Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Plaukų dažymas chna/basma
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Grožis ir kosmetika > Plaukų priežiūra
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Irėja
Tęsiam toliau!
user posted image

Senoji tema ČIA
Papildyta:
QUOTE(Miaška @ 2009 01 26, 09:53)
Nusidažiau vakar pagaliau - tris savaites nedažius buvau, jau žili smilkiniai švietė, kad juos kur... doh.gif  Apsižiūrėjau, kad nėr namie cinamono, tai sugalvojau įdėt imbiero, nežinau, ar duoda jis ką, arbata tai tonizuojanti būna, pagalvojau, kad ir galvai nepakenks cool.gif
*

o spalvą kaip nors įtakojo imbieras?
Miaška, atsiprašau, kad vietoj tavęs pradėjau naują temą, bet kad nuo ryto nieks to nepadarė, tai... blush2.gif
Miaška
QUOTE(Irėja @ 2009 01 30, 18:33)
o spalvą kaip nors įtakojo imbieras?
Miaška, atsiprašau, kad vietoj tavęs pradėjau naują temą, bet kad nuo ryto nieks to nepadarė, tai...  blush2.gif
*

Baik jau, aš gi nesu šios temos valdovė, kas nori - tas atidaro mirksiukas.gif

Dėl imbiero - ne, spalvos nei kiek nepaveikė, bet kol laikiau košę užterliotą, truputį kaito galva, taip visai maloniai. Kadangi visi kiti ingredientai buvo tie patys, kaip visada, tai gal čia imbiero nuopelnas? g.gif
Irėja
QUOTE(Miaška @ 2009 01 30, 20:19)
Baik jau, aš gi nesu šios temos valdovė, kas nori - tas atidaro mirksiukas.gif
*

na, čia dėl tos nerašytos SM taisyklės, kad naują temą kuria tas, kieno žinutė senojoje temoje paskutinė smile.gif
aš irgi ryt poryt tepliosiuos. irgi 3 savaitės praėję. jaučiu idealiausia toms, kurios turi žiliukų, tepliotis kas 2 sav., nes paskum pradeda jau šviesti sklastymas doh.gif
Miaška
QUOTE(Irėja @ 2009 01 30, 20:31)
aš irgi ryt poryt tepliosiuos. irgi 3 savaitės praėję. jaučiu idealiausia toms, kurios turi žiliukų, tepliotis kas 2 sav., nes paskum pradeda jau šviesti sklastymas  doh.gif
*

Aha, ir aš taip stengiuosi, kas 2 savaites. Nors paskutinį kartą ištempiau tris, nes dukros vaikinas ištisomis dienomis pas mus buvo, tai kažkaip susinepatoginau su turbanu ant galvos pusdienį sėdėt... doh.gif biggrin.gif
O dabar galvoju ir šį sekmadienį nusidažyt, nes prastokai vieną smilkinį nutepiau, šviečia truputį žiliukų.
Mąsatu, ko šį kartą įdomesnio įmaišyt... tongue.gif
Valporaiso
Sveikos,

As dar tik kelis kartus daziausi chna-basma, tad esu visiskai naujoke, na - visiskai (bet patinka, ir kantrybe ugdo) smile.gif

Gal pasakysit is patirties, kokia/kur priemone pirkt, kurie 'pakeliai' geriausi - Droge, Maximoj ar turite daug geresniu variantu (Vilniuje)?

Labai aciu uz si foruma! smile.gif

Miaška
QUOTE(Valporaiso @ 2009 01 30, 22:44)
Gal pasakysit is patirties, kokia/kur priemone pirkt, kurie 'pakeliai' geriausi - Droge, Maximoj ar turite daug geresniu variantu (Vilniuje)?
*

Sveika,

man geriausiai chna tokiuose raudonuose pakeliuose, pirkti mačiau Kosviloje, o šiaip perku turguje kosmetikos parduotuvėlėje. Paveiksliuko internete tik nerandu...
Irėja
QUOTE(Miaška @ 2009 01 31, 19:35)
man geriausiai chna tokiuose raudonuose pakeliuose, pirkti mačiau Kosviloje, o šiaip perku turguje kosmetikos parduotuvėlėje. Paveiksliuko internete tik nerandu...
*

dabar kaip tik sėdžiu su šita chna išsimozojus. pirmąkart šitą bandau. žiūrėsiu, ar bus koks skirtumas ar ne. iki šiol visada Droge ar Eurokose pirkdavau va tokią.
neaiski

Daziau vakar, nusibezdzionavau nuo Miaskos ir i kose dejau imbiero,
bet sviezio tarkuoto,tik arbatini sauksteli. Biski galva grauze, tai laikiau tik valanda. smile.gif
Valporaiso
Miaška, Irėja, labai labai aciu, isbandysiu! smile.gif
Selga
labas 4u.gif ,

nu va, sėdžiu su turbanu dabar blush2.gif
Imbiero nedėjau, bet įspaudžiau citrinos sulčių ir tik chna dėjau. Panašu, kad šįsyk pasidariau perskystą masę, tai dabar vis prabėga iš po kepurės truputi. Sėdžiu jau 2val., mąstau kad būtų gerai dar kokią val. išbūti, bet matysim, kaip čia seksis g.gif
O kiek tų citrinų sulčių kažin reikėtų, jei dėjau 8 pak. chna? g.gif Aš tik pasiėmiau prapjautą citriną ir įspaudžiau kokį valg. šaukštą. Ar nebus, sakau, perdaug? g.gif bet neturėtų, manau, jug košės buvo daug...
Miaška
QUOTE(Selga @ 2009 02 03, 16:02)
O kiek tų citrinų sulčių kažin reikėtų, jei dėjau 8 pak. chna? g.gif Aš tik pasiėmiau prapjautą citriną ir įspaudžiau kokį valg. šaukštą. Ar nebus, sakau, perdaug? g.gif bet neturėtų, manau, jug košės buvo daug...
*

Aš ne daugiau šaukšto įpilu, bet ir chna pas mane tik pusantro pakelio biggrin.gif
Jei teka, tai ir nelaikyk, mane tai nervyja, kai taip - sėdžiu tada ir šluostausi paausius tualetiniu popierium, o jei masės tirštumą gerai atitaikau - tai ir prigult nebaisu...
Selga
QUOTE(Miaška @ 2009 02 03, 19:29)
Jei teka, tai ir nelaikyk, mane tai nervyja, kai taip - sėdžiu tada ir šluostausi paausius tualetiniu popierium, o jei masės tirštumą gerai atitaikau - tai ir prigult nebaisu...
*

Šluosčiausi ir aš, nes išlaikiau virš 3val. Rezultas kol kas, aišku, nėra galutinis, bet kol kas spalva anąsyk man labiau patiko blush2.gif Nėra blogai, bet anąsyk man spalva atrodė truputi solidesnė, o dabar labai šviečia tokie, netgi sakyčiau, nekukliai ryžoki smilkiniai ir galūnės intensyvesnės gerokai. Pagalvojau, kad vat kai bus žilų plaukų daugiau, kaip Miaška minėjo, tada visai gerai atrodys, lyg sruogelės būtų po visus plaukus šviesesnės. Kadangi plaukus dažniausiai susisegu ties pakaušiu, tas spalvos skirtumas labai erzina, o kai plaukai palaidi-viskas normaliai thumbup.gif
Nu žiūrėsiu, kas bus su spalva rytoj (būtų gerai, kad truputi patamsėtų), bet turbūt ateityje nebenaudosiu citrinos sulčių (manau, kad šviesina ir sausina plauką, bet norėjosi išbandyti) ir galbūt vėl, kaip anąsyk, įdėsiu bent puse pakelio basmos.
Parašykit, merginos, kokį gerą kondicionierių ar balzamą sausiems plaukams naudojat 4u.gif . Šįsyk tikrai jaučiu didesnį sausumą unsure.gif
Stefis
Gal kas patartų, kokie geri yra nuplaunami plaukų dažai? g.gif Vis dažausi aš jais, bet niekur nerandu norimos spalvos. Noriu tamsiai tamsiai rudos, bet ne juodos. Kokybiškų dažų niekur nerandu. schmoll.gif
Gal kas bandėte dažytis? Gal iš užsieni o siuntėtės? ax.gif
NiBiRu
Sveikos,turiu problemą,nekimba man chna su basma, užplikau pakelį chna ir basmos,įdedu medaus,Amla miltelių ir aliejaus,palaikau šiltam dubeny ,įdedu kiaušinį tepu į išplautus drėgnus plaukus,o rezultato beveik nėr,tik truputis ryžoko atspalvio,plaukai mano tamsūs bet nelabai ,galai dažyti dar cheminiais dažais,bet jau keturis kartus dažau chnair nieko...žili plaukai kaikurie nusidažo šviesiai ryžai kii ne...

Ką netaip darau? Gal keisti miltelius? Perku Droge,ir ne bespalvę chna ...
Miaška
QUOTE(NiBiRu @ 2009 02 06, 16:14)
*

Lengviausia tai viską plaukų savybėms nurašyt... g.gif O gal chna pasenusi, bandei galiojimo datą pažiūrėt? Skaičiau, kad pasenusi prastai kimba.
Daugiau nieko nesugalvoju, kad po keturių dažymų nesimatytų doh.gif
NiBiRu
QUOTE(Miaška @ 2009 02 06, 16:42)
Lengviausia tai viską plaukų savybėms nurašyt... g.gif  O gal chna pasenusi, bandei galiojimo datą pažiūrėt? Skaičiau, kad pasenusi prastai kimba.
Daugiau nieko nesugalvoju, kad po keturių dažymų nesimatytų doh.gif
*

O gal ją ilgai palaikyt sumaišius rikia ar užvirint?man nei pirštų nei rankšluosčių nedažo...
Miaška
QUOTE(NiBiRu @ 2009 02 06, 16:53)
O gal ją ilgai palaikyt sumaišius rikia ar užvirint?man nei pirštų nei rankšluosčių nedažo...
*

Žinai, o gal tu pamėgink nesumakaluoti visko iš karto?
Aš darau taip: užvirinu stiklinėje vandens amlos miltelių šaukštą, palaukiu porą minučių, kad nebevirtų, užplikau tuo viralu chna miltelius, išmaišau, įspaudžiu kartais šiek tiek citrinos, ir palieku šiltai. Ilgam, kiek gaunasi - valandai, dviem, nakčiai. Paskui jau makaluoju aliejų, medų, kiaušą, ir dar palieku šiltai, bet nekarštai, kol išsiplaunu galvą.
Selga
QUOTE(NiBiRu @ 2009 02 06, 17:53)
*

keista kažkaip g.gif O kiek laiko išdažytus plauks laikai?
NiBiRu
QUOTE(Selga @ 2009 02 06, 17:16)
keista kažkaip g.gif O kiek laiko išdažytus plauks laikai?
*

Dvi valandas.

Miaška,dėkoju,taip ir darysiu,tik kitur chna pirksiu,bandysiu tada už kelių dienų.Nu man baisiai keista ,kad net žilų neima. Bet niekis,kad nesigauna kolkas spalva,užtat ežys jau auga, naujų plaukų daug.
Selga
QUOTE(NiBiRu @ 2009 02 06, 18:23)
Dvi valandas.
*

tai gal palaikyk ilgėliau ir dar citrinos sulčių įpilk, nes nuo jų, sako, spalva intensyvėja. Šiaip jau ir mano žilieji plaukai yra šviesiai ryži, manau, kad jų ko gero ir nenudažysi visai tamsiai.
NiBiRu
Kątik perskaičiau http://www.hennaforhair.com ,kad reikia atskirai maišyt Chna ir basmą, pirmą su chna dažyt palaikius per naktį,paskui nuskalavus su basma palaikius minutę,rašo,kad uždažo žilus ir gaunas juoda spalva bet įdėjus šaukštą druskos juoda gaunasi intensyvesnė.

Bandysiu,dėkui už patarimus.
Selga
QUOTE(NiBiRu @ 2009 02 06, 18:59)
Kątik perskaičiau http://www.hennaforhair.com ,kad reikia atskirai maišyt Chna ir basmą, pirmą su chna dažyt palaikius per naktį,paskui nuskalavus su basma palaikius minutę,rašo,kad uždažo žilus ir gaunas juoda spalva bet įdėjus šaukštą druskos juoda gaunasi intensyvesnė.
*

Būtų labai malonu, kad papasakotum mums savo patirtį, kai tai išbandysi mirksiukas.gif
NiBiRu
QUOTE(Selga @ 2009 02 06, 18:04)
Būtų labai malonu, kad papasakotum mums savo patirtį, kai tai išbandysi mirksiukas.gif
*

Niu jaučiu ryt,poryt bandysiu. Papasakosiu kaip sekėsi. blush2.gif
Miaška
QUOTE(Selga @ 2009 02 06, 17:32)
Šiaip jau ir mano žilieji plaukai yra šviesiai ryži, manau, kad jų ko gero ir nenudažysi visai tamsiai.
*

Nenudažysi biggrin.gif
Aptikau pagal nuotraukas, nuo kada tik chna dažausi - ogi nuo 2002 m. pabaigos, škia, jau septinti metai. O žilieji vis tiek kitos spalvos.
Beje, vakar stotelėje mačiau moteriškę, metų taip 75-80, plaukai dažyti chna, kupeta tokia ugninė, kaip nerealiai atrodo! bigsmile.gif Pagalvojau, kad man visai patiks taip atrodyti po n metų... lotuliukas.gif
Selga
QUOTE(Miaška @ 2009 02 06, 19:39)
kupeta tokia ugninė, kaip nerealiai atrodo! bigsmile.gif  Pagalvojau, kad man visai patiks taip atrodyti po n metų... lotuliukas.gif
*

Būtent dėl tos kupetos, manau, ir verta dažyti mirksiukas.gif , o be to kai kurioms moteriškėms ta spalva visai tinka thumbup.gif
Miaška
QUOTE(Selga @ 2009 02 06, 19:14)
Būtent dėl tos kupetos, manau, ir verta dažyti mirksiukas.gif , o be to kai kurioms moteriškėms ta spalva visai tinka  thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif
Aha, ir svarbiausia, kiek esu pastebėjusi tokių garbingo amžiaus damų aiškiai chna dažytais plaukais - visos jos plaukų kiekiu ir kokybe tikrai nesiskundžia thumbup.gif
O man spalva tai labai patinka, ir ko gero - tinka, nes artima natūraliai. Aišku, kai visi plaukai pražils, tai nebus labai jau natūrali, bet iki tol mes čia dar sugalvosim įvairių atspalvių... lotuliukas.gif
ragana
Ačiū patarusioms įmaišyt kiaušinį 4u.gif biggrin.gif
Nu kokia graži spalva gaunasi wub.gif
Aš dedu chna, aliejų, kiaušinį, įlašinu rozmarinų EA, paskutinį kartą ir cinamono buvau įbėrusi ir citrinos sulčių įpyliau smile.gif
Tai galiu pasakyti, kad su ar citrina ar cinamonas suveikė, bet rudumas su variniu atspalviu gavosi. Bet man vis tiek gražu smile.gif
Nu taip užsikrėčiau dažymu chna, kad man kuo toliau tuo labiau tas procesas patinka bigsmile.gif Nusidažau ir laukiu kada vėl dažysiu, galvoju ką šį kart įmaišius...
Miaška
QUOTE(ragana @ 2009 02 06, 19:24)
Nu taip užsikrėčiau dažymu chna, kad man kuo toliau tuo labiau tas procesas patinka  bigsmile.gif  Nusidažau ir laukiu kada vėl dažysiu, galvoju ką šį kart įmaišius...
*

Džiugu, kad patinka! mirksiukas.gif
Man irgi tas būrimas iš chna tirščių labai patinka: tai kitokio aliejuko, tai kokių prieskonių įmakaluoju, ir visada faina, nusiskalavus košę nuo galvos, tuos dar labiau sužvilgusius plaukus pamatyti thumbup.gif
ragana
Aš tai tokia tikra ragana pasijaučiu biggrin.gif makaluoju, makaluoju... Ir vyras, ir vaikas kiekvieną kartą susidomi kas čia bus smile.gif
Selga
QUOTE(Miaška @ 2009 02 06, 20:17)
Aišku, kai visi plaukai pražils, tai nebus labai jau natūrali, bet iki tol mes čia dar sugalvosim įvairių atspalvių... lotuliukas.gif
*

aha, jau įsivaizduoju tokias akinuotas, dideliais raudonais kuodais pasipuošusias super močiutes palinkusias prie monitorių wub.gif ...

QUOTE(ragana @ 2009 02 06, 20:24)
Ačiū patarusioms įmaišyt kiaušinį  4u.gif  biggrin.gif
Nu kokia graži spalva gaunasi  wub.gif
*

Jei neklystu, už tai turėtume dėkoti Jadzkai 4u.gif . Čia ji mums indžių patirtį, atrodo, paskleidė thumbup.gif Kažko jos pastaruoju metu čia pasigendu unsure.gif . Gal vėl kokion Indijon, sakau, išlėkė nepasigyrusi? g.gif Užsipirktų ten amlos ir prastumtų neblogą versliuką mūsų būrelyje, ar ne? biggrin.gif
Va ir Ilgakoja irgi kažkur prapuolė neparašiusi, kaip jai su ta anyta baigėsi mirksiukas.gif
Miaška
QUOTE(ragana @ 2009 02 06, 20:31)
Aš tai tokia tikra ragana pasijaučiu  biggrin.gif makaluoju, makaluoju... Ir vyras, ir vaikas kiekvieną kartą susidomi kas čia bus  smile.gif
*

biggrin.gif
Mano dukros tai seniai įpratusios, žino, kiek laiko bus užimta vonia, nebesistebi niekuo, ką į dažus sumakaluoju... biggrin.gif

QUOTE(Selga @ 2009 02 06, 20:32)
Jei neklystu, už tai turėtume dėkoti Jadzkai 4u.gif . Čia ji mums indžių patirtį, atrodo, paskleidė  thumbup.gif  Kažko jos pastaruoju metu čia pasigendu unsure.gif . Gal vėl kokion Indijon, sakau, išlėkė nepasigyrusi? g.gif  Užsipirktų ten amlos ir prastumtų neblogą versliuką mūsų būrelyje, ar ne? biggrin.gif
Va ir Ilgakoja irgi kažkur prapuolė neparašiusi, kaip jai su ta anyta baigėsi mirksiukas.gif
*

Aha, čia Jadzkos nuopelnas, jinai Indijoje patirties pasisėmė ir su mumis pasidalino thumbup.gif
Amlos tai papirktume, bet gi ir šiaip visokios draugės-pažįstamos Indijon keliauja, tik kažkaip vsi sužinau post factum, bet gal kada užtaikysiu paprašyt parvežt.

O Ilgakojai gal nepavyko dažymas? tongue.gif
jadzka
QUOTE(NiBiRu @ 2009 02 06, 17:14)
*

Gal per daug aliejaus pili ? PAbandyk padažyti bea aliejaus kelis kartus, tada įsigeria labiau man rodos spalva, o paskui jau koreguok ją... Miltelius irgi bandyk pakeisti: man tie Droginiai irgi nelabai patiko schmoll.gif:

QUOTE(Miaška @ 2009 02 06, 17:42)
Lengviausia tai viską plaukų savybėms nurašyt...
*

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(NiBiRu @ 2009 02 06, 18:23)
Dvi valandas.

Miaška,dėkoju,taip ir darysiu,tik kitur chna pirksiu,bandysiu tada už kelių dienų.Nu man baisiai keista ,kad net žilų neima. Bet niekis,kad nesigauna kolkas spalva,užtat ežys jau auga, naujų plaukų daug.
*

Tai žilų ir nenuims iki galo ... Mano keli žili yra, tai šviečia ryžučiai ryžučiai...

QUOTE(Miaška @ 2009 02 06, 19:39)
Beje, vakar stotelėje mačiau moteriškę, metų taip 75-80, plaukai dažyti chna, kupeta tokia ugninė, kaip nerealiai atrodo! bigsmile.gif  Pagalvojau, kad man visai patiks taip atrodyti po n metų... lotuliukas.gif
*

wub.gif Man tai patinka tai vyresnės moteros savimi rūpinasi ir nevaikšto kaip pilkos pelės .

QUOTE(ragana @ 2009 02 06, 20:24)
Nu taip užsikrėčiau dažymu chna, kad man kuo toliau tuo labiau tas procesas patinka  bigsmile.gif  Nusidažau ir laukiu kada vėl dažysiu, galvoju ką šį kart įmaišius...
*

Va va... Aš irgi kai užsipilu Chna tai pradedu landžioti po spinteles ko čia dar įpylus... REiks tikriausia pasiskaitinėti Henaforhair dar kartelį naujų idėjų paieškot bigsmile.gif

QUOTE(Selga @ 2009 02 06, 21:32)
Jei neklystu, už tai turėtume dėkoti Jadzkai 4u.gif . Čia ji mums indžių patirtį, atrodo, paskleidė  thumbup.gif  Kažko jos pastaruoju metu čia pasigendu unsure.gif . Gal vėl kokion Indijon, sakau, išlėkė nepasigyrusi? g.gif  Užsipirktų ten amlos ir prastumtų neblogą versliuką mūsų būrelyje, ar ne? biggrin.gif
*

lotuliukas.gif Uij iš Jadzkos biznierė... Na planuose yra važiuot į Indiją dar kartą gal net rudeniop... Tik, kad ne ten Amla pirkau. Galvoju reikia pasiknisti po Indiškas iternetines pardes ir gal rasim kas siunčia Chna, amla ir pan. reikalus g.gif: Beje rekomenduoja pirkti tą chna, su kuria piešia ornamentus ant rankų, atseit ji geriau kimba g.gif:
O kad neužsuku, tai kartais po kelias dienas prie interneto neprisėdu kiek užsikasusi visokiais reikalais...
Tai, kad penktadienį tik į Stambulą išlėksiu, tai jei kokių čiūdų plaukams pamatysiu ten, tai mažu parvešiu lotuliukas.gif jei ką - garsiai čia rėksiu biggrin.gif

QUOTE(Miaška @ 2009 02 06, 22:27)
Aha, čia Jadzkos nuopelnas, jinai Indijoje patirties pasisėmė ir su mumis pasidalino thumbup.gif
*

Aga... Bet indusiu plaukai wub.gif Aišku ten genai.. bet vis tiek pavydu...

nep
Ar galima su chna ar basma isgauti geltona, ne ryza bet tokia geltona javu spalva kai plaukai yra is prigimties sviesus? Gal kas zinot?
Miaška
QUOTE(nep @ 2009 02 08, 15:10)
Ar galima su chna ar basma isgauti geltona, ne ryza bet tokia geltona javu spalva kai plaukai yra is prigimties sviesus? Gal kas zinot?
*

Nemanau schmoll.gif
Chna spalvos pagrindas - ryžumas, ir įvairūs jo variantai, o ant šviesių plaukų gautųsi ryškiai ryža. Ciberžolė geltonumo duoda, bet ar dažoma ja viena - neteko girdėti.
nep
QUOTE(Miaška @ 2009 02 08, 15:13)
Nemanau schmoll.gif
Chna spalvos pagrindas - ryžumas, ir įvairūs jo variantai, o ant šviesių plaukų gautųsi ryškiai ryža. Ciberžolė geltonumo duoda, bet ar dažoma ja viena - neteko girdėti.
*

tai labai gaila.... Matyt ir ryza butu tokia i raudoni, kaip pensininkes dazo unsure.gif verysad.gif
Selga
QUOTE(nep @ 2009 02 08, 16:23)
ryza butu tokia i raudoni, kaip pensininkes dazo unsure.gif  verysad.gif
*

biggrin.gif

Šiandien ir mano plaukų spalvą svainis įvertino. Sako, kad atrodau kaip čigonė blink.gif Klausiau kodėl, bet tas tik nusijuokė ir tiek, o atvykusi anyta išvis nekomentavo tik nužvelgė mane tokiu keistu žvilgsniu lyg norėdama pasakyti, kad man fool.gif . Na man ir pačiai, tiesą sakant, truputi perryšku blush2.gif .
Būtų gerai amlos miltelių užsipirkt, bet kažkaip niekad nebandžiau nieko internetu iš užsienio pirkt, tai kažkaip nejauku, o ir kaina namaža pasidaro (kaip Ilgakoja kad rašė g.gif) .
bucka
as tai kai paskutini karta nusidaziau, tai MB pamates mane sako: tu gi ryza! doh.gif na jeigu jau vyras pastebejo, tai vadinasi spalvyte tikrai matosi lotuliukas.gif bet as galvos sau nesuku. po keliu plovimu ji nusiplove. dabar liko rudai raudona thumbup.gif
Vicious Vici
merginos sveikos, galima pakalbinti? 4u.gif
nežinau, gal jau kalbėjote apie tai, bet ar pavyktų išgauti tamsią raudoną? vyšnios spalvą? kiek laiko? ar kas kartą plaunant galvą ir kartoti?
na žodžiu - įdomu, o žinių apie tai 0.
Miaška
QUOTE(Selga @ 2009 02 08, 20:01)
Šiandien ir mano plaukų spalvą svainis įvertino. Sako, kad atrodau kaip čigonė  blink.gif Klausiau kodėl, bet tas tik nusijuokė ir tiek, o atvykusi anyta išvis nekomentavo tik nužvelgė mane tokiu keistu žvilgsniu lyg norėdama pasakyti, kad man  fool.gif . Na man ir pačiai, tiesą sakant, truputi perryšku blush2.gif .
*

O man patinka mano spalva. Ir ne per ryšku visai, net ryškesnės norėčiau... Gal kad aš pati tamsiaplaukė, ir oda ne iš šviesių, tai kitaip atrodo? g.gif
Rudenėja
Merginos,o kaip ir is kur parsisiunciat amla?Nes amazone.com is amerikos neleidzia,o kt. salys sitam puslapyje neturi jos.Tai kaip man jos gauti?
gitaaa
QUOTE(Rudenėja @ 2009 02 13, 23:28)
Merginos,o kaip ir is kur parsisiunciat amla?Nes amazone.com is amerikos neleidzia,o kt. salys sitam puslapyje neturi jos.Tai kaip man jos gauti?
*

as perku is akamuti.co.uk 4u.gif
jadzka
Parsivežiau iš Stambulo chna. Žiūrėsiu kas gausis su ta.... Gal net šiandien išbandysiu.... Beje, gal aks pamenat, po kiek gramų pakučiai būna chna kai perkam pardėse ?
gitaaa
QUOTE(jadzka @ 2009 02 17, 15:45)
Parsivežiau iš Stambulo chna. Žiūrėsiu kas gausis su ta.... Gal net šiandien išbandysiu.... Beje, gal aks pamenat, po kiek gramų pakučiai būna chna kai perkam pardėse ?
*

lygtais, kiek pamenu smile.gif po 25 g
Selga
QUOTE(gitaaa @ 2009 02 16, 19:08)
as perku is akamuti.co.uk 4u.gif
*

Ir kokia kainelė gaunasi? Ar jaučiasi jos įdėjus tamsumas?

QUOTE(gitaaa @ 2009 02 17, 18:02)
lygtais, kiek pamenu smile.gif  po 25 g
*

Tikrai taip 4u.gif
gitaaa
QUOTE(Selga @ 2009 02 17, 20:01)
Ir kokia kainelė gaunasi? Ar jaučiasi jos įdėjus tamsumas?

su atsiuntimu gaunasi apie 20 lt lygtais g.gif cia 80 g.
bandziau dar tik viena karta su amla dazytis, tai negaliu komentuoti ar jauciasi tamsumas, nes mano plaukai ir seip tamsus
Miaška
QUOTE(jadzka @ 2009 02 17, 15:45)
*

25 gr, pažiūrėjau smile.gif
Aš tai nedažyta trečia savaitė, užsiknisau su darbais, tai dabar ties ausimis jau šviesuoja - niekaip gražiai neužsidažo man tos vietos doh.gif
Selga
QUOTE(gitaaa @ 2009 02 17, 21:04)
su atsiuntimu gaunasi apie 20 lt lygtais g.gif cia 80 g.
*

Gana protingai, sakyčiau g.gif . Pamenu Ilgakoja labai brangiai parsisiuntė doh.gif . Ale kur ji pati dingo? Kažkaip senokai ji čia mūsų frakcijoj besilankė unsure.gif. Gal, sakau, jau išstojo iš jos po anytos plaukų dažymo? g.gif Nu man baisiai knieti sužinoti, kaip ten jai sekėsi- kaip nekaip atsakingas gi reikalas jai kliuvo mirksiukas.gif
O aš kažkaip prisibijau internetu pirkt, galvoju, kad vėl kokio 'šarmalako' neužsiperku blush2.gif Man tas amlos aliejukas tai schmoll.gif -pakako pasiteplioti tik kartą, kad suprasčiau, kas mano plaukams netinka...

QUOTE(Miaška @ 2009 02 18, 00:19)
Aš tai nedažyta trečia savaitė, užsiknisau su darbais, tai dabar ties ausimis jau šviesuoja - niekaip gražiai neužsidažo man tos vietos doh.gif
*

Nemoku ir aš tos vietos uždažyt-pas mane ten pilkuoja natūrali spalva, o smilkiniai taip ryškiai ryžoki gaunasi-žodžiu, liuks kontrastėlis hihihi.gif.
Nusipirkau NaturVital šampūną, kad tą ryžumą bent kiek prigęsintų, bet efekto kol kas nėra-ploviau su juo tik vienąkart.
jadzka
QUOTE(Miaška @ 2009 02 18, 00:19)
25 gr, pažiūrėjau smile.gif
*

Va aš irgi nesidažiau kol kas dar... Nesugebėjau niekaip, vis laiko nerandu. Ale reiks gal šiandien sukaupus visas jėgas kaip nors biggrin.gif
Miaška
QUOTE(Selga @ 2009 02 18, 08:13)
Nemoku ir aš tos vietos uždažyt-pas mane ten pilkuoja natūrali spalva, o smilkiniai taip ryškiai ryžoki gaunasi-žodžiu, liuks kontrastėlis  hihihi.gif.
*

Tai gerai, kai pas tave natūrali - pilka, o kai mano natūrali smilkiniuose - totaliai žila, tai užknisa, bandysiu kitą kartą tuos prieausius išmozot nuoširdžiau, gal geriau pasidengs ir ilgiau laikys.

QUOTE(jadzka @ 2009 02 18, 09:04)
Va aš irgi nesidažiau kol kas dar... Nesugebėjau niekaip, vis laiko nerandu. Ale reiks gal šiandien sukaupus visas jėgas kaip nors  biggrin.gif
*

Po darbų tai man be šansų, nes iš sporto grįžtu apie 20-21 val., jau nebėr kada dažymo ceremonijomis užsiimt. Dar beveik kas vakarą dukros vaikinas pas mus tupi iki vėlumos, nu nepatoginuosi kažkaip su tais turbanais ant galvos vaikščiot prie svetimo žmogaus, tai su dukra susitariau, kad bent jau sekmadieniais leis laiką kažkur kitur - kad aš galėčiau grožio procedūras pasidaryt biggrin.gif
Nors galvoju daba, o gal nakčiai apsitept, ryte išsiplaučiau... g.gif
jadzka
QUOTE(Miaška @ 2009 02 18, 11:49)

Nors galvoju daba, o gal nakčiai apsitept, ryte išsiplaučiau... g.gif
*

Nu varijontas visai smile.gif Kai MB namie nebūna tai ir aš taip darau: visai gerai gaunas ir spalva sodri smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.