Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mainau/dovanoju/parduodu
Supermamų klubas > Mūsų namai > Piniginė
Venom
Manau, visos savo namuose atrastumėte nereikalingų arba jau senai pabodusių daiktų. Išmesti juos gaila, tačiau yra galimybė juos iškeisti į tai ko jums reikia labiau. Žinoma, galite tai kažkam ir padovanoti, atiduoti. Arba kita galimybė - parduoti.

Taigi aš norėčiau rekomenduoti keletą tinklapių, kuriais pati naudojuosi.

Pirmasis būtų Mainyk - šiame tinklapyje griežtai[U] draudžiama pardavinėti daiktus, kadangi vien tik tinklapio įdėja yra viską mainyti ir keisti. Bet žinoma nieks netrugdo patinkantį daiktą iškeisti į šokoladą, ar maistą. Tiesiog tai priklauso nuo jūsų ir nuo kito žmogaus. Elementarios derybos ir susitarimai. Siūlomų daiktų asortimentas tikrai labai platus. Nuo baldų iki maisto. Aš juo labai smarkiai naudojuosi ir man labai patinka;}

Sekantis - Mano drabuziai. Šiame tinklapyje daugumoj vyksta perku/parduodu. Kokybė rūbų kiek žvalgiausi tikrai nebloga. Bus ir vyriškų ir moteriškų ir vaikiškų. Taip pat aksesuarai. Jeigu nebenešiojat, prašau - parduokit. Vis keli centukai bus jums. O gal ir daugiau rolleyes.gif

Na ir paskutinysis - Sena. Čia galimybė "atsikratyti" senų, jums nereikalingų ar nepatinkančių knygų. Čia jas galite tiesiog drąsiai parduoti arba įsigyti senai ieškomos.

Taigi, tikiuosi, kad įnešiau į jūsų gyvenimą naujų vėjų ir praplėčiau akiratį;} Taip pat gal tai bus kaip naujas užsiėmimas jums;).

Manau šioje temelėje galit drąsiai skelbti savo keičiamus/parduodamus/atiduodamus daiktus. Galbūt mes kaip tik to ieškom? drinks_cheers.gif wub.gif
Babaužienė
Sveiki,

Neblogas tinklapis mainyk...bet kažkaip neradau išsamesnių taisyklių ax.gif
karra
venom> aciu uz naudingas nuorodas wink.gif

man ypac patiko sena.lt
My.Vica
Labai naudingos nuorodos, dekui 4u.gif
Venom
Nėr už kąwink.gif Naudokitės į sveikatą. Aš tai jų maniakė patapusi:))

Baubaužienė, o kokių taisyklių norit? Ten viskas susitarimo būdu. Prisiskiri daiktą į krepšelį savo, gali iškart siūlyt mainus, gali rašyt privačią žinutę.
Babaužienė
Oi oi jau viską išsiaiškinau ir spėjau apsimainyti thumbup.gif Venom ir aš greit maniakė būsiu biggrin.gif
fuksė
QUOTE(Venom @ 2009 04 16, 18:36)
Manau, visos savo namuose atrastumėte nereikalingų arba jau senai pabodusių daiktų. Išmesti juos gaila, tačiau yra galimybė juos iškeisti į tai ko jums reikia labiau. Žinoma, galite tai kažkam ir padovanoti, atiduoti. Arba kita galimybė - parduoti.

Taigi aš norėčiau rekomenduoti keletą tinklapių, kuriais pati naudojuosi.

Pirmasis būtų Mainyk - šiame tinklapyje griežtai[U] draudžiama pardavinėti daiktus, kadangi vien tik tinklapio įdėja yra viską mainyti ir keisti. Bet žinoma nieks netrugdo patinkantį daiktą iškeisti į šokoladą, ar maistą. Tiesiog tai priklauso nuo jūsų ir nuo kito žmogaus. Elementarios derybos ir susitarimai. Siūlomų daiktų asortimentas tikrai labai platus. Nuo baldų iki maisto. Aš juo labai smarkiai naudojuosi ir man labai patinka;}

Sekantis - Mano drabuziai. Šiame tinklapyje daugumoj vyksta perku/parduodu. Kokybė rūbų kiek žvalgiausi tikrai nebloga. Bus ir vyriškų ir moteriškų ir vaikiškų. Taip pat aksesuarai. Jeigu nebenešiojat, prašau - parduokit. Vis keli centukai bus jums. O gal ir daugiau rolleyes.gif

Na ir paskutinysis - Sena. Čia galimybė "atsikratyti" senų, jums nereikalingų ar nepatinkančių knygų. Čia jas galite tiesiog drąsiai parduoti arba įsigyti senai ieškomos.

Taigi, tikiuosi, kad įnešiau į jūsų gyvenimą naujų vėjų ir praplėčiau akiratį;} Taip pat gal tai bus kaip naujas užsiėmimas jums;).

Manau šioje temelėje galit drąsiai skelbti savo keičiamus/parduodamus/atiduodamus daiktus. Galbūt mes kaip tik to ieškom? drinks_cheers.gif  wub.gif
*

Man patiko - mano drabuziai- . thumbup.gif
Venom
Aš visuose sandėrių pridarius:D lotuliukas.gif
Babaužienė, kaip džiugu girdėt:))
My.Vica
O kas bandete per Mano drabužiai daug parduodate? 4u.gif
Rinoja
Labai idomi tema thumbup.gif reiks prastudijuoti...
Skambanti tyla
QUOTE(Babaužienė @ 2009 04 21, 14:58)
Oi oi jau viską išsiaiškinau ir spėjau apsimainyti thumbup.gif  Venom ir aš greit maniakė būsiu biggrin.gif
*

Nesakyk irnesakyk.gif kiek laiko užima , kaip būrelis koks. smile.gif

Sophi
QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 05 17, 13:39)
Nesakyk  irnesakyk.gif kiek laiko užima , kaip būrelis koks. smile.gif
*

biggrin.gif Aš tik sena.lt dalyvaujau: ir parduodu, ir perku. Dar mainyk.lt kažkada užsiregistravau, bet nelabai rasta pas mane nenaudojamų ir nereikalingų daiktų ax.gif
erikared
parduodu 4 skarbonkytes misinuko NAN 1 active H.A. mums jis netiko, nors kiti sako kad jis labai geras. taip pat turiu viena Jumbo \Pack'a 2 numeriuka pampuku
Parduodu pigiau nei parduotuveje, galime deretis. rasykite i AZ
Gyvenu Kaune
Venom
Manodrabužiai.lt niekuomet nemėginau parduot, bet įdėjus daiktų esu. Tik gaunu pasiūlymus parduot savo daiktus.smile.gif)
dirty_kiss
Lankiausi kažkada sena.lt bet neužsikabinau. Nors jaučiu kad turiu man nereikalingų knygų. Bandau iš naujo pažindintis su sistema 4u.gif
Sophi
QUOTE(dirty_kiss @ 2009 06 25, 15:40)
Lankiausi kažkada sena.lt bet neužsikabinau. Nors jaučiu kad turiu man nereikalingų knygų. Bandau iš naujo pažindintis su sistema  4u.gif
*

Aš jau realizavau nemažai iš savo kolekcijos. Ir man gerai, kad atsilaisvina vieta, ir žmonės patenkinti, kad randa ieškomą knygą. Ir pati esu įsigijusi gerų knygų - dabar visada ieškau pirmiausia ten smile.gif Tas kėlimas į sistemą tik erzinantis dalykėlis blush2.gif
Emerencija
Dovanoju, 3 kuponus, "Mcdonald" restorane, nemokamiems ledams įsigyti 4u.gif
Kaunas
marinatas
dovanoju vieną norfos čekiuką knygai "didieji pasaulio stebuklai" už 12,99 lt nusipirkti 4u.gif
Skambanti tyla
QUOTE(Venom @ 2009 06 04, 18:50)
Manodrabužiai.lt niekuomet nemėginau parduot, bet įdėjus daiktų esu. Tik gaunu pasiūlymus parduot savo daiktus.smile.gif)
*

O tai jei neparduodat, tai kam kėlėt ?
Aš nemažai pardaviau, kelis išsikeičiau. smile.gif
QUOTE(marinatas @ 2009 12 19, 17:46)
dovanoju vieną norfos čekiuką knygai "didieji pasaulio stebuklai" už 12,99 lt nusipirkti 4u.gif
*

Ir aš turiu , gal kam reik Vilniuje.
Katanielis17
Sveikos Merginos 4u.gif

Namie prisikaupe per daug nereikalingu rubeliu todel noriu padovanoti,DOVANOJAMI rubeliai stai cia.

http://www.manodrabuziai.lt/forumai/paplep...oriu-padovanoti

Taip pat nemazai rubeliu parduodu,i kainytes prasau nekreipti demesio,VISAS KAINAS SIULOTE JUS:)

http://www.manodrabuziai.lt/narys/7814-katanielis17

Uzeikite ir rinkites!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Lauksiu jusu,taip pat turiu ir daugiau dovanojamu rubeliu tik del laiko stygiaus nespejau visko sukelti verysad.gif

Lauksiu asmeniniu zinuciu 4u.gif
svieske
o sakykit manodrabuziai.lt ir sena.lt daugiau nuperka nei paciame SM forume?
atsipalaiduok
Sveikos mamytės mirksiukas.gif

Pas mane namuose taip pat nemažai nereikalingų daiktų, tad -keičiu/mainau/pigiai praduodu/dovanoju... Kas dėl pirkimo- yra ir brangesnių daiktų, tad tikrai negalvokite, kad už juos buvo mokėta maža suma... O dauguma daiktų pigiai, kadangi noriu kuo greičiau atlaisvinti vietos namuose ax.gif Visos kainytės surašytos prie nuotraukų, po nuotraukomis aprašymai. Kas dėl keitimo- jeigu konkretus daiktas sudomintų, tarsimės smile.gif Visi daiktai yra sukelti čia.
Opse-Deize
sveiki..gal nuskambes kvailai..bet gal kas turite nereikalinga,sena,bet dar veikianti telefona.. blush2.gif tiesiog sunaus sugedo..o taisyti ar pirkti kita..mums per brangu.. ax.gif su sunum nesimatome..12 val per diena..rysys mums butinas... g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.