Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: ----Mūsų virtuvės------
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Naujakurė
Tęsiame.... mirksiukas.gif

Daug gražių virtuvėlių

Alno programa

Papildyta:
Keliu savo kalusima cia 4u.gif

O kaip daryti su siukledeze jei kriaukle kampe? Susibraizem projektuka su meistrais,kriaukle numatem pries pat kampa ir kampine spintele numatyta dvieju dureliu suvarstoma.Bet dabar galvoju,kad gausis labai negerai kai reiks pastoviai darinet tas dvigubas dureles Tie lankstai ir taip nepasizymi patvarumu,o dar paslepta siuksine.....
X-iuke
QUOTE(Naujakurė @ 2009 03 05, 09:45)
Keli savo kalusima cia 4u.gif
O kaip daryti su siukledeze jei kriaukle kampe? Susibraizem projektuka su meistrais,kriaukle numatem pries pat kampa ir kampine spintele numatyta dvieju dureliu suvarstoma.Bet dabar galvoju,kad gausis labai negerai kai reiks pastoviai darinet tas dvigubas dureles  Tie lankstai ir taip nepasizymi patvarumu,o dar paslepta siuksine.....
*

ash kaip tik shiandien perzhiurejau firmu Blum ir hettich siulomas shiukshledezhes, musu kriaukle irgi kampe, bet mes palikome statu kampa, ish pradzhiu irgi planavome tas armonikos dureles ten det, bet pradejus svarstyt kaip bus su shiukshledezhe, dureles pakeitem paprastomis smile.gif
ir tu gali pirma apsizhiuret kokios tos pasleptos shiukshledezhes buna ir tada pasiprojektuoti ta savo kampa 4u.gif
jblmami
Ikeliu sena tema. Gal kam prireiks.
Sena tema.
Katrix
Įkeliu savo virtuves projektelį, kaip ir galutinis ax.gif
user posted image
Gal kas turės pastabų? 4u.gif
Manau, daug kam nepatiks šaldytuvo vieta, bet iš kitos pusės niekaip neišeis, nes po langu radiatorius 4u.gif
Beje, turiu klausimą 4u.gif Pas mus virtuve nedidelė (333*270), tačiau nebus dūrų į svetainę. Renkames gartraukį, vienas labai patiko, bet tik 480 kubų. Ar užteks tokio galingumo?
Iš anksto dėkoju visiems 4u.gif
smiltupe
Tvarkingas projektukas.Gal tik keisčiau indaplovės vietą,apkeisčiau su kriaukle.Tada kriauklė gautusi labiau centre lango,gal gražiau žiūrėtusi,ir manau patogiau būtų jei ji arčiau viryklės būtu.Dar dešinėj pusėj paskutinę spintelę prie sienos kur langas,daryčiau platesnę(išvis kabinčiau tik tris platesnes) ax.gif
*re*
QUOTE(Shania @ 2009 03 05, 10:46)
Įkeliu savo virtuves projektelį, kaip ir galutinis  ax.gif
user posted image
Gal kas turės pastabų?  4u.gif
Manau, daug kam nepatiks šaldytuvo vieta, bet iš kitos pusės niekaip neišeis, nes po langu radiatorius  4u.gif
Beje, turiu klausimą  4u.gif Pas mus virtuve nedidelė (333*270), tačiau nebus dūrų į svetainę. Renkames gartraukį, vienas labai patiko, bet tik 480 kubų. Ar užteks tokio galingumo?
*

o kairėje apačioje čia spintelė numtyta? Mes tai tą stalčiuką, kur po orkaite perkėlėme virš orkaitės. Tikrai džiaugiuosi šiuo sprendimu, kadangi ten visus stalo įrankius laikau. O kai buvo apačioje senoje virtuvėje, tai tik visokius nereikalingus daiktus ir telaikėme...
freewind
QUOTE(*re* @ 2009 03 05, 12:24)
o kairėje apačioje čia spintelė numtyta? Mes tai tą stalčiuką, kur po orkaite perkėlėme virš orkaitės. Tikrai džiaugiuosi šiuo sprendimu, kadangi ten visus stalo įrankius laikau. O kai buvo apačioje senoje virtuvėje, tai tik visokius nereikalingus daiktus ir telaikėme...
*

mintis patiko o kazin vaizdo labai nesugadina g.gif
Katrix
QUOTE(*re* @ 2009 03 05, 12:24)
*

Aciu uz patarima, pati nesugalvociau aciuks.gif
emrata
QUOTE(Shania @ 2009 03 05, 09:46)
Manau, daug kam nepatiks šaldytuvo vieta, bet iš kitos pusės niekaip neišeis, nes po langu radiatorius  4u.gif
Beje, turiu klausimą  4u.gif Pas mus virtuve nedidelė (333*270), tačiau nebus dūrų į svetainę. Renkames gartraukį, vienas labai patiko, bet tik 480 kubų. Ar užteks tokio galingumo?
*

visumoj labai neblogai ziurisi thumbup.gif
deimi

Galbūt ir taip, bet manęs neįtikina kažkodėl Gal reikia realiai išbandyti ir pamatyt tą skirtumą akivaizdžiai, bet kol kas jokių svarių argumentų neišgirdau. O visada turėjau šiukšlinę spintelėj ir raitytis ten niekur nereikia, nes ji stovi prie pat durelių, ir plaunu indus ir visa kita atsidarius spintelę, tai nieko nei darinėt reikia, nei lenktis kažkur. Kai reiks darytis virtuvės baldu įtariu bus nemenkas galvosūkis

Tai kaip tik lenktis reikia norint nuskusti bulves ar kitas darzoves biggrin.gif O atidarius stalciu,tai galima tiesiog stovint padaryti smile.gif
Pas mus bute buvo su spintelemis,o kai pas drauge karta teko suplauti indus,kur po kriaukle stalcius is karto pajutau skirtuma lotuliukas.gif thumbup.gif
Dabar persikraustem i nama,tai projektuojant virtuve baldininkui is karto buvo pasakyta,kad po kriaukle bus stalcius ax.gif Tikrai neapsirikau thumbup.gif
Diija
QUOTE(&joy @ 2009 03 04, 20:02)
Nors man iki virtuvės baldų dar labai toli, bet jau seniai skaitau šitą temelę ir beskaitant vis randu pagyrų stalčiams po kriaukle ir man kažkaip iškyla toks klausimas, ar tikrai stalčiai po kriaukle patogiau?
*

na matau jau dauguma išdėste visus patogumus stačių.. Aš dar pridėsiu jog dizainas stačių daug gražesnis, nei spintelės durelių... Visose naujose virtuvių madose vyrauja vien stalčiai smile.gif
Beje, rekomenduoju nuvažiuot į artimiausią virtuvės baldų saloną ir ten pačiai išbandyt stačių po plautuve patogumą 4u.gif

QUOTE(Lillita @ 2009 03 05, 02:04)
visus virtuves fasadus dalinkite i stalcius, net jei tai yra tik dureles (galima padaryti ir dureles is stalciu imitacijos, tie fasadeliai sujungiami is blogosios puses),

del ileidziamu rankeneliu - jos grazu, bet ne itin patogu, gal tuomet jau geriau butu daryti visai be rankeneliu - yra specialus profiliai (yra ir dar paprastesniu variantu, bet cia reiktu aiskinti visa technologija smile.gif), kuriuos ifrezavus i spinteliu korpusa, fasadai atidaromi tiesiog paemus is virsaus ar apacios - paklauskite savo baldininku, turetu zinoti smile.gif)
*

va va, apie tai aš ir buvau susimasčius... nes visur noriu kad būtų tik stalčiai, o indaplovė gadino visą reikalą doh.gif bet jei įmanomas toks dalykas kaip stalčių imitacija, tai labai labai super thumbup.gif

Čia irgi įdomus variantas, bet realiai neįsivaizduoju kaip tai atrodo... g.gif
*sirse*
Sveikos, šauniosios supermamos - virtuvės subtilybių išmanytojos 4u.gif Remontuojant butą atėjom prie sunkiausios dalies - virtuvės. Negaliu kol kas įkelti preliminaraus brėžinuko, bet esmė: virtuvė kartu su valgomuoju-poilsio zona, pačių spintelių išdėstymas išeina L formos, atskirai žadame erdves atskirti mini bariuku. L ilgiausioji kraštinė apie 3,3 m. Tad erdvės kaip ir yra. Patalpa gana šviesi - per vieną visą sieną eina langai (bet ne vitrininiai) į pietų pusę.
Kol baldininkas bando braižyt ir mąstyt, reikia rinktis spalvas. Man labai labai gražu tamsiai ruda - ąžuolas ir pan. Vakar įpuolusi nužiūrėjau wenge medį, bet dabar mane kvailina, kad bus tamsu, kad ilgainiui akims ta tamsi ruda taip pabos... Yra siūlymų wengę derint su balintu ąžuolu - t.y. wenges dėti kuo mažiau. Bet ką tuomet rinktis stalviršiui?.. A la marmurinių paviršių negaliu pakęst, nors visi patarinėjantys man bando juos įsiūlyt... Žodžiu, help protingieji kurmiai biggrin.gif
wingless
Labas visoms 4u.gif

Nors pas mus dar tik pries akis visi projektavimai, bet temele vis paskaitineju ir kaupiu informacija, kad veliau lengviau butu smile.gif
Ir man iskilo toks klausimas - tos kurios turit virtuvines spinteles ties langu, kas man labai patinka, sakykit kur pas jumis tada randasi radiatorius? g.gif
lioliuke
QUOTE(*re* @ 2009 03 05, 11:24)

labai atsiprasau jei jau rodei savo virtuve noreciau mamatyti kaip tas stalciukas ziurisi virsuje orkaites, nesu mazcius tokio varianto bet galbut tikrai labai gerai?
Diija
Beje, Lillita, labai šauniai ir profesionaliai komentuoji, norėčiau kad apžiūrėtum ir mano projektuką 4u.gif
user posted image
P.S. plautuvei vamzdžiai jau pravesti, bet manau labai norint dar galima būtų pakeist ax.gif
lioliuke
QUOTE(Shania @ 2009 03 05, 10:46)
user posted image
*

o man nelabai kaip ziurisi ta spintele pakabinta viena virs tos spinteles . o siaip viskas tvarkoje
tik as pvz kaip tik kriaukle labiau i kampa deciau.
tavo virtuve tikrai nemaza tai nemanau kad nusiskriaustum be tos spinteles virsuje.
Diija
QUOTE(*sirse* @ 2009 03 05, 14:25)
.. A la marmurinių paviršių negaliu pakęst, nors visi patarinėjantys man bando juos įsiūlyt... Žodžiu, help protingieji kurmiai  biggrin.gif
*

Dėl šviesų granitą arba dura stone (lietą akmenį) mirksiukas.gif

QUOTE(wingless @ 2009 03 05, 14:44)
Ir man iskilo toks klausimas - tos kurios turit virtuvines spinteles ties langu, kas man labai patinka, sakykit kur pas jumis tada randasi radiatorius?  g.gif
*

O kas šiais laikais deda radiatorius? g.gif tongue.gif
lioliuke
QUOTE(Diija @ 2009 03 05, 13:47)
Beje, Lillita, labai šauniai ir profesionaliai komentuoji, norėčiau kad apžiūrėtum ir mano projektuką  4u.gif
user posted image
P.S. plautuvei vamzdžiai jau pravesti, bet manau labai norint dar galima būtų pakeist  ax.gif
*

kiek suprantu sone indaplove as sukeisciau jas vietomis su kriaukle taip nebutu isdalintas darbastalis.
Papildyta:
ir saldytuva dar deciau salia kriaukles
Papildyta:
Diija
stai ka turejau galvoje ir sitas projektukas tikrai graziai ziurisi ir panasu i tavo

user posted image
Diija
QUOTE(lioliuke @ 2009 03 05, 14:54)
kiek suprantu sone indaplove as sukeisciau jas vietomis su kriaukle taip nebutu isdalintas darbastalis.
Papildyta:
ir saldytuva dar deciau salia kriaukles
*

Plautuvę su indaplove sukeist vietomis galima, nes vamzdis tam kampe išvestas. Bet kažin ar bus patogu plautuvė prie sienos? g.gif
O vat spintų tai nenoriu į tą kampą statyti .....
Papildyta:
QUOTE(lioliuke @ 2009 03 05, 14:58)
Diija
stai ka turejau galvoje ir sitas projektukas tikrai graziai ziurisi ir panasu i tavo

user posted image
*

nesimato foto... unsure.gif
lioliuke
[quote=Diija,2009 03 05, 14:01]

ar db matosi?

user posted image
kla
QUOTE(*sirse* @ 2009 03 05, 14:25)
Man labai labai gražu tamsiai ruda - ąžuolas ir pan. Vakar įpuolusi nužiūrėjau wenge medį, bet dabar mane kvailina, kad bus tamsu, kad ilgainiui akims ta tamsi ruda taip pabos... Yra siūlymų wengę derint su balintu ąžuolu - t.y. wenges dėti kuo mažiau. Bet ką tuomet rinktis stalviršiui?..
*

Musu virtuves spalva balintas azuolas, o stalvirsis wenge, va kad matytusi kas kaip, bent jau as labai dziaugiuosi tokiu derinuku ax.gif
user posted image
wingless
QUOTE(Diija @ 2009 03 05, 14:51)
Dėl šviesų granitą arba dura stone (lietą akmenį)  mirksiukas.gif
O kas šiais laikais deda radiatorius?  g.gif  tongue.gif
*

Sakai niekas nebededa? ax.gif
Nu gal ne pas visus grindys sildomos? g.gif

Lillita
QUOTE(Diija @ 2009 03 05, 13:47)
Beje, Lillita, labai šauniai ir profesionaliai komentuoji, norėčiau kad apžiūrėtum ir mano projektuką  4u.gif
user posted image
P.S. plautuvei vamzdžiai jau pravesti, bet manau labai norint dar galima būtų pakeist  ax.gif
*

aciu aciu, stengiuosi pagelbet, jei tik padeda mano nuomone 4u.gif
del tavo virtuvytes - viskas labai profesionaliai isdestyta ir is dizaino puses sauniai atrodo, suvestos linijos, rankeneles, net nelabai turiu ka ir pridurti, gal tik tiek, kad saloje reiketu istraukti stalvirsi i kedziu puse - turi buti vietos kojoms atsisedus, nes sitaip galesit sedeti tik sonu smile.gif ir plintuso igilinima reiketu daryti labiau is kedziu puses, is virtuves puses tik minimaliai, kad stovint pedu pirstai palistu (apie 50-60 mm). dar galima pabandyti is kedziu puses padaryti idomesni salos apsiuvima - gal su stalciu fasadu imitacijomis, pagal virtuves stalcius?

del indaploves sukeitimo su plautuve vietomis - darbastalis tikrai butu patogesnis, didesnis, tik tuomet pacia plautuve reiktu rinktis tokia, kad imontavus dar liktu nuo sienos bent 100-150 mm, bus patogiau plauti nei prie pat sienos), apvali nebetiks, gali buti staciakampio formos (pasidomek Blanco claroxline, claronline, zeroxline dizaino linijomis, arba Franke Planar ar Eisinger, beje, jos gali buti montuojamos ir lygiai su stalvirsiu bei po juo, tik stalvirsis turi buti atitinkamas) arba paprasta su padeklu, tik montuoti kuo arciau kairiojo plautuves spinteles sono.

nors is tiesu, tai del dizaino siuo atveju as gal palikciau kaip yra, nes jei indaplove su savo atskiru valdymo paneliu, susipes visos linijos, o daryti ja pilnai imontuojama su tokiomis rankenelemis nebus patogu.. tai gal palik kaip yra, nes dar turi papildoma darbastali saloje, jei ka..

dar viena mintis kilo berasant - jei nera kokiu nors ivadu toje vietoje tarp orkaites ir indaploves 150 mm nuo grindu aukstyje, galima tarp ju esancias apatines spinteles daryti pakabinamas (na, tiesiog, be plintuso)? dar ideti apsvietima? ax.gif

ir dar tongue.gif ukines spintas kelciau iki pat lubu, taip spintu turis atsvertu salos ir apatiniu spinteliu turi.. ir lubu apsvietima reikia pramastyt smile.gif
Diija
QUOTE(wingless @ 2009 03 05, 15:39)
Sakai niekas nebededa?  ax.gif 
Nu gal ne pas visus grindys sildomos?  g.gif
*

Nu šiaip kas statosi naujus namus, ar rekonstruoja senus, tai dauguma deda šildomas grindis smile.gif praktiškiau ax.gif

QUOTE(Lillita @ 2009 03 05, 16:24)
aciu aciu, stengiuosi pagelbet, jei tik padeda mano nuomone  4u.gif
1. del tavo virtuvytes - viskas labai profesionaliai isdestyta ir is dizaino puses sauniai atrodo, suvestos linijos, rankeneles, net nelabai turiu ka ir pridurti,
2. tik tiek, kad saloje reiketu istraukti stalvirsi i kedziu puse - turi buti vietos kojoms atsisedus, nes sitaip galesit sedeti tik sonu smile.gif
3. galima pabandyti is kedziu puses padaryti idomesni salos apsiuvima - gal su stalciu fasadu imitacijomis, pagal virtuves stalcius?
4. pasidomek Blanco claroxline, claronline, zeroxline dizaino linijomis, arba Franke Planar ar Eisinger, beje, jos gali buti montuojamos ir lygiai su stalvirsiu bei po juo, tik stalvirsis turi buti atitinkamas
5. dar viena mintis kilo berasant - jei nera kokiu nors ivadu toje vietoje tarp orkaites ir indaploves 150 mm nuo grindu aukstyje, galima tarp ju esancias apatines spinteles daryti pakabinamas (na, tiesiog, be plintuso)? dar ideti apsvietima?  ax.gif 
6. ir dar  tongue.gif  ukines spintas kelciau iki pat lubu, taip spintu turis atsvertu salos ir apatiniu spinteliu turi.. ir lubu apsvietima reikia pramastyt smile.gif
*

Oj kaip ačiū už komentarus 4u.gif
1. Ačiū blush2.gif
2. Taip projekte ir numatyta - pratęsti stalviršį 30cm į priekį, tik šitoj programoj to nemokėjau padaryti...
3. Kažkaip tą salos pusę jau sieju su valgomuoju, todėl norėčiau kad kuo mažiau jis primintų virtuvę.. ax.gif
4.Ačiū už pavadinimus, pažiūrėsiu ko gražaus yra mirksiukas.gif stalviršio norėčiau juodo granito arba kvarco (gal gali ką parašyt apie jį?)
5. Įdomi mintis bigsmile.gif Įdomu kaip atrodo toks variantas...
6. O kaip tada aukščiai su pakabinamom spintelėm? Lūbų apšvietimą įsivaizduoju įleidžiamus šviestuvus, kažką tokio:
user posted image

o virš salos tris ilgus nuleidžiamus.... gal bumbulus? g.gif
Lillita
QUOTE(Diija @ 2009 03 05, 16:54)
3. Kažkaip tą salos pusę jau sieju su valgomuoju, todėl norėčiau kad kuo mažiau jis primintų virtuvę..  ax.gif
4.stalviršio norėčiau juodo granito arba kvarco (gal gali ką parašyt apie jį?)
6. O kaip tada aukščiai su pakabinamom spintelėm? Lubų apšvietimą įsivaizduoju įleidžiamus šviestuvus, o virš salos tris ilgus nuleidžiamus.... gal bumbulus?

3. na, virtuve, siaip ar taip, vis tiek matysis, o tas sprendimas siek tiek apjungtu, bet aisku cia jau kaip pati nori ax.gif
4. naturalaus akmens stalvirsiai tikrai geras pasirinkimas, juodas grazu jei priderintas, tik minusas, kad akmuo saltas, bei nukritus sunkiam daiktui gali iskilti ir restauruoti beveik neimanoma, jei desit toki stalvirsi, tai tuomet tikrai pasiziurekit plautuves, kurios montuojamos lygiai su stalvirsiu arba po stalvirsiu, labai sauniai atrodo o ir higieniska (galima skysti ar trupinukus nubraukt tiesiai i kriaukle, nekliuva uz bortelio). nors man tai mielesni akmens mases stalvirsiai smile.gif
6. tai tie auksciai gali skirtis, nieko cia blogo smile.gif tai tiesiog atskiri blokai virtuveje, nera butina visada viska suvesti i viena linija. lubu apsvietimas grazus, prie minimalistinio virtuves stiliaus tinka, gal suvesk i sviecianti kvadrata? o bumbulai tai jau gal ne i tema g.gif
Subjektyvi
QUOTE(Dovis @ 2009 03 04, 15:27)
Subjektyvi, prie ko cia vargingi amerikonai  ir kriaukle prie lango? Jei kriaukle bus pries siena, tai jau nebevargingas. Nuo kada cia taip turtuoliu ir varguoliu sluoksniai nustatomi? O kodel as turiu ziuret i siena, kai galiu ziuret pro langa i pieva ar i savo zaidziancius vaikus?Nelabai supratau komentaro g.gif
*

Tik neįsižeisk gink Dieve, nes užsienyje paprastai tik vargšų namuose kriauklės prie langų 4u.gif Juk čia patarimai ir pastebėjimai, ar ne, tad kokį galutinį sprendimą priimsit, su tokiu ir gyvensit smile.gif Visų pirma - plovyklė jūsų atveju yra kaip "Gerbiamiausia plovyklė", nes išstatyta centre, kad visi matytų ir natūralus klausimas - kam to reikia? Ne gi pačiai gražu? Na čia subjektyvu, žinoma, dėl to grožio, gal ji bus virtuvės akcentas - puošmena, bet labai jau pagarboje ji ten. Visų antra - reik manyt turėsite indaplovę. Tai kiek valandų kasdien stovėsite ir plausite indus? Nei kiek. Max sekundes perskalavimui ar minutę puodelio išplovimui. Viskas. O ten pačioje matomiausioje vietoje bus kriauklė, kokia nors kempinėlė ir Fairy butelys. Gražu? 4u.gif

QUOTE(Žanė @ 2009 03 04, 17:47)
na, kažkur skaitinėjau psichologų patarimus, kad taip mažiau depresiją varo indų plovimas - nesijauti uždarytas su tuo plovimu...
bet as visgi prieš langą daryčiau stalviršį. pjaustinėji sau dienos šviesoje, liuksiškai tada  thumbup.gif
*

Taip, ramina. Bet tik tuo atveju, jei indų plovimas yra hobi. Dėl stalviršio pritriu. Smagiau pjaustinėti - maklinėti prieš langus, po to viską nurinkai, nuvalei ir švarus vaizdas. smile.gif
gyde
[quote=Subjektyvi,2009 03 05, 20:05]
Tik neįsižeisk gink Dieve, nes užsienyje paprastai tik vargšų namuose kriauklės prie langų

Tik neisizeis bet lotuliukas.gif del kriaukles po langu statomos tik vargsu namuose.
lioliuke
niu Lillitos komentarai tiktai naudingi tai ikelsiu ir savo projekteli, gal ka ir man pakomentuosi. tik kad cia tokioj mazoj virtuvytej nalabai ka isgalvoti eina.
user posted image

trumpai pakomentuosiu vir saldytuvo spinteleje bus paslepta mikre.
taliau
kriaukle, indaplove, kampine spintele . orkaite ir stalciai.

del virsutiniu spinteliu kampe? idomu kaip atrodytu jei jos butu ne 90 laipniu o 45?

spinteles darysiu iki lubu.

gal galima pavyzdziu kriaukliu ileidziamu i stalvirsi.
Žanė
klausykit, aš dar dėl kriauklių paklausiu. žiūriu, niekas neplanuojate kriauklės tokios su džiovykle, na tu tokia plokščia dalimi šalia, kur nubėgimo latakėliai yra.
man tai toks nepamainomas dalykas... išplauni porą šaukštelių, padedi, nuvarva, tada dedi į stalčių. arba išplauni įrankius, tada suplauni likusias lėkštes, per tą laiką buna nuvarvėję ir sudedi į stalčių.
taip pat ten dedu nuvarvėt ir plautas daržves.

labai lengva nušluostyt nuo lašų paskui.

o kaip jūs darot, kurios neturit? g.gif na ok, su įrankiais dar suprantu, nors daugumą gerų peilių negalima plaut indplovėje, bet kaip su daržovėm, vaisiais, uogom? smile.gif

klausiu, nes naują virtuvę planuoju, mačiau, kad su granitiniais stalviršiais dažniau dedama palendanti po stalvirčiu kriauklė. kaip ir patogiau, bet nuvarvėjimo nėra. o štai lieto akmens nenoriu, man jis toks netikras blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(lioliuke @ 2009 03 05, 18:48)
*

user posted image

user posted image
Žanė
user posted image
va kitokio pobūdžio
Žanė
va aš tokią džiovyklę šalia kriauklės turėjau omeny...
user posted image
*re*
QUOTE(lioliuke @ 2009 03 05, 13:45)
labai atsiprasau jei jau rodei savo virtuve noreciau mamatyti kaip tas stalciukas ziurisi virsuje orkaites, nesu mazcius tokio varianto bet galbut tikrai labai gerai?
*

senoje temoje yra:
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...;#entry23753617
Astee
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 03 05, 18:05)
Tik neįsižeisk gink Dieve, nes užsienyje paprastai tik vargšų namuose kriauklės prie langų 4u.gif
*

blink.gif doh.gif lotuliukas.gif
lioliuke
QUOTE(Žanė @ 2009 03 05, 18:58)
klausykit, aš dar dėl kriauklių paklausiu. žiūriu, niekas neplanuojate kriauklės tokios su džiovykle, na tu tokia plokščia dalimi šalia, kur nubėgimo latakėliai yra.
man tai toks nepamainomas dalykas... išplauni porą šaukštelių, padedi, nuvarva, tada dedi į stalčių. arba išplauni įrankius, tada suplauni likusias lėkštes, per tą laiką buna nuvarvėję ir sudedi į stalčių.

o kaip jūs darot, kurios neturit?  g.gif  na ok, su įrankiais dar suprantu, nors daugumą gerų peilių negalima plaut indplovėje, bet kaip su daržovėm, vaisiais, uogom? smile.gif

klausiu, nes naują virtuvę planuoju, mačiau, kad su granitiniais stalviršiais dažniau dedama palendanti po stalvirčiu kriauklė. kaip ir patogiau, bet nuvarvėjimo nėra. o štai lieto akmens nenoriu, man jis toks netikras  blush2.gif
Papildyta:

user posted image

user posted image
*

vaizdas tikrai geras bet inorisi to liezuvelio kriaukles puodeliams nusivarveti ir siaip, db neturiu tai labai pasigendu.

bet vizualiai labai graziai atrodo . o cia galima deti i paprastus stalvirsius nu ta prasme i plokstes?
Subjektyvi
QUOTE(Enejuke @ 2009 03 05, 20:43)
blink.gif  doh.gif  lotuliukas.gif
*

Ir kas tau čia taip keistai juokinga? Ar iš nežinojimo, ar kt. priežastis? Savo laiku domėjausi įvairiais dalykais, šį momentą kaip tik prisimenu. Pasidomėkit, jei bus aktualu, kad nereikėtų stebėtis 4u.gif

Su tuo nuvarvinimu labai geras dalykas, visokius šaukštelius, peilius, stiklines ar pan. nusivarvinam rolleyes.gif
lioliuke
QUOTE(*re* @ 2009 03 05, 20:33)

o kokio gylio tas stalciukas gaunasi? sakykim jei deti samcius ir visokius kitokius irankius nekliuna? nes juk vistiek reikia kazkoki dekla isideti saukstams? tai ir sunaudojama siek tiek aukscio?
Jolyte
Turiu irankiu stalciuka virs orkaites. taip dareme tik todel, kad buvo stalciu blokas, visgi nepavyko apsieiti be orkaites ir teko aukoti stalcius, kad atsirastu vietos orkaitei. Taip, irankiai telpa, bet... irankiai ikaista, garuoja dregme, o plokste, kaip zinom, labai jautri dregmei. Kepdama orkaiteje, visada isimu stalciu su irankiais, tai nera labai patogu, bet mes neturejom kitos iseities, o visoms, kas ruosiasi taip daryti, patarciau pasitarti su savo baldininkais.
Lillita
niu Lillitos komentarai tiktai naudingi tai ikelsiu ir savo projekteli, gal ka ir man pakomentuosi. tik kad cia tokioj mazoj virtuvytej nalabai ka isgalvoti eina.
user posted image

taliau

del virsutiniu spinteliu kampe? idomu kaip atrodytu jei jos butu ne 90 laipniu o 45?

*

zinok, as tavo virtuvytes nematau sad.gif
Papildyta:
klausykit, aš dar dėl kriauklių paklausiu....

visos sios po stalvirsiu ileistos ir imontuotos plautuves tikrai yra nepaprastai patogus ir higieniskas dalykas, jau rasiau keliais postais auksciau ir kelias rekomendavau, dar vienas dalykas toms, kas nori tureti tuos vadinamus "latakelius", juos puikiausiai galima akmenyje ar akmens maseje isfrezuoti, tik butinai paklauskite savo gamintoju, kurie jums gamins, atrodo panasiai kaip:
http://www.baltijosmarmuras.lt/image_2.htm
http://www.baltijosmarmuras.lt/image_2.htm (cia dar mano pacios ir projektas, pasirodo, seniai darytas mazytei virtuvelei tongue.gif)

jei kartais neatsidarytu - http://www.baltijosmarmuras.lt/virtuves.htm

kazkas klause del paprasto stalvirsio (laminuoto) ir tokios plautuves - tokios i paprasta ileisti, deja, negalima, stalvirsis turi buti maksimaliai atsparus vandeniui.. nebent sugalvosite kaip ji izoliuoti nuo dregmes smile.gif
Žanė
QUOTE(Lillita @ 2009 03 05, 21:53)
kas nori tureti tuos vadinamus "latakelius", juos puikiausiai galima akmenyje ar akmens maseje isfrezuoti, tik butinai paklauskite savo gamintoju, kurie jums gamins, atrodo panasiai kaip:
http://www.baltijosmarmuras.lt/image_2.htm
http://www.baltijosmarmuras.lt/image_2.htm (cia dar mano pacios ir projektas, pasirodo, seniai darytas mazytei virtuvelei tongue.gif)

jei kartais neatsidarytu - http://www.baltijosmarmuras.lt/virtuves.htm
*

bet čia jau lietas (sintetinis) akmuo, o man jis nepatinka sad.gif

nu gal tikrame granite gali išskaptuot biggrin.gif reikės užklaust
Lillita
QUOTE(Žanė @ 2009 03 05, 22:20)

*

tikrai gali smile.gif gi rasiau, kad atrodys panasiai kaip akmens mases stalvirsyje smile.gif idejau tam, kad parodyciau kaip atrodytu..
dar vienas patarimas toms, kas ruosiasi montuoti naturalaus ar dirbtinio akmens stalvirsius - juose galime ifrezuoti ir tokius griovelius, i kuriuos galima butu ideti metalinius apvalius pagaliukus, puodams pasideti, tokiu atveju puodu dugnai nebraizys stalvirsio.
Žanė
QUOTE(Lillita @ 2009 03 05, 23:26)
tikrai gali smile.gif gi rasiau, kad atrodys panasiai kaip akmens mases stalvirsyje smile.gif idejau tam, kad parodyciau kaip atrodytu..
dar vienas patarimas toms, kas ruosiasi montuoti naturalaus ar dirbtinio akmens stalvirsius - juose galime ifrezuoti ir tokius griovelius, i kuriuos galima butu ideti metalinius apvalius pagaliukus, puodams pasideti, tokiu atveju puodu dugnai nebraizys stalvirsio.
*

aš daugmaž įsivaizduoju, bet gal turi foto?
jblmami

o kaip jūs darot, kurios neturit?  g.gif  na ok, su įrankiais dar suprantu, nors daugumą gerų peilių negalima plaut indplovėje, bet kaip su daržovėm, vaisiais, uogom? smile.gif

klausiu, nes naują virtuvę planuoju, mačiau, kad su granitiniais stalviršiais dažniau dedama palendanti po stalvirčiu kriauklė. kaip ir patogiau, bet nuvarvėjimo nėra. o štai lieto akmens nenoriu, man jis toks netikras  blush2.gif
Papildyta:
*

QUOTE(Žanė @ 2009 03 05, 22:20)
*

Turiu granite isfrezuota nuolidi i plautuve thumbup.gif . Bet ne griovelius, nes juos priziureti yra sudetingiau. Ta prasme kampelius iskrapstyti reikia doh.gif

QUOTE(Lillita @ 2009 03 05, 23:26)
*

Na granito jokie puodu dugnai nesubraizys schmoll.gif . O per tuos papildomus metalinius pagaliukus bus papildoma galimybe bakterijom ir purvam rinktis schmoll.gif . Ir papildomas laikas ju valymui. As ant savo darbastalio ir pjaustau ir mesa dauzau. Ir jokiu problemu thumbup.gif .
lioliuke
QUOTE(Jolyte @ 2009 03 05, 21:27)
Turiu irankiu stalciuka virs orkaites. taip dareme tik todel, kad buvo stalciu blokas, visgi nepavyko apsieiti be orkaites ir teko aukoti stalcius, kad atsirastu vietos orkaitei. Taip, irankiai telpa, bet... irankiai ikaista, garuoja dregme, o plokste, kaip zinom, labai jautri dregmei. Kepdama orkaiteje, visada isimu stalciu su irankiais, tai nera labai patogu, bet mes neturejom kitos iseities, o visoms, kas ruosiasi taip daryti, patarciau pasitarti su savo baldininkais.
*

labai aciu uz atsakyma,
teks atsisakyti sios minties o tai visa vakara jau svaigau smile.gif.
Papildyta:

user posted image

taliau

*

Db turetu matytis blush2.gif
Diija
QUOTE(Lillita @ 2009 03 06, 00:26)
*

Nu ir idėjų bigsmile.gif reiks sužinot kiek papildomai kainuotų tie grioveliai...

O aš irgi esu girdėjus kad ne taip jaulengva tą granitą ar kvarcą subraižyt... labai kieti akmenys jie... g.gif O gamintojai pasakoja, kad tas kvarcas dar tvirtesnis už granitą.... g.gif
Žanė
QUOTE(jblmami @ 2009 03 05, 23:39)
Turiu granite isfrezuota nuolidi i plautuve thumbup.gif . Bet ne griovelius, nes juos priziureti yra sudetingiau. Ta prasme kampelius iskrapstyti reikia doh.gif
Na granito jokie puodu dugnai nesubraizys schmoll.gif . O per tuos papildomus metalinius pagaliukus bus papildoma galimybe bakterijom ir purvam rinktis schmoll.gif .  Ir papildomas laikas ju valymui. As ant savo darbastalio ir pjaustau ir mesa dauzau. Ir jokiu problemu thumbup.gif .
*

o gal turit foto, kaip nuolydis atrodo? 4u.gif
giedre.v
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 03 05, 19:04)
Ir kas tau čia taip keistai juokinga? Ar iš nežinojimo, ar kt. priežastis? Savo laiku domėjausi įvairiais dalykais, šį momentą kaip tik prisimenu. Pasidomėkit, jei bus aktualu, kad nereikėtų stebėtis 4u.gif

juokinga, tai kad nesamone.. cia tik jusu nuomone ir tiek ir nereikia jos pirsti mirksiukas.gif
va iejau i google ir pirma pasitaikiusi psl atidariau. ismeta tikrai "vargetu" virtuves su kriauklem prie lango doh.gif

http://images.google.lt/imgres?imgurl=http...sa%3DN%26um%3D1
Nanda
*

Labai padėjot apsispręsti ir man, ačiū 4u.gif

QUOTE(giedre.v @ 2009 03 06, 10:40)
va iejau i google ir pirma pasitaikiusi psl atidariau. ismeta tikrai "vargetu" virtuves su kriauklem prie lango  doh.gif

http://images.google.lt/imgres?imgurl=http...sa%3DN%26um%3D1
*

thumbup.gif hihihi.gif Skaičiau tuos visus postus apie vargšų virtuves ir galvojau apie savo vyro šefo prabangią virtuvę su plautuve prie lango biggrin.gif Daug tokių "vargšų" yra SE, teko sutikti per keletą metų ir pamatyt jų virtuves biggrin.gif
*re*
QUOTE(lioliuke @ 2009 03 05, 21:05)
o kokio gylio tas stalciukas gaunasi? sakykim jei  deti samcius ir visokius kitokius irankius nekliuna? nes juk vistiek reikia kazkoki dekla isideti saukstams? tai ir sunaudojama siek tiek aukscio?
*

gaunasi iki 10 cm, viduje įdėtos tos blum dėžutės. Samčių ten nelaikau, laikau paprastus stalo įrankius bei pagrindinius dažniausiai naudojamus gaminimui - lopetėles, medinius šaukštus.

*

turbūt Jūsų baldininkai kažką blogai padarė, kadangi nei kaista, nei garuoja. Tikrai viskas labai gerai
jblmami
QUOTE(Žanė @ 2009 03 06, 10:29)
o gal turit foto, kaip nuolydis atrodo?  4u.gif
*

Neturiu, bet gal siandien ar ryt ikelsiu. Man uztrunka tas nuotraukas i internetini albuma sukelti doh.gif .
Lillita
QUOTE(Diija @ 2009 03 06, 10:03)
Nu ir idėjų  bigsmile.gif  reiks sužinot kiek papildomai kainuotų tie grioveliai...

O aš irgi esu girdėjus kad ne taip jaulengva tą granitą ar kvarcą subraižyt... labai kieti akmenys jie...  g.gif O gamintojai pasakoja, kad tas kvarcas dar tvirtesnis už granitą....  g.gif
*

na, gal ne pati akmeni, kiek jo pavirsiaus apdirbima, nes paprastai jis buna nupoliruotas iki blizgesio, ir daugiau ne granita ar kvarca, bet marmura, kuri vis dar deda virtuvese, nors tikrai nerekomenduojama.. bet apskritai, tai daugumoje liecia akmens mases (dirbtinio) akmens stalvirsius (gal reikejo nurodyti tiksliau blush2.gif )..

o tas nuolydis tai nuozulni plokstuma viso plautuves plocio (o ne atskiri grioveliai), tai is tiesu labai patogu, tik kartais gali kas nors nuriedeti smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.