Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Spektakliai.
Supermamų klubas > Poilsis, pomėgiai ir šventės > Pomėgiai ir pramogos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Tobsita
Kas yra teatras, aš nežinau, nors jau keli tūkstančiai metų, kai žmonės žiūri į tai, kas vadinama teatru. Tuščia erdvė. Dėžutė. Tiesiog vieta. Paradoksali dėžutė. Jis gali būti viskas ir kartu niekas. Žiūrime į tai, ko niekada nebuvo, o gal buvo, bet labai seniai, arba tik bus, arba tik gali būti, ir žiūrėdami išgyvename - juokiamės, verkiame, pykstame. Žodžiu, sėdėdami tamsoje, gyvename ne savo gyvenimus, bet jeigu gyvename - argi tai gali būti ne mūsų gyvenimas?!

Kartais teatras gali būti visiškai niekas, nepaisant į jį sudėtos meilės, talento, begalės pastangų ir t. t. Jis nepagaunamas, nors žmonės jam atiduoda visą savo gyvenimą. Jis gali suluošinti tave, gali pasigailėti, išaukštinti arba visiškai nekreipti į tave dėmesio. Sąskaitų jam nepateiksi - nėra kam. Jis dingsta su tuo metu gyvenusiais žmonėmis. O gal nedingsta - tiesiog išeina, kur jam įdomiau. Aišku, kad vėliau man atrodys kitaip. Tai kas jis?

Esu lyg draskomas iš vidaus. Negaliu susitvarkyti su savimi. Veržiasi mano emocijos, pykčiai, nerimas, nepasisekimas, nepasitenkinimas bukais savo poelgiais… Manau, kad žmonės nesiskiria vienas nuo kito iš esmės. Mes labai vienodi ir mus visus valdo tie patys dalykai.

Yra vienas dalykas, kurio nežino nei režisieriai, nei žiūrovai, kurį gali žinoti tik aktoriai ir kurio negali paaiškinti. Tai jausmas, kai tavęs klauso salė, klauso kiekvieno žodžio, pastebi kiekvieną tavo krustelėjimą, kad kartais net šėtoniškų minčių ateina į galvą - imsiu ir padarysiu ką nors tokio… Kiekvienas žiūrovas salėje lyg pro didinamąjį stiklą: kas kasosi, kas sėdi už rankų susikibę… Kiaurai viskas matyti nuo scenos. Tai nė kiek netrukdo nei spektaklio veiksmui, nei tavo veiksmams ir mintims. Galų gale juk jiems ir vaidini. Po spektaklio režisierius barasi, kad nepadarei to, nepadarei ano. O tu buvai kažkokioje kitoje erdvėje ir kitame laike.

Laisvės visuomet galima surasti. Ir bet kur. Tarkim, Jono Vaitkaus spektakliuose. Vaizdu, poelgiais šis režisierius, gali atrodyti, nežengia į priekį, kaip vinį kala tiesiai į kaktą žiūrovui. Ir čia yra vietos aktoriui pasireikšti. Kitąsyk žiūriu J.Vaitkaus spektaklį ir matau jį, o ne aktorius; atrodo, matau jį rodantį jiems, kaip reikia vaidinti, girdžiu jo intonacijas. Bet ir čia yra didžiulė erdvė saviraiškai. Tai priklauso tik nuo jo.

Kai tu išeini į sceną, režisierius dingsta, jo nebėra. Jis gali tau po spektaklio išrėžti viską, ką apie tave galvoja, pasakyti, ką ne taip darei. Bet tuo metu, kai išeini į sceną, dvi tris valandas tu turi visišką laisvę. Ir režisierius niekada nesupras, ką reiškia išeiti į sceną ir pamatyti žiūrovų akis, pajusti jų įtampą…

Pavyzdžiui, aš rytoj vaidinsiu, - žinau, kad degsiu ryškia liepsna. Jau dabar žinau, jaučiu. Bet yra toks paradoksas - žiūrovai padaro taip, kaip jiems reikia. Jeigu tu jauti žiūrovus, tu gali "išplaukti". Žiūrovai yra labai didelė jėga. Jie patys modeliuoja spektaklį ir pasidaro jį tokį, kokio jie nori. Ir jeigu esi jautrus, tu gali padaryti taip, kaip jie nori. Tik nesakykite, kad tai yra prostitucija.

Arūnas Sakaulauskas
user posted image
Nesvarbu kokį teatrą mėgstate, pasidalinkime įspūdžiais, patarimais, nuomonėm...
Raschida
einu siandien i Jaunimo teatra "Raisi zirgai nesoliuoja" .
Kas matet? Ar patiko?
Tobsita
Mergaites, nepykit, kad naujoj temoj tiesiog viska is senos nukopinau. Bet pamaniau, kad geriau iskart nauja sukurt, nes po to blaskysimes visos ir gausis ne viena, ir ne dvi naujos temos doh.gif Tai greitukui tiesiog viska perkeliau ir nieko nekeiciau mirksiukas.gif
Ir dar labai atsiprasau, bet pamirsau sukurdama tema ikelti senos nuoroda. Stai ji:

http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...6183&st=588

Gal kuri jau isigijot bilietus i dar nerodyta spektakli ''Duetai''? bigsmile.gif Labai idomu kaip sis kurinelis pavykes bus g.gif

Ir dar norejau pasiteirauti, gal kuri matete Kauno mazajame teatre spektakli ''Katyte P. Vaginos monologai'', Kauno dramos teatre ''Rudens stiliaus moteris'', o Kauno kameriniame teatre ''Mergvakaris''? Kokie atsiliepimai? Dekoju uz pasisakymus! Jei tokiu bus biggrin.gif Noriu dabar bent i pora spektakliu nueit, nes vasara kai teatrai uzsidaro, tai labai pasiilgstu as ju bigsmile.gif
vija
QUOTE(Sandruciux @ 2009 03 19, 16:18)
Kauno dramos teatre ''Rudens stiliaus moteris'',

Apie šį spektaklį buvo trumpas atsiliepimas anoj temoj, nepamenu nicko, kas rašė, bet mergina, baigusi teatro kritiką ir kuriai spektaklis labai patiko.

F=ma
QUOTE(Raschida @ 2009 03 19, 16:05)
Kas matet?  Ar patiko?
*

Man patiko, visgi Kazlas yra Kazlas, vaidyba gera thumbup.gif Gal pabaiga truputėlį ne į temą buvo, bet šiaip normoj viskas.
Gero spektaklio. 4u.gif
Raschida
QUOTE(Raschida @ 2009 03 19, 16:05)
Kas matet?  Ar patiko?
*

Is tiesu patiko, sukrete, tik per trumpas. Myliu Kazla, isbuciuociau ji uz puikiai perteiktus personazus wub.gif
deltadu
QUOTE(vija @ 2009 03 19, 13:03)
Pasidalinkit įspūdžiais, kas matėt Tumino ŽUVĖDRĄ su jaunais aktoriukais.
Man asmeniškai keista buvo žiūrėt į personažus tokiais jaunais veidais ir balsais, na bet suprantu - diplominis spektaklis.
Visai nepatiko Nina Zarečnaja - Miglė Politkevičiūtė (nors va paskaitinėjau, kad perspektyvi aktorė) - tikra ne tokia Nina mano vizijose smile.gif Aš įsivaizdavau ją romantiškesnę ir ramesnę. Šiaip tie Rusijos moterų paveikslai man kažkokie perspausti, tie rėkavimai ir intonacijos... Na gal tikrai tokios ir buvo tos rusų meilės ištroškusios sielos... g.gif
Šiaip žiūrėti buvo įdomu, neprailgo 3 val., bet nepasakyčiau, kad sužavėjo tokia interpratacija. Gaila, nesu mačiusi kitų pastatymų. Žinau, kad Keistuoliai savo repertuare turi Žuvėdrą, bet neberodo. Gal kas esat matę?

Dabar planuoja kada nors susiruošt į Dėdę Vanią Jaunimteatry ir Tris seseris VMT. Bet spektaklių trukmė 3,5val... Kas esat buvę?
*

Praeitoj temoj buvo vienas ne itin geras atsiliepimas apie "Zuvedra"..Maga ir man nueit paziuret sio spektaklio. ax.gif Knyga skaiciau, tai nuobodi baisiai buvo... schmoll.gif
vija
QUOTE(deltadu @ 2009 03 21, 15:45)
Praeitoj temoj buvo vienas ne itin geras atsiliepimas apie "Zuvedra"..Maga ir man nueit paziuret sio spektaklio. ax.gif Knyga skaiciau, tai nuobodi baisiai buvo... schmoll.gif
*

Rodos, skaičiau aną temą, bet matyt ne nuo pradžių.
Aš ir skaičiusi Čechovo Žuvėdrą. Man irgi pjesė pasirodė ganėtinai nuobodi, įveikiau tik per kelis kartus, nes vis užmigdavau vakare laugh.gif Užtat labai norėjau pažiūrėt kokią nors interpretaciją.Tačiau, kaip minėjau, Nina nuvylė, o ir Arkadina(A.Šataitė) pasirodė vulgaroka.
Nors nors 3 val. neprailgo.
deltadu
Maciau neseniai "Melo detektoriu". Patiko. Aktoriai puikiai vaidina, pats spektaklis labai linksmas, lengvas siuzetas, nieko nereikia galvoti..Skirtas paprastam ziurovui..Intelektualui jis nelabai tiks, nes tu poslu juokeliu tai daugybe... ax.gif Taip pat "Kazanovoj" buvau. Tai jau visai kitokio stiliaus kurinys. Likau patenkinta. thumbup.gif
Raschida
Noriu ir as i "Melo detektoriu". Pastaruoju metu tik ir svajoju, kad kas nors pralinksmintu, nes kazko gyvenimas baisiai nelinksmas doh.gif
Ketvirtadieni eisiu i "Dede Vania" Jaunimo teatre. Kas matete - ar patiko?
vija
QUOTE(Raschida @ 2009 03 23, 19:52)
*

Būtinai parašyk po Vanios smile.gif Ruošiuos ir aš kada nors.
mamushka
DĖMESIO!!! Viljamas Šekspyras kadaise seniai seniai rašė, kad visas pasaulis yra teatras, ir žmonės jame vaidina pačius įdomiausius ir netikėčiausius vaidmenis... Teatro dienos proga Keistuolių teatras sveikina visus žiūrovus ir šia ypatinga proga dovanoja galimybę kovo mėnesio 26 - 29 dienomis rodomus populiariausius Keistuolių teatro spektaklius išvysti už ypatingą kainą (spektaklių vaikams bilieto kaina tik 10 Lt, o spektaklių suaugusiems – tik 20 Lt). O tie ''laimingieji'' spektakliai: "Juokdario mirtis, arba Kas nužudė Šekspyrą", "Pinokio kronikos", "Terlius ir Žioplytė", "A. – visai kita", "Interviu su šlykštukais".
be*starlet
Kaunos dramos teatre sia savaite apsilankiau "4.48 Psichozė" ir "Sapnai".
Iš pirmojo tikrai tikėjausi daugiau, nes tikrai pasirodė idomi pati šizofrenijos tema. Na, o "Sapnai" patiko, energingas, jaunatviškas spektaklis, likau nenusivylusi.
deltadu
Vakar ziurejau "Zuvedra". Tikrai paliko gilu ispudi.Tikejausi kazko prastesnio.Pradzia gal ir nuobodoka, bet veliau situacija pasikeite..Tikra klasika, skirta intelektualui ar siaip meno zmogui, nes kas neturi tos gysleles - tai, manau, ne neverta gaisti laiko.. biggrin.gif
kliūdžiau
QUOTE(Raschida @ 2009 03 23, 21:52)
Noriu ir as i "Melo detektoriu". Pastaruoju metu tik ir svajoju, kad kas nors pralinksmintu, nes kazko gyvenimas baisiai nelinksmas doh.gif
*

Buvau Melo detektoriuje. Nenustebino kažko. O "bajeriai" labai nuspėjami. Na bet, jei po darbo, lengvam atsipalaidavimui, gal ir nieko.
Dar buvau visai neseniai premjeroje "Bučiuoju, Oskaras". Irgi "ne mano" spektaklis. Apskritai, Domino teatro repertuaras, matyt, ne man.
Raschida
Aš dar nei karto nebuvau Domino teatre, todėl man būtinai reikia nueiti, kad turėčiau savo nuomonę.
Dėdė Vania man paliko įspūdį. Spektaklis ilgas, Čechovas kaip žinia nėra lengvas, bet prailgo tik dėl nepatogių Jaunimo teatro kėdžių. Rekomenduoju pamatyti.

deltadu, kas dėl Žuvėdros ir dėl intelektualių meno žmonių..nesutinku. Teatras skirtas žmogui, gera aktorių vaidyba priverčia suvirpėti ne tik intelektualus. Iš posto supratau, kad save priskiri tai išrinktųjų, intelektualų grupei - iš kuklumo nemirsi biggrin.gif
Man tas spektaklis, pastatytas Mažajame teatre, buvo nuobodus, nors ir šiokį tokį meninį išsilavinimą turiu ax.gif
deltadu
QUOTE(Raschida @ 2009 03 29, 10:47)
deltadu, kas dėl Žuvėdros ir dėl intelektualių meno žmonių..nesutinku. Teatras skirtas žmogui, gera aktorių vaidyba priverčia suvirpėti ne tik intelektualus. Iš posto supratau, kad save priskiri tai išrinktųjų, intelektualų grupei - iš kuklumo nemirsi biggrin.gif
Man tas spektaklis, pastatytas Mažajame teatre, buvo nuobodus, nors ir šiokį tokį meninį išsilavinimą turiu ax.gif
*

Na, net nepagalvojau, kad mano poste kazkam uzklius mano intelektas ir sulauksiu izeidinejimu..
vija
Niekada nesutiksiu, kad Čechovas reikalauja išskirtinių intelekto resursų.
Vat Marius Ivaškevičius ir Madagaskaras - galbūt...
Spyrga
as tai supratau, kad cechovas ne man ir stengiuosi neiti i pagal jo kurinius pastatytus spektaklius schmoll.gif rolleyes.gif
Raschida
QUOTE(deltadu @ 2009 03 29, 13:34)
Na, net nepagalvojau, kad mano poste kazkam uzklius mano intelektas ir sulauksiu izeidinejimu..
*

Atsiprasau, tikrai nenorejau izeisti 4u.gif
vija
QUOTE(Spyrga @ 2009 03 29, 18:19)
as tai supratau, kad cechovas ne man ir stengiuosi neiti i pagal jo kurinius pastatytus spektaklius schmoll.gif  rolleyes.gif
*

Sutinku, kad Čechovas daug kam gali nepatikti, kaip senas klasikinis rašytojas ir anuometinė tematika jo kūriniuose. Tačiau manau, kad žiūrovai išeina iš teatro po pirmos dalies (beje visai tokių mačiau nemažai) ne todėl, kad nesupranta, o kad nuobodu ir tiek. Kita vertus, keista, kad eidami į Čechovą tikisi kažko kito.
nuotaka siaubūnė
kad jau užsiminėt apie madagaskarą, gal kuri norit nueiti, nusiprikom su vyru bilietus, pasikeitė planai ir nebegalim nueiti, vyks mažąjam teatre, balandžio 25 dieną mirksiukas.gif
Žaliai lyja
Gražus oras, nieks į teatrą nebevaikšto? wink.gif

Pasipasakosiu, ką mačiau paskutiniu metu.

Šeštadienį buvau Varno Šekspyriados premjeroj. Labai laukiau, ir buvo verta. Žinoma, spektakliui dar reikia truputį paaugt, susidėliot akcentus gal, bet man patiko wub.gif Labai įdomu, kaip tas pjeses maišo (nes per spektaklį keturias pjeses vaidina), nors Giniotis jau ir darė tai anksčiau.

Neseniai mačiau ir Meistro Solneso premjerą LNDT. Stiprus. Šiaip ir pati žinau, kad geriau po premjeras nevaikščiot, nes tai patys blogiausi spektakliai, bet šitą nueisiu dar kelis kartus pažiūrėt.
Barbadose
Sveikos,

Na neimkaip neprisiruošiau pasidalyti savo įspudžiais apie paskutinius matytus spektaklius. Taigi... Prieš kelias savaites mačiau Klaipėdos dramos teatro spektaklį „Oskaras ir ponia Rožė“. Spektaklis thumbup.gif . Gilus, verčiantis susimąstyti, buvo faug graudžių vietų, o spektaklio gale ir apsiverkiau. Kad ten neviena žiūrovė apsiverkė (kai užsidegė šviesa matėsi kaip braukė ašaras, užverktos akys). Patiko aktorių vaidyba. Man tik Oskaro tėvus vaidynę aktoriai nelabai: nemokėjo perteikti išgyvenimų dėl mirštančio vaiko, situacijos dramatiškumo... Turbūt viena iš priežasčių, kad jauni aktoriai... Spektaklis tikrai labai geras, jei bus galymybė verta pažiūrėti!!!! mirksiukas.gif
Na o dabar apie „Bučiuoju, Oskaras“ spektaklį (pagal tą patį kūrinį pastatytas)... Ši spektaklį mačiau po kelių dienų po „Oskaro ir ponios Rožės“. Specialiai taip ėjau, nes norėjau juos palyginti.
„Bučiuoju, Oskaras“ man asmeniškai pasirodė silpnesnis, gerokai silpnesnis. Aktorių vaidyba įtikinanti, jauni aktoriai, labai patiko Oskaras, bet teta Rožė silpnokai, neturėjo charizmos kaip ponia Rožė iš Klaipėdos dramos teatro. „Bučiuoju, Oskaras“ daugiau man komedija. Nesigaliu, kad žiūrėjau, bet nublanko prieš „Oskarą ir ponią Rožę“.
Jei sakytų, kad labai prastas spektaklis stengčiausi pati nueiti, pamatyti ir susidaryti savo nuomonę. Man svarbi mano subjektyvi nuomonė, o ne kieno nors „objektyvi“. Tokia jau aš.
Turėjau praeitą penktadienį eiti i G. Ivanausko „Raudonas kurpaites“, bet spektaklis buvo atšauktas. Pasirodo tik 20 bilietų buvo išpirkta. Labai gaila, nes norėjau šį spektaklį pamatyti.
Artimiausiu metu eisiu į Aido Gyniočio koncertą ir „Arabiškos naktys“ (labai, labai, labai noriu pamatyti šį spektaklį!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) bigsmile.gif
Spyrga
Dramos teatre dar viena premjera - Pasaulio gerintojas 4u.gif
Žaliai lyja
QUOTE(Spyrga @ 2009 04 10, 12:23)
Dramos teatre dar viena premjera - Pasaulio gerintojas   4u.gif
*

Būtinai reik dar šį sezoną pamatyt.
Masalskį labai mėgstu
Tobsita
Gal kuri matet ATVIRO RATO ''Pabėgimas į Akropolį''? Kokie ispudziai? g.gif
*Martina*
Rekomenduoju "Pabėgimą į Akropolį", man labai patiko, nuoširdus, šiltas, įtraukiantis spektaklis smile.gif
sssaule
QUOTE(Sandruciux @ 2009 03 19, 17:18)

Ir dar norejau pasiteirauti, gal kuri matete Kauno mazajame teatre spektakli ''Katyte P. Vaginos monologai'', Kauno dramos teatre ''Rudens stiliaus moteris'', o Kauno kameriniame teatre ''Mergvakaris''? Kokie atsiliepimai? Dekoju uz pasisakymus! Jei tokiu bus biggrin.gif Noriu dabar bent i pora spektakliu nueit, nes vasara kai teatrai uzsidaro, tai labai pasiilgstu as ju bigsmile.gif
*

Mačiau "Mergvakarį, man tai nepatiko, labai jau paprastas, kasdieniškas, susėda 6 merginos išgeria vyno ir blevyzgoja.

QUOTE(kliūdžiau @ 2009 03 27, 13:48)
Buvau Melo detektoriuje. Nenustebino kažko. O "bajeriai" labai nuspėjami. Na bet, jei po darbo, lengvam atsipalaidavimui, gal ir nieko.
Dar buvau visai neseniai premjeroje "Bučiuoju, Oskaras". Irgi "ne mano" spektaklis. Apskritai, Domino teatro repertuaras, matyt, ne man.
*

Melo detektorius manes nesuzavėjo, bet "Striptizo ereliai" tai patiko labai thumbup.gif . Tikrai rekomenduočiau, kas nori geros dozės juoko.

?angeliux?
Sveikos 4u.gif
Noreciau mamytei nupirkt bilieta mamytes dienos proga, bet pasimeciau trumutuka ka pasirinkti, tai klausiu jusu patarimo 4u.gif beje, eis ne tik mama, bet tetis ir sese 4u.gif
Taigi, veiksmas vyksta Kaune:
muzikiniame teatre: "Romeo ir Dziuljeta" ir "Carmen"
dramos teatre: "Balta katė juodoje Aliaskoje", "Liūdnas Dievas", "Karčios Petros fon Kant ašaros" g.gif
Agotukas
QUOTE(Sandruciux @ 2009 03 19, 17:18)

*

Buvau ir mergavakryje, ir katytė P smile.gif Mergvakaris labai nuvylė. Tikėjausi daugiau iš Rubinovo schmoll.gif Šitą spektaklį reikėjo statyti prieš šešis metus, nes dabar jau atsibodę visi seksai ir miestai. O ir aktorių trūkumas... Kažkaip labai rėžė akį, kai vaidina bendraamžes moterys, kurias skiria vos ne 20 metų. Gal tiesiog neįtikinama vaidyba?
Katyę mačiau, kai tik pasirodė. Priverčia pamąstyti. Apie gyvenimą ir jo spalvas. Tai jau gerai smile.gif
sssaule
QUOTE(?angeliux? @ 2009 04 16, 13:16)
Sveikos  4u.gif
Noreciau mamytei nupirkt bilieta mamytes dienos proga, bet pasimeciau trumutuka ka pasirinkti, tai klausiu jusu patarimo  4u.gif beje, eis ne tik mama, bet tetis ir sese  4u.gif
Taigi, veiksmas vyksta Kaune:
muzikiniame teatre: "Romeo ir Dziuljeta" ir "Carmen"
dramos teatre: "Balta katė juodoje Aliaskoje", "Liūdnas Dievas", "Karčios Petros fon Kant ašaros"  g.gif
*

Rekomenduočiau "Carmen". Šiaip aš esu daugiau operečių mėgėja, bet ši opera man visai patiko, o ir pats muzikinis teatras toks iškilmingesnis.

"Liūdnas dievas" geras spektaklis, bet labai jau atitinka pavadinimą, gale spektaklio net apsiverkiau.
Tobsita
QUOTE(*Martina* @ 2009 04 15, 12:31)
Rekomenduoju "Pabėgimą į Akropolį", man labai patiko, nuoširdus, šiltas, įtraukiantis spektaklis smile.gif
*

QUOTE(sssaule @ 2009 04 15, 22:04)
Mačiau "Mergvakarį, man tai nepatiko, labai jau paprastas, kasdieniškas, susėda 6 merginos išgeria vyno ir blevyzgoja.
*

QUOTE(Agotukas @ 2009 04 16, 14:30)
Buvau ir mergavakryje, ir katytė P  smile.gif Mergvakaris labai nuvylė. Tikėjausi daugiau iš Rubinovo  schmoll.gif Šitą spektaklį reikėjo statyti prieš šešis metus, nes dabar jau atsibodę visi seksai ir miestai. O ir aktorių trūkumas... Kažkaip labai rėžė akį, kai vaidina bendraamžes  moterys, kurias skiria vos ne 20 metų. Gal tiesiog neįtikinama vaidyba?
Katyę mačiau, kai tik pasirodė. Priverčia pamąstyti. Apie gyvenimą ir jo spalvas. Tai jau gerai  smile.gif
*

Aciu labai visoms uz nuomones 4u.gif Atsaukiau rezervuotus bilietus i ''Mergvakari'' cool.gif

O as siandien buvau Kauno dramos teatre, spektaklyje ''Rudens stiliaus moteris''. Tai toks savotiskas... Monospektakliai man visad idomus buna, na bet sis per daug nesuzavejo, nors buvo vietu ir apmastymams, ir juokui smile.gif 7/10. Spektaklis, kuri gana idomu ziureti, bet matyt nerekomenduociau kitam 4u.gif

Ar dar ne vienai neteko apsilankyti spektaklyje ''DUETAI''? smile.gif Vilioja jis mane. Bet esu maciusi ''Urvini zmogu'', ir ''Laukine moteri'', ir ''Boeing Boeing''..tai jei cia veik viskas is tos pacios sferos, tuomet gal neverta eiti, o kazka kitokio pamatyti verciau g.gif Neapsisprendziu.
Agotukas
QUOTE(Sandruciux @ 2009 04 16, 21:43)
Aciu labai visoms uz nuomones 4u.gif Atsaukiau rezervuotus bilietus i ''Mergvakari'' cool.gif

*

Tai žiūrint ko iš spektaklio lauki. Kamerinio "Hitleris ir Hitleris" man pasirodė labai stiprus. Rekomenduoju 4u.gif
panther
Vakar buvau OKT "Shoping and Fucking" Teatro arenoje, siandien ten pat i "Vasarvidzio nakties sapna" eisiu, daug spektakliu padave OKT desimtmecio proga thumbup.gif Kiek skaiciau, tai visus siuos is dabartinio repertuaro rodys paskutini karta, nes jau atgyveno savo laika (isskyrus naujuosius "Hamleta" ir "Dede Vania").
Man patiko, ir D. Gavenonis siame spektaklyje visai kitokiame amplua atsiskleide, zodziu, ispudziai geri thumbup.gif
sssaule
Sekmadienį einu į premjerą "Skėriai", Kauno dramos teatre. Kažkaip paskutiniu metu dramos teatre nelabai man tie nauji spektakliai smile.gif , bet vistiek norisi nueiti.
*Martina*
Mačiau šiandien "Vasarvidžio nakties sapnas". Labai labai labai... Stipru. Gaila, kad daugiau ko gero neberodys, eičiau dar ir dar...
taša
vakar buvau Urviniam. kai taip isreklamuota ir isgirta, tai tikejausi ispudingesnio. galvos skaudejimo.
taša
galvos skaudejimo ten neturi but. sorry , kazkas nusikopino biggrin.gif
Atene82
Naujas keistuolui teatro spektaklis "Masininkai" su Aldona Vilutyte ir Dalium Skamaraku.
Man patiko, buvo gili thumbup.gif mintis ir aktoriai - superiniai
Žalias_paršelis
QUOTE(Atene82 @ 2009 04 19, 16:23)
Naujas keistuolui teatro spektaklis "Masininkai" su Aldona Vilutyte ir Dalium Skamaraku.
Man patiko, buvo gili  thumbup.gif mintis ir aktoriai - superiniai
*

Šitas spektaklis tai tikrai nuostabus wub.gif
Tobsita
QUOTE(olialiaa @ 2009 04 18, 13:00)
vakar buvau Urviniam. kai taip isreklamuota ir isgirta, tai tikejausi ispudingesnio.
*

Man tas pats buvo su Urviniu. Gal reik maziau skaityti atsiliepimu, nes nori nenori susidarai kazkokia isankstine nuomone.
Minlina
Sveikos, merginos, turim 2 bilietus į spektaklį SVYNIS TODAS Vilniuje, balandžio 21d, antradienį, 19val, bet pasikeitė planai ir negalėsim nuvykti. Parduočiau už mažesnę kainą, jei susidomėsit, parašykit až wink.gif
Mes Kaune, bet jei reikės, susitarsim ir dėl perdavimo...
panther
QUOTE(*Martina* @ 2009 04 17, 23:14)
Mačiau šiandien "Vasarvidžio nakties sapnas". Labai labai labai... Stipru. Gaila, kad daugiau ko gero neberodys, eičiau dar ir dar...
*

drinks_cheers.gif as irgi buvau penktadieni sitam OKT spentaklyje, patiko, idomus rezisuriniai sprendimai, aktoriu vaidyba, o dar kai paziuri, kiek OKT trupei reikia fiziniu sugebejimu! Ismustruoti kaip kariai, kiek visokiu akrobatiku ir sudetingu fiziskai scenu bigsmile.gif
be*starlet
Gal kas matete N.Gogolio pjesę „Pamišėlio užrašai“? Neapsisprendziu ar verta eiti?
*miau_miau*
Neseniai ziurejom spektakli LOVE AND PEACE.. ka galiu pasakyti.. ZIURIAI NEPATIKO. Ne tik as, bet ir daugelis saleje nepagavo minties, nesuprato esmes, buvo visiskai nejuokinga, netgi pikta, nes spektaklis - gyvo garso koncertas - VISISKA NESAMONE.. Per pertrauka pabego burelis zmoniu, dar keli nebeistvere pabego per antra dali.. rolleyes.gif

Tai va, geriau pasirinkit koki kita, sito nerekomenduoju... schmoll.gif
Agotukas
Gal galit rašydamos apie spektaklį paminėti ir kokiame teatre pastatymas? blush2.gif Taip būtų lengviau ir bilietų apieškot ir susigaudyti kame kas...
Dzimute
QUOTE(*aistutia* @ 2009 04 20, 22:04)
Neseniai ziurejom spektakli LOVE AND PEACE.. ka galiu pasakyti.. ZIURIAI NEPATIKO. Ne tik as, bet ir daugelis saleje nepagavo minties, nesuprato esmes, buvo visiskai nejuokinga, netgi pikta, nes spektaklis - gyvo garso koncertas - VISISKA NESAMONE.. Per pertrauka pabego burelis zmoniu, dar keli nebeistvere pabego per antra dali..  rolleyes.gif 
*

tu matai... g.gif o as kaip tik galvojau apie sita spektakli blink.gif
vija
QUOTE(*aistutia* @ 2009 04 20, 22:04)
Neseniai ziurejom spektakli LOVE AND PEACE.. ka galiu pasakyti.. ZIURIAI NEPATIKO. Ne tik as, bet ir daugelis saleje nepagavo minties, nesuprato esmes, buvo visiskai nejuokinga, netgi pikta, nes spektaklis - gyvo garso koncertas - VISISKA NESAMONE.. Per pertrauka pabego burelis zmoniu, dar keli nebeistvere pabego per antra dali..  rolleyes.gif 

*

Man atrodo buvo senoj temoj irgi prastas atsiliepimas apie šį spektaklį.
Padangiu_mergaite
"Urvinis zmogus" - nepamenu kada tiek klykiau lotuliukas.gif
Butinai butinai savo gyvenime reikia nueiti ir pasikrizenti ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.