Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Klasikinės virtuvės
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
mikuotuke
Stai apie tokias ir panasias virtuves diskutuosime toliau.... ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

...Juk klasika nesensta wub.gif
net ir virtuveje! thumbup.gif
elitarai
user posted image
pasilieku prie sios,nes SMEG yraSMEG smile.gif
Kashaya
QUOTE(elitarai @ 2009 03 06, 14:54)
pasilieku prie sios,nes SMEG yraSMEG smile.gif
*

Puikus pasirinkimas smile.gif
elitarai
user posted image
15lt.

user posted image
21lt
kurios grazesnes?
Kashaya
QUOTE(elitarai @ 2009 03 06, 16:01)
user posted image
15lt.

user posted image
21lt
kurios grazesnes?
*

Man asmeniškai pirmos, be raštų smile.gif
elitarai
ir as linkstu prie ju smile.gif
Ringa,jau savaitgaly laukiame nors mazulelio kampelio jusu virtuves,cia mes nesikandziojame tongue.gif ,visos suprantame,kad tik pilnai apstacius virtuve ir visa kita,ji ygaus visai kitoky grazu vaizda ax.gif ,nepakartojama tongue.gif juk tokios virtuves amzinai grazios.Visa tehnika emiau smeg,ai irnesakyk.gif ka cia smulkintis-MB taip pasake rolleyes.gif
mikuotuke
o kazin, nera lygiu klasikiniu virtuves maisytuvu? blink.gif gal kas radote, nes as internete ieskojau ieskojau.... doh.gif
noretusi paprastesnio, lanku lenkto i apacia unsure.gif
Kashaya
QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 06, 18:23)
o kazin, nera lygiu klasikiniu virtuves maisytuvu?  blink.gif  gal kas radote, nes as internete ieskojau ieskojau....  doh.gif
noretusi paprastesnio, lanku lenkto i apacia  unsure.gif
*

Tokio?
user posted image
Iriska
QUOTE(Shania @ 2009 03 05, 11:33)
Paziurek www.denzis.lt, ten sioks toks pasirinkimas yra, na ir kainos zmoniskos.
O virtuve - pasakiskai grazi thumbup.gif
*

Na sorry,bet cia nepasirinkimas ir kainos zveriskos. blink.gif
Kodel neuzsakius per tarpinikes is JAV:
http://www.overstock.com/search?keywords=f...hType=HP_Header

Pasirinkimas milziniskas, kainos (beje perjunkite prie veliavos, kad butu US) labai ivairios. Pristatymas jeigu lektuvu 13usd/kg, jeigu laivu 5usd/kg berots.

mikuotuke
QUOTE(Kashaya @ 2009 03 06, 18:28)
Tokio?
user posted image
*

va, labai panasus kad butu, tik dailiu lanku i apacia ziuretu (sis truputi kilsteltu galu) - as tokiu ieskojau, taciau tik labai siuolaikiski... verysad.gif o su vienu ciaupu gal yra blush2.gif kazkaip... hm... kad nebutu 2 rankeneles (zinau, bus ne visai klasikinis) verysad.gif
elitarai
user posted image
nu sitas wub.gif tik 211 doleriu.Bet ar patikima?ir jeigu pas mane VISA eurais,tai jie perkeicia y dolerius?o jus pati ar siuntetes kanors?
mikuotuke
http://www.overstock.com/Home-Garden/Fonta...85/product.html
va, grazu wub.gif o kaip tokio tipo rankeneles - tik silta arba salta vandeni leidzia? blink.gif as zalia tame reikale blush2.gif
kristina-buziene
QUOTE(elitarai @ 2009 03 06, 16:01)
user posted image
15lt.

user posted image
21lt
kurios grazesnes?
*

Gražu pažiūrėti į gėlėmis dekoruotas rankenėles , bet renkantis imčiau pirmasias smile.gif
Iriska
QUOTE(elitarai @ 2009 03 06, 21:05)
user posted image
nu sitas wub.gif tik 211 doleriu.Bet ar patikima?ir jeigu pas mane VISA eurais,tai jie perkeicia y dolerius?o jus pati ar siuntetes kanors?
*

Principas toks, kad yra zmogus USA kuris turi cia Hansa saskaita arba seb. Jis uzsako preke, tada kai jinai buna jau pas ji, pasveria ir paraso jums kiek reikia pervesti. Nieko sudetingo.
Nueikite i "internetines parduotuves" http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showforum=139
ir nustebsite kiek zmoniu ten rengiasi nuo galvos iki koju ir koks milziniskas skirtumas kainose. unsure.gif Tiesiog pasirinkite tarpininke ir viskas mirksiukas.gif

Kashaya
QUOTE(elitarai @ 2009 03 06, 21:05)
[Bet ar patikima?
*

Elitarai, per tarpininkes gali pirkti be baimės smile.gif
Daaaug esu per jas pirkusi, taip kad pirmyn svajonių krano link biggrin.gif
ginava
QUOTE(elitarai @ 2009 03 06, 16:10)
Visa tehnika emiau smeg,ai irnesakyk.gif ka cia smulkintis-MB taip pasake rolleyes.gif
*

Teisingas pasirinkimas thumbup.gif pas mane Smeg orkaite, indaplove ir indukcine kaitlente.
Rankeneles rinkciausi pirmasias mirksiukas.gif na ir kainos ju, nemenka suma susidaro susumavus visas, nera kur nei pataupyti, jei norisi kokybes ir grozio ax.gif

QUOTE(Iriska @ 2009 03 06, 19:34)

Jau geriau neit i si puslapi, pamatai koks gausus pasirinkimas, kainos zemesnes, pyktis ima doh.gif smile.gif juk rizika yra, kad preke netiks.
Narsiau internete, ieskodama baro kedziu, ech kokius grozius galima butu parsisiusti is JAV ax.gif , bet dar paieskosiu pas mus.

Gal jus uzmatete kur didelis pasirinkimas baro kedziu g.gif

Stebukle, ringa lauksim fotoreportazu smile.gif 4u.gif
Kashaya
QUOTE(ginava @ 2009 03 07, 10:24)
juk rizika yra, kad preke netiks.
*

Peržiūrėjau overstocke kraniukus, nugis puikių variantų radau. Tik dabar įdomu, ar gali amerikanskas kranas netikti? Nesuprantu aš tų pajungimo subtilybių, bet labai įdomu.
Jei žinočiau, kad tinka, rizikuočiau rolleyes.gif
elitarai
ir as bijau,kad gali netikti,parsisiusti -na nezinau,nebandziau,tai ir nerimtai rodosi,bandysiu per ten gyv.drauge gal,bet ar atitinka visi galai -laidai g.gif ,jeigu netiks unsure.gif
Stebukle
QUOTE(ginava @ 2009 03 07, 10:24)
Stebukle, ringa lauksim fotoreportazu  smile.gif  4u.gif
*

mano baldu rankeneles smile.gif
user posted image
http://i22.photobucket.com/albums/b349/gre...ai/DSC09798.jpg
o cia virtuves belekokia nuotrauka.
http://i22.photobucket.com/albums/b349/gre...ai/DSC09796.jpg
(truksta plintusu, truksta paveikslo ant sienos prie stalo, truksta normaliu rubu langams, buitines technikos, todel bendras vaizdas netoks koks turi but)
elitarai
user posted image
grozis aplink langa,tokio kazka panasaus ir as darausi rolleyes.gif
Žanė
QUOTE(elitarai @ 2009 03 08, 19:36)
user posted image
grozis aplink langa,tokio kazka panasaus ir as darausi rolleyes.gif
*

manau kad viruvės baldininkai karnizą gali tokį padaryti ax.gif

ar merginos kuri nors gaminotes pas Reval baldai? 4u.gif
esmė tame, kad ieškau gamintojo, kuris gebėtų pagaminti lenktas kampines spinteles. o iš lietuviškų radau tik Reval.
visi tie itališki Scavolini ir pan. tai kainos ranką nukanda doh.gif
elitarai
pabandyk,, pjuvena,,jie Kaune,bet vaziuoja visur.o ir daro graziai viska,man rode savo dirbtuvese visokiu pavyzdziu ax.gif gundausi ir klasikiny miegamo komplekta darytis.
Rytine Kava
ZANE, nu super thumbup.gif . As visu langu taip noreciau rolleyes.gif . Amerikoj daug kas daro visus langus taip.

STEBUKLE, o kodel apacia daret balta?
Nepyk, bet kazkaip vysnine spalva su balta apacia, baltu stalvirsiu ir balta buitine technika kazkaip.... labai dideli du kontrastai ax.gif
Stebukle
QUOTE(Rytine kava @ 2009 03 09, 00:46)

STEBUKLE, o kodel apacia daret balta?
Nepyk, bet kazkaip vysnine spalva su balta apacia, baltu stalvirsiu ir balta buitine technika kazkaip.... labai dideli du kontrastai  ax.gif
*

as nepykstu, idomu isgirst nuomone is salies wink.gif
ten nera baltos spalvos, ten visur rusva(o spinteles raudonmedzio spalvos). balta tik buitine technika.
Žanė
o aš noriu pasigaminti klasikinę virtuvę kombinuotą su modernu... kažkaip taip va. pvz dėti klasikinės virtuvės fasadą, derinti su modernia buitine technika, dėti modernes (gal įleistas) rankenėles... šalia tokios virtuvės derinti masyvų klasikinį valgomojo stalą o prie jo modernias metalo kėdes...
žodžiu, galvoje turiu viziją... o kaip realybėje bus nežinau blush2.gif
gal kas matėt gyvų pavyzdžių ar foto matėt? smile.gif
elitarai
Na nutilo musu temele ax.gif Pas mane buitine tehnika supirkta,sestadieny montuos jau,o tai reiskia,kad pasirodymas netoli mirksiukas.gif RINGA ,o kaip jusiske virtuve laikosi?vis pagalvoju rolleyes.gif
ringa
QUOTE(elitarai @ 2009 03 17, 10:26)
Na nutilo musu temele ax.gif Pas mane buitine tehnika supirkta,sestadieny montuos jau,o tai reiskia,kad pasirodymas netoli mirksiukas.gif RINGA ,o kaip jusiske virtuve laikosi?vis pagalvoju rolleyes.gif
*

MB surinkinėja, tai ilgai trunka doh.gif
mikuotuke
o mes laukiam nesulaukiam, tema tuscia, laukiam foto ir atsilepimu hihihi.gif
Gazelė
Nors man virtuvės reikės tik po metų, bet planą jau dabar braižausi, nes vedžioja name elektrą ax.gif . Tirpstu nuo klasikos wub.gif ... Noriu senovinės virtuvės su gražiu gartraukiu. Iš daug paveiksliukų esu išsirinkusi detales. Smagu kai vis merginos įkelia nuotraukų, pasisemi idėjų drinks_cheers.gif . Man patiko šios virtuvės dizainas. Tik gartraukį daryčiausi kitokį 4u.gif .
user posted image

Rytine Kava
QUOTE(Gazelė @ 2009 03 23, 13:58)
Nors man virtuvės reikės tik po metų, bet planą jau dabar braižausi, nes vedžioja name elektrą ax.gif . Tirpstu nuo klasikos wub.gif ... 

Tik po metu unsure.gif , galvojau greiciau.........
Kur zadat daryt virtuvini ar dar nezinot?
As irgi cia seile varvinu pastoviai rolleyes.gif
Mojito
Pavyzdukas

user posted image
une
QUOTE(Žanė @ 2009 03 09, 23:09)
o aš noriu pasigaminti klasikinę virtuvę kombinuotą su modernu... kažkaip taip va. pvz dėti klasikinės virtuvės fasadą, derinti su modernia buitine technika, dėti modernes (gal įleistas) rankenėles... šalia tokios virtuvės derinti masyvų klasikinį valgomojo stalą o prie jo modernias metalo kėdes...
žodžiu, galvoje turiu viziją... o kaip realybėje bus nežinau  blush2.gif
gal kas matėt gyvų pavyzdžių ar foto matėt? smile.gif
*

turetu buti super thumbup.gif
Gazelė
Mojito baldukai labai gražūs thumbup.gif .
Taip, Rytine kava, žadam tik po metų, nes yra saldus žodis krizė lotuliukas.gif . Na ir namas labai didelis + 90 kv. pagalbinis priestatas su pirtele mirksiukas.gif . Su dizainere bendraujame kas savaitę. O gaminsiu dar nežinau kur. Labai gražiai daro ir namudininkai. Dizainerė pavyzdį rodė bigsmile.gif . Noriu šviesios virtuvės ir tokio gartraukio apdirbimo:

user posted image

Mojito
QUOTE(Gazelė @ 2009 03 23, 19:18)
*

Aciu, idedu, kaip atrodo pilna komplektacija:

user posted image
elitarai
mano virtuve po truputy grazeja,buitine tehnika jau ymontuota.ispakavusi smeg orkaite patyriau lengva soka-rankeneles aukso spalvos doh.gif ,o uzsakiau matines spalvos, doh.gif cia jau firmos klaida,bet problema taisoma smile.gif rankeneles dazymo stadijoje ax.gif gartraukis dar laukia savo eiles,tad pasirodymas mano virtuves tik po menesio. rolleyes.gif
mikuotuke
elitarai, laukiam jau nekantriai biggrin.gif na, dar palauksim ax.gif
elitarai
Mojito,koks pas jus gartraukis?ar patenkinta esate?
Žanė
QUOTE(Mojito @ 2009 03 23, 16:23)
Pavyzdukas
*

QUOTE(Mojito @ 2009 03 24, 08:42)
Aciu, idedu, kaip atrodo pilna komplektacija:
*

Mojito, taip supratau, kad čia pirmoje foto jūsų virtuvė? biggrin.gif labai liuks. kas gamino, jei ne paslaptis (ir jei Lietuvoje)? Įdomu, ar jie lenktus fasadus gamina? g.gif ir kokia metro kaina išėjo?
4u.gif 4u.gif 4u.gif
giedre.v
Zane, man irgi patiktu tokia virtuve moderni klasika bigsmile.gif tai radau vienam psl kazka panasaus:

http://www.florida.it/it/cucine/index.php

ziureti, moderno/new castle smile.gif
ginava
QUOTE(elitarai @ 2009 03 25, 22:15)
mano virtuve po truputy grazeja,buitine tehnika  jau ymontuota.ispakavusi smeg orkaite patyriau lengva soka-rankeneles aukso spalvos doh.gif ,o uzsakiau  matines spalvos, doh.gif cia jau firmos klaida,bet problema taisoma smile.gif rankeneles dazymo stadijoje ax.gif gartraukis dar laukia savo eiles,tad pasirodymas mano virtuves tik po menesio. rolleyes.gif
*

Keistas sutapimas, mano smeg turejo buti su auksinem rankenelem, o gavau su matinem doh.gif bet is to dziaugsmo, tik po dienos susimasciau, kad kitokios jos spalvos blush2.gif
Nesupratau, o kas jums jas dazo g.gif
Mojito
QUOTE(elitarai @ 2009 03 25, 21:29)
Mojito,koks pas jus gartraukis?ar patenkinta esate?
*

Taip labai patenkinta, pucia tiesiai i lauka, eina kaip zveris.

QUOTE(Žanė @ 2009 03 25, 21:50)
Mojito, taip supratau, kad čia pirmoje foto jūsų virtuvė? biggrin.gif labai liuks. kas gamino, jei ne paslaptis (ir jei Lietuvoje)? Įdomu, ar jie lenktus fasadus gamina?  g.gif  ir kokia metro kaina išėjo?
4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

Taip. Gaminta svetur, kainos uz metra nezinau, nes daug dalyku susidejo.
elitarai
QUOTE(ginava @ 2009 03 26, 17:55)
Keistas sutapimas, mano smeg turejo buti su auksinem rankenelem, o gavau su matinem doh.gif bet is to dziaugsmo, tik po dienos susimasciau, kad kitokios jos spalvos blush2.gif
Nesupratau, o kas jums jas dazo g.gif
*

man dazo tas pats baldininkas ,kuris virtuve padare,jis visu galu meistras.na va ax.gif butumeme pasikeite smeg ir butu buve ramu biggrin.gif
VILIMA
smile.gif
pasiutele
Sveikos merginos 4u.gif
o kas darot klasikines virtuves,kaip su saldytuvu darot,taip statot ar montuojamus i baldus? ax.gif blush2.gif
Žanė
QUOTE(giedre.v @ 2009 03 26, 11:48)
Zane, man irgi patiktu tokia virtuve moderni klasika  bigsmile.gif  tai radau vienam psl kazka panasaus:

http://www.florida.it/it/cucine/index.php

ziureti, moderno/new castle  smile.gif
*

aha, gerulė. man graži scavolini gran relais. ji tokia kaip ir visiška klasikinė, tačiau su ja gerai derėtų ir moderni technika, ir modernūs šviestuvai, ir rankenėlės (čia tokios jau pamodernintos ir dėtos):
user posted image

QUOTE(pasiutele @ 2009 03 29, 21:09)
Sveikos merginos 4u.gif
o kas darot klasikines virtuves,kaip su saldytuvu darot,taip statot ar montuojamus i baldus? ax.gif  blush2.gif
*

įmontuojamus. dar yra tokie amerikietiški šaldytuvai dvigubi, tokie dalinai retro, tinka prie klasikinių. bet man labiau patinka įmontuoti, gal todėl, kad dabar turiu neįmontuojamą...
Rytine Kava
QUOTE(Žanė @ 2009 03 30, 00:18)
įmontuojamus. dar yra tokie amerikietiški šaldytuvai dvigubi, tokie dalinai retro, tinka prie klasikinių. bet man labiau patinka įmontuoti, gal todėl, kad dabar turiu neįmontuojamą...
*

Mes is Amerikos parsivezem ir saldytuva ir kt., darysim buitine technika neimontuota smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Gazelė @ 2009 03 23, 19:18)
Taip, Rytine kava, žadam tik po metų, nes yra saldus žodis krizė lotuliukas.gif . Na ir namas labai didelis + 90 kv. pagalbinis priestatas su pirtele mirksiukas.gif . Su dizainere bendraujame kas savaitę. O gaminsiu dar nežinau kur. Labai gražiai daro ir namudininkai. Dizainerė pavyzdį rodė bigsmile.gif . Noriu šviesios virtuvės ir tokio gartraukio apdirbimo:

Sviesios, tai kremines? O toks gartraukis apdirbtas man thumbup.gif , bet mes kadangi jau turim gartrauki, tai koki jau turim, tai ir desim toki biggrin.gif

As irgi sviesios spalvos noriu, bet i gelsvuma, tokios:

http://i327.photobucket.com/albums/k452/La...KC-PH-CO-LG.jpg

Idomu, o cia ta pati spalva g.gif :
http://i327.photobucket.com/albums/k452/La...ternutglaze.jpg
pasiutele
QUOTE(Žanė @ 2009 03 30, 02:18)
*

aciukas 4u.gif
elitarai
user posted image
rankeneles jau sumontuotos ax.gif

user posted image
orkaites rankeneles perdazymo stadijoje smile.gif

ornamentai is arciau rolleyes.gif
URL=http://www.radikal.ru]user posted image[/URL]
user posted image
Kashaya
QUOTE(elitarai @ 2009 04 02, 15:15)
*

Dar dar thumbup.gif thumbup.gif
Nu superiniai fragmentai rolleyes.gif
elitarai
bandau po truputy,nes krano dar nera,tai ir kriaukle netaip ziuresis mirksiukas.gif ,o ir dar prigalvojau ideju ir mano virtuve doh.gif pleciasi,ydomi baika-teta siulesi nusveisti purvinumus nuo virtuvinio hihihi.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.