QUOTE(laimikė @ 2009 03 16, 21:57)
labas
o pas mane kaip tik siandien prasidejo darbai ,sienos griovimas ,jungiam svetaine su virtuve
zadame maza bariuka daryti...tarp virtuves ir svetaitaines toks atkirimas kad gautus....
bute turejom sujungta virtuve su svetaine ir tikrai nesigailejau...
tad ir name daraus tai pat

Sėkmės darbukuose. Būtų smagu, jei darbo vaisiais ir šiame forume pasidalintumėte
Papildyta:QUOTE(wilike @ 2009 03 16, 22:07)
O mes baro nenorejom

Jau nei paslinksi, nei patrauksi. O ir naudos ne kas is jo. Bet cia musu toks poziuris ir toks gyvenimo budas. As tai jau tikrai nesedeciau prie to baro. O dar kad vaikai liptu. O kas as apsikviesiu mama ir liepsiu jai sesti ant tos kedes

Mano akim tai pinigu svaistymas be jokios akivaizdzios naudos

Wilike, sutinku, kad prie baro sėdėti ne taip patogu kaip prie stalo

Dėl šios priežasties, įrenginėdami butuką, valgomąjį stalą būtinai turėsim, kur būtų galima ramiai sėdint vienas priešais kitą papusryčiauti, vakarieniauti... Be to, baras labai nepatogu turint mažų vaikučių

Vienintelė priežastis, kodėl svarstau apie bariuką (tiksliau, savotišką pakylėlę panašią į bariuką ant kurios kokį augalėlį būtų galima pasistatyti) vien tam, kad šiek tiek atskirti virtuvės erdvę
Alta, ačiū už nuotraukytes

Man labai patiko antrasis variantas

Deja, mūsų butuke jis netinka, kadangi sveitaines-virtuves erdves langai yra tik iš kambario puses, tai jei dar tokia sienele atsitvertume, išvis be šviesos virtuvėje liktume...
Papildyta:QUOTE(Signa... @ 2009 03 17, 09:47)
Sveikos,
mes katik baigeme remontus (liko tik baldai, bet darbai jau padaryti) sujungeme virtuve su svetaine (holu) .....Kaip bus virtuvinis bus isvis

manau, kad nesigailesiu tokio sprendimo.....
O gal yra cia merginu is Klp kurios sujungusios vist. su svetaine?
Lauksim pasirodant