Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vilkaviškio vaikų darželiai
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kiti miestai
Fairyland
Butu idomu suzinoti nuomones apie vaiku darzelius Vilkaviskyje. Kuris geriausias?Kada vaikuti uzrasete?Girdejau, kad kitos uzraso vos gimusius.Idomu kaip jums sekesi, ar daug laisvu vietu ir tt ir pan
Fairyland
Na negi cia visai nesilanko vilkaviskietes???
lingva
QUOTE(Fairyland @ 2009 05 01, 13:21)
Na negi cia visai nesilanko vilkaviskietes???
*

lankosi,bet neraso.
darzeliai- pagal kisene. vedu jau antra vaika i buratino l/d. bet pasakyt kad esu super laiminga negaliu. jei tureciau pinigu auklei- nevesciau.
spygly1
aš pirmą vaiką vedžiau nuo keturių metų į buratiną ir esu lb patenkinta ten dirbusiom auklėtojom,auklytėm,nes apie eglutę iš savo pažįstamų girdėjau nekokių atsiliepimų,antrą ką tik gimusį užrašiau taip pat į buratiną,sakė ateit po 1,5mtų ir pasakys kuri grupė.
spygly1
na nejaugi čia nesilanko vilkaviškietės mamytės,kurios veda savo vaikučius į vilkaviškio darželius ir norinčios apie juos padiskutuoti g.gif g.gif
Miglyteee
mes savo vaikiuka i alvita veziojam ir esam labai patenkinti, aukletojos ir auklytes nuostabios thumbup.gif nors gyvenam prie pat eglutes darzelio, bet i ji manes visai netraukia schmoll.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.