai įamžinkite

Aš ir pati dar sau turiu priminti, kad kai ką nors darom - būtinai su fotiku, nes po to bus įdomu pasižiūrėti....
Mes va planuojam greitu laiku aplankyti buvusius šeimininkus, prašysim paieškoti kokių foto su sodyba, gal dar turės kur nors užkišę