Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: l/d "Linelis" Klaipėdoje
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kiti miestai
Pages: 1, 2
scorpiolla
Sveikos mamytes,

nelabai daug radau informacijos apie si darzeli. ka galite pasakyti?? Kokios grupes geresnes? Kokios aukletojos geros?

laukiu jusu atsakymu 4u.gif
137
QUOTE(scorpiolla @ 2009 01 26, 03:13)
Sveikos mamytes,

nelabai daug radau informacijos apie si darzeli. ka galite  pasakyti?? Kokios grupes geresnes? Kokios aukletojos geros?

laukiu jusu atsakymu  4u.gif
*

Yra tokia tema ''rusų darželiai Klaipėdoje"ten gana nemažai atsiliepimu.Mes irgi žadom ji lankyti rolleyes.gif
Voje
Mes irgi zadome lankyti si darzeli, parasykite mamytes atsiliepimus apie ji! Tuoj temoj "rusu darzeliai klaipedoje" nelabai daug info g.gif
olialia pupa
Mes irgi žadam eit į šį daržiuką nuo rugsėjo pirmos, į lopšiuką... Man kas patiko tai darželio vidus, kažks man labai jaukus... smile.gif
Voje
Aga man irgi patiko ir isore ir vidus, atrodo neseniai buvo remontas smile.gif ir aplinka sutvarkyta biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Man tai gera ispudi paliko tas darzelis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Lauginta
Oi o aš netyčia sukūriau naują temą. Bet galima ir čia... blush2.gif Aš skambinaus ir tikrai žinau kad mano mažoji įtrauktą į lopšelio grupę.. Mamytės man būtų labai įdomu sužinot viską apie daželį, net ką vaikučiai valgo. Padiskutuokim, kas gerai kas ne šitam darželyje. Kuom vaikučiai užsiima , kokie būreliai yra šitame darželyje... Labai jau širdutė spurda....
florida
QUOTE(Lauginta @ 2009 04 27, 15:22)
Oi o aš netyčia sukūriau naują temą. Bet galima ir čia...  blush2.gif    Aš skambinaus ir tikrai žinau kad mano mažoji įtrauktą į lopšelio grupę.. Mamytės man būtų labai įdomu sužinot viską apie daželį, net ką vaikučiai valgo. Padiskutuokim, kas gerai kas ne šitam darželyje. Kuom vaikučiai užsiima , kokie būreliai yra šitame darželyje...  Labai jau širdutė spurda....
*

mes lankome "Lineli" lopselio grupe lankem "saulegrazos" jei i ja papulsit ten aukletoja Marina thumbup.gif lenkiuosi pries ja, padejo mano vaikui adaptuotis darzelyje, tikrai labai faina aukletoja. o siaip darzelyje yra du bureliai: sokiai ir keramika (zinoma ne lopselinukams, o vyresniems smile.gif ) sekmes lankant.
Lauginta
Kadangi dirbau firmoj kuri tiekia maisto produktus darželiams, tai žinau, kad šis darželis perka na ne pačius pigiuasius produktus.. Ar tiesa kad ten maistas ne prastas..?? g.gif
florida
QUOTE(Lauginta @ 2009 04 28, 17:43)
Kadangi dirbau firmoj kuri tiekia maisto produktus darželiams, tai žinau, kad šis darželis perka na ne pačius pigiuasius produktus.. Ar tiesa kad ten maistas ne prastas..??  g.gif
*

galiu tik pasidziaugti, manasis darzelyje labai gerai valgo, pati maciau ir galiu drasiai sakyti, super valgiarastis: skanus ir ivairus thumbup.gif
Lauginta
Oi nuraminot mane šiek tiek, labai jau širdis skauda. Nors žinoma gyvenam netoli, ir mama mano dažnai būna namie, jei visad pasiimsimm, ir stebėsim.. Mergytė mano labai draugiška, nebijo vaikų, žaidžia su vaikais, nėra prie mamytės labai prisirišus. Galių ją palikt ir su močiute ir su pusesere.. Bet vis tiek juk tai pirmas žinksnis savarankiškumo link.. wub.gif
Lauginta
O kokia šventė šiandien šauni darželį buvo, visas kiemas skambėjo..... thumbup.gif
marina-apelsina
daugiau iformacijos apie "Linelį" galima rasti čia www.dlinelis.lt smile.gif
Mergaite12
Sveikos

Mes irgi nuo rugsejo pradesim eiti i lopseli Linelis, o gal jus zinote kokiu rezimu ten migdo vaikucius ir maitina, gal pradetume pratintis prie to rezimo, kad nebutu taip sunku. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
florida
QUOTE(Mergaite12 @ 2009 07 14, 11:01)
Sveikos

Mes irgi nuo rugsejo pradesim eiti i lopseli Linelis, o gal jus zinote kokiu rezimu ten migdo vaikucius ir maitina, gal pradetume pratintis prie to rezimo, kad nebutu taip sunku. 4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

labas, galiu padet. Pietus vaikuciai valgo pries 12val. o po 12val kelios minutes jau guldo i lovytes, miega mazdaug iki 15v po to keliasi tvarkosi ir vakarieniauja pries 16v. 4u.gif sekmes darzelyje jums
Mergaite12
QUOTE(florida @ 2009 07 21, 00:09)
labas, galiu padet. Pietus vaikuciai valgo pries 12val. o po 12val kelios minutes jau guldo i lovytes, miega mazdaug iki 15v po to keliasi tvarkosi ir vakarieniauja pries 16v.  4u.gif sekmes darzelyje jums
*

Aciu tau, bandysime pratintis:)
Lauginta
Mes jau pratinamės tokiu rėžimu gyvent, tik va bėda mano mergina neišmiega tiek ilgai, o ką tada jei ji ir daržely nemiegos tiek ilgai..
Papildyta:
Tai gal mūsų pupos eis kart į vieną grupę Mergaite 12, bus šaunu suimatysim rugsėjo 1.. 4u.gif
Mergaite12
QUOTE(Lauginta @ 2009 07 24, 12:58)
Mes jau pratinamės tokiu rėžimu gyvent, tik va bėda mano mergina neišmiega tiek ilgai, o ką tada jei ji ir daržely nemiegos tiek ilgai..
Papildyta:
Tai gal mūsų pupos eis kart į vieną grupę Mergaite 12, bus šaunu suimatysim rugsėjo 1..  4u.gif
*

O jus i lopseli eisit?Nes manoji tai dar tik 1,7 bus. O del rezimo, tai kuo toliau tai matau, kad jai reikia dar tu dvieju pamiegojimu. Bet manau, kad pripras ir prie to rezimo.

Man sudetingiausia, kad ji nesedi ant puodo ir valgo trinta maista. Nu bandau ir taip ir anaip netrinta, ale rupuzelka kramto tai kas jai patogu:) lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Vis viliuosi, kad darzeli ismoks visu "etiketo" taisykliu:)
Lauginta
QUOTE(Mergaite12 @ 2009 07 24, 22:57)
O jus i lopseli eisit?Nes manoji tai dar tik 1,7 bus. O del rezimo, tai kuo toliau tai matau, kad jai reikia dar tu dvieju pamiegojimu. Bet manau, kad pripras ir prie to rezimo.

Man sudetingiausia, kad ji nesedi ant puodo ir valgo trinta maista. Nu bandau ir taip ir anaip netrinta, ale rupuzelka kramto tai kas jai patogu:) lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Vis viliuosi, kad darzeli ismoks visu "etiketo" taisykliu:)
*

Mes ir į lopšiuką, mum bus lapkričio mėn. 2metukai. Ir aš žinok nelabai pergyvenu, mes ant puoduko ir nesiprašom, kai pasodinu daro viską, o pati net nebando prašytis. O valgom tai gabaliukais sugnaibytą, bet dažnai pirštukais. O kai sriubą valgom, tai oi oi kokia lieką. Bet mn maitint nesiduoda. doh.gif ale savarankiška labai.
Papildyta:
O jūs kur gyvenat galėtume kada darželio teritorijoj vakare susitikt, merginos susipažintų biggrin.gif 4u.gif
Lauginta
Sveikos mergytės gyvenančios pasiruošimu į lopšelius nuotaikom. Mano mažoji bus Saulėgrąžos grupėje, žinau kad naujų vaikučių bus 9, tad gal yra mamyčių kurios nori pakalbėt. Man būtų labai malonu su visom susidraugaut, pasidžiaugtumėm čia pasiekimais, rūpesčiais. Tad jungiamės ir plepam.
Mergaite12
QUOTE(Lauginta @ 2009 08 27, 13:47)
Sveikos mergytės gyvenančios pasiruošimu į lopšelius nuotaikom. Mano mažoji bus Saulėgrąžos grupėje, žinau kad naujų vaikučių bus 9, tad gal yra mamyčių kurios nori pakalbėt. Man būtų labai malonu su visom susidraugaut, pasidžiaugtumėm čia pasiekimais, rūpesčiais. Tad jungiamės ir plepam.
*

Tai labukas, mes irgi saulegrazoje busim:)Ar jus nuo rugsejo pirmosios pradesit eiti?
Lauginta
Taip taip mes rugsėjo pirmą jau eisim į daržiuką.... Auklėtoją jūs jau matėt, man tai ji pasirodė tokia visai maloni moteris, labai ramiu balsu. Aš ją tik trumpai mačiau atėjus pasirašyt sutartį paprašiau kad leistų nueit į grupę..
Mergaite12
QUOTE(Lauginta @ 2009 08 27, 22:46)
Taip taip mes rugsėjo pirmą jau eisim į daržiuką....  Auklėtoją jūs jau matėt, man tai ji pasirodė tokia visai maloni moteris, labai ramiu balsu. Aš ją tik trumpai mačiau atėjus pasirašyt sutartį paprašiau kad leistų nueit į grupę..
*

Sveikute, mes pradesim nuo rugsejo 10 kazkur.Tai jau gausit papasakoti kokia ta aukletoja, nes mes tai nematem aukletojos.O kaip pati grupe?
Lauginta
Šiaip pačios grupės gerai neapžiūrėjau, antradienį kai viską apžiūrėsiu parašysiu, kai mes atėjom vaikai ant puodukko sėdėjo ir miegot ruošės, tad miegamajį apžiūrėjom biggrin.gif Tik man pasirodė tuolete labai tamsu, bet gal čia tik pirmas įspūdis..
Mergaite12
As pati ateisiu antradieni, kad apsiziureti valdas:)Tai gal ir susimatysim.Labai jau man smalsu viskas, tik kad baisiausia, kad mano mergina tokia mamine pasidare, ko niekada gyvenime nebuvo. doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif Tikiuosi, kad neliudes ji ten man belaukdama mamos.......
Lauginta
Na va mes jau po rugsėjo pirmos.... Kaip jum, ar patiko, kiek išbuvot... Aš savo maže, buvau palikus iki 10,30 atėjau pasiimt, o ji ten supas ant aqrkliuko ramiai, auklytė paskojo kad neverkė, ir valgė pusrytukus, auklėtoja pasidžiaugė kad arbūzą gan skaniai suvalgė..
Kaip jum auklėtoja pasirodė (čia lopšelinukės iš Saullėgrąžos mamytė) man visai šauni, šiandien buvo kita, ji man irgi pasirodė labai draugiška, meili.. Na žiūrėsim kaip bus rytoj, mes vėl eisim išryto, iki pietų..
Mergaite12
|Sveikute,

As kadangi tik viena atejau siandien apsiziureti, nes mazoji tik nuo kitos savaites prades eiti. Nu man zinok visai neblogas ispudis. Man tikrai is pirmo vaizdo aukletoja Marina patiko. O jusu mergyte is karto pazinau, nes ziurejau jusu foto su darbeliais. Galiu papasakoti ka veike:) Nu tokia simpatulka:)Visi zaidzia, o ji pasieme plastmasine lekstute ir puodeli, atsisedo prie staliuko ir zaidzia viena pati, nei asaru, nei streso:) Pusrytukus,tai visi man ten juokingai valge, kas kazkiek valge, kas nevalge.Atnese pusryciasm sumustini su desra, tai kas bulka, kas desra valge, o sausu pusryciu su pienu nu nelabai man tie vaikai atrode, kad valge:)Bet siaip tai kazkaip visi tokie ramus buvo....Laukiu nesulaukiu, kada mazoji darys pirma bandyma:)

Lauginta
Nu tikiuosi ji man pripras ne viena žaist, gal kad šiandien nauja vieta, išsigandus tokia, nors gerai kad neverkia.. Nu bandysim ryt ilgėliau pabūt, po lauką pasivaikščiot. Aš girdėjau, kad ta auklėtoja Marina labai gera, greit vaikučius adaptuoja daržely, iš tos pusės mum pasisekė.. Lauksim dabar jūsų merginos, kad mano pupai taip liūdna nebūtų, bus abi nedrąsios susidraugaus.. 4u.gif 4u.gif
Mergaite12
Nu man ji pasirode tokia super. Sako nu siandien kadangi pirma diena, tai sako as jums viska leidziu, o po to tai bus tvarka, jei pusryciai tai pusryciai ir turi buti tvarka.Manau greitai jie bus pastatyti i vietas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Man nustebino tai, kad as buvau prisiskaicius, kad asaru pakalnes buna pirmomis dienomis, o musu grupeje ziuriu nei vienas neverke..... o kad pripras, tai manau tikrai, nes atmosfera man tikrai patiko, aisku priklausys, kaip jie ten visi tarpusavyje susidraugaus....manau, kad viskas bus gerai,

Jums jau smagu, pradzia padaret, o mes dar pratinsimes..... Zinai man tik kas nustebino, kad pries sesdami valgyti vaikuciai nenusiplove rankyciu ir, kai pavalge niekas ju nevede praustis,.....tai as galvoju negu dabar jie tokie murziukai ir vaikscios........ g.gif g.gif g.gif g.gif
Lauginta
O aš matai nepaklausiau kaip su tom rankytėm, iš galvos išgaravo. Tik auklėtoja pasakė kad manosios nevedė sodint ant puoduko, nes bijojo pirma diena išgąsdint, na kadangi manoji buvo su pampersu tai nieko tokio, bet aš nenorėčiau kad ji visą dieną ten su pampersu vaikščiotų. Ji pas mane nesiprašo, bet namie puoduką iš kolidoriaus atneša kai užsimano, o taip aš pati ją sodinu ir noriai ji sėdas kai nori... O jei jos nesodins tai ir nesiprašys ji niekad... Nu viliuos kad čia tik pirma diena tokia...
Na bandysiu ją ryt po pietų atsiimt, t.y. pavalgius pioetukus, prieš migdant..
Tikiuosi jie rankytes po lauko bent jau nusiplauna.... g.gif g.gif g.gif
Mergaite12
Del sodinimo ant puodo, tai manau, kad visus jos sodins tam tikru laiku, nes kiek maciau tai kelios mergytes pacios prasesi ant puodo, nors manoji tai tikrai dar nesipraso ir nelabai zino ka reiskia be to pamperio buti.

O va del to lauko ir smelio doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif jezau kiek ten visokiu sunu ir katinu praeina, o jie sake vien i smeli ir eina, tai labai tikiuosi, kad bent jau po lauko rankas plaus.....nu nenoriu paranojike buti, bet gi norisi , kad nors minimaliai higienos laikytusi blush2.gif blush2.gif
Lauginta
Sveika, nepergyvenk tu taip, žinok plauna jie ten rankutes. Aš šiandien atėjau šiek tiek po 10, tai jie visi buvo išgėrė Aktimel'a, o po to visi draugiškai eilutėje stovėjo prie kriauklės ir auklėtoja juos prausė, tada laukėm mamyčiu kurios pasiima savo atžalėles, auklėtoja su likusiais žaisliukus tvarkė ir laukelin ruošėsi,o mes dar su jais ir lauke išbuvom. tai manau ir po lauko jie taip pat draugiškai plauna rankytes. Dėl puoduko tai manoji sakė šiandien dar nebandė sėst, bet jau į WC su vaikučiais ėjo. Tai mes kai aš atėjau pabandėm (su manim padarė). O šiaip kai atėjau jau ir manoji ne viena kamputy žaidė bet su vaikais lakstė, tai truputėlį dabar ramiau.. ax.gif
kai atėjau auklėtoja iškart sako žinokit mum nelaimė nutiko, sakau nu kas buvo, sako apsipylėm it bluskutę ir net batukus su Aktimelu, tai net juokas paėmė, saku nu gi nieko tokio gi išsiplausim.. Ji man pasakoja sako matot jūsų vaikas labai savarankiška ir neleidžia jai padėt, nu jo sakau ji visad tokia, nieko tokio sakau atnešiu kitą dien dar vienus rūbelius, kad murziukė nevaikšiotų..
Mergaite12
Sveikute,as zinokis nepergyvenu, tik kazkaip vakar taip pasirode, bet manau, kad cia pirmos dienos vaizdai.....ir viskas bus gerai......O tavo mergyte tai man fainuolyte tokia:)

O kada paliksi mazute mieguciui?

Kaip jie ten lauke elgiasi?Ka veikia? Ar kartu ka nors daro, ar vaikai nelaksto kaip pasele? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Lauginta
Nea vaikučiai nelaksto ten visai, auklėtoja pasiėmė tokį šniurą storą, vaikučiai įsikibo į jį ir visi draugiškai apėjom porą ratų aplink darželį, po to iš bažnyčios toj pusėj, žaidė smėliuke, kas su kamuoliuku, manoji tai užsikabarojo ant supynės, palingavom dar vieną mergytę kartu, visi kažkaip draugiškai.. Niekas nelakstė į visas puses.. Šiaip kai su mažule mes dviese tai jos nesugaudysi bėgioja eina kur nori, o čia taip ramiai su visais kartu.
RTyt ateisiu jos pasiimti tik apie 12, kai jau bus pavalgius pietukus, o gal nuo kitos sav. sakysiu kad bandytu ją ir guldyt, bet abejojiu ar ji miegos. Dar bėdelė pas mus kad mes atsigulusios arbatytę, ar sultyčių turim iš buteliuko atsigert, o kaip čia bus tai nežinau.. Čia juk nėra, buteliukų su čiulptukais...
Nors nežinau, atsinešėm šiandien seilinuką savo, ateinu, o ji ten tokį didelį iki kelių užsidėjus vaikšto ir rodo man, nai nai...... bigsmile.gif bigsmile.gif
Mergaite12
Del seilinuku, tai man rods sake, kad kiekvieno suzymes su markeriu, bet manau, kad des ta kuris papuole,O jus kur nupirkot ta seilinuka, nes as dar neziurejau parduotuvese.

Del lauko matai kaip idomiai, tik tiek kad tas smelis manes nezavi, bet reikes susitaikyti.

Del miegucio cia jau reikes atprasti nuo arbateliu arba sultyciu, nes sake, kad net ir papildomai jiems atsigerti neduoda.Taip, kad teks pratintis prie karines tvarkos:) lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Lauginta
Jai tą seilinuką uždėjo ne mūsų jis, mūsiškio nieks neėmė... Seilinukų ten buvo prikabinta daug, matyt kiekvienam vaikui, tad nsavo nepirkit... O su arbatyte tai nežinau, mano mergina jos daug ištikro geria, na turiu omenyje skysčio, tai vandenuko, tai sultyčiu... O kaip dabar bus nežinau....
Mergaite12
QUOTE(Lauginta @ 2009 09 02, 18:57)
Jai tą seilinuką uždėjo ne mūsų jis, mūsiškio nieks neėmė...  Seilinukų ten buvo prikabinta daug, matyt kiekvienam vaikui, tad nsavo nepirkit...  O su arbatyte tai nežinau, mano mergina jos daug ištikro geria, na turiu omenyje skysčio, tai vandenuko, tai sultyčiu...  O kaip dabar bus nežinau....
*

Mums liepe nusipirkti ir kitoms mamytems liepe nupirkti, nes tie kur prikabinti tai jau panesioti gerai ir jos nori juos ismesti, o kol dar i vezias neisivazia vo, tai matyt ir delioja kas kam papuola:) smile.gif
Lauginta
O man nepasakė, nu va, reik paieškot kur pirkt jų yra , nes ten tokie fainulkos jie nemedžiaginiai.. Viskas nuo jų gražiai nubėga...
Šiandien jau suskirstė puodukus, rankšluostukus, iki vakaro sudės vardus visur, ir ant spintučių... Bus gražu... bigsmile.gif
Mes dar nemiegojom daržely, parėjom po pietukų namo... Šiandien man nelabai patiko, kad vienas berniukas jau labai smarkiai slogavo, tai mažajai reiks vitaminų nupirkt imunitetui stiprint, nes ilgai mes taip nepavaikščiosim...
Mergaite12
Nu kaip smagu skaityti jusu vis naujus pasisakymus,,,,,o del to berniuko, ar tik ne toks tamsus berniukas, toks padukes, nes as kai atejau rugesjo pirmaja , tai jis taip stipriai kosejo, galvoju nu nu, ir kuo viskas taip baigsis.

O kokiu tu vitaminu ruosiesi pirkti?As irgi galvoju kuo cia mums ta imuniteta pastiprinti...

Del seilinuku, tai sake ju iki, norfoje ir siaip vaiku pardese yra, nes aukletoja aiskino, kad jiems galimybes dziovinti ju nera, todel ir prase, akd visi teveliai juos nupirktu naujus....keista, kad jusu neprase....

Tai kada planuojate miegeliui palikti?Ir beje norejau paklausti kiek vidutiniskai vaikuciu grupeje buna?

Ar valgete pietukus jau?Kaip jums ten sekasi valgyti?As labai tikiuosi, kad manaja pavalgydins:)

Beje ar pausryciaujat namuose ar tik lopselyje>? 4u.gif
Lauginta
Jo jo berniukas manau tas pats, tamsus. va jis tai labai slogavo. Auklėtoja pasiguodė kad mamytė nelabai klauso jų prašymų nevest sloguojančio. Jaučiu kad šeima sunkokai verčias ir nėra vaiko kur palikt be daržiuko. Bet čia mano nuomonė tokia.
Dėl vitaminų dar nežinau mano draugė dirba vaistinėj vedėja ir minėjo kad preitais metais savo merginai duodavo kažko tipo gerai labai buvo. Tai reiks užbėkt pas ją kitą savitikę ir papirkt. Dabar kol kas bandysiu truputuką česnako duot kai vakare košytę valgys.. ir citrinos į arbatą.
Šiandien vailučių buvo kai aš atėjau 9, bet po pietų tris išsivedėm, tad miegot liko senukai ( antrus metus einantys) O šiaip viskas paruošta 15 vaikų. Miegelio palikt nežinau kad pasiliksim, ryt jaučiu kad pasiimsiu po pietų, net nebeisiu maitint. O auklėtoja su aklyte pamaitina tuos kurie nevalgo patys, tad nepergyvenk, grįšit sočios ir laimingos. Nes patikėk manim maisto duoda kaip tokiem mažiukam per daug, Pietūs pati mačęiau kokie buvo ir nepylė auklytė man kažkaip kitaip, na kad viską pamatyčiau, ne visiem buvo vienodai. Pietukam 12,00 gavo puse lėkštės rugštynių sriubos, su puse riekės duonos, po to bulvių košės, tokį gerą didelį šaukštą frikadelę kaip mano kumštis, dvu rutuliukus agurko ir pomidoro ketvirtadalį. Atsigert gavo puse puoduko kompoto. Prieš tai 10,00 jie valgo vaisius, o pusryčiai būna 8,30 skaičiau kad šiandien valgė manų košę, riekė batono su dešra ir arbata. Tai namie mes bevalgom tik vakarienę, nes tikrai vaikas prisivalgo... Ir namuose mes jau nuo pirmos dienos nepusryčiaujam. Šiandien kaip visi net po pietų sysiuką į puodą padarėm ir kadangi vaikai negauna daug sklyščių tai net į pampersą nė karto nepasysiavo vaiks. O į lauką tai nebėjau žiūrėt. mama mano grįždama iš parduotuvės nusistebėjo pamačius kad mūsų mergina labai gražiai vaikšto su visais ir nelaksto kur jai patinka, kai kad būna su manim išėjus.. na tvarka yra tvarka.. mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
Dėl sriubytės tai žinok ji tokia kaip namie virta, ir bulvyčių ie mėsytės gabaliuų buvo, morkyčių daug matės ir net kiaušinuko, na tikrai skani ragavau biggrin.gif ax.gif Mamai juokiaus ne kaip ligoninėse vien vandenukas su kruopa ir tarkiu morkos. Dėl maisto tikrai esu patenkinta..
Mergaite12
Del to berniuko zinok as taip pat pagalvojau, kad truputi su seima ne kas, nes tokio kosincio tikrai as nevesciau vaiko.

Del vitaminu, tai jau tu man pasisakyk ka papirksi, nes mums irgi reikia kazka ziureti,bet manau, kad ir kaip noretume ligu neisvengsime:)Beje dar pasitarsiu ir su savo gydytoja, ziuresiu ka ji pasiulys...

Del maisto kiek girdejau, kad Linelyje tikrai neblogai maitina. smile.gif smile.gif

O visumoje, manau, kad tvarka yra tvarka ir tikrai gerai tiems vaikuciams kruvoje:)

Nu dar pakalbesiu, kai mes pradeism eiti:) lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Lauginta
Niu tai ar jūs jau einat į daržiuką...
InesaP
Sveikos 4u.gif o tai sis darzelis yra rusu ar kazka netaip supratau unsure.gif tai jei mes lietuviai, tai jo lankyti negalima nes visi rusiskai kalba ar kaip g.gif aciu is anksto uz atsakymus 4u.gif
Lauginta
Daržiukas yra pusiau rusų ir Lietuvių. Yra ir tokių ir tokių grupių. Mes einam į lopšiuką ir labai džiaugiamės. Visi šneka LT, ir be jokių problemų...
Mamyte ir Tevelis
Norėtume pasidžiaugti, mes lankome priešmokyklinę grupę darželyje "Linelis". Puikios auklėtojos ir auklytė. Auklėtoja Irina profesionaliai mus konsultavo dėl iškilusių problemų su vaiko auklėjimu, situacija greitai pagerėjo, esame labai dėkingi. 4u.gif
Mergaite12
QUOTE(Lauginta @ 2009 09 10, 21:53)
Niu tai ar jūs jau einat į daržiuką...
*

Niu labukas, mes vis del to lankysime kita lopseliuka nuo rytojaus.Labai tikiuosi, kad klaidos nepadariau g.gif g.gif
InesaP
O koky jei nepaslaptis ax.gif
As blaskausi tarp Linelis ir Aitvarelis doh.gif
Mergaite12
QUOTE(InesaP @ 2009 09 13, 19:23)
O koky jei nepaslaptis ax.gif
As blaskausi tarp Linelis ir Aitvarelis doh.gif
*

Nu kokia cia paslaptis. Mes pasirinkom Aitvareli, kol kas pirmos dienos kai pratinames, bet man ispudis tai labai geras. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Lauginta
Na va nesulaukė mano mažoji draugės. O aš džiaugiuos pasirinkus Linelį, mergina mano jau miega be problemų. Ir pavalgius matos, nes namie nieko nebevalgo tik kokią barankytę, ar sausainuką su arbata. Pora dienų kai reikėdavo skirtis pradėdavo raudot, bet auklėtoja iškart paima ant rankų, šiandien man iškart bučkį ir jokių ašarų.. Tikrai galvojau bus blogiau, bet viskas kol kas šaunu...
Mergaite12
QUOTE(Lauginta @ 2009 09 16, 14:33)
Na va nesulaukė mano mažoji draugės. O aš džiaugiuos pasirinkus Linelį, mergina mano jau miega be problemų. Ir pavalgius matos, nes namie nieko nebevalgo tik kokią barankytę, ar sausainuką su arbata. Pora dienų kai reikėdavo skirtis pradėdavo raudot, bet auklėtoja iškart paima ant rankų, šiandien man iškart bučkį ir jokių ašarų.. Tikrai galvojau bus blogiau, bet viskas kol kas šaunu...
*

Sveikute, as tai labai tikiuosi, kad man nereikes gailetis isejus is Linelio.Nors, kol kas tai man vaizdas nelabai patinka.....Kiek matau tai dauguma vaiku tikrai nepavalge ir nelabai kas stengiasi, kad jie butu tokie. unsure.gif unsure.gif unsure.gif mes pratinsimes miegoti kita savaite, ziuresim kaip baigsis.Beje ar atejo naujas vaikutis i musu vieta?
Lauginta
žinokit net nežinau, šiandien bus susirinkimas tai pažiūrėsiu kiek tų mamyčių bus.. O dėl maisto tai iš mano patirties ( dirbau firmoj kuri maisto produktus vežioja) Į Linelį veždavom produktus geresnius, nes jų kainynuose didesnis kainų limitas, tai tilpdavo geresni produktai. Ir sakau mano mergina nėra iš tų daug valgančiųjų, bet namie pastoviai kramtydavo tai sūrelį, tai dešrytę, mėsytę, o va grįžus iš darželio dabar net neįkiši, vadinas vaiks pavalgęs pilnai, dar vakare užkanda kokią barankytę, ar sausainukų su arbata ir viskas....
Papildyta:
O jūs kodėl pasirinkot Aitvarėlį, arčiau namų??? Aš kažkaip nebuvau nuėjus į jį kai rinkaus. Aš buvau nuėjus į Purieną ( su menine pakraipa) ir į Pumpurėlį, bet nei ten nei ten nepatiko nei vedėjos nei darželio vidus. Nu man Linelyje kažkaip jauku....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.