QUOTE(Miaška @ 2009 04 08, 18:06)
Tai šį tą paaiškina
Gal nelabai į temą, bet kuo kompensuojate mėsos nevalgymą? Mano brolis vegetaras jau daug metų, bet maistui išleidžia daug daugiau, negu aš - nevegetarė. Ir sveikatos problemų neatsigina.
Įtariu, jei pabandytumėt gyventi kaip aš - tokios mitybos neužtektų
Dirbu du darbus, tiesa - irgi sėdimus, į darbą važiuoju dviračiu arba einu pėsčiomis, beveik kasdien sportuoju, pati remontuojuosi butą... Už tai nei numesti, nei priaugti man nieko nesinori - viskas vietoje, o kadangi reguliariai duodu kraujo, tai pagal daromus tyrimus matau, kad ir su sveikata viskas neblogai.
Tikrai niekam nesiulau gyventi taip, kaip gyvenu as. Tiesiog Jus papraset, kad pasidalinciau savo valgiarasciu, as tai ir padariau
Neesu vegetare, bet mesos nevalgau butent del sveikatos. Dabar jau lygiai metai. Sveikatos problemos labai susitvarke, praktiskai jos dingo. Taip, kad gautumem pakankamai gelezies, vartojam ivairius vaisius, darzoves, seklas, kuriuose yra gelezies. Turim arbatos gryba. Nuolat geriam sia arbata. Ji turi labai daug vitamino C. O kaip zinia sis vitaminas gerina gelezies isisavinima. Musu seimos gydytoja zino, kad nevalgome mesos, tai mus nuosirdziai priziuri, nuolat daro kraujo tyrimus. Siaip niekada gyvenime neturejau nei as, nei dukra mazakraujystes. Jos nebuvo ir nestumo metu, nors negeriau jokiu gelezies preparatu. Kai nustojau valgyti mesa, jos atsisake ir dukra. Pradzioje reikalavau, kad ji butinai valgytu. Bet gydytoja nuramino, kad tikriausia musu genotipas labai panasus ir greiciausiai ir jos organizmui mesa nereikalinga.
Kadangi dar dukra maza, tai galiu dirbti tik viena darba. Visus remontus namie irgi daromes pacios.