Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Įžymybių interjerai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4
Subjektyvi
Neradau šiame skyrelyje tokios temos, o įžymybių interjerais galime grožėtis/baisėtis kone kiekvieną savaitę. Vis kokiame nors pletkų, interjero ar moteriškame žurnale, ar TV laidoje būna parodyta, kaip gi gyvena mūsų vietinės reikšmės garsenybės.

Pasitaiko išties originalių ir įdomių idėjų, kurias būtų galima pasiskolinti ir pritaikyti savo namuose. ax.gif Kas jums patiko ir ko niekuomet nedarytumėte savo namuose?

Papildyta:
Kaip jums Dainos Bilevičiūtės "rožynas" bute? ax.gif biggrin.gif Jei kas nematėte šio grožio, tai paskutiniame "Žmonių" žurnale, kovo 26 dienos leidimo.. rolleyes.gif
Frekė
nu nzn ne mano stilius tas rozynas... jauciu i psichuske nuo tiek tu roziu patekciau...

man toks vieno Valinsku pasirode... tiksliau kelios detales ikrito... buvo zurnale GALA apie juos straipsnis ax.gif
Naujakurė
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 03 31, 19:29)
Kas jums patiko ir ko niekuomet nedarytumėte savo namuose?
Papildyta:
Kaip jums Daivos Bilevičiūtės "rožynas" bute? ax.gif  biggrin.gif Jei kas nematėte šio grožio, tai paskutiniame "Žmonių" žurnale, kovo 26 dienos leidimo.. rolleyes.gif
*

Va,butent ko nedaryciau niekada savo namuose doh.gif Kosmaras.......... Na,bet skonio reikalas hihihi.gif Mano skonis tikrai ne panasus y Bileviciutes irnesakyk.gif
laurikee
Manau, kad visur reikia jausti saika, nes tu rožių ten ryškiai daugoka.. doh.gif
Subjektyvi
QUOTE(Frekė @ 2009 03 31, 19:32)
man toks vieno Valinsku pasirode... tiksliau kelios detales ikrito... buvo zurnale GALA apie juos straipsnis ax.gif
*

Kas konkrečiau patiko?
Frekė
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 03 31, 18:55)
Kas konkrečiau patiko?
*

eilinis niekuom neisiskiriantis zidinys, bet kazko panasaus galvojau ir apie savo nameli... ir oranzerija patrauke aki siaip idomus sprendimas (bet ne man, nors mano vyras svaigsta del tokiu miegamuju) is svetaines laiptai ir miegamasis (foto nebuvo(miegamojo) bet kiek supratau ten miegamasis lyg kabantis butu ne uzdara erdve)
nzn ar korektiska nuskanuoti butu.. galeciau imesti ax.gif
Subjektyvi
O kas čia nekorektiško ax.gif , juk žurnale tai buvo, o žurnalas - vieša vieta rolleyes.gif 4u.gif
emrata
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 03 31, 17:29)

Kaip jums Dainos Bilevičiūtės "rožynas" bute? ax.gif  biggrin.gif Jei kas nematėte šio grožio, tai paskutiniame "Žmonių" žurnale, kovo 26 dienos leidimo.. rolleyes.gif
*

doh.gif doh.gif doh.gif sviestas sviestuotas, absoliuti disharmonija, zinoma su skoniu nepasigincysi, bet cia jau buvo gerokai nuvaziuota i sali doh.gif
Frekė
skaneris grybauja... spalvotai nebeskanuoja.... unsure.gif tai teks spalvas isivaizduoti ax.gif siaip spalvos pas juos smelines bent jau zidinio... man patiko kad jis toks kampinis nes pas save ir isivaizduoju kazka panasaus... kad gali ir prie stalo sededamas ziureti i ugnele ir is svetaines matyti....

zidinys ir virtuves fragmentas. virtuve tokia bordo, stalas stiklinis...
user posted image
user posted image

sraigtiniai laiptai i miegamaji...
user posted image
user posted image

gal ryt atsigaus scaneris ir galesiu imesti spalvotas foto.... tiesiog kaip ir sakiau nieko ypatingo tik kelios smulkmenos smile.gif
Spyglienė
Kadangi pradėjo vaidentis interjeras Valinskų, ko anksčiau nepastebėjau. Spėjimas - kad namas ruošiamas pardavimui g.gif Ir šiaip nepatiko nieks ten. Jau geriau man Bilevičiūtės rožynai doh.gif
Kashaya
O šioje temoje vieta tik vietinės reikšmės įžymybių interjerams? smile.gif
Subjektyvi
Ne tik vietinių 4u.gif Juk užsienio žv. turi tooookius namus su nesvietiškais ar "nesvietiškais" interjerais. 4u.gif
Kashaya
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 04 01, 08:47)
Ne tik vietinių 4u.gif Juk užsienio žv. turi tooookius namus su nesvietiškais ar "nesvietiškais" interjerais.  4u.gif
*

Nu va ir liuks biggrin.gif Tuoj prikelsiu biggrin.gif
Kashaya
Laima Vaikulė:
user posted image user posted image

Papildyta:
Demi Moore:
user posted image
user posted image
user posted image
Edutis
Vaikulės namų interjeras man per daug sterilus, o vat Mur visai nieko bigsmile.gif
Kashaya
Maraya Carrey:
Patinka man jos namai smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
smilgeleee
balta per daug balta doh.gif ,man asmeniskai nepatinka Vaikules namai schmoll.gif ,nejauku ,salta brrrr
Na gal tik zidinys visai nieko pagyvina kambary ir spalva visai nieko ,man patinka thumbup.gif
O Moore namuciai tiesiog thumbup.gif ,norec ir as tokiu wub.gif
Kashaya
Duglaso ir Katherinos Zeta Jones namai:

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Subjektyvi
Kashaya, mūsų matyt giminingos - telepatiškos mintys biggrin.gif , nes vos perskaičiusi apie užsienio žv., pirma mintis buvo Vaikulė (man jos interjeras švarus, bet kažkuo artimas), antra - prisiminiau nerealų M. Carey interjerą su drabužine. Tiesiog anksčiau mano darbas buvo žvaigždžių visokeriopas žinojimas ir domėjimąsis jų gyvenimu, tad teko išsamiau nagrinėtis minėtuosius ir kitus interjerus. 4u.gif
Kashaya
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 04 01, 10:07)
Kashaya, mūsų matyt giminingos - telepatiškos mintys biggrin.gif , nes vos perskaičiusi apie užsienio žv., pirma mintis buvo Vaikulė (man jos interjeras švarus, bet kažkuo artimas), antra - prisiminiau nerealų M. Carey interjerą su drabužine. Tiesiog anksčiau mano darbas buvo žvaigždžių visokeriopas žinojimas ir domėjimąsis jų gyvenimu, tad teko išsamiau nagrinėtis minėtuosius ir kitus interjerus. 4u.gif
*

Ko gero tikrai telepatiškos mintys, nes jau senokai galvojau apie tokios temos sukūrimą smile.gif
Man Vaikulės namai šiurpo nekelia, labai myliu baltą spalvą. Bet būtent jos baltasis interjeras man kiek "kietokas", per griežtas.
O Marayos drabužinė be žodžių- nereali smile.gif
Papildyta:
Truputį įsijaučiau su fotkėm, tai šiandien paskutinis mano ėjimas biggrin.gif
Pamelos Anderson vila :
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Subjektyvi
To baltumo gal ir per daug, bet žinant tai, prieš kiek metų buvo pastatytas ir įrengtas Laimos namas, interjeras ir eksterjeras laimėjo varžybas su laiku, jis vis dar ant bangos. Tad jos skonis neblogas. Aplinkos harmonija su namu beveik ideali.

Maryay interjeras šiek tiek perkrautas to amerikietiško "pafoso": kažko per daug, šiek tiek pensijos, šiek tiek viešbutiškos prabangos. Jaukumo nedaug.
Papildyta:
Oi, Pamelos saikingas ir subtilus rožynas kone idealus, jei palygintume su Bilevičiūtės rožynu - tvartu. lotuliukas.gif
Renna
Man tai visi tie interjerai, ypač amerikos žvaigždžių, perkrauti detalėmis, per sunkūs, nepraktiški... Jau geriau Vaikulės balti namučiai (pridėjus dar šiek tiek spalvų smile.gif)))
Edutis
QUOTE(Renna @ 2009 04 01, 10:26)
Man tai visi tie interjerai, ypač amerikos žvaigždžių, perkrauti detalėmis, per sunkūs, nepraktiški...

drinks_cheers.gif man irgi jie per sunkūs. Ne mano tai stilius schmoll.gif
Nors Marayos drabužinės aš norėčiau biggrin.gif
Diija
Oi įdomi tema bigsmile.gif Vaikulės namučiai patiko - mano stiliaus smile.gif kažin iš ko ten lubos ir sienos padarytos, kad taip blizga, tartum glazūruotos bigsmile.gif Mariah Carey namai - muziejus schmoll.gif nesuprantu kaip galima tokioj apkrautoj aplinkoj gyventi doh.gif atrodo kad ten net oro trūksta blink.gif Man patinka modernus minimalizmas, su klasikos ir provanso priemaišomis, tokius bandysiu savo namus kurti rolleyes.gif
Įmeskit daugiau lietuvių įžimybių imnterjerų bigsmile.gif
Naujakurė
Kai pamatau tokius namus kaip Maraya Carrey,tai man tiktu tada kai namie kelios seimininkes,kurios valo dulkes,plauna uzuolaidas ,lygina na ir t.t. Grazu,bet .....
O Demi Moore grazu wub.gif
Vaikules ,labai sterilu,bet grazu.O lubos galbut ytempiamos,sitos buna labai blizgios bigsmile.gif
Stirna222
man Pamelos interjeras labai fainas, as jau ji pries kokius tris metus nusiziurejus:) Porvanso stilius 4u.gif
kristina-buziene
QUOTE(Kashaya @ 2009 04 01, 10:21)
Ko gero tikrai telepatiškos mintys, nes jau senokai galvojau apie tokios temos sukūrimą smile.gif
Man Vaikulės namai šiurpo nekelia, labai myliu baltą spalvą. Bet būtent jos baltasis interjeras man kiek "kietokas", per griežtas.
O Marayos drabužinė be žodžių- nereali smile.gif
Papildyta:
Truputį įsijaučiau su fotkėm, tai šiandien paskutinis mano ėjimas biggrin.gif
Pamelos Anderson vila :
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
*

Dieviškai pas Pam wub.gif Pamenu kažkada mačiau jos šiuos namučius per MTV bigsmile.gif

Pati skoningai apsirengti nemoka ,o namukus skoningai aprengė biggrin.gif , bet gal tik prilipęs toks jos įvaizdis ir tiek smile.gif
mmergyte
man savotikiskai patinja Julijos Zilenienes namai ax.gif

http://www.jzileniene.lt/INT_02_lt.html
kristina-buziene
QUOTE(Renna @ 2009 04 01, 10:26)
Man tai visi tie interjerai, ypač amerikos žvaigždžių, perkrauti detalėmis, per sunkūs, nepraktiški... 
*

Būtent drinks_cheers.gif

Nepatinka nei Catherinos ,nei Mariah Carey ... man per daug visko,per daug spalvų ,datalių smile.gif O va Pam provancas thumbup.gif Gal kai kur per daug gėlių g.gif ... nors jos tokį jaukumą šiam interjerui suteikia wub.gif
Atėjūnė
Pamelos namai grazus
Zilenienes irgi patiko
o kaip kazkas sake kad sterilus vat man tas ir patinka pas uzsieniecius kad namuose tvarka visada,viskas tvarkinga tai mane ir zavi ko lietuviu namuose mazai pas ka taip rasi doh.gif
smilgeleee
Kas augina mazasias atzalas,sunku islaikyt ta steriluma ir tvarka doh.gif
Gera ten ,kur musu nera.Beje lietuviai tvarkingi zmones,kas kiek gali neinvestuojant daug pinigu,pasidziaugt tik galima 4u.gif
Atėjūnė
kaip yra mazu vaiku tai puikei suprantu ,bet siaip tai ...oij dar palyginus netvarkini man tie lietuvei biggrin.gif
Subjektyvi
Bankininko, eksperto ir visų finansinių patarėjo G. Nausėdos namo interjeras:

user posted image
user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
Subjektyvi
Dainininko Justin Timberlake lofto tipo butas Manhetene:

user posted image

Ir lofto tipo butas Niujorke aktoriaus Nicolas Cage:

user posted image
laurikee
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 04 01, 21:01)
Bankininko, eksperto ir visų finansinių patarėjo G. Nausėdos namo interjeras:

user posted image
user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
*

Jaukumo man cia truksta schmoll.gif
charisma212
QUOTE(laurikee @ 2009 04 01, 22:40)
Jaukumo man cia truksta schmoll.gif
*

O BUTINA CITUOTI VISA PAKLODE SU NUOTRAUKOM? rolleyes.gif
man Nausedos - per daug futuristinis
anderson - nemegsto tokio a la provanso stiliaus
zilienenes - miegamasis ir ideja su sonetu thumbup.gif
carey - priglausciau jos drabuzines, visa kita - ne schmoll.gif
vaikule - idomu, patinka, kai ka perdaryciau, gal inesciau daugiau silumos ir jaukumo ax.gif
vilmama.
[quote=Kashaya,2009 04 01, 09:45]
Laima Vaikulė:

Saltas labai,ir ne duok Dieve kava kur isliet ar kecupo diemele padaryt. biggrin.gif
pinga
Man Justin Timberlake būstas nerealus thumbup.gif Apsvaigau tiesiog wub.gif
vilmama.
O siaip labiausiai patiko Nikolo Cage butukas ir M.Carey (ypac lova miegamojo) thumbup.gif
pinga
Ups, kažkaip nepastebėjau, kad ten prasideda jau kitas Nicolas Cage butas doh.gif Galvojau, kad tai to paties Justin Timberlake svetainė.
Tai pasitaisau - ir man Nicolas Cage pats pačiausias wub.gif tiesiog tobulas wub.gif
Subjektyvi
Mergaitės, cituodamos nedėkite tų pačių visų nuotraukų doh.gif , nes labai apkraunate puslapį 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Naujakurė
Nicolo Cago bigsmile.gif nerealu vien vaizdelis per langa ka reiskia swoon.gif

Nausedos -tai baisinis schmoll.gif "gamybines patalpos" ,o ne gyvenamas bustelis new_russian.gif
mmergyte
as manau kad nausedos tikrai jaukesnis,tiesiog kai fotografuoja kaip pabaigta darba ir nera tu jaukumo detaliu rolleyes.gif
tapkute
Labai liuks tema thumbup.gif įdomu paslapukauti ir kištelti nosį į įžymybių namus biggrin.gif

Man tai Demi Moore namas wub.gif wub.gif wub.gif Labai labai tokio norėčiau pati angel.gif Vaikulės tai toks vaikuliškas. Kažkaip jai labai tinka, bet man per balta, nors ir gražu. O provansiško stiliaus, nei prašmatnumas man nelabai patinka ax.gif Nausėdos namas man negražus visai, o dar ir patį kraštovaizdį gadina, lyg kokia transformatorinė vidury parko... doh.gif O loftas tai Nicolo Cage'o nuostabus wub.gif
emrata
nors nicolo cage`o interjere jauciasi vyriskas braizas, taciau man irgi patiko bene labiausiai wub.gif
Kashaya
Vieni Madonos namučių:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Stirna222
Nausedos namas kazkoks saltas atrodo, toks vyriskas. nznau net. man nelabai
Atėjūnė
Nausėdos tai tikrai schmoll.gif šalti namai labai schmoll.gif
Žanė
Man patiko Vaikulės katašuniai lauke. o viduj name tiesiog sofa man nepatinka, keisčiau į minkštesnę, ir vaizdas būtų jaukesnis.

Pam namai faini, virtuvė patiko smile.gif

Nausėdos - tipiškas vyriškas interjeras, neabejoju, kad yra daugiau jaukių detalių gyvenime, kaip čia ir rašė, tiesiog fotkino architektūriškai.

Lofto tipo interjerai - man smagūs. tokie labiau viengungiški būstai, ne šeimyniniai.

smilgeleee
Va Madonos namuciai,tiesiog isimilejau wub.gif ,mano stilius bigsmile.gif

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.