Taigi aš norėčiau rekomenduoti keletą tinklapių, kuriais pati naudojuosi.
Pirmasis būtų Mainyk - šiame tinklapyje griežtai[U] draudžiama pardavinėti daiktus, kadangi vien tik tinklapio įdėja yra viską mainyti ir keisti. Bet žinoma nieks netrugdo patinkantį daiktą iškeisti į šokoladą, ar maistą. Tiesiog tai priklauso nuo jūsų ir nuo kito žmogaus. Elementarios derybos ir susitarimai. Siūlomų daiktų asortimentas tikrai labai platus. Nuo baldų iki maisto. Aš juo labai smarkiai naudojuosi ir man labai patinka;}
Sekantis - Mano drabuziai. Šiame tinklapyje daugumoj vyksta perku/parduodu. Kokybė rūbų kiek žvalgiausi tikrai nebloga. Bus ir vyriškų ir moteriškų ir vaikiškų. Taip pat aksesuarai. Jeigu nebenešiojat, prašau - parduokit. Vis keli centukai bus jums. O gal ir daugiau
Na ir paskutinysis - Sena. Čia galimybė "atsikratyti" senų, jums nereikalingų ar nepatinkančių knygų. Čia jas galite tiesiog drąsiai parduoti arba įsigyti senai ieškomos.
Taigi, tikiuosi, kad įnešiau į jūsų gyvenimą naujų vėjų ir praplėčiau akiratį;} Taip pat gal tai bus kaip naujas užsiėmimas jums;).
Manau šioje temelėje galit drąsiai skelbti savo keičiamus/parduodamus/atiduodamus daiktus. Galbūt mes kaip tik to ieškom?