Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nardom.
Supermamų klubas > Poilsis, pomėgiai ir šventės > Pomėgiai ir pramogos
Pages: 1, 2, 3, 4
jovana
Senoji tema
user posted image

user posted image

user posted image

Atidarom naują sezoną ploja.gif

Narai ir jiems prijaučiantys user posted image
godive, jovana, Rufi, Klajone, zyzute, milaaa, Andriusnard, baltavarna, linaj, Marija5, babystar, neues, Agė, _Kari_
Marija5
Na tai kur planuojate nardyti šiemet? biggrin.gif
Mes, tikriausiai, gegužės mėn. į Hurgadą. Gal yra norinčių prisijungti? 4u.gif
Rufi
QUOTE(Marija5 @ 2009 03 24, 10:22)
Na tai kur planuojate nardyti šiemet?  biggrin.gif
Mes, tikriausiai, gegužės mėn. į Hurgadą. Gal yra norinčių prisijungti?  4u.gif
*

O mes eilini karta liksim Lietuvelej blink.gif Bet mums ir cia neblogai ax.gif
Statybos prasideda, tai pinigeliu laisvu dar ilgai nebus verysad.gif
Marija5
Reikės dar Lietuvą, Estiją, Latviją apnardyti. biggrin.gif
O tai vien Egiptas.
Manau, ir Baltijos šalys taip pat turiu idomių vietelių.

Gal kai orai atšils būtų smagu susiburti ir kur nors smagiai panardyti Lietuvoje?
Ką manote? ax.gif
Rufi
QUOTE(Marija5 @ 2009 03 24, 12:03)
Reikės dar Lietuvą, Estiją, Latviją apnardyti.  biggrin.gif
O tai vien Egiptas.
Manau, ir Baltijos šalys taip pat turiu idomių vietelių.

Gal kai orai atšils būtų smagu susiburti ir kur nors smagiai panardyti Lietuvoje?
Ką manote?  ax.gif
*

Nebloga ideja smile.gif As uz smile.gif
Marija5
QUOTE(Rufi @ 2009 03 24, 13:01)
Nebloga ideja smile.gif As uz smile.gif

Faina thumbup.gif
Dar vasarą ruošiames panardyti Estijoje ir Latvijoje.
Tai gal irgi bus norinčių. thumbup.gif
Babystar
mes planuojam rudeni safari savaitei, berods Hurgadoi, dar nzn, ir nzn ka daryt, vaika reiks mamai palikti, mazei tik 1,7m, bijau nuskesti, ar bloga jai bus...ir pachiai bijau kad bloga bus, uztat vyras nieko nebijo g.gif
ar palikinejot savo atzalas tevams savaitei?
kaip mob. traukia laive?
blush2.gif
jovana
QUOTE(Babystar @ 2009 03 24, 15:59)
mes planuojam rudeni safari savaitei, berods Hurgadoi, dar nzn, ir nzn ka daryt, vaika reiks mamai palikti, mazei tik 1,7m, bijau nuskesti, ar bloga jai bus...ir pachiai bijau kad bloga bus, uztat vyras nieko nebijo g.gif
ar palikinejot savo atzalas tevams savaitei?
kaip mob. traukia laive?
blush2.gif
*

irnesakyk.gif esam, tik didesnę truputį... "bijai vilko, neik į mišką" viskas bus gerai... dar nieko nebuvo, o tu jau bijai smile.gif
Marija5
Aš tai palieku, tik mano vaikui jau 10 m. beveik. Visas vyras. biggrin.gif
Papildyta:
Kokio gamintojo jums patinka nardymo įranga?
Šiaip idomu. ax.gif
linaj
Oho jau turim naujus namus 4u.gif biggrin.gif

man ir idomu kokia geriau firma nardymo irangai smile.gif
Marija5
Negi niekas nenori pasigirti turima nardymo įranga. biggrin.gif
Man patinka SeacSub. ax.gif Turiu kostiumą, kaukę, plaukmenys. Labai patinka BCD viena, bet yra labai sunki, tai keliauti su ja būtų ne labai patogu. verysad.gif
Turiu ir po vandeniu, ir virš vandens gerai atrodyti, tai labai jau renkuosi hihihi.gif
jovana
Pas mane Aqvalung 4u.gif
jovana
Mergaitės, biškį ne į temą, smile.gif bet kas per maitinimo tipas "ultra viskas įskaičiuota" ?
Marija5
Pas manę reguliatorius aqualung. smile.gif
Stirna222
as egipte nardziau kazda, ziauriai bijojau, nes plaukti nemoku. bet ispudziai speriniai:) dabar vaziuociau tik nardyti:) giluminis nardyms - superinis thumbup.gif
Andriusnard
O mes sezono ir nebuvom uždarę, padarėm šiais metais ne vieną poledinį panėrimą smile.gif ir rytoj nersime smile.gif
p.s. įranga pas mane Halcyon smile.gif pati brangiausia ir geriausia tongue.gif
Marija5
QUOTE(Andriusnard @ 2009 03 27, 16:48)
p.s. įranga pas mane Halcyon smile.gif pati brangiausia ir geriausia  tongue.gif

Ot pagyrų puodas hihihi.gif
Negirdėjau tokio pavadinimo blush2.gif O kur galima įsigyti?
Andriusnard
QUOTE(Marija5 @ 2009 03 27, 16:58)
Ot pagyrų puodas hihihi.gif
Negirdėjau tokio pavadinimo  blush2.gif O kur galima įsigyti?
*

Halcyon www.halcyon.net
įranga tai DIR įranga smile.gif o DIR shifruojasi kaip Do It Right smile.gif tai holistinis požiūris į nardymą. Manau visiems kas bent kažkiek domisi nardymu teko girdėti kas tas DIR ir dėl ko interneto (ir ne tik) platybėse vyksta "aršūs mūšiai" tarp DIR šalininkų ir priešininkų.
Nusipirkti galima ir Lietuvoje, geriau paieškojus wink.gif
linaj
QUOTE(Andriusnard @ 2009 03 27, 21:55)
Halcyon www.halcyon.net
įranga tai  DIR įranga smile.gif o DIR shifruojasi kaip Do It Right smile.gif tai holistinis požiūris į nardymą. Manau visiems kas bent kažkiek domisi nardymu teko girdėti kas tas DIR ir dėl ko interneto (ir ne tik) platybėse vyksta "aršūs mūšiai" tarp DIR šalininkų ir priešininkų.
Nusipirkti galima ir Lietuvoje, geriau paieškojus wink.gif
*

o tu kartais ne instruktorius mirksiukas.gif
Andriusnard
Ne aš tikrai ne instruktorius smile.gif
O kodėl toks klausimas iškiko rolleyes.gif ?
milaaa
Sveiki narai! 4u.gif Aciu Jovanai uz grazius naujus namucius. 4u.gif wub.gif
Tiek buvau parasius ir viskas dingo
Sausio pabaigoje nardeme Dominykos respublikoje, Karibu juroje, nereme 14 kartu. Ispudziai tokie, kaip ir dviprasmiski- pradzioje nelabai patiko, visai kitoks nei musu matytas egipte ar maldyvuose dugnas, augalija, matomumas, bet palaipsniui pradejo patikti.
Kazkokiu keistu nenusakomu ispudziu suteike nardymas urvuose. Mes pirma syki nereme urvuose. Kazkaip gidai visuomet stengdavosi si nerima palikti kaip paskutini nerima pries isvaziuojant, vadino ji palaima. Kazkieno privacioje teritorijoje, tolokai nuo juros kranto, atsivere na kaip ir smegduobe kokia. Atidziau istyrus paaiskejo, kad ten besas stalaktitu stalagmite urvu labirintas, besijungiantis tarpusavyje, viduje buvo kelios vietos, savotiski oro tarpai, kuriuose galima iskilti pacio urvo viduje
user posted image
Jokiu augalu, gyvunu, aklina tamsa. Vietomis urvo spindis sieke keleta metro, ar kiek maziau, momentais jis kilo aukstyn, ar leidosi zemyn kokiu 45 laipsniu kampu. Prisipazinsiu, kad man buvo kiek baugu, vien nuo minties, kad virs galvos uolos ir jokios galimybes iskilti, kada uzsigeidei. Nebuvo ir labai lengva reguliuotis pludruma, neprate mes prie gelo vandens, bei riboto ploto. Noreciau palyginti,bet man ateina tik viena mintis, kaip kanalizacijos vamzdyje.
Dar vienas idomus dalykas buvo tai, kad antro nerimo kitu urvo tuneliu metu, priplaukem vieta, kur gelas vanduo maisesi su suriu( prisotintu kalcio drusku). Kas neatidziai klausesi gidu pasakojimo, priplauke ta vieta, puole prasiplauti kaukes, nes buvo susidares ispudys, lyg kas I vandeni butu ipyles gerokai aliejaus. Kokie suglume buvo ju veidai, kai po prasiplovimo niekas nepasikeite… tiesiog reikejo kiek pakilti, ar nusileisti, o gal kiek pakreipti galva nuo gelo ir suraus vandens susiliejimo vietos.
http://www.dominican-scuba.com/cave_diving.htm
http://www.youtube.com/watch?v=MVUFv8GtvIs

jovana
Wow kaip faina.. ir šiurpu truputį unsure.gif
linaj
QUOTE(Andriusnard @ 2009 03 29, 20:38)
Ne aš tikrai ne instruktorius  smile.gif 
O kodėl toks klausimas iškiko  rolleyes.gif  ?
*

na pamaniau, nes ne kiekvienas gali ipirkti tokia iranga kokia turi o ir nardymo vietu daug zinai smile.gif

milaaa, kaip grazu thumbup.gif bet panerti ir as abejociau smile.gif
Andriusnard
Jei nardai pakankamai sudėtingomis sąlygomis (didelis gylis, šaltis, tamsa, blogas matomumas) įranga turi būti gera ir patikima, o ji kainuoja brangiai rolleyes.gif
Mes daug nardom Lietuvoje todėl ir ežerai kartais mums atskleidžia visas savo dar niekam nerodytas grožybes thumbup.gif
linaj
QUOTE(Andriusnard @ 2009 04 01, 22:13)
Jei nardai pakankamai sudėtingomis sąlygomis (didelis gylis, šaltis, tamsa, blogas matomumas) įranga turi būti gera ir patikima, o ji kainuoja brangiai  rolleyes.gif
Mes daug nardom Lietuvoje todėl ir ežerai kartais mums atskleidžia visas savo dar niekam nerodytas grožybes  thumbup.gif
*

o tavo darbas su nardymu niekaip nesusijes mirksiukas.gif Kiek tau metu jei napaslaptis smile.gif
Andriusnard
Nardymas man tik hobi smile.gif o kiek man metų tai niekam nepaslaptis - greitai bus 35 smile.gif
Va keli filmukai ish musu panerimų :
Ploedinis ledo ritulys
http://www.videogaga.lt/video?id=onvwafocxysbrqlviq
Stebuklingieji Baltuju Lakaju kanjonai
http://www.videogaga.lt/video?id=odvfvcccqtxqqoncgh
Babystar
QUOTE(linaj @ 2009 04 01, 12:08)
na pamaniau, nes ne kiekvienas gali ipirkti tokia iranga kokia turi o ir nardymo vietu daug zinai  smile.gif

milaaa, kaip grazu  thumbup.gif  bet panerti ir as abejociau  smile.gif
*

jus abu su Andrium teisus, del sios brangios irangos, tik kad sia iranga kiek domejausi skirta technodiving'ui. Taip kad irangos brangumas priklauso nuo jos paskirties ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Andriusnard @ 2009 04 02, 13:13)
Nardymas man tik hobi smile.gif o kiek man metų tai niekam nepaslaptis - greitai bus 35 smile.gif
Va keli filmukai ish musu panerimų :
Ploedinis ledo ritulys
http://www.videogaga.lt/video?id=onvwafocxysbrqlviq
Stebuklingieji Baltuju Lakaju kanjonai
http://www.videogaga.lt/video?id=odvfvcccqtxqqoncgh
*

Kaip vadinasi jusu komanda ar klubas? jai ne paslaptis 4u.gif
Andriusnard
Babystar> Halcyon įranga tikrai nėra skirta vien tik techniniam nardymui, aš ir pats dabar nardau su su rekreaciniu sparniuku Halcyon Eclipse yra čia savų subtilybių, bet nemanau kad šiame forume kam nors tai labai įdomu rolleyes.gif
Klubas mūsų vadinasi DiveLT, o bazuojamės mes, jau turbūt visiems plačai žinomame, narų portale www.nardyk.lt mirksiukas.gif
linaj
Man viskas idomu su nardymu, nors dar ir neturiu savo irangos verysad.gif Net per gimdyma suleidus narkoze, as nardziau, vat kaip man idomu biggrin.gif
Marija5
O mes ruošiames į Hurgadą gegužės mėn. Nėra norinčių prisijungti? biggrin.gif
jovana
QUOTE(Marija5 @ 2009 04 09, 11:28)
O mes ruošiames į Hurgadą gegužės mėn. Nėra norinčių prisijungti?  biggrin.gif
*

Žinau kas varo. Gal pati atsilieps biggrin.gif
Andriusnard
valio pagaliau ežerai išsivadavo nuo ledo ir galima daryti rimtus panėrimus smile.gif
va mūsų šiandienos panėrimas Baltuosiuose Lakajuose prie nuskendusio miško ir kanjonų.... super graži vieta , na bent jau mums smile.gif
http://www.videogaga.lt/video?id=oghfpoxcgpsfokmhl
Noe
Turiu klausima nardantiems - O jus turit tuos pazymejimus, leidziancius nardyt? ax.gif Ir i koki didziausia gyli esat panere? smile.gif
Marija5
Aga. smile.gif
Kol kas turiu AOWD, bet planuoju iki DM nueiti. biggrin.gif
Kol kad buvau tik 22 m. ax.gif
Noe
QUOTE(Marija5 @ 2009 04 12, 14:12)
Aga.  smile.gif
Kol kas turiu AOWD, bet planuoju iki DM nueiti.  biggrin.gif
Kol kad buvau tik 22 m.  ax.gif
*

As esu max i 15m panerus, bet pazymejimo kaip ir neturiu. Idomu, Hurgadoj kiek kainuotu toki isigyt? Hmz, Lietuvoj gal irgi yra kokiu galimybiu juos gaut? ax.gif blush2.gif
Andriusnard
QUOTE(Ditta @ 2009 04 12, 20:21)
As esu max i 15m panerus, bet pazymejimo kaip ir neturiu. Idomu, Hurgadoj kiek kainuotu toki isigyt? Hmz, Lietuvoj gal irgi yra kokiu galimybiu juos gaut? ax.gif  blush2.gif
*

Ditta> neteisingas klausimas smile.gif Gylis neturi būti panėrimo tikslas.
Išlaikyti OWD (Open water diver) sertifikatą gali ir Lietuvoje be jokių problemų. Instruktorių dabar tikrai daug, juos galima rasti:
www.godive.lt
www.underwater.lt
www.scuba-diving.lt
www.xpro.lt
Sekmės smile.gif
Gato negro
QUOTE(Marija5 @ 2009 04 09, 11:28)
O mes ruošiames į Hurgadą gegužės mėn. Nėra norinčių prisijungti?  biggrin.gif
*

labas,

ash varau balandzio pabaigoj, ishskrendu geguzes 4 atgal
shiaip kompanija man nepamaishytu, nes varau viena
galvoju nardyt per Aureliju Kina.. bet sniukstynejuos ir kitose agenturose
Marija5
Mes tai gegužės 5 į Hurgadą. smile.gif

Šiaip prie kiekvieno viešbučio yra nardymo centras. g.gif Tai toli važiuoti ir nereikės.
Kuriame viešbutyje gyvensi?

Lauksime kelionės fotoreportažo. biggrin.gif
jovana
QUOTE(Gato negro @ 2009 04 14, 12:36)
labas,

ash varau balandzio pabaigoj, ishskrendu geguzes 4 atgal
shiaip kompanija man nepamaishytu, nes varau viena
galvoju nardyt per Aureliju Kina.. bet sniukstynejuos ir kitose agenturose
*

bet irgi apkeliavus blink.gif nemažai didis.gif Einu paskaitinėt biggrin.gif
Gato negro
QUOTE(jovana @ 2009 04 14, 13:28)
bet irgi apkeliavus  blink.gif  nemažai didis.gif Einu paskaitinėt  biggrin.gif
*

ten tik apie griuvesius, nes nardzius esu tik dvi dienas.. ( reportaze apie meksika)
kankune ir netoli kosumelio.. itariu egipte daug geriau..

o vieshbuti emiau pati pigiausia- la perla, nes galvojau i safari ishlekt.. bet pasirodo.. nieks su tokia mano ''patirtim'' neima.. bet gal prasisuksiu
jovana
QUOTE(Gato negro @ 2009 04 14, 14:28)
ten tik apie griuvesius, nes nardzius esu tik dvi dienas.. ( reportaze apie meksika)
kankune ir netoli kosumelio.. itariu egipte daug geriau..

o vieshbuti emiau pati pigiausia- la perla, nes galvojau i safari ishlekt.. bet pasirodo.. nieks su tokia mano ''patirtim'' neima.. bet gal prasisuksiu
*

Paguosiu, kad apgailėtinas viešbutukas, unsure.gif bet jei ne viešbuty leisi dienas, tai jokio skirtumo smile.gif Aurelijus gal ir pasirašys imti tave, o ir pasitikėt juo galima. Kaip Godive sakiusi man buvo "atidirba jis tuos pinigėlius". Ten pas jį dar Angelina turėtų būt, gali irgi drąsiai su ja biggrin.gif nert. O Auris organizuoja tuo metu safarį?
Gato negro
QUOTE(jovana @ 2009 04 14, 14:44)
Paguosiu, kad apgailėtinas viešbutukas,  unsure.gif  bet jei ne viešbuty leisi dienas, tai jokio skirtumo  smile.gif  Aurelijus gal ir pasirašys imti tave, o ir pasitikėt juo galima. Kaip Godive sakiusi man buvo "atidirba jis tuos pinigėlius".  Ten pas jį dar Angelina turėtų būt, gali irgi drąsiai su ja  biggrin.gif  nert. O Auris organizuoja tuo metu safarį?
*

del safario laiku nezinau, Auris sake, kad neims manes, tai ir nebesidomejau..
o su Angelina tai esu bendravus ir ja gerai pamenu kaip gide... man labai ji patiko.. linksma tokia.. o jei dar patikima, tai visai ramu..

o del vieshbuciau tai tripadvice tiek prisiskaiciau, kad jau nebenustebins niekas..
jau dabar linksma daros.. ai .. ishgyvensiu
jovana
QUOTE(Gato negro @ 2009 04 14, 15:03)
del safario laiku nezinau, Auris sake, kad neims manes, tai ir nebesidomejau..
o su Angelina tai esu bendravus ir ja gerai pamenu kaip gide... man labai ji patiko.. linksma tokia.. o jei dar patikima, tai visai ramu..

o del vieshbuciau tai tripadvice tiek prisiskaiciau, kad jau nebenustebins niekas..
jau dabar linksma daros.. ai .. ishgyvensiu
*

biggrin.gif lauksim įspūdžių bigsmile.gif
linaj
QUOTE(Andriusnard @ 2009 04 11, 22:38)
valio pagaliau ežerai išsivadavo nuo ledo ir galima daryti rimtus panėrimus smile.gif
va mūsų šiandienos panėrimas Baltuosiuose Lakajuose prie nuskendusio miško ir kanjonų.... super graži vieta , na bent jau mums smile.gif
http://www.videogaga.lt/video?id=oghfpoxcgpsfokmhl
*

su kuo filminat, pasvieciat su kuo?
o nesalta veidui, gal kuo patepat pries lendant i toki salta vandenuka g.gif
Andriusnard
Šis filmukas, beje kaip ir visi kiti mano filmukai, nufilmuoti su elementariu fotiku. Kamera pirkinių sąraše tikrai nėra pirmoje vietoje wink.gif
Šviesa buvo tikrai nebloga- 2 prožektoriai :1. Treble light 24 W HID -plataus spindulio- labai tinka filmavimui 2. Beaver Plasma -3x3W Led Siauro spindulio.
Veidui nešalta, nors kartais kai neriam po ledu ir oro temperatūra yra minusinė, pasitepam maitinamuoju vaikišku kremu smile.gif
aksom
Sveiki nardymo fanai,
aš šiemet pirmąkart nardžiau thumbup.gif Hurgadoje, žiauriai patiko ir užkabino, jau svajoju apie kitą kelionę - kur vien tik nardymas, gaila kad teks ilgokai palaukti verysad.gif
Bet nardymas super thumbup.gif thumbup.gif
Marija5
Šį šeštadienį išvarau į Hurgadą yahoo.gif
Užsinardysiu hihihi.gif
jovana
bigsmile.gif ale ir greit susipakavai? paskutinę minutę gal ėmėt?
Marija5
QUOTE(jovana @ 2009 04 21, 16:12)
bigsmile.gif ale ir greit susipakavai? paskutinę minutę gal ėmėt?

Na pagal specialų pasiūlymą. Nepaskyčiau, kad būtų paskitinės minutės, bet kaina visai ne bloga. thumbup.gif
jovana
zeba didis.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.