Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: SODYBA6
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
barric
taigi matau, kad virsijom limita tai nauja tema atidarau:)
julchenukas
ACIU UZ NAUJUS NAMELIUS 4u.gif
jo su ravejimais problemu problema,nes taip sakant eini eini,ir kad suzaliuoja,tai ne nezinai is kur? doh.gif
pas mus didziausia problema GARSVA.ir kolkas tik ravejimas rankomis nepasiteisina schmoll.gif .arba tada nezinau kiek metu tam gali reiketi blink.gif ?
darzams mes dbr ir nenaudojam jokiu chemikalu,bet dar pries juos isirengiant,tas vietas visada purskiam,paskui apsiaria ir dar bent metus pastovi siaip zeme nelieciama,o paskui jau tik ranku darbas.
barric
jo , bet kazkaip tos garsvos pas mane daug maz dingo bent jau is gelyno,o buvo irgi be proto priauge, ir dar viena tokia bjauri piktazole maziais baltais ziedukais auga, nezinau kaip vadinas - va su ta tai be sansu kovot...
barric
garsvos

tos pacios

va kiek garsvu tu prakeiktu buvo, ten kur prie sandeliuko zalia tai vis jos, dabar jau ten ju nebera biggrin.gif

relija
QUOTE(barric @ 2009 03 10, 08:14)
o dar niekas nepatikes kaip dariau savo pievutes...

Mes panašiai kai kur darėm, o kai kur tiesiog privežėm kalnus žemių ir pavasarį, kai jau išlyginsim tas krūvas, palaidomis visas senas velėnas po nauju sluoksniu žemių biggrin.gif
Nors kieme tai mums nei piemės, nei kitokios žolės ntrukdo, tik nupjaunam viską ir psio, o va darže jau kaip sakant reikia griežtai su jomis lotuliukas.gif
IngridaB
Barric,apžiūrėjau tavo nuotraukas,nu jau taip pasiilgau žalumos..............user posted image
barric
vaje koks grozis 4u.gif

radau nebloga foruma, kas rusiskai skaito, labai daug patarimu visokiausiais sodo/darzo klausimais:)))

http://dacha.wcb.ru/lofiversion/index.php/
Papildyta:
pasakiskas aplinkos tvarkymo pavyzdys

http://foto.rambler.ru/users/musa689/_phot...1&sort=sort
IngridaB
QUOTE(barric @ 2009 03 10, 15:07)

Varvinau seilę,varvinau............Nu jūs man sakykite,pas mane irgi daug gėlių,nu neauga taip vešliai.Manau čia pilama daug trąšų?O taip tikrovėje,kai dirbi atleki nebežinai už ko griebtis ir čia ir čia jau žolė želia............ doh.gif Pailsėti belieka tik pasvajoti.Tai ir tos gėlės arba auga,arba išnyksta? g.gif Tiek turėjau veislių samanėlių,kažkaip nebelikdavo laiko jas retinti,tai kitos nustelbė lepesnes.Nieko nebeliko iš mano samanėlių. verysad.gif Prie prūdo buvau pasidariųsi kaip ir alpiniariumą,tai vienos gėlės užgožė kitas.NEBESPĖJU visko aprėbti.Arba mano norai dideli. bigsmile.gif Čia žiūrėk reikia braškes jau ravėti,nes želia kaip rupūžės. doh.gif Čia daržas baigia apželti,arba šiltnamiai laukai.Nu kur tu žmogau gali viską spėti apžioti? blink.gif Nors vistiek laukiu pavasario.Visitiek po darbo lėksiu dirbti,kiek jėgos leis?O dar šiemet apkrovimas darbe dvigubas,kaip ir visur ir metai bėga........... doh.gif Iš vaikų?Tai tikėtis nieko labai nesitikiu....Nors mažoji jau galėtų padėti?Nenoriu per daug spausti,kad noras nepraeitų. ax.gif
barric
QUOTE(IngridaB @ 2009 03 10, 18:09)
Čia žiūrėk reikia braškes jau ravėti,nes želia kaip rupūžės. doh.gif Čia daržas baigia apželti,arba šiltnamiai laukai
*

Kazka skaiciau apie kazkokia plevele, kuriose yra skyles, tai i tas skyles sodinami augalai, o visur kitur neva neauga piktzoles:) bet nezinau ar pades toks budas:) bandysiu agurkus siemet senoj backoj pasodint, skaiciau kad gerai auga, nusvyra graziai wink.gif
tai ten ravet nereiks, pomidorus, kadangi sodinsiu i dirva vazoninius, tai su visais vazonais ir kisiu zemen, tik skyles padidinsiu dugnuose, turetu uztekt dregmes jiems, tai ten zeme bus parduotuvine irgi ravet tereiks vejo uznestas zolytes, zodziu reikes kazka isradinet:)))), siandien visa diena galvojau kaip kovosiu su koloradais

P.S. ar tik ne siandien pavasaris atejo? smile.gif))
crema
QUOTE(relija @ 2009 03 10, 14:36)
Nors kieme tai mums nei piemės, nei kitokios žolės ntrukdo, tik nupjaunam viską ir psio, o va darže jau kaip sakant reikia griežtai su jomis  lotuliukas.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif mum irgi kieme viskas tinka drinks_cheers.gif

QUOTE(barric @ 2009 03 10, 19:49)
P.S. ar tik ne siandien pavasaris atejo? smile.gif))
*

Jep 4u.gif Aš irgi išėjau šiandien į lauką ir pirma mintis PAVASARIS !!!!! biggrin.gif
Barric, nuorodos - super. Ačiū 4u.gif
p.s. nors aš visvien neįsivaizduoju KAIP galima viską taip susitvarkyti g.gif lotuliukas.gif
Mergelė
QUOTE(julchenukas @ 2009 03 08, 16:53)

o man siand.nuotaika ir pgl ora ir pgl aplinkybes blink.gif Netekom kaimyno verysad.gif ,sodyba liko tuscia.kita vertus,kalbam su MB,sakom gal nupirks kas ir gautume jaunus kaimynus,kurie tvarkytusi ir gyvybes inestu i kaiminyste,nes dbr biskiuka "graudus"vaizdelis jau buvo. ax.gif
*

Kurioj vietoj Jūsų sodyba Alytaus r.?
IngridaB
QUOTE(barric @ 2009 03 10, 18:49)
siandien visa diena galvojau kaip kovosiu su koloradais

Pernai išbndžiau geriausias vaistas prieš koloradą-Feiris. mirksiukas.gif Nupurški ir vsio kelis kartus per vasarą.Už tai namie jokių Feirių seniai nebėra. biggrin.gif
barric
QUOTE(IngridaB @ 2009 03 10, 21:56)
Pernai išbndžiau geriausias vaistas prieš koloradą-Feiris. mirksiukas.gif Nupurški ir vsio kelis kartus per vasarą.Už tai namie jokių Feirių seniai nebėra. biggrin.gif
*

a kaip cia? tipo istirpint feiri kibire kokiam ir purkst? kokiom proporcijom?
IngridaB
Jokių proporcijų,praskiedžiu vandeniu ir purškiu-firma išbandyta. mirksiukas.gif
barric
QUOTE(IngridaB @ 2009 03 10, 23:39)
Jokių proporcijų,praskiedžiu vandeniu ir purškiu-firma išbandyta. mirksiukas.gif
*

o tai jie isdvesia nuo to ferio, ar pabega, ar isviso natsiranda? nes jei neatsiranda tai gali buti, kad vitove jais neapkresta tiesiog smile.gif
barric
*

tai jie mirsta nuo to? ar jie neatsiranda tiesiog, ar pabega? gal ju tiesiog ner jusu vietoveje? nejaugi tas feiris toks nuodingas, o ka naudoji namie tada? koki plovikli, nes as kolkas neradau, kas man plautu geriau uz fairy smile.gif

radau idomius bulviu auginimo budus cia bulves

perskaitykit iki galo, mane tai labiausiai sudomino bulviu auginimas dezutese, jauciu reikes ismegint sia vasara, labai ju man patiko thumbup.gif nemurzinos jos, nesugrauztos niekieno, grazutes svarutes.... i patogu pasiimt smile.gif))
barric
*

tai jie dvesia nu to feirio ar pabega? o koki plovikli naudoji namuosetada? man joks isskyrus feiri gerai nenuplauna, P.S. indaploves neturim, del riboto virtuves ploto ir seimos nariu permazo skaiciaus smile.gif

P.P.S. radau dar 1 idomu saituka smile.gif http://ogorodovedenie.ru/node?page=2
Papildyta:
jezau, buvo uzlinkes forumas del to nemaciau, kad atsiranda mano atsakymai smile.gif))
relija
Laba rytą labą rytą,
pas mus apylinkėse prasidėjo morčius, ruja ir visi kiti gėriai.... Prieš porą dienų perbėgo per kaimą kalė doh.gif doh.gif doh.gif Tai dabar visos seniūnijos šunys eina tuo taku doh.gif Kai pagalvoji - košmaras, vargšai padarėliai...... O mūsiškiai nenurimsta niekaip irgi.... vargšeliai... ir mes vargšeliai, nes tvora dar nebaigta tverti, negalim vienų į kiemą išleist, kad kokia drakė neįvyktų - va jums ir pavasaris. Prisikarksėjau doh.gif doh.gif
siaudukes
su tom bulvėmtai neįtikėtina blink.gif
Ynka
[quote=barric,2009 03 10, 18:49]
Kazka skaiciau apie kazkokia plevele, kuriose yra skyles, tai i tas skyles sodinami augalai, o visur kitur neva neauga piktzoles:) bet nezinau ar pades toks budas:) bandysiu agurkus siemet senoj backoj pasodint, skaiciau kad gerai auga, nusvyra graziai wink.gif

Labas,įkišiu savo trigraši,yra tokia juoda agro plėvelė,tik juose skylių nėra reikia pačiai išsikarpyti,aš jau keli metai auginu taip braškes biggrin.gif jeigu išlenda kokia žolytė tai tik pačiame braškių kelmelyje,o šiaip tai ir uogos švarios,super daiktas thumbup.gif rekomenduoju visiems
siaudukes
o kaip ar pakankamai prilyja g.gif
barric
bet tai cia kasdien reikia laistyt ane?
sakaliux
QUOTE(Ynka @ 2009 03 11, 16:33)

Labas,įkišiu savo trigraši,yra tokia juoda agro plėvelė,tik juose skylių nėra reikia pačiai išsikarpyti,aš jau keli metai auginu taip braškes biggrin.gif jeigu išlenda kokia žolytė tai tik pačiame braškių kelmelyje,o šiaip tai ir uogos švarios,super daiktas  thumbup.gif rekomenduoju visiems
*

Labukas,o gal galima būtų šiektiek plačiau apie tą plėvelę.Nu kokia ta plėvelė tai aš isivaizduoju,bet kaip ten ka su ja daryt?O jeigu mano braškės jau pasodintos,ar galėčiau dar panaudot ta plėvelę?
Radvyle
Mes beveik po keturių mėn. pagaliau nukeliavom sodybon bigsmile.gif Viskas tvarkoj, net baisu džiaugtis biggrin.gif Keliai aišku beveik nepravažiuojami, bet kai jūra iki kelių, tai irnesakyk.gif
Jurginus tik supūdžiau (tuo laiku svarbiau buvo artimo slaugymas, nei kokie šakniagumbių dangstymai) doh.gif
barric
QUOTE(Radvyle @ 2009 03 11, 17:47)
Mes beveik po keturių mėn. pagaliau nukeliavom sodybon  bigsmile.gif  Viskas tvarkoj, net baisu džiaugtis  biggrin.gif  Keliai aišku beveik nepravažiuojami, bet kai jūra iki kelių, tai  irnesakyk.gif
Jurginus tik supūdžiau (tuo laiku svarbiau buvo artimo slaugymas, nei kokie šakniagumbių dangstymai)  doh.gif
*

Oi kaip smagu, as kita savaite irgi vaziuosiu, nes reik isvalyt nama po remonto ir ispurkst rastus nuo kenkeju, kol nenudazyti... taip dziaugiuos, laukiu nesulaukiu, kol galesiu plantacija pervezt i kaima, kai bus namukyje kokiu +15-20, gal su kaimynais susitarsiu, kad prie saviskiu priglaustu manuosius, tada pralaisvetu biski palanges ir galeiau naujus paset:))) nes augalai tuoj mus iskraustys is namu biggrin.gif

Radvyle, o kurie keliai nepravaziuojami, zvyrkeliai ar misko keliukai? del jurgino tai nepergyvenk, bus tu jurginu, o gal jis visai ir nesupuvo, esu macius apleistose sodybose jurginu, tai ju turbut niekas is zemes ir neiskasa ten, o gal kokia veisle atspari ar sulaukejo, smile.gif
Ynka
QUOTE(sakaliux @ 2009 03 11, 17:44)
Labukas,o gal galima būtų šiektiek plačiau apie tą plėvelę.Nu kokia ta plėvelė tai aš isivaizduoju,bet kaip ten ka su ja daryt?O jeigu mano braškės jau pasodintos,ar galėčiau dar panaudot ta plėvelę?
*

Pirmiausia pasidarau lysvę,tada uždengiu plėvele,gerai užspaudžiu žeme kraštus,(kad vėjas nepakeltų)norimu atstumu peiliu išsipjaunu skyles ir sodinu braškytes.Plėvelė drėgmę praleidžia,tai papildomai laistyti nereikia,žinoma jei sausra tai ar su plėvele ar be vistiek laistom biggrin.gif
O jei jau pasodinta tai nežinau g.gif nebandžiau schmoll.gif
Kol viską pasidarai reikia pavargti truputį,bet užtat nereikia ravėti belieka tik skinti ir valgyti lotuliukas.gif
IngridaB
Mano galva,tai gi ta agroplėvelė plona,galima užkloti braškes ir paskui ,kur yra kelmeliai išpjauti atitinkamas skyles. mirksiukas.gif (Pas mane irgi susodintos braškės,nebėra kada klojinėti,tuo labaiu daug tikiuosi iš šiltnamio braškių ax.gif )
Mano jurginai irgi nežinau kaip peržiemojo pas MB darbe,rūsyje.Man atrodo,ar jie nesušąlo? g.gif
Barric,o dėl Feirio,tai dingsta kažkur koloradas,tikrai nebelieka kažkuriam laikui.Kai pamatau vėl,vėl nupurškiu. schmoll.gif
Relija,ačiū dievui,kad mano kalė dar neruroja.Šiandien tris kavalierius iš karto sutikome ryte,tai maniškė visai neįdomi pasirodė. schmoll.gif
Radvyle
QUOTE(barric @ 2009 03 11, 18:37)
Radvyle, o kurie keliai nepravaziuojami, zvyrkeliai ar misko keliukai? del jurgino tai nepergyvenk, bus tu jurginu, o gal jis visai ir nesupuvo, esu macius apleistose sodybose jurginu, tai ju turbut niekas is zemes ir neiskasa ten, o gal kokia veisle atspari ar sulaukejo, smile.gif
*

Amen mano jurginams tikrai. Iškasti buvo, tik prastai susandėliavau doh.gif O jau kaip žydėjo pernai rolleyes.gif Fantastika rolleyes.gif Bus proga naujų įsigyti...
Miško keliukai sunkiai pravažiuojami pas mus. Maždaug 3-4 mašinos pravažiuoja per dieną tai irnesakyk.gif Kai įšalas išeis jaučiu visiškai šakės bus blink.gif
siaudukes
pas mus visi žvyrkeliai viena buza doh.gif
relija
QUOTE(IngridaB @ 2009 03 11, 19:47)
Barric,o dėl Feirio,tai dingsta kažkur koloradas,tikrai nebelieka kažkuriam laikui.Kai pamatau vėl,vėl nupurškiu. schmoll.gif
Relija,ačiū dievui,kad mano kalė dar neruroja.Šiandien tris kavalierius iš karto sutikome ryte,tai maniškė visai neįdomi pasirodė. schmoll.gif
*

Nu įdomiai man tos plėvelės ir Feiriai skamba... Plėvelė tai gal dar ir suprantama, juk turbūt ją saulei kaitinant neišsiskiria kokios nors medžiagos, kurios patenka į žemes, o tada ir į braškes???
Bet va, kad nupurškus feiriu bulvių daigus, o vėliau lapus, nepaveikia pačių bulvių... sunku patikėt... Juk per lapus viskas eina į gumbus...aaa???

O dėl rujos, tai gerai, nes oi oi oi, kaip sunku, kai vargšeliai kankinasi....Dabar va irgi malasi malasi, niekaip nenurimsta...

QUOTE(Radvyle @ 2009 03 11, 20:32)
Amen mano jurginams tikrai.
  Bus proga naujų įsigyti...

Tik nepirk, juk visada rasi kas pasidalins jurginais biggrin.gif
siena
Pries keletą metų bandėm bulves auginti dėžutėse.Jau gerokai paaugusius daigus sodinom i daržą,bet stebūklų nebuvo,užaugo kartu su visom,tik darbo turėjom sociai.Sakyciau nepasitvirtino arba mes kažką darėm netaip biggrin.gif
Jau kaip laukiu pavasario.vakar pažiūrėjau jau beveik viss svogūninės gėlės sudygę. wub.gif
barric
QUOTE(siena @ 2009 03 12, 10:35)
Pries keletą metų bandėm bulves auginti dėžutėse.Jau gerokai paaugusius daigus sodinom i daržą,bet stebūklų nebuvo,užaugo kartu su visom,tik darbo turėjom sociai.Sakyciau nepasitvirtino arba mes kažką darėm netaip biggrin.gif
Jau kaip laukiu pavasario.vakar pažiūrėjau jau beveik viss svogūninės gėlės sudygę. wub.gif
*

o tai biški nesuprantu, kame ten papildomas darbas? aš taip suprantu, kad padedi sudaigintą bulvę po kalpoku tiesiai ant žemės, jo angą užriši ir lauki, po to, kai paauga, nukreipi teisinga linkme "pro kaminą" ir viskas, o kame ten dar darbas gali but? cia kalbu, jei ką, apie savo surastą linką, kur po skardiniais kalpokais augina rolleyes.gif
audroneta
Sveikos:)

Jau pas mus temeleje tikrai jauciasi pavasaris:)

del bulviu - sodina su daigais- kad greiciau uzaugtu, bet tada labai rekia juos saugoti kad nenuluzinetu ir.t.t. Kadangi mes sodinam daug - nesiterliojam-tik supjaustom pagal akis. Siemet sakiau pirksiu paciu ankstyviausiu, kad turetume sau svieziu bulvikiu- niam niam kaip skanu:)
IngridaB
QUOTE(relija @ 2009 03 11, 22:05)
Nu įdomiai man tos plėvelės ir Feiriai skamba... Plėvelė tai gal dar ir suprantama, juk turbūt ją saulei kaitinant neišsiskiria kokios nors medžiagos, kurios patenka į žemes, o tada ir į braškes???
Bet va, kad nupurškus feiriu bulvių daigus, o vėliau lapus, nepaveikia pačių bulvių... sunku patikėt... Juk per lapus viskas eina į gumbus...aaa???
*

Vakar atsigulųsi maščiau,kad agroplėvelė,juk tik metams tiks.Per daug ji plona mano galva. g.gif Juk po žiemos ji visai iškorėtų?Nebent žiemai nudengti? g.gif O kaip su ūsais?
O feiris man atrodo ne tiek nuodingas,nei decis koks?Jei jau indams kai kas naudoja? g.gif
Jau gal pavasaris? mirksiukas.gif
julchenukas
QUOTE(IngridaB @ 2009 03 10, 17:09)
Varvinau seilę,varvinau............Nu jūs man sakykite,pas mane irgi daug gėlių,nu neauga taip vešliai.Manau čia pilama daug trąšų?O taip tikrovėje,kai dirbi atleki nebežinai už ko griebtis ir čia ir čia jau žolė želia............ doh.gif Pailsėti belieka tik pasvajoti.Tai ir tos gėlės arba auga,arba išnyksta?Tiek turėjau veislių samanėlių,kažkaip nebelikdavo laiko jas retinti,tai kitos nustelbė lepesnes.Nieko nebeliko iš mano samanėlių. verysad.gif Prie prūdo buvau pasidariųsi kaip ir alpiniariumą,tai vienos gėlės užgožė kitas.NEBESPĖJU visko aprėbti.Arba mano norai dideli. bigsmile.gif Čia žiūrėk reikia braškes jau ravėti,nes želia kaip rupūžės. doh.gif Čia daržas baigia apželti,arba šiltnamiai laukai.Nu kur tu žmogau gali viską spėti apžioti? Nors vistiek laukiu pavasario.

va va,zinomas jausmas,uztai mano nuomone,gal ir nereikia tiek plesytis vienam zmogui ir buti "visu galu meistru".man ir daug kas sako,kad tai kaip,kaime gyveni,savo darzoviu neprisiaugini?nu nelimpa man tas darzas nelimpa blush2.gif ,man geriau geles,ir kai ties vienu susikoncentruoji,tai ir rezultatas kitoks.plius,kad neturim kur ziema visu geriu sandeliuoti,tai sakau,tik darbas per niek nueina,nes puse ismest reikia susalusiu ar supuvusiu. doh.gif

QUOTE(crema @ 2009 03 10, 19:51)
mum irgi kieme viskas tinka drinks_cheers.gif
p.s. nors aš visvien  neįsivaizduoju KAIP galima viską taip susitvarkyti g.gif

svajoniu svajone,tureti tokius geletus plotus wub.gif ,tada jau pienes manes netenkintu biggrin.gif
QUOTE(Mergelė @ 2009 03 10, 20:29)
Kurioj vietoj Jūsų sodyba Alytaus r.?
*

Likiskeliu km.na,bet cia tik mes su SB taip pamanem,kad gal parduos ir butu gerai kaimynus darbingus gauti rolleyes.gif bet yra dar jo sugyventine,nors ji tipo sake,kad kaime tikrai negyvens,bet jei ko kitaip nesugalvotu unsure.gif

QUOTE(relija @ 2009 03 11, 10:12)
Laba rytą labą rytą,
pas mus apylinkėse prasidėjo morčius, ruja ir visi kiti gėriai.... Prieš porą dienų perbėgo per kaimą kalė  doh.gif  Tai dabar visos seniūnijos šunys eina tuo taku  doh.gif  Kai pagalvoji - košmaras, vargšai padarėliai...... O mūsiškiai nenurimsta niekaip irgi.... vargšeliai... ir mes vargšeliai, nes tvora dar nebaigta tverti, negalim vienų į kiemą išleist, kad kokia drakė neįvyktų - va jums ir pavasaris. Prisikarksėjau 
*

oi pazistama situacija.pas mus ne nepradeta tverti,o suo visu cielu triju metu vokieciu aviganis doh.gif .tai ne tik del ruju turim saugot,bet,kad ir ko neisgasdintu.nors ,taip sakant,jis ir gerietis .uztai dazna karta vargsui reik aptvare kankintis verysad.gif

DEL PLEVELES,kiek zinau,ne vien braskems gerai.jei kas isirengdineja jau pastovius gelynelius,tai net ir ten galima ja naudoti,kad maziau ravejimu butu,ypac,jei dar mulcu ant virsaus tam tikrus plotelius apipilt reikia.ja deda dviguba,tai po ziemos ji tikrai nesutrukineja schmoll.gif

na,o del purskimo FEIRIU,tai velgi,manau nepurski tokiom dozem,kad imtu ir pakenktu zmogui.nu netikiu,kad tiek ten ima ir iki gumbu nukeliauja tos trucies.nors tiesa sakant as isvis net paciais chemikalais purkstu darzoviu nesibijau ax.gif

o pas mus ant kiemo vos ne pelkynas doh.gif ir va zmogau,norek naturalumo,kad butu zolyte,tai,kad pavasari,pescias uzklimpt gali,o dar gi suo padrapokuoja gerai lotuliukas.gif
Ynka
[quote=IngridaB,2009 03 12, 13:02]
Vakar atsigulųsi maščiau,kad agroplėvelė,juk tik metams tiks.Per daug ji plona mano galva. g.gif Juk po žiemos ji visai iškorėtų?Nebent žiemai nudengti? g.gif O kaip su ūsais?
Plėvelė atlaikys kokius 4 metus tai tikrai thumbup.gif (patikrinta)
g00te
Merginos, taigi reikia KALEDA sveikint, vakar ji pagimde sunaiteli!!!!!!!
thumbup.gif jetau jetau vaziuoju i ligonine lankyt, jau koks dziaugsmas, tai iki siol pasistrykciodama vaikstau!!
barric
Didžiūliai sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif bigsmile.gif drinks_cheers.gif
julchenukas
QUOTE(g00te @ 2009 03 12, 14:09)
Merginos, taigi reikia KALEDA sveikint, vakar ji pagimde sunaiteli!!!!!!!
thumbup.gif  jetau jetau vaziuoju i ligonine lankyt, jau koks dziaugsmas, tai iki siol pasistrykciodama vaikstau!!
*

user posted image
SVEIKINIMAI KALEDAI IRJOS SUNAITELIUI wub.gif
Te auga stiprus ir sveikas jos PAGALBININKAS SODYBIETIS mirksiukas.gif
Cioca
Didžiausi sveikinimai Kalėdai 4u.gif .Vyrukas sodyboj visada pravers biggrin.gif
Šelma
Goote, Goote, būtinai balioną nuo manęs Kalėdai nuvešk 4u.gif 4u.gif Kaip smagu thumbup.gif
Radvyle
Sveikinu clap.gif
siaudukes
su šeimynos pagausėjimu 4u.gif
relija
QUOTE(IngridaB @ 2009 03 12, 12:02)
Jau gal pavasaris? mirksiukas.gif
*

Ingrida
, pavasaris jau pavasaris, matai kokios naujienos pas kaleda - tikras pavasaris thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Kaleda, sveikinu 4u.gif Suteikti gyvybę - didžiausias stebuklas, kuris duotas žmogui. siunčiu tau gabalėlį pavasario ir linkiu abiems sveikatos, kantrybės ir žinoma didžiulių džiaugsmų 4u.gif

user posted image

g00te, vežk linkėjimų ir nuo manęs mirksiukas.gif
jolita123
Kokia džiugi žinia!!!!! Sveikatos abiems, lai auga mažylis didelidis ,didelis 4u.gif Sveikinu Kaleda wub.gif
IngridaB
Kalėda,na ir pasistengei,tokią dieną gimdyti................bus tikrai padėjėjas sodyboje,net ašarą išspuadžiau............
user posted image
relija
Niu, gerbiamosios, ką veikiate???? Kokiu darbus sodyboje darote???

Aš tai jau nebegaliu laukt doh.gif pradėjau krapštyt ledą nuo kiemo. Kai šiek tiek saulytė dieną pašviečia, prie pat žemės patirpsta, o visas sluoksnis blink.gif ledo, kuriuo dar viskas pas mus padengta, stovi ir nejuda. Tai va aš jam parodau iš kur kojos dygsta, a le bjaurybė nepasiduoda lengvai lotuliukas.gif
*Elia*
Sveikinu ir as mamyte ir kudykeli 4u.gif
Griztu prie zemisku dalyku smile.gif
Braskes auginu irgi po juoda agroplevele-super smile.gif Pernai dengiau, tai siemet plevele dar tvirta smile.gif

bulves auginam po siaudais. Tiesiog delioji bulves reikiamais atstumais pievoj (nekasam ir neravim, apdedam 30-40cm siaudu sluoksniu. Zoles, aisku bando augti, bet jos, praaugusios siaudus, labai lengvai issirauna. Rudeni pakeliam siaudus, o ten bulves lizdeliais, kaip pauksciu kiausiniai guli bigsmile.gif

Cesnakus auginu po laikrasciais- kai cesnakai isdyksta, imu keliaguba laikrasti, praduriu skylutes ir maunu kad laiskeliai islystu. Auga puikiai, ravet visai nereikia, popierius per ziema visai suyra ir dar patresia dirva ax.gif
Cioca
Nu Elia, tikra daržo asė g.gif , tiek naujovių
barric
kurgi tų šiaudų gauti
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.