Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: MADAME serijos knygos
Supermamų klubas > Poilsis, pomėgiai ir šventės > Pomėgiai ir pramogos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Glory
Man lb patinka si ALMA LITTERA serija, o kaip ji jums? Tokia lengvai skaitioma, linksma, apie musu, moteru problemas. Labiausiai patiko turbut IR VELNIAS DEVI PRADA(pati 1-oji knyga). Taip pat skaiciau ARBUZA, LAISVA!, MANO GYVENIMAS LEKSTEJE, AR MOKI ISLAIKYTI PASLAPTI?(pastaroji lb faina ir linksma). tai va... o gal jus dar galetumet parekomenduot kokia knygele is sios serijos? gossip.gif yahoo.gif soske.gif
Eos
Man irgi visai patinka shitos serijos knygos, nors kolkas perskaichius esu dvi (Ir velnias devi Prada ir Arbuza), o dabar skaitau Gera lovoje. Visai idomi thumbup.gif Ir shiandien dar nusipirkau Naujaruses dienorashti ax.gif

Man tai patinka, kad jos tokio lengvo turinio, pats tas vakare po darbu, uzhmigdzius zuiki priesh miega pasiskaitinet.
safarikids
Skaičiau:
1. Naujarusės dienoraštis - visiškas niekalas;
2. Mano gyvenimas lėkštėje - galima skaityti, betį vis tiek laiko gaišimas;
3. Ar moki išlaikyti paslaptį;
4. Gera lovoje.
3 ir 4 man stiliumi labai labai priminė "Bridžitos džouns dienoraštį". Ypač "Ar moki išlaikyti paslaptį" - jeigu pakeisčiau herojų vardus, tai turbūt net nelabai supaisyčiau, kad kita knyga. "Gera lovoje" mane labiausiai užkabino, tiksliau jos paskutinis skyrius. Kas skaitėte - suprasite, o iš kitų nenoriu atimti malonumo perskaityti.
Šiaip serija man tikrai toks kelioninis skaitaliukas.
Atsiprašau, jeigu kam nepatiks mano nuomonė.... rolleyes.gif
Indijaa
šios serijos knygos visai nieko...paskutinė kurią perskaičiau tai "aš ne blogesnė" ...
šios knygos tiesiog lengvas vakaro pasiskaitymas...
Baltija
skaitau ir aš, perskaičiau Gera lovoje (išspaudė ašarą tongue.gif ) , Blogos mamos vadova, ir Naujarusės dienoraštį ax.gif paskutinė tikrai niekaliukas toks, bet tokia kvailai juokinga biggrin.gif
eleniukas
Nebloga serija, kai norisi paskaityti ką nors lengvo. Skaičiau "Arbūzą" ir dar kažkokią ax.gif Kol skaitai visai nieko, bet va kai praeina šiek tiek laiko, tai net nelabai prisimeni apie ką ten tos knygos. Žodžiu, kai patenka kokia į rankas, tai perskaitau, bet pati tai nepirkčiau. tongue.gif
zole
QUOTE(Baltija @ 2005 08 26, 22:11)
skaitau ir aš, perskaičiau Gera lovoje (išspaudė ašarą  tongue.gif  ) , Blogos mamos vadova, ir Naujarusės dienoraštį  ax.gif  paskutinė tikrai niekaliukas toks, bet tokia kvailai juokinga  biggrin.gif
*

Sita knyga ne MADAME serijos 4u.gif
Eos
Nu blyn, merginos, ish shiandien pirktu triju knygu del dvieju jau beveik gailiuosi doh.gif Bendraamziuose merginos pasidalino ispudziais, kad Maluko Duzenos - vos ne praschiausia jo knyga, o chia va apie Naujaruses dienorashti nekokie atsiliepimai verysad.gif Na liko dar nepakomentuota Sagan "Sveikas, liudesy"

O ish tiesu tai, jei jau nusipirkau, tai vistiek skaitysiu biggrin.gif
Baltija
QUOTE(zole @ 2005 08 26, 21:35)
Sita knyga ne MADAME serijos 4u.gif
*

4u.gif
bet stilius toks panašus rašymo, tai ir susimaišiau ax.gif
Baltija
QUOTE(Eos @ 2005 08 26, 21:38)
....... o chia va apie Naujaruses dienorashti nekokie atsiliepimai verysad.gif
*

na tikrai ta knyga tokia apie nieką............... Nėra jokios esmės, o ir baigiasi niekaip doh.gif
Euforija
Perskaičiau "Mano gyvenimas lėkštėje" dabar ruošiuosi "Laisva" skaityti...labai didelio įspūdžio nepaliko, tiesiog norisikartais "apie nieką negalvoti" 4u.gif O F.Sagan "Sveikas liūdesį" gera knyga,ne MADAME serijos, man patiko 4u.gif
Delusion
Skaičiau "Ir velnais dėvi pradą" -patiko, o va "Arbūzas" nelimpa, sunkiai skaitosi.
Šaltmėtė
Skaiciau "Gera Lovoje". Kaip atsipalaidavimui po egzu buvo nieko, perskaiciau per savaite mazdaug. Visa knyga tokia uzkabinanti, bet siaip ar taip eilinis meiles romanas ir tiek...
Eos
QUOTE(Euforija @ 2005 08 27, 00:01)
O F.Sagan "Sveikas liūdesį" gera knyga,ne MADAME serijos, man patiko  4u.gif
*

nu nors tiek biggrin.gif
Wagamama
Esu perskaičiusi Ir velnias dėvi Pradą - lengvi skaitalai, kad neužsigrūzint. Norėčiau dar ir kitas knygas perskaityt, kad susidaryčiau savo nuomonę 4u.gif
Vitulka
Perskaičiau "Gera lovoje" man visai patiko, lengvai skaitos ir šiaip tikrai turbūt viena iš geresnių, o vat "Arbūzas" tikras niekalas, nevertas dėmesio.Dabar laukia "Naujarusės dienoraštis" savo eilės smile.gif
janna
QUOTE(eleniukas @ 2005 08 26, 21:32)
Nebloga serija, kai norisi paskaityti  ką nors lengvo. Skaičiau "Arbūzą" ir dar kažkokią  ax.gif Kol skaitai visai nieko, bet va kai praeina šiek tiek laiko, tai net nelabai prisimeni apie ką ten tos knygos. Žodžiu, kai patenka kokia į rankas, tai perskaitau, bet pati tai nepirkčiau.  tongue.gif
*

vat ir man taip atrodo. pasiskaitymui lengvam visai nieko, bet tik pasiskaitymui. o tu pinigeliu tai man pagailo, kadangi pirkau.
Salomeja
As tai turiu "ir velnias devi prada" . visai smagiai pazvengiau. noreciau perskaityt "naujarusaites dienorasti"ir "ar moki islaikyti paslapti", tik va visai nenoriu jo pirkt... prada irgi pirkau tik todel kad 10lt man kainavo
Euforija
Keičiu ( pageidautina kitą savaitę ) Madame serijos knygą "Laisva" į kitą ( išskyrus "Ir Velnias dėvi Pradą" ir "Mano gyvenimas lėkštėje" ) 4u.gif
Šokoladka
Kaip tik dabar skaitau "Ir velnias dėvi Prada". Labai patinka, tiesiog atsipalaiduoji, lengvai skaitosi, super. thumbup.gif Dar skaičiau "Arbūzas". Šiaip nežinau ar pirkčiau, bet vat bendradarbė turi beveik visą seriją, tai aš ir pasiskolinu smile.gif
vvandene
skaičiau "arbūzą" - nieko gero schmoll.gif
o "ar moki išlaikyti paslaptį?" labai patiko biggrin.gif juokinga biggrin.gif
Ginija
Turiu keletą MADAME serijos knygų. Kaip laisvalaikio skaitalas visai nieko smile.gif
Skaičiau "Arbūzas" ir "Ir velnias dėvi prada", o dabar "Naujarusės dienoraštis". Dar turiu pora, kurių neskaičiau... ax.gif
Savūnė
Vien dėl šitos temos vieną knygą pasiėmiau iš bibliotekos – „Mano gyvenimas lėkštėje“. Ir tą pačią dieną perskaičiau. Turiu pasakyt, kad skaityti buvo visai smagu, prisikikenau smile.gif
Ginija
QUOTE(Savūnė @ 2005 09 04, 11:23)
Vien dėl šitos temos vieną knygą pasiėmiau iš bibliotekos – „Mano gyvenimas lėkštėje“. Ir tą pačią dieną perskaičiau. Turiu pasakyt, kad skaityti buvo visai smagu, prisikikenau smile.gif
*

Iš kurios bibliotekos imi knygas? blush2.gif
Savūnė
QUOTE(ginija @ 2005 09 04, 13:33)
Iš kurios bibliotekos imi knygas?  blush2.gif

Šitą pasiėmiau iš Žirmūnų, ji netoli IKI.
Ginija
QUOTE(Savūnė @ 2005 09 04, 20:52)
Šitą pasiėmiau iš Žirmūnų, ji netoli IKI.
*

Niu reiks ir man prasukti, nes pirkti knygas - prabanga.
avei
Aš turiu keturias: "Gera lovoje", "Arbūzas", "Laisva!" ir "Mano gyvenimas lėkštėje"
Man jos patinka, visos skaitosi lengvai, perkandu jas per vakarą. Aišku perskaičius po kelių dienų, jau neatsimeni apie ką jos ten tongue.gif Kažkokio "aukšto pilotažo" iš jų ir nereikia tikėtis, jos tokios lengvo turinio knygos kurias skaitau, kai reikia, kad "smegenys pailsėtų". tongue.gif
Vitulka
Prieš porą dienų baigiau skaityti "Naujarusės dienoraštį", nežinaua net, knyga kažkokia be "ryšio", nei esmės, nei prasmės nerasta, kažkas panašaus į "Seksą ir miestą" , apie kelias drauges ir jų gyvenimus, jų vyrus ir t.t smile.gif
BrBk
Aš nusipirkau ir skaičiau "Ir velnias dėvi Prada" ax.gif
Pirkau dėl to, kad patiko knygos viršelis (gerai tiktų lentynoje) ir buvau nutarusi susipirkti visas iš tos serijos. Ir ką - noras dingo tik perskaičius tą knygą, na nemėgstu aš tokių, nors tu ką.. schmoll.gif
Aišku, čia pasitvirtina teorija "nežiūrėk į viršelį, žiūrėk į turinį". Daugiau taip nedarau blush2.gif
Ginija
O gal kas nors norėtų pasimainyti šios serijos knygomis? paskaičius vėl atsikeistume. Turiu keletą knygų ax.gif
zole
QUOTE(ginija @ 2005 09 26, 21:24)
O gal kas nors norėtų pasimainyti šios serijos knygomis? paskaičius vėl atsikeistume. Turiu keletą knygų  ax.gif
*

O kokiam Vilniaus rajone gyveni? 4u.gif
Eos
QUOTE(ginija @ 2005 09 26, 21:24)
O gal kas nors norėtų pasimainyti šios serijos knygomis? paskaičius vėl atsikeistume. Turiu keletą knygų  ax.gif
*

O ka turi? ax.gif biggrin.gif
Elina
Kas tai per knygos? Niekad jų neskaičiau. Viršeliai man labai nepatinka blush2.gif
Eos
QUOTE(Elina @ 2005 09 27, 17:40)
Kas tai per knygos? Niekad jų neskaičiau. Viršeliai man labai nepatinka blush2.gif
*

lengvo turinio skaitalas prie kavos puodelio arba priesh miega biggrin.gif
Noa
QUOTE(Elina @ 2005 09 27, 17:40)
*

Tūpos tokios smile.gif Veeeeeeeee. Man viršeliai nieko, bet daugiau naudos nerasta smile.gif Prie kavos geriau Chmelevska arba Sapkovskis kokie smile.gif

Turiu tą "pradą" nelaimingą, neturiu kur dėt biggrin.gif

Žiūrėjau į knygų lentyną ir bandžiau sugalvot kokią nors dar man neįdomesnę knygą už tą "Pradą", bet sunkiai man einasi... "Lietuvos respublikos civilinis kodeksas" - įdomesnė smile.gif "Žvejo ABC" - įdomesnė. Nebent gal telefonų knyga? biggrin.gif
Eos
QUOTE(Noa @ 2005 09 27, 18:57)
Tūpos tokios smile.gif Veeeeeeeee. Man viršeliai nieko, bet daugiau naudos nerasta smile.gif Prie kavos geriau Chmelevska arba Sapkovskis kokie smile.gif

Žiūrėjau į knygų lentyną ir bandžiau sugalvot kokią nors dar man neįdomesnę knygą už tą "Pradą", bet sunkiai man einasi... "Lietuvos respublikos civilinis kodeksas" - įdomesnė smile.gif "Žvejo ABC" - įdomesnė. Nebent gal telefonų knyga? biggrin.gif
*

skonio reikalas, man tai visai nieko ryte priesh darba, valgant pusrychius, ir vakare po darbo paskaitaliot, kai galva rimtesniems skaitiniams jau nebeveikia biggrin.gif
beje, temoje apie parduodamas knygas kazkas ieshko Prados, tai gali parduot mirksiukas.gif
mamagitana
QUOTE(Burbukas @ 2005 09 09, 09:38)
Pirkau dėl to, kad patiko knygos viršelis (gerai tiktų lentynoje)
*

čia pokštas? blink.gif
Noa
QUOTE(Eos @ 2005 09 27, 19:19)
skonio reikalas, man tai visai nieko ryte priesh darba, valgant pusrychius, ir vakare po darbo paskaitaliot, kai galva rimtesniems skaitiniams jau nebeveikia biggrin.gif
beje, temoje apie parduodamas knygas kazkas ieshko Prados, tai gali parduot mirksiukas.gif

*

Ne ne, tai jo, aš tik savo nuomonę išreiškiau smile.gif Man nepatiko - nereiškia, kad kitam nepatiks smile.gif Jin man kaip moteriško žurnalo straipsnis, tik ilgesnė. O kadangi žurnaluose labiausiai mėgstu paveikslėlius... laugh.gif
Einu ieškot, gal rimtai parduosiu. Chaaa prabagotėsiu biggrin.gif
Ginija
QUOTE(zole @ 2005 09 26, 22:01)
O kokiam Vilniaus rajone gyveni? 4u.gif
*

Užupyje
QUOTE(Eos @ 2005 09 27, 17:36)
O ka turi? ax.gif  biggrin.gif
*

Turiu "Ir velnias dėvi Prada", "Didžioji meilė", "Naujarusės dienoraštis", "Ar moki išlaikyti paslaptį" ir dar kažkokią. Nepamenu... Dar esu skaičiusi "Arbūzas".

Nėra šitos knygos didelis meno šedevras, ale skaitant atsipalaiduoji, galvoti labai nereikia tongue.gif Kam nepatinka, skaitykit kitokias knygas tongue.gif
Savūnė
QUOTE(Burbukas @ 2005 09 09, 10:38)
Pirkau dėl to, kad patiko knygos viršelis (gerai tiktų lentynoje) ir buvau nutarusi susipirkti visas iš tos serijos.

QUOTE(mamagitana @ 2005 09 27, 19:30)
čia pokštas? blink.gif

Koks dar pokštas? Čia geras skonis. Kaip tu užuolaidas pasirenki? Ar kilimą? Sienų apmušalus? Gobeleną? Tai ką – knygos tau jokios reikšmės neturi, jei tu ne pagal spalvą ir formą jas renkiesi? Dar suprantu iš bibliotekos, bet jei ORIAI LENTYNOJ laikyti?

Nekreipkit dėmesio, nusišneku.
Nėšypt
QUOTE(Noa @ 2005 09 27, 17:57)

*

Taigi burbukas sakė - tai labai skoningo interjero dalis mirksiukas.gif
safarikids
QUOTE(Savūnė @ 2005 09 28, 09:16)
Koks dar pokštas? Čia geras skonis. Kaip tu užuolaidas pasirenki? Ar kilimą? Sienų apmušalus? Gobeleną? Tai ką – knygos tau jokios reikšmės neturi, jei tu ne pagal spalvą ir formą jas renkiesi? Dar suprantu iš bibliotekos, bet jei ORIAI LENTYNOJ laikyti?

Nekreipkit dėmesio, nusišneku.
*

Nea, nenusišneki - o kaip kitaip knygą rinktis? Ne pagal turinį juk. Tik pagal viršelį ir viršelio derėjimą interjere. O jeigu daug pinigų, briliantų ir ginklų turi (kuriuos reikia paslėpti), tai knygas galima rinktis pagal storį, kad patogu būtų slepiamo daikto formą puslapiuose išpjauti.
Eos
Merginos, geriau pasidziaugtumet, kad zmogus, nusipirkes pagal virsheli knyga, ja visgi dar ir perskaito, o ne padeda tiesiai i lentyna del vaizdo biggrin.gif
Savūnė
O ko čia mums džiaugtis? Kokia mum nauda? Va jei žmogus, nusipirkęs knygą, palaikytų kokį mėnesį lentynoj, o tada (interjerą juk reikia atnaujint) su ta knyga varytų į skyrelį „Dovanoju“ tongue.gif
Noa
QUOTE(Havana @ 2005 09 28, 09:20)
Taigi burbukas sakė - tai labai skoningo interjero dalis  mirksiukas.gif
*

Aš, matote, kavianska. Man prie interjero labiau patiktų kiti brand'ai... "Ir dėdė Kieša nešioja Adidas", pvz. biggrin.gif
safarikids
QUOTE(Eos @ 2005 09 28, 18:26)
Merginos, geriau pasidziaugtumet, kad zmogus, nusipirkes pagal virsheli knyga, ja visgi dar ir perskaito, o ne padeda tiesiai i lentyna del vaizdo biggrin.gif
*

Geriau knygos aplankalu aplenktų kokią lentutę ir dėtų į lentyną, o knygą - nieko neišmanančioms apie interjero harmoniją atiduotų. tongue.gif
BrBk
ojojojoj, kokie pasiūlymai tongue.gif
nuraminu visas besirūpinančias mano namų interjeru mirksiukas.gif - knyga mano lentynoje jau seniai neguli, ir panaudota pagal paskirtį - įteikta tam, kas mėgsta tokias skaityti mirksiukas.gif taip, kad brangiosios pavėlavote tongue.gif
antra - visas knygas, kurias pirkdavau ir perku, ir moku apie 20 lt ir daugiau, renkuosi ne pagal viršelio paveikslėlį (!), o pagal TURINĮ (išimtis buvo Pradai, nes maniau, kad bus lengvas skaitaliukas, kuris po to ir lentynoje tiks).
Plius prie viso to dar labai akcentuoju, kad nebūtų po kelių metų koks nuplyšęs varvalas marmalas (nu joo, čia toks žodis), t.y. būtų geras ir tvirtas knygos viršelis - ačiū už dėmesį, turiu alergiją dulkėms.
O knygos iš šitos serijos, tikrai pačios nesąmoningiausios (tai MANO nuomonė). jau geriau į kokią pvz. naujausių laikų Lietuvos istoriją pasigilinti, o prie kavos ryte pavartinėti žurnalus, kuriuos perskaitai ir pamiršti negu tokią knygą, kurią perskaitai, pamiršti, ir vėliau bandai kam nors "iškišti".
na, dabar mane jau galite nušauti. tik greičiau tongue.gif
Aliena
O man tos knygiūkštės visai prie širdies, bet tik originalo kalba, kažkodėl lietuviškai nesiskaito, nors tu ką. Turiu "Mano gyvenimas lėkštėje" autorės India Knight kitą knygą "Dont you want me?" - baisiai smagi, dažnai paskaitinėju. Kažkaip įkvepia optimizmo ir atpalaiduoja po darbo dienos. smile.gif
safarikids
QUOTE(Burbukas @ 2005 09 29, 11:28)
na, dabar mane jau galite nušauti. tik greičiau  tongue.gif
*

Lyg niekas nesiruošia to daryti....

...kuris po to ir lentynoje tiks)....
*

O šitoj vietoj gali mane nušauti - nesuprantu schmoll.gif schmoll.gif ir, turbūt (kvaiša todėl kad esu) niekad nesuprasiu.
Ankstesniame tavo poste įskaičiau ironiją, nemaniau, kad iš tikrųjų galima rasti kriterijus, pagal kuriuos lentynoje "tinka" arba "netinka".
Man asmeniškai bet kokia knyga (bet kokiais viršeliais), yra daiktas, kuris "niekaip nepanaudotinas buityje". verysad.gif

Savūnė
jau geriau [...] negu tokią knygą, kurią perskaitai, pamiršti, ir vėliau bandai kam nors "iškišti".
na, dabar mane jau galite nušauti. tik greičiau  tongue.gif

Kur jau čia nušauti... likimo draugė, pasirodo ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.