Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Fototapetai 2
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3
leliuga
Sveikos,pagaliau radau

mano kol kas ne tapetai,bet ir gražu ax.gif

netolimoj ateitį užsiimsim ir tapetais mirksiukas.gif

http://public.fotki.com/black-black/j/
jovitn
[quote=leliuga,2009 03 17, 20:45]
Sveikos,pagaliau radau

koki didziausia formata galite pagaminti ir kokios kainos?
o gal galite pagaminti lipdukus?
leliuga
[quote=jovitn,2009 03 17, 21:37]
[quote=leliuga,2009 03 17, 20:45]
Sveikos,pagaliau radau

koki didziausia formata galite pagaminti ir kokios kainos?
o gal galite pagaminti lipdukus?
*

[/quote]

Lipdukus galim. smile.gif

Plotis 130 cm o ilgio iki 16 metrų.
gandriuke...
Sveikos Atejau patarimo 4u.gif
Jau apsisprendziau, kad musu berniukscio kambari bus fototapetas, ta siena nemaza 2.6(aukstis) ant 3.4 (plotis). Bet tos firmos galerijoje kazkaip visai neissirenku tinkancio paveiksliuko doh.gif Berniukui bus jau greit 2 metukai, kol dar isikelsim i nama praeis gal dar minimum puse metu g.gif Koks is siu jusu nuomone labiau tiktu ? g.gif O gal is vis ne vienas unsure.gif
Lyg norejau gyvunelio, bet ten kazkaip nerandu nieko tinkancio g.gif Norisi kad, fototapetas butu ryskesnis , nes kitas sienas dazysiu baltai arba kita tinkancia sviesia spalva .
O gal turite dideles rezoliucijos foto tinkancio berniukui fototapetui, raba gal gaima ju kur parsisiust ?
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
derata
pieštukai! thumbup.gif
Vaivužė
piestukai thumbup.gif
as vaiku kambariuose irgi noriu fototapetus suklijuot, tai dukros kambariu esu nuziurejus ta boruzele ant ramunes ax.gif o astuonmeciui sunui niekaip neisrenkam, kas man grazu, tas jam berysio doh.gif
ausrenas
GANDRIUKE,
Ikisiu savo trigrasi su patarimais. Jei norite gyvuno, man asmeniskai sitas labai grazus:
http://www.photowall.eu/redirectInt.aspx?item=e9011

Kadangi fonas baltas, Jus neikisate saves i kazkokius remus. Jei kitos sienos bus baltos, tuomet atrodys lyg tas katinas ant sienos uzklijuotas.

As taip pat savo mazajam ieskau kazko idomaus i kambari. Jam labai Mini patinka, tai kazkaip sirdis i si dalyka krypsta:

http://www.adobetutorialz.com/content_imag...r-wallpaper.jpg

Beje, del tokiu ryskiu kaip parodete pavyzdziu labai gerai pagalvociau....
Na cia mano subjektyvi nuomone.
gandriuke...
QUOTE(Vaivužė @ 2009 03 20, 14:43)
piestukai  thumbup.gif
as vaiku kambariuose irgi noriu fototapetus suklijuot, tai dukros kambariu esu nuziurejus ta boruzele ant ramunes  ax.gif o astuonmeciui sunui niekaip neisrenkam, kas man grazu, tas jam berysio  doh.gif
*

na man ir tas su ramune ir boruzele mergaitiskas, bet grazus wub.gif Isvis kazkaip mergaitems lengviau isrinkt smile.gif

QUOTE(ausrenas @ 2009 03 20, 16:03)
GANDRIUKE,
Ikisiu savo trigrasi su patarimais. Jei norite gyvuno, man asmeniskai sitas labai grazus:
http://www.photowall.eu/redirectInt.aspx?item=e9011

Kadangi fonas baltas, Jus neikisate saves i kazkokius remus. Jei kitos sienos bus baltos, tuomet atrodys lyg tas katinas ant sienos uzklijuotas.

As taip pat savo mazajam ieskau kazko idomaus i kambari. Jam labai Mini patinka, tai kazkaip sirdis i si dalyka krypsta:

Beje, del tokiu ryskiu kaip parodete pavyzdziu labai gerai pagalvociau....
Na cia mano subjektyvi nuomone.
*

tai labai malonu , kad rasote , jei nenoreciau tai nebuciau cia parasius mirksiukas.gif
Tas kaciukas simpatiskas, bet galvoju ar nebus per daug niurus kambarys g.gif O ir tada nebent ten pirkt turetum( o kaip neisivaizduoju ir ismatavimai man netinka g.gif ). O jei nori kad ta firma tau pagamintu is turimos foto laikmenos, tai ji turi turet daug pikseliu, o is kur ja gaut ????
ausrenas
Na tie, kurie gamina, tai jau padarys. Kaip sakoma: viskas uz pinigus, viskas zmogui.
Kaip minejau, cia mano subjektyvi nuomone. As asmeniskai nei piestuku nei papludimio nei boruzeliu nesirinkciau. Gal pas mus isisenejes ir iskreiptas fototapeto suvokimas? Nejau jei fototapetas, tai butinai turi buti medziai ir krioklys ar kazkas ryskaus. Gali buti kazkas ir subtilesnio. Zinoma, kiekvieno teise rinktis, be to ir skoniai visu skiriasi, todel ir gamina ir piestukus, ir kaciukus. Man jau 3 kartus paziurejus i piestukus jie atsibodo, o reikes ziuret bent jau 3 metus.

Jei norisi ryskiau, gal pameginkite kokia nors Disney'aus produkcija - ale Miki ar McQueen is ratu. Taigi vaikai del ju eina is proto. Kas jam tie piestukai??
Vaivužė
QUOTE(ausrenas @ 2009 03 20, 16:03)
*

sis variantas tikrai neblogas g.gif tik kur toki gaut, jei parodysiu sunui ir jam patiks g.gif
Nerytė
tie piestukai labai gerai atrodo bigsmile.gif
Cili
man irgi pieštukai thumbup.gif
RobertaXxX
Mūsų kambarys wub.gif

http://www.part.lt/img/cdd004b6092085521bb...43324a0d596.JPG
ausrenas
QUOTE(Vaivužė @ 2009 03 20, 21:45)
sis variantas tikrai neblogas g.gif tik kur toki gaut, jei parodysiu sunui ir jam patiks  g.gif
*

As planuoju gaminti fototapeta. Manau ta tikrai padarytu reklamos agenturos.
cia galite paziureti: www.inovodizainas.lt jie gamina ir fototapetus ir klijuojamas detales, bet ne is pigesniu. Manau paieskojus, galima rasti ir pigiau
jovitn
QUOTE(ausrenas @ 2009 03 22, 11:08)
As planuoju gaminti fototapeta. Manau ta tikrai padarytu reklamos agenturos.
cia galite paziureti: www.inovodizainas.lt jie gamina ir fototapetus ir klijuojamas detales, bet ne is pigesniu. Manau paieskojus, galima rasti ir pigiau
*

tai jei rasi pigiau pranesk cia ax.gif 4u.gif
adelaida
QUOTE(gandriuke... @ 2009 03 20, 13:34)
O gal turite dideles rezoliucijos foto tinkancio berniukui fototapetui, raba gal gaima ju kur parsisiust  ?
*

pabandyk tiesiog per google paieskoti, yra nustatymas "rodyti labai didelius paveikslelius" ir jei nori kad fototapetas butu tikrai normalios kokybes, tai rezoliucija turi buti ne mazesne nei 3500 px (po paveiksliukais raso dar nepaspaudus), bet aisku geriau dar didesne, tik labai jau sunku rasti tokias nuotraukas... Kas liecia pati turini, berniukams labai patinka Mac Queenas is "Cars" ("Ratai"), dirbdama dizainere per sezona, gal 3 berniuku kambarius teko puosti tokiais fototapetais, vis dar matyt tas filmukas populiarus smile.gif
va tokiais tik be uzraso smile.gif
user posted image
gandriuke...
QUOTE(adelaida @ 2009 03 22, 19:07)
pabandyk tiesiog per google paieskoti, yra nustatymas "rodyti labai didelius paveikslelius" ir jei nori kad fototapetas butu tikrai normalios kokybes, tai rezoliucija turi buti ne mazesne nei 3500 px (po paveiksliukais raso dar nepaspaudus), bet aisku geriau dar didesne, tik labai jau sunku rasti tokias nuotraukas... Kas liecia pati turini, berniukams labai patinka Mac Queenas is "Cars" ("Ratai"), dirbdama dizainere per sezona, gal 3 berniuku kambarius teko puosti tokiais fototapetais, vis dar matyt tas filmukas populiarus smile.gif
va tokiais tik be uzraso smile.gif
user posted image
*

bandziau , kad labai sunku rast schmoll.gif jei randi didesnes rezoliucijos tai pati foto berysio g.gif
Ratai tai jam jo dabar ant bangos, bet galvoju gal po kokiu 2 metu nebepatiks g.gif Nes buvo laikas buvo teletabiu manija ... Bet va ta foto kur ikelei labai grazi thumbup.gif Gal kartais turi ja issisaugojus aukstos kokybes rolleyes.gif
Nerytė
user posted image
Vaivužė
QUOTE(Nerytė @ 2009 03 24, 15:43)
user posted image
*

as cia ne i tema ax.gif bet cia mano svajoniu lova thumbup.gif tokia didele didele blush2.gif ax.gif
gandriuke...
QUOTE(RobertaXxX @ 2009 03 21, 18:22)

matytas fototapetas , o koks cia jusu kambariuks? Svetaine, vaiku ar miegamas?
QUOTE(Nerytė @ 2009 03 24, 15:43)
user posted image
*

wub.gif
mocha
Pieštukai super thumbup.gif tokie ryškūs!
O ir miegamojo foto viršuj gerai atrodo rimtai thumbup.gif
adelaida
QUOTE(gandriuke... @ 2009 03 23, 14:34)
bandziau , kad labai sunku rast  schmoll.gif  jei randi didesnes rezoliucijos tai pati foto berysio  g.gif
Ratai tai jam jo dabar ant bangos, bet galvoju gal po kokiu 2 metu nebepatiks  g.gif Nes buvo laikas buvo teletabiu manija ... Bet va ta foto kur ikelei labai grazi  thumbup.gif  Gal kartais turi ja issisaugojus aukstos kokybes  rolleyes.gif
*

kad jau deje nebe, bet kiek pamenu tai is google viskas buvo, reiketu tik paieskoti gerai, ilgai ir nuobodziai rolleyes.gif
motoraika
sveiki, kas dar esat, as irgi noriu pasirodyt,
cia mano miegamasis, siaip tai tas vaizdas beveik atitinka tikrove uz sienos, tik truksta keliu pastatu tolumoje biggrin.gif
user posted image
ir dar, mano nuomone, tie piestukai gal ir grazu, bet perdidelis ir per ryskus vaizdas, isvargins g.gif 4u.gif
emrata
na dabar truksta tik lovos uztiesalo kokio vasarisko wub.gif pvz melsvo
Nerytė
QUOTE(motoraika @ 2009 03 25, 22:54)
sveiki, kas dar esat, as irgi noriu pasirodyt,
cia mano miegamasis, siaip tai tas vaizdas beveik atitinka tikrove uz sienos, tik truksta keliu pastatu tolumoje biggrin.gif
*

fototapetas labai fainas, bet su ta "plika" lova man nelabai ziurisi... truksta isdirbtumo blush2.gif
Buja
Man "pieštukų fototapetas" gražu, bet tikrai manau per ryžkus ir vargintu vaiką, nebent klijuoti tik per dalį sienos. Mūsų vaiko kambarys mažas, tai norėjau paklijuoti ervę didinantį fototapetą, bet tuo metu ką radau nelabai tiko. Tai kol kas susilaikėm. Dabar galvoju gal pavyks į svetainę, ką it rolleyes.gif erpti
QUOTE nuorodoje tikrai neblogų variantų yra. Ten gali parinkti dydį artimesni tavo išmatavimams ir net konkrečiai pageidaujamą savo dydį thumbup.gif
Maniau vyrui nepatiks idėja su fototapetais, bet blink.gif patiko clap_1.gif
Kodel
Išduosiu paslaptį, kad dabar Ermitaže milžniškos nuolaidos fototapetams - tie didžiausi tapetai per visą sieną gal 50% pigiau, t.y. už ~110 Lt. bigsmile.gif

tapkute
O kaip tie fototapetai klijuojami? Man labai gražu, bet pas mus sienos dažytos tokiu lyg kiek grublėtu būdu. Nelabai man patinka, bet nelabai norime per daug į šį būstą investuoti, nes kažkada planuome pradėti namą biggrin.gif Kaži ar ant tokių sienų galima būtų fototapetą klijuoti?
gandriuke...
QUOTE(Kodel @ 2009 03 28, 12:31)
Išduosiu paslaptį, kad dabar Ermitaže milžniškos nuolaidos fototapetams - tie didžiausi tapetai per visą sieną gal 50% pigiau, t.y. už ~110 Lt.  bigsmile.gif
*

o reiks nuvaziuot paziuret thumbup.gif
O kazi iki kada tos nuolaidos bus? Nes iki pirmadienio nuvaziuot nera galimybes g.gif
Nerytė
QUOTE(tapkute @ 2009 03 28, 12:38)
O kaip tie fototapetai klijuojami? Man labai gražu, bet pas mus sienos dažytos tokiu lyg kiek grublėtu būdu. Nelabai man patinka, bet nelabai norime per daug į šį būstą investuoti, nes kažkada planuome pradėti namą biggrin.gif Kaži ar ant tokių sienų galima būtų fototapetą klijuoti?
*

kiek zinau fototapetai klijuojami ant lygaus pavirsiaus, tai tas grobletumas manau nelabai graziai atrodytu, o ir nelabai laikytusi
vijuna
QUOTE(Nerytė @ 2009 03 24, 16:43)
user posted image
*

super thumbup.gif
Sirvita
QUOTE(vijuna @ 2009 05 06, 21:53)
super  thumbup.gif
*

Kaip tik toki tapeta (rasotos zoles) ziurejau vaikui i kambari bigsmile.gif butu ta siena prie kurios sofa.
skaidrene
Na va jau issirinkom ir uzsisakem fototapeta..po menesio bus biggrin.gif
gandriuke...
QUOTE(skaidrene @ 2009 05 10, 19:37)
Na va jau issirinkom ir uzsisakem fototapeta..po menesio bus biggrin.gif
*

Jei ne paslaptis kur uzsisaket? ax.gif Ir kiek kainuos ax.gif
emrata
user posted image
strykt
Tik kai renkates foto tapetus visai sienai vaiku kambariui su boruzelem ir pan., tai ivertinkit ir tai, kad tas vabaliukas bus didelis smile.gif na.. tikrai didokas.. Bent as isivaizduoju, kad maza vaika gali gasdint super vabalai :} Na cia tik mano nuomone, pati budama maza bijojau vabalu ax.gif Net ir su boruzele, jei ji beveik mano dydzio nebuciau sutikus gyvent vienam kambaryje blush2.gif
Eistee76
Jeigu kam idomu, cia galit pasiziureti visokiu tapetu vaiku kambariui ir ne tik: http://www.styleon.de/browse.c2010.html
Gal kils kokiu ideju... rolleyes.gif
Eistee76
Cia irgi gausu ivairiausiu tapetu:
http://www.supertapete.de/shop/USER_ARTIKE...ort=&order=

Butu idomu suzinoti, ka manote apie si tapeta: Nr. 3145 - Meerblick g.gif
Papildyta:
cia jis taip atrodo kambaryje:
http://www.bybest.de/shop4/bilder/k_145_rb.html
Papildyta:
Galvoju isklijuoti vaiko kambaryje, nes jo kambarelis l.mazas. Tai sis trimatis tapetas gal kazkiek praplestu erdve...
emrata
nzn man kazkaip nelimpa tas tapetas, o ir siaip toks gal per rimtas kaip vaiko kambariui rolleyes.gif
oksankaa
Sveikos,
Perskaiciau kelias temas apie fototapetus ir lipdukus. Ideju labai daug, graziu ir geru, kurios mane uzkrete paieskoms.

Pasidalinsiu savo patirtimi rolleyes.gif
Pradzioje taip, kaip ir jus varvinau seile mokamuose saituose. Bet nieko nera paprasciau, kaip per google parsisiusti labai daug graziu vaizdeliu ir su dideliu formatu. Paprasciausiai i paieskos laukeli iveskite pvz white orchid (balta orchideja), kituose nustatymuose pazymekite - labai didelis formatas, kitame - nuotrauku turinys.
Imetu gyva pvz:cia
Tada ieskote, tai kas jums patinka ir seivinate savo kompiuteryje. Foto apacioje ziurekite formata, jei norite daryti dideli fototapeta, ziurekite kad formatas butu virs 3000X2000, o jei mazesnius - tai atitinkamai formatas fotkiu gali buti mazesnis.

Dar vienas patarimas: Su pele paspaudus viena karta an foto - lukterkite, nes kartais ismeta labai gera saita, is kurio buna paimta foto. Tai jame galima rasti dar daugiau groziu.
Tikiuosi viska isdesciau aiskiai.
Sekmes paieskose 4u.gif
Eistee76
O man jis nu taip stipriai prilipo biggrin.gif Bet siaip tai jo.., ir as galvoju, kad per rimtas vaiko kambariui. Taciau jo kambariuko plotis tik 2 m! Sitas tapetas labai praplatintu erdve. g.gif
oksankaa
Va man sitas grazus wub.gif
orchideja
Eistee76
QUOTE(oksankaa @ 2009 05 27, 23:35)

Pradzioje taip, kaip ir jus varvinau seile mokamuose saituose. Bet nieko nera paprasciau, kaip per google parsisiusti labai daug graziu vaizdeliu ir su dideliu formatu.

Man tai paprasciau yra atsiversti svetaine, kurioje prekiaujama fototapetais ir is ten be vargo issirinkti. mirksiukas.gif Kaina gaunasi net mazesne, negu savo paveiksliuka spausdinant kokioj nors reklamos firmoj. Susirasti is interneto tinkamo dydzio paveiksliuka reikia laaabai daug laiko... doh.gif
4u.gif
oksankaa
QUOTE(Eistee76 @ 2009 05 27, 21:37)
O man jis nu taip stipriai prilipo biggrin.gif  Bet siaip tai jo.., ir as galvoju, kad per rimtas vaiko kambariui. Taciau jo kambariuko plotis tik 2 m! Sitas tapetas labai praplatintu erdve.  g.gif
*

Nu man irgi neblogas toks tas tavo fototapetas, bet tikrai ne vaiko kambariui schmoll.gif
Man daugiau kokiame valgomajame noretusi, kad jaustumeisi kad valgai terasoje wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Eistee76 @ 2009 05 27, 21:47)
Man tai paprasciau yra atsiversti svetaine, kurioje prekiaujama fototapetais ir is ten be vargo issirinkti.  mirksiukas.gif Kaina gaunasi net mazesne, negu savo paveiksliuka spausdinant kokioj nors reklamos firmoj.    Susirasti is interneto tinkamo dydzio paveiksliuka reikia laaabai daug laiko...  doh.gif
4u.gif
*

Nu as beveik kaip jau ir radau rolleyes.gif bet laiko sueda tikrai nemazai doh.gif
Bet kol dar prieisime mes iki to tapetavimo, tai gal dar spesiu ir persigalvoti doh.gif
Tiesa pasakiusi, blaskausi tarp foto tapetu ir tu lipduku g.gif
O dar MB nieko nezino apie mano norus biggrin.gif
Eistee76
Sitas tapetas l.praplestu siauro kambariuko erdve. O nuo lubu galima pakabinti kokiu zuvedru ar kitokiu baiboku (pvz., laivu) ir sukurti toki jurini interjeriuka. Prie sios sienos su fototapetu gali stoveti zemi vaikiski baldai ir tada ispudis nebebus per rimtas vaiko kambariui... Nezinau, taip uzsikabliavau as ant situ fototapetu blush2.gif Be to, galvoju, juk yra ir kita siena, kur galima dar kazka labiau vaikisko sukonstruoti. rolleyes.gif user posted image
gandriuke...
QUOTE(Eistee76 @ 2009 05 27, 23:30)
Sitas tapetas l.praplestu siauro kambariuko erdve. O nuo lubu galima pakabinti kokiu zuvedru ar kitokiu baiboku (pvz., laivu) ir sukurti toki jurini interjeriuka. Prie sios sienos su fototapetu gali stoveti zemi vaikiski baldai ir tada ispudis nebebus per rimtas vaiko kambariui...  Nezinau, taip uzsikabliavau as ant situ fototapetu  blush2.gif  Be to, galvoju, juk yra ir kita siena, kur galima dar kazka labiau vaikisko sukonstruoti.  rolleyes.gif user posted image
*

Na seip man tas fototapetas, toks gal ir ne vaiku kambariui. Bet kai aprasei apie lubas , zuvedras... Tai gal ir neblogai gautusi g.gif g.gif O tu zadi ir pirkt is to tinklapio? Ar jie siuncia i Lietuva?
Buja
Man tai super šie fototapetai thumbup.gif . Aš klijuočiau dukrai i kambariuką. Nes erdvės l.daug pridėtų. Tik negalima jų baldais užgriosdinti. Teisingai pastebėjot 4u.gif
Eistee76
Jo, jie siuncia ir i Lietuva, siuntimas kainuoja 19 EUR, i kaina ieina ir klijai tapetams. (Mes ne Lietuvoj gyvenam, tai mums siuntimas pigiau.) As dar nezinau, ar pirksiu, bet jei pirkciau, tai tikriausiai is sio tinklapio, dar issirinkciau koki nors lipduka sienoms i miegamaji, kad butu vienas siuntimas. Dabar uzsidejau siuos tapetus kaip desktopa ant savo laptopo ir ziuriu, ar greit jie man nusibos smile.gif Kuo labaiu isiziuriu, tuo pastebiu daugiau detaliu. Pvz., kad tai visai ne nuotrauka, o kompiuterinis vaizdelis. Langai be vyriu, o grindys is ArchiCADo (braizymo programos) bibliotekos... Tai as jau po truputi "vestu" nuo siu tapetu... O kad tai butu tikra nuotrauka!.. Ech... Jeigu kas pamatytu internete kokia nors panasia i siuos tapetus (prapleciancius erdve) nuotrauka, buciau labai dekinga uz nuoroda. 4u.gif
delamorte
user posted image

Pas mus miegamajame toks fototapetas, rinkomės iš KOMAR , tik klausimas man dabar, kaip juos prižiūrėti? Dukra lovoj siausdama į sieną atsiremia ir tam tikru kampu žiūrint, kai kur jau matosi pirštų-delnų atspaudai unsure.gif Baisu valant nesugadint, vis tik čia popierius unsure.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.