[quote=JurgaSim,2009 03 03, 09:31]
Na, is sio jusu pasisakymo supratau, kad is maniezo mergyte ne taip jau daznai ir isiimama
[/quote
Maniezas 120x120 vietos jai pakanka. Kai buvo maza jame ropojo, o dabar vaiksto aplinkui prisilaikydama arba sedi ir zaidzia su zaislais. Kur jinai pas mane daugiau , galetu kai nori atsistoti , palakstyti, pasedeti ir pasivolioti? Tai yra jos zaidimu erdve ir joje ji puikiai jauciasi. Beto nera taip , kad vaikas visa diena uzdarytas tame manieze, mes einame ir po buta apsidaryti

, su suniuku pazaisti... Maniezas saugiause vieta bute. Galiu ramiai dirbti savo darbus.

[/quote]
Mes savo kambarius taip sutvarkeme, kad jie butu saugus mazyliui. Ir man ramu, kai jis po visa buta sliauzioja, ir jam smagu kaskart pastebeti, atrasti kazka naujo, net jei tai ir kede virtuveje butu
Pasedi jis cia pat ant zemes, pasivarto irgi ten pat, isikimba i sofa ir bando stotis. Zodziu, mums maniezas nereikalingas tiek pat kiek ir vaikstyne

[/quote]
Taip ir maniau, kad mamytes pagalvos, kad mano vaikas uzdarytas manieze visa diena.

As gal ne taip issireiskiau

Nera taip baisiai kaip Jus pamanete.

Sedziu dabar apgalvoju, musu dienos rezima

Vienu zodziu sudejus ta laika , kai valgome (kruti praso kokius 6-8 kartus per diena, 3 kartus per diena valgome Hippi), 2 kartus miegame, po1-1.5 val. 4 kartus keiciame pampersus, po kiekvieno pamperso keitimo padarau masaziuka, paskui einame paropoti, arba palakstyti, TAI MANIEZUI LAIKO LIEKA MAZIAUSIAI, bet jame ji pabuna iki sekancios musu "proceduros". Vakare, kai padarau visus savo darbus, mes daug vaikstome, kad miegotume geriau
As uz manieza del to , kad jame galiu ramiai palikti savo mazaja, kol tvarkausi namuose, pagaliau i tulika galiu ramiai nueit.

Musu buto neimanoma taip gerai pritaikyti , kaip jums pavyko savaji :yra daug aparaturos, kaloneliu, geliu ir Jorksiriukas. Jos taip paleisti sliauzioti be prieziuros negaliu