Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Lokės pėda-nuotykių parkas
Supermamų klubas > Poilsis, pomėgiai ir šventės > Pomėgiai ir pramogos
Pages: 1, 2, 3
Rigedora
www.lokespeda.lt Iškart už Jonavos yra toks nuotykių parkas... kažkaip savaitgalį pravažiavom ir susidomėjom... ax.gif gal kam teko ten buvoti ir nuotykių ieškoti? kaip patiko, ar verta tų didelių pinigų? rolleyes.gif
vvandene
labai noriu ax.gif iš draugų gerus atsiliepimus girdėjau. žurnale mačiau nuotraukų, tai neblogai atrodo, įdomu....
liniokas
Aš važiuosiu šį sekmadienį, tai būtinai viską papasakosiu, kai grišiu. smile.gif
game over
Pažiūrėjau į kainas ir atšoko fantazija doh.gif .
liniokas
Šviežutėliai įspūdžiai ax.gif
Labai labai fainiai. Adrenalino ir įspūdžių tikrai pakako. Jau ant pačios paprasčiausios trasos - geltonos pradėjo drebėt kojos, o kai reikėjo skrist doh.gif tai galvojau niekaip nepasiryšiu. O po to skrydžio tai taip patiko, kad jau laukdavau, kada baigsis kitos trasos ir bus galima skrieti biggrin.gif Tai va, pirmos trys trasos (geltona, žalia ir mėlyna)- paprastutės, o raudonoji- kaip tinklapyje ir rašo, reikalavo didesnių pastangų, bet thumbup.gif Ant juodosios trasos nelipau, nes nesijaučiau galinti ją praeiti. Na, ji tikrai sudėtingesnė, bent jau nuo žemės žiūrint. Užtat po keletą kartų išbandžiau skrydį "Slėnis" ir skrydį "Upelis". Pastarasis labai ilgas ir thumbup.gif Tik aš įsivaizdavau, kad daugiau to upelio po kojom bus tongue.gif Šiaip rekomenduoju. Nors rašo, kad įleidžia vaikiukus tik nuo 8 metų, bet tikrai mačiau daug mažesnių, aišku, jų visur neleidžia. Beje, Pirmąja-geltonąja trasa eini prižiūrimas instruktorių, paskui jau kaip išmanai. Bet kiekvienoj trasoj yra budintys instruktoriai, kurie ateina į pagalbą susipainiojus vienoj ar kitoj rungtyje. Tad visiškai saugu. thumbup.gif
Mes važiavom 13 žmonių grupė, tad padarė 15% nuolaidėlę. Tai ta kaina neatrodo jau tokia žvėriška. Karstytis gali cielas 3 val. Tikrai pakanka smile.gif Be to, grupėms nuo 10 asmenų jie dviems valandoms po visko leidžia naudotis pavėsine, kur gali pasikepti dešrų, šašlų ir pan. Tai gaunasi dar ir kaip iškyla gamtoje.
Patarimas - važiuoti kuo anksčiau, paskui didelės eilės dėl apsaugų. Ir šiaip mes vos ne pirmieji buvom, tai ramiai praėjom, o paskui tai prie trasu irgi susidare eiles sad.gif
Na, didelių trūkumų nepastebėjom. Kaip pirmi metai, tai manau, ten bus ką tobulinti. Norėtųsi daugiau pavėsinių, stalų kur galėtų žmonės pritūpti, tuo labiau, kad vietos ten pakankamai. Nes po visų atrakcijų tikrai smagu prisėsti, užkąsti, pasidalinti įspūdžiais.
Apsimoka važiuoti. Gera nuotaika, daug emocijų ir įspūdžių, laikas praleistas gamtoje... clap.gif thumbup.gif
dovesa
Bet aš manau, kad[e brangu schmoll.gif
Agotukas
Liniokai, o ten butu kur pasideti su metuku vaiku, kol vyresnysis su vyru karstysis? O tai nesurinksiu as 10 asmenu grupes unsure.gif
liniokas
QUOTE(Agotukas @ 2005 08 28, 21:45)
Liniokai, o ten butu kur pasideti su metuku vaiku, kol vyresnysis su vyru karstysis? O tai nesurinksiu as 10 asmenu grupes  unsure.gif
*

Specialiai kažko įrengta tai nėra. Ten galima drąsiai vaikščioti po visą parką, stebėti besikarstančius savuosius ir ne tik. Ten yra tokia a la apžvalgos aikštelė-stalai su suolais, vaizdas į upelį, nuo ten ir trasos matosi, sėdėti galima visiems norintiems. Veikė lauko kavinė... Manau, kad tris valandas nuobodžiauti neteks. smile.gif
Rigedora
liniokai, o tai pinigus moki tik už tuos kurie po trasas kabarojasi ar aplamai už įėjimą? jei aš tik žiūrovė būčiau tai irgi turėčiau mokėti ar kaip? ax.gif
Agotukas
Rigedora, as bent supratau, kad tik uz trasa mirksiukas.gif
AŠA
Taip, moka tik tie, kurie ten karstosi, bet man patiko thumbup.gif
O kaip raumenukai? Man jautėsi blush2.gif
liniokas
Žiopsot ir komentuot biggrin.gif galima už dyką. Moka tik tie, kurie karstosi. Nesusimokėsi - apsaugų negausi, o be jų, kad ir leistų kas, patys trasa neliptumėt biggrin.gif

Kas dėl raumenukų - tai rankų šiandien nepakeliu blink.gif Ir šiaip jaučiuosi kaip sulaužyta. Vos išsiridenau iš lovos biggrin.gif O darbe tai kaip senutė, nei pasilenkt, nei pasisukt be grimasų negalėjau laugh.gif
jovka
Labai dziaugiuos, kad radau sita tema. Tikiuosi, kad rasiu daugiau bendraminciu, aktyvaus poilsio megeju smile.gif
Pries pora savaiciu ten buvom ir labai patiko. Na ant juodos trasos neisdrisau uzlipt, bet kai vaziuosim kita karta, tai jau tikrai lipsiu smile.gif Ten labai bijojau vieno trasos ruozo, galvojau neiveiksiu, bet si savaitgali pabandziau ir ziuriu ten nieko sudetingo nera. smile.gif

Pradzioje labai bijojau suoliu, jie man tokie sudetingi arorode, bet paskui supratau, kad tikrai nieko sudetingo ten nera...

Tik va laiko tai man buvo biski per daug. Visas trasas (geltona, zalia, melyna ir raudona) iveikiau truputi ilgiua nei per 1h, o paskui beveik 2h liko suoliams. Bet man tai pasiseke, kad nieko pries mane nebuvo ir nereikejo visai laukt, gal vasara, kai buna daugiau zmoniu, tai 3h pats tas doh.gif
rimuze
:4u:Paskaiciau kaip ten smagu tai taip uzsimaniau reiks ir mum kada nulekti. thumbup.gif
Tinnygirl
ir as buvau :yahuser posted imageoo: idedu savo skridi biggrin.gif
user posted image
Aurum
Oj..as ir buvau,tai dar neatsigaunu kaip ten faina 4u.gif ir dabar yra dar toks skrydis vakaris..ten isvis nerealu,is 20m aukscio,o skrydzio ilgis 220metru..jau kai skridau.. biggrin.gif
siaip ten fainos pavesines,bet uz valanda 20lt,todel geriau jeigu buna vietos,o jos tikrai buna,pasedeti prie stalu su suolais,prie pat upelio,jie nemokami. 4u.gif mirksiukas.gif
septyniuke
super pramoga thumbup.gif labai patiko, nors ir neįveikiau juodos trąsos, vidury jos jėgos apleido mane, tai pakibau blush2.gif teko instruktoriui mane nutempt biški, bet užbaigt ją turėjau pati doh.gif pamenu, kad nuo nuovargio drebėjos ir rankos ir kojos. bet buvo smagu thumbup.gif
rupestelis
QUOTE(septyniuke @ 2006 12 14, 00:21)
super pramoga  thumbup.gif  labai patiko, nors ir neįveikiau juodos trąsos, vidury jos jėgos apleido mane, tai pakibau  blush2.gif  teko instruktoriui mane nutempt biški, bet užbaigt ją turėjau pati  doh.gif  pamenu, kad nuo nuovargio drebėjos ir rankos ir kojos. bet buvo smagu  thumbup.gif
*

Ale mes tai nelipom į juodą, nes rašo, kad kelio atgal nėra cool.gif
Buvom vasarą, šiaip labai labai faina thumbup.gif drinks_cheers.gif
Aš tai kažkur regis raudonos vidury stojau blush2.gif , nes labai bijau aukščio blush2.gif , bet už tai mano vaikis (5 metų) vis sakė "dar", "dar". bet neleidau vienų su tėčiau toliau, ai maža kas cool.gif
kažkas rašė apie kainas, na man nepasirodė brangu, tik nepatiko, kad šalia Jonavos chemijos gamyklos schmoll.gif

skrydžiai jėga thumbup.gif drinks_cheers.gif 4u.gif
jovka

QUOTE(rupestelis @ 2006 12 21, 12:50)
Ale mes tai nelipom į juodą, nes rašo, kad kelio atgal nėra cool.gif
Buvom vasarą, šiaip labai labai faina thumbup.gif  drinks_cheers.gif
Aš tai kažkur regis raudonos vidury stojau blush2.gif , nes labai bijau aukščio blush2.gif , bet už tai mano vaikis (5 metų) vis sakė "dar", "dar". bet neleidau vienų su tėčiau toliau, ai maža kas cool.gif
kažkas rašė apie kainas, na man nepasirodė brangu, tik nepatiko, kad šalia Jonavos chemijos gamyklos schmoll.gif

skrydžiai jėga thumbup.gif  drinks_cheers.gif  4u.gif
*

Nieko baisaus ta juoda trasa smile.gif Perėjau aš ją ne vieną ir ne 2 kartus... Nors va pirmą kart kai atvažiavau ir buvo baisu ten lipt ax.gif
septyniuke
super pramoga thumbup.gif tik vidury juodos trąsos pakibau blush2.gif atsisakė jėgos.
Džinė
QUOTE(septyniuke @ 2007 01 09, 02:16)
super pramoga  thumbup.gif  tik vidury juodos trąsos pakibau  blush2.gif  atsisakė jėgos.
*

juodoj trasoj dar ir ooooi kokie vyrai pakimba lotuliukas.gif
Aura*
QUOTE(Rigedora @ 2005 08 23, 21:00)
www.lokespeda.lt  Iškart už Jonavos yra toks nuotykių parkas... kažkaip savaitgalį pravažiavom ir susidomėjom... ax.gif gal kam teko ten buvoti ir nuotykių ieškoti? kaip patiko, ar verta tų didelių pinigų?  rolleyes.gif
*

vienareikšmiškai -VERTA thumbup.gif

QUOTE(jovka @ 2006 05 02, 12:41)
Tik va laiko tai man buvo biski per daug. Visas trasas (geltona, zalia, melyna ir raudona) iveikiau truputi ilgiua nei per 1h, o paskui beveik 2h liko suoliams. Bet man tai pasiseke, kad nieko pries mane nebuvo ir nereikejo visai laukt, gal vasara, kai buna daugiau zmoniu, tai 3h pats tas  doh.gif
*

na mum laiko tikrai per daug nebuvo.. prieš mumis ėjo 5 žmonių kompanija, tai kol jie visi kabarojosi laukt turėjom doh.gif

QUOTE(rupestelis @ 2006 12 21, 13:50)
Ale mes tai nelipom į juodą, nes rašo, kad kelio atgal nėra
*

visur galima praeit labai nesunkiai jei jau jėgų nebėra mirksiukas.gif pasikabini ant ratuko ir atsispyrus nuo aikštelės nuvažiuoji iki kitos mirksiukas.gif tongue.gif visos užduotys taip padarytos, kad išeina pervažiuot blogiausiu atveju mirksiukas.gif

šiaip tai jėga, man nerealiai patiko thumbup.gif
jovka
QUOTE(Aura* @ 2007 01 09, 17:00)
na mum laiko tikrai per daug nebuvo.. prieš mumis ėjo 5 žmonių kompanija, tai kol jie visi kabarojosi laukt turėjom doh.gif

Jo cia kaip pasiseka. smile.gif

Geriausia ten darbo dienom, tada žmonių beveik nėra. Gaila, tik kad tokiu laiku nelabai pavyksta...
Aura*
QUOTE(jovka @ 2007 01 09, 19:00)
Geriausia ten darbo dienom, tada žmonių beveik nėra. Gaila, tik kad tokiu laiku nelabai pavyksta...
*

tai jo.. o mes buvom šeštadienį ir dar vasarą doh.gif tai tipo pasisekė, kad iš vis iėjom, nes sakė dažniausiai būna užsakyta jau viskas doh.gif
jovka
QUOTE(Aura* @ 2007 01 10, 11:28)
tai jo.. o mes buvom šeštadienį ir dar vasarą doh.gif tai tipo pasisekė, kad iš vis iėjom, nes sakė dažniausiai būna užsakyta jau viskas doh.gif
*

Nu tada tikrai pasisekė, nes aš tai kartą irgi taip buvau užsirovus, tai 1h pralaukiau, o paskui priėmė tik todėl, kad ne pirmą kartą, bet jei jau kitą vasarą važiuosiu, tai tik iš anksto užsisakius.
CaraMela
Aš buvau vasarą Lokės Pėdoje, planavau žiemą važiuoti, nes lyg ir buvo planuota kažkokias super duper trasas įrengti esant sniegui.

Deja deja, šią žiemą to sniego nė kvapo. verysad.gif
saulevandeny
Na gal kas neseniai buvo? Planuojam su chebra kitą savaitgalį varyt bigsmile.gif
aktema
nagi kas buvot idekit atsiliepimus blush2.gif ir man idomu ta lokes peda bigsmile.gif tik ar verta ten vykti? g.gif
milly
buvau pernai rudeni su draugais thumbup.gif
butina geru draugu kompanija, fotikas ir maistas(piknikui po pasikartymo biggrin.gif )
varnalesa
kaip faina,graziai cia pasakojat reiks apsilankyti su seimyna.
Alinva
Ir man ten teko apsilankyt smile.gif tik tiek, kad po darbo dienos, perėjom geltoną, žalią, mėlyną, raudoną trąsas... tai poroj vietų raudonoj jau teko mane patempt - jėgos išseko, na padėjo dar ir tai, kad pirštą geltonoj trąsoj žiauriai pasitempiau, ir tiesiog negalėdavau sugniaužti kilpos kartais sad.gif bet šiaip džiaugiuosi, tik kitą kartą neičiau per visas, nes jėgas išnaudoji lengvesnėse, po to sudėtingesnėse nebeužtenka doh.gif A, dar kai kuriuose šuoliuose reikia gerokai atsispirt, nes aš neatsispyrus per vieną pavažiavau, pasiekiau galą, ir per silpnai slydau, nespėjau įsikabint ar atsistot, ir pradėjau atgal važiuot biggrin.gif pakabėjau kelias minutes keli metrai nuo žemės, ir nei pirmyn, nei atgal, po to pora vaikinukų prispaudė žemesnį lyno galą, kad nusvertų... tada šiaip taip pasiekiau pabaigą lotuliukas.gif
Važiavom užsisakę, grupėms nuo 21 žmogaus taikomos nuolaidos, tai su darboviete ax.gif
Spyrga
galiu papasakoti savaitgalinius savo nuotykius lokes pedoj. zodziu, ner ka labai pasakot irnesakyk.gif iskyrus tai, kad siandien gipse dirol.gif susilauziau kaires rankos pirsta blink.gif tai sugipsavo visa letena. sake, gipse reikes prabuti 5-6 savaites blink.gif zodziu, jei kam dar ten norisi papramogauti, tai sekmes 4u.gif
labukas
Brangu, o tai kokios kainos?
Makalius
QUOTE(labukas @ 2007 09 25, 15:41)
Brangu, o tai kokios kainos?
*

www.lokespeda.lt dirol.gif
vanesa1
Labai fajna visoms rekomenduočiau thumbup.gif
Spyrga
va taip dabar po pasisokinejimu ir paskraidziojimu nuo medzio prie medzio atrodo mano ranka:

user posted image
jovka
QUOTE(Spyrga @ 2007 09 27, 15:55)
va taip dabar po pasisokinejimu ir paskraidziojimu nuo medzio prie medzio atrodo mano ranka:

user posted image
*

Nu po teisybe neįsivaizduoju kaip tu tą ranką susilaužei. doh.gif Aš ten jau buvau daugiau nei 5k, bet jokių traumų nepatyriau, o ir perėjus esu visas trasas.

P.S. Užjaučiu, kad taip nepasisekė.
cindy
Buvau sia vasara ir tikrai labai patiko thumbup.gif na tiesa kuna skaudejo po to 3 dienas ir nuovargis buvo, bet super bigsmile.gif tiesa, kaip pirmam kartui, ta iveikiau mazai trasu, pabijojau raudonosios blush2.gif bet jei kita kart nuvyxiu, tai isbandysiu butinai ax.gif
Spyrga
QUOTE(jovka @ 2007 09 27, 17:10)
Nu po teisybe neįsivaizduoju kaip tu tą ranką susilaužei.  doh.gif Aš ten jau buvau daugiau nei 5k, bet jokių traumų nepatyriau, o ir perėjus esu visas trasas.
P.S. Užjaučiu, kad taip nepasisekė.
*

aciu 4u.gif
is tikro tai nesunku trauma gauti irnesakyk.gif laikiau save sportisku zmogum ir tikrai norejau ten smagiai praleisti laika. bet isejo kaip isejo verysad.gif negerai nuskriejau ant to tinklo - kazkaip negerai ant jo nukritusi isikabinau blink.gif issikvieciau pagalba, mane specialiai nukele blush2.gif sake, nukelinejimai - ju kasdienybe: kas jegu nebeturi, kas koja pasitempia blink.gif aisku, galima trauma gauti ir lygioje vietoje, bet ten tikrai didesne tikimybe schmoll.gif
dabar jei manes kas asmeniskai paklaustu del lokes pedos - sakyciau, jei norit ekstremaliu pojuciu, butinai ten vaziuokit - turesit tokius pojucius gera menesi biggrin.gif sugriuvo visi mano planai, turejau kruva uzsiemimu, o dabar nieko negaliu daryti verysad.gif o kur dar problemos su higiena, apsirengimu, buitimi doh.gif zodziu, per viena diena viskas apsiverte.
aisku, galit manes neklausyti. cia tiesiog mano tokia nesekminga ir liudna patirtis verysad.gif daugumai ten nieko nenutinka ir grizta pilni ispudziu 4u.gif tiesiog norejau papasakoti, kad zinotumete, kad buna ir taip 4u.gif
dabar aiskinuosi del draudimo. nes jie kiekviena savo klienta draudzia nuo traumu. dar tiksliai nezinau, bet pagal mano paskaiciavimus, padarytus pagal pacios lokes pedos ir ergo skelbiamus oficialius duomenis, ismoka sudarytu 50 lt blink.gif todel nelabai verta prasideti schmoll.gif
mergytia
buvau ishkart po praejusios dienos linksmybiu biggrin.gif tai galva dar sukosi blink.gif baimes ivare, ejau ir i ta juodaja trasa, shakes kaip sunku, kur reikejo vien su rankom pereit nesugvebejau, baisu buvo pasileisti doh.gif bet shejp nebloga pramoga thumbup.gif
*Bounty*
QUOTE(Spyrga @ 2007 09 27, 21:50)

dabar jei manes kas asmeniskai paklaustu del lokes pedos - sakyciau, jei norit ekstremaliu pojuciu, butinai ten vaziuokit - turesit tokius pojucius gera menesi  biggrin.gif
*

visiskai sutinku. MAn ten patiko nerealiai thumbup.gif , bet tai tikrai ne pramogu aikstele ir nesuprantu kodel ten zmones su mazais vaikais vaziuoja... blink.gif Tikrai baisoka ir ekstremalu, tikrai pavargsi ir issenki iki galo, bet ispudziai nepakartojami!!! Del vaiku nezinau, as savo nesivezciau... gal nuo 12 metu tik...
Rataute
superine pramoga visai seimynai thumbup.gif pernai buvom tik su vyru , o symet pasiimsim ir didziasias savo paneles ir butinai ten nuleksim vel tongue.gif aisku kas bijo aukscio tai baisoka ten vien zemyn paziureti blush2.gif bet siaip liuks dalykelis. su vyro pagalba perejau net ir juodaja trasa, tik olimpinei jau jegu nebeuzteko doh.gif
Spyrga
jei kas sekat mano istorija, tai galiu pasakyti, kad su visokiais gipsais ir langetem pravaiksciojau 6 savaites. dar menesi vaiksciojau i poliklinika doh.gif turejau praeiti 2 reabilitacijos kursus, kad pagaliau pradeciau lanktyti pirsta ir kad praeitu visi sanariu uzdegimai, kurie buvo apeme ir kelis salia luzusio pirsto buvusius sveikus pirstus doh.gif o kiek dar turejau dirbti ir mankstintis savarankiskai doh.gif iki siol negaliu normaliai sugniauzti mazu plonu daiktu, pvz, kokio prekybos centro maiselio rankenos schmoll.gif
is draudimo gavau 100 lt blink.gif langetes gamybos islaidu man nekompensavo. ja dariausi is savo kisenes, nes ligoniu kasos neapmoka. bet gerai, kad ir pasidariau, nes po gipsu mano pirstai butu supuve doh.gif
draudimas siaip mane privaike su visokiais popieriais. ir siaip sake, kad lokes peda yra pastovus ju klientas. kiekviena menesi buna keli nukenteje zmones schmoll.gif rimtu traumu nebuna, bet vat galunes kencia blink.gif

zodziu, manes daugiau niekas nepamatys tokioje vietoje kaip lokes peda schmoll.gif savo vaikams ten irgi jokiu budu neleisciau vaziuoti schmoll.gif

sekmes visoms, kurios nusprende rizikuoti 4u.gif tikiuosi jums viskas baigsis gerai 4u.gif
Nomadica
Sveiki, kas jau esat buve ten.
Ar is tikruju ten geriau vaziuot vidury savaites, nes savaitgaliais dideles eiles buna laukt prie tu visu karstymusi.

aciu
jovka
QUOTE(Nomadica @ 2008 05 03, 01:22)
Sveiki, kas jau esat buve ten.
Ar is tikruju ten geriau vaziuot vidury savaites, nes savaitgaliais dideles eiles buna laukt prie tu visu karstymusi.

aciu
*

Vidury dienos tikrai mažiau žmonių. Kažkada buvau vidury dienos ne savaitgaly, tai įveikiau visas trasas nuo geltonos iki olimpinės ir dar nemažai laiko liko skydžiams. O va savaigaliais, tai reikia rinktis arba lipt ant juodos, arba olimpinės. Abiem įveikt laiko nelabai lieka. Nors čia irgi laimės dalykas. Jei prieš tave nebus žioplių, kuriuos reikės nukėlinėt, ar tokių, kurie stovės prie kliūties bijos. Tai laiko užteks. Tačiau dažniausiai ypač juodojoj ir olimpinėse trasose būna žmonių, kurie neapskaičiuoja savo jėgų. ax.gif
Vicious Vici
Nereali vieta, įsimylėjau wub.gif
būtinai ten vyksiu dar ir dar, durna buvau, kad bijojau, nesiryžau, juk baimes gera nugalėti thumbup.gif
Brūkšniukas
Buvom visai neseniai su šešių metų sūnum. pradžioje ji kiek nervinosi, bet kaip supratau dėl karabinų (maždaug ką čia prikabino? blink.gif ), bet kai instruktorius viską paaiškino ir jis pasižiūrėjo kaip eina kiti, apsiramino ir nužygiavo. Ėjome priekyje aš, tada vaikas ir tada vyras. SU vaiku perėjome pirmą geltoną ir tada žalią trasas. O tada ir paaiškėjo doh.gif žalioje man buvo baisoka, o vaikui - ne, skristi man baisoka - vaikui ju-hū kaip smagu biggrin.gif apie vyrą net nešneku tongue.gif

Patiko labai - yra ką veikti ir su vaiku nebuvo problemų wub.gif
laukine
buvom ir mes vakar nuvaziave pasikarstyti - 10 balu. adrenalino i valias thumbup.gif pirmam kartu iveikiau tik zalia, geltona ir melyna trasas, plius visus skrydzius po kelis kartus. raudonosios pabijojau to tinklo blush2.gif apie olimpine ir juodaja patyliu blush2.gif
bet bus del ko sugrizti antra karta thumbup.gif

rekomenduoju 4u.gif
miurdock
Žiūrėkit dar įdomesnių pramogų nei lokės pėda yra smile.gif

Girdėjot apie Pagonijos uolą ar varatinklį? smile.gif
http://www.verslosavaite.lt/content/view/3827/1/
kismet
Man nelabai patiko. Žalioji ir mėlynoji trasos nesunkios, nebaisios. Keista buvo vaikščioti tokiame aukštyje smile.gif
Raudonos trasos viduryje yra tas tinklas, ant kurio tikrai baisoka šokti, ypač jei nestiprios rankos. Kadangi neišsilaikiau virvės ir neteisingai nukritau, pavargau kabėti, po to rankos nebelaikė ir ant kitų šios trasos kliūčių.
Visą likusį laiką praleidau "skrydžiuose". "Skristi" smagu, bet nusileidimai, kaip čia pasakius.. kietoki. Jei ten būtų smėlis, viskas būtų ok. O kristi nugara ant lentų ir čiuožti nėra smagu smile.gif Na, gal aš nemokėjau susistabdyti kojomis, bet man atrodė, kad trenkiantis į žemę kojomis tik labiau užsigausiu, galima pasitempti.
Beje, trasose mažoka instruktorių priežiūros. Mačiau juodoje trasoje kruvinai susižalojusį vyrą: bandant pereiti kliūtį "balnakilpės" viena iš "balnakilpių" sudaužė jam akinius, stiklai sukruvino veidą, žmogus pakibo vidury kliūties. Nė vieno darbuotojo prie trasos! Kol nenubėgom pašaukti pagalbos, jis ten susižeidęs ir kabojo... Be to, kaip supratau, darbuotojai neturi jokių efektyvių žmogaus nukėlimo nuo trasos priemonių - nebent gali pereiti trasą kartu, padėdami susižeidusiam.
Žodžiu, aš, ko gero, ten negrįšiu. Akvaparkuose taip pat yra adrenalino, tik ten žymiai smagiau smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.