Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ryžų plaukų priežiūros priemonės
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Grožis ir kosmetika > Plaukų priežiūra
liuxiuke
Sveikos visos 4u.gif atidarau temuke ax.gif kad galetume pasipliurpti blush2.gif
Pavizdziui man niekap nelaiko plaukai ryzos spalvos,zinoma jie pries tai buvo blondiniski doh.gif daziau jau kokius 4k,ir spalva visvien nusiplauna,tampa tokia ale ruda su geltonumu,nemegstu tokios schmoll.gif
buvau ne pas viena kirpeja,o pas du,dare ir spalvos isemima ir vel dejima,nesuprantu ka su jais daryti....

o kaip jusu plaukuciai? ar neblunka? su kuo dazo? kaip juos priziurite? blink.gif

VAJE doh.gif turejau omeny RYZAPLAUKES

Cherry_
aas ner yza, bet labai patinka smile.gif mano griupoke buvo ryza,ryza, tai dazesi su Garnier dazias, jai labai gerai lake
Valkiria
Ačiū už temelę. Trūko tokios 4u.gif

Aš ryžai dažausi jau keletą metų. Pirmiausia blukinu spalvą bet kokiais šviesinančiais dažais, paskui dažau Wella Flame Read (74nr.).
Kad nebluktų, naudoju a la spalvą saugančius šampūnus ir skalauju parūgštintu šaltu vandeniu. Dabar manau, kad dar reikėtų kokį dažantį šampūną nusipirkt, kad kas pora savaičių spalvą atgaivinti.
Mistake
O man ir dažyt nereikia, aš natūraliai ryža biggrin.gif Negi daugiau čia tokių nėra? g.gif
manse*
Yra yra drinks_cheers.gif
Gilberta
Aš irgi naturaliai ryža,bandžiau šviesint,bet plaukai visai nenori dažytis doh.gif Nusiplauna dažai po sav doh.gif
PurpleOrchid
Aš irgi natūrali, bet pas mane nėra tokia ryški raudona, šiek tiek prie tamsesnių. Bet man patinka mano plaukai biggrin.gif 4u.gif

Kažkas panašaus į tokią spalvą
user posted image
Mistake
Ooo nu kaip malonu, kad Jūsų čia tiek smile.gif Šiaip pas mane irgi laaaaabai stiprus pigmentas, iš baltų dažų nudažo tik milteliai, bet jie kenkia tai nebedažau, nes jau užteko mokykloj 3m. ir po jos panašiai tiek smile.gif o šiaip tai spalvą visi labai giria, (įmesiu gal foto kada), bet man pačiai tai nieko įpatingo smile.gif
manse*
QUOTE(JuicyTube @ 2009 05 27, 22:28)
Aš irgi natūrali, bet pas mane nėra tokia ryški raudona, šiek tiek prie tamsesnių. Bet man patinka mano plaukai  biggrin.gif  4u.gif

user posted image
*

Labai grazi spalva thumbup.gif jei pas mane tokia butu tai nieko nedaryciau savo plaukam, ta prasme nedazyciau. otai mano naturali ne i raudonuma bet i gelsvuma,sviesiai rusvi su auksiniu atspalviu, siaip ima man ir balti dazai bet jau kelis syk teko ataugindinet ir atstatinet plaukus, o jei patamsinu tai saknys greit atauga ir tas geltonumas tikrai negraziai atrodo. Bandysiu db kad kirpeja isgautu tokia spalva kaip sitoj nuotraukoj
Gilberta
QUOTE(JuicyTube @ 2009 05 27, 23:28)
Aš irgi natūrali, bet pas mane nėra tokia ryški raudona, šiek tiek prie tamsesnių. Bet man patinka mano plaukai  biggrin.gif  4u.gif

user posted image
*

thumbup.gif Mano naturali plauku spalva tokia mirksiukas.gif
LapeUrsa
QUOTE(JuicyTube @ 2009 05 27, 22:28)

user posted image
*

As tokia pat drinks_cheers.gif tik vasara kazkaip isblunku rolleyes.gif
o siaip kartais megstu dar chna pasiryskint, tai labai graziai iseina(man lb patinka)...
Papildyta:
QUOTE(Gilberta @ 2009 05 27, 14:28)
Aš irgi naturaliai ryža,bandžiau šviesint,bet plaukai visai nenori dažytis doh.gif  Nusiplauna dažai po sav doh.gif
*

drinks_cheers.gif Man tai net tamsesni dazai labai jau greitai nusiplauna schmoll.gif o kai pasisviesini- geltoni iseina unsure.gif
Gilberta
QUOTE(LapeUrsa @ 2009 06 01, 01:11)
drinks_cheers.gif Man tai net tamsesni dazai labai jau greitai nusiplauna schmoll.gif  o kai pasisviesini- geltoni iseina unsure.gif
*

Pas mane tas pats doh.gif
mil@4k@
as irgi ryza smile.gif dazyta smile.gif dazausi Palette,ten kaip sampunas eina, bet dazai gerai laikosi ir spalva buna sodri ryza,man patinka thumbup.gif
Ania.ks
kažkada jaunystei buvau ryža ryža , o dabar vėl padažiau plaukus ryžiai (vyro prašymu), dažiau su Fiona dažais.
uogyte86
visai netiketai radau uzvesta temuke apie raudonus plaukus.. tik ziuriu, kad taip ir nutruko pasisakymai. perskaiciau, tai negaliu atsistebet, kaip jums ta raudona plauku spalva patinka. mano plauku spalva naturali raudona, tai as jau juos dazau 10 metu tamsia spalva (beje puikiai dazosi, problemu neturiu) ir ne minties nera atsiaugint. man ziauriai bjauri ji. o jus dar, merginos, taip negraziai vadinat cia ja smile.gif tai kas naturalios, labai pavydziu, kad sugebat taip sugyvent su savo plaukais, nes as tai kovoju belekaip smile.gif
dar viena mama
Nu man ryza wub.gif ir raudona yra visiskai skirtingi dalykai schmoll.gif Ir va butent grazia ryza spalva, labai sunku ir isgauti ir islaikyti.
Ai, as taip pat naturaliai ryza, bet jau daug metu daziau visais imanomais atspalviais. dazniausiai tamsiai rudai. Dabar griztu i jaunyste biggrin.gif . Seniai jau noriu, bet vis pritrukdavau kantrybes atsiaugint, o sviesint bijojau, nes plaukai sauseja. Bet dabar nebebijau biggrin.gif
Milena89
o as nuo prigimties ryza, bet anksciau man lb nepatikdavo, todel lb anksti pradejau dazyt plaukus. tamsi spalva ima gerai. o va kaip uzsimaniau nusisviesinti, tai lb ilgai bandziau, kol nusisviesinau, bet lb susigadinau plaukus. o db jau pora metu nedazau plauku, atsiauginau savo ir db labai dziaugiuosi, man lb patinka smile.gif
emiliuxas
as naturaliai esu tamsiai ruda. dabar labaai noriu tokios spalvos user posted image bet bijau kad tokia grazi ji nebus ilgai, greit isbluks ir vel reikes dazyt is naujo. o mano plaukuciai labai jautrus slinkti pradetu nuo dazno dazymo verysad.gif
beje noreciau pasiteirauti tu kurioms tinka ryzi plaukai, kokio atspalvio jusu oda? mano i gelsvuma tai as galvoju ar tiks gelsva oda ru ryzais plaukais? g.gif
dar viena mama
Jei pacios plaukai tamsus, bet kokiu atveju ryzai dazyti teks daznai, nes nieko ner baisiau uz tamsias saknis is po ryzu ataugusias fear.gif Aisku is po visu atauge saknys ner grazu, bet nieko ner kraupiau uz sita "derini". Man iskart primena cigones, kai vaiksto tipo nusisviesine ir puse galvos ataugusiais plaukais.
uogyte86
QUOTE(dar viena mama @ 2010 02 12, 09:10)
Nu man ryza  wub.gif  ir raudona yra visiskai skirtingi dalykai  schmoll.gif  Ir va butent grazia ryza spalva, labai sunku ir isgauti ir islaikyti.
Ai, as taip pat naturaliai ryza, bet jau daug metu daziau visais imanomais atspalviais. dazniausiai tamsiai rudai. Dabar griztu i jaunyste  biggrin.gif . Seniai jau noriu, bet vis pritrukdavau kantrybes atsiaugint, o sviesint bijojau, nes plaukai sauseja. Bet dabar nebebijau  biggrin.gif
*

as vadinu raudona, nes man ryza per bjauriai skamba...
as taip pat ivairiais atspalviais esu daziusi, bet dbr esu apsistojusi ties tamsiai ruda. o apie atsiauginima net minties neturiu, dazau nuo 12 metu...
gal kada ateisiu i prota ir as nusiauginsiu, nors labai labai abejoju.
Papildyta:
QUOTE(emiliuxas @ 2010 02 14, 14:15)
as naturaliai esu tamsiai ruda. dabar labaai noriu tokios spalvos user posted image  bet bijau kad tokia grazi ji nebus ilgai, greit isbluks ir vel reikes dazyt is naujo. o mano plaukuciai labai jautrus slinkti pradetu nuo dazno dazymo verysad.gif
beje noreciau pasiteirauti tu kurioms tinka ryzi plaukai, kokio atspalvio jusu oda? mano i gelsvuma tai as galvoju ar tiks gelsva oda ru ryzais plaukais? g.gif
*

as tai patarciau visai nedazyti, o tausoti savo plaukucius smile.gif nes kai pradedi dazyti, tai nera galo...

Papildyta:
beje, dar klausimelis toms, kurios turi atzaleliu jau, kaip vaikuciu plauku spalva, greiciausiai raudona pasireiskia?
dar viena mama
QUOTE(uogyte86 @ 2010 02 15, 17:44)
beje, dar klausimelis toms, kurios turi atzaleliu jau, kaip vaikuciu plauku spalva, greiciausiai raudona pasireiskia?
*

Nea, mano bernas lietuviskai pilkas biggrin.gif O brolio mergaites viena tamsi, kita sviesi smile.gif
emiliuxas
QUOTE(uogyte86 @ 2010 02 15, 18:44)

as tai patarciau visai nedazyti, o tausoti savo plaukucius smile.gif nes kai pradedi dazyti, tai nera galo...

as plaukus daziau nuo 16m. buvau raudona, juoda, violetine, geltona ( ne sviesi o geltona lotuliukas.gif ), paskui su amziui experimentai baigesi ir daziau tai tamsiau tai sviesiau rudai ( pati esu vidutinio tamsumo briunete), paskutinius dvejus metus atsiaugiau visai nedazytus plaukus. nepatinkaman verysad.gif turiu jau ir zilu plauku sruogele, norisi intensyvesnes spalvos nes mano gymis pakankamai tamsus, o plauku spalva atrodo isblukus blink.gif . tai vo noriu vel dazyti plaukus!!!!
LapeUrsa
QUOTE(dar viena mama @ 2010 02 14, 14:20)
Jei pacios plaukai tamsus, bet kokiu atveju ryzai dazyti teks daznai, nes nieko ner baisiau uz tamsias saknis is po ryzu ataugusias  fear.gif  Aisku is po visu atauge saknys ner grazu, bet nieko ner kraupiau uz sita "derini". Man iskart primena cigones, kai vaiksto tipo nusisviesine ir puse galvos ataugusiais plaukais.
*

Man taip buna kaskart jau po dazymo doh.gif tiesa, dazau chna, o ja paskirstyti tolygiai nera lengva. Grozio tikrai neprideda blush2.gif
uogyte86
QUOTE(emiliuxas @ 2010 02 16, 18:30)
as plaukus daziau nuo 16m. buvau raudona, juoda, violetine, geltona ( ne sviesi o geltona lotuliukas.gif ), paskui su amziui experimentai baigesi ir daziau tai tamsiau tai sviesiau rudai ( pati esu vidutinio tamsumo briunete), paskutinius dvejus metus atsiaugiau visai nedazytus plaukus. nepatinkaman verysad.gif  turiu jau ir zilu plauku sruogele, norisi intensyvesnes spalvos nes mano gymis pakankamai tamsus, o plauku spalva atrodo isblukus blink.gif . tai vo noriu vel dazyti plaukus!!!!
*

Jeigu gymis tamsus tai ryskiai raudona (kaip paveikslely) manau turetu tikti. as siulyciau pabandyti dazus loreal casting, ten jie be amoniako, ir minimaliai plaukam kenkia. ir i zilus plaukus kimba. beje ant slapiu plauku reikia dazyti. jeigu tamsus plaukai, tai manyciau kuo sviesesni raudonos spalvos atspalvi reiktu imti (kalbu is savo mamos patirties smile.gif tai vat smile.gif
Dellema
Laba,
QUOTE(emiliuxas @ 2010 02 14, 14:15)
as naturaliai esu tamsiai ruda. dabar labaai noriu tokios spalvos user posted image  bet bijau kad tokia grazi ji nebus ilgai, greit isbluks ir vel reikes dazyt is naujo. o mano plaukuciai labai jautrus slinkti pradetu nuo dazno dazymo verysad.gif
*

Kaip mūsų norai sutampa bigsmile.gif Jau kokį mėn kirba mintis kaip noriu būti ryža doh.gif Ir niekaip negaliu pamesti tos minties ax.gif Sakau kol neišbandysiu tol ir nenusiraminsiu matyt rolleyes.gif (tą norą vis dar pagyvina,Bri iš šeimininkių kiekvieną pirmadienį lotuliukas.gif )
Tik vat irgi labai įdomu,ar man tiks,esu tamsesnio gymio(labai greit įdegu ) akys rudos,plaukai pačios tamsūs rudi.
Labai graži spalva šitoj nuotraukoj thumbup.gif

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.