Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Miegamieji
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
X-iuke
Nauja temutė 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
bigsmile.gif
aš dabar sėdžiu prie miegamojo baldų projektų ir galvoju, ar spinteles su stalčiais prie lovos daryti tokio pat aukščio kaip ir lova ar aukštesnes? g.gif
Burka
QUOTE(X-iuke @ 2009 02 20, 17:27)
aš dabar sėdžiu prie miegamojo baldų projektų ir galvoju, ar spinteles su stalčiais prie lovos daryti tokio pat aukščio kaip ir lova ar aukštesnes?  g.gif
*

O as isvis galvoju spinteliu atsisakyt g.gif niu,kazkaip man jos nereikalingos,o gal tik dabar nereikalingos,gal ateity ir pravers unsure.gif ar visos spinteles turit? busimas miegamasis nedidukas,vos 12kv,tai nenoriu apkraut kambario baldais,noriu apsiribot tik lova ir sienine spinta(aisku dar lovele vaikiska prie sono butinas atributas biggrin.gif ),na,gal ateity dar kokia komodele,nes jauciu,kad vyras vis tiek tv issireikalaus,tai reiks kazkur ji pastatyt rolleyes.gif
X-iuke
musu ne ka didesnis miegamas 14 kv, bet mes darysim nedidele spinta (visiem nesezoniniam drabuzhiam spinta statysim kitame kambaryje 4u.gif ) o spintele prie lovos man atrodo butina, ar stiklinei su vandeniu pasidet, ar telefonui, ar mezginiam isikraut koks stalchiukas rolleyes.gif nes megstu guledama lovoje pamegzt ax.gif
Amliva
Gal kam tiks kokia ideja

http://www.jonasfurniture.com/catalogue_beds.html
emrata
QUOTE(Burka @ 2009 02 20, 17:54)
O as isvis galvoju spinteliu atsisakyt g.gif niu,kazkaip man jos nereikalingos,o gal tik dabar nereikalingos,gal ateity ir pravers unsure.gif ar visos spinteles turit? busimas miegamasis nedidukas,vos 12kv,tai nenoriu apkraut kambario baldais,noriu apsiribot tik lova ir sienine spinta(aisku dar lovele vaikiska prie sono butinas atributas biggrin.gif ),na,gal ateity dar kokia komodele,nes jauciu,kad vyras vis tiek tv issireikalaus,tai reiks kazkur ji pastatyt rolleyes.gif
*

pas mus yra spinteles ir kol jos yra tikrai yra ka padeti, jau nekalbu apie MB, kuris apkrauna ja vos ne iki lubu lotuliukas.gif is esmes gal ir galeciau be ju apsieiti, bet vistiek kazkokia spintele (komoda) turetu buti miegamajam
jeigu komoda desit vien tik del tv, tai siulyciau tv kabinti ant sienos
Subjektyvi
Spintelės labai patogios, žiūrint kieno kokie poreikiai. Į jas galima susikrauti: skaitomas knygas ar žurnalus, jau minėtus mezginius, aksesuarus, kojines ir apatinius rūbus, visokius dalykus, kur kitur nepatogu laikyti. Ne viską patogu dėti į spintą.
jolanty
QUOTE(X-iuke @ 2009 02 20, 19:27)
Nauja temutė 4u.gif

aš dabar sėdžiu prie miegamojo baldų projektų ir galvoju, ar spinteles su stalčiais prie lovos daryti tokio pat aukščio kaip ir lova ar aukštesnes?  g.gif
*

Pas mane spintelės nėra aukštos, su lyg čiuziniu lovoje. Tai labai patogu:nereikia rankų kilnoti ar lenktis. Bet su jomis gavosi įdomi situacija. Mums teko gamintis komplektą anksčiau nei įsirengėme miegamąjį, tad dabar teks jų atsisakyti. Nelabai reikalingos. Lova yra ąžuolo mąsyvo su dideliu galvugaliu. Ant jo viską ir krauname. Taigi patarimas - atkreipk dėmesį, kokia jūsų lova. mirksiukas.gif
X-iuke
QUOTE(jolanty @ 2009 02 21, 13:04)
Pas mane spintelės nėra aukštos, su lyg čiuziniu lovoje. Tai labai patogu:nereikia rankų kilnoti ar lenktis. Bet su jomis gavosi įdomi situacija. Mums teko gamintis komplektą anksčiau nei įsirengėme miegamąjį, tad dabar teks jų atsisakyti. Nelabai reikalingos. Lova yra ąžuolo mąsyvo su dideliu galvugaliu. Ant jo viską ir krauname. Taigi patarimas - atkreipk dėmesį, kokia jūsų lova.  mirksiukas.gif
*

mes lova gaminsimes kartu su visomis spintelemis, kuriu bus ne tik prie lovos bet ir prieshais ja ir aishku spinta... dabar zhiurinejau dauguma spinteliu prie lovos yra lovos arba chiuzhinio aokshshio, tai gal taip ir darytis? g.gif
jolanty
QUOTE(X-iuke @ 2009 02 21, 17:10)
mes lova gaminsimes kartu su visomis spintelemis, kuriu bus ne tik prie lovos bet ir prieshais ja ir aishku spinta... dabar zhiurinejau dauguma spinteliu prie lovos yra lovos arba chiuzhinio aokshshio, tai gal taip ir darytis?  g.gif
*

Pabandyk atsisesti į lovą ir pamodeliuoti situaciją, kai imi daigtus nuo spintelių. Atkreipk dėmesį, ar esi aukšto ūgio ar ne. Tada gal ir apsimoka daryti aukštesnes spinteles.
Šiaip man dar patinka spintelės arba suoliukai kojų gale. Ant jų ir į juos galima sudėti daigtus, rūbus.
isdykusS
Ikelsiu savo miegamajo kambariuko foto: kambarys nedidelis-11.5kv, tad tiek ir tilpo-lova, spinta, telikas. Zinoma, uzbaigtumo nera: ateity reiks dienines uzuolaidas arba sirmas uzsidet, reikes lovai uzklota isigyti (del to atsiprasau uz neklota lova), vietoj to pufiko-spintele pasidaryt (nes man reikia visokiu daikciuku prisidet) ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Stebukle
Mes spinteliu atsisakem. Bet sienoje pasidarem tam reikalui prie lovos lentyneles,knygai ar puodeliui kavos pasideti smile.gif rolleyes.gif
gitulia
QUOTE(X-iuke @ 2009 02 21, 16:10)
mes lova gaminsimes kartu su visomis spintelemis, kuriu bus ne tik prie lovos bet ir prieshais ja ir aishku spinta... dabar zhiurinejau dauguma spinteliu prie lovos yra lovos arba chiuzhinio aokshshio, tai gal taip ir darytis?  g.gif
*

Nedaryk spinteliu aukstesniu uz ciuzini. Pas mane yra siek tiek aukstesnes, tai as nakti jau ne karta smilkini trenkiausi i spinteles kampa. Miegu ant pacio lovos krasto ir kartais versdamasi ant kito sono neapskaiciuoju doh.gif
Aušriukė
Aš manau, kad spintelės prie lovos labai reikalingos (kaip dauguma iš jūsų patarėte, dydžio sulyg čiužiniu). Pavyzdžiui, aš labai mėgstu prie savęs turėti laikroduką, mobilųjį telefoną (labai nemėgstu ryte ropštis iš lovos, jei kas skambina, ir bėgt kažkur), pasidėti knygą ar žurnalą, kurį skaitau prieš miegą. Savo spintelėje laikyčiau ir savo dienoraštį smile.gif Be to, spintelėje galima laikyti ir pačias intymiausias smulkmenas ax.gif Juk vonia dažnai naudojasi vaikai, svečiai ir kt., todėl mano manymu, visa tai labai patogu laikyti savo ir tik savo erdvėje prie lovytės.
Čia mano pamąstymai... Kadangi patys ką tik įžengėme į naujuosius savo namučius, su malonumu seksiu šią tėmelę. Ir būtų labai džiugu, jei be patarimų pasidalintumėte ir vaizdine medžiaga ax.gif 4u.gif
jeila
QUOTE(X-iuke @ 2009 02 20, 18:27)
*

spinteliu tikrai reikia... dabar miegam tik ant ciuzinio miegam kol pasigaminsim kita lova(nevykusi pirkini grazinom i parde),tai prie ciuzinio vistiek yra kazkas padeta... ir trukdo,nes kaskart valant reik pakelt... tai ir prie lovos bus tas pats... tik gal po lova pakista... mane tai labiau nervina daiktai negu spinteles salia smile.gif

QUOTE(emrata @ 2009 02 21, 09:17)
pas mus yra spinteles ir kol jos yra tikrai yra ka padeti, jau nekalbu apie MB, kuris apkrauna ja vos ne iki lubu  lotuliukas.gif  is esmes gal ir galeciau be ju apsieiti, bet vistiek kazkokia spintele (komoda) turetu buti miegamajam
jeigu komoda desit vien tik del tv, tai siulyciau tv kabinti ant sienos
*

pas mus telikas ant sienos... siaip isvis teliko miegamajam nelabai reik(nebent yra atliekamas)...

QUOTE(gitulia @ 2009 03 01, 21:54)
Nedaryk spinteliu aukstesniu uz ciuzini. Pas mane yra siek tiek aukstesnes, tai as nakti jau ne karta smilkini trenkiausi i spinteles kampa. Miegu ant pacio lovos krasto ir kartais versdamasi ant kito sono neapskaiciuoju  doh.gif
*

as sumasciau,kad geriausias aukstis yra sulig lova-o ciuzinio krastas virs spintutes... as ir prie krasto miegu-ypac,kai atsibeldzia mano princese per vidury pagulet-tai tie spinteliu krastai tikrai saugumo neduoda smile.gif
Ramista
isdykusS, gražūs tapetai jūsų miegamajame, tik apšvietimas labai kuklus, gal planuojate šviestuvėlius ant sienos virš lovos ar ant spintučių prie lovos 4u.gif
isdykusS
QUOTE(Ramista @ 2009 03 02, 10:29)
isdykusS, gražūs tapetai jūsų miegamajame, tik apšvietimas labai kuklus, gal planuojate šviestuvėlius ant sienos virš lovos ar ant spintučių prie lovos  4u.gif
*

tiesa sakant, tapetai realybej daug grazesni nei foto ax.gif
o del apsvietimo, tai ant sienos neplanuojam nieko, yra tik palikta vieta sviestuvui lubu vidury, cia irgi ateiciai palikom si reikala smile.gif
skarletukas
Sveikutes 4u.gif
noriu pasikonsultuoti su profesionalemis mirksiukas.gif
Nusipirkome balta miegamojo baldu komplekta, klasikinio stiliaus, medini, neturiu nuotraukytes tai negaliu parodyti, bet gal isivaizduosite. blush2.gif
Pritrukua ideju kokia spalva dazyti kambary g.gif
Galvojam viena siena tapetuoti kazkokiais tapetais (gal geletais gal su kokiu ornamentu klasikos motyvais). Ir pasimeciau tarp spalvyciu gamos.
Gal mestelsite kokiu ideju - labai dekociau uz pagalba 4u.gif
motoraika
QUOTE(skarletukas @ 2009 03 02, 15:28)
Sveikutes  4u.gif
noriu pasikonsultuoti su profesionalemis  mirksiukas.gif
Nusipirkome balta miegamojo baldu komplekta, klasikinio stiliaus, medini, neturiu nuotraukytes tai negaliu parodyti, bet gal isivaizduosite. blush2.gif
Pritrukua ideju kokia spalva dazyti kambary g.gif
Galvojam viena siena tapetuoti kazkokiais tapetais (gal geletais gal su kokiu ornamentu klasikos motyvais). Ir pasimeciau tarp spalvyciu gamos.
Gal mestelsite kokiu ideju - labai dekociau uz pagalba  4u.gif
*

gal tavo toks 4u.gif thumbup.gif
http://www.rotrainterjerai.lt/?lt=1214653106
skarletukas
QUOTE(motoraika @ 2009 03 02, 23:00)

Panasus bet lovyte biskuti kuklesne ne toks pompastiskas galvugalis irnesakyk.gif
O sita tai as buvau nuvaziavusi paziureti stovi Domus galerijoje ax.gif
smiltupe
QUOTE(jeila @ 2009 03 02, 10:25)
as sumasciau,kad geriausias aukstis yra sulig lova-o ciuzinio krastas virs spintutes... as ir prie krasto miegu-ypac,kai atsibeldzia mano princese per vidury pagulet-tai tie spinteliu krastai tikrai saugumo neduoda smile.gif
*

visiškai pritariu dėl spintelių aukščio smile.gif pas mus buvo sulig čiužiniu tai dabar nuleidom ir sulyginom su lova.Kai isiropšdavo lovon mažoji vis bedūkstant galvą stuktelėdavo į tą kraštą.Dabar saugiau ax.gif avarijų dar nebuvo mirksiukas.gif
Subjektyvi
Itališka lova su idėjomis nakčiai biggrin.gif

user posted image

Šiame puslapyje šimtas šiuolaikinio miegamojo idėjų 4u.gif
Subjektyvi
Kas ieško metalinių - kaltinių lovų, labai gražios itališkos. Galite akis paganyti ir į viengules, kam aktualu rolleyes.gif Mes norėjome rinktis vienam miegamajam kokią nors kaltinę, bet iš pirmo žvilgsnio įsimylėjau tų pačių gamintojų alkantarės medžiagos atrama puoštą šią wub.gif :

user posted image

O kas mėgsta prabangią klasiką, gali pasigrožėti šio gamintojo itališkomis lovomis. Nerealus grožis. ax.gif
ooo
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 03 03, 13:24)
Kas ieško metalinių - kaltinių lovų, labai gražios itališkos. Galite akis paganyti
*

gal zinot,kad Lietuvoj jomis prekiauja? ax.gif
Dowi
patiko miegamojo lova gal ir jums patiks kas mirksiukas.gif

user posted image

o čia rasit daugiau visko http://www.lord.lv/rus/gultas/altai.php bigsmile.gif
Subjektyvi
QUOTE(ooo @ 2009 03 03, 13:11)
gal zinot,kad Lietuvoj jomis prekiauja?  ax.gif
*

Deja ne verysad.gif Mes pirkome kitos šalies atstovybėje, nes ir namai kitur. Galbūt kažkas kas dirba su Italijos baldais, galėtų užsakyti ir patarpininkauti. g.gif
Malena
O svarbu kur yra groteles ta prasme lovoje ar ciuzinyje?Kaip geriau? 4u.gif
indregu
wub.gif wub.gif wub.gif user posted image

Gal netycia kur LT uzmatet tokiu? bigsmile.gif
emrata
QUOTE(Malena @ 2009 03 03, 18:18)
O svarbu kur yra groteles ta prasme lovoje ar ciuzinyje?Kaip geriau? 4u.gif
*

kokias groteles jus turit omeny?
pele
QUOTE(indregu @ 2009 03 05, 23:09)
Gal netycia kur LT uzmatet tokiu?  bigsmile.gif
*

Labai panasi yra SBA.
Puslapy neradau, bet ka tik klientei nupirkom.
user posted image
user posted image
user posted image
Malena
QUOTE(emrata @ 2009 03 06, 15:32)
kokias groteles jus turit omeny?
*

Tas kur po ciuziniu turi but smile.gif
indregu
QUOTE(pele @ 2009 03 06, 16:43)
Labai panasi yra SBA.
Puslapy neradau, bet ka tik klientei nupirkom.

Grazi, bet ne pinta ax.gif
renata33
sveikos mamytes smile.gif ...noreciau patarimu, kaip manote ar tiktu par viduriuka tapetai, kokios spalvos geriau, kokios uzuolaidos geriau tiktu, nes cia pakabintos laikinai...aciu... mirksiukas.gif

http://public.fotki.com/renatele33/buto-foto/img0015.html
aiskauda
pradejau ir as vargus su miegamuoju... doh.gif Visa beda tame, kad kambarys tai nedidelis, bet baldu sustru norisi... Siandien matem tokius labai fainus Dalios balduose... Ka manote - netelpa pas mus!!!!!!!!!! verysad.gif Lova per ilga ( is bedos tilptu), bet nelieka vietos vaiko lovytei... doh.gif Cia per spinteles prie lovu... Jos tokios didesnes siek tiek, klausiua del mazesniu - sake negamina prie to komplekto mazesniu... doh.gif Gal pirkt tik lova o spinteles pasigaminti kur nors privat? rolleyes.gif
gandriuke...
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 03 03, 12:00)
Itališka lova su idėjomis nakčiai biggrin.gif

user posted image

gera lova thumbup.gif ax.gif
jazzcat
QUOTE(renata33 @ 2009 03 13, 23:03)
sveikos mamytes smile.gif ...noreciau patarimu, kaip manote ar tiktu par viduriuka tapetai, kokios spalvos geriau, kokios uzuolaidos geriau tiktu, nes cia pakabintos laikinai...aciu... mirksiukas.gif

*

sveika, mano nuomone geriausiai tiktų šalto atspalvio užuolaidos (pvz tamsiai mėlynos) ir šilto atspalvio tapetai (čia kaip supratau ant tos vidurinės baltos juostos, ar ne? ax.gif )
cūgga
QUOTE(renata33 @ 2009 03 13, 22:03)

*

Man irgi atrodo kad tamsiai mėlynos užuolaidos tiktų o tą viduriuką tapetuočiau gelsva gal spalva arba melsva su mėlynais raštais g.gif
Nerytė
kazkur buvo atskira tema uzklotams, bet pervertus 5 psl. nesuradau tai dedu siuos grozius cia wink.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Malena
Man kazkokie per niurus rolleyes.gif
Nerytė
QUOTE(Malena @ 2009 03 17, 19:57)
Man kazkokie per niurus rolleyes.gif
*

skoniio reikalas, man super wub.gif
Astee
Labai patiko ketvirtas variantas smile.gif
gandriuke...
[quote=Nerytė,2009 03 17, 19:43]
kazkur buvo atskira tema uzklotams, bet pervertus 5 psl. nesuradau tai dedu siuos grozius cia wink.gif

user posted image
user posted image
user posted image
/quote]
man sitie grazus, ypac trecias ax.gif

Gidi
o man labiausiai trecias, bet kazkaip noretusi ne iki pat pat zemes smile.gif
Nerytė
o man kaip tik grazu iki zemes, taip pat ir su uzuolaidom... ax.gif
derata
Neryte, užklotukai thumbup.gif Ą Antrą ir paskutinį paimčiau iškart!
renata33
QUOTE(jazzcat @ 2009 03 15, 18:27)
sveika, mano nuomone geriausiai tiktų šalto atspalvio užuolaidos (pvz tamsiai mėlynos) ir šilto atspalvio tapetai (čia kaip supratau ant tos vidurinės baltos juostos, ar ne? ax.gif )
*

na ji ne balta, bet turbut apie ta pacia kalbam, kuri per viduriuka vingiuota...bet kazkaip bijau kad bus daug (o net ir visos) saltos spalvos...ar nieko?

Papildyta:
aciu mamytes uz patarimus mirksiukas.gif , o ka manot apie lova ar geriau sviesia ar tamsesne? o gal balta? kazkaip nezinau ko noriu ax.gif , na aisku atkreipiant i tai ka leidzia finansai blush2.gif , nes jei galimybes leistu viska, tai gal nebutu taip sunku apsispresti... g.gif
Cobre
user posted image
Papildyta:
user posted image
dije
QUOTE(Cobre @ 2009 03 23, 23:44)
user posted image
*

va tokio noreciau..bet rūmų neturiu... rolleyes.gif
smilgeleee

user posted image

user posted image
jei tektu rinktis ,tik is siu dvieju bigsmile.gif
Nerytė
QUOTE(Cobre @ 2009 03 23, 23:44)
user posted image
*

patiko uzuolaidu surisimai thumbup.gif
Malena
QUOTE(dije @ 2009 03 24, 15:29)
va tokio noreciau..bet rūmų neturiu... rolleyes.gif
*

Aha,as irgi seile varvinau.Cia i koki dvara biggrin.gif Bet kiek prieziuros kad visos uzuolaideles baltutelaites isliktu.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.