Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Remontus darome savomis rankomis
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4
Karusia
Senoji tema čia

merginos, klausimas - ar galima papildomas elektros rozetes "statyti" ant grindų apvadų, ta prasme, pravesti apvadais laidus ir pastatyti rozetes?

reikalingi įrankiai
R.A.
QUOTE(Karusia @ 2009 02 06, 10:53)
Senoji tema čia

merginos, klausimas - ar galima papildomas elektros rozetes "statyti" ant grindų apvadų, ta prasme, pravesti apvadais laidus ir pastatyti rozetes?
*

O ne patogiau būtų pravesti laidus sienoje ir dėt aukščiau grindų? rolleyes.gif

Patarsiu negramdyt,o nusipirkt litra betono kontakto,nes:
1.Del saves darai,nesinotes kad po kiek tai laiko tektu atsokusias priklijuoti.
2.sugisi laiko ir savu jegu,kuriu kaip suprantu dar daug prireiks kol uzbaigsi remonta.
3.istept tereikia nedaug pastangu ir islaidu,uztat busi tikra del kokybes.

Daranciu remontus savomis rankomis yra daug,sakau gal reikia pradeti organizuoti talkas lotuliukas.gif

arturiene, visai gera mintis! bigsmile.gif susikooperuojam ir varom per miestą! Taip ir praktikos įgausim, ir likučių parsinešim, pačioms pirktis nereikės lotuliukas.gif

P.s. o kas ten per betono kontaktas? ax.gif gali smulkiau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(R.A. @ 2009 02 06, 13:55)
P.s. o kas ten per betono kontaktasax.gif gali smulkiau  blush2.gif
*

Gal čia vadinamas giluminis gruntas? g.gif pagooglinau, tai rtadau tokį parašymą:

Ant sienų dažytų vandeniuj nelaidžiais dažais nelaikys nei tapetai, nei špaklius, tam reik būtinai betono kontakto(da vadinamas giluminiu gruntu dažniausiai raudonas spalvos).

Bet kiti vis tiek siūlo pabraižyt sienoj dažus. Tai kaip iš tikrųjų? unsure.gif
Vijora
QUOTE(R.A. @ 2009 02 06, 16:09)
O ne patogiau būtų pravesti laidus sienoje ir dėt aukščiau grindų?  rolleyes.gif
arturiene, visai gera mintis!  bigsmile.gif susikooperuojam ir varom per miestą! Taip ir praktikos įgausim, ir likučių parsinešim, pačioms pirktis nereikės lotuliukas.gif
P.s. o kas ten per betono kontaktasax.gif gali smulkiau  blush2.gif
Papildyta:
Gal čia vadinamas giluminis gruntas? g.gif pagooglinau, tai rtadau tokį parašymą:

Ant sienų dažytų vandeniuj nelaidžiais dažais nelaikys nei tapetai, nei špaklius, tam reik būtinai betono kontakto(da vadinamas giluminiu gruntu dažniausiai raudonas spalvos).
Bet kiti vis tiek siūlo pabraižyt sienoj dažus. Tai kaip iš tikrųjųunsure.gif
*

Tiek braizymai jau atgyvenes reikalas,ir lengviau ir greiciau butu su betonkontaktu biggrin.gif as tik tep liap ir uztepiau,keliu min reikalas :mirksiukas:Jis buvo raudonos spalvos,tik nezinau,ar giluminis gruntas ir betonkontaktas yra vienas ir tas pats,nes mum su giluminiu gruntu sienas vonioj gruntavo,tai visai kitaip jis atrode nei betonkontaktas g.gif
R.A.
Ok, nebraižysiu tongue.gif

Ir dar klausimas. Jei mano tos vonios dažytos sienos nelabai lygios, galima tiesiog ant viršaus lygint tinku, glaistu? blush2.gif Bet baisu, kad neatkibtų ten po mano tokio lyginimo doh.gif
Vijora
QUOTE(R.A. @ 2009 02 06, 18:12)
Ok, nebraižysiu tongue.gif

Ir dar klausimas. Jei mano tos vonios dažytos sienos nelabai lygios, galima tiesiog ant viršaus lygint tinku, glaistu?  blush2.gif Bet baisu, kad neatkibtų ten po mano tokio lyginimo doh.gif
*

musu vonios sienos buvo labai nelygios,tai dejom tinka storu sluoksniu,bet teko laukt kol jis isdzius apie savaite doh.gif na,vonia baigta jau 6men,plyteles vietoje biggrin.gif pamirsau paminet.kai isdziuvo tinkas,tada gruntavom giluminiu gruntu,bet gal butu uzteke su paprastu istept 4u.gif
R.A.
Vijora, atsarga niekad nedaro gėdos. Tiesiog gal kiek brangiau jums išėjo smile.gif
kristij
Gal kas patartu, kaip pritvirtinti duru apvadus prie sienos? Musu durys tokios, ne medines, bet... net nemoku paaiskint, as vadinu popierinemis. biggrin.gif Na zodziu kazkas ten spausta. Ir apvadai tokie patys. Vyras sako prigrezti prie sienos ir viskas. Bet man atrodo, kad suplysines ten tas popierius ir tiek. O be to pas nieka nemaciau pragreztu apvadu. Priklijuot? Bet vel gi, kita puse su grioveliais kazkokiais ar laikysis. Sakau gal tokie apvadai kazkaip specialiai tvirtinasi, kam tie grioveliai kitoj pusej? Ar cia medi taupe?
R.A.
Na va, jau ir savaitgalis praeina. Raportuoju, ką pasidariau tongue.gif

Pagaliau paslėpiau visus kabančius laidus clap.gif pasikviečiau pagalbos, tai man su bulgarke praėjo per sieną, lubas, padarė griovelius. Taip ir paslėpėm tongue.gif pati jau tvarkiaus, maišiau mišinius, tepliojau tongue.gif

Persikėliau lempos junginklį vaikų kambary į kitą durų pusę. T.y. jis buvo už durų, labai nepatogu buvo junginėt doh.gif O šiuo metu jis įjungiamas tik atidarius duris ir įkišus ranką smile.gif

Pagaliau baigiau lupt, skust plytelių klijus nuo sienos cool.gif Prasiėjau su kaltu hihihi.gif viskas jau nuiminėta nuo sienų, tvarkau visas skyles.

Pakabinti antram kambary karnizai tongue.gif Tokie patys, kaip mano kambary, lubiniai 2 bėgeliais. Daba tik užuolaidų teks paieškot smile.gif

Pritvirtino man naują elektros saugiklių dėžutę, mat kabėjo na ura unsure.gif tik ant laido...

Susitvarkiau lauko durų spyną, įdėjo naują metaliuką, kur sulenda spynos dantukai smile.gif Mažiau kliba užrakintos durys tongue.gif

Daba mąstau, ką daryt su virtuvės lubomis ax.gif Norisi dėt plastikines lentutes, bet va problema su med.lentučių tvirtinimu. Dažyt neišeina, mat žiauriai nelygios lubos. Lygint ne mano jėgoms ax.gif Belieka tik klijuot plokštes unsure.gif Ar būna spec.virtuvei, atsparių drėgmei? g.gif
arturiene
Saunuole 4u.gif 4u.gif 4u.gif ,kiek daug darbu pasidarei,as antra savaite savo ligonius slaugau ir is pavydo mirstu kaip as tave juda darbai.Atsiliuku nuo savo grafiko verysad.gif Del lubu butu gerai pakabinamas daryt,bet viena nepasidarysi,lentelemis graziau kalti,nei plokste verzti.ir atrodo paprasciau
Vijora
QUOTE(R.A. @ 2009 02 08, 19:40)
Na va, jau ir savaitgalis praeina. Raportuoju, ką pasidariau tongue.gif
Pagaliau paslėpiau visus kabančius laidus clap.gif pasikviečiau pagalbos, tai man su bulgarke praėjo per sieną, lubas, padarė griovelius. Taip ir paslėpėm tongue.gif pati jau tvarkiaus, maišiau mišinius, tepliojau tongue.gif

Persikėliau lempos junginklį vaikų kambary į kitą durų pusę. T.y. jis buvo už durų, labai nepatogu buvo junginėt doh.gif O šiuo metu jis įjungiamas tik atidarius duris ir įkišus ranką smile.gif

Pagaliau baigiau lupt, skust plytelių klijus nuo sienos  cool.gif Prasiėjau su kaltu hihihi.gif viskas jau nuiminėta nuo sienų, tvarkau visas skyles.

Pakabinti antram kambary karnizai  tongue.gif Tokie patys, kaip mano kambary, lubiniai 2 bėgeliais. Daba tik užuolaidų teks paieškot smile.gif

Pritvirtino man naują elektros saugiklių dėžutę, mat kabėjo na ura  unsure.gif tik ant laido...

Susitvarkiau lauko durų spyną, įdėjo naują metaliuką, kur sulenda spynos dantukai smile.gif Mažiau kliba užrakintos durys tongue.gif
Daba mąstau, ką daryt su virtuvės lubomis ax.gif Norisi dėt plastikines lentutes, bet va problema su med.lentučių tvirtinimu. Dažyt neišeina, mat žiauriai nelygios lubos. Lygint ne mano jėgoms ax.gif Belieka tik klijuot plokštes  unsure.gif Ar būna spec.virtuvei, atsparių drėgmei? g.gif
*

Saunuole gi tu bigsmile.gif o mes jau susitvarkem lubas koridoriuj ir virtuvej,kambary lubas tik ipusejom . Beje,kas liecia lenteles,tai mes tokias lubas wc darem,nezinau,pirkom plastikines ir tiek,o pries tai patepiau medinius karkasus(kur lenteles tvirtinamos) tokiu zaliu skysciu ,kuris apsaugo tuos karkasus nuo dregmes ir pelesio . Tu karkasu buna jau "gatavu"-zaliu pirkt,bet tuo metu tokiu neradom,tai pasiule draugas dazyt patiems tuo skysciu ax.gif ir pirkom spec.halogenines lemputes su gumutem,kurios skirtos butent vonios kambario luboms rolleyes.gif
R.A.
QUOTE(Vijora @ 2009 02 08, 22:35)
Saunuole gi tu bigsmile.gif o mes jau susitvarkem lubas koridoriuj ir virtuvej,kambary lubas tik ipusejom . Beje,kas liecia lenteles,tai mes tokias lubas wc darem,nezinau,pirkom plastikines ir tiek,o pries tai patepiau medinius karkasus(kur lenteles tvirtinamos) tokiu zaliu skysciu ,kuris apsaugo tuos karkasus nuo dregmes ir pelesio . Tu karkasu buna jau "gatavu"-zaliu pirkt,bet tuo metu tokiu neradom,tai pasiule draugas dazyt patiems tuo skysciu ax.gif ir pirkom spec.halogenines lemputes su gumutem,kurios skirtos butent vonios kambario luboms rolleyes.gif
*

Ir jūs matau nemažai pasidarėt bigsmile.gif Šaunuoliai thumbup.gif
O kaip jums sekėsi taslenteles pre lubų tvirtint? Prišaudėt ar sukot n varžtukų? doh.gif

Gal ir daug pas mane darbų padaryta, bet kitą sav jie apstos ax.gif Paprastom dienom neišeina dėl laiko stokos, o savaitgaliui važiuosiu kaimukan wub.gif

P.s. buvau savaitgalį Seniuose, tai buklete radau, kad kai kuriems viniliniams tapetams ir keramikinėms plytelėms nuolaida! bigsmile.gif Bet trumpam tik užlėkiau, nespėjau apžiūrėt ax.gif
Vijora
QUOTE(R.A. @ 2009 02 09, 00:55)
Ir jūs matau nemažai pasidarėt  bigsmile.gif Šaunuoliai  thumbup.gif
O kaip jums sekėsi taslenteles pre lubų tvirtint? Prišaudėt ar sukot n varžtukų?  doh.gif

Gal ir daug pas mane darbų padaryta, bet kitą sav jie apstos ax.gif Paprastom dienom neišeina dėl laiko stokos, o savaitgaliui važiuosiu kaimukan  wub.gif

P.s. buvau savaitgalį Seniuose, tai buklete radau, kad kai kuriems viniliniams tapetams ir keramikinėms plytelėms nuolaidabigsmile.gif Bet trumpam tik užlėkiau, nespėjau apžiūrėt ax.gif
*

Lenteles prisaudem cool.gif Pas mus darbai taip pat apstoje,sunkiai susirgo anyta,tai visa diena prabunam ligoninej verysad.gif
Miaška
O man toks netechninis klausimas iškilo: kaži kiek laiko planuoti vieno kambario remontui? Kambariukas nedidelis, 13 kvadratų, reikės dažyti lubas, tapetuoti sienas, lakuoti grindis - prieš tai, žinoma, nuėmus visus senus sluoksnius. Tai ir svarstau, ar imtis visko pavasarį ir kažkaip derint su darbu, t.y. remontuotis naktimis ir savaitgaliais, ar laukti vasaros ir remontuotis atostogaujant? Ką manot, patyrusios? smile.gif
R.A.
QUOTE(Miaška @ 2009 02 09, 23:17)
O man toks netechninis klausimas iškilo: kaži kiek laiko planuoti vieno kambario remontui? Kambariukas nedidelis, 13 kvadratų, reikės dažyti lubas, tapetuoti sienas, lakuoti grindis - prieš tai, žinoma, nuėmus visus senus sluoksnius. Tai ir svarstau, ar imtis visko pavasarį ir kažkaip derint su darbu, t.y. remontuotis naktimis ir savaitgaliais, ar laukti vasaros ir remontuotis atostogaujant? Ką manot, patyrusios? smile.gif
*

Aš jau keli mėn tvarkau sienas, šveičiu, smulkmeniškai skyles uždarinėju, laidus keičiu, slepiu sienoj doh.gif ax.gif Vien tas plovimas, gramdymasužknis negyvai doh.gif Gal geriau palengva viską daryt, nors neatsibos lotuliukas.gif

Jei mano sienos po tinkavimo dabar lygios, glaisto vis tiek reik, ane? rolleyes.gif Žadu tapetus klijuot.
Vijora
QUOTE(R.A. @ 2009 02 10, 12:04)
Aš jau keli mėn tvarkau sienas, šveičiu, smulkmeniškai skyles uždarinėju, laidus keičiu, slepiu sienoj doh.gif  ax.gif Vien tas plovimas, gramdymasužknis negyvai doh.gif Gal geriau palengva viską daryt, nors neatsibos lotuliukas.gif
Jei mano sienos po tinkavimo dabar lygios, glaisto vis tiek reik, ane?  rolleyes.gif Žadu tapetus klijuot.
*

Aga,mes taip pat zadam vieno kambario siena tapetuot,tai siek tiek glaistem biggrin.gif beje,R.A.,kai slepei laidus sienose,ar tuos laidus kisai i vamzdelius,ar tiesiog juos dejai i griovelius ir tinkavai?
Miaška
QUOTE(R.A. @ 2009 02 10, 10:04)
Aš jau keli mėn tvarkau sienas, šveičiu, smulkmeniškai skyles uždarinėju, laidus keičiu, slepiu sienoj doh.gif  ax.gif
*

Viešpatėliau, KELI MĖNESIAI? blink.gif Neaa, tiek laiko remontuotis aš neketinu, mes juk turėsim su vaikais ir katinais viename kambary tuo metu talpintis, nes butas tik dviejų kambarių... Daugiausia - 2-3 savaites ketinu skirti.
R.A.
QUOTE(Vijora @ 2009 02 10, 10:16)
Aga,mes taip pat zadam vieno kambario siena tapetuot,tai siek tiek glaistem biggrin.gif beje,R.A.,kai slepei laidus sienose,ar tuos laidus kisai i vamzdelius,ar tiesiog juos dejai i griovelius ir tinkavai?
*

Mane kai mokino, tai sakė į vazmdelius dėt, jei sienos medinės. Aš dėjau tik į skyyles ir tinkavau.

Miaška, tai kad su mano apsisukimais neišeina greit ax.gif turiu laisvus tik savaitgalius, mat vakarais vaikai šalia. Nesinori nelaimių ax.gif
Miaška
QUOTE(R.A. @ 2009 02 10, 11:41)
Miaška, tai kad su mano apsisukimais neišeina greit ax.gif turiu laisvus tik savaitgalius, mat vakarais vaikai šalia. Nesinori nelaimių ax.gif
*

Na, ir tu remontuoji visą butą iš pagrindų, bent aš taip supratau, o man reikia tik vieną kambarį. Be to, ir vaikai kažkiek padėti galės, nes norės greičiau atgauti savo kambarį biggrin.gif , tai gal ilgai netruksim g.gif
R.A.
QUOTE(Miaška @ 2009 02 10, 11:59)
Na, ir tu remontuoji visą butą iš pagrindų, bent aš taip supratau, o man reikia tik vieną kambarį. Be to, ir vaikai kažkiek padėti galės, nes norės greičiau atgauti savo kambarį biggrin.gif , tai gal ilgai netruksim g.gif
*

Manau per kelias sav ir baigsit tongue.gif Vis tik viyrų rankos ir patirtis daug ką duoda biggrin.gif

Va, ką tik išsiaiškinau, kad prieš tapetuojant norėjau glaistyt polimeriniu glaistu, o jis man netinka unsure.gif Gerai, kad dar nenusipirkau hihihi.gif Atseit, polimeriniu glaistoma tik idealiai lygi siena, iki 1mm storio galima tept.
Pasiūlė man Fugenfullerpo 5kg imt, kažkaip da jį parsitempt reikės biggrin.gif

Gyveni ir mokais hihihi.gif
Miaška
QUOTE(R.A. @ 2009 02 10, 12:45)
Manau per kelias sav ir baigsit tongue.gif Vis tik viyrų rankos ir patirtis  daug ką duoda biggrin.gif
*

Tai kad vyrų pas mane nerasta schmoll.gif
Katinas, ir tas kastruotas biggrin.gif
R.A.
QUOTE(Miaška @ 2009 02 10, 12:52)
Tai kad vyrų pas mane nerasta schmoll.gif
Katinas, ir tas kastruotas biggrin.gif
*

hihihi.gif tai viena remontuojies? unsure.gif Užtruks.... nebent vaikučiai padėtų, jei didesni rolleyes.gif Na vieną kambarį, turint jau visas medžiagas glaima greit. Tik tas sienų, lubų apruošimas užtrunka...

O paskui tik tapetuoji, dažai, grindis dedi - savaitę užtrunki smile.gif
Miaška
QUOTE(R.A. @ 2009 02 10, 12:57)
hihihi.gif tai viena remontuojies?  unsure.gif Užtruks.... nebent vaikučiai padėtų, jei didesni rolleyes.gif Na vieną kambarį, turint jau visas medžiagas glaima greit. Tik tas sienų, lubų apruošimas užtrunka...

O paskui tik tapetuoji, dažai, grindis dedi - savaitę užtrunki smile.gif
*

Na taip, maniškės didelės jau, tik tos patirties nėr... Nenet plėšt lauk viską padės biggrin.gif
O grindis restauruosiu senas, naujų dėti neprireiks.
Taira
QUOTE(R.A. @ 2009 02 10, 12:45)
Manau per kelias sav ir baigsit tongue.gif Vis tik viyrų rankos ir patirtis  daug ką duoda biggrin.gif
Va, ką tik išsiaiškinau, kad prieš tapetuojant norėjau glaistyt polimeriniu glaistu, o jis man netinka  unsure.gif Gerai, kad  dar nenusipirkau hihihi.gif Atseit, polimeriniu glaistoma tik idealiai lygi siena, iki 1mm storio galima tept.
Pasiūlė man Fugenfullerpo 5kg imt, kažkaip da jį parsitempt reikės biggrin.gif
Gyveni ir mokais hihihi.gif
*

Tas fiuleris hihihi.gif skirtas uzglaistyt gipskartonio sujungimo vietas,jis skaitosi netrukineja.Bet man tai buvo sunku su juo dirbt,jis labai greitai dziusta,maisydavaus tik truputi bet vistiek uzstengdavo dar kibire,manau tau reikia rotbanto,o jai beveik ta siena lygi tai imk koki grunta,su marmuro uzpildu,tas lengvai tepas.
Lera
sveikos, mergičkos o kur ta temą kur su visokiom fainom nuorodom? kur visokios remonto pamokeles? g.gif reikia skubiai , namie be neto sedim per anksti sutarti nutraukem anam bute o čia viskas taip užsitese košmaras, tai šiandien neapsikenčiau susipakavau kompą ir atlenkiau į remontuojamą butą , žodžių esu nuo neto priklausoma narkomane lotuliukas.gif doh.gif
edituka
smile.gif as savaitgali sienas su "flugenfuleriu"glaisciau , tikslau sujungimus tarp gipso ploksciu, dabar kaip suprantu ji reik su sieteliu nusveist o tada jau galimes gruntuot ir tapetus klijuot? blush2.gif
Lera
ir nieko kaip tyčia nėra verysad.gif o taip reikia .. bandžiau iš yuo tube parsiust į kompą keleta pamokelių bet neišeiną , o kažkuri su paveiksliukais buvo įdėjusi nerandu kuuuur doh.gif verysad.gif
R.A.
QUOTE(Taira @ 2009 02 10, 14:28)
Tas fiuleris hihihi.gif  skirtas uzglaistyt gipskartonio sujungimo vietas,jis skaitosi netrukineja.Bet man tai buvo sunku su juo dirbt,jis labai greitai dziusta,maisydavaus tik truputi bet vistiek uzstengdavo dar kibire,manau tau reikia rotbanto,o jai beveik ta siena lygi tai imk koki grunta,su marmuro uzpildu,tas lengvai tepas.
*

Tai kad Rotbandu jau nutinkavau, reik glaistyt rolleyes.gif Klausinėjau kitų, tai sako ir tas Fiuleris tinka visoms sienoms, ne tik gipskartoniui.

QUOTE(Lera @ 2009 02 10, 14:29)
sveikos, mergičkos o kur ta temą kur su visokiom fainom nuorodom? kur visokios remonto pamokeles? g.gif reikia skubiai
*

Apie šią kalbi? smile.gif

http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=395092
Lera
QUOTE(R.A. @ 2009 02 10, 15:38)

jetau galėčiau išbučiuočiau lotuliukas.gif nes jau viniojausi keliaut atgal ir tu pašašei ačiūūūūūūūūū bučkis.bučkis.bučkis. nurašau reikiama info ir lekiu atgal. jei kaip užsitempe mūsų remontai doh.gif bet tikiosi greit pabaigsim pagaliau doh.gif
R.A.
QUOTE(Lera @ 2009 02 10, 15:44)
jetau galėčiau išbučiuočiau lotuliukas.gif  nes jau viniojausi keliaut atgal ir tu pašašei ačiūūūūūūūūū bučkis.bučkis.bučkis. nurašau reikiama info ir lekiu atgal. jei kaip užsitempe mūsų remontai  doh.gif  bet tikiosi greit pabaigsim pagaliau  doh.gif
*

Pranešk, kaip sekas su remontais wink.gif Įdomu žinot būtų bigsmile.gif
Lera
ojjj sekai tai oj oj doh.gif grįžtam nusikale juodai doh.gif pasirodo reikes patiems laminatą det tikiuosi greit įveiksim ir durys sekmingai pavyks pastatyt ( vidines doh.gif )
Taira
QUOTE(edituka @ 2009 02 10, 14:35)
smile.gif as savaitgali sienas su "flugenfuleriu"glaisciau , tikslau sujungimus tarp gipso ploksciu, dabar kaip suprantu ji reik su sieteliu nusveist o tada jau galimes gruntuot ir tapetus klijuot? blush2.gif
*

Taip 4u.gif

QUOTE(R.A. @ 2009 02 10, 15:38)
Tai kad Rotbandu jau nutinkavau, reik glaistyt  rolleyes.gif Klausinėjau kitų, tai sako ir tas Fiuleris tinka visoms sienoms, ne tik gipskartoniui.
Apie šią kalbi?  smile.gif

http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=395092
*

tai jai jau rotbantu nutepliota,tai belieka glaistas,kam dar tas fiurelis g.gif ax.gif
arturiene
as savo nutinkuotas sienas pora kartu tepem fiuleriu o po to karta glaistu.nors patyre dazytojai sake kad tapetavimui nebereikia glaistyti.Tas fiuleris (skystas gipsas)pagal iseiga iseina pigiau uz glaista, o rezultatas taspats,skirtumas tik toks kad ruosti siunas dazymui jis netinka.
R.A.
QUOTE(Taira @ 2009 02 10, 20:22)
Taip  4u.gif
tai jai jau rotbantu nutepliota,tai belieka glaistas,kam dar tas fiurelis g.gif  ax.gif
*

Man kai aiškino, kad Fiurelį naudot kaip glaistą. Susibalamutinau daba visai doh.gif

QUOTE(arturiene @ 2009 02 10, 22:40)
as savo nutinkuotas sienas pora kartu tepem fiuleriu o po to karta glaistu.nors patyre dazytojai sake kad tapetavimui nebereikia glaistyti.Tas fiuleris (skystas gipsas)pagal iseiga iseina pigiau uz glaista, o rezultatas taspats,skirtumas tik toks kad ruosti siunas dazymui jis netinka.
*

Aha, kaip tik turiu Fiurelio pusę maišo, tai sakau sunaudosiu biggrin.gif

Vakar kaip tik baiginėjau sienas tvarkyt, prieš šviesą vėl lyginau rolleyes.gif Liko tik tapetų pirkimas ir... bigsmile.gif
R.A.
Nu va, išsirinkom su vaikiu tapetus tongue.gif Kažkaip net negalvodama paėmiau dažomus su gražiu reljefu ax.gif išvaizda bus panaši į vieną jau sutvarkytą sieną. MB su glaistu tepliojo ir mentele braukinėjo, darė iškilumus rolleyes.gif Tereiks daba šalia esančią sieną išklijuot ir jau dažysiu viena spalva.

Radau informacijos apie dažomus tapetus, kam įdomu:

dažomieji tapetai

Pasirodo, jais galima ir lubas klijuot! bigsmile.gif Tai ne veltui ėmiau 25 m, 1m pločio ruloną vienai 2,6*3m sienai hihihi.gif Daba mąstau, gal ir lubas jomis išklijuot? bigsmile.gif Išdažysiu baltais dažais, nebijančiais drėgmės tongue.gif

Kokiais dažais siūlytumėt dažyt? rolleyes.gif
Taira
QUOTE(R.A. @ 2009 02 11, 20:09)

Pasirodo, jais galima ir lubas klijuot!  bigsmile.gif Tai ne veltui ėmiau 25 m, 1m pločio ruloną vienai 2,6*3m sienai hihihi.gif Daba mąstau, gal ir lubas jomis išklijuot?  bigsmile.gif Išdažysiu baltais dažais, nebijančiais drėgmės tongue.gif
Kokiais dažais siūlytumėt dažyt?  rolleyes.gif
*

Aš dažiau lietuviškais Supermat vadinasi,labai gerai ir lygiai pasidengė.O kolidorių dažiau su Top kolor lyg vidinas,tik atsimenu kad raudonas kibirėlis ir dar užrašas Satin,tai va tie lietuviški labiau patiko ax.gif
R.A.
QUOTE(Taira @ 2009 02 12, 11:39)
Aš dažiau lietuviškais Supermat vadinasi,labai gerai ir lygiai pasidengė.O kolidorių dažiau su Top kolor lyg vidinas,tik atsimenu kad raudonas kibirėlis ir dar užrašas Satin,tai va tie lietuviški labiau patiko ax.gif
*

O lietuviški nesmirda g.gif Kiek girdėjau, tai latviški geri... Bet ta prasme, klausiau, kokiais dažais dažyt? T.y. vandens pagrindu, emulsiniais ar kaip ten jie skirstomi doh.gif
Taira
QUOTE(R.A. @ 2009 02 12, 11:57)
O lietuviški nesmirda g.gif Kiek girdėjau, tai latviški geri... Bet ta prasme, klausiau, kokiais dažais dažyt? T.y. vandens pagrindu, emulsiniais ar kaip ten jie skirstomi  doh.gif
*

Nesmirda visai.Jo jie vandens pagrindu.Pasikoncultuosi su pardaveju,vistiek spalvą kažkokią dėsi bigsmile.gif
kristij
Sveikos, dar karta noreciau paklausti, gal kas zino kaip duru apvadus pritvirtint prie sienos. dekui.
Natusia
Tai , kad duru apvadai prikalami prie duru staktos. Argi ne?
Osera
QUOTE(kristij @ 2009 02 12, 20:11)
Sveikos, dar karta noreciau paklausti, gal kas zino kaip duru apvadus pritvirtint prie sienos. dekui.
*

na mes kaip dejome dabar duris ,tai grazai apsimove ant tos nisos ir visas... smile.gif
kristij
QUOTE(Natusia @ 2009 02 13, 16:48)
Tai , kad duru apvadai prikalami prie duru staktos. Argi ne?
*

Tai va, ir nezinau, kaip ten juos pritvirtint. Gal ir kalami, bet kaip vinis paslept, nenoriu, kad matytusi.
Natusia
QUOTE(kristij @ 2009 02 13, 17:51)
Tai va, ir nezinau, kaip ten juos pritvirtint. Gal ir kalami, bet kaip vinis paslept, nenoriu, kad matytusi.
*

Vynukai naudojami tokie su labai mazomis galvutemis ir ilgi. Jie buna grazus ir mažaii matosi. Buna aukso spalvos. Galima priderinti. Zodziu parduotuvej uzklauskit, parodys smile.gif
kicius
QUOTE(kristij @ 2009 02 13, 16:51)
*

Iš tikro tai ir darosi, kaip parašė, su vinukais mini galvutėm, arba jas nukarpant. Galima klijuot, bet nepatariu. O tų vinukų tai praktiškai nesimatys, matysis tik pirmą dieną biggrin.gif
Lera
mergičkos kažkuri klausia jau bet nepamenu atsakymo, jei tapetuot ant tapetu viršaus ( čia tamsiam kambariuke norim) ar būtina gruntuot ar dar kaip nors paruošt? g.gif
Lera
kur visos dingusios ? unsure.gif
R.A.
Lera, aš tai plėščiau lauk tapetus ax.gif Nėra garantijos, kad gerai nauji prisiklijuos rolleyes.gif
R.A.
Labutis, remontininkės user posted image

Kaip savaitgalis? wub.gif

Kadangi mano savaitgalis buvo audringas (visomis prasmėmis), tai turėjau kur išsiliet hihihi.gif

Glaisčiau pertvarą, o ką tik baigiau vieną eilę dažomų tapetų ant lubų. Na žinokit, ateity klijuosiu tik mažesniais gabalais, o ne tokiais, kaip šį kartą doh.gif

user posted image
Miaška
QUOTE(R.A. @ 2009 02 16, 19:01)
Glaisčiau pertvarą, o ką tik baigiau vieną eilę dažomų tapetų ant lubų. Na žinokit, ateity klijuosiu tik mažesniais gabalais, o ne tokiais, kaip šį kartą doh.gif
*

O kodėl nusprendei lubas tapetuoti, o ne dažyti? Manęs lubos irgi laukia, tai dar vis galvoju, ką su jomis darysiu... Paruošimas juk analogiškas, ar ne?
edituka
smile.gif sveikutes , as savaitgali sveiciau ir vel lyginau construction.gif
vat lubas ir as zadu tapetuot,idomu tik kaip gausis nes pas mane toks pusiau palepinis kambariukas, toks va kampas , nemoku kaip paaiskint doh.gif lubose , vat ir m,astau kaip reiksa ji graziai apklijuot
R.A.
QUOTE(Miaška @ 2009 02 17, 12:11)
O kodėl nusprendei lubas tapetuoti, o ne dažyti? Manęs lubos irgi laukia, tai dar vis galvoju, ką su jomis darysiu... Paruošimas juk analogiškas, ar ne?
*

Tai aš jas ir dažysiu. Klijavau, mat lubos nelygios, nesišveičia seni dažai doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.