Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Keune produktai plaukams II
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Grožis ir kosmetika > Plaukų priežiūra
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Turkish
ar Keunes pilkiklis neissausina plauku? Kas buna kai nustoji naudoti : pilkumas lieka ar viskas nusiplauna ir vel vaikstai su gelsvais plaukais is po apacios? biggrin.gif
čikuraku
kiek kainuoja siom dienom plauku dazai? 24 ar 26 lt g.gif cia perkant legaliai.
viliux1
QUOTE(čikuraku @ 2009 08 12, 13:18)
kiek kainuoja siom dienom plauku dazai? 24 ar 26 lt g.gif cia perkant legaliai.
*

Tinta 26lt, semi 29lt 4u.gif
Meri_ceri
Gal kas zino kas Siauliuose dirba su Keune dazais? noreciau nusidazyti su Semi color..jei tureciau kas nudazo tai ir namie sutikciau tai padaryt biggrin.gif
katiusa20
QUOTE(viliux1 @ 2009 08 12, 19:51)
Tinta 26lt, semi 29lt  4u.gif
*

patikslinsiu be peroksido ax.gif
Meri_ceri
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 08 12, 21:11)
Gal kas zino kas Siauliuose dirba su Keune dazais? noreciau nusidazyti su Semi color..jei tureciau kas nudazo tai ir namie sutikciau tai padaryt biggrin.gif
*

jau radau. tiesa, ne Siauliuose, bet radau 4u.gif
Lemyna
QUOTE(carela @ 2009 08 04, 23:43)
100 proc uz keune So pure thumbup.gif  kolkas vienintele kauke,kuri palaiko mano stipriai balinamus plaukus normaliais ir nenusiurusiais... thumbup.gif
*

o kur galima šią priemonę įsigyti? blush2.gif 4u.gif
Etama
keune care line sampunas ir kondicionierius man tiko liuks, plaukai minkstuciai, blizga.patariu visoms drinks_cheers.gif aisku priemones reikia atsirinkti pagal kiekvienos plaukus, bet manau si linija tiks visoms sviesioms merginoms, kuriu plaukai pazeisti ar sausi smile.gif
raganiukste25
Sveikos, gal kam teko uzsisakineti Keune produkcijos is www.lookfantastic.com ? kaip ten kazin su ju patikimumu? bijau,kad prekes taip ir neatkeliaus... g.gif
Malena
QUOTE(raganiukste25 @ 2009 08 16, 16:23)
Sveikos, gal kam teko uzsisakineti Keune produkcijos is www.lookfantastic.com ? kaip ten kazin su ju patikimumu? bijau,kad prekes taip ir neatkeliaus... g.gif
*

Keunes nesisiunciau,bet is sios parduotuves esu pirkus nekarta,atkeliauja ir gana greitai thumbup.gif
Silena
QUOTE(raganiukste25 @ 2009 08 16, 16:23)
*

O ten nebrangiau gaunasi? Bent jau šampunų kainos man per didelės pasirodė...
neimanoma
o tai neatsirado kas Vilniuje keunes kauke pilstoma parduoda? labai noreciau ir as ax.gif
Papildyta:
QUOTE(pikudama @ 2009 07 28, 15:07)
Mergaites, perskaiciau abi temas, man tai kainavo vakar vakara ir siandien ryta, ir tik susierzinau, kad 70% apie plauku sviesinima ir dazu numeriukus kalbama  biggrin.gif  doh.gif

o as noriu dar karta paklausti, gal ir kitoms bus naudinga neskaityt daug puslapiu atgal.. davai uzakcentuojam ir prasau atsakyt kas zino - kur vilniete gali isigyti keunes prieziuros ar plauku formavimo priemoniu (dazai nedomina) PIGIAU nei kitur, gal kas zino "taskelius" sostinej ar gali pasidalint kontaktais tu, kas platina, parsiuntineja ir uzsienio ar perpardavineja keune, siuncia i vilniu kad ir is kauno, klaipedos ar veivirzenu  lotuliukas.gif  tikrai nuosirdus prasymas, jei nenorit viesai, labai laukiu i az..

tikrai randu kaip gudriau nusipirkt bodyshopa, vichy ir pan, tad tikiu, kad egzistuoja ir keune pigiau  4u.gif

p.s. ir kur vilniuj pilstoma keune (apskritai ir pigiausiai)?
*

Labai noreciau ir as.... bet nerandu kas kur atsiliepe? blush2.gif
katiusa20
QUOTE(dideee @ 2009 08 22, 17:17)
Esu rasiusi viliux1, bet ji nepilsto schmoll.gif reikia pirkti visa kieki. As irgi noreciau pradziai pabandyti ar tiktu mano plaukuciams. Panasu, kad Vilniuje nepardavinejama pilstoma keune kosmetika..
*

labukas is tikruju net nzn kaip cia parduoti pilstoma ta kauke turiu sau nusipirkus ax.gif bet nzn kaip pasidalinti su jumis kiek gramu jus nuorit isigyti?
tai gi yra ir po 200ml tuos kaukes manau kad cia nedidelis kiekis,
jei jus norit nusipirkti ir pabandity vienam du kartui tai abejoju ar kazka ispresit jei jusu plaukai yra labai pazeisti tai kauke suliciau naudoti po kiek vieno plovimo kol nepageres smile.gif keune naudoju 4metus dazus, sampunus, serumus, kaukes, balzmai ir t.t bet dar neteko nusivilti ir zmoniu nepazistu tokiu kuriems netiko na is savo pazistamu, pan tikrai tai superine kosmetika thumbup.gif
viliux1
QUOTE(katiusa20 @ 2009 08 24, 15:00)
labukas is tikruju net nzn kaip cia parduoti pilstoma ta kauke turiu sau nusipirkus  ax.gif  bet nzn kaip pasidalinti su jumis kiek gramu jus nuorit isigyti?
tai gi yra ir po 200ml tuos kaukes manau kad cia nedidelis kiekis,
jei jus norit nusipirkti ir pabandity vienam du kartui tai abejoju ar kazka ispresit jei jusu plaukai yra labai pazeisti tai kauke suliciau naudoti po kiek vieno plovimo kol nepageres smile.gif  keune naudoju 4metus dazus, sampunus, serumus, kaukes, balzmai ir t.t bet dar neteko nusivilti ir zmoniu nepazistu tokiu kuriems netiko na is savo pazistamu, pan tikrai tai superine kosmetika  thumbup.gif
*

teisybe sakote smile.gif reikia sistemingai atgaivinti bei maitinti plaukus, kiekviena turi atrasti kas geriausia butent jos plaukuciams 4u.gif o lb kaip zinia, priziureti reikia sviesintus plaukus.. doh.gif
turiu pasiulyma, galeciau kokia kauke papilstyti tarkim po 100ml jeigu kas kooperuotusi 4u.gif
sorbie23
laba 4u.gif pagalvojau , kad reiketu to isgirto rekonstruktoriaus, nes dabar kaip tik ieskau gero balzamo, o rekonstruktorius kiek supratau is kalbu yra dar geriau smile.gif tai stai, kiek suprantu sis yra http://www.planet-lepote.com/slike/clanki/...constructor.jpg , taciau nerandu jo asortimente http://feminabona.lt/?pg=406&lang=1&menu_id=292 ( kiek suprantu cia sitos serijos turetu buti) , tai dabar ir galvoju, ar jo nebera ( nes apie ji skaiciau senesneje temoje) ar tik cia jis neparodytas? kokia jo kaina butu ir kokiais kiekiais yra?

buciau labai dekinga jei kas galetu atsakyti unsure.gif smile.gif 4u.gif
Benė
Su Keune tik plauku dažau smile.gif 4u.gif
Juoko ašara
o yra kokia gera priemone sausiems, pazeistiems plauku galams? g.gif
TekilaSunrise
Sveikos,

kur patartumete Vilniuje isigyti Keune produktu?

Aciu smile.gif
Meri_ceri
QUOTE(TekilaSunrise @ 2009 08 28, 14:43)
Sveikos,

kur patartumete Vilniuje isigyti Keune produktu?

Aciu smile.gif
*

CUP 3 aukste kirpykloj 4u.gif
mama_Kristina
plauku galams gerai grozio kapsules. tik brangokai gaunas, nes viena apie tris lt berods kainuoja. nors patarti labai sunku.. nes skirtingiems zmonems laaabai skirtingos priemones tinka. as dabar kaip tik mokaus kirpejos amato feminoj, tai turim labai dideles nuolaidas keunei ir seip duoda meginuku daug ka isbandyti. tai pvz care line intensive care kauke man isvis netiko, o mano bendramokslei tikras atradimas. man labai dideli ispudi paliko naujasis blend'as, o kitoms jis nieko ypatingo. taigi manau reikia gilintis i sudeti ir viska bandyti ant savuju plauku
Angelelis_E
QUOTE(mama_Kristina @ 2009 08 30, 17:37)
plauku galams gerai grozio kapsules. tik brangokai gaunas, nes viena apie tris lt berods kainuoja. nors patarti labai sunku.. nes skirtingiems zmonems laaabai skirtingos priemones tinka. as dabar kaip tik mokaus kirpejos amato feminoj, tai turim labai dideles nuolaidas keunei ir seip duoda meginuku daug ka isbandyti. tai pvz care line intensive care kauke man isvis netiko, o mano bendramokslei tikras atradimas. man labai dideli ispudi paliko naujasis blend'as, o kitoms jis nieko ypatingo. taigi manau reikia gilintis i sudeti ir viska bandyti ant savuju plauku
*

pritariu 200%! 4u.gif
black_devil999
sveikos,noreciau paklausti kur klaipedoje dazo keunes dazais? smile.gif keunes dazu yra augaliniu? smile.gif
Retro_style
QUOTE(Juoko ašara @ 2009 08 28, 12:36)
o yra kokia gera priemone sausiems, pazeistiems plauku galams? g.gif
*

As Jums rekomenduociau serumo galams is Keune produktu, tai pati geriausia priemone maitinti galiukus.
Ancele
QUOTE(black_devil999 @ 2009 08 31, 13:42)
sveikos,noreciau paklausti kur klaipedoje dazo keunes dazais? smile.gif keunes dazu yra augaliniu? smile.gif
*

as to paties ieskojau, tai radau, kad keunes priemones naudoja kirpykloje Elada, Jono g. 5 4u.gif
neimanoma
nepamazinau, nusipirkau 500 ml kaukes ir dar galiukams, pazeistiems plaukams. Nu neblogai visai, po pirmo naudojimo rezultatas thumbup.gif idomu kas bus toliau, nuo kerastase priemoniu nebuvo tokie silkiniai plaukai... ax.gif
mimoza:)
Ar tiesa, kad KEUNE dazai is tikruju nieko gero? blink.gif Atseit tai tik vardas doh.gif o juose amoniako kiekis didesnis nei kituose dazuose g.gif
Kad plauka man kazkiek issausino tai jauciu... unsure.gif
Meri_ceri
QUOTE(mimoza:) @ 2009 09 12, 15:23)
Ar tiesa, kad KEUNE dazai is tikruju nieko gero? blink.gif Atseit tai tik vardas doh.gif  o juose amoniako kiekis didesnis nei kituose dazuose g.gif
*

man keune dazai-patys geriausi, nei nuo vienu plaukai nebuvo tokie svelnus ir blizgantys(daziau su semi color) smile.gif
Anastaishia
QUOTE(mimoza:) @ 2009 09 12, 15:23)
Ar tiesa, kad KEUNE dazai is tikruju nieko gero? blink.gif Atseit tai tik vardas doh.gif  o juose amoniako kiekis didesnis nei kituose dazuose g.gif
*

nesutinku su jumis , man asmeniskai ner geriasnio nieko uz keunes dazus , plaukuciai , svelnus blizganti, dazau du jais sau galva jau ne be pirmus metus ir dar ne karta nenusiviliau, keune dazuose, yra daug apsauganciu faktoriu, ir silko proteinas nuo kuriu mno plukuciai yra labai lizgus, is kur jus istraukiat kad juose daug amonjako????* doh.gif g.gif
Mayami
Sveikos, anksčiau lyg girdėjau, kad Keune turi dažančių kaukių seriją, bet gamintojo ww nieko panašaus nerandu, gal galit patikslint ar iš tikrųjų yra tokia kaukė?
Luni
Sveikos, na as tai labai nusivyliau keune So Pure linijos sampunu ir kondiciuonierium schmoll.gif jis man taip išsausino plaukus kad nebeimanoma issukuoti kazkoks kosmaras doh.gif niekada taip dar nera buve zodziu susigadinau plaukiukus su sia nesamone sukuojant puse nutrukinejo nors ir papildomai dar ir visokiu balzamu prisipusdavau mad.gif gal kam ir taip yra buve?
Melajja
ar yra dazanciu su keunes 8.1 ar 9.1 numeriukais? (apie ilgalaikius as cia) ax.gif
miss_
QUOTE(čikuraku @ 2009 03 30, 21:30)
nesigauna pilkai, laikau tiek kiek liepta 45 min, nepatarciau eksperimentuot paciai su 6 ar 3, kad ir kokios sviesios saknys butu, geriau nueikt viena kart, kad padazytu ir paskui jau pati saknis galesi pasidazyt, nes mano plaukai lietuviski toki smeliniai, tai su 6 buvo nuryzeje schmoll.gif  tai iskart padazem su 9 ir puikiai imesiu i az mirksiukas.gif  neimanoma pasakyt kokios emulsijos uztektu, nes neaisku koks pigmentas ir pan. per daug rizikos belekaip nusidazyt unsure.gif
*

dazau su tais paciais dazais tik su 6 proc. cia labai nuo plauko priklauso:) mano naturalus yra sviesus
KERERA
QUOTE(Luni @ 2009 09 30, 14:29)
Sveikos, na as tai labai nusivyliau keune So Pure linijos sampunu ir kondiciuonierium  schmoll.gif jis man taip išsausino plaukus kad nebeimanoma issukuoti kazkoks kosmaras doh.gif niekada taip dar nera buve zodziu susigadinau plaukiukus su sia nesamone sukuojant puse nutrukinejo nors ir papildomai dar ir visokiu balzamu prisipusdavau mad.gif gal kam ir taip yra buve?
*

As ir naudoju sia linija, taciau drekinancia.. tai ji man super. Taciau mano kirpeja man niekada meginuku negaili:) O bandziau nuo plauku slinkimo, tai tikrai plaukas issausejo, tad del to ir nepirkau. Beje dauge gavo dovanu visa seija nuo plauku slinkimo SO PUE, tai sake nebenaudoja, nes labai issausejo plaukai.
Atsiminiau, kad dar SO PURE eteriniai aliejai yra, kuriuos galima pilti i sampuna. Tu pabandyk nusipirkti koki drekinanti ir isilasink i samp una. Nereikes geru produktu lauk mesti:)
Luni
QUOTE(KERERA @ 2009 10 01, 14:23)
As ir naudoju sia linija, taciau drekinancia.. tai ji man super. Taciau mano kirpeja man niekada meginuku negaili:) O bandziau nuo plauku slinkimo, tai tikrai plaukas issausejo, tad del to ir nepirkau. Beje dauge gavo dovanu visa seija nuo plauku slinkimo SO PUE, tai sake nebenaudoja, nes labai issausejo plaukai.
Atsiminiau, kad dar  SO PURE eteriniai aliejai yra, kuriuos galima pilti i sampuna. Tu pabandyk nusipirkti koki drekinanti ir isilasink i samp una. Nereikes geru produktu lauk mesti:)
*

Tai kad jau susipirkau kitos firmos priemones bandysiu su jomis atgaivinti plaukus o su keune tai jau baisu ka ir be ekspirementuoti nes plaukiukams pakenke tai tikrai stiprai visa kaip nupesiota doh.gif
dilgelyt

O so pure cia ta ta geltonoji linija, kuri skirta sausiems, pazeistiems plaukams? stipriai maitinanti? kaip ji gali sausinti?
nes kaip tik mastau sia kauke pirkti savo sausiems plaukams.
Luni
QUOTE(dilgelyt @ 2009 10 02, 20:26)
O so pure cia ta ta geltonoji linija, kuri skirta sausiems, pazeistiems plaukams? stipriai maitinanti? kaip ji gali sausinti?
nes kaip tik mastau sia kauke pirkti savo sausiems plaukams.
*

Na pas mane stai toks sampunas drekinantis bet nieko jis cia man nedrekina atvikscai.
user posted image
na kaip jis gali taip sausinti tai as ir nelabai suprantu bet sausina ir net labai dabar jau naudoju kita sampuna tai po truputi atstatineja plaukus bet manau dar reiks pavarkti kol bus tokie kokie buvo nors ir dabar naudoju stiprias labai pazeistiems plaukams priemones verysad.gif
viliux1
QUOTE(Luni @ 2009 10 03, 16:32)
Na pas mane stai toks sampunas drekinantis bet nieko jis cia man nedrekina atvikscai.
user posted image
na kaip jis gali taip sausinti tai as ir nelabai suprantu bet sausina ir net labai dabar jau naudoju kita sampuna tai po truputi atstatineja plaukus bet manau dar reiks pavarkti kol bus tokie kokie buvo nors ir dabar naudoju stiprias labai pazeistiems plaukams priemones  verysad.gif
*

Man sitas sampunas labai geras! vienas is geresniu kokius esu turejusi, rekomenduoju sviesintu plauku savininkems! thumbup.gif
Ridma
Labai mane vilioja blizgiklis plaukam,gal kuri meginote bigsmile.gif
Jovita23
Buvau vakar Fenina Bona, pušų gatvėje. Tai ji užsudariusi (ar bankrutavo nežinau).
Ieškoti teks kirpyklose keunes.
mama_Kristina
QUOTE(Ridma @ 2009 10 07, 22:23)
Labai mane vilioja blizgiklis plaukam,gal kuri meginote bigsmile.gif
*

Tu apie kuri blizgikli? As nusipirkau Keunes Blendo purskiama - tai nesamone kazkokia, taaaip riebalina plaukus.. Blizga neblogai, bet ir blynus ant plauku galima kept biggrin.gif
čikuraku
QUOTE(mama_Kristina @ 2009 10 08, 13:01)
Tu apie kuri blizgikli? As nusipirkau Keunes Blendo purskiama - tai nesamone kazkokia, taaaip riebalina plaukus.. Blizga  neblogai, bet ir blynus ant plauku galima kept  biggrin.gif
*

as tai turiu juodam butely purskikli blizgikli su spf 15 tai nieko nariebalina, o jei bijot riebalu galima ir tepama paimt tas tai is vis nieko toks spaudziamas yra brilliant kazkaip vadinas neatgaminu...pavadinimo tikslaus namie jei ka pazesiu...man tai geri blizgikliai abu.
Gilberta
Kur galima nusipirkt Keune produktu? Reikia geros kaukes dazytiems plaukams.
Ridma
QUOTE(mama_Kristina @ 2009 10 08, 15:01)
Tu apie kuri blizgikli? As nusipirkau Keunes Blendo purskiama - tai nesamone kazkokia, taaaip riebalina plaukus.. Blizga  neblogai, bet ir blynus ant plauku galima kept  biggrin.gif
*

Kalbu va apie sita blizgesį 4u.gif http://www.garbane.lt/flypage/plauku-priez...ray-200-ml.html
čikuraku
QUOTE(Ridma @ 2009 10 08, 19:57)

man sitas labai tinka ir neriebalina, bet dabar pagalvojau, kad as saknu nepurskiu juo, tik per visa ilgi plaukus tai gal delto g.gif
tina123
QUOTE(viliux1 @ 2009 10 07, 14:40)
Man sitas sampunas labai geras! vienas is geresniu kokius esu turejusi, rekomenduoju sviesintu plauku savininkems! thumbup.gif
*

Sveikos merginos wink.gif
as irgi sito sampuno megineliu bandziau - labai patiko, gavau nemokamai pirkdama garbaneje.

thumbup.gif
Blackwidow
sveikos mamytes ,galbut bandete ar naudojote Plaukų kapsulės „Blend Shine"
kapsulės, skirtos pažeistiems plaukų galiukams atstatyti. labai domintu kaina ir rezultatas 4u.gif

Vitulka

i 
Komercinės žinutės ištrintos.

iš taisyklių:
Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.
emilija23
keunes geri gaminiai kaune seno modelio tokia pilka gera pabandykit
Lara22
O ta keune augaliniai dazai ar ne? kur kaune ju nusipirkti?
Melajja
QUOTE(Lara22 @ 2009 10 15, 20:46)
O ta keune augaliniai dazai ar ne? kur kaune ju nusipirkti?
*

Keune turi ir augaliniu ir ilgalaikiu.
Pasikartosiu, ar yra dazanciu su 9.1 ar 8.1 numeriukais? ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.