Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Natūralūs aliejai plaukams
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Grožis ir kosmetika > Plaukų priežiūra
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
princesee
Tęskime.

user posted image

Sena tema čia
Sunreja

O gal yra kokie aliejai nuo dermatito?.. g.gif

4u.gif
Eve-line
QUOTE(Sunreja @ 2009 02 26, 10:19)
O gal yra kokie aliejai nuo dermatito?..  g.gif
4u.gif
*

Dermatologijoje eterinis rozmarinų aliejus vartojamas esant įvairioms odos ligoms: dermatitui ir egzemai, inkštirams ir pūliniams, užkrėstoms žaizdoms.
Dermatologijoje eterinis mėtų aliejus vartojamas suerzintos, inkštiruotos odos priežiūrai, gydant dermatitą, egzemas, dilgėlinę.
Sunreja
QUOTE(Eve-line @ 2009 02 26, 10:30)
Dermatologijoje eterinis rozmarinų aliejus vartojamas esant įvairioms odos ligoms: dermatitui ir egzemai, inkštirams ir pūliniams, užkrėstoms žaizdoms.
Dermatologijoje eterinis mėtų aliejus vartojamas suerzintos, inkštiruotos odos priežiūrai, gydant dermatitą, egzemas, dilgėlinę.
*

Aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
princesee
man dabar iskilo klausimas: is kur geriausia pirkti eterinius aliejus? g.gif
Sunreja
QUOTE(Eve-line @ 2009 02 26, 10:30)
*

Dabar susimasciau, o kur man ju rasti? biggrin.gif Gal vaistinej ieskoti?.. Gal galite imesti nuoroda, kur radote sia informacija, man idomu butent kaip gydomas dermatitas tais aliejais, nejau tik tepant ant odos?.. g.gif 4u.gif
princesee
QUOTE(Sunreja @ 2009 02 26, 15:07)
Dabar susimasciau, o kur man ju rasti?  biggrin.gif  Gal vaistinej ieskoti?.. Gal galite imesti nuoroda, kur radote sia informacija, man idomu butent kaip gydomas dermatitas tais aliejais, nejau tik tepant ant odos?..  g.gif  4u.gif
*

rozmarinu ir metu eteriniu alieju galite rasti didziosiose maximose, naujojoj barmunei, martinos, kvapu namuose 4u.gif
Eve-line
QUOTE(Sunreja @ 2009 02 26, 13:07)
Dabar susimasciau, o kur man ju rasti?  biggrin.gif  Gal vaistinej ieskoti?.. Gal galite imesti nuoroda, kur radote sia informacija, man idomu butent kaip gydomas dermatitas tais aliejais, nejau tik tepant ant odos?..  g.gif  4u.gif
*

radau info cia o jsu per google paieskokit kaip gydyti. Manau gerai butu ilasinti 15lasiuku i vonia (pries tai sumaisant su druska, pienu...), gal i kremuka keleta lasiuku eterinio aliejaus ilasinti g.gif
dar galit paskaityt www.kvapunamai.lt
eterinius aliejus galima pirkti Vcupe, vaistinese, kvapu namuose...
Sunreja
ACIU, merginos!!! 4u.gif 4u.gif notworthy.gif
gica
jungiuosi ir as i jusu bureli biggrin.gif pradejau gaivint savo plaukus, artejantis pavasaris veikia rolleyes.gif kol kas tik alyguogiu ir migdolu aliejus isbandziau, bet poveikis tikrai patiko- nebe tokie sausi tie mano stagarai tapo 4u.gif
princesee
QUOTE(gica @ 2009 02 26, 16:11)
jungiuosi ir as i jusu bureli biggrin.gif  pradejau gaivint savo plaukus, artejantis pavasaris veikia rolleyes.gif kol kas tik alyguogiu ir migdolu aliejus isbandziau, bet poveikis tikrai patiko- nebe tokie sausi tie mano stagarai tapo 4u.gif
*

man tai alyvuogiu aliejus pats blogiausias koks tik gali but bash.gif:
black_devil999
sveikutes tongue.gif nu matai,kiekvienas zmogus yra individuali asmenybe. tai skirtingai ir tinka wink.gif as nusipirkau kokosu aliejaus ir linu semenu smile.gif kai isbandysiu parasysiu koks poveikis:))
Girmantee
QUOTE(black_devil999 @ 2009 02 26, 20:36)
sveikutes tongue.gif nu matai,kiekvienas zmogus yra individuali asmenybe. tai skirtingai ir tinka wink.gif as nusipirkau kokosu aliejaus ir linu semenu smile.gif kai isbandysiu parasysiu koks poveikis:))
*

O kur kokosu aliejaus issigyti?
black_devil999
QUOTE(Girmantee @ 2009 02 26, 21:27)
O kur kokosu aliejaus issigyti?
*

as tai perku is http://www.aliejus.com/ ten ieik smile.gif yra parasyti adresai kur smile.gif
dilgelyt
QUOTE(black_devil999 @ 2009 02 26, 21:29)
as tai perku is http://www.aliejus.com/ ten ieik smile.gif yra parasyti adresai kur smile.gif
*

Taigi ten kokosu rafinuotas..visisikai beverti plaukams isigijot.
Girmantee
QUOTE(dilgelyt @ 2009 02 26, 22:36)
*

O nerafinuoto kazin kur galima g.gif
princesee
milijona gi kartu sakyta - kvapu namuose biggrin.gif arba is neto parsisiust. kitur nerafinuoto nemaciau
šypt
QUOTE(dilgelyt @ 2009 02 26, 20:36)
*

O kiti aliejai iš ten irgi rafinuoti?
*ShowGirl*
as turiu makadamiju ir semenu,bet nei ant vieno neraso,ar rafinuotas,ar ne g.gif
ievvvvaa
QUOTE(wenita @ 2009 03 01, 21:57)
as turiu makadamiju ir semenu,bet nei ant vieno neraso,ar rafinuotas,ar ne g.gif
*

pasakykit, kur pirkot juos mirksiukas.gif mes jum pasakysim geri jie ar ne biggrin.gif
kunigunda78
Mano atsiliepimai apie kameliju alieju - esu juo patenkinta, nes net ir per tokius orus plaukai graziai krenta, net ir trecia diena atrodo graziai, t.y. plaukai tikrai taip greit nesusiriebaluoja, labai graziai zvilga, svelnus, bet paklusnus. Duodu visus 10 balu thumbup.gif
*ShowGirl*
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 03 01, 23:09)
pasakykit, kur pirkot juos  mirksiukas.gif  mes jum pasakysim geri jie ar ne  biggrin.gif
*

rimi ir maximoj smile.gif o kur pirkti? bigsmile.gif
BOMBONKE :)
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 02, 00:15)
Mano atsiliepimai apie kameliju alieju - esu juo patenkinta, nes net ir per tokius orus plaukai graziai krenta, net ir trecia diena atrodo graziai, t.y. plaukai tikrai taip greit nesusiriebaluoja, labai graziai zvilga, svelnus, bet paklusnus. Duodu visus 10 balu  thumbup.gif
*

nagi nagi negirdetas koks,prasom nuotraukyte smile.gif as dabar labai gundausi visais tais sviestais,kita sav pasipildysiu kreditine ir sturmuosiu bigsmile.gif

o jasminu aliejus kazin vertas demesio,maciau siandien pas babajus,bet nepirkau,nes nebuvo laiko sudeti pastudijuot,labai jau jie megsta visokius mineralinius aliejus prikvepint ir pardavinet doh.gif
o ejau pas juos tikedamasi rast amlos ir pan dalykeliu,neradau unsure.gif teks internetu siustis.
kunigunda78
smile.gif+2009 03 01, 23:08-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 03 01, 23:08)
nagi nagi negirdetas koks,prasom nuotraukyte smile.gif as dabar labai gundausi visais tais sviestais,kita sav pasipildysiu kreditine ir sturmuosiu bigsmile.gif

o jasminu aliejus kazin vertas demesio,maciau siandien pas babajus,bet nepirkau,nes nebuvo laiko sudeti pastudijuot,labai jau jie megsta visokius mineralinius aliejus prikvepint ir pardavinet doh.gif
o ejau pas juos tikedamasi rast amlos ir pan dalykeliu,neradau unsure.gif teks internetu siustis.
*

siunciausi is cia
Skaiciau, kad jazminu aliejus gerai sausiems plaukams. Kol kas nebandziau, nes LT jazminu absoliutas ganetinai brangus -tad plaukams uz tokia kaina jis tikra prabanga, vyliuosi, kad is materiaarimaticos gausiu pigiau -tada isbandysiu ax.gif
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 02, 01:21)
siunciausi is cia
Skaiciau, kad jazminu aliejus gerai sausiems plaukams. Kol kas nebandziau, nes LT jazminu absoliutas ganetinai brangus -tad plaukams uz tokia kaina jis tikra prabanga, vyliuosi, kad is materiaarimaticos gausiu pigiau -tada isbandysiu  ax.gif
*

bet ir sitas nepigus,uz 100ml 36 eu biggrin.gif

kunigunda paziurek CIA
labai daug idomiu,nematytu alieju,sviestu,tik nezinau kaip ir kur siuncia,neseniai atradau ji 4u.gif

aplamai kolkas man daug labiau patinka afrikietiska produkcija nei arabu ir pan,nes pas afrikiecius daugumoj naturalu viskas,o pas babajus daug primaisyta unsure.gif
I'm love
turiu klausimuka. o kaip ta aliejuka ant plauku tepti blush2.gif ? kaip kauke ir po to lazliel palaikyti blush2.gif ?
gutte86
QUOTE(šypt @ 2009 03 01, 22:55)
O kiti aliejai iš ten irgi rafinuoti?
*

dauguma nerafinuoti, bet yra ir rafinuotu. as is ten perku, man plaukams super
gal kuri zinot kiek gramu yra vienas lb?zinau kad maziau nei kiligramas bet gal kuri zinot tiksliai unsure.gif
šypt
QUOTE(wenita @ 2009 03 01, 22:16)
rimi ir maximoj smile.gif  o kur pirkti? bigsmile.gif
*

Tai rafinuoti smile.gif Aš ruošiuosi pirkti iš http://www.aliejus.com , nes mano mieste jų parduotuvė yra.

QUOTE(I'm love @ 2009 03 02, 08:25)
turiu klausimuka. o kaip ta aliejuka ant plauku tepti  blush2.gif ? kaip kauke ir po to lazliel palaikyti blush2.gif ?
*

Aš aliejų naudoju prieš plovimą, tepu ant viso plaukų ilgio, daugiau dėmesio skirdama galiukams. Tuomet užsidedu dušo kepuraitę, apsirišu rankšluosčiu ir taip laikau apie 2 val., tuomet išplaunu šampūnu, tepu plaukų kaukę, vėl išskalauju, ir tada jau mano plaukų plovimo procedūra baigta biggrin.gif

Papildyta:
smile.gif+2009 03 02, 11:14-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 03 02, 11:14)
gal kuri zinot kiek gramu yra vienas lb?zinau kad maziau nei kiligramas bet gal kuri zinot tiksliai unsure.gif
*

0,454 kg mirksiukas.gif
I'm love
QUOTE(šypt @ 2009 03 02, 15:48)

Aš aliejų naudoju prieš plovimą, tepu ant viso plaukų ilgio, daugiau dėmesio skirdama galiukams. Tuomet užsidedu dušo kepuraitę, apsirišu rankšluosčiu ir taip laikau apie 2 val., tuomet išplaunu šampūnu, tepu plaukų kaukę, vėl išskalauju, ir tada jau mano plaukų plovimo procedūra baigta biggrin.gif

*

o koki aliejuka, jei nepaslaptis, naudoji plaukams blush2.gif ?
kunigunda78
smile.gif+2009 03 01, 23:49-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 03 01, 23:49)
bet ir sitas nepigus,uz 100ml 36 eu biggrin.gif

kunigunda paziurek CIA
labai daug idomiu,nematytu alieju,sviestu,tik nezinau kaip ir kur siuncia,neseniai atradau ji 4u.gif

verysad.gif taip, brangu, bet jei jo butu LT -tai kaina butu dar didesne doh.gif
Aha, esu macius si tinklapi -ten tikrai labai daug visokiu aliejuku, tik gaila, kad didzioji ju dalis nera sertifikuota, kokosu aliejus yra food grade -tai veidui tokio jau kaip ir nenaudociau, bet labai mane is ten traukia braskiu seklu aliejus.

QUOTE(šypt @ 2009 03 02, 13:48)
Tai rafinuoti smile.gif Aš ruošiuosi pirkti iš http://www.aliejus.com , nes mano mieste jų parduotuvė yra.

nu jau, aniros tikrai aliejai nera rafinuoti, gal koks vienas kitas
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 02, 16:29)
verysad.gif taip, brangu, bet jei jo butu LT -tai kaina butu dar didesne  doh.gif
Aha, esu macius si tinklapi -ten tikrai labai daug visokiu aliejuku, tik gaila, kad didzioji ju dalis nera sertifikuota, kokosu aliejus yra food grade -tai veidui tokio jau kaip ir nenaudociau, bet labai mane is ten traukia braskiu seklu aliejus.
nu jau, aniros tikrai aliejai nera rafinuoti, gal koks vienas kitas
*

mane ten sviestai labai traukia,gan nebrangus iseina,bet baisoka kad nepatikrintas tinklalapis,baisu kad nedingtu.
pirmam kartui apsistosiu visdelto ties tavuoju,kad ir brangesnis siek tiek,bet bent jau gausiu tikiuosi.

beje tavo saite radau skysto castile muilo,ar bandei kada daryt su juo namini sampuna?mane si mintis labai traukia smile.gif
šypt
QUOTE(I'm love @ 2009 03 02, 14:15)
o koki aliejuka, jei nepaslaptis, naudoji plaukams blush2.gif ?
*

Makadamijų, jau sunaudojau 2 buteliukus. Dabar planuoju pirkti moliūgų, alyvuogių, avokadų arba sezamų 4u.gif
kunigunda78
smile.gif+2009 03 02, 14:59-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 03 02, 14:59)
beje tavo saite radau skysto castile muilo,ar bandei kada daryt su juo namini sampuna?mane si mintis labai traukia smile.gif
*

ne, sampuno nesu bandziusi daryti, bet esu bandzius ta skysta muila tai labai super, nes rankos svelnios, net kremu nereikia, tik kvapas toks ukisko muilo -reikia kokiu EA lasinti
gutte86
QUOTE(šypt @ 2009 03 02, 16:45)
Makadamijų, jau sunaudojau 2 buteliukus. Dabar planuoju pirkti moliūgų, alyvuogių, avokadų arba sezamų 4u.gif
*

man sezamu aliejus lb plaukams patiko blush2.gif avokadu taip pat ax.gif
ievvvvaa
QUOTE(wenita @ 2009 03 01, 22:16)
rimi ir maximoj smile.gif  o kur pirkti? bigsmile.gif
*

labiau tiketina kad rafinuoti...bet paskaitykit etikete...turi buti parasyta...
I'm love
QUOTE(šypt @ 2009 03 02, 17:45)
*

QUOTE(gutte86 @ 2009 03 02, 18:58)
man sezamu aliejus lb plaukams patiko  blush2.gif  avokadu taip pat  ax.gif
*

Aciu uz info. mirksiukas.gif
Jovita23
Labai reikia liniu semenu aliejaus nerafinuoto. Ka tik paskambinau i kvapu namus, tai pasake, kad neturi tokio. reiks gal i Hales turgu vaziuoti i 96 paviljona. Tikiuosi, kad ten tures.
Beje maciau Iki ir maximose nerafinuoto linu semenu aliejaus uz 5 lt, bet kazkaip pabijojau pirkti.
kunigunda78
QUOTE(Jovita23 @ 2009 03 03, 13:43)
Labai reikia liniu semenu aliejaus nerafinuoto. Ka tik paskambinau i kvapu namus, tai pasake, kad neturi tokio. reiks gal i Hales turgu vaziuoti i 96 paviljona. Tikiuosi, kad ten tures.
Beje maciau Iki ir maximose nerafinuoto linu semenu aliejaus uz 5 lt, bet kazkaip pabijojau pirkti.
*

o as verciau imciau is maximos ar iki, nes tose pilstomuose netikiu, jog jie kasdien nauja partija semenu aliejaus ima- jis labai greitai genda ir apkarsta. Nusipirkus parduotuveje bent jau tiksliai zinosi kada atidarei ir stengsies suvartoti per menesi
ievvvvaa
QUOTE(Jovita23 @ 2009 03 03, 13:43)
*

semenu as tik is maximos ir perku...juk parasyta kad nerafinuotas, tai ko bijot 4u.gif
dilgelyt
Nerafinuota alieju bijau pirkti as, nes ji maximoj laiko lentynoje, nuo tokio laikymo jis greitai apkrta ir neimanoma gerti, o lb lb sveika butu po sausksta isgert rytais...
gutte86
QUOTE(dilgelyt @ 2009 03 03, 19:54)
Nerafinuota alieju bijau pirkti as, nes ji maximoj laiko lentynoje, nuo tokio laikymo jis greitai apkrta ir neimanoma gerti, o lb lb sveika butu po sausksta isgert rytais...
*

semenu aliejus reikia sunaudoti berods per menesi nuo atidarymo, o lentynoj tai nesvarbu kaip jis stovi smile.gif svarbu kad nepradarytas ten
princesee
viskas reik ir man semenu aliejaus bigsmile.gif
Melajja
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 03 03, 17:59)
semenu as tik is maximos ir perku...juk parasyta kad nerafinuotas, tai ko bijot  4u.gif
*

irgi ta uz 5Lt? kiek ml to aliejaus?
4u.gif
Kokie dar maxej aliejai verti demesio?
Noreciau pagirt kolkas savo pirmajy alieju kokosu is KN , o jau plauku svelnumas... azarta pagavau ant alieju, noriu daugely kitu isbandyt smile.gif)

Sunreja
Labas rytas 4u.gif

Vakar uzmaciau IKI graikiniu riesutu alieju g.gif Toks grazus buteliukas, bet ant etiketes neparasyta ar rafinuotas, ar ne g.gif Niekas nematet?.. ax.gif
dilgelyt
QUOTE(gutte86 @ 2009 03 03, 21:18)
semenu aliejus reikia sunaudoti berods per menesi nuo atidarymo, o lentynoj tai nesvarbu kaip jis stovi  smile.gif  svarbu kad nepradarytas ten
*

Ar tikrai uztenka kad nepradarytas,ir nieko tokio jei aiskiai parasyta laikyt saldytuve?
keis kasrtus is maximos nusipirkau kartuteli slikstuteli..o stai vaistinej is saldytuvo svelnaus svelnaus skonio,tiesa brangesni dvigubai..
Jovita23
QUOTE(dilgelyt @ 2009 03 04, 11:42)
Ar tikrai uztenka kad nepradarytas,ir nieko tokio jei aiskiai parasyta laikyt saldytuve?
keis kasrtus is maximos nusipirkau kartuteli slikstuteli..o stai vaistinej is saldytuvo svelnaus svelnaus skonio,tiesa brangesni dvigubai..
*

Dilgelyt, o is kokios vaitines pirkai?
Melajja
Mergaites kur Kuanietes perkate EA? ax.gif
ievvvvaa
QUOTE(Melajja @ 2009 03 03, 21:41)
irgi ta uz 5Lt? kiek ml to aliejaus?
4u.gif
Kokie dar maxej aliejai verti demesio?
Noreciau pagirt kolkas savo pirmajy alieju kokosu is KN , o jau plauku svelnumas... azarta pagavau ant alieju, noriu daugely kitu isbandyt smile.gif)
*

semenu 0,2 l...
as dar pirkau is maximos sezamu...ir alyvu bandziau... mirksiukas.gif o jau ten visokiu riesutu kokosu ir pan tai ne. beje kazkokiu riesutu al ir maximoj maciau...lyg ir nerafinuotas buvo...ir kaina ne 2 lt.. g.gif
dilgelyt
QUOTE(Jovita23 @ 2009 03 04, 12:40)
Dilgelyt, o is kokios vaitines pirkai?
*

Laisves alejoje, priesais Siena ( miesto soda) salia Centrinio pasto yra senovine tokia vaistine smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.