Ambrozija
2003 07 17, 03:41
Vis dazniau ir dazniau suku sau galva, kuo reikes vaika uzimti, kai paaugs. Gal tada neuzkibs ant narkotiku, alkoholio, nesitryns su "chabra" naktimis.
Ir vis pagalvoju, gal geriau tada "pasinesa" i sporta ???
Pradejau dometis sporto rusimis ir atradau keleta patarimu, kaip pasirinkt pagal vaiko amziu:
Plaukimas, sportinė ir meninė gimnastika nuo 7-8-erių metų;
Tenisas 7-10 metų;
Dailusis čiuožimas 8-9-erių;
Kalnų slidės, šuoliai į vandenį, šuoliai su slidėmis nuo tramplino 9-10 metų;
Bėgimo slidės 9-12 metų;
Lengvoji atletika, buriavimas, futbolas 10-12 metų;
Krepšinis, tinklinis, akrobatika, vandensvydis, ledo ritulys 11-12 metų;
Fechtavimas, žirgų sportas, irklavimas, šaudymas 12-13 metų;
Boksas ir visos imtynių rūšys 12-14 metų;
Dviračių sportas 13-14 metų;
Ritmika (aerobika, skirta vaikams) 6-7-erių;
Aerobika (kartu su suaugusiais) nuo 12 metų;
Treniruoklių salė: vaikinams nuo 12 metų (būtina trenerio priežiūra), mergaitėms nuo 14 metų.
Mes irgi galvojam, kad leisim savo vaika sportuot. Kadangi turim dukryte, manau butinai reiks leist sokti. Juk tai ugdo grazia laikysena, eisena, grakstuma. Vyras labai nori dukra leisti i fechtavimasi... [smiley=duel.gif] tiesiog alpsta nuo sios idejos... :P Jo nuomone, mergaitei tai labai naudinga ir gracija, ir reakcija. Paziuresim, ko ji pati labiausiai nores. Bet sportuoti vaikams bet kuriuo atveju naudinga, tik reikia parinkti tinkama sporto saka :D
*Varlė*
2003 07 17, 18:52
Savo angeliukui net nežinau kokią sporto rūšį reiks pasiūlyti. Jis visada pilnas energijos, nenurimsta vietoj. Jau dabar pastebim, kad gerai šoka, bando dainuoti, sportuoja (visas į mane ir vyrą). Tikiausiai reiks bandyti derinti kelis dalykus. Tik baisu, kad nepadauginčiau ir neapsunkinčiau savo mažiaus. Norisi, kad nebūtų parduota vaikystė.
lengvute
2003 07 18, 00:09
Vikšreli, o kažin, gal žinai, nuo kada vaikams geriau riedučius pirkt, kada jau sugeba važinėt ???Mačiau yra visai nedidelei kojytei, o po to galima, kojai vis augant, tuos ratukus praplatint :
Ambrozija
2003 07 18, 19:51
| QUOTE |
Vikšreli, o kažin, gal žinai, nuo kada vaikams geriau riedučius pirkt, kada jau sugeba važinėt ???Mačiau yra visai nedidelei kojytei, o po to galima, kojai vis augant, tuos ratukus praplatint : |
Net nezinau :
. Reiketu ant pakuotes pasiziureti
. Svarbu, kad vaikas jau moketu tvirtai ant koju stovet ;D
Springlet
2003 07 30, 23:17
Teisingai, Viksreli, sakai, jau geriau sportas. Mane pacia i baseina uzrase 6 metu, manau, kad teisingai pasielge, nes ismokau plaukti
Saviske penkiamete nuvedziau i "Graciju studija" ;) graziai vadinasi :) Jai ten patiko ir sake kitais metais irgi lankys.
Ji pati savo noru ismoko ciuozti su paciuzomis, dabar nupirkom rieducius, tik kol kas apsaugu neturim, tai vazinejames tik namie :)
Is savo patirties galiu pasakyti, kad labai svarbu koks vaiko treneris ar jam gera su juo ir visai nera butina siekti profesionaliu rezultatu, juk svarbiausiai sveikata
I sportinius sokius vaikucius priima jau nuo 4 metuku.
Springlet
2003 07 31, 23:52
| QUOTE |
| I sportinius sokius vaikucius priima jau nuo 4 metuku. |
Taip anksti? O tu saviskius leidi? Ar patinka?
alvinija
2003 08 01, 00:21
Aš kai pagalvoju na ir ko manęs mama nevertė į kokią tai aktyvią veiklą įsitraukti - būčiau sau dabar kokia šokėja ar gimnastė....
Savo sūnų būtinai "versiu" sportuoti ar šiaip kuo aktyviu užsiimti. Versiu čia nelabai tinka, bet kito žodžio nerandu...
| QUOTE |
Taip anksti? O tu saviskius leidi? Ar patinka? |
Maniskiui dar tik 2 metukai, bet as pati sokau nuo 4m. sportinius sokius, tai man labai labai patiko. Jeigu sugalvotum vesti tai geriausia pas Visockus i Ratuto. Tikrai labai gerai paruosia vaikucius, daug konkursu, daug keliauja. Pasiziurek adresu www.ratuto.lt
Mano dukrai vasari bus 5 metai. Jinai jau antri metai lanko Petreikio sokius. (mokytoja ateina i darzeli du kartus per savaite) ir nuo sio rudenelio du kartus per savaite vezioju i sporto kluba, kuri pati lankau. Ten yra mergaiciu grupe, kurioje treniruojami raumenukai, kad nesulinktu ir t.t. Sokineja kaip varlytes, daro zvakutes... Manau kad uzteks jai to uzimtumo, jei nores dar ka nors lankyti...ziuresim.
O koks tai sporto klubas jei ne paslaptis?
Antilope, Zveryne yra.
As tai galvojau pradeti vesti savo vaikiuka i vaiku ir jaunimo centra i baseina. Ten yra organizuojamos grupes, kur vaikiukai buna kartu su vienu is teveliu. Bet kai pasidomejau, kad tai vyksta viena karta per savaite ir kainuoja po 20 Lt. kazkaip ir atsigalvojau :( Todel nusprendziau dar palaukti kokius metelius, kol paaugs. Tada ziuresiu, kuom cia jam uzsiimti.
;D ;D ;D taip va ka reiskia atsilikt nuo gyvenimo ir be neto sedet ;)
tema super!
tik pastabele tokia del menines gimnastikos, jeigu rimtai uzsiimt tai nuo 5, veliausiai nuo 6 m pradet reikia.
Springlet, Mazge mano gi irgi ten pat lankosi kur ir jusu
O kokios kainos Antilopej? Kokios kainos Petreikio sokiuose? Kokiu paros metu, dienomis vyksta? Labai susidomejau, maniskei 4 metukai, ji labai judri, matau, kad jai truksta tokio tipo uzsiemimu. Tik tikriausiai tai labai brangus malonumas...
Springlet
2003 12 05, 11:07
| QUOTE (kri @ Ketvirtadienis, 04 Gruodžio 2003, 7:29) |
| O kokios kainos Antilopej? |
Vienas kartas 10Lt, jei neateini(susirgai), tai moketi nereikia, labai patogu. O uzsiemimas mergaitems dabar buna sestadieniais 10val

Siulau pabandyti, maniskei, tai labai patinka
Noreciau paklausti, gal kas zinote apie vaiku savygynos pamokas?
Viena ausim girdejau, kad tokios yra prie kazkokios sporto mokyklos, dar kazkas panasaus prie stoties yra

.
Gal kas bande, gali parekomenduoti? Kiek zinau, tokiose mokyklose vaikus moko, kaip elgtis, jei tenka susidurti su itartinais suaugusiais, jei bando pagrobti, kaip saugiai vaikscioti vienam gatvemis, kieme... Aisku, ir gintis fiziskai ismoko- kaip galima mustis, kaip ne, kaip isvengti smugiu...
Maniske pypliuke sesiamete mustis nemoka, o kartais oi kaip reiketu. Na, kai atsiranda koks degradas ir lodorius seimos

, kuris snabzda i ausi visokias slykstynes (koks 8- metis, vyresnes klases), ar pastumia, tai man pries akis iskyla rozine svajone: mano maziuke uzlauzia tokiam bukam stiebui ranka, spiria i tarpukoji ir sako- dar bandysi listi prie manes ar mano draugiu - blogai baigsis:D .
Na, uzsisvajojau

. Bet tikrai noreciau, kad mano vaikai moketu apsiginti. Manau, jie neturi ne akimirkos kenteti del kitu tevu nesugebejimo savo vaikus aukleti. Ir ne tik nuo vaiku ismoktu gintis, ir nuo nesveiku suaugusiu taip pat. Ka manot?
visiskai sutinku.
musu giminaitis (jam kokie 7 metai) siemet pradejo lankyti Antaklny kazka panasaus - labai patenkintas (na, ten berniukas tik...)
Kie patsimenu, tokie uzsiemimai vyksta vidurinese mokyklose, gal buvusiuose moksleiviu rumuose dar butu - ten daug bureliu visokiu...
vis tiek nieko konkretaus neparasiau
cini-mini
2004 01 09, 13:37
| QUOTE (mazge @ 2003 10 30, 17:14) |
| QUOTE |
O koks tai sporto klubas jei ne paslaptis?
|
Antilope, Zveryne yra.
|
O tu su treniruokliais ar i kuno modeliavima eini(atrodo taip vadinosi, kai praeitais metais lankiau).Jei i kuno modeliavima, tai pas kokia trenere dazniausiai eini ir kuri labiausiai patinka, kai veda uzsiemimus?
Vaivilute
2004 03 25, 16:23
| QUOTE (mazge @ 2003 10 30, 02:42) |
| du kartus per savaite vezioju i sporto kluba, kuri pati lankau. Ten yra mergaiciu grupe, kurioje treniruojami raumenukai, kad nesulinktu ir t.t. Sokineja kaip varlytes, daro zvakutes... |
o kur Kaune panasu uzsiemima galima rasti ?
vyras_Sau71
2004 03 27, 18:18
Kas zinot Kaune uzsiemimams bureliu ar klubu kur rasti?
Ir ka patartumete berniukui 4 metu?
ChikuRaku
2004 03 27, 18:43
Na dar yra sportas
nuo 3 menesiu kartu su mamomis Olimpyc gyme

Gera pradzhia - puse darbo
Vaivilute
2004 03 29, 15:44
| QUOTE (ChikuRaku @ 2004 03 27, 17:43) |
Na dar yra sportas nuo 3 menesiu kartu su mamomis Olimpyc gyme Gera pradzhia - puse darbo |
tai cia Vilniuj turbut, o Kaune kas ka zinot ?
Mes su dukra 4,5 m buvom Linijoj - koreguojanti manksta nugarai vaikams.
Naudinga, aisku, tik vaikui nuobodoka. O dar vedancioji nelabai maloni ...
mergaitems kaune yra menine gimnastika, koordinaciu nezinau, bet galima paieskoti turetu buti gimnastikos sporto mokykla, jeigu domintu galeciau savo dukros treneres paklausti ka ji kaune rekomenduotu, ji federacijos prezidente turetu zinot
dar kiek zinau yra sporto klube Titanas berniukam, o gal ir mergaitems treniruotes kovos menu, ar kazko ten panasiai, tik nezinau kuo keliu metu
dar ciuozimas ledo arenoje yra maziukams..
P.S. o manksta vaiko nugarai galima kartu su vaiku ir namie padaryti ir labai linksmai, nieko ten ypatingo

arba kartu presui arba tuos paciu atsispaudimus daryti

ot buvo juoko kai vaikai pasakojo kad jie daugiau uz mamyte presiui padaro

ir daugiau uz klases berniukus
manau reiks Liepa-Marija pradet leisti i sokiu pamokas(nes labai jau megsta strikinet pagal muzika),tik nzn kur tokius mazius moko sokt
tai va viska suzinojau apie sportus Kaune.
Yra mokykla, vadinasi Kauno centro sporto mokykla
adresas Misko 1A, ten yra ir menine ir sportine gimnastika, stiprus krepsinis, baseinas atrodo, dar kazkas. Gali lankyti ir berniukai ir mergaites, skirtingo amziaus.
kadangi klausinejau apie menine gimnastika, tai sake kad yra daug stipriu treneriu, kiekviena treniruoja tam tikro amziaus mergaites, zodziu kita informacija tel 423087 (p. A. Simonaviciene)
tiramisu
2005 05 25, 10:08
QUOTE(Iva @ 2004 04 15, 20:35)
tai va viska suzinojau apie sportus Kaune.
Yra mokykla, vadinasi
Kauno centro sporto mokyklaadresas Misko 1A, ten yra ir menine ir sportine gimnastika, stiprus krepsinis, baseinas atrodo, dar kazkas. Gali lankyti ir berniukai ir mergaites, skirtingo amziaus.
kadangi klausinejau apie menine gimnastika, tai sake kad yra daug stipriu treneriu, kiekviena treniruoja tam tikro amziaus mergaites, zodziu kita informacija tel 423087 (p. A. Simonaviciene)
As rekomenduoju jei i menine gimnastika,tai geriau leist 5-6 metu,nes kas veliau(kaip kad atsitiko mano dukrai)tai jau nepriima i A kategorija,o tai isijautusiai mergaitei labai skaudu.B kategorija tai ten del grakstumo,laikysenos ir t.t.,o A kategorija tai siekiant aukstumu su visais lankstumais.
nuodeme
2005 06 20, 15:41
Aš savo mažę vedžiojau į muzikos pamokėles. Jai labai patiko. Ji pas mane tikras gyvsidabris, tai labai tokie užsiėmimai į naudą. Netgi galvoju, gal ir kokiu sportu galėtų užsiimti, bet niekur neradau jokių skelbimų, kur tokius mažiukus priimtų...
Jei vaikas pamegs sportuoti nuo mazu dienu, vadinasi jis neaptings kai paaugs
*Julyte*
2005 08 14, 01:49
sveikos, mamytės, mano Lorenas irgi gyvsidabris 4m, gal kas žino kur kokį sportą galima lankyti Klaipėdoje?
*Julyte*
2005 08 17, 01:00
Klaipėdietėėėėės kur jus?
QUOTE(nuodeme @ 2005 06 20, 15:41)
Aš savo mažę vedžiojau į muzikos pamokėles. Jai labai patiko. Ji pas mane tikras gyvsidabris, tai labai tokie užsiėmimai į naudą. Netgi galvoju, gal ir kokiu sportu galėtų užsiimti, bet niekur neradau jokių skelbimų, kur tokius mažiukus priimtų...

Labas, Jei norite sužinoti apie dvimetukų ir kiek vyresnių mažylių kūno kultūros (sporto) užsiėmimus Kaune galite rašyti almakisieliene@takas.lt
Labas,Chilli, gal tai mes ir buvom.Šiaip tai mes pradedam sportuoti su maždaug dvimetinukais. Almutė
Mano pirmokėlis dabar,tai tiek visko nori lankyti krepšinį,sportinius šokius,na žodžiu kas ką pasiūlo

Vasarą tarėmės kad lankys baseiną,bet dabar jau nežino ko jam reikia.
Bet turim maža problemėle,reikia pakoreguoti laikysena,kaip čia kažkas minėjo,kad galima daryti pratimukus namie,gal kas žinote kokius.Ir kokios sporto šakos mums padėtų,svarbiausia kad nepakenktų.Man rodos,kad krepšinis nelabai tiktų.Gal kur būtų galima pasiskaityti inete
Dėl laikysenos nueikit pas vaikų ortopedą (pasiklausinėk Kaune kur geresnis, Vilniuj, tai pas Saniuką

), labai gražiai parodo kokius, kaip ir kiek pratimukų daryti namuose. Parodo kaip taisyklingai su hanteliais mankštintis.(tik ne už dyką, aišku

)
O baseinas būtų labai super

Bet aišku normalios treniruotės, o ne turkštis kokiam varlinyke. Girdėjau Kaune sporto mokykloj tik 20 lt/mėn
QUOTE(Motina @ 2005 09 11, 07:51)
Dėl laikysenos nueikit pas vaikų ortopedą (pasiklausinėk Kaune kur geresnis, Vilniuj, tai pas Saniuką

), labai gražiai parodo kokius, kaip ir kiek pratimukų daryti namuose. Parodo kaip taisyklingai su hanteliais mankštintis.(tik ne už dyką, aišku

)
O baseinas būtų labai super

Bet aišku normalios treniruotės, o ne turkštis kokiam varlinyke. Girdėjau Kaune sporto mokykloj tik 20 lt/mėn

O konsultacija pas daktara,kiek maždaug kainuotų,pasiūlė man į ortopedinį Kaune apsilankyti.Gal kas buvot,gal kokį daktara ten žinot?
Žinau, kad Vilniuj 50 lt į vokelį davė

Bet buvo jo darbo vietoj, klinikose, beto kol konsultavo tai juk nežinojo kiek duos
Manyčiau neoficialiai 20 lt pilnai pakanka.
Jurevaga
2005 11 24, 17:30
QUOTE(Jurevaga @ 2005 11 24, 16:30)
Ledo arenoj

Daugiau kaip ir nežinau kur dar danga gali būti.
Vaidulė
2006 01 12, 11:34
Gal galit išduot paslaptį, kur jau nuo 2m būtų galima vest berniuką sportuoti Kaune?????? Rašiau čia nurodytu meilu vienai forumietei, bet jokio atsakymo negavau
O labai noriu kur nors savo nenuoramą įtaisyt, kad išsikrautų
maniskiai zaidzia lauko tenisa(nuo 4 metu), o kadangi abu berniukai - siek tiek veliau leisim i karate
Kaune dailuji ciuozima galima lankyti " Ledo arenoje", ausros 42. Naujokam treniroutes buna pirmadieniais(18val), penktadieniais (17 val) ir sestadieniais(apie 10 val). Dirba su naujokais 5-6 treneres.Siuliciau kreiptis pas trenere EDITA!!!
treneris
2006 02 20, 09:35
QUOTE(norge @ 2003 12 05, 14:13)
Noreciau paklausti, gal kas zinote apie vaiku savygynos pamokas?
Viena ausim girdejau, kad tokios yra prie kazkokios sporto mokyklos, dar kazkas panasaus prie stoties yra

.
Gal kas bande, gali parekomenduoti? Kiek zinau, tokiose mokyklose vaikus moko, kaip elgtis, jei tenka susidurti su itartinais suaugusiais, jei bando pagrobti, kaip saugiai vaikscioti vienam gatvemis, kieme... Aisku, ir gintis fiziskai ismoko- kaip galima mustis, kaip ne, kaip isvengti smugiu...
Maniske pypliuke sesiamete mustis nemoka, o kartais oi kaip reiketu. Na, kai atsiranda koks degradas ir lodorius seimos

, kuris snabzda i ausi visokias slykstynes (koks 8- metis, vyresnes klases), ar pastumia, tai man pries akis iskyla rozine svajone: mano maziuke uzlauzia tokiam bukam stiebui ranka, spiria i tarpukoji ir sako- dar bandysi listi prie manes ar mano draugiu - blogai baigsis:D .
Na, uzsisvajojau

. Bet tikrai noreciau, kad mano vaikai moketu apsiginti. Manau, jie neturi ne akimirkos kenteti del kitu tevu nesugebejimo savo vaikus aukleti. Ir ne tik nuo vaiku ismoktu gintis, ir nuo nesveiku suaugusiu taip pat. Ka manot?
pasiulymas butu leisti vaika i dziudo treniruotes, mergaitems tai priimtina dvikovinio sporto saka.
Gal norite leisti vaikus lankyt plaukimo treniruotes. As pati esu plaukimo trenere dirbu Kaune Silainiu baseine. Treniruotes vyksta pirmadieniais, antradieniais, ketvirtadieniais nuo 8 iki 9.30. kaina vienam menesiui 21lt. mano kontaktinis e-mailas zarija@one.lt del detalesnes informacijos. tai pat galit skambinti telefonu: 8-655-85224.
Inguten
2006 07 20, 14:18
QUOTE(Lapas @ 2006 01 14, 19:39)
maniskiai zaidzia lauko tenisa(nuo 4 metu), o kadangi abu berniukai - siek tiek veliau leisim i karate

Lyg supratau, kad Kaune lankote lauko tenisa?

Ar vyksta grupiniai uzsiemimai ar individualus? Kur?
Ritulka
2006 08 01, 11:23
Kviečiu 1992-1998 m gimimo vaikus į lengvosios atletikos treniruotes nuo rugsėjo mėn. Kaune l.a. manieže Aušros 42. papildoma info tel.860091519, arba galite rašyti į AŽ.
mamule1
2006 08 10, 13:36
Sūnus labai aktyvus, iš lauko negali parsivaryti, o ten žaidzia fulę su draugais, net įėjęs i kambarį spardo kamuolį į sieną, o pas mus tokių maziukų niekur nenuvesi.
Kvieciu vaikus lankyt plaukimo treniruotes. As pati esu plaukimo trenere dirbu Kaune Silainiu baseine. Treniruotes vyksta pirmadieniais, antradieniais, ketvirtadieniais nuo 8 iki 9.30. kaina vienam menesiui 21lt. mano kontaktinis e-mailas zarija@one.lt del detalesnes informacijos, tai pat galit skambinti telefonu: 8-655-85224.
Vaidulė
2006 09 06, 21:18
O kas kur kviečia 3mečius ??????????????

Laukiam žinių
Vaizele
2006 11 29, 22:22
Gal kas patartų greitai būsimam penkiamečiui berniukui kokį sportą Vilniuje? Neturi vaikas kur energijos dėti. Matyt ten darželyje prižiūri, kad visi ramiau būtų, tai namie prasideda... net stogas kilnojasi. Tegu išsilieja ir stiprėja. Gal kas turit kokių patarimų?
SuperBaba
2007 06 29, 21:18
QUOTE(Vaidulė @ 2006 09 06, 21:18)
O kas kur kviečia 3mečius ??????????????

Laukiam žinių

Butu smagu, kad kas 3mecius priimtu
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.