Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Padekit reikia stiklo.. I duris
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
reikiastilko
Padekite mat izduzo.. pas mane duru stiklas.. Ir nenoriu statyt nauju duru (neapsimoka stikla nusiperki ir pigiau gaunas biggrin.gif ) Tai va tik stai viena problema nerandu to stiklo..
Tai mano beda tokia gal kas galit pasakyt kur man rasti koki fabrika,imone ar kaska kad stikla galetu parduoti i duris KAUNE
Taprasme kad galetu parduoti paprasta stikla o nevisas duris.. Nu tikiuosi supratot kokia mano beda jai ne klauskit... Jai zinot kokia firma palikit numeri ar website linka
Aciu

P.S. Del klaidu tai zinai kad rasydamas pridariau biggrin.gif biggrin.gif
bakopa
stiklo bandyk ieskot senukuose, pramones pr. ten ir ispjauna ax.gif tik reikia ziuret ar tures tokio , kokio jums reikia.
marimacho
truputėlį įlysiu ne į savo temą, bet gal autorius nesupyks blush2.gif

aš ieškau, gal kas žinot, kur Vilniuje galėtų išsipjaut veidrodį? g.gif
Bambizukas
Bandykit Č I A ax.gif
marimacho
QUOTE(Bambizukas @ 2009 03 24, 14:32)
Bandykit Č I A  ax.gif
*

ačiū bandysiu 4u.gif
Putpeliuke
QUOTE(reikiastilko @ 2009 03 23, 20:49)
Padekite mat izduzo.. pas mane duru stiklas.. Ir nenoriu statyt nauju duru (neapsimoka stikla nusiperki ir pigiau gaunas biggrin.gif ) Tai va tik stai viena problema nerandu to stiklo..
Tai mano beda tokia gal kas galit pasakyt kur man rasti koki fabrika,imone ar kaska kad stikla galetu parduoti i duris KAUNE
Taprasme kad galetu parduoti paprasta stikla o nevisas duris.. Nu tikiuosi supratot kokia mano beda jai ne klauskit... Jai zinot kokia firma palikit numeri ar website linka
Aciu

P.S. Del klaidu tai zinai kad rasydamas pridariau  biggrin.gif  biggrin.gif
*

Hm. Yra berods tokia firma STIKLITA, bet va nezinau ar jie yra Kaune. unsure.gif
_Smalsutė_
QUOTE(reikiastilko @ 2009 03 23, 20:49)
gal kas galit pasakyt kur man rasti koki fabrika,imone ar kaska kad stikla galetu parduoti i duris KAUNE
Taprasme kad galetu parduoti paprasta stikla o nevisas duris..
*

Pvz. čia 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.