Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vaikiska dviaukste lova
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Elgreta
Savo mazajame butuke sugalvojome vaikams nupirkti dviaukste lova. Taciau kaip parode praktika, ju yra tik keletas (nonorime medines):
SBA - 1 variantas, itin auksta, ir "salto" tipo, pilka visa. Kur tas vaikiskumas... Nors tvirta. Plotis 80cm. thumbup.gif
Baldu rojus - 1 variantas, taciau netinkama nes kokybe siaubas (Turkija) doh.gif
Audejas - 1 variantas, taciau per plati (90cm plocio), velgi Turkija. doh.gif kur vaikui 90 plotis? Kai suaugusiu ciuziniai dviguliai 1.60 jau skaitosi normalus doh.gif

Kainos irgi idomios: nuo 700 uz medine (kuri jau salone kliba), iki 1800 SBA.

Gal kas turit variantu kazkokiu? Gal kokia nuotrauka, ar patarima mosteltumete 4u.gif

Dekoju labai. Finale, igyvendinus projekta, butinai idesiu kas gavosi (pirktas gatavas, gamintas pagal uzsakyma ar.pan. variantas).

biggrin.gif
edinka
QUOTE(Elgreta @ 2009 01 31, 15:09)
taciau per plati (90cm plocio), velgi Turkija.  kur vaikui 90 plotis? Kai suaugusiu ciuziniai dviguliai 1.60 jau skaitosi normalus
*

Na vaikai tikrai nemiega taip ramiai kaip suaugę, visaip sukiojasi, vartosi, taip kad lova tikrai nėra plati, o be to maniškės dažnai prašo pagulėti kartu, tai labai thumbup.gif sutelpam.
vilmuzele
QUOTE(edinka @ 2009 02 01, 11:13)
Na vaikai tikrai nemiega taip ramiai kaip suaugę, visaip sukiojasi, vartosi, taip kad lova tikrai nėra plati, o be to maniškės dažnai prašo pagulėti kartu, tai labai  thumbup.gif  sutelpam.
*

Maniskiu dvigule (medine, silta, ne per daug auksta, tautieciu gamybos) tik 70 cm plocio. Jei neapsirinku g.gif. Bet to plocio pilnai pakanka ne tik joms (susikrausciusioms su visais mylimiausiais minkstais zaislais), bet ir man blush2.gif (nors sudejimas mano nevaikiskas - ugis apie 170, svoris apie 60). Esu koki karta ar du "laikiusi kompanija" savo mazesniajai...
Siaip tai labai dziaugiausi ir tebesidziaugiu tokiu pirkiniu - ir vietos zaidimams buvo sutaupyta, ir galimybiu statyti palapines ar namuka atsirado daugiau, ka jau bekalbeti apie vyresniems vaikams zutbut reikalinga mazesniuju nepasiekiama erdve...
Dabar, mergaitems paaugus ir ruosiantis issikelti i didesnius palocius, MB ragina lovyte parduoti. Bet as matau daugiau galimybiu jas (atskirtas) tinkamai pritaikyti (na ne tik vaiku miegojimui, bet ir ju saviraiskai, pvz., dekoravimo srityje lotuliukas.gif ), nei greitai ir neskausmingai parduoti. Manau, kad musu dvigule dar ne vienerius metus puikiausiai mums, o jei vis tik parduosime, tai kazkam kitam tarnaus...
kaldra

Sveikos mamytes, parduodu dvieju aukstu triviete metaline lova, gal kam bus idomu

4u.gif

http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=414580
makaciuke
as irgi esu siaip pries dviaukstes, bet uzsukom kazkada su drauge i JYSK ir ten stovejo medine dviaukste lova, paklibinom o ji nejudejo, nesvyravo... labai stora ir tvirta... yra visos apsaugos is sonu, kad neiskristu vaikai...net israizyti paveiksliukai... thumbup.gif graziai atrode ax.gif kaina 999Lt buvo berods...

na o metalines visos saltos... verysad.gif
blondine
Mes dviaukštę lovytę gaminom pas pažįstamą meistrelį (kontaktų nebeturiu, neprašykit biggrin.gif ) nes reikėjo labai nestandartinių išmatavimų, ir, kad apatinė dalis būtų lovytė su strypeliais, kuriuos paskui sėkmingai išėmėm. Buvo superinė lovytė.
Tik vienas nestandartinių dydžių lovyčių minusas - čiužinius reikia užsakinėti, o tai brangiau, nei pirkti standartinius.
makaciuke
Mes dviaukštę lovytę gaminom pas pažįstamą meistrelį (kontaktų nebeturiu, neprašykit  ) nes reikėjo labai nestandartinių išmatavimų, ir, kad apatinė dalis būtų lovytė su strypeliais, kuriuos paskui sėkmingai išėmėm. Buvo superinė lovytė.
Tik vienas nestandartinių dydžių lovyčių minusas - čiužinius reikia užsakinėti, o tai brangiau, nei pirkti standartinius.

gal foto turi? ax.gif
bimkutele
mes planuojam pirkti dviaukštę lovą kažką panašaus į šią ax.gif http://www.google.lt/url?sa=t&source=w...s79BnqYrv5pbZGA
Miaška
Mano mažas butukas, todėl išeitis buvo dviaukštė lova man ir vienai dukrai biggrin.gif , daryta pagal personalinį projektą, plati, medinė. Kadangi kainavo tik medžiagos ir išpjovimas, tai labai pigiai išėjo, gal 200 Lt be čiužinių. Nuotrauką galėsiu įdėt tik po kokio mėnesio, nes dabar išardyta - remontas pas mane.
bimkutele
QUOTE(Miaška @ 2009 04 22, 18:45)
Mano mažas butukas, todėl išeitis buvo dviaukštė lova man ir vienai dukrai biggrin.gif , daryta pagal personalinį projektą, plati, medinė. Kadangi kainavo tik medžiagos ir išpjovimas, tai labai pigiai išėjo, gal 200 Lt be čiužinių. Nuotrauką galėsiu įdėt tik po kokio mėnesio, nes dabar išardyta - remontas pas mane.
*

kaip nebrangiai bigsmile.gif kad man kas taip ax.gif blush2.gif
jovitn
nesutinku ,kad metalines dviaukstes saltos lovos schmoll.gif , mes kaip tik gaminomes metaline, bet pagal individualu uzsakyma.... desime plokstes stalcius ir t.t. man medines labai gremezdiskos atrodo... zodziu cia skonio dalykas, kas bendrame rezultate iseis dar nezinau, bet butinai pasirodysime biggrin.gif
vilmuzele
QUOTE(jovitn @ 2009 04 24, 08:49)
nesutinku ,kad metalines dviaukstes saltos lovos  schmoll.gif , mes kaip tik gaminomes metaline,

Kaip suprantu replikuojate i mano pastebejima apie mano mergaiciu lovyte - "medine, silta, ...". O Jus ar bandete miegoti lovoje su metaliniai remais? Kai islipi is siltu patalu ir staiga prisilieti prie "odai malonaus" remo... Arba, kai nepatogiai lengdamasis susitrenki kakta... Na tada ir pasijaucia visas medzio jaukumas...
Bet is tiesu, medinis remas buna kur kas gremezdiskesnis, nei metalinis, ypac kai renkiesi didesniu gabaritu gamini. Bet kaip as minejau, musiske lovyte nera labai plati ar labai labai auksta. Todel ir medinis remas cia - labai dailutis, akies nereziantis mirksiukas.gif
trr
aš irgi planuoju dviaukštę lovą įsigyt, noriu, kad apačia būtų kiek platesnė, ir metalinės man nepatinka, bet irgi galvoju, kad medinė atrodys gremėzdiškai, ypač kai patalpa maža unsure.gif matyt teks pirkt metalinę, bet galvoju tada tą metalą būtinai kaip nors apipinsiu kokiom virvėm ar oda.. g.gif
vilmuzele
QUOTE(trr @ 2009 04 24, 14:31)
bet galvoju tą metalą būtinai kaip nors apipinsiu kokiom virvėm ar oda..  g.gif
*

Labai geras sumanymas thumbup.gif . Sekmes jums!
Ir jei nepersigalvosite, tai gal ir foto kada pateiksite - daugelis kudikiu LT (ir ju mamu) butu dekingos uz issaugotas kaktas ir pan. 4u.gif
trr
QUOTE(vilmuzele @ 2009 04 24, 14:33)
Labai geras sumanymas thumbup.gif . Sekmes jums!
Ir jei nepersigalvosite, tai gal ir foto kada pateiksite - daugelis kudikiu LT (ir ju mamu) butu dekingos uz issaugotas kaktas ir pan. 4u.gif
*

4u.gif
jei visai mažiem vaikam tai po oda dar paralono galima sluoksnį įdėt, ir geriau kai rėmo vamzdis apvalus, ne stačiakampis. o foto jei bus būtinai įdėsiu, tik kad laaaabai negreitai dar mes ją pirksim doh.gif ax.gif smile.gif
tasha
Na as ne LT gyvenu, bet manau,kad galima issirnkiti kokia ideja ir uzsisakyti pas meistriukus. Mano bendradarbe kaip tik ieskojo dviaukstes lovos savo dvynukems, tai idedu keleta ideju ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image

http://i40.tinypic.com/2l9jll5.jpg

user posted image

O uzsisake komplektuka,labai panasu i sita
user posted image
nors manau, kad vis tik tokiam jau siek tiek daugiau vietos reikia rolleyes.gif
bimkutele
mes Panevėžyje visas baldų parduotuves aplakstėm ir niekur neradom Dviaukštės lovytės.Pirkom JYSKe.Lovytė labai tvirta,bet paskubėjom,dabar šiek tiek gailiuosi ax.gif
user posted image
ssaulelee
QUOTE(bimkutele @ 2009 04 25, 23:07)
mes Panevėžyje visas baldų parduotuves aplakstėm ir niekur neradom Dviaukštės lovytės.Pirkom JYSKe.Lovytė labai tvirta,bet paskubėjom,dabar šiek tiek gailiuosi ax.gif
user posted image
*

Labas,o kodel gailiesi?
Mes irgi tokia pat isigijom,tik vyras dar padare patalynes deze po ja.
bimkutele
QUOTE(ssaulelee @ 2009 04 26, 00:26)
Labas,o kodel gailiesi?
*

nes labai norėjau su dėžę patalynei,kokiom lentynėlėm.ir kai pirkom galvojau,kad čiužiniai kartu su lovytę,bet teko atskirai pirkti,vieną pirkom iš geresnių kokosinį,kitą paprastą paraloninį,vistiek vienas vaikas biggrin.gif galėjom dar palaukti,bet ką jau bepadarysi ax.gif šiaip tikrai tvirta lovytė,berods indų gamybos,raudonos pušies g.gif
šaunuolis vyras 4u.gif maniškis nemokės padaryti blush2.gif
jovitn
QUOTE(vilmuzele @ 2009 04 24, 10:35)
Kaip suprantu replikuojate i mano pastebejima apie mano mergaiciu lovyte - "medine, silta, ...". O Jus ar bandete miegoti lovoje su metaliniai remais? Kai islipi is siltu patalu ir staiga prisilieti prie "odai malonaus" remo... Arba, kai nepatogiai lengdamasis susitrenki kakta... Na tada ir pasijaucia visas medzio jaukumas...
Bet is tiesu, medinis remas buna kur kas gremezdiskesnis, nei metalinis, ypac kai renkiesi didesniu gabaritu gamini. Bet kaip as minejau, musiske lovyte nera labai plati ar labai labai auksta. Todel ir medinis remas cia - labai dailutis, akies nereziantis  mirksiukas.gif
*

Ne tikrai nieko nenorejau izeisti, juk kiekvieno skonis skirtingas, uzsigauti galima ir i medine lova, o va del prisilietimo prie salto metalo tikrai sutinku drinks_cheers.gif , bet as zadu kaip kur deti plokstes , ant laiptuku klijuoti (nezinau kaip vadinas blush2.gif ) tokias medziageles,kad nepaslystu ir stalciai patalynei bus is ploksciu, prie galvos zadu tokias pakabinamas kaip pagalveles kabinti... cia tik smulkmenos ,kurias labai lengvai galima panaikinti biggrin.gif
cipolina
QUOTE(bimkutele @ 2009 04 26, 00:35)
nes labai norėjau su dėžę patalynei,kokiom lentynėlėm.ir kai pirkom galvojau,kad čiužiniai kartu su lovytę,bet teko atskirai pirkti,vieną pirkom iš geresnių kokosinį,kitą paprastą paraloninį,vistiek vienas vaikas biggrin.gif galėjom dar palaukti,bet ką jau bepadarysi ax.gif šiaip tikrai tvirta lovytė,berods indų gamybos,raudonos pušies g.gif
šaunuolis vyras 4u.gif maniškis nemokės padaryti blush2.gif
*

as tai tikrai neesu jurgelis meistreli smile.gif tam yra vaiku baldu profesionalai.
labai daug visko grazaus galite issirinkti is cia:
www.vaikubaldai.lt
mamutas
Gal kas parduotumėt dviaukštę lovą? Rašykit į AŽ.
a79
Maniškiai miega Monoidėjos lovose. Pradžioj galvojau imt lovas kur viena po kita, bet kai pati pabandžiau toj apatinėj pasėdėt, tai pradėjau įsivaizduot kas do daiktas ta klaustrofobija doh.gif Finale, lovas statėm kampu.
Gink dieve, nereklamuoju Monoidėjos, bet Kaune yra jų nauja parduotuvė su jų vaikiškais baldais, berods ir Flexos turi keletą pavyzdžių, tik kad Flexa ne mūsų kišenei pasirodė. Svarbiausia, akd ten idėjų neblogų galima pasigaudyt blush2.gif
jovitn
QUOTE(a79 @ 2009 06 07, 17:50)
Maniškiai miega Monoidėjos lovose. Pradžioj galvojau imt lovas kur viena po kita, bet kai pati pabandžiau toj apatinėj pasėdėt, tai pradėjau įsivaizduot kas do daiktas ta klaustrofobija  doh.gif Finale, lovas statėm kampu.
Gink dieve, nereklamuoju Monoidėjos, bet Kaune yra jų nauja parduotuvė su jų vaikiškais baldais, berods ir Flexos turi keletą pavyzdžių, tik kad Flexa ne mūsų kišenei pasirodė. Svarbiausia, akd ten idėjų neblogų galima pasigaudyt  blush2.gif
*

na mes kaip ziurejom monoidejos dviaukstes lovytes tai jos labai nestabilios su viena ranka pajudinus siubuoja i sonus, o kaina tai nemaza....
a79
Tos aukštosios dar prie sienos tvirtinasi. PAs mus nepritvirtinta kol kas, ir kai pati lipu toj "saugykloj" žaislus praretint, tai tikrai jaučiuos kaip kosmonautė, bet mano didysis (5 m.) karstosi kaip beždžionė ir nieko doh.gif
Iki tol miegojo tos pusantrinėj, ta tai be jokių tvirtinimų prie sienos, tvirtai stovi.

Tik keikiuos kaskart, kai reik patalynę pervilkt antram aukšte...NE taip paprasta čiužinį nutįst ir vėl atgal sukelt doh.gif
domena
Gal kas gali rekomenduoti lovu gamintoja g.gif Uz normalia kaina ax.gif
Mums reiketu nestandartines pusaukstes lovytes g.gif
Vilniuje 4u.gif
cipolina
QUOTE(jovitn @ 2009 06 07, 20:00)
na mes kaip ziurejom monoidejos dviaukstes lovytes tai jos labai nestabilios su viena ranka pajudinus siubuoja i sonus, o kaina tai nemaza....
*

Visur isieskojau, ir Monoidejau buvau, tai ten medinukai (palka palka smile.gif). Dar visokiu geleziniu prisiziurejau. Vaikuciams norisi sukurti svajoniu kambari. Nusprendziau ant savo mazyliu netaupyti, jau geriau kazkur kitur siek tiek maziau skirti, bet tik ne savo mazuleliams.
Issirinkau is italu firmos Moretticompact.it, ju atstovai Lietuvoje yra "Victoriana child". Isimylejau ju baldus. Pabandykite su savo vaiaksi nueiti pas juos smile.gif Leiskite vaikasm issirinkti, kas jiems patinka. Maniskiai jau issirinko smile.gif 4u.gif
petrovna
QUOTE(cipolina @ 2009 06 14, 20:05)
Visur isieskojau, ir Monoidejau buvau, tai ten medinukai (palka palka smile.gif). Dar visokiu geleziniu prisiziurejau. Vaikuciams norisi sukurti svajoniu kambari. Nusprendziau ant savo mazyliu netaupyti, jau geriau kazkur kitur siek tiek maziau skirti, bet tik ne savo mazuleliams.
Issirinkau is italu firmos Moretticompact.it, ju atstovai Lietuvoje yra "Victoriana child". Isimylejau ju baldus. Pabandykite su savo vaiaksi nueiti pas juos smile.gif Leiskite vaikasm issirinkti, kas jiems patinka. Maniskiai jau issirinko smile.gif 4u.gif
*

tai ka pasirinko?ir kiek tas malonumas kainuoja?nes internete kiek ziurejau,tai kainos ojojoj
Liorka
Gal kas turite parduoti čiuožyklą nuo dviaukštės lovytės?

Man reikia dviaukštės lovos su čiuožykla.. Toks vaikų užsakymas smile.gif Gal kuri nors matete panasiu variantu? Monoidejoj surado viena galima varianta uz 3k be ciuziniu ir papuosimu, tia pasirode siek tiek per daug smile.gif Radau meistriuka, kuris pagamintu, taciau daro tik lovas - tai klausimas, is kur gauti ciuozykla g.gif Kaip gaila,kad ebay nėra Lietuvoje, ten paciu ivairiausiu yra teko matyti sad.gif
Y2K
Gal kuriai mamai bus aktualu - arbalde Vilniuj (tik neatsimenu laisvės pr. ar vytenio g.), mačiau dviaukštę metalinę vaikišką lovą. Kadangi išparduotuvė, kainos ten nesikandžioja.
jolax
QUOTE(a79 @ 2009 06 07, 21:37)
Tik keikiuos kaskart, kai reik patalynę pervilkt antram aukšte...NE taip paprasta čiužinį nutįst ir vėl atgal sukelt  doh.gif
*

Vat ir as galvoju, kad baisiai nepatogu keisti ptalyne tose aukstose lovose. As taip pat noriu sutaupyti erdves kambaryje-tai nusprendziau sunui gaminti pusaukste lova. Mazdaug pasiziuresiu, kad normaliai iskelciau rankas (patogumui velkant patalyne) toki auksti ir darysiu.Bet galvoju vistiek reikes apsaugines sieneles, tai ir vel sudarys mini kliuciu pervelgant patalus. Zodziu daug rebusu kol kas mano galvoje
egliene
QUOTE(Liorka @ 2009 08 11, 18:47)
Gal kas turite parduoti čiuožyklą nuo dviaukštės lovytės?

Man reikia dviaukštės lovos su čiuožykla.. Toks vaikų užsakymas smile.gif Gal kuri nors matete panasiu variantu? Monoidejoj surado viena galima varianta uz 3k be ciuziniu ir papuosimu, tia pasirode siek tiek per daug smile.gif Radau meistriuka, kuris pagamintu, taciau daro tik lovas - tai klausimas, is kur gauti ciuozykla g.gif Kaip gaila,kad ebay nėra Lietuvoje, ten paciu ivairiausiu yra teko matyti sad.gif
*

as saviskiui ziuriu is sio psl
http://www.teide.lt

yra ir su ciuozykla, dviaukstes, nameliai, masinos
kainos vidutines.
zarazna
QUOTE(cipolina @ 2009 06 14, 20:05)
*

Čia tie jau išsirinko kurie gims spalį? bigsmile.gif
Ar čia tiesiog toks reklaminis sakinys? biggrin.gif
liud
QUOTE(zarazna @ 2009 10 07, 16:35)
Čia tie jau išsirinko kurie gims spalį?  bigsmile.gif
Ar čia tiesiog toks reklaminis sakinys?  biggrin.gif
*

lotuliukas.gif
pukute28
pirkciau dviaukste lova biggrin.gif
Housewife
O mes gaminomes pagal uzsakyma, specialiai pagal kambario ismatavimus. Nepigiai atsiejo bet tvirta ir labai patogi. Ju puslapis http://gerivirtuvesbaldai.lt/
Jovitiene
QUOTE(Housewife @ 2009 10 09, 14:54)
O mes gaminomes pagal uzsakyma, specialiai pagal kambario ismatavimus. Nepigiai atsiejo bet tvirta ir labai patogi. Ju puslapis http://gerivirtuvesbaldai.lt/
*

tai pasirodykit, kokia ta lova tongue.gif
gailem
mes irgi dar metomes tarp dviaukstes ir paprastos lovos.gal kas gali is savo patirties papasakoti,kaip is tikro yra su tuo patalynes keitimu,lovos pasiklojimu?juk vaikas tame antrame aukste negales normaliai issitiesti,tai kaip jis lova gales pasikloti????/ g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif
pukute28
mes nusipirkom is jysko dviaukste lova nu vietos atzvilgiu tai padaugejo kambary vietos.o del paklojimo tai istiesia koldra graziai ir viskas visa tvarka:)o jei mamai reikia tai pati adijaliuka uztiesiu smile.gif
Roliuxas
Vaikai kliedejo dviaukstem lovom. Kai paklausem kodel, sake, kad nuo antro auksto galima nuleist koki uzdangala ir gausis namelis smile.gif tai tada nupirkom dukrai princesiu palapine - ir abu sulinde ten zaizdavo, net miegot pagalve nusitysdavo. O dabar sunusnori pats kaime savo nameli susikalti. Bet man atrodo, kad tai gera iseitis tik tada, kai labai labai nera vietos normaliom lovom. Virsuje mazai vietos, labai arti lubos, o gulint apacioj jausmas, kad ant taves gali uzkristi virsutine dalis. Bent taip sake draugai, kurie miegojo vaikystej tokiose lovose...
sakudin
smile.gif .LABAS VAKARELIS .mes turim irgi dvieju aukstu lova vaikai joje miega jau metai .na sunus 9 metu jau pilnai metai kai miega antram aukste o pirmajam aukste nuo rugsejo maziukas sunelis 1.8 metuku ,tai vaikai patenkinti ,mazylis labai noretu but antrame aukste bet gerai kad dar neuzlipa.ir dar vienas pliusas kai didysis sunus nori pailseti nuo maziuko tai labai gerai tas antras aukstas yra pasislepti . o pirkom pas baldzius, pusine ,mokejom tai tikrai nedaug su ciuziniais ir patalynes dezem 700 thumbup.gif
karalyste
Pirkciau nebrangiai dviaukste lova siulykit i az ACIUKAS
Upokšnis
QUOTE(gailem @ 2009 11 22, 00:11)
mes irgi dar metomes tarp dviaukstes ir paprastos lovos.gal kas gali is savo patirties papasakoti,kaip is tikro yra su tuo patalynes keitimu,lovos pasiklojimu?juk vaikas tame antrame aukste negales normaliai issitiesti,tai kaip jis lova gales pasikloti????/ g.gif  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif
*

Jei naudosit paklode su guma, jokių problemų nematau biggrin.gif Iš bėdos galima palipėti ant kėdės biggrin.gif
Smulkmena
Pirkčiau gero stovio dviaukštę lovelę, patalynės dėžės nebūtinos. Rašykite į AŽ.
Geragera
QUOTE(pukute28 @ 2009 10 09, 14:46)
pirkciau dviaukste lova biggrin.gif
*

Pažiūrėkite pas juos, gal kas patiks?
Pingvinukas
Mes turėjome bute dviaukštę lovą. Tai pasakysiu savo minusus:
* nepatogu keisti patalynę antro aukšto.
** jei vaikas suserga antrame aukšte, tai prie jo negali prigulti.
***jei vaikas užmiega kitur, sunku užkelti į antrą aukštą.
Bet iš esmės mes buvome ja patenkinti 4u.gif
einareja
Jau 5 metai turime dviaukštę lovą. Nuo 5 metų mažasis pats puikiausiai su adialiuku pasikloja lovą antrame aukšte.Dabar rinkčiausi gal, kad paprastas lovas.Kai ateina draugų tai labai smagu žaisti antrame aukšte ir patalynė kenčia,dabar draudžiu.Sūnus astmininkas tai antrame aukšte miegoti negali,iškart kosinėti pradeda.Nėra labai sveika miegoti antrame aukšte ,ypač jei vaikas linkęs sirgti bronchitais.Šiaip tai vyresnėlis (12m) jau gal antri metai prašo "normalių" lovų.
Patalynę keisti antrąjame aukšte tikrai nepatogu,aplamai reikia paklodžių su guma.
Įkelti mažių jei užmiega kitur tai aš nepajėgiu.. ax.gif
ir dar..vakarais ateinu pas vaikus pasėdėti apkabinus tai tas ,kuris viršuje lieka nuskriaustas,nes nelabai pasiekiu apkabinti net pasistiebusi,tad dažniausiai atbėga į mūsų lovą pasidžiaugti prieš miegelį.
Tai tiek mano pastebėjimų ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.