QUOTE(IngridaB @ 2009 03 10, 17:09)
Varvinau seilę,varvinau............Nu jūs man sakykite,pas mane irgi daug gėlių,nu neauga taip vešliai.Manau čia pilama daug trąšų?O taip tikrovėje,kai dirbi atleki nebežinai už ko griebtis ir čia ir čia jau žolė želia............

Pailsėti belieka tik pasvajoti.Tai ir tos gėlės arba auga,arba išnyksta?Tiek turėjau veislių samanėlių,kažkaip nebelikdavo laiko jas retinti,tai kitos nustelbė lepesnes.Nieko nebeliko iš mano samanėlių.

Prie prūdo buvau pasidariųsi kaip ir alpiniariumą,tai vienos gėlės užgožė kitas.NEBESPĖJU visko aprėbti.Arba mano norai dideli.

Čia žiūrėk reikia braškes jau ravėti,nes želia kaip rupūžės.

Čia daržas baigia apželti,arba šiltnamiai laukai.Nu kur tu žmogau gali viską spėti apžioti? Nors vistiek laukiu pavasario.
va va,zinomas jausmas,uztai mano nuomone,gal ir nereikia tiek plesytis vienam zmogui ir buti "visu galu meistru".man ir daug kas sako,kad tai kaip,kaime gyveni,savo darzoviu neprisiaugini?nu nelimpa man tas darzas nelimpa

,man geriau geles,ir kai ties vienu susikoncentruoji,tai ir rezultatas kitoks.plius,kad neturim kur ziema visu geriu sandeliuoti,tai sakau,tik darbas per niek nueina,nes puse ismest reikia susalusiu ar supuvusiu.
QUOTE(crema @ 2009 03 10, 19:51)
mum irgi kieme viskas tinka
p.s. nors aš visvien neįsivaizduoju KAIP galima viską taip susitvarkyti
svajoniu svajone,tureti tokius geletus plotus

,tada jau pienes manes netenkintu
QUOTE(Mergelė @ 2009 03 10, 20:29)
Kurioj vietoj Jūsų sodyba Alytaus r.?
Likiskeliu km.na,bet cia tik mes su SB taip pamanem,kad gal parduos ir butu gerai kaimynus darbingus gauti

bet yra dar jo sugyventine,nors ji tipo sake,kad kaime tikrai negyvens,bet jei ko kitaip nesugalvotu
QUOTE(relija @ 2009 03 11, 10:12)
Laba rytą labą rytą,
pas mus apylinkėse prasidėjo morčius, ruja ir visi kiti gėriai.... Prieš porą dienų perbėgo per kaimą kalė

Tai dabar visos seniūnijos šunys eina tuo taku

Kai pagalvoji - košmaras, vargšai padarėliai...... O mūsiškiai nenurimsta niekaip irgi.... vargšeliai... ir mes vargšeliai, nes tvora dar nebaigta tverti, negalim vienų į kiemą išleist, kad kokia drakė neįvyktų - va jums ir pavasaris. Prisikarksėjau
oi pazistama situacija.pas mus ne nepradeta tverti,o suo visu cielu triju metu vokieciu aviganis

.tai ne tik del ruju turim saugot,bet,kad ir ko neisgasdintu.nors ,taip sakant,jis ir gerietis .uztai dazna karta vargsui reik aptvare kankintis
DEL PLEVELES,kiek zinau,ne vien braskems gerai.jei kas isirengdineja jau pastovius gelynelius,tai net ir ten galima ja naudoti,kad maziau ravejimu butu,ypac,jei dar mulcu ant virsaus tam tikrus plotelius apipilt reikia.ja deda dviguba,tai po ziemos ji tikrai nesutrukineja
na,o del purskimo FEIRIU,tai velgi,manau nepurski tokiom dozem,kad imtu ir pakenktu zmogui.nu netikiu,kad tiek ten ima ir iki gumbu nukeliauja tos trucies.nors tiesa sakant as isvis net paciais chemikalais purkstu darzoviu nesibijau

o pas mus ant kiemo vos ne pelkynas

ir va zmogau,norek naturalumo,kad butu zolyte,tai,kad pavasari,pescias uzklimpt gali,o dar gi suo padrapokuoja gerai