Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Siaubingi interjerai, baldai, detalės
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2
Žanė
Berods neradau tokios temelės...

Benaršydama po internetą ir ieškodama ko nors mielo, ką galėčiau pritaikyti savo kuriamame interjere, kartais aptinku nuotraukų, kurios stipriai nustebina - ir kaip gi galima tai sukuri? Būna, kad nuotraukos kraupina, o kartais net stipriai prajuokina savo absurdiškumu.
Kaip sakoma - dėl skonio nesiginčyjama, bet įdomu pasižiūrėti, ką mes laikome neskoningumu smile.gif

Atidarau temelę tam, kad įkeltumėte jums siaubą, juoką, pasibjaurėjimą ar didelį nustebimą keliančių kambario, baldų, ar kitų interjero elementų fotografijas.
Žanė
pvz. labai "perdizainerintas" langas:
user posted image

arba lova... parduodama lietuvoje. mane "žavi" joje viskas: banguotas galvūgalis, tigriuko dekoras, veidrodis, paauksavimai...
user posted image
dekor
yr tema apie kičą interjere- tai kaip ir tas pats..
sonic
kičo daug galima rasti mūsų parduotuvėse, kartais galvoji, juk ir fantazijos reikia taip neskoningai pagaminti lotuliukas.gif
Lillita
QUOTE(sonic @ 2009 04 03, 10:01)
kičo daug galima rasti mūsų parduotuvėse, kartais galvoji, juk ir fantazijos reikia taip neskoningai pagaminti  lotuliukas.gif
*

siaip zinoma tokiu pavyzdziu butu galima labai daug surasti, ypac mazesniu baldininku puslapiuose, kai patys staklininkai daro dizaino sprendimus smile.gif bet is esmes tai gal nereiketu saipytis is kitu darbo, vis tiktai tai yra kazkieno su meile daryti projektai, kazkieno svajone ar fantazija, o kartais ir keistos klientu uzgaidos.. na, cia mano asmenine nuomone 4u.gif
Žanė
QUOTE(dekor @ 2009 04 03, 01:27)
yr tema apie kičą interjere- tai kaip ir tas pats..
*

na, kičas ir siaubas ne visai vienas ir tas pats...

QUOTE(Lillita @ 2009 04 03, 11:11)
siaip zinoma tokiu pavyzdziu butu galima labai daug surasti, ypac mazesniu baldininku puslapiuose, kai patys staklininkai daro dizaino sprendimus smile.gif bet is esmes tai gal nereiketu saipytis is kitu darbo, vis tiktai tai yra kazkieno su meile daryti projektai, kazkieno svajone ar fantazija, o kartais ir keistos klientu uzgaidos..  na, cia mano asmenine nuomone  4u.gif
*

na, gal ne šaipymuisi skirta tema mano... ir nesiruošiu imti pvz čia skelbiamų butų interjerų. labiau norisi parodyti būtent dizaino įmonių kurtų absurdų...
Papildyta:
user posted image

čia dar geriau:

user posted image
undi

na as visada sakau,kad tokie dalykai skonio reikalas..ir kas vienam grazu ir stilinga kitam gali buti kicas ir nuobodybe....
ir kad ir pvz ta lova,kuri kazkas pasirode baisi..jei pritaikysi atitinkama interjera manau ji dar ir kaip nebaisiai atrodytu..
nebukti siauro mastymo.. g.gif

p.s. o beje tos paskutines foto labai labai netgi nieko..originalu pvz viengungio bute.. mirksiukas.gif
Lillita
QUOTE(undi @ 2009 04 03, 13:28)
na as visada sakau,kad tokie dalykai skonio reikalas..

drinks_cheers.gif
elitarai
as ir gi nematau cia siaubo mirksiukas.gif isskirtina detale zmogaus namuose,kai ju jau ant kiekvienos sienos butu,tai kas kita,gal ir nelabai but....
Famili
man irgi tos 2 nuotraukos visai nieko, na ne mano stilius, bet.. nėra labai jau baisus. toks vyriškas sakyčiau interjeras biggrin.gif
Žanė
na puiku, tai dėkit tai, kas jums baisu smile.gif vieniems viena - kitiems kita smile.gif

visada bus žmonių, kuriems patinka tai, kas kitiems nepatinka... yra daug temų, kur aptariame, giriame ir pan. o ši tema, kaip ir rašiau,skirta tam, kad jūs parodytumėte, kas jums yra negražu / siaubinga...

user posted image
elitarai
visai noreciau tokios vonios ax.gif
Žanė
geras lotuliukas.gif nu tikrai geras biggrin.gif

norėčiau pamatyt, kas jums baisu smile.gif aš čia iš smalsumo smile.gif gal bus tai, ko aš ieškau sau?
Stirna222
siek tiek rytietiskas tas stilius, tik akd tie kalnai nelabai
Dovis
Zana, nieks nesuprato taves lotuliukas.gif Matai kaip viskas vsiems grazu lotuliukas.gif O ta vonia, tai pobaise man blink.gif
Kashaya
QUOTE(Dovis @ 2009 04 07, 11:43)
Zana, nieks nesuprato taves  lotuliukas.gif  Matai kaip viskas vsiems grazu lotuliukas.gif  O ta vonia, tai pobaise man  blink.gif
*

Pritariu, man irgi ta vonia-visiškas nesusipratimas doh.gif
Žanė
QUOTE(Dovis @ 2009 04 07, 10:43)
Zana, nieks nesuprato taves  lotuliukas.gif  Matai kaip viskas vsiems grazu lotuliukas.gif 
*

lotuliukas.gif
židinys:

neina foto įkelti...
http://biblioteka.namasiras.lt/get.php?i.208:w.220:h.500
trr
ten kur pradzioje tas "perdizainerintas" sukarpytas langas greičiausiai yra eksterjero, o ne interjero detale, gal is isores pastatas atrodo afigienai su tokia "suskaldyta" siena. g.gif
na tos lovos aš už dyka neimčiau, net jei namą priedo duotu biggrin.gif
o ten kur merginos ant sienu tikra ideali kalinio svajonių vienute lotuliukas.gif
Lillita
QUOTE(Žanė @ 2009 04 03, 15:18)
na puiku, tai dėkit tai, kas jums baisu smile.gif vieniems viena - kitiems kita smile.gif

visada bus žmonių, kuriems patinka tai, kas kitiems nepatinka... yra daug temų, kur aptariame, giriame ir pan. o ši tema, kaip ir rašiau,skirta tam, kad jūs parodytumėte, kas jums yra negražu / siaubinga...
user posted image
*

esu sita ir as maciusi, ten ir daugiau sito "interjero" razinku buvo. kazkas kraupaus.
Žanė
na čia, tam, kas ant žemės, priekaištų neturiu, bet lubos... beje, čia ne viešbutis, čia gyvenamasis namas...

user posted image

user posted image

user posted image
axa
į šią temą būtų galima sukelti pusę salon.ru ir 90% aruodas.lt smile.gif
bet temos prasmės nelabai suprantu... Pasidyvyti, "vajei vajei, kaip baisu" ? biggrin.gif
Žanė
QUOTE(axa @ 2009 04 08, 11:02)
į šią temą būtų galima sukelti pusę salon.ru ir 90% aruodas.lt smile.gif
bet temos prasmės nelabai suprantu... Pasidyvyti, "vajei vajei, kaip baisu" ?  biggrin.gif
*

na, juk pilna temų vaje vaje kaip gražu, tai kodėl gi ir nepasidyvijus? biggrin.gif
axa
QUOTE(Žanė @ 2009 04 08, 12:25)
na, juk pilna temų vaje vaje kaip gražu, tai kodėl gi ir nepasidyvijus? biggrin.gif
*

pagirti man rodos galima smile.gif
o ši tema vistik su negatyvia potekste.

Kaip ten bebūtų, tai kažkieno darbo, pastangų rezultatas. Tegul ir neatitinka mūsų skonio, o kai kada - tiesiog mūsų supratimo... smile.gif
elitarai
thumbup.gif
trr
QUOTE(axa @ 2009 04 08, 12:43)
pagirti man rodos galima smile.gif
o ši tema vistik su negatyvia potekste.

Kaip ten bebūtų, tai kažkieno darbo, pastangų rezultatas. Tegul ir neatitinka mūsų skonio, o kai kada - tiesiog mūsų supratimo... smile.gif
*

nu grožėtis vien už tai, kad kažkas daug beprasmiškai dirbo nematau ko. beto dažniausiai tokį interjerų "stilių" lemia ne dizaineris, o užsakovas...
4u.gif
Subjektyvi
Kas yra kičas jau buvo apkalbėta per berods 50 psl. kitoje temoje, ir tai yra atskira tema. Siaubingumas ir kt. labai subjektyvus dalykas. T.y. ko tu niekada nedarytum, kitam yra nesvietiška svajonė. Ir atvirkščiai. Todėl kiekvieną čia pateiktą pavyzdį galima pakoreaguoti pgl save rolleyes.gif
Ihmantas
QUOTE(Žanė @ 2009 04 03, 13:17)
na, kičas ir siaubas ne visai vienas ir tas pats...
na, gal ne šaipymuisi skirta tema mano... ir nesiruošiu imti pvz čia skelbiamų butų interjerų. labiau norisi parodyti būtent dizaino įmonių kurtų absurdų...
Papildyta:
user posted image

čia dar geriau:

user posted image
*

super thumbup.gif
laurinė
jums leidus, įsiterpsiu į temą 4u.gif , ji man patinka smile.gif

2010-01-06 LR laikrašty publikuota, tipo parduodamas butas, privalumai doh.gif :

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Invincible
QUOTE(laurinė @ 2010 01 06, 19:41)
jums leidus, įsiterpsiu į temą  4u.gif  , ji man patinka  smile.gif

2010-01-06 LR laikrašty publikuota, tipo parduodamas butas, privalumai  doh.gif :

user posted imageuser posted image

user posted image

user posted image

user posted image
*

blink.gif lotuliukas.gif blink.gif blink.gif Cia tikriausiai kokios babulkos butas buvo, kuri labai mylejo geles, gamta ir darzoves, na jau tie obuoliai pirmoje foto ant lempos thumbup.gif lotuliukas.gif
laurinė
nespėjau paredaguot, kaip pacitavot biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Invincible @ 2010 01 06, 19:43)
blink.gif  lotuliukas.gif  blink.gif  blink.gif Cia tikriausiai kokios babulkos butas buvo, kuri labai mylejo geles, gamta ir darzoves, na jau tie obuoliai pirmoje foto ant lempos  thumbup.gif  lotuliukas.gif
*

jo, čia gamtos mylėtojo širdžiai mielas kampelis matyt, dar klasiką mėgsta, ir plastiką doh.gif reikia dar mokėti taip įsirengti wacko.gif
pinkClarin
maciau skelbime ta lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif net krioklys kambary .....
Gedajus
gal galima nuorodo i skelbima lotuliukas.gif lotuliukas.gif
456123
Prašom - butas nebrangus, bet gal jau rezervuotas? unsure.gif

http://www.edomus.lt/ramioje-vietoje-zirmu...image_orderby_1

Reklama jam didelė padaryta smile.gif
meskytia
QUOTE(laurinė @ 2010 01 06, 18:41)

2010-01-06 LR laikrašty publikuota, tipo parduodamas butas, privalumai  doh.gif :

*

Nezinau, o man savotiskai grazus ... Toks jausmas, kad zmogus norejo spalvingesni, ryskesni gyvenima susikurti...
vvandene
QUOTE(Žanė @ 2009 04 03, 16:18)

user posted image
*

lubos , kaip karsto dangtis unsure.gif
Leksa
QUOTE(vvandene @ 2010 01 07, 17:19)
lubos , kaip karsto dangtis  unsure.gif
*

tiksliai pastebeta blink.gif mega_shok.gif scare.gif
Teo
na nerealus butelis doh.gif doh.gif doh.gif
Upokšnis

*

Butas "nerealus" lotuliukas.gif
palang-mamyte
QUOTE(Žanė @ 2009 04 08, 12:57)
na čia, tam, kas ant žemės, priekaištų neturiu, bet lubos... beje, čia ne viešbutis, čia gyvenamasis namas...

user posted image

user posted image

user posted image
*

super noreciau tokio "slamsto" pajamciau be jokios grauzaties kad jus nepatinka lotuliukas.gif cia tokie namai ,kokie jums net sapnuoti perbrangu lotuliukas.gif
jei rimtai tai cia ruso turtuolio kurinys,mums Lietuviams taip prasmatnu,kad net bjauru lotuliukas.gif
Invincible
QUOTE(Žanė @ 2009 04 08, 11:57)

user posted image

user posted image

user posted image
*

Parodziau savo vyrui sita kurini ir kaip jus manote? Jam labai grazu!!! Sake mes nieko cia nesuprantame, jam net tos juodos uzuolaidos patiko blink.gif Tai va merginos, skoniai visu zmoniu ne vienodi. 4u.gif
filmukas
QUOTE(meskytia @ 2010 01 07, 13:31)
Nezinau, o man savotiskai grazus ... Toks jausmas, kad zmogus norejo spalvingesni, ryskesni gyvenima susikurti...
*

mant tai per daug jau ten visko:))))))))))))))
rasiux-
"Obuolinis" butukas visai stilingas biggrin.gif - bent jau per visas patalpas vienoda mintis įgyvendinta, o ir išskirtinumas garantuotas lotuliukas.gif
o turtuolio namo net ir turėdama pakankamai pinigų nesapnuočiau doh.gif , nors tos juodos užuolaidos nėr man jau tokios baisios...
laurinė
"Obuolinis", kaip čia taikliai pavadinot, butelis, tikrai išskirtinis, bet nėra jis jau toks vientisas, kad būtų gražus, tie natūralūs gamtos vaizdai tapetuose, mano galva, nesiderina su tom sintetinėm detalėm, spalvom, kai kur ir temom. pavadinčiau šį interjerą tikrai siaubingu.

o rusiškas man irgi nepatiko. Kiek detalių, tiek išsišokimų, kiekviena iš jų rėkia, viena kita būtų prislopinta, tai šiaip pavieniuj jos tikrai puoštų butą, bet viskas kartu atrodo chaotiška. Žodžiu, siaubinga. blush2.gif
rasiux-
Aš ir neturėjau galvoje, kad jis gero skonio- tiesiog bandžiau įsivaizduoti ką galvojo jo šeimininkai taip įsirenginėdami- matyt jiems labai "skaniai" atrodė. Žinoma jei vertinčiau rimtai- tai tik prie baisių jį priskirčiau.
Daina76
paskutinė nuotrauka daryta tikrai ne naujojo ruso bute. Ten vyrauja 'auksas" ir šiltos, na dar balta, marmuro spalvos.
Na, jei rūmuose yra dvidešimt kambarių, tai viena iš "reception" gali būti ir tokia ...
mikaela
Dar tokių interjerų nemačiau doh.gif
Beja necituokit su foto, lb puskapy istampo ir apkrauna 4u.gif
Jurgytė

*

Va čia tai BENT bigsmile.gif lotuliukas.gif Ei-na-sau.
Papildyta:
QUOTE(elitarai @ 2009 04 03, 13:57)
as ir gi nematau cia siaubo mirksiukas.gif isskirtina detale zmogaus namuose,kai ju jau ant kiekvienos sienos butu,tai kas kita,gal ir nelabai but....
*

QUOTE(Famili @ 2009 04 03, 14:12)
man irgi tos 2 nuotraukos visai nieko, na ne mano stilius, bet.. nėra labai jau baisus. toks vyriškas sakyčiau interjeras  biggrin.gif
*

Man tai gaila to interjero. Tikrai fainas ir ant kitos sienos meninė fotografija, o čia... tos linijinės panos. blink.gif Na, žinoma, būna blogiau, bet reikėtų dar kažko giminingo tiems piešiniams.
Godulytė
QUOTE(Invincible @ 2010 01 08, 18:13)
Parodziau savo vyrui sita kurini ir kaip jus manote? Jam labai grazu!!! Sake mes nieko cia nesuprantame, jam net tos juodos uzuolaidos patiko  blink.gif Tai va merginos, skoniai visu zmoniu ne vienodi.  4u.gif
*

zinok ir man kaip ir tavo vyrui grazu thumbup.gif
pogo66
QUOTE(Godulytė @ 2010 01 10, 01:57)
zinok ir man kaip ir tavo vyrui grazu  thumbup.gif
*

Ar tamsta esi Alijeva? (Jei ne, tai manyčiau negražu kito asmens vardu vadintis ir dar nuotrauką dėti)
Interdiz
Bože, nemačiau šitos temos, atradimas man!!! ot prisijuokiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Oj, nigaliu...uch, jeigu rasiu pas save kokius "perliukus" irgi įdėsiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

net oro pritrūkau
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.