Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Filmas
Supermamų klubas > Poilsis, pomėgiai ir šventės > Pomėgiai ir pramogos
Late_goodbye
Sveiki visi.

Labai ieškau vieno filmo, kurį mačiau gal prieš 10-15 metų. Dabar jau daug ką pamiršau, prisimenu tik kelis dalykus.
1 - tai komedija.
2 - pagrindinė veikėja, rodos, turėjo antsvorį ir dirbo morge (grimuodavo lavonus). Dar pamenu jos frazę, kad niekas iš jos klientų jos darbu nesiskundė.
3 - ji sutiko vaikiną (kaip gi beto? biggrin.gif ). Jie buvo čiuožykloje.
Žinau, kad per mažai informacijos, bet gal kam nors toks padrikas aprašymas ką nors sako? Labai laukiu pavadinimo. Norėčiau dar sykį pažiūrėti.
P. S. nepamenu nė vieno aktoriaus pavardės 4u.gif Gal būčiau lengviau radusi...
Gossipgirl
Tikrai mažai informacijos,deja aš nieko tokio neprisimenu... rolleyes.gif
o tai filmas amerikiečių ar kieno ?
Late_goodbye
Gali būti. Nepanašu, kad rusiškas
Tisan
as pamenu si filma ax.gif taip pat labai noreciau dar karta paziureti,jei neklystu vadinasi "Pyrageliai"...bet tikrai bijau apsimeluot del pavadinimo 4u.gif
Late_goodbye
Ačiū labai Tisan. Tikrai padėjai thumbup.gif Radau to filmo aprašymą. Dabar jau bus lengviau parsisiųti. Jei kam įdomu, tas filmas vadinasi "Babycakes", o anglišką jo aprašymą galite rasti čia:

http://www.imdb.com/title/tt0096872/
Papildyta:
Ech, per anksti apsidžiaugiau, nes nei torrent'uose, nei Zmule nerandu.... Gal kas žinote kokį puslapiuką, kuriame nereikalinga ypatinga (t. y. mokama ar sunkiai prieinama) registracija?
inguckiene
o as pagal aprasyma jau is antro punkto prisiminiau ta filma biggrin.gif tik pavadinimo nebuciau zinojus.siaip nieko filmas smile.gif
vilmase
Aš irgi prisimenu šį filmą. Prisimenu, kvatojau už pilvo susiėmusi smile.gif
ingakyca
Šitą filmą ir aš pamenu, bet šiaip tokia tema jau kaip ir yra TV programose, kur padeda vieni kitiems surasti pamirštą filmą, na nepamaišys ir dar viena biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.