QUOTE(pempel @ 2009 02 12, 16:58)
Rituxxx, o tiesiogiai esi susijusi su tokių slenkančių sistemų gamyba? (o suprantu, kad tokiu atveju nešališkai likti labai sunku) nes aš irgi kažkiek žinau, bet tikrai visos rinkos nesu ištyrus, nesu ekspertė...asmeninė nuomonė grysta tarkim parodų metu apžiūrint vieną ar kitą produkciją....bet ir tai...ir šiaip, žmogaus asmeninė nuomonė yra tokia...kaip čia pasakius - visiškai neobjektyvi. Aš turiu iš Jysk komodą, žinai, jau ji 5 metus puikiai tarnauja

nors kai pasižiūriu - stalčių bėgeliai su šliaužikliais, plokštė prasta (bet kaip nekeista dar neatsilupinėjo nei viena briauna, ko nepaskyčiau apie stalą iš senukų

)...o nuomonė, kas iš tikrųjų yra gerai, geriau, geriausia gali pasakyti tik tas, kad susidūręs su viskuo, tai yra - palyginimo metodu. Pastumi vienas duris ir pastumi kitas. tada pajauti, kaip jos važiuoja, kiek jėgos reikia stumti, koks garsas ir panašiai.
taigi, aš paklausiu tavo asmeninės nuomonės - ką tu palaikai, ko ne? (čia iš slenkančių rinkos...nors kaip suprantu, ji vis didėja ir didėja)

taip, aš susijusi su slenkančiom sistemom

o nuomonę apie kaip sakant konkurentus susidarau iš savo klijentų kurie ateina nusipirkę sistemas vienoj ar kitoj įmonėj ir skundžiasi dėl nekokybiškų gaminių ir prašo pas mus jas perdaryti

na ir šiaip visada bandai aiškintis pliusus ir minusus savoj ir konkurentų produkcijoje

o dėl Jysk tai iš tikrūjų geras palyginimas

pati prieš gal 4 metus esu pirkusi tokią komodą ir galiu pasakyti kad visai ji nebloga sulyg kaina
o kai tokia didelė baldų rinka tenka konkuruoti ir mažinant kainas ir gerinant kokybę
o dėl palaikymo ir napalaikymo tai gal aš liksiu prie tos nuomuonės kad ne viskas kas turi vardą yra labai jau cool

ir kad pvz profiliai kinietiški yra geresnės kokybės negu europietiški

na, kiekvienam savaip