Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar dažnai randate ar pametate pinigus?
Supermamų klubas > Mūsų namai > Piniginė
Subjektyvi
Viena narė rado pinigų (istorija kolkas nutyli kur) ir kažkaip norisi pakalbėti tokia optimistine tema biggrin.gif Ar dažnai randate pinigų? Pvz. pamirštate kur pasidėjusi ar tiesiog atrandate gatvėje. Pasiimate seniai nukištą rankinuką, o ten užkištas banknotas.

Mano vyras turi įprotį dalį pinigų įsikišti į kišenes. Kokį rūbą bepaimsi: švarką, striukę, paltą, kelnes, visur gali atrasti popierinių. Tai koks 10 Lt., tai 50, tai 100 "pamirštas" guli. Ir taip nuo seniausių laikų.

Sesuo žiopla. doh.gif Jau nežinau kiek piniginių yra pametusi. Kur ji jas mėto - niekas nežino. Bet faktas - pameta reguliariai.

Be to yra tokių laimingųjų ar kaip juos pavadinti, kurie nuolat randa pamestus pinigus. Juk būna, kad kažkas įsideda į kišenę, o traukdamas pirštines (ar kt.) išmeta pakeliui.
Norna
Kur savo pinigus užkišu napmirštu schmoll.gif , todėl tokių ''radybų'' kišenėje, deja, bet pasitaiko laabai retai...šiaip gatvėje, kad rasčiau g.gif ...nepamenu...matyt arba labai mažai radau, arba iš viso nieko nerandu( per daug iškelta galva vaikštau hihihi.gif ). Tai va, radybomis pasigirti negaliu verysad.gif , bet užtat ir nepametu bebe.gif ( tpfu, tpfu, tpfu).
axa
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 02 19, 14:22)
Mano vyras turi įprotį dalį pinigų įsikišti į kišenes. Kokį rūbą bepaimsi: švarką, striukę, paltą, kelnes, visur gali atrasti popierinių. Tai koks 10 Lt., tai 50, tai 100 "pamirštas" guli. Ir taip nuo seniausių laikų.

*

čia kaip apie mane parašei lotuliukas.gif

MB pyksta, sako kaip tu taip 'barstai' pinigus ir nežinai kur turi, ir kiek turi? Pas jį tai tvarka vokiška, viskas savo skyreliuose ir suskaičiuota.

o man taip patogu, ir be to - visai smagu išsitraukus kokį seniai nedėvėtą rūbą ir rasti ten kokį vieną kitą popierėlį ax.gif Va ir šiandien - pietavom, pažiūriu piniginę: o ten tuščia . Paprašiau, kolegė užmokėjo, nuėjom apsirengėm paltus, o aš jai tiesiu pinigus, skolą gražinu. Nustebo: "Jau???? bigsmile.gif " Aha, jau - kaip tyčia kišenėje keletas 5-ličių skambėjo biggrin.gif
Adrija.
Yra toks dėsnis gyvenime pagal posakį iš seno tarybinio multiko "Ką pamesi, tą ir atrasi, o kas ras, tas ir pames". Galioja 100proc ir ne tik piniginiuose reikaluose smile.gif
pikkolo
Nesu pametusi piniginės ir niekur užkišusi pinigų. Esu kelis kartus radusi pamestus pinigus. Mano mamai labiau sekasi, nors ji ir nepameta savo pinigų, bet jau kelis kartus rado pamestų. Paskutinį kartą - parduotuvėje rado 100 lt.
biteMaja99
Aš tai randu pinigus ax.gif , ir pinigines ir mobilius telefonus ir po to tenka ieškoti išsiblaškiusių savininkų. Tai mes su vyru net metodiką turim nusistatę kaip daryti procedūrą, kai telefoną randi (juk jie ir išsikrovę būna ir t.t.), svarbiausia surasti mamos numerį, o tada jau viskas vyksta kaip sviestu patepta:).
Su piniginėm sunkiau:) pvz. po šių naujų metų vienam bičui skambinom visais vizitinės telefonais 2 dienas, išsijungęs buvo po baliaus:).
Na, o kartą raudonam kryžiui (čia Kaune), prie vyr.gydytojo ar tai direktoriaus kabineto radau 100 litų pamestų, matyt iš kišenės raktus traukė ir pametė. blush2.gif tada nesureagavau taip, kad įeiti į vidų ir klausti visų ten esančių, kieno pinigai....nuėjau į banką ir zoologijos sodui visus pervedžiau, gal kokį briedį visus metus už to gydytojo kišeninius pinigus maitino:)
Subjektyvi
Aksčiau žmonės labai mėgdavo slėpti pinigus knygose, tarp puslapių. Įkišdavo ir pamiršdavo, kokioje knygoje kiek pinigų. Tai ir dabar kai pasiimu paskaityti kokią seną knygą pas gimines, vis randu Tarybinių rublių rolleyes.gif
Sophi
pusiau linksma - 2 žodžiai ax.gif
Subjektyvi
Aš čia iš mandrumo, nes žinau ax.gif
Spyglė
Niekada neteko rasti,o apvogta buvau,ištraukė piniginę su 200 rublių,tris dienas žliumbiau schmoll.gif
Skinte
As irgi prisimetau namuose.. Slepiu slepiu (kad bent butu nuo ko doh.gif ) o paskui kazkaip issiverciu su turimais. Ir kai randi netiketai kiek dziaugsmo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif O kiek paskui visokiu skanumynu iseina biggrin.gif O senai senai radom su drauge pinigine su 300 Lt. Gal ir daugiau buvo, neatsimenu bet kruva dvidesimtiniu... O siaip dazniausiai smulkme - 2, 1, 5 Lt. Ir centu aisku daug. Laikausi taisykles, kad net 1 cento jei jis yra ant zemes negaliu perzengti ir nepakelti.
Subjektyvi
Vat tas nuo žemės centų kilnojimas turi savą prietarą (kažkaip jo laikausi blush2.gif ), kad jei imsi/rankiosi centus ar smulkius pinigus nuo žemės, tai taip ir būsi visą laiką vargšas ir tenkinsies centais ar smulkme.
Žanetyte
visad randu savo pacios pamestus pinigus, dazniausiai prasidejus naujam sezonui, nuo praeito kokioj striukej likusius smile.gif niekad nesu radus kito zmogaus pamestu pinigu, turbut kazkur ne ten lankaus biggrin.gif
Moteris
O, su pinigais tai įdomių istorijų yra buvę smile.gif Man vis pasitaiko rasti - labai dažnai baruose (nors dabar jau seniai bebuvau radusi) Didžiausias laimikis - 200 Lt, susukti į tūtelę, jie galima sakyti, prilipo man prie bato. Galvojau, kad cigaretė - ale pasižiūriu, mėlynas blizgantis popieriukas su verte thumbup.gif Tą vakarą bare buvo labai lieva, kažkaip viena, kita draugė susipažino su vaikinais, o manęs nieks "nekabino" ir jau ruošiausi namo. Tai kaip kompensacija už liūdną vakarą, kitą dieną tuos pinigus investavau į batus tongue.gif Dar baruose esu radusi ir po 20, ir po 50 Lt. Kažkaip toks jausmas, kad vyrai kondicijoje kai būna, traukia rieškučiomis pinigus ir jie jiems krenta biggrin.gif

Dar vienas įdomus įvykis su pinigais atsitiko su mano sūnumi. Prekinomės RIMI, ir kai išeidinėjom su maišais, paprašiau jo išmesti čekį (šiukšliadėžės ten būna iškart už kasų). Na, jis kaip visada pradėjo maivytis - tipo, tuoj ir t.t. Tai aš pati pasilenkiau įmesti čekį ir ant žemės radau 5 Litus. Maniškis suprato, kad jei nebūtų maivęsis, tie pinigai būtų jo. Po kelių dienų, ta pati RIMI, aš moku prie kasos, mano vaikinas, matau, vaikšto ir žvalgosi po šiukšlių dėžėm.. Mintyse nusijuokiu, kad "žaibas dukart į tą pačią vietą netrenkia"... O jis - ateina visas išsišiepęs iki ausų - šalia kažkurios šiukšlinės rado 100 Lt smile.gif Tai ne maniškiai, niekingi 5 laugh.gif Po to ilgai dar turėjo įprotį žvalgytis po tomis kasomis, deja, daugiau pinigų ten jo nelaukė smile.gif

tauromama
5 litai, turbut daugiausiai ka radau smile.gif
Ten
biggrin.gif

Maniškis tai kažkaip sėkmingas seniau būdavo toj srity: eidavom kur parke pasivaikščiot ir tik šast - pakelia nuo tako kokį 100 lt. Dabar jau nebepasitaiko...

Aš tik kartą ankstyvoj vaikystėj, kai ėjau su drauge, pamačiau gulinčius 10 rublių, jau praėjus pasakiau jai, kad va, pinigai gulėjo. Kažkaip net minties nebuvo imt - gi ne mano lotuliukas.gif Dabar jau imčiau biggrin.gif
axa
'beveik' radau paskutinį kartą Latvijoje, bankomate.

Stovėjau eilutėje prie bankomato , priešais mane išiminėjo pinigus tokie vaikinukai. Nusiėmė, nuėjo. Kišu kortelę - nepriima. Bandau visaip, o ten rašo kažką ekrane (latviškai) , ir nieko.... Atsisuku atgal, paklausiu už manęs stovinčios moteriškės kas čia parašyta? Ji pasako, kad 'kažkas blogai suskaičiuoti pinigai'.
Nu čia dabar g.gif

Po to žiūriu - ogi iš bankomato kupiūros kyšo doh.gif Vaikinukas kurie ėmė pinigus - kažkokiu būdu sugebėjo paimti ne visus... Greitai pradėjau strateguoti ką dabar daryti: kaip jis atrodė, neįsidėmėjau, ir šiaip jį surasti maximoj turbūt nerealu... Taigi pasimėčiau, ir tada jau sprendimą už mane priėmė bankomatas - įtraukė tuos pinigus atgal smile.gif Tikiuosi kad jam sugrąžino į sąskaitą? Gal žinot kaip tokiu atveju būna? g.gif
Pacific
o as kazkaip nei randu nei laimiu. nebent tik isskalbiu doh.gif jei kisenej palieku. tai ir telefona viena karta isskalbiau nauja doh.gif
Moonrat
NA stengiuosi nepamesti savo pinigėlių, nors kartą esu pametusi buvo baisiai blogai. O raste tai nerandu,neturiu tokios laimės. GAl keletą kartų esu radusi iki 10 lt, bet didesnių sumu ne smile.gif
lovely
Laikinai gyvenau pas mama ir pasislepiau pinigus po tokia spintele, kol vyko musu bute remontai.Zinoma, man tie pinigai visai isgaravo, per tuos darbus ax.gif Mama perstatydama ta spintele i kita vieta rado mano pinigelius biggrin.gif , o suma nemaza buvo (2000Lt) biggrin.gif
Rudeni ieidama i parduotuve mama rado, sulankstytus 600Lt. O, as randu smulkiu, bet labiau sekasi, kai bunu isvykusi i uzsieni, tai tax'e randi, tai bare, tai prie pardes biggrin.gif
sandrul
Na kartais manau, jog pametu... taciau randu kokio palto kisenej hihihi.gif
Skinte
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 03 03, 06:43)
Vat tas nuo žemės centų kilnojimas turi savą prietarą (kažkaip jo laikausi blush2.gif ), kad jei imsi/rankiosi centus ar smulkius pinigus nuo žemės, tai taip ir būsi visą laiką vargšas ir tenkinsies centais ar smulkme.
*

O as laikausi prietaro, kad kiekvienas centas imestas i pinigine pritraukia kitus wink.gif Ir jei perzengi, begi nuo pinigelio, tai jis nuo taves begs wink.gif Tai vat ir laikausi kitokio prietaro. Na matyt cia jau kaip iskiepyta taip ir yra, kiekvienam savi prietarai drinks_cheers.gif

QUOTE(Moteris @ 2009 03 03, 11:52)
Didžiausias laimikis - 200 Lt, susukti į tūtelę, jie galima sakyti, prilipo man prie bato.
*

Nu geras.. Net nenoriu galvoti, ka per ta tutele trauke doh.gif Bet saunu tau lotuliukas.gif

QUOTE(axa @ 2009 03 04, 09:02)
Tikiuosi kad jam sugrąžino į sąskaitą? Gal žinot kaip tokiu atveju būna?  g.gif
*

Tikrai sugrazino, nes paciai panasiai buvo, kazka uzsiplepejau, ir prarijo mano pinigelius atgal bankomatas biggrin.gif Pasitikrinu namo grizusi - yra thumbup.gif
electra
Gyvenu daugiabutyje, keliauju namo, rakinu buto duris, palenkiu galva zemyn, o ten pinigelis voliojasi, ne daug - 10 Litu, bet kiek laimes buvo tongue.gif jis manes lauke thumbup.gif
Negaga
Man seniau pasitaikydavo - tai knygoj, tai kur piniginėj ar kišenėje pinigėlių rasdavau, bet dabar kai jų ne per daugiausiai taip nebepasitaiko smile.gif
O su radiniais man nelabai sekas, o va kažkokį laimingą žmogų "apdovanojau" prieš kelis mėnesius 50 Lt, išslydusiais man iš galinės kišenės doh.gif
Subjektyvi
Ar tikite priežodžiu: nesidžiauk radęs, neverk pametęs. rolleyes.gif

Skinte, kad pinigai sugrįžtu, būtum visuomet turte, juos reikia dalinti tiem, kam jų reikia ir kas nusipelno. Yra ir toks prietaras. Pvz. negailėti arbatpinigių, jei žmogus buvo jų vertas. Bet nereikia švaistyti, mėtyti, taškytis, nes tokiu atveju pinigai negrįžta. Čia žinoma perkeltine prasme.
Žoržetta
As tai nesu radusi didesnes sumos, gal tik koki metalini pinigeli viena kita... o ir pametusi turbut nelabai. Tik viena karta buvau uzmirsusi kur paslepiau blush2.gif
niekad
dejadejadeja - pametu dažnai, o rast - kartais baltų centų... Nu bet kai kokį kartą rasiu kokį diplomatą pilną pilnutėlį pikimštą pinigų..........
ecka
ar esu pametusi mastau.gif ko gero taip... Šiuo metu praganė rankinę vyras, tai visų dokumentų išsiėmimas, grynieji, žodžiu viskas brangiai atsieis verysad.gif
Radusi irgi esu, pas save vienoje iš rankinių, kuri buvo ilgam nukišta 800Lt , kurių niekada taip ir nebuvome pasigedę, tai aš juos numuilinau sau ir nusipirkau kitą rankinę, bei šį bei tą blush2.gif
Dar esu radusi 200 lt naujame DVD diske. Įtariu, kad paliko darbuotojas, kuris buvo parsinešęs žiūrėti filmą į namus ar kažkas panašaus ax.gif
Apie randamus centukus patylėsiu- tai tiesiog mano darbas lotuliukas.gif doh.gif Matyt vaikštau panardinusi galvą, nes amžinai jie po kojomis prekybos centruose mėtosi, tai savo dukrom parodau ir paklausiu ar reikia, o tos jau tada capt blush2.gif ir kažkodėl vis man juos atiduoda, gal galvoja, man jų labiausiai reikia g.gif laugh.gif

Oi dar.. Vienoje parduotuvėje žiūrinėjau paltuką, toks visai nieko galvoju.. Girdžiu kažkas barška, o ten centukai kišenėje, na ne fontanas ale.. Tai pardavėjų darbas, matyt jos su nauju parduotuvės paltu kažkur iki miesto lėkė, o grįžusios pakabino vėl į vitriną, tik kad pamiršo gražą išsiimti cool.gif Štai kaip galima nusipirkti naują- dėvėtą rūbą, bet su priemoka lotuliukas.gif
axa
QUOTE(ecka @ 2009 03 05, 15:14)
Oi dar.. Vienoje parduotuvėje žiūrinėjau paltuką, toks visai nieko galvoju.. Girdžiu kažkas barška, o ten centukai kišenėje, na ne fontanas ale..
*

Viename paltuke buvau mašinos raktelius palikusi lotuliukas.gif
Pamenu, jau vakaras, reikia būtinai kažkokio produkto vakarienei. Pakeliui kaip tik Akropolis, greitai užsuku, prisiparkuoju, įbėgu, tiesiu taikymu link Maximos, bet pakeliu užkliūnu už vienos vitrinos su paltuku ax.gif Nesusilaikau, užsuku, pasimatuoju, nusprendžiu kad tiek to, pakabinu atgal. Greitai apsisuku Maximoj, ir grįžtu prie mašinos. Čiupt čiupt - raktelių nėra... unsure.gif Išverčiu kišenes, rankinuką, viską ką įmanoma - nėra ... unsure.gif O jergau galvoju, negi Maximoj pamečiau doh.gif Kur tokioj daržinėj dabar surasiu... doh.gif Lyg ir atsimenu kad rankoj turėjau...

Bet pasirinkimo nėr - lekiu atgal. Pakeliui vėl tas paltukas man prieš akis. Tada topteli idėja pirmiau jį patikrinti - na ir ką, bingo, yra jie, rakteliai mielieji, saugiai kišenėje padėti lotuliukas.gif Gal ir su tais centukais panašiai buvo - nešėsi kuri grąžą delne, ir užsuko paltuko pasimatuoti cool.gif
Mijja
Aš labai mėgėja "pasidėti" saugiai neįprastoje vietoje pinigų ir ne tik ir paskui pamiršti blush2.gif
Taip prieš vieną kelionę "padėjau" dauguma dokumentų ir kortelių. Po to pora savaičių sąžiningai ieškojau jų, rezultatas: dar iš vokelių laikų padėti 900 Lt ir jokių dokumentų. Tai bent turėjom už ką juos darytis. O dokumentus radau už kokios mėn dėžutėje nuo laikrodžio biggrin.gif
ecka
QUOTE(axa @ 2009 03 05, 15:30)
Viename paltuke buvau mašinos raktelius palikusi  lotuliukas.gif
Pamenu, jau vakaras, reikia būtinai kažkokio produkto vakarienei. Pakeliui kaip tik Akropolis, greitai užsuku, prisiparkuoju, įbėgu, tiesiu taikymu link Maximos, bet pakeliu užkliūnu už vienos vitrinos su paltuku  ax.gif Nesusilaikau, užsuku, pasimatuoju, nusprendžiu kad tiek to, pakabinu atgal. Greitai apsisuku Maximoj, ir grįžtu prie mašinos. Čiupt čiupt - raktelių nėra...  unsure.gif Išverčiu kišenes, rankinuką, viską ką įmanoma - nėra ...  unsure.gif  O jergau galvoju, negi Maximoj pamečiau  doh.gif  Kur tokioj daržinėj dabar surasiu...  doh.gif Lyg ir atsimenu kad rankoj turėjau...

Bet pasirinkimo nėr - lekiu atgal. Pakeliui vėl tas paltukas man prieš akis. Tada topteli idėja pirmiau jį patikrinti - na ir ką, bingo, yra jie, rakteliai mielieji, saugiai kišenėje padėti  lotuliukas.gif Gal ir su tais centukais panašiai buvo - nešėsi kuri grąžą delne, ir užsuko paltuko pasimatuoti  cool.gif
*

nu ti aiškiai lotuliukas.gif Velnias kaip gerai būtų rasti kokį neblogą paltuką su rakčiukais ir dar mašinike rolleyes.gif
Moteris
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 03 05, 09:03)
Ar tikite priežodžiu: nesidžiauk radęs, neverk pametęs.  rolleyes.gif

Skinte, kad pinigai sugrįžtu, būtum visuomet turte, juos reikia dalinti tiem, kam jų reikia ir kas nusipelno. Yra ir toks prietaras. Pvz. negailėti arbatpinigių, jei žmogus buvo jų vertas. Bet nereikia švaistyti, mėtyti, taškytis, nes tokiu atveju pinigai negrįžta. Čia žinoma perkeltine prasme.
*

As manau, kad pinigai myli ta, kas myli juos smile.gif Skaitosi su jais, dalinasi... Kai rado mano sunus 100Lt, tai iskart sutarem, kad 10 litu kam nors skiria - tai issirinko prie Ausros vartu senute ir jai atidave ir buvo labai laimingas smile.gif

Su tais radimais netiketose vietose, pamenu linksma nutikima. Sedim su kolegomis bare, kazka svenciam, bet man reikia begti i gimtadieni. ZInau, kad dovanosiu vokeli, bet kaip tik to vokelio as ir neturiu. Klausiu kolegu, gal NETYCIA kas nors turi. Viena kolege pasirodo, po dukros gimtadienio dar neismetus tusciu voku ("pinigus issirinkau, o atvirutes su vokais nesiojuosi"). Atiduoda ji man ta voka, as traukiu atvirute (man jos irgi nereikia) ir iskrenta 100 Lt biggrin.gif

Dar man drauge gydytoja, tai kai tik kokia proga, tai atnesa saldainiu. Viena karta pas mane saldainiai prastovejo gal koki menesi, ir kai tuscia dezute ruosiausi ismesti, dugne radau priklijuota voka su 50Lt smile.gif Gerai, kad dezute pakliuvo man smile.gif
kilkius
Kaip tik vakar radau 20 Lt ant žemės automobilio stovėjimo aikštelėj prie Klinikų.
Tessa_i.p.
Didelių sumų rast neteko. Daugiausiai 20 lt. Kelis kart pasitaikė Maximoje tose saugojimo kamerose rasti 50 ct, kai piniginėj tokios monetos pati neturėjau, o krepšį reikėjo pasidėti biggrin.gif
Versmė
Prieš mėnesį buvau beveik radus. Stovėjau prie bankomato, laukiau savo eilės, o prieš mane vaikinukas ėmė pinigus ir tuo pačiu metu mobiliu šnekėjo. Kai nuėjo, pažiūriu į ekraną, o ten "ar pageidaujate atlikti kitą operaciją" Buvau gera, paspaudžiau "ne" ir nubėgau to vaikinuko ieškot angel.gif radau biggrin.gif
O šiaip daugiausia buvau 40lt radus ir dar mobilų, kurį grąžinau
muorkyte
as tai jei randu tj tai tik centus tongue.gif o uzkisu daznai ir tikrai ne centus mirksiukas.gif o viena kart buvo taip kad kazkoks vyriskis uz tai kad pasakiau kur yra kavine tj 90 doleriu dave blush2.gif ax.gif bigsmile.gif
JUNIGEDA2
QUOTE(muorkyte @ 2009 03 25, 16:15)
as tai jei randu tj tai tik centus  tongue.gif  o uzkisu daznai ir tikrai ne centus  mirksiukas.gif  o viena kart buvo taip kad kazkoks vyriskis uz tai kad pasakiau kur yra kavine tj 90 doleriu dave  blush2.gif  ax.gif  bigsmile.gif
*

as vos nepameciau vyro pinigines su visais dokumentais ir kokiu1000.pardavejos deka ja atgavau doh.gif maniau numirsiu is baimes.o radus maximum 100 maximoje prie kasu.keisciausia tai,kad apsipirkinejom,o as i toleta uzsimaniau sakau vyrui tu susipakuok,o as lekiu ir prie vienos kasos radau.kaip laiku i toleta uzsimaniau lotuliukas.gif
Ingakalnis
Nei randu nei pametu, kartą pardavėja maximoje man gražos atidavė per daug ženkliai, nesupratau iš pradžių nes vaikas zyzė, skubėjau, susirinkau, grįžus namo žiūriu, blemba daviau jai 100 Lt reikėjo mokėt apie 80 o ji man gražą iš 500lt atidavusi doh.gif teko pakuotis ir grįžti, o ji net ačiū nepasakė
mutantė
QUOTE(ingakalnis @ 2009 03 27, 20:25)
Nei randu nei pametu, kartą pardavėja maximoje  man gražos atidavė per daug ženkliai, nesupratau iš pradžių nes vaikas zyzė, skubėjau, susirinkau, grįžus namo žiūriu, blemba daviau jai 100 Lt reikėjo mokėt  apie 80 o ji  man gražą iš 500lt atidavusi doh.gif  teko pakuotis ir grįžti,  o ji  net ačiū nepasakė
*

Iš susijaudinimo pamiršo padekoti,
gi nepaslaptis, kad parduotuvėje dirba tie kas kitur darbo neranda, tad gali nelabai skaičiuot mokėt lotuliukas.gif
Ingakalnis
drįstu nesutikti, šiandienos rinka stovi, smunka ir dar tik pradžia.
tai dabar į vienos pardavėjos vietą laukia keliasdešimt o apie geresnį darbą sunku pagalvoti nes uabai bankrutuoja net didieji tai ką kalbėti apie pavienes įmones kurios įstatinio kapitalo neturi, aktyvų neturi - nžn kaip išsisuks jos nuo mokesčių didinimo ir nemokių klientų .

Vieną kartą, dieną kai gimė mano vaikas, buvau nusiteius kad nubėgus vandenims man būtinai reik dar vaikui dapirkti šliauštinukų, juk jutau kad jis jau greit bus ir maniau paskui negalėsiu, nuvažiavom su vyru pirkti mirtinai man reikalingų šliauštų ir sąrėmiai vis labiau rėmė, radau ko norėjau ir pardavėjai padaviau supakuoti, ir tuo metu kai ji pasakė kiek skolingi, susimokėjom ir laukėm grąžos, sąrėmiai jau buvo kas 3min vyras susijaudinęs man irgi jau buvo nebe tas galvoje, o pardavėja pasinaudojo proga ir vyrui padavus 200lt pirkom už 60 ne daugiau, atgal atidavė tik 40 - jis man tai pasakė tik po gimdymo nes sako pats tik tada pastebėjęs, kai jau turėjom vaiką rankose. bet aš tą moterį matau dažnai, ir matau kaip ji žiūri ir jaučiu jaučias kai į dūšią prikakojus, o aš mąstau apie tokias kitaip, tokiu metu ji pasiimė tuos kelis litus iš mūsų nes matė kad nežiūrim visai į tai kiek ji mums duoda, bet ar nuo to ji laimingesnė?
tai kad neverk pametęs - nesidžiauk radęs
mutantė
Man rodos jau rašiau kaip liepiau vyrui nunešti priduoti butelius, neleidau išmest, o jis už butelius pinigus besidedamas pamete iš kišenes pinigus 60 litų.
Ruta1992
Aš esu radus Akropolyje 20lt,Palangoj,Nidoj ne vieną kartą smėlyje.O pametus... doh.gif blush2.gif Prieš keletą metų su drauge naktį ėjom į Statoil'ą hotdogų pirkt ir sugebėjau 100 lt beeidama pamest.Dar esu eidama į parduotuvę (kitoj gatvės pusėj doh.gif doh.gif ) pametus 50lt ir tt. doh.gif Čia vis mano pomėgis pinigus kištis į kišenes kaltas,nes pvz trauki telefą iš kišenės ir kai trauki,iškrenta pinigai,o tu tai pastebi tik tada kai tų pinigų prireikia doh.gif
megyte
as esu radusi gal tik viena karta 10 litu lotuliukas.gif , o siap tai tfu tfu tfu nepametu ju doh.gif .O mano mama viena karta gal po pusmecio spintoje svarko kiseneje rado 300 litu thumbup.gif thumbup.gif o tai buvo laimes thumbup.gif thumbup.gif
zilkonas
Kažkada kai buvau maža ir dar buvo rubliai esu radusi 10 rublių. Kiek buvo džiaugsmo
Pretori
Aš visai neseniai vaikštinėdama parke su vaiku radau 50 Lt thumbup.gif
Sky_diver
Dar studiju laikais einu Vokieciu g. ir ziuriu kazkas po kojom metosi. Ogi ziuriu, 100 Lt guli bigsmile.gif Tiek laimes tada buvo, nes kaip tik pinigai jau buvo pasibaige thumbup.gif
skarletegama
Nesu pametus pinigų, tačiau buvau radusi, bet dar vaikas būdama. Neatsimenu kiek, bet buvo nemažai
taša
tfu tfu niekad nesu pametus pinigu.
bet ir radu irgi ne
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.