Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: NAMINĖS kaukės plaukams , 4 tema
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Grožis ir kosmetika > Plaukų priežiūra
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
SuperBrunetė
sena tema
user posted image
user posted image
user posted image
Meri_ceri
aciu uz naujus namucius smile.gif 4u.gif cia ne i tema, bet paskutineje is tavo idetu nuotrauku man plaukai atrodo kaip perukas biggrin.gif biggrin.gif
Rutic
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 04 16, 18:47)
aciu uz naujus namucius smile.gif  4u.gif  cia ne i tema, bet paskutineje is tavo idetu nuotrauku man plaukai atrodo kaip perukas biggrin.gif  biggrin.gif
*

tikrai,ir as pastebejau biggrin.gif drinks_cheers.gif
BOMBONKE :)
as tipo i tema biggrin.gif

katik susitepiau toki reikaliuka-bananas,kiausas,medus,ricinos aliejus ir pora saukstu pieno baltymu[nugriebiau is vyro rolleyes.gif ].suplakiau su blenderiu,gavos kazkas pan i kondensovke biggrin.gif dabar sedesiu pora val su ja smile.gif
Dovkyte
sveikutes,paskaitinejau jusu tema ir as nusprendziau kaukytes pasidaryt pati pabandyt ax.gif vakar dariausi kiausinio trynys+majonezas+siek tiek alyvuogiu aliejaus,tai laabai patiko bigsmile.gif dabar sumasciau pasidaryt vel,ziuriu nebera majonezo doh.gif idejau grietines blush2.gif gal nelabai i tema turbut g.gif na bet pabandysiu blush2.gif galvojau kefyro pilt is pradziu bet jo irgi neturiu,o piena smanau visia netinka,na gal nepakenks grietine ax.gif
QUOTE(Dovkyte @ 2009 04 16, 20:42)
sveikutes,paskaitinejau jusu tema ir as nusprendziau kaukytes pasidaryt pati pabandyt ax.gif vakar dariausi kiausinio trynys+majonezas+siek tiek alyvuogiu aliejaus,tai laabai patiko bigsmile.gif dabar sumasciau pasidaryt vel,ziuriu nebera majonezo doh.gif idejau grietines blush2.gif gal nelabai i tema turbut g.gif na bet pabandysiu blush2.gif galvojau kefyro pilt is pradziu bet jo irgi neturiu,o piena smanau visia netinka,na gal nepakenks grietine ax.gif
*

bet kas is tavo isvardytu dalyku yra geriau nei majonezas.nebent jis butu namie gamintis,nors nelabai tikiu kad ji seis laikais kazkas dar gamina namie..
Paradoksualė
smile.gif+2009 04 16, 18:12-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 04 16, 18:12)
pora saukstu pieno baltymu[nugriebiau is vyro rolleyes.gif ].

uij BOMBONKE nu dviprasmiskai nuskambejo sitas reikaliukas lotuliukas.gif biggrin.gif

nu tai kaip kauke??? bigsmile.gif
SuperBrunetė
QUOTE(Afroditte @ 2009 04 16, 21:12)
uij BOMBONKE nu dviprasmiskai nuskambejo sitas reikaliukas  lotuliukas.gif  biggrin.gif

nu tai kaip kauke???  bigsmile.gif
*

tikrai ,kaip ten tavo plaukučiai g.gif
Papildyta:
merginos,o kaip jūs skalaujate su alumi plaukus ? issiplovus galva ? gryna pilat ar skiedziat ?
QUOTE(Afroditte @ 2009 04 16, 22:12)
uij BOMBONKE nu dviprasmiskai nuskambejo sitas reikaliukas  lotuliukas.gif  biggrin.gif

nu tai kaip kauke???  bigsmile.gif
*

nu ka as galiu pasakyt rolleyes.gif pavasaris rolleyes.gif biggrin.gif

kauke gerai,sitas variantas jau mano patikrintas,mano plaukai myli visus joje esancius produktus smile.gif

lauraa
BOMBONKE, d abar turėsi su mumis savo blog'o adresiuku pasidalinti 4u.gif
CIA

tik as ji rasau daugiau del saves tai neviskas isversta unsure.gif
Eve-line
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 04 16, 17:52)
BOMBONKE wub.gif as tavo vietoje pamastyciau apie kokios knygeles isleidima, pvz "laimingu plauku konspektai" smile.gif  smile.gif  su receptukais kuriuos zinai:0 manau SM forume taptum populiaresne net uz James`a Oliveri smile.gif  4u.gif
*

biggrin.gif
SuperBrunetė
sendiena vel svogunu plaukucius kankinau hihihi.gif hihihi.gif
ale dar i svoguno sultis ilasinau ricinos aliejaus mastau.gif nu visai nieko patiko biggrin.gif ,tik kaskoks idomus svogunas ,visai nesmirda plaukai ploja.gif ploja.gif
ievvvvaa
QUOTE(Armani @ 2009 04 19, 23:09)
sendiena vel svogunu plaukucius kankinau  hihihi.gif  hihihi.gif
ale dar i svoguno sultis ilasinau ricinos aliejaus  mastau.gif  nu visai nieko patiko  biggrin.gif  ,tik kaskoks idomus svogunas ,visai nesmirda plaukai  ploja.gif  ploja.gif
*

as kai anksciau darydavausi svoguna, visada su ricina maisydavau...itrindavau i saknis...gi ricina augimui ir pan biggrin.gif
SuperBrunetė
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 04 19, 23:53)
as kai anksciau darydavausi svoguna, visada su ricina maisydavau...itrindavau i saknis...gi ricina augimui ir pan  biggrin.gif
*

taip taip .as kaskaip seniau tik viena svoguno sultis naudojau visai nepagalvojau apie ricina ,o kai pabandziau sakiau dabar visad ja pilsiu thumbup.gif
ir plaukus zmoniskai galima issukuoti smile.gif , o kai darausi kiausini,medu,citrina,brendis,ric.aliejus,tai kai isiplaunu galva negaliu isukuoti plauku doh.gif labai susivelia buna verysad.gif

ir dar noriu paklausti jus po naminiu kaukiu perleidziat su balzamu (ar kondicinu) plaukus ? ar tik su sampunu plaunat ir viskas g.gif
Paradoksualė
QUOTE(Armani @ 2009 04 20, 07:31)

ir dar noriu paklausti jus po naminiu kaukiu perleidziat su balzamu (ar kondicinu) plaukus ? ar tik su sampunu plaunat ir viskas  g.gif
*

jei kauke aliejinio pagrindo,jokiu balzamu,kondic.nenaudoju po plovimo..ir galiuku net netepu..nes plaukas ir taip apsunkintas ax.gif ...o ir noriu matyti gryna kaukes poveiki plaukams.. mirksiukas.gif
Meri_ceri
QUOTE(Armani @ 2009 04 20, 08:31)
isiplaunu galva negaliu isukuoti plauku  doh.gif  labai susivelia buna  verysad.gif

ir dar noriu paklausti jus po naminiu kaukiu perleidziat su balzamu (ar kondicinu) plaukus ? ar tik su sampunu plaunat ir viskas  g.gif
*

As visada desu, kitaip neissukuociau..mano plaukai sausi, tai yra poreikis papildomai padrekinti pirktinemis kaukemis smile.gif
Misse
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 04 20, 12:19)
As visada desu, kitaip neissukuociau..mano plaukai sausi, tai yra poreikis papildomai padrekinti pirktinemis kaukemis smile.gif
*

Mano ir, nors šiaip naminėmis kaukėmis "lepinuos" labai retai. Grynas galvos skausmas, bet aš po to nesidedu dar vienos kaukės pirktinės, o perskalauju su konidcionierium, kad suminkštėtų. mirksiukas.gif
gutte86
QUOTE(Armani @ 2009 04 20, 08:31)

*

Siaip nuo plauku priklauso - vienoms nereikia kondicionieriaus, kitoms reikia.
As visada dedu kondicionieriu, nes man kauke taip neprimaitina plauku, kad jiems po to nieko nebereiketu.
*Chardonnay*
QUOTE(gutte86 @ 2009 04 20, 11:12)
Siaip nuo plauku priklauso - vienoms nereikia kondicionieriaus, kitoms reikia.
As visada dedu kondicionieriu, nes man kauke taip neprimaitina plauku, kad jiems po to nieko nebereiketu.
*

Visada dedu drinks_cheers.gif Plaukai tada tampa paklusnus flirt.gif
SuperBrunetė
Aciu,uz info 4u.gif
wife
Man visada po naminiu kaukiu buna labai susivele plaukai doh.gif
Ydomu kodel g.gif sakyciau,kad nuo vienos kazkurios tai netinka, bet nuo visu g.gif
Meri_ceri
QUOTE(wife @ 2009 04 23, 15:30)
Man visada po naminiu kaukiu buna labai susivele plaukai  doh.gif
Ydomu kodel  g.gif sakyciau,kad nuo vienos kazkurios tai netinka, bet nuo visu g.gif
*

Zinok ne tau vienai smile.gif daug kam taip smile.gif uzdek pirktine kauke "del vaizdo" kad graziau guletu, ir bus ok smile.gif
SuperBrunetė
QUOTE(wife @ 2009 04 23, 15:30)
Man visada po naminiu kaukiu buna labai susivele plaukai  doh.gif
Ydomu kodel  g.gif sakyciau,kad nuo vienos kazkurios tai netinka, bet nuo visu g.gif
*

tai va man ir taip pat susivelia nezmoniskai blink.gif ,kai pertepu plaukus su balzamu tada viskas gerai smile.gif
SuperBrunetė
ko taip tylu cia bigsmile.gif
gutte86
Niekas kaukiu nebesidaro lotuliukas.gif
as sianakt tik laiejukais buvau issitepus: kokosu +rozmarinu EA i saknis ir galams moliugu alieju smile.gif
kita savaite atkeliaus pas mane blenderis, tai bandysiu miksuot ta kauke kur bananas+apelsinas+ dar ten kazkas ax.gif
Jovita23
O as dariau ta spindesio kauke:is apelsino isaudziau sultis, medaus sauksta ir kelis lasus sandalmedzio eterinio aliejaus. Na is tikro plaukai blizgejo wub.gif
Eve-line
QUOTE(Jovita23 @ 2009 04 27, 16:26)
O as dariau ta spindesio kauke:is apelsino isaudziau sultis, medaus sauksta ir kelis lasus sandalmedzio eterinio aliejaus. Na is tikro plaukai blizgejo wub.gif
*

o ka duoda sandalmedis? g.gif
dianita
Labutis, prisijungsiu ir as prie jusu... 4u.gif

nezinau, ar kas raset ar ne apie majoneza...

kas dazo plaukus ir turi sauseti linkusia galvos oda bei sausesnius plaukus, labai gerai pries plovima 2 valandoms uztepti ant visu plauku pati paprasciausia majoneza, taip pat imasazuoti i galvos oda bei uzdeti maisiuka ir apvynioti siltai ranksluosciu. Po 2 valandu isplauti su sampunu kaip iprasta ir uzdeti kauke ar balzama...

Esme ta, kad majoneze yra acto, kuris duoda blizgesi, kiausinio, riebalu ir visa tai, ko reikia plaukams ir galvos odai yra viena produkte... pati bandziau ir labai geras efektas buvo.. 4u.gif

o kazkada, kai labai siuro plaukai, darydavau tokia kauke:

alyvu aliejus, medus, konjako saukstas, vitamino A ir E lasiuku, ricinos aliejaus.. viska ismaisyti gerai, pasildyti stipriai ir dar silta tepti ant visu plauku.. siek tiek sunkiai tepasi del ricinos aliejaus ir medaus... vel maisiukas, ranksluostis ir as palikdavau per nakti, kad pamaitinti plaukus... plaukai po plovimo budavo kaip is reklamos wub.gif
SuperBrunetė
majonezas gerai jei plaukai sausi ,bet as jo nededu nes man jis netinka rolleyes.gif
*Chardonnay*
QUOTE(Armani @ 2009 05 07, 16:04)
majonezas gerai jei plaukai sausi ,bet as jo nededu nes man jis netinka  rolleyes.gif
*

O man baisiai smirda blink.gif bet turbut reikes pries vasara koki karteli pasikankint unsure.gif
SuperBrunetė
isspausti citrinos sultis,praskiesk vandeniu(tik siltu,ne saltu) ir praskalauti tuo skysciu plaukus,nuplauti nereikia! plaukai pasidaro swelnus,minksti!
Papildyta:
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 07, 18:06)
O man baisiai smirda blink.gif bet turbut reikes pries vasara koki karteli pasikankint unsure.gif
*

smirda g.gif ? kaskaip nebandziau tai net nezinau lotuliukas.gif
*Chardonnay*
QUOTE(Armani @ 2009 05 07, 16:11)
smirda  g.gif  ? kaskaip nebandziau tai net nezinau  lotuliukas.gif
*

Tas specifinis majonezo kvapas labai astrus pasidaro susiles kai ant plauku sutepu doh.gif blink.gif
Meri_ceri
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 07, 18:06)
*

Vienas karta nepades, jei nori rezultato teks ilgiau pasikankint smile.gif
mecia
QUOTE(gutte86 @ 2009 04 27, 12:35)
Niekas kaukiu nebesidaro  lotuliukas.gif 
as sianakt tik laiejukais buvau issitepus: kokosu +rozmarinu EA i saknis ir galams moliugu alieju  smile.gif
*

aš panašiai darausi tik su kitais aliejais, bet ar gali taip būti, kad rozmarinų eterinis man niežėjimą kelią? nedaug lašinu jo į visą aliejaus kiekį, bet man atrodo, kad kol jo nelašindavau mažiau galvos oda niežėjo g.gif
*Chardonnay*
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 05 07, 16:46)
Vienas karta nepades, jei nori rezultato teks ilgiau pasikankint smile.gif
*

Tai rinksiuos sena gera medu su kiausiniu ir aliejum rolleyes.gif

kuo lepinat plaukus pries dazyma? Man jau laikas sruogeles vel pasidazyt tai noriu siek tiek plaukus sustiprint pries tai, paruosti ax.gif
dezma
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 07, 19:56)
Tai rinksiuos sena gera medu su kiausiniu ir aliejum rolleyes.gif

*

sveika ir ka sita kauke daro? g.gif
*Chardonnay*
QUOTE(dezma @ 2009 05 07, 17:01)
sveika ir ka sita kauke daro? g.gif
*

Atgaivina plaukus - buna svelnus, purus, graziai susigarbanoje.. ax.gif
dezma
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 07, 20:13)
Atgaivina plaukus - buna svelnus, purus, graziai susigarbanoje.. ax.gif
*

tai mano lengvoms garbanelems patiks biggrin.gif
dianita
aha, pamirsau pasakyti, kad majonezas ir ta aliejine kauke kur rasiau, tai sausiems arba nubalintiems plaukams issausejusiems...

siaip majonezas nemalonu, bet istepi, uzsidedi maisiuka, ranksluosti ir nejauti to kvapo ax.gif maziau smirda nei aliejus su svogunu ar cesnaku schmoll.gif

as pries dazyma pastoviai teplioju aliejumi... arba alyvu pasildytu arba nusipirkau eurokos jojobos aliejuka veidui ir plaukams, tai plaukus tepu, ypac galus nuo vidurio (pas mane ilgi plaukai)....
Oksanik
sveikutes, sian pririnkau jaunu berzo lapu ir noreciau nuovira pagaminti, koks butu receptuka, nuovira maisysiu su zydru moliu ir tepsiu ant plauku ax.gif Tiesa, gal dar alyvuogiu aliejaus ipilti??
dianita
Labai gerai jaunu berzo lapeliu nuoviru skalauti isplautus plaukus, nes tonizuoja oda, ypac jei ji sausa ar linkusi pleiskanoti ax.gif
Oksanik
QUOTE(dianita @ 2009 05 07, 21:23)
Labai gerai jaunu berzo lapeliu nuoviru skalauti isplautus plaukus, nes tonizuoja oda, ypac jei ji sausa ar linkusi pleiskanoti  ax.gif
*

Tai skalausiu, tam ir rinkau blush2.gif
Kiek laiko turi prisitraukti??
dianita
QUOTE(Oksanik @ 2009 05 07, 22:26)
Tai skalausiu, tam ir rinkau blush2.gif
Kiek laiko turi prisitraukti??
*

tai tu ten apie moli rasiau, nezinojau, kad skalaut ruosiesi biggrin.gif vargsas berzelis be lapu likes smile.gif

As visada nuovirus uzplikiusi palieku kokam pusvalandziui.. ar tai berzu lapai, ar ramuneles, ar misiniai butu smile.gif
Oksanik
QUOTE(dianita @ 2009 05 07, 21:29)
tai tu ten apie moli rasiau, nezinojau, kad skalaut ruosiesi  biggrin.gif  vargsas berzelis be lapu likes smile.gif

As visada nuovirus uzplikiusi palieku kokam pusvalandziui.. ar tai berzu lapai, ar ramuneles, ar misiniai butu smile.gif
*

tiesiog praskedziau ta moli su berzu nuoviru ir alyvuogiu aliejumi 4u.gif
Aciu uz info 4u.gif
Daug tu berzeliu mano kely pasiteike doh.gif
As_nematoma
QUOTE(Oksanik @ 2009 05 07, 21:57)
sveikutes, sian pririnkau jaunu berzo lapu ir noreciau nuovira pagaminti,

O juos tik šviežius naudoti gerai, ar galima ir susidžiovinti? Nes aš manau, kad jokia priemonė tik vieną kartą panaudojus stebuklų nedaro, o jauni lapai tuoj taps nejaunais, tai jeigu neišeina susidžiovinti, tai jaučiu net neapsimoka prasidėt... Nors šiaip pabandyti norėčiau. ax.gif
dianita
QUOTE(As_nematoma @ 2009 05 08, 08:42)
O juos tik šviežius naudoti gerai, ar galima ir susidžiovinti? Nes aš manau, kad jokia priemonė tik vieną kartą panaudojus stebuklų nedaro, o jauni lapai tuoj taps nejaunais, tai jeigu neišeina susidžiovinti, tai jaučiu net neapsimoka prasidėt... Nors šiaip pabandyti norėčiau.  ax.gif
*

mano mociute tai rinkdavo pumpuriukus berzu ir juos uzpildavo degtine.. veliau trindavo man oda galvos, kad nepleiskanotu ir plaukai geriau augtu ir t.t. na pas mane buvo superiniai plaukai, dabar nustekenau su dazymu doh.gif

o pasidziovinti manau gerai bet kuriuo atveju.. bet koks nuoviras plaukams gerai..

tiesa, o tai tu nuovira praskiedusi su aliejumi ir moliu, tai tu gauni mase, ne skysti? cia jau kaip kauke? niekada taip nebandziau, skalaudavau grynai su nuoviru po visu plovimu ir kaukiu, galutinis strichas taip sakant ax.gif
Oksanik
QUOTE(dianita @ 2009 05 08, 09:04)
mano mociute tai rinkdavo pumpuriukus berzu ir juos uzpildavo degtine.. veliau trindavo man oda galvos, kad nepleiskanotu ir plaukai geriau augtu ir t.t. na pas mane buvo superiniai plaukai, dabar nustekenau su dazymu  doh.gif

o pasidziovinti manau gerai bet kuriuo atveju.. bet koks nuoviras plaukams gerai..

tiesa, o tai tu nuovira praskiedusi su aliejumi ir moliu, tai tu gauni mase, ne skysti? cia jau kaip kauke? niekada taip nebandziau, skalaudavau grynai su nuoviru po visu plovimu ir kaukiu, galutinis strichas taip sakant  ax.gif
*

Dziovinu dabar lapelius, dar reiktu dilgeliu pririnkti 4u.gif

Molio miltelius ismaisiau su berzu lapu nuoviru ir ipiliau valgomaji sauksta aliejaus, gavosi grietines kosinstencijos 4u.gif Ir stengiausi ne ant paciu plauku, bet pacia galva istrinti blush2.gif
As_nematoma
QUOTE(Oksanik @ 2009 05 08, 10:13)
Dziovinu dabar lapelius, dar reiktu dilgeliu pririnkti 4u.gif

Molio miltelius ismaisiau su berzu lapu nuoviru ir ipiliau valgomaji sauksta aliejaus, gavosi grietines kosinstencijos 4u.gif Ir stengiausi ne ant paciu plauku, bet pacia galva istrinti blush2.gif
*

Gal gali apie tą molį papasakot? kas čia per gėris, kur jo gauti ir kokia nauda? Ačiū smile.gif
Oksanik
QUOTE(As_nematoma @ 2009 05 08, 09:24)
Gal gali apie tą molį papasakot? kas čia per gėris, kur jo gauti ir kokia nauda? Ačiū smile.gif
*

Zydrasis molis, pirkau "Drogas" parduotuveje, rasoma, kad stiprina plauko svoguneli. Siek tiek reiktu patrinti ir palaikyti, ant pakuotes bus instrukcija, kain 2 lt, vieno pakelio uztenka vienam kartui, bent jau man 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.