Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Keune produktai plaukams II
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Grožis ir kosmetika > Plaukų priežiūra
Pages: 1, 2, 3, 4
čikuraku
Daugiau nei 60-ies šalių grožio salonų vitrinose puikuojasi stilingo dizaino pakuotės, o klasikinis juodai sidabrinės spalvos derinys tapo atpažįstamu profesionalumo simboliu. Tai prasidėjo daugiau kaip prieš 80metų. 1922 m sausio 6 d. Amsterdame chemikas Jan Keune, turintis didelį autoritetą tarp kolegų, įkuria kompaniją gaminančią plaukų priežiūros priemones - "Keune Haircosmetics". Jan Keune padėtis visuomenėje ir asmeninės ambicijos suformavo pagrindinę kompanijos nuostatą – gaminti tiktai aukštos kokybės produktus.

Ilgametės patirties, stabilaus ir kruopštaus darbo dėka sėkmingai vystėsi prekyba ir plėtėsi distribucinis tinklas visame pasaulyje. Šiandien KEUNE produkcija džiugina daugiau nei 60 šalių, o dėmesį žaliavų parinkimui, geriausių ingredientų ir jų derinių paieškai jau įvertino daugiau nei 12.000 kirpimo meistrų. (is Femina Bonos psl.)

user posted image

Lina077
Tai as dar del to rekonstruktoriaus noriu paklausti, kokios jis buna talpos, kokios kainos, kur ji perkat? Ka gero duoda smile.gif ? Ar cia kaip kauke? Kolkas turiu kauke sidabrine su geltonu, noreciau pakeisti i kokia kita is Keunes..
Gal dar kokia kita yra sausiems, pazeistiems?
čikuraku
QUOTE(Lina077 @ 2009 03 26, 09:28)
Tai as dar del to rekonstruktoriaus noriu paklausti, kokios jis buna talpos, kokios kainos, kur ji perkat? Ka gero duoda smile.gif ? Ar cia kaip kauke? Kolkas turiu kauke sidabrine su geltonu, noreciau pakeisti i kokia kita is Keunes..
*

jau rasiau anoj temoj, buna po 250ml, ir litrinius as perku. As perku Kns, Gabijoj, litrinis kainuoja 79 lt, naudoju vietoj balzamo, atstato plauka kazkiek, padeda issisukuot, tas rekonstruktorius ir yra sidabrinej bonkoj su geltonu, kaip ir kauke pazeistiems, sausiems, baltai dazytiems plaukams, as naudoju kartu kauke ir rekonstruktoriu, tik kauke ne po kiekvieno plovimo.
Lina077
QUOTE(čikuraku @ 2009 03 26, 13:36)
jau rasiau anoj temoj, buna po 250ml, ir litrinius as perku. As perku Kns, Gabijoj, litrinis kainuoja 79 lt, naudoju vietoj balzamo, atstato plauka kazkiek, padeda issisukuot, tas rekonstruktorius ir yra sidabrinej bonkoj su geltonu, kaip ir kauke pazeistiems, sausiems, baltai dazytiems plaukams, as naudoju kartu kauke ir rekonstruktoriu, tik kauke ne po kiekvieno plovimo.
*

Dekui, viska supratau 4u.gif O gal zinai, kiek ten gabijoj kainuoja ta kauke, 200 ir 500ml? O kitokiu kaukiu nesi bandzius?
Bet galvoju dabar, jei jis kaip koks balzamas, tai gal nera labai stiprus, kaip kauke..? Ir ar jis buna 500 ml?
ugnet
QUOTE(Lina077 @ 2009 03 26, 10:28)
*

as sita irgi naudojau,labai patiko,dabar pekeiciau kitos firmos,bet baigus vel pirksiu sita,nes tikrai thumbup.gif
čikuraku
QUOTE(Lina077 @ 2009 03 26, 12:42)
Dekui, viska supratau  4u.gif  O gal zinai, kiek ten gabijoj kainuoja ta kauke, 200 ir 500ml? O kitokiu kaukiu nesi bandzius?
Bet galvoju dabar, jei jis kaip koks balzamas, tai gal nera labai stiprus, kaip kauke..? Ir ar jis buna 500 ml?
*

kaip tik dabar pirkau pulitrine kauke tai sumokejau 83 lt, mazai buvo labai didelis kainu skirtumas g.gif neatsimenu kiek bet arti 50 lt ax.gif mano plaukai balti tai as labai neeksperimentuoju tim naudoju tai, kas rekomenduota kirpejos, tai net pati buvo nustebus, kad tiek balinant ir deginant-tiesinant ilgus plaukus galima susilaukt tokios kokybes thumbup.gif cool.gif

kapsules dar labai rekomenduoju brangu,, bet efektinga thumbup.gif
Lina077
QUOTE(čikuraku @ 2009 03 28, 02:20)
kaip tik dabar pirkau pulitrine kauke tai sumokejau 83 lt, mazai buvo labai didelis kainu skirtumas g.gif  neatsimenu kiek bet arti 50 lt ax.gif mano plaukai balti tai as labai neeksperimentuoju tim naudoju tai, kas rekomenduota kirpejos, tai net pati buvo nustebus, kad tiek balinant ir deginant-tiesinant ilgus plaukus galima susilaukt tokios kokybes thumbup.gif  cool.gif

kapsules dar labai rekomenduoju brangu,, bet efektinga thumbup.gif
*

Reiskia rekonstruktorius litras -79 lt, o kauke (pilka su geltonu) - 500ml-83 lt. O ar buvo dar kokiu kitu kaukiu, mano irgi tokie pat plaukai (balinti deginti lotuliukas.gif )?
Idomu kiek kirpyklose kainuoja palyginus su Gabijos kainomis
čikuraku
QUOTE(Lina077 @ 2009 03 28, 11:12)
Reiskia rekonstruktorius litras -79 lt, o kauke (pilka su geltonu) - 500ml-83 lt. O ar buvo dar kokiu kitu kaukiu, mano irgi tokie pat plaukai (balinti deginti lotuliukas.gif )?
Idomu kiek kirpyklose kainuoja palyginus su Gabijos kainomis
*

yra kitokiu, bet baltiems plaukams ir pavargusiems sita sake man geriausia, taip kad ir neieskau kitu, rekonstruktoriu naudoju kaip balzama, o poto dedu kauke, bet kauke ne po kiekvieno plovimo...

kiek as pirkus tai kirpyklose buna keliu litu skirtumas kainose, bet jei daug daiktu neperki, tai neverta trenktis iki Gabijos, nes dar uz transporta islaidos...
gussste23
gal kas dazotes keune dazais?
čikuraku
QUOTE(gussste23 @ 2009 03 30, 18:30)
gal kas dazotes keune dazais?
*

taip, 1517 su 9 proc emulsija, sviesinu.
gussste23
QUOTE(čikuraku @ 2009 03 30, 18:55)
taip, 1517 su 9 proc emulsija, sviesinu.
*

o mane kaip tik domina si spalvyte, ar nesigauna per pilka? kiek min laikai? gal nuotraukyte imestum pasirodyt 4u.gif jei mano pacios sviesios saknys tai gal uztektu man 6 proc?
čikuraku
QUOTE(gussste23 @ 2009 03 30, 19:23)
o mane kaip tik domina si spalvyte, ar nesigauna per pilka? kiek min laikai? gal nuotraukyte imestum pasirodyt 4u.gif jei mano pacios sviesios saknys tai gal uztektu man 6 proc?
*

nesigauna pilkai, laikau tiek kiek liepta 45 min, nepatarciau eksperimentuot paciai su 6 ar 3, kad ir kokios sviesios saknys butu, geriau nueikt viena kart, kad padazytu ir paskui jau pati saknis galesi pasidazyt, nes mano plaukai lietuviski toki smeliniai, tai su 6 buvo nuryzeje schmoll.gif tai iskart padazem su 9 ir puikiai imesiu i az mirksiukas.gif neimanoma pasakyt kokios emulsijos uztektu, nes neaisku koks pigmentas ir pan. per daug rizikos belekaip nusidazyt unsure.gif
Lina077
QUOTE(čikuraku @ 2009 03 30, 20:30)
nesigauna pilkai, laikau tiek kiek liepta 45 min, nepatarciau eksperimentuot paciai su 6 ar 3, kad ir kokios sviesios saknys butu, geriau nueikt viena kart, kad padazytu ir paskui jau pati saknis galesi pasidazyt, nes mano plaukai lietuviski toki smeliniai, tai su 6 buvo nuryzeje schmoll.gif  tai iskart padazem su 9 ir puikiai imesiu i az mirksiukas.gif  neimanoma pasakyt kokios emulsijos uztektu, nes neaisku koks pigmentas ir pan. per daug rizikos belekaip nusidazyt unsure.gif
*

O mano tamsiai rudu su 9 proc. saknu nepaeme.. o kur pakliuvo ant jau sviesintu plauku, labai pilka gavosi (skonio reikalas, bet man negrazu), tai su 12 proc. pabijojau.. Gal dar del to, kad buvo saknu nemazai atauge, sako, kad geriausia kai tik pradeda list, iskart uzdazyt, tada geriau paima, ar skirtumas netaip matosi
čikuraku
QUOTE(Lina077 @ 2009 03 31, 11:40)
O mano tamsiai rudu su 9 proc. saknu nepaeme.. o kur pakliuvo ant jau sviesintu plauku, labai pilka gavosi (skonio reikalas, bet man negrazu), tai su 12 proc. pabijojau.. Gal dar del to, kad buvo saknu nemazai atauge, sako, kad geriausia kai tik pradeda list, iskart uzdazyt, tada geriau paima, ar skirtumas netaip matosi
*

todel ir sakau, kad nors karta geriau nueit ir, kad profesionaliai padarytu, kad zinot ka su kuo pasimaisyt, o ne savarankiskai eksperimentuot mirksiukas.gif

as tai dazau kai tik iki kokiu 7 mm atauga, neuzsileidziau, daug zmoniu, net nzn, kad ne naturali blondine cool.gif nes niekad nepamato ataugu...
Lina077
QUOTE(čikuraku @ 2009 03 31, 13:04)
todel ir sakau, kad nors karta geriau nueit ir, kad profesionaliai padarytu, kad zinot ka su kuo pasimaisyt, o ne savarankiskai eksperimentuot mirksiukas.gif

as tai dazau kai tik iki kokiu 7 mm atauga, neuzsileidziau, daug zmoniu, net nzn, kad ne naturali blondine cool.gif  nes niekad nepamato ataugu...
*

Oi 7 mm, tai cia vos pora savaiciu? Na man tai nelieka kitos iseities kaip sruoguotis milteliais, kazin 3 proc. milteliai labiau kenktu jei 9-12 proc. su kreminiais?
gintariukasss
Labas merginos smile.gif
Perskaiciau abi temas apie keune. Senai gundausi ir susigundziau nusipirkti siu priemoniu plaukams , nes mano plaukuciai po sruogeliu sviesinimo, dazymo tamsiai, ir vel sruogeliu sviesiu tepliojimas, wargsiukai labai palike. Tik vat turiu viena maza problemele , gyvenu Dubline, ir keunes produktu pavadinimai surasyti aisku angliskai, taigi noriu jusu visu paprasyti gal galetumete man uzrasyti siuos pavadinimus:
sampuno (paprasto)
kaukes (geltona linija, kaip suprantu sausiems , pazeistiems plaukams)
sampuno (sausiems, pazeistiems)
rekonstruktoriaus
pilkintojo
putu
priemones kokios nors galiukams
PAVADINIMUS ANGLU KALBA .Labai labai aciu rolleyes.gif wub.gif
čikuraku
QUOTE(Lina077 @ 2009 03 31, 12:40)
Oi 7 mm, tai cia vos pora savaiciu? Na man tai nelieka kitos iseities kaip sruoguotis milteliais, kazin 3 proc. milteliai labiau kenktu jei 9-12 proc. su kreminiais?
*

jojo idealiausia man kas 3 savaites dazyt ax.gif
gussste23
QUOTE(čikuraku @ 2009 03 31, 15:33)
jojo idealiausia man kas 3 savaites dazyt ax.gif
*

labai grazi spalvyte tavo thumbup.gif ziuriu ziuriu ir atsiziuret negaliu biggrin.gif ir plaukuciai tokie grazus, blizga. o sakyk jei as nenoriu to pilkumo, tai gal reikia trumpiau laikyti, nes turbut kuo ilgiau laikai tuo labiau pilkeja ar ne? ir dar mano plaukai sruoguoti ir yra visokiu sruogeliu ir tamsiu ir sviesiu kazin ar lygiai nukastu? sorry uz klausimus blush2.gif
čikuraku
QUOTE(gussste23 @ 2009 03 31, 17:39)
labai grazi spalvyte tavo thumbup.gif ziuriu ziuriu ir atsiziuret negaliu biggrin.gif  ir plaukuciai tokie grazus, blizga. o sakyk jei as nenoriu to pilkumo, tai gal reikia trumpiau laikyti, nes turbut kuo ilgiau laikai tuo labiau pilkeja ar ne? ir dar mano plaukai sruoguoti ir yra visokiu sruogeliu ir tamsiu ir sviesiu kazin ar lygiai nukastu? sorry uz klausimus blush2.gif
*

cool.gif zinok man sake kirpeja, kas geriau perlaikyt, nei nedalaikyt, nes as buvau keleta kartu po 40 in palaikius tai iskart ji mane suseke, kad nedalaikiau ir buvo pilkoki, bet po 2 kartu nusiplove rolleyes.gif , nzn zinok del sruogeliu, gal per kelis kartus nuims g.gif o gal ir iskart, nes man kirpeja sake, kad viskas priklauso nuo plauko pigmento labai sunku identiskai isgaut taip pat unsure.gif taip kad taip labai proffesionaliai negaliu patart...gal pabandyk tamsesne kokia sruogele siaip nutept ir paziuresi kas darosi...
Renna
Niekaip nesiseka rasti internete Keune tinta dažų paletės doh.gif Nežinau tikslaus spalvos numeriuko, labai norėčiau pagal paletę susirasti g.gif

Gal kas kur matėt g.gif Būsiu labai dėkinga 4u.gif
čikuraku
QUOTE(Renna @ 2009 04 01, 08:39)
Niekaip nesiseka rasti internete Keune tinta dažų paletės  doh.gif Nežinau tikslaus spalvos numeriuko, labai norėčiau pagal paletę susirasti  g.gif

Gal kas kur matėt  g.gif Būsiu labai dėkinga  4u.gif
*

negeriau bus nuejus i parduotuve pasiziuret? g.gif bus tiksliau man atrodo...
Renna
Tai galvojau, kad pavyks sužinoti spalvos Nr. ir į parduotuvę nenuėjus biggrin.gif
glamourrr
kur Vilniuj galima butu isigyti KEUNE produkcijos? Labai reikia, noriu plaukucius dazytis 1517 spalvyte.
Aciu 4u.gif
ugnet
man labai patinka kiaunes geltona linija pazeistiem plaukam wub.gif kauke ir sampunas tai super,tik kondicionieriu kazda turejau tai tas pats kas nieko biggrin.gif
Melajja
QUOTE(ugnet @ 2009 04 03, 20:48)
man labai patinka kiaunes geltona linija pazeistiem plaukam wub.gif kauke ir sampunas tai super,tik kondicionieriu kazda turejau tai tas pats kas nieko biggrin.gif
*

Tikrai geltonoli linija superine, labai taupiai naudojas, puikiai isplauna plaukus, pastebejau, kad ne taip greit riebaluiojasi plaukuciai thumbup.gif
o del balzamu tai as is vis paklausius kirpejos patarimo nenaudoju, kiekviena plovima tepu kauke, ji kur kas naudingesne nei balzamai 4u.gif
ugnet
QUOTE(Melajja @ 2009 04 07, 22:07)
Tikrai geltonoli linija superine, labai taupiai naudojas, puikiai isplauna plaukus, pastebejau, kad ne taip greit riebaluiojasi plaukuciai  thumbup.gif
o del balzamu tai as is vis paklausius kirpejos patarimo nenaudoju, kiekviena plovima tepu kauke, ji kur kas naudingesne nei balzamai  4u.gif
*

aha as ir dabar taip darau thumbup.gif
Lina077
QUOTE(ugnet @ 2009 04 08, 16:28)
aha as ir dabar taip darau thumbup.gif
*

Gal kartais kur pigiau perkat?
ugnet
QUOTE(Lina077 @ 2009 04 09, 16:52)
Gal kartais kur pigiau perkat?
*

as kaune mickeviciaus gatvej perku,ten lyg sako kad pigiausia,bet gal kuri zinot kur dar pigiau? smile.gif
Lina077
QUOTE(ugnet @ 2009 04 09, 17:15)
as kaune mickeviciaus gatvej perku,ten lyg sako kad pigiausia,bet gal kuri zinot kur dar pigiau? smile.gif
*

bet ten man rodos tos pacios kainos kaip visur, kauke didele kaip supratau 83lt..?
ugnet
QUOTE(Lina077 @ 2009 04 09, 21:26)
bet ten man rodos tos pacios kainos kaip visur, kauke didele kaip supratau 83lt..?
*

nzn dideles nepirkus,maza 45 lugtais mokejau, o sampunas va 29 kainuoja 250 ml , o kur tu perki?
Lina077
QUOTE(ugnet @ 2009 04 10, 11:54)
nzn dideles nepirkus,maza 45 lugtais mokejau, o sampunas va 29 kainuoja 250 ml , o kur tu perki?
*

as kirpyklose, bet pasiskambinus supratau, kad visose vienoda kaina. Bet maza kauke tai 54 lt dabar visur kainuoja, nes sako, kad naujas kainininkas, tai idomu, ar gabijoj taip pat pakilo, gal kas pirkot neseniai kauke ten?
saule.a
QUOTE(glamourrr @ 2009 04 03, 20:33)
kur Vilniuj galima butu isigyti KEUNE produkcijos? Labai reikia, noriu plaukucius dazytis 1517 spalvyte.
Aciu  4u.gif
*

pvz., CUP\e 3 aukste kirpykla,,Pas Valentina"

Jei plaukai nera labai tamsus, si norima atspalvi duos ir 10.7

,,medines sukos ' prekiauja prieziuros priemonem
muminukas
laba diena,

planuoju Gabijoj nusipirkti keune dažų: kad nuimtų spalvą (manau, 9 proc. reikia) ir pačios spalvos. man kirpykloje dažė augaliniais keune platinos spalva.
klausimas: ar užteks tiek informacijos perkant? unsure.gif blush2.gif
ir kiek bent apytiksliai galėtų kainuoti? unsure.gif
čikuraku
QUOTE(muminukas @ 2009 05 09, 18:10)
laba diena,

planuoju Gabijoj nusipirkti keune dažų: kad nuimtų spalvą (manau, 9 proc. reikia) ir pačios spalvos. man kirpykloje dažė augaliniais keune platinos spalva.
klausimas: ar užteks tiek informacijos perkant?  unsure.gif  blush2.gif
ir kiek bent apytiksliai galėtų kainuoti?  unsure.gif
*

sakyciau numeriuka reiktu zinot, negalit kirpejos pasiklaust? nes atitinkamai ir kiek emulsijos naudojo...

emulsija apie 9lt ir daziukai lygtai 22lt arbe 24 neatsimenu... bet prie 1 dezutes dazniausia reik 2 buteliuku emulsijos...
muminukas
QUOTE(čikuraku @ 2009 05 09, 19:25)
sakyciau numeriuka reiktu zinot, negalit kirpejos pasiklaust? nes atitinkamai ir kiek emulsijos naudojo...

emulsija apie 9lt ir daziukai lygtai 22lt arbe 24 neatsimenu... bet prie 1 dezutes dazniausia reik 2 buteliuku emulsijos...
*

aciuks.gif

dėl tam tikrų priežasčių nelabai noriu klausti ax.gif
o dažysiu ne pati, pas kitą kirpėją, tik pas ją reikia savo dažus atsinešti.

tai tie augaliniai, labai maloniai kvepiantys dažai tokie pigūs?????????? blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
čikuraku
QUOTE(muminukas @ 2009 05 09, 19:56)
aciuks.gif

dėl tam tikrų priežasčių nelabai noriu klausti  ax.gif
o dažysiu ne pati, pas kitą kirpėją, tik pas ją reikia savo dažus atsinešti.

tai tie augaliniai, labai maloniai kvepiantys dažai tokie pigūs??????????  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif
*

nu ka as zinau, mano tiek kainuoja...as tai savo kirpejos visad paklausiu ir ji pasako ir numeri ir ka su kuo bei kiek maisyt, ir zino, kad ne visad turiu galimybe pas ja ateit, nes ne vietoj gyvenu, bet ir dabar sumakalavo man viena spalva is 2 keunes dazu ir mama, kai pakavo siuntini ismete recepta kiek gramu kuriu det, tai paskambinau ir pasake ax.gif manajai kirpejai svarbiau ne pinigus nulupt, o plaukai, kad ju nesusivaryciau.
muminukas
QUOTE(čikuraku @ 2009 05 09, 20:05)
manajai kirpejai svarbiau ne pinigus nulupt, o plaukai, kad ju nesusivaryciau.
*

o aš matyt pataikiau pas tokią, kuriai svarbu pinigus lupti... doh.gif tik du kartus pas ją buvau, nukirpo gerai, keune kaip tik pas ją išbandžiau (tiesiog mano kirpėja buvo išvykusi pas vaikus į užsienį, o plaukus šviesinu, tai šaknys labai greitai lenda). bet kainelės blink.gif tai, ką aš sumokėjau Kauno priemiestyje, draugė Vilniuje salone sumoka... už tą patį darbą - pakirpimą ir dažymą keune.
niu, bandysiu, jei labai blogai gausis, tada gal ir paklausiu unsure.gif
susidomejus
Neatsidziaugiu sampunu dazytiems plaukams. Pries tai naudojau Dikson, tai geras, bet Keunes geriau smile.gif
čikuraku
QUOTE(susidomejus @ 2009 05 12, 21:40)
Neatsidziaugiu sampunu dazytiems plaukams. Pries tai naudojau Dikson, tai geras, bet Keunes geriau smile.gif
*

ka reiskia dazytiems plaukams? jei tas is juodo buteliuko kur sampunas ir kondicionierius su melyna ir su geltona etikete - kvadratuku, tai jo maximaliai po dazymo galima naudoti 2 kartus, nes galit pazeist galvos oda, nes ten tik skirta po dazymo.
Meri_ceri
QUOTE(čikuraku @ 2009 05 13, 09:36)
ka reiskia dazytiems plaukams? jei tas is juodo buteliuko kur sampunas ir kondicionierius su melyna ir su geltona etikete - kvadratuku, tai jo maximaliai po dazymo galima naudoti 2 kartus, nes galit pazeist galvos oda, nes ten tik skirta po dazymo.
*

Su raudona juostele yra linija skirta dazytiems plaukams, ja galima naudot kiek tik nori, nes skirta spalvai issaugoti smile.gif
čikuraku
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 05 13, 10:58)
Su raudona juostele yra linija skirta dazytiems plaukams, ja galima naudot kiek tik nori, nes skirta spalvai issaugoti smile.gif
*

aij jo atsiminiau sita, nes man nelabai aktualu, kai pati balta galva, sita mamai pirkau su raudona juosta, nes ji tamsiais plaukais dazytais mirksiukas.gif
susidomejus
QUOTE(čikuraku @ 2009 05 13, 09:36)
*

Taigi cia nusipirkau sampuna ne profesionaliam naudojimui, o individualiam. Buteliukas juodas. Dar yra kazkoks dazytiem plaukams rudas toks apvalus buteliokas. Paskui pabandysiu ir ta.
jugita_m
QUOTE(Melajja @ 2009 04 07, 23:07)
Tikrai geltonoli linija superine, labai taupiai naudojas, puikiai isplauna plaukus, pastebejau, kad ne taip greit riebaluiojasi plaukuciai  thumbup.gif
o del balzamu tai as is vis paklausius kirpejos patarimo nenaudoju, kiekviena plovima tepu kauke, ji kur kas naudingesne nei balzamai  4u.gif
*

As taip pat naudoju Keunes geltonos linijos kauke. MAN JI SUPERINE. Naudoju jau 4 indeli 500ml. Ir po kiekvieno indelio nusipirko kokia kita kauke. pvz Viki, Colistar. Ir zinot visos blogos. Mano drauge kirpeja ir jai papasakojau savo atsiliepimus apie Keune. Tai ji pasake, kad Keune geltona, yra labai intensyvi. Su ja galima sugadinti plaukus. Nes plaukai pripranta prie jos ir niekas kitas nepadeda. Ja galima naudoti maximum 1 karta i menesi. Kai yra ekstra atvejai. Pvz.: vestuves... Kad plaukai atrodytu kaip silkiniai.
Tai taip persigandau. Ir kaip tik turiu nusipirkusi nauja pakuote. Nu ka, sunaudosiu as ja. Stengsiuosi naudoti karta i menesi. verysad.gif
Ar jums taip nebuvo?
čikuraku
QUOTE(jugita_m @ 2009 05 15, 11:26)
As taip pat naudoju Keunes geltonos linijos kauke. MAN JI SUPERINE. Naudoju jau 4 indeli 500ml. Ir po kiekvieno indelio nusipirko kokia kita kauke. pvz Viki, Colistar. Ir zinot visos blogos. Mano drauge kirpeja ir jai papasakojau savo atsiliepimus apie Keune. Tai ji pasake, kad Keune geltona, yra labai intensyvi. Su ja galima sugadinti plaukus. Nes plaukai pripranta prie jos ir niekas kitas nepadeda. Ja galima naudoti maximum 1 karta i menesi. Kai yra ekstra atvejai. Pvz.: vestuves... Kad plaukai atrodytu kaip silkiniai.
Tai taip persigandau. Ir kaip tik turiu nusipirkusi nauja pakuote. Nu ka, sunaudosiu as ja. Stengsiuosi naudoti karta i menesi.  verysad.gif
Ar jums taip nebuvo?
*

na as viska irgi naudoju baltiems dazytiems plaukams, ir ta kauke taip pat, na bet nera nurodyta, kad kazkaip pazeis ar dar kazka juk ir uzrasyta yra intensyvus atstatymas, ko manau ir reik baltiems plaukams, nesamone kad tik menesi karta galiima naudot, tai as jau senai nuplikus buciau turbut. siaip kauke rekomendavo man nors 2 kart per savaite pasidaryt, o paskui kt plovimo atvejais rekonstruktoriu naudot ir kapsulytes ir kt reikalus.
gussste23
QUOTE(čikuraku @ 2009 05 09, 20:05)
nu ka as zinau, mano tiek kainuoja...as tai savo kirpejos visad paklausiu ir ji pasako ir numeri ir ka su kuo bei kiek maisyt, ir zino, kad ne visad turiu galimybe pas ja ateit, nes ne vietoj gyvenu, bet ir dabar sumakalavo man viena spalva is 2 keunes dazu ir mama, kai pakavo siuntini ismete recepta kiek gramu kuriu det, tai paskambinau ir pasake ax.gif  manajai kirpejai svarbiau ne pinigus nulupt, o plaukai, kad ju nesusivaryciau.
*

gal gali pasidalinti kokia tavo spalvyte ir ka su kuo maisai? 4u.gif mergytes kas dazotes papasakokit ar geri tie dazai ar nekenkia labai plaukams, kaip supratau jie lyg ir augaliniai ar kaip? man tai reiketu sviesios grazios spalvytes tai kaip suprantu cia butu 1517+9proc ar ne? o jei mano saknys sviesios ir vasara dar pasvieseja gal man uztektu 6 proc, kaip manot? jau ir taip plaukai pavarge nuo tu sviesinimu
čikuraku
QUOTE(gussste23 @ 2009 05 16, 16:09)
gal gali pasidalinti kokia tavo spalvyte ir ka su kuo maisai? 4u.gif  mergytes kas dazotes papasakokit ar geri tie dazai ar nekenkia labai plaukams, kaip supratau jie lyg ir augaliniai ar kaip? man tai reiketu sviesios grazios spalvytes tai kaip suprantu cia butu 1517+9proc ar ne? o jei mano saknys sviesios ir vasara dar pasvieseja gal man uztektu 6 proc, kaip manot? jau ir taip plaukai pavarge nuo tu sviesinimu
*

as cia turbut jau etatine, su 1517 ir p proc emulsija bet dabar dar 1000 reik 10gr man dadet i savo makalose, nes gal nuo soliariumu ar nuo vasaros kazkoks gelsvumas buvo pasidares, bet pirmi klausimai kirpejos buvo ar pakankamai ilgai laikiau ir ar emulsijos nepaeiciau i 6, tai gal mano katuneliams netinktu, bet as niekad nebuvau jos pakeitu visad 9. tai nzn. man kazkaip net ne visi iskart supranta, kad dazyti, ir daug papildomu priemoniu naudoju, kad tausoti tai ir net nesuvarge.
gussste23
QUOTE(čikuraku @ 2009 05 16, 17:49)
as cia turbut jau etatine, su 1517 ir p proc emulsija bet dabar dar 1000 reik 10gr man dadet i savo makalose, nes gal nuo soliariumu ar nuo vasaros kazkoks gelsvumas buvo pasidares, bet pirmi klausimai kirpejos buvo ar pakankamai ilgai laikiau ir ar emulsijos nepaeiciau i 6, tai gal mano katuneliams netinktu, bet as niekad nebuvau jos pakeitu visad 9. tai nzn. man kazkaip net ne visi iskart supranta, kad dazyti, ir daug papildomu priemoniu naudoju, kad tausoti tai ir net nesuvarge.
*

bandysiu ir as tuos dazus, kad cia visos taip giriat 4u.gif o kiek minuciu reikia laikyt?
qazxde
Keune produkcija superine thumbup.gif Naudoju ja jau kokius 5 metus. Kaukes, sampunai, balsamai thumbup.gif Plaukucius dazau tik su Keune dazais ir visada patenkinta 4u.gif Tik kaskart po puses metu darau pertrauka su sia produkcija, nes plaukai pripranta prie kaukiu ir sampunu, pasidaro kazkokie priglude kaip nesvarus g.gif
Africos
QUOTE(jugita_m @ 2009 05 15, 12:26)
Tai taip persigandau. Ir kaip tik turiu nusipirkusi nauja pakuote. Nu ka, sunaudosiu as ja. Stengsiuosi naudoti karta i menesi.  verysad.gif
Ar jums taip nebuvo?
*

Aš irgi naudoju kaukes, jokio nustekenimo nepastebėjau, tik atgaivina plaukus thumbup.gif Aišku aš ir naudoju 2-3 kartus į mėnesį ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.