Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: PLAUKŲ KAUKĖS, tęsiam toliau...
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Grožis ir kosmetika > Plaukų priežiūra
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Eve-line
Ar tikrai nėra naujos temos? nerandu, tai kuriu naują.

sena tema čia thumbup.gif

user posted image user posted image user posted image

Toliau dalinamės patirtimi, žiniomis ir džiaugiamės sveikais plaukais 4u.gif
šypt
Kaip smagu, kad vėl atsirado tokia tema, nes jau buvau pasigedusi thumbup.gif
Mano būsimųjų pirkinių sąrašą papildė "Domasnije Recepti" kaukė. Gal turite kokių nors atsiliepimų apie ją? Nes kiek skaičiau, tai visos pabrėžiate, jog joje nėra silikono ir parabenų, tačiau konkretesnių atsiliepimų neteko matyti g.gif
Dolphin
Mane domintu atsiliepimai apie Klorane mangu kauke ax.gif
Girmantee
O as nebezinau ko griebtis. Plaukai sviesinti, ziauriai issauseje, luzineja galiukai. Siurkstus diena po plovimo, paskui kazkiek normalizuojasi. Nezinau kokia kauke rinktis, kad plauka tikrai maitintu, ka jus naudojat? 4u.gif
Jurgutėlė
QUOTE(Girmantee @ 2009 02 16, 17:03)
O as nebezinau ko griebtis. Plaukai sviesinti, ziauriai issauseje, luzineja galiukai. Siurkstus diena po plovimo, paskui kazkiek normalizuojasi. Nezinau kokia kauke rinktis, kad plauka tikrai maitintu, ka jus naudojat?  4u.gif
*

įtariu kaukės nepadės verysad.gif ,aš užsirašiau į kirpyklą ,eisiu ir nusikirpsiu tuos galus ,kur lūžinėja ,labai gaila ,bet juk daug gražiau sveiki plaukai atrodo ,todėl be gailesčio nukirpsiu ax.gif
FarQua
Buvau naudojusi Avon kažkokią su alyvuogių aliejumi kaukę, tai nors nelabai mėgstu avon, kaukė tikrai patiko smile.gif thumbup.gif dabar turiu henna plius kaukę, bet kai praeitą kartą tepiausi, matyt blogai plaukus išsiskalavau, nes plaukai buvo riebalinoti blink.gif Manau Hempz firmos kaukė būtų gera rolleyes.gif
Jurgutėlė
QUOTE(FarQua @ 2009 02 16, 17:14)
Buvau naudojusi Avon kažkokią su alyvuogių aliejumi kaukę, tai nors nelabai mėgstu avon, kaukė tikrai patiko smile.gif  thumbup.gif  dabar turiu henna plius kaukę, bet kai praeitą kartą tepiausi, matyt blogai plaukus išsiskalavau, nes plaukai buvo riebalinoti  blink.gif Manau Hempz firmos kaukė būtų gera  rolleyes.gif
*

turiu Hempz ,nieko ypatinga ,antrą kart nepirksiu
Dolphin
Pazistama sviesina plaukus, jos sausi plaukuciai, tai ji naudoja Lakme k.Therapy repair kauke, sake va tik ji neleido, kad ant galvos butu sieno kupeta lotuliukas.gif bet is tirko plaukai neatrodo sausi, tokie zvilgantys wub.gif pati ruosiuos isbandyti ax.gif
BOMBONKE :)
QUOTE(Girmantee @ 2009 02 16, 18:03)
O as nebezinau ko griebtis. Plaukai sviesinti, ziauriai issauseje, luzineja galiukai. Siurkstus diena po plovimo, paskui kazkiek normalizuojasi. Nezinau kokia kauke rinktis, kad plauka tikrai maitintu, ka jus naudojat?  4u.gif
*

pas mane sviesinti,ant ju cheminis sudetas..tai zinok jei nenori sieno kupetos teks naudot daug naturaliu priemoniu[alieju,kaukiu naminiu] jie duoda gydanti poveiki,o po ju teks tepti kad ir kaip nemaloniai tai skambetu pirktinius,dazniausiai su silikonu balzamus, kaukes,po to kazka nenuplaunamo,taip gausi prekine isvaizda..plius ivairios priemones galiukams ir kasmenesinis ju pakirpimas.man praktiskiausiai yra visu plauku iskarpymas,paliekant ilgi,tai galiu kas menesi nemazai nukirpt galus,neprarasdama plauku ilgumo smile.gif smile.gif
Eve-line
Mane labai domina Generos kaukes.. LAaai gundausi nupirkti, bet laukiu atlyginimo. Dabar naudoju GAIA - superine, plaukai slidus, paklusnus (aisku, silikono deka), bet karta per savaite manau nepakenks. Bet kol isplausi ta kauke nuo plauku doh.gif sunkiai vakar ploviau, bet man ji labai patinka thumbup.gif
šypt
QUOTE(Eve-line @ 2009 02 17, 09:53)
Mane labai domina Generos kaukes.. LAaai gundausi nupirkti, bet laukiu atlyginimo. Dabar naudoju GAIA - superine, plaukai slidus, paklusnus (aisku, silikono deka), bet karta per savaite manau nepakenks. Bet kol isplausi ta kauke nuo plauku  doh.gif sunkiai vakar ploviau, bet man ji labai patinka  thumbup.gif
*

Man tai lengvai GAIA išsiplauna g.gif Tik jos kvapas doh.gif unsure.gif
0kristut0
man jei noriu susvelninti plaukus , kad slidus butu tai russkoje pole su kefyro isrugomis , pati paciausia wub.gif
ne_mamukas
smile.gif
QUOTE(Girmantee @ 2009 02 16, 17:03)
*

Kai turejau sviesius plaukus, tai naudodavau is fruktis viska, dove kondicionieriu, butinai alieju plaukams, ir nuolat pakerpami plaukai turi buti, butina
Gelyciuke
Niu bet daugumoj mano nuomone nuo kaukiu plaukai jauciasi slidus minksti kol jie dar yra slapi... ax.gif o isdziuva ir nebelieka nei to slidumo nei minkstumo... doh.gif tai gal zinot kokai kauke kad jie ir isdziuve butu svelnus slidus minksti? ax.gif mirksiukas.gif
Dolphin
Naudojau Generos kauke su kokosais, tai man patiko ax.gif minkstino plaukus, bet nebuvo kaip is reklamos biggrin.gif na as tik ta viena bandziau, tai tik apie ja ir kalbu ax.gif
BOMBONKE :)

QUOTE(Gelyciuke @ 2009 02 17, 21:13)
Niu bet daugumoj mano nuomone nuo kaukiu plaukai jauciasi slidus minksti kol jie dar yra slapi... ax.gif  o isdziuva ir nebelieka nei to slidumo nei minkstumo... doh.gif  tai gal zinot kokai kauke kad jie ir isdziuve butu svelnus slidus minksti? ax.gif  mirksiukas.gif
*

ir as ta pastebejau,kol skalauji,kol dziusta puiku,o paskui tik skubek nenuplaunamas priemones tept unsure.gif
Gelyciuke
smile.gif+2009 02 17, 20:55-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 02 17, 20:55)
ir as ta pastebejau,kol skalauji,kol dziusta puiku,o paskui tik skubek nenuplaunamas priemones tept unsure.gif
*

Niu va ir nepatinka man taip... schmoll.gif o su tom nenuplaunamom priemonem velgi...kol atrandi sau tinkancias doh.gif biggrin.gif
šypt
QUOTE(Gelyciuke @ 2009 02 17, 19:13)
Niu bet daugumoj mano nuomone nuo kaukiu plaukai jauciasi slidus minksti kol jie dar yra slapi... ax.gif  o isdziuva ir nebelieka nei to slidumo nei minkstumo... doh.gif  tai gal zinot kokai kauke kad jie ir isdziuve butu svelnus slidus minksti? ax.gif  mirksiukas.gif
*

Ar bandei Gaia kaukę? Man plaukai nuo jos labai slidūs būna 4u.gif
Gelyciuke
QUOTE(šypt @ 2009 02 18, 00:16)
*

Taip bandziau ja..niu kai plauni plaukucius kol jie slapi tai ji man irgi super wub.gif ir slidus plaukuciai ir minkstuciia ir kvepia... thumbup.gif nu atrodytu viskas super,bet va isdziusta man ir nebelieka to poveikio unsure.gif ax.gif
Auksiukė
QUOTE(Eve-line @ 2009 02 17, 09:53)
Mane labai domina Generos kaukes.. LAaai gundausi nupirkti, bet laukiu atlyginimo. Dabar naudoju GAIA - superine, plaukai slidus, paklusnus (aisku, silikono deka), bet karta per savaite manau nepakenks. Bet kol isplausi ta kauke nuo plauku  doh.gif sunkiai vakar ploviau, bet man ji labai patinka  thumbup.gif
*

Turiu Generos kaukę su ryžiais, man ji nieko gero schmoll.gif . Plaukai pasipūtę liko, kas man labai nepatinka ir neišsišukuoja taip, kaip norėčiau. Nebent gal kitos Generos kaukės geresnės g.gif
Juoko ašara
QUOTE(šypt @ 2009 02 18, 00:16)
*

as siandien isbandziau sia kauke ax.gif tai ji TOOKS man atradimas, kad ne tas zodis bigsmile.gif siaip mano plaukai ir su cheminiu, ir dazyti, o po sios kaukes tapo svelnuciai, lengvai issukuojami wub.gif nemaniau, kad kauke uz tokia kaina, gali buti gera bigsmile.gif tik dar papildomai galvoju isigyti ir gydomaja rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(Eve-line @ 2009 02 17, 10:53)
*

o man lengvai issiplove, kaip ir visos kitos kaukes g.gif
giedrute 99
As turejau ta Gaja, man tai netiko, kieti plaukai, pasisiausia. Bet girdejau kaip Eurokos parduotuveja konsultante sake, kad viena perkamiausiu ta Gaja kauke. O is Generos turiu dar tebestovi, ta zoleliu kauke, irgi nieko gero, nors pries 7metus, kai pirma karta nusipirkau, ant nedazytu plauku tiko liuksiskai, nescia buvau tai naudojau, labai buvo sutvarke plaukucius. Paskui ilga laika nebegavau as jos {provincija}. Ir pries pusmeti vel nusipirkau, negalejau patiketi kad plaukai kaip siaudai, tas pats kaip nedeta. Tai galvoju kad nejaugi tiek bus pakenke tas sviesinimas. Bet faktas kad nebetinka. smile.gif Dabar kolkas turiu dar trupineli is Vivalycio maitinamaja ir EMME drekinancia, kondicionieriu is Keunes, aliejuka ir isKeunes, tai plaukai kolkas nu negaliu skustis, tikrai isgrazeje. Dar O'Rising sampuna profilaktiskai ir ju kauke su zolelem naudoju. Taip kad negaliu pono dievo i medi varyti. ax.gif
Deissy
QUOTE(Girmantee @ 2009 02 16, 18:03)
*

as kokosine kauke. kirpaja patare vietoje balzamo naudoti, uzdeti, minute-dvi palaikyti ir nuplauti. man ji labai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Eve-line @ 2009 02 17, 11:53)
*

esu naudojusi seniau sios firmos kokosine kauke, tai tikrau likau patenkinta thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Gelyciuke @ 2009 02 17, 21:13)
*

na man zinok tikrai lieka efektas ir geresnis kai plaukuciuai isdziuna mirksiukas.gif
migdoline
turiu Generos kokosine ir su ryziais, tai kazkaip su ryziais man efektas geresnis 4u.gif tokie labiau pakrite plaukai, glotnina zodziu,nes mano pasipute plaukai doh.gif
Gelaite
As turiu nusipirkus TBS drekinancia kauke su braziliskais riesutais berots. Pardaveja tiek isgyre, o ji visiskas sh... atsiprasant doh.gif Ji dedama ant dregnu plauku dar pries plaunant sampunu. Tai plauka tik dar labiau issausino. Nu labai nusivyliau, o ir smirda. Ka esu isbandzius, tai kerastases kaukes tikrai geros. Dabar galvoju pabandyti hempz, keunes arba gosh firmos kauke, Tik neapsisprendziu blush2.gif Gal kas esat ka nors is siu firmu kaukiu bande ir turit atsiliepinu? blush2.gif
Papildyta:
Atsiliepimu tai yra 4u.gif
giedrute 99
O as turejau irgi su aguonom, irgi gyre labai. Taikol paskui sumucinau as ja doh.gif , nepatiko labai, tai kazkaip isitikinau, kas tinka vienam gali netikti kitam. dabar kazkaip uzsimaniau pabandyti Biotraime,[ net nezinau kaip rasosi]pabandyti reikes. ax.gif

Gosh drauge dave pabandyti kauke, nu nezinau ar kada pirksiu, kvapas toks sintetinis, plaukai svelnus, bet netiek kiek noreciau. Hemz ir as bandysiu, daug tikrai geru atsiliepimu. smile.gif
Gelaite
Idomu dar butu isgirsti atsiliepimu apie gosh ir hempz kaukes, kainas ir t.t. blush2.gif
giedrute 99
QUOTE(Gelaite @ 2009 02 24, 16:31)
Idomu dar butu isgirsti atsiliepimu apie gosh ir hempz kaukes, kainas ir t.t. blush2.gif
*

Gosh man rodos iki 50lt, o Hempz bent sampuna ir kondicionieriu maciau 58-60 lt, jei neklystu, bet orientuotis gali kazkas tokiom kainom. smile.gif
0kristut0
gal kas bandete kauke compagnia de colore.?
drauge lb giria , turejo 3 min,kauke ir dbr kita pirko.
Meri_ceri
As Gaia ne per seniausiai isbandziau, poveikis tikrai neblogas kaip uz tokia kaina, nu bet tas kvaaaapas doh.gif baisiai stiprus, net nervina biggrin.gif biggrin.gif persistenge sitoje vietoje gamintojai siek tiek:D
Malena
QUOTE(0kristut0 @ 2009 02 25, 14:20)
gal kas bandete kauke compagnia de colore.?
drauge lb giria , turejo 3 min,kauke  ir dbr kita pirko.
*

Turejau 30sek plauku krema,tai tikrai labai puikus,kai bus nuolaida pirksiu vel,nes laikyt reik tik puse minutes,o plaukai fantastiski po jo buna wub.gif
Meri_ceri
QUOTE(Malena @ 2009 02 25, 17:37)
Turejau 30sek plauku krema,tai tikrai labai puikus,kai bus nuolaida pirksiu vel,nes laikyt reik tik puse minutes,o plaukai fantastiski po jo buna wub.gif
*

kur pirkt kiek kainuoja?
0kristut0
QUOTE(Malena @ 2009 02 25, 16:37)
*

aa sumaisiau jo ta 30 sek turejo, as tik lankstinuka greijt perskaiciau.
va va ir ji taip sake ,kad lb faijni, po tos kaukes . smile.gif reijks paklaust kaip sampunas , nes dar ir ta prigriebe.

meri ceri , kirpyklose, ji tai pirko nadenjen kirpykloj. kitur nzn kur yra. sampunas 40 lt atsimenu gerai, tai kauke 50 tai bus jauciu . g.gif
_Kere_
QUOTE(ne_mamukas @ 2009 02 17, 19:10)
smile.gif

Kai turejau sviesius plaukus, tai naudodavau is fruktis viska, dove kondicionieriu, butinai alieju plaukams, ir nuolat pakerpami plaukai turi buti, butina
*

Naudoju Fructis senaja kauke(SM kazkada isgirta) - kol kas didelio ispudzio ir poveikio nepadare 4u.gif
carela
sveikos,as tai naudoju keunes atstatancia kauke,super sviesintiem plaukam,kolkas ji vienintele kurios poveiki pajauciau simtu procentu smile.gif
jadzka
Aš jau n-tąjį tiūbiką O'Rising Rinfrozante kaukės. Man tai ideali ji wub.gif
Lena.lt
QUOTE(šypt @ 2009 02 15, 12:20)
Kaip smagu, kad vėl atsirado tokia tema, nes jau buvau pasigedusi thumbup.gif
Mano būsimųjų pirkinių sąrašą papildė "Domasnije Recepti" kaukė. Gal turite kokių nors atsiliepimų apie ją? Nes kiek skaičiau, tai visos pabrėžiate, jog joje nėra silikono ir parabenų, tačiau konkretesnių atsiliepimų neteko matyti g.gif
*

Gal blogiausiaja is turetu. Turejau ir sampuna ir balzama. Labai sausina plaukus, bet sutinku, kad naturalesne sudetis. Tik matyt be silikonu mes jau negalim.
Karalajte
Gaia man pati geriausia thumbup.gif
princesee
g.gif viskas reikia ir man tos gajos. ax.gif
Renatina
QUOTE(princesee @ 2009 02 26, 11:52)
g.gif viskas reikia ir man tos gajos.  ax.gif
*

ji tokia elementoriska,kad sunku kam ir neitikti - truputi kvepia, gan neblogai issiplauna, truputi padrekina, pigi mirksiukas.gif

Mandra Sandra
o naudojat genera?
jadzka
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 02 26, 12:11)
o naudojat genera?
*

Bandžius kelias. Neblogos, bet man daugiau kaip kondišinas nei kad kaukė...
princesee
QUOTE(Renatina @ 2009 02 26, 12:58)
ji tokia elementoriska,kad sunku kam ir neitikti - truputi kvepia, gan neblogai issiplauna, truputi padrekina, pigi mirksiukas.gif
*

kokia kaina? g.gif kosmadose yra?
Eve-line
QUOTE(princesee @ 2009 02 26, 11:32)
kokia kaina?  g.gif  kosmadose yra?
*

cia apie GAIA? Eurokoj, kaina apie 6,99lt.
princesee
QUOTE(Eve-line @ 2009 02 26, 14:29)
*

aga, apie ta pacia mirksiukas.gif
Renatina
QUOTE(Eve-line @ 2009 02 26, 13:29)
*

ir jos dyyydelis kiekis mirksiukas.gif
kosmadoje esu buvusi gal pries 1.5metu...bet atrodo,butent ten pirmakart jos ir isigijau,tad jei Kosmada tau arciau - zvilgtelk mirksiukas.gif

giedrute 99
QUOTE(jadzka @ 2009 02 26, 08:38)
Aš jau n-tąjį tiūbiką O'Rising Rinfrozante kaukės. Man tai ideali ji  wub.gif
*

Man ir labai gera ju produkcija, bent poveikis jauciasi, ir matosi.
princesee
QUOTE(Renatina @ 2009 02 26, 15:05)
ir jos dyyydelis kiekis mirksiukas.gif
kosmadoje esu buvusi gal pries 1.5metu...bet atrodo,butent ten pirmakart jos ir isigijau,tad jei Kosmada tau arciau - zvilgtelk mirksiukas.gif
*

aha kosmada prie manes arciausiai lotuliukas.gif bet siek tiek atgraso tai, kad daugelis nupasakoja, kokia ji sintetine... o man patinka naturalesni produktai.
Maserati
QUOTE(carela @ 2009 02 25, 22:52)
sveikos,as tai naudoju keunes atstatancia kauke,super sviesintiem plaukam,kolkas ji vienintele kurios poveiki pajauciau simtu procentu smile.gif
*

Kur vilniuj jos butu galima isigyti?kaina?kiekis? ax.gif
Renatina
QUOTE(princesee @ 2009 02 26, 14:29)
aha kosmada prie manes arciausiai  lotuliukas.gif bet siek tiek atgraso tai, kad daugelis nupasakoja, kokia ji sintetine... o man patinka naturalesni produktai.
*

nenaudok jos nuolat. koki karta,kai noresi svelnumos pojucio
((nera daiktas sis brangus.. - pabandyk ir suzinosi,ar tau ta svelnuma ir minkstuma suteikia))
o plauko maitinimui naudok kitas specialias arba apskritai naturalias kaukes (yra isradinguju temuke mirksiukas.gif )

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.