Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Svetainė-gyvenamasis kambarys
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2
Aušriukė
Sveikutės ir sveikučiai:) Norėčiau visus pakviesti pasidalinti savo mintimis šia tema, o dar geriau - pasidalinti ir vaizdine medžiaga ax.gif
Patys neseniai įkėlėme kojas į naujuosius savo namučius, kur virtuvė sujungta su svetaine. Visos erdvės plotas apie 22kv.m. Langai - tik iš vienos, t.y. kambario pusės. Nors virtuvėje tenka praleisti gerą dalį laiko, nesinori labai su ja įsiplėsti į kambario pusę. Dabar suku galvą, kaip būtų galima tarsi atskirti šias dvi zonas. Galvojome daryti barą, bet kadangi ankstesniuose namuose neturėjome normalaus valgomojo stalo ir teko valgyti susisukus prie staliuko, dabar tikrai žinome, kad labai norime turėti valgomąjį stalą virtuvės zonoje, todėl baras nebetelpa... Bet kaip tuomet paslėpti tą virtuvę, kad būtų galima maskuoti virtuvės vaizdelį.. g.gif juk nori nenori gyvenant dviese ar su šema steriliai, kaip aš sakau, gyventi neišeina smile.gif Vis tiek ant viryklės stovės koks puodas, ant stalviršio - duoninė, arbatinis ir pan. Galvoje sukasi du variantai: pirmas, pastatyti aukštokų augalėlių (gėlių) sulyg virtuvės spintelių pabaiga, o antras, spintelės pabaigą daryti paaukštintą, o ant jos - akvariumas. Bet mes nieko bendro nesam turėję su akvariumais iki šiol ir nelabai traukia lotuliukas.gif Be to, abiem atvejais, užsistos šviesa... verysad.gif Gal turite kokių idėjų ar minčių? Pasidalinkite ax.gif 4u.gif

Malonaus ir turiningo visiems bendravimo 4u.gif
Alexandra.R.
gal turit virtuve-svetaines foto? Lengviau butu ka patarti bigsmile.gif
motoraika
as tai sakyciau nereikia nieko slepti, negi neestetiskai atodo virdulys ar duonine 4u.gif ir nebijokim kaip sako mano pazystamas, to kurybinio bardako, kuris atsiranda kazka skanaus gaminant blush2.gif cia mano nuomone drinks_cheers.gif
Skinte
Pabandyk paieskoti temos apie mazas erdves wink.gif Ten mamos dalinasi ir nuotraukomis ir idejomis wink.gif Gal ka konkreciau patars, isbandziusios bus smile.gif
Aušriukė
QUOTE(Alexandra.R. @ 2009 03 01, 23:38)
gal turit virtuve-svetaines foto? Lengviau butu ka patarti  bigsmile.gif
*

Kol kas manau ir foto nepadėtų, nes gyvename ,,dėžėse'', kaip aš sakau, virtuvės baldų neturime, tad viskas dar planų ir projektavimo lygyje ax.gif
Na, o šiaip šią tėmelę pasiūliau ne vien tikėdamasi rasti sprendimą sau lotuliukas.gif tiesiog papasakojau savo situaciją kaip savotišką atspirties tašką diskusijai užvesti rolleyes.gif o jei pasisemsiu idėjų savo būstui, tai bus thumbup.gif
Žodžiu, diskutuokime mirksiukas.gif
kla
Sveiki wink.gif
Mes neperseniausiai baigem remontus yahoo.gif Tai galiu pasidalinti savo patirtim wink.gif Turejom labai maza virtuvele, 5 kvadratai kazkur, o be to i ja patekti buvo galima tik is vaiku kambario doh.gif Vargom taip kol dasilo mintis pragriauti sienas doh.gif Taigi tas duris kur buvo is vaiku kambario i virtuve uzmurijom ir isgriovem siena i svetaine, tai gavosi svetai + virtuve, tik tiek kad virtuve tokioj nisoj. Mes tai labai patenkinti, zymiai patogiau nei buvo, o ir patogumas kad svetaine kartu su virtuve mums akivaizdus. Kad vaizdas butu aiskesnis idedu kelias foto. Bendra erdve yra apie 23 kvadratus, ne pyragai, bet mes labai dziaugiames;)
user posted image
user posted image
user posted image
Dziaugciausi, jei kazkam pades rasti ideju wink.gif
Aušriukė
kla, Viskas thumbup.gif
Aš manau, jog tai, kad viruvė višoje yra netgi privalumas, nelieka poreikio jos slėpti:) Dar labai liuks yra tai, kad pas Jus ir virtuvės zonoje yra langas.
Dar pasitikslinsiu, ar 23kv.m. yra kambarys su virtuve ar tik kambarys? o beje, bariuku naudojatės ar jis tik šiaip erdvių atskyrimo funkciją atlieka?
kla
23 kvadratai jau su virtuve sad.gif bet arodo kad issitenkam, o bariukas labai musms gerai tarnauja, tik fotografuota kai dar kedziu nebuvo, o dabar juo daugiauisia naudojasi vyresnele, kai nori piesti ramiai, kad sese dazu nepasiektu. Nes sese dar maziuke ir viska ciumpa lotuliukas.gif
acte
QUOTE(kla @ 2009 03 02, 00:11)
Sveiki wink.gif
Mes neperseniausiai baigem remontus  yahoo.gif Tai galiu pasidalinti savo patirtim wink.gif Turejom labai maza virtuvele, 5 kvadratai kazkur, o be to i ja patekti buvo galima tik is vaiku kambario  doh.gif Vargom taip kol dasilo mintis pragriauti sienas doh.gif Taigi tas duris kur buvo is vaiku kambario i virtuve uzmurijom ir isgriovem siena i svetaine, tai gavosi svetai + virtuve, tik tiek kad virtuve tokioj nisoj. Mes tai labai patenkinti, zymiai patogiau nei buvo, o ir patogumas kad svetaine kartu su virtuve mums akivaizdus. Kad vaizdas butu aiskesnis idedu kelias foto. Bendra erdve yra apie 23 kvadratus, ne pyragai, bet mes labai dziaugiames;)
user posted image
user posted image
user posted image
Dziaugciausi, jei kazkam pades rasti ideju wink.gif
*

Labai šauniai dabar viskas atrodo drinks_cheers.gif thumbup.gif spalvos labai mielos.
Pas mus dar tik tolimi planai, dideli planai... lotuliukas.gif iš virtuvės pasidaryti miegamąjį, virtuvę iškelti į balkona ir sujungt su svetaine... taigi, labai mielai pažiūrėsiu jūsų idėjas, tikiuosi kažkada ir pati pasirodyt galėsiu 4u.gif
Aušriukė
Kla, apšviesk mane, kaip įkėlei savo nuotraukytes? blush2.gif Juk šioje temoje nėra Browse mygtuko... Jau ir prie dažniausiai užduodamų klausimų bandžiau apsišviesti, bet... nesėkmingai verysad.gif
kla
QUOTE(Aušriukė @ 2009 03 02, 15:45)
Kla, apšviesk mane, kaip įkėlei savo nuotraukytes? blush2.gif Juk šioje temoje nėra Browse mygtuko... Jau ir prie dažniausiai užduodamų klausimų bandžiau apsišviesti, bet... nesėkmingai verysad.gif
*

As tai pirmiausia sukeliu nuotraukas i www.photobucket.com, o tada tame puslapiukyje nukopijuoju eilute kur po foto yra IMG kodas ir ikeliu i savo posta wink.gif tikiuosi aiskiau wink.gif
Aušriukė
Bandau darau įkelti savo virtuves-svetaines planą. Jei nepavyks, atleiskite. Visada juk būna pirmas kartas rolleyes.gif
user posted image

Pasikartosiu, mane vis kankina klausimas, ar verta kaip nors atskirti virtuves ir svetaines zonas? Kaip jau minejau, vienas iš sumanymų yra daryti ale bariuką-paaukštinimą (arba 60cm ilgio - pagal spintelių plotį arba 1,20 m - pagal plytelių plotį) sulyg spintelių pabaiga. Kitas sumanymas yra už spintelės pastatyti kokį aukštesnį augaliuką. Na, aišku, yra ir trečias palikti viską taip kaip vizualizacijoje.
Galturite kokių idėjų?
Aušriukė
Atsiprašau, kad taip sudarkiau puslapį blush2.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif Parašiau žinutę moderatorei - tikiuosi, ji ištrins šį lepsusą... Pirmas blynas gerokai prisvilęs...
acte
QUOTE(Aušriukė @ 2009 03 03, 22:55)
Bandau darau įkelti savo virtuves-svetaines planą. Jei nepavyks, atleiskite. Visada juk būna pirmas kartas rolleyes.gif
user posted image

Pasikartosiu, mane vis kankina klausimas, ar verta kaip nors atskirti virtuves ir svetaines zonas? Kaip jau minejau, vienas iš sumanymų yra daryti ale bariuką-paaukštinimą (arba 60cm ilgio - pagal spintelių plotį arba 1,20 m - pagal plytelių plotį) sulyg spintelių pabaiga. Kitas sumanymas yra už spintelės pastatyti kokį aukštesnį augaliuką. Na, aišku, yra ir trečias palikti viską taip kaip vizualizacijoje.
Galturite kokių idėjų?
*

Na planelis tikrai labai mažas verysad.gif
Dažniausiai tos zonos atskiriamos baru ar kažkuo panašiu į tai, bet tai nereiškia kad visi taip turi daryti. Dėl augalo, kažin ar pro jį nebus vaikštoma, ar neklius tas augaliukas ir ar jis nuo to nenuvys? sunku pasakyti, kai nesimato vaizdo, pabandyk dar įkelti smile.gif
O šiaip man visai nesinori, kad namai atrodytų kaip muziejus. Man patinka turėti po ranka daiktus , kuriuos naudoju- knygą, mezginį, fotoaparatą, jei vaikas ką nors linksmo iškrėstų... taip pat ir virtuvėje, man netrukdo virdulys ar sausainių vaza matomoj vietoj, net mylimiausius puodelius mėgstu laikyti ant spintelės. Čia jau kaip kam patinka, netgi mano vyrui turbut labiau patiktų viskas suslėpta, bet... ax.gif
Aušriukė
acte, Tavo prašymu dar kartą bandau.. Jei neišeis, nusišausiu doh.gif Moderatorei jau prisipažinau, ką pridirbau, tikiuosi ji ištaisys tą pirmą prisvilusį blyną ax.gif Ir... mamytės, labai prašau, necituokite to mano liapsuso, kad tolimesni puslapiai neišsikreiptų ax.gif

user posted image

Ir dar kartelį pakartosiu savo pamąstymus...na, jei moderatorė ištrintų tą prisvilusį blyną ax.gif

Mane vis kankina klausimas, ar verta kaip nors atskirti virtuves ir svetaines zonas? Kaip jau minejau, vienas iš sumanymų yra daryti ale bariuką-paaukštinimą (arba 60cm ilgio - pagal spintelių plotį arba 1,20 m - pagal plytelių plotį) sulyg spintelių pabaiga. Kitas sumanymas yra už spintelės pastatyti kokį aukštesnį augaliuką. Na, aišku, yra ir trečias palikti viską taip kaip vizualizacijoje.
Galturite kokių idėjų?

Papildyta:
Sumažinau tą vizualizaciją kiek tik leido internetinis puslapis ir vis tiek nieko neišeina cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif Viską sugadinau cry.gif cry.gif cry.gif
vaivira
Na, manau, jog turi pati jausti, ar reikia to atskyrimo, ar ne...As is pradžių kažkaip irgi norėjau atskirti, bet kadangi neleido išplanavimas - bariukas ar kažkas panašaus būtų užstojęs šviesą virtuvės zonoje, teko apsieiti be to. Na, ir visai šaunu, taip kaip dabar yra, nei virdulys, nei duoninė tikrai nemaišo bigsmile.gif , o kaip tik yra akstinas po valgio gaminimo viską iš karto susitvarkyti, jog nebūtų bardako.. biggrin.gif
Aušriukė
QUOTE(vaivira @ 2009 03 04, 12:21)
As is pradžių kažkaip irgi norėjau atskirti, bet kadangi neleido išplanavimas - bariukas ar kažkas panašaus būtų užstojęs šviesą virtuvės zonoje, teko apsieiti be to.  biggrin.gif
*

Na, mano atveju bariukas taip pat užstotų dalį šviesos, kadangi virtuvės zonoje lango nėra, ir apskritai langai tik iš vienos - kambario pusės. gal mudviejų būstų išplanavimai panašūs? g.gif
vaivira
Iš aprašymo tai panašūs drinks_cheers.gif
Aušriukė
Tema kažko apmirusi unsure.gif verysad.gif Nagi! Pasidalinkite savo idėjomis, juk beveik visi butukai naujuose namuose turi bendrą virtuvės svetainės erdvę ax.gif
wilike
O mes pagyvenom ir supratom kad nebenorim tokios erdves ax.gif Gerai , kad dar issirenge nebuvom. Tai viskas persidarysim. Busim senamadiski cool.gif
Aušriukė
QUOTE(wilike @ 2009 03 15, 23:02)
O mes pagyvenom ir supratom kad nebenorim tokios erdves  ax.gif  Gerai , kad dar issirenge nebuvom. Tai viskas persidarysim. Busim senamadiski  cool.gif
*

Pasmalsausiu, kas nulėmė tokį jūsų apsisprendimą.. ax.gif
jolkute
Na, mes kol kas dar negyvenam savo name, tai nezinau, ar patogu, ar ne bus bendra erdve ax.gif Pas mus atskiria tik grindys - virtuvej plyteles, o salone - laminatas ir 2 stulpai (jie reikalingi buvo sutvirtinti lubas). Niekaip nenusprendziam ka mums daryti tarp ju...gal lentyneles, gal koki stala???
Kai bus aiskiau - butinai parodysiu smile.gif
wilike
QUOTE(Aušriukė @ 2009 03 15, 23:16)
Pasmalsausiu, kas nulėmė tokį jūsų apsisprendimą.. ax.gif
*

todel kas svetaine ir virtuve butu buvus isvis bendra erdve staciakampio formos.t.y. be jokiu uzkampiu virtuvei. Ir taip gaila tokia didziulei svetaine aukoti virtuvei, nes iseitu pagal isplanavima beveik per puse. Tai virtuve padarysim vietoj darbo kambario.Nes taip butu buvus kitam namo gale ta virtuve.O jei nakti uzsimanau atsigerti biggrin.gif negi slampinsim per visa nama cool.gif Ir taip as nesu tokia seimininke pas kuria visad ciki piki viskas blizga.Nes gaminu daug, kasdien.Pursryciai, pietus, vakariene.Net dirbdami valgom namie. Taigi toks gyvenimo budas. O svetaine palikom tikra svetaine, tada galesiu ir savo svajone pianina paisitayti nereiks galvot apie vietos taupyma. Galesim pasisitatyt dideli stala. Ko nebutu jei butu virtuve kartu.Dar plius uzsimanai pasokti ir negi sakysi, na stojam patraukiam stala kad butu vietos pasokti. Tai vat tokie musu pamastymai.
Aušriukė
QUOTE(jolkute @ 2009 03 16, 20:47)
Na, mes kol kas dar negyvenam savo name, tai nezinau, ar patogu, ar ne bus bendra erdve ax.gif  Pas mus atskiria tik grindys - virtuvej plyteles, o salone - laminatas ir 2 stulpai (jie reikalingi buvo sutvirtinti lubas). Niekaip nenusprendziam ka mums daryti tarp ju...gal lentyneles, gal koki stala???
Kai bus aiskiau - butinai parodysiu smile.gif
*

Labai lauksim ax.gif
Osera
labas

o pas mane kaip tik siandien prasidejo darbai ,sienos griovimas ,jungiam svetaine su virtuve smile.gif
zadame maza bariuka daryti...tarp virtuves ir svetaitaines toks atkirimas kad gautus....

bute turejom sujungta virtuve su svetaine ir tikrai nesigailejau...
tad ir name daraus tai pat smile.gif
wilike
O mes baro nenorejom schmoll.gif Jau nei paslinksi, nei patrauksi. O ir naudos ne kas is jo. Bet cia musu toks poziuris ir toks gyvenimo budas. As tai jau tikrai nesedeciau prie to baro. O dar kad vaikai liptu. O kas as apsikviesiu mama ir liepsiu jai sesti ant tos kedes lotuliukas.gif Mano akim tai pinigu svaistymas be jokios akivaizdzios naudos biggrin.gif
Alta
Nelabai įsivaizduoju jūsų virtuvę, bet man patiko šitas sprendimas
user posted image

Čia kitoks sprendimas
user posted image

user posted image

Dar galimi variantai
user posted image

user posted image

Signa...
Sveikos,
mes katik baigeme remontus (liko tik baldai, bet darbai jau padaryti) sujungeme virtuve su svetaine (holu) .....Kaip bus virtuvinis bus isvis thumbup.gif manau, kad nesigailesiu tokio sprendimo.....
O gal yra cia merginu is Klp kurios sujungusios vist. su svetaine?
Aušriukė
QUOTE(laimikė @ 2009 03 16, 21:57)
labas

o pas mane kaip tik siandien  prasidejo darbai ,sienos griovimas ,jungiam svetaine su virtuve smile.gif
zadame maza bariuka  daryti...tarp  virtuves ir svetaitaines  toks atkirimas kad gautus....

bute turejom  sujungta virtuve su svetaine ir tikrai nesigailejau...
tad ir name daraus tai pat  smile.gif
*

Sėkmės darbukuose. Būtų smagu, jei darbo vaisiais ir šiame forume pasidalintumėte ax.gif
Papildyta:
QUOTE(wilike @ 2009 03 16, 22:07)
O mes baro nenorejom  schmoll.gif  Jau nei paslinksi, nei patrauksi. O ir naudos ne kas is jo. Bet cia musu toks poziuris ir toks gyvenimo budas. As tai jau tikrai nesedeciau prie to baro. O dar kad vaikai liptu. O kas as apsikviesiu mama ir liepsiu jai sesti ant tos kedes   lotuliukas.gif  Mano akim tai pinigu svaistymas be jokios akivaizdzios naudos   biggrin.gif
*

Wilike, sutinku, kad prie baro sėdėti ne taip patogu kaip prie stalo drinks_cheers.gif Dėl šios priežasties, įrenginėdami butuką, valgomąjį stalą būtinai turėsim, kur būtų galima ramiai sėdint vienas priešais kitą papusryčiauti, vakarieniauti... Be to, baras labai nepatogu turint mažų vaikučių schmoll.gif Vienintelė priežastis, kodėl svarstau apie bariuką (tiksliau, savotišką pakylėlę panašią į bariuką ant kurios kokį augalėlį būtų galima pasistatyti) vien tam, kad šiek tiek atskirti virtuvės erdvę g.gif
Alta, ačiū už nuotraukytes 4u.gif Man labai patiko antrasis variantas thumbup.gif Deja, mūsų butuke jis netinka, kadangi sveitaines-virtuves erdves langai yra tik iš kambario puses, tai jei dar tokia sienele atsitvertume, išvis be šviesos virtuvėje liktume... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Signa... @ 2009 03 17, 09:47)
Sveikos,
mes katik baigeme remontus (liko tik baldai, bet darbai jau padaryti) sujungeme virtuve su svetaine (holu) .....Kaip bus virtuvinis bus isvis  thumbup.gif  manau, kad nesigailesiu tokio sprendimo.....
O gal yra cia merginu is Klp kurios sujungusios vist. su svetaine?
*

Lauksim pasirodant ax.gif
Osera
QUOTE(wilike @ 2009 03 16, 21:07)
O mes baro nenorejom  schmoll.gif  Jau nei paslinksi, nei patrauksi. O ir naudos ne kas is jo. Bet cia musu toks poziuris ir toks gyvenimo budas. As tai jau tikrai nesedeciau prie to baro. O dar kad vaikai liptu. O kas as apsikviesiu mama ir liepsiu jai sesti ant tos kedes  lotuliukas.gif  Mano akim tai pinigu svaistymas be jokios akivaizdzios naudos  biggrin.gif
*

na man baras ,nes pasedejimui ,o atskirimui erdvems...ir kaip interjero kazkokia detale... smile.gif pas mus bendras plotas a[pie 40 kv tai norisi kazkiek atkirti erdves ,bet kad ir isliktu bendra visuma...
na zodziu daug noru o kas gausis matysime...o daromes kiekvienas pagal savo norus ir savo fantazija smile.gif

va kad ir cia ,nemanau kad jis apkraus erdve toks bariukas

user posted image

wilike
taigi kiekvienam savo, as issakiau savo nuomone kodel mes nedarom cool.gif beto ir cia virtuve yra siokiam tokiam uzkampi, o ne visai bendra.
Aušriukė
QUOTE(laimikė @ 2009 03 17, 13:48)
na man baras  ,nes pasedejimui ,o atskirimui erdvems...ir kaip interjero  kazkokia detale... smile.gif

va kad ir cia ,nemanau kad jis apkraus erdve  toks  bariukas

user posted image
*

Ir mano mintis tokia drinks_cheers.gif Tik kur kas paprasciau tai igyvendinti didelese erdvese.. (Puikus pvz vizualizacijoje thumbup.gif ) Na, o musu virtuves ir kambario erdve perpus mazesne nei jusu, laimike, o valgomojo stalo neketiname atsisakyti schmoll.gif tai vat ir sprendziu dilema g.gif ir, aisku, laukiu kol supermamos savo patirtimi pasidalins ax.gif
Osera
QUOTE(Aušriukė @ 2009 03 17, 13:30)
Ir mano mintis tokia drinks_cheers.gif Tik kur kas paprasciau tai igyvendinti didelese erdvese.. (Puikus pvz vizualizacijoje thumbup.gif ) Na, o musu virtuves ir kambario erdve perpus mazesne nei jusu, laimike, o valgomojo stalo neketiname atsisakyti schmoll.gif tai vat ir sprendziu dilema g.gif ir, aisku, laukiu kol supermamos savo patirtimi pasidalins ax.gif
*

na valgomojo stalas stoves nedidukas virtuveje....kad galetu mano berniukai pavalgyti...nepritrupine svetaines... mirksiukas.gif
o erdve atrodo didele tik nematant ,nes siaip kaip pradedi planuotis ziuri neikas ten netelpa ...
wilike
QUOTE(laimikė @ 2009 03 17, 14:36)
na valgomojo stalas stoves nedidukas virtuveje....kad  galetu mano berniukai pavalgyti...nepritrupine svetaines... mirksiukas.gif
o erdve atrodo didele tik nematant ,nes siaip kaip pradedi planuotis ziuri neikas ten netelpa ...
*

tai vat kad atrodo didele, o kai reikia susidelioti ir ziuri kad is svetaines lieka tik didele virtuve doh.gif Plius man virtuves keliu spinteliu negana, kad tikraoi viskas tilptu ko reikia tai ir iseina kad virtuvej nesipleciant kokie 16-18 kv, tai tiek lieka ir svetainei, nesakyciau kad marios tos vietos.
O del atskirimo tai kam isvis tada jungti erdves jei paskui galvoji kai viena nuo kits atskirti g.gif (cia retorinis klausimas)

O virtuvej mazas stalas tik vaikams tai kur jus planuojat valgyti? O ka padesi ant tokio stalo, pietus zmoniskai nebus imanoma pavalgyti visai seimynai.

Atskirti aisku galima ne tik baru. Galima gi kazkokias stumdoma pertvara daryti.Indauja kokia ikomponuoti.Galima kokia sienele bet sus tiklu daryti.Tada ir atskirta ir bendra galima sakyti nes vistiek viska matai.
rackiene
QUOTE(laimikė @ 2009 03 17, 13:48)
na man baras  ,nes pasedejimui ,o atskirimui erdvems...ir kaip interjero  kazkokia detale... smile.gif pas mus bendras plotas a[pie 40 kv tai norisi kazkiek atkirti  erdves ,bet kad ir isliktu bendra visuma...
na zodziu daug noru o kas gausis matysime...o daromes kiekvienas pagal savo norus ir savo fantazija  smile.gif

va kad ir cia ,nemanau kad jis apkraus erdve  toks  bariukas

user posted image
*

Pas mus tas pats, bendras plotas 39 kv. Noriu ir svatainės, ir stalo normalaus, tai mastau, stalą statyti tarp virtuvės ir svetainės zonos, ir kad būtų ištraukiamas, reikalui esant g.gif
wilike
QUOTE(Aušriukė @ 2009 03 17, 11:59)
Wilike, sutinku, kad prie baro sėdėti ne taip patogu kaip prie stalo drinks_cheers.gif Dėl šios priežasties, įrenginėdami butuką, valgomąjį stalą būtinai turėsim, kur būtų galima ramiai sėdint vienas priešais kitą papusryčiauti, vakarieniauti... Be to, baras labai nepatogu turint mažų vaikučių schmoll.gif Vienintelė priežastis, kodėl svarstau apie bariuką (tiksliau, savotišką pakylėlę panašią į bariuką ant kurios kokį augalėlį būtų galima pasistatyti) vien tam, kad šiek tiek atskirti virtuvės erdvę g.gif
*

Tai augaleliam gi ir taip vieta galim arasti.Mano patirtis bent jau byloja tai, kad jei jau tik padarai kokia lentynele su vienu tikslu, gaunasi taip, kad paskui ten prisikrauna visokio s... doh.gif O beto gi ir ta pakylele vietos uzima.Gal tada geriau isvis nereikia, jei tos vietos nera perdaugiausia.Tai ir erdves pojutis bus.Jeigu ta virtuve yra kokioj nisoj galima nuo sienos daryti stumdoma pertvara tada svetaines siena pasipuos pvz kokius tiklu rastuotu, o kada reiks tiesiog uzstumsit virtuve
Aušriukė
QUOTE(wilike @ 2009 03 17, 14:57)
Galima kokia sienele bet sus tiklu daryti.Tada ir atskirta ir bendra galima sakyti nes vistiek viska matai.
*

Gal toki varianta matete kur nors? Idomu, kaip atrodytu g.gif Nelabai isivaizduoju...
Tikrai sutinku su jumis, wilike, kad galima visaip tas zonas savotiskai atskirti, taigi plepam ir rodomes toliau ax.gif
wilike
QUOTE(Aušriukė @ 2009 03 17, 15:17)
Gal toki varianta matete kur nors? Idomu, kaip atrodytu g.gif Nelabai isivaizduoju...
Tikrai sutinku su jumis, wilike, kad galima visaip tas zonas savotiskai atskirti, taigi plepam ir rodomes toliau ax.gif
*

tuoj paieškosiu kažkur turėjau bigsmile.gif
Aušriukė
QUOTE(wilike @ 2009 03 17, 15:14)
Tai augaleliam gi ir taip vieta galim arasti.Mano patirtis bent jau byloja tai, kad jei jau tik padarai kokia lentynele su vienu tikslu, gaunasi taip, kad paskui ten prisikrauna visokio s...   doh.gif  O beto gi ir ta pakylele vietos uzima.Gal tada geriau isvis nereikia, jei tos vietos nera perdaugiausia.Tai ir erdves pojutis bus.Jeigu ta virtuve yra kokioj nisoj galima nuo sienos daryti stumdoma pertvara tada svetaines siena pasipuos pvz kokius tiklu rastuotu, o kada reiks tiesiog uzstumsit virtuve
*

Del to irgi visiskai sutinku drinks_cheers.gif O virtuve, deja, ne nisoje... nors kazkur internete maciau pavyzdi, kaip matinio stiklo slankiojancios sistemos, ale pertveriancios sienos ir ne nisoje padaromos, bet man kazkaip lotuliukas.gif
Jolete
QUOTE(laimikė @ 2009 03 16, 20:57)
labas

zadame maza bariuka  daryti...tarp  virtuves ir svetaitaines  toks atkirimas kad gautus....

*

Po metų laiko šitą gėrį išgriovėm. Pas mus buvo pusbaris, nelaimė kažkokia namuose doh.gif . Nei patrauksi, nei atsisėsi patogiai, jeigu žmonių namuose daugiau negali kėdžių pristatyti, aukštis skiriasi. Vienžo tai buvo didžiausia klaida, daugiau taip nedaryčiau schmoll.gif Bet kievienas darosi kaip sugalvoja , sėkmės 4u.gif
wilike
Na ta sus tiklu tik zurnale turiu, tai nelabai ir iseis parodyti.Galiu paaskinti jei ka nors suprasit. Toj vietoj palei siena kur noretumet daryt bara (daleiskim) butu ar is gupso ar pamuryta tokia sienele siektiek aukstsne koki 20 cm negu apatiniu spinteliu aukstis.O ilgis kaip baro kad praejimui butu kaip tik.Ir is virsasu kazkiek gal is gipso profiliu padaryta, lygiai tokio pat ilgio, tik nuo virsasu plotis gal koki 20-30 cm ne daugiau.O per viduri paprastas stiklas permatomas. Tik jauciu jis gerokai storesnis turi buti.
Taip galiu imesti pavyzdziu kiek turiu prisisaugojus, gal kam kokia ideja kils ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Osera
QUOTE(wilike @ 2009 03 17, 13:57)
tai vat kad atrodo didele, o kai reikia susidelioti ir ziuri kad is svetaines lieka tik didele virtuve  doh.gif  Plius man virtuves keliu spinteliu negana, kad tikraoi viskas tilptu ko reikia tai ir iseina kad virtuvej nesipleciant kokie 16-18 kv, tai tiek lieka ir svetainei, nesakyciau kad marios tos vietos.
O del atskirimo tai kam isvis tada jungti erdves jei paskui galvoji kai viena nuo kits atskirti  g.gif (cia retorinis klausimas)

O virtuvej mazas stalas tik vaikams tai kur jus planuojat valgyti? O ka padesi ant tokio stalo, pietus zmoniskai nebus imanoma pavalgyti visai seimynai.

Atskirti aisku galima ne tik baru. Galima gi kazkokias stumdoma pertvara daryti.Indauja kokia ikomponuoti.Galima kokia sienele bet sus tiklu daryti.Tada ir atskirta ir bendra galima sakyti nes vistiek viska matai.
*

na pas msu virtuve apie 16 kv ir likusi dalis salionui ,o jungiam nes jau isbandziua bute ta dalyka kartu sveitaie ir virtuve ,ir mums patiko smile.gif
valgeme saliobne prie staliuko kuris nebuvo nei aukstas nei zemas...
ir mums taip tiko....nes namie visi valgome tik savaitgaliais ..

o staliuka kazka tokio statysiu i virtuve http://i61.photobucket.com/albums/h41/kios...ka/P1020462.jpg

del atskirimo ,tai pas mus griaunasi siena ,ir vienam kampe darom zidini nes ten kaminas ,o kitoj puseje ta tipo bariuka ...gal as blogaiivardinu ta atskirima ,gal ne bariukas vadinas...nes neketinam mes ten sedeti...bet kitai nerandu kaip pavadinti....
na reiktu eiti padelioti su kokia programike kaip planuojam mes isdestyti viska... smile.gif

na va cia atskirta panasiai kaip as noriu ,tik cia visas sonas ao as ketinu koki 0.80-100 cm ilgio

user posted image
wilike
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

O cia tas apie kuri kalbejot biggrin.gif

user posted image
Papildyta:
laimike pagal mumis toks staliukas miniatiurinis blush2.gif Cia max dviese sedet.O kuria tilptu 4 asmenu seima g.gif
Bet cia tikrai reikai apsisprsti pagal gyvenimo iprocius.Nes mes valgom ir pusrycius visi ir pietus, jau nekalbant kad vakariene. Prie tokio staliuko neisivaizuoju kaip tilpu vaikiska kedute. O ir taip jei atvaziuoja pvz mama su teciu, tai negi jau i sveitaine eisi, kad greit uzkasti g.gif Nes ir prie geriausiu noru prie sito staliuko nesusesi.As tokius vadinu viengungiu staliukais lotuliukas.gif Na kitas dalykas jei virtuvyte maza, tai tada jau nieko nepadarysi ir neprigalvosi, gerai kad dar toks telpa unsure.gif
Osera
QUOTE(wilike @ 2009 03 17, 14:49)
laimike pagal mumis toks staliukas miniatiurinis  blush2.gif  Cia max dviese sedet.O kuria tilptu 4 asmenu seima  g.gif 
Bet cia tikrai reikai apsisprsti pagal gyvenimo iprocius.Nes mes valgom ir pusrycius visi ir pietus, jau nekalbant kad vakariene. Prie tokio staliuko neisivaizuoju kaip tilpu vaikiska kedute. O ir taip jei atvaziuoja pvz mama su teciu, tai negi jau i sveitaine eisi, kad greit uzkasti  g.gif  Nes ir prie geriausiu noru prie sito staliuko nesusesi.As tokius vadinu viengungiu staliukais  lotuliukas.gif  Na kitas dalykas jei virtuvyte maza, tai tada jau nieko nepadarysi ir neprigalvosi, gerai kad dar toks telpa  unsure.gif
*

na labai graziu foto ikelie thumbup.gif
na va kaip skirias kiekvienoje seimoje... smile.gif
virtuveje as tik valgyti taisau ,o uzkandziaujam ir valgom sveitaineje...ir sveciai sedi ten....o bendroje erdveje kaip viskas buna gali ir beruosdama jiems uzkandi bendrauti.... smile.gif
neringule
Sveikutes
Noreciau jusu patarimu blush2.gif vasara planuojame keltis i nama,o ten pas mus virtuve galima sakyti kartu su ,,valgomuoju,,tik bariukas skiria erdves
kambarys didziulis,su zidiniu.MB nori ten statyti stala dideli su kedem,o
as noriu kazko ,,minksto sedimo,,ir negalime niekaip suderinti
cia musu virtuve
user posted image
gal kas turite kokiu ideju.Butu didelis aciuks uz patarimus
Signa...
QUOTE(neringule @ 2009 03 17, 17:19)
Sveikutes
Noreciau jusu patarimu blush2.gif vasara planuojame keltis i nama,o ten pas mus virtuve galima sakyti kartu su ,,valgomuoju,,tik bariukas skiria erdves
kambarys didziulis,su zidiniu.MB nori ten statyti stala dideli su kedem,o
as noriu kazko ,,minksto sedimo,,ir negalime niekaip suderinti
cia musu virtuve
user posted image
gal kas turite kokiu ideju.Butu didelis aciuks uz patarimus
*

cia kaip suprantu virtuves zona ikelta blush2.gif
o jeigu kambarys didziulis, neina sutalpinti abieju noru?
mes kadangi bute, tai suksimes su baru ir minksais baldais.....
bet kaip noreciau stalo su kedemis, kad vis seima kartu susestu pire stalo valgyti pietus ir tt. blush2.gif
Nerytė
QUOTE(wilike @ 2009 03 17, 14:49)

*

kokiu grazu interneju prikelei wub.gif
Aušriukė
Jolete, manau, dauguma iš čia diskutavusių sutinka, kad baras - toli gražu ne pati patogiausia vieta sėdėti lotuliukas.gif ir ypač netinkamas šeimos susibūrimams lotuliukas.gif , bet erdvei atskirti - gal ir nieko.. mirksiukas.gif

wilike, ačiūkas ačiūkas thumbup.gif Pasidarbavai iš peties first.gif

laimike, aš panašiai galvoju, tik 1,20m ilgio, lygiuojant su plytelėmis g.gif

neringule, aš siūlyčiau atsisakyti ale salos (per vidurį) - jos vietoje įtaisyti gražų didelį stalą (juk namas visgi, ne butas ax.gif ) ir į bendrą erdvę įkomponuoti minkštąją dalį (o jų būna visokių).

Signa, o aš jei rinkčiausi tarp tikro baro ir valgomojo stalo, pasirinkčiau pastarąjį, nesvarbu, kaip dažnai visa šeima susirenka lotuliukas.gif Dabar mąstau, kur jei ne prie stalo apskritai visi šeimos nariai susirenka (na, neskaitant šiaip laisvalaikio leidžiamo kartu) g.gif Sėdėjimas už stalo man kažkaip atrodo yra patogesnis, sveikesnis (stuburui, o ypač augančių vaikučių, kurie ir taip prisisėdi susiraitę), šiltesnis (akių kontaktas, savotiškas intymumas).. Be to, aš stalo nei už ką neatsisakyčiau dar ir todėl, kad jis man pasitarnaus ir darbo reikalais (kadangi tenka daug pasėdėti prie kompo darbo reikalais, o atskiro darbo kampelio bent jau kol kas neplanuojame). Žodžiu, atsinešiu kompą ir darbuosiuos ax.gif smile.gif
wilike
Signa vietoj tos salos( nezinau nei kaip pavadinti ax.gif ) ta kur 2 metru, puikiia tilptu didelis stalas. Gal net apvalus koks g.gif Kuris veliaus issikleidzia.Tai ir vyro nors issipildys turet dideli stala, ir tavo. Nes sociai liktu vietos ir mikstajai daliai.
Aušriukė
Keliu tėmelę į viršų ax.gif Gal dar kas savo genialiomis idėjomis pasidalins.. blush2.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.