Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Spintos su stumdomomis durimis
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
cameja
Sena Tema

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image
Rituxx
Na ir aš įkelsiu grožybių smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
markse
na Rituxxx grožybės tikrai ne namo namams biggrin.gif
Rituxx
QUOTE(markse @ 2009 01 23, 14:30)
na Rituxxx grožybės tikrai ne namo namams  biggrin.gif
*

a kodėl g.gif bigsmile.gif labai netgi gerai žiūrisi rolleyes.gif
cola
Oi nezinau ar sugebesiu sena tema visa perskaityt
gal kas pacios gaminosi, gal kur aptiko begelius pigiau pirkt
mano spinta jauciu bus 4-5 metru ilgio, tikrai ieskau pigesniu variantu.. rolleyes.gif
vaivira
QUOTE(cola @ 2009 01 26, 13:33)
Oi nezinau ar sugebesiu sena tema visa perskaityt
gal kas pacios gaminosi, gal kur aptiko begelius pigiau pirkt
mano spinta jauciu bus 4-5 metru ilgio, tikrai ieskau pigesniu variantu.. rolleyes.gif
*

Paskaitykit tema Vesida ar Emira, ten merginos dalinosi info, kaip pasigamint pigiau mirksiukas.gif
cola
QUOTE(vaivira @ 2009 01 26, 13:35)
Paskaitykit tema Vesida ar Emira, ten merginos dalinosi info, kaip pasigamint pigiau  mirksiukas.gif
*

ok, bandysiu mirksiukas.gif
Ritta
as turiu triju duru spinta,tai mane ji nervuoja blush2.gif
geriau jau dvieju duru.manau,kad patogiau g.gif
cia mano toks butu patarimas
Rituxx
Jei turėsite kokių kalusymų dėl slenkančių sistemų, dūrų, ar šiaip baldų galite kreiptis, kiek galėsiu tiek pakonsultuosiu rolleyes.gif
Avita

user posted image

Kur Lt tokias stumdomas duris gauti??
Rituxx
QUOTE(Avita @ 2009 01 28, 15:05)
user posted image

Kur Lt tokias stumdomas duris gauti??
*

kiek suprantu tai čia iš masyvo durys pagamintos be jokių profilių smile.gif na o kas gamina tai net nežinau, su tokiom durym neteko susidurti smile.gif
ikuška
Labas vakaras smile.gif
gal kas darėtės berėmes duris spintai - na ta prasme, be tu visu rėmelių. Gaunasi vien tik plokštė su įleidžiamomis rankenėlėmis.
Man MB siųlo tokias daryti prieškambaryje. Bet neturi labai kur parodyti kaip jos atrodo doh.gif .
Gal kas darėtės ir turit nuotraukyčių blush2.gif ?
ssistemos.lt jos nurodomos kaip naujiena, bet ten tik kelios nuotraukytės sad.gif
pempel
QUOTE(ikuška @ 2009 01 28, 20:53)
Gal kas darėtės ir turit nuotraukyčių  blush2.gif ?
ssistemos.lt jos nurodomos kaip naujiena, bet ten tik kelios nuotraukytės sad.gif
*

pasižiūrėjau ir aš. Na puikiai matosi...gražios durys smile.gif
Rituxx
QUOTE(pempel @ 2009 01 29, 11:08)
pasižiūrėjau ir aš. Na puikiai matosi...gražios durys  smile.gif
*

Tokias duris manau kad daug kur galima užsisakyti, tik vienas minusas didelis tokiose duryse kad jos be profilių gali išlinkti,ir pageidautinas tokių dūrų aukštis iki 2m. nes jei aukštesnės -išluž.
ikuška
QUOTE(Rituxx @ 2009 01 29, 14:44)
Tokias duris manau kad daug kur galima užsisakyti, tik vienas minusas didelis tokiose duryse kad jos be profilių gali išlinkti,ir pageidautinas tokių dūrų aukštis  iki 2m. nes jei aukštesnės -išluž.
*

g.gif
Darysim nuo žemės iki lubų, tai tikrai virs 2 metrų ir konsultantas apie apribojimą nieko nesakė.
Dėl išlinkimo, tai irgi nemanau - ta plokštė gi storesnė, negu ta kuri dedama i profilius. Dar ir veidrodi galvojam klijuoti g.gif

Na reiks pasidomet ir kitur.
Rituxx
QUOTE(ikuška @ 2009 01 29, 19:58)
g.gif
Darysim nuo žemės iki lubų, tai tikrai virs 2 metrų ir konsultantas apie apribojimą nieko nesakė.
Dėl išlinkimo, tai irgi nemanau - ta plokštė gi storesnė, negu ta kuri dedama i profilius. Dar ir veidrodi galvojam klijuoti  g.gif

Na reiks pasidomet ir kitur.
*

įdomu kokio storio plokštę žada dėti jums? nebent 18 plokšte nes 10 tai tikrai išlinks gal po poros savaičių doh.gif na nedrįstu kategoriškai teigti apie tai nes nežinau jūsų gamintojo technologijos, gal jie turi kažkokių ypatingų būdų tam padaryti g.gif
ikuška
QUOTE(Rituxx @ 2009 01 29, 21:05)
įdomu kokio storio plokštę žada dėti jums? nebent 18 plokšte nes 10 tai tikrai išlinks gal po poros savaičių  doh.gif na nedrįstu kategoriškai teigti apie tai nes nežinau jūsų gamintojo technologijos, gal jie turi kažkokių ypatingų būdų tam padaryti  g.gif
*

Tai va pasidomėjau ta plokštė 4 cm smile.gif
Nemanau, kad išlinks ar panašiai. Firma gal gi rimta, nes jau kelias spintas anksčiau ten darėmės ir jokių nusiskundimų neturėjom ax.gif
Itani
Mes dabar irgi norim spintos su stumdomomis durimis ir su veidrodžiais.Gražios jos labai wub.gif Broliui neseniai atvežė,labai man tokia patinka :
user posted image

user posted image

user posted image

Norėčiau būtent tokios,tik iš šviesesnės plokštės g.gif
Dabar galvoju dėl kainos.Jis darėsi pas garažinį,sumokėjo 3100 lt. Spintos ilgis be tų lentynų apie 3m. Dėl kokybės tai neradom prie ko prikibti.Kažin čia normali kaina g.gif
pempel
QUOTE(Rituxx @ 2009 01 29, 22:05)
įdomu kokio storio plokštę žada dėti jums? nebent 18 plokšte nes 10 tai tikrai išlinks gal po poros savaičių  doh.gif na nedrįstu kategoriškai teigti apie tai nes nežinau jūsų gamintojo technologijos, gal jie turi kažkokių ypatingų būdų tam padaryti  g.gif
*

tai aiškiai parašyta, gaminama ir Egger 38mm palengvintos plokštės - jau tikrai neišlinks.

QUOTE(Itani @ 2009 01 30, 20:24)
Dabar galvoju dėl kainos.Jis darėsi pas garažinį,sumokėjo 3100 lt. Spintos ilgis be tų lentynų apie 3m. Dėl kokybės tai neradom prie ko prikibti.Kažin čia normali kaina  g.gif
*

šiaip manau, kad kaina konkurencinga...nepatingėkit su brėžinuku pereiti per firmas, paskaičiuos jums... užtat kokybe būsit garantuoti smile.gif
Rituxx
QUOTE(pempel @ 2009 02 02, 09:10)
tai aiškiai parašyta, gaminama ir Egger 38mm palengvintos plokštės - jau tikrai neišlinks.
šiaip manau, kad kaina konkurencinga...nepatingėkit su brėžinuku pereiti per firmas, paskaičiuos jums... užtat kokybe būsit garantuoti  smile.gif
*

dabar jau pamačiau savo nedažiūrėjimą ax.gif 18 plokštė turėtų tvirtesnė būti tai gal ir neišlinks .
O patarimas tikrai geras tiesiog nueiti kitur ir pažiūrėti gal pigiau pasiūlys rolleyes.gif
Ramunėlė*
Sakykit- o kas pigiau- lentynos iš plokštės..ar tie metaliniai krepšeliai su bėgeliais??
pempel
QUOTE(Ramunėlė* @ 2009 02 02, 12:03)
Sakykit- o kas pigiau- lentynos iš plokštės..ar tie  metaliniai krepšeliai su bėgeliais??
*

čia priklauso nuo krepšelių kokybės smile.gif kokybiški brangiau nei lentyna (prilygsta stalčiaus kainai panašiai), paprasti - pigiau ...taip atrodo g.gif
Papildyta:
QUOTE(Rituxx @ 2009 02 02, 11:41)
dabar jau pamačiau  savo nedažiūrėjimą ax.gif 18 plokštė turėtų tvirtesnė būti tai gal ir neišlinks .

38 mm biggrin.gif
Signa...
QUOTE(Itani @ 2009 01 30, 19:24)
Norėčiau būtent tokios,tik iš šviesesnės plokštės  g.gif
Dabar galvoju dėl kainos.Jis darėsi pas garažinį,sumokėjo 3100 lt. Spintos ilgis be tų lentynų apie 3m. Dėl kokybės tai neradom prie ko prikibti.Kažin čia normali kaina  g.gif
*

dabartiniu metu, gal pigiau rastumet.... Bet mes pvz daremes pries pora metu, tik duris na pytiksliai tokiais skaiciukais 2.50x3m tai sumokejome 2000lt (cia veidrodziai) o cia jeigu uz visa spinta, tai nemanau kad labai barngu.....
Vat ir vakar ejome i "slenkancios sistemos" atrodo vadinasi, tai taip pat paskaiciavo vien tik duru kaina apie 1600lt (na jeigu su geresniais prof.)...
Ramunėlė*
QUOTE(pempel @ 2009 02 02, 11:12)
čia priklauso nuo krepšelių kokybės  smile.gif  kokybiški brangiau nei lentyna (prilygsta stalčiaus kainai panašiai), paprasti - pigiau ...taip atrodo  g.gif
[
*

na . o ten kur Senukuose, arba Ermitaže pardavinėja..kaip kokybė jų gal žinot???

Norėtume išnaudoti erdvę- spintos gylis 99 cm...o plotis 1,08 cm...Žinoma, tokio gylio lentynos nelabai patogios būtų-užtektų kokių 60 cm....na bet kaip išnaudot tą likutį 39 cm...? gal kas kokį projektėlį galit...mokat padaryt... blush2.gif
pempel
QUOTE(Ramunėlė* @ 2009 02 02, 12:21)
na . o ten kur Senukuose, arba Ermitaže pardavinėja..kaip kokybė jų gal žinot???

Norėtume išnaudoti erdvę- spintos gylis 99 cm...o plotis 1,08 cm...Žinoma, tokio gylio lentynos nelabai patogios būtų-užtektų kokių 60 cm....na bet kaip išnaudot tą likutį 39 cm...? gal kas kokį projektėlį galit...mokat padaryt... blush2.gif
*

na šiaip nesidomėjus aš tom kokybėm...tik žinau, kad vieni būna su ratukais, o kiti šliaužia (kaip ir stalčių bėgeliai). nuo čia ir pasideda patogumas. Pas draugę buvo tie šliaužiantys, tai dar jėgos reikėdavo ištrauk ir sustumt doh.gif

o dėl projekto, tai keliaukit į kokią baldų gamybis įmonę ir padarys jums projektėlį su savais pasiūlymais ir rekomendacijomis mirksiukas.gif gaila, šiek tiek trūksta pločio, kad būtų galima ir darbužinę minimalią pasidaryt mirksiukas.gif
Itani
QUOTE(Ramunėlė* @ 2009 02 02, 12:03)
Sakykit- o kas pigiau- lentynos iš plokštės..ar tie  metaliniai krepšeliai su bėgeliais??
*

Apie šituos tai tiek žinau,kad brolis aiškinosi,toks vienas krepšys,kaip jo spintoj kainuoja 40 lt. O lentyna,tai kiek gi ten ji gali kainuot,gi paprastos plokštės gabaliukas g.gif
O krepšiai su ratukais,labai lengvai važinėja.
Reikės pasidomėt,kiek kitur prašo,bet kiek jau spėjau išsikalbėt su pažįstamais,turbūt kad čia tikrai nebrangiai padarė tą spintą.
Signa...
QUOTE(Itani @ 2009 02 02, 11:40)
Apie šituos tai tiek žinau,kad brolis aiškinosi,toks vienas krepšys,kaip jo spintoj kainuoja 40 lt. O lentyna,tai kiek gi ten ji gali kainuot,gi paprastos plokštės gabaliukas  g.gif
Reikės pasidomėt,kiek kitur prašo,bet kiek jau spėjau išsikalbėt su pažįstamais,turbūt kad čia tikrai nebrangiai padarė tą spintą.
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
tikrai nemanau, kad brangiai schmoll.gif
Ramunėlė*
QUOTE(pempel @ 2009 02 02, 11:28)
o dėl projekto, tai keliaukit į kokią baldų gamybis įmonę ir padarys jums projektėlį su savais pasiūlymais ir rekomendacijomis  mirksiukas.gif  gaila, šiek tiek trūksta pločio, kad būtų galima ir darbužinę minimalią pasidaryt  mirksiukas.gif
*

bet jie padarys projektą...ir..neduos mums nebent spintą užsakinėtumėm, o mes darytme tai patys... g.gif
pempel
QUOTE(Ramunėlė* @ 2009 02 02, 12:57)
bet jie padarys projektą...ir..neduos mums nebent spintą užsakinėtumėm, o mes darytme tai patys... g.gif
*

na jūsų atveju, tai pirminis dalykas - pati nišos užpildymo idėja. O ją turėtų bent vizualiai išdėstyt. O kai išsiaiškinsit kas galima ir ko ne, kas bus patogu, o kas ne, bus paprasta ir patiems tą projektėlį pasidaryt smile.gif
Rugegėlė_
QUOTE(Itani @ 2009 02 02, 13:40)
Apie šituos tai tiek žinau,kad brolis aiškinosi,toks vienas krepšys,kaip jo spintoj kainuoja 40 lt. O lentyna,tai kiek gi ten ji gali kainuot,gi paprastos plokštės gabaliukas  g.gif
*

O kokiam mieste jums reikia, jei Klaipedoj tai mano vyras gali po 1000Lt/m panasu varianta padaryti is bet kokios plokstes.
Itani
QUOTE(Rugegėlė_ @ 2009 02 05, 01:27)
O kokiam mieste jums reikia, jei Klaipedoj tai mano vyras gali po 1000Lt/m panasu varianta padaryti is bet kokios plokstes.
*

Tai kad čia irgi gaunasi 1000 lt/m smile.gif Be to,šitas meistras mūsų pažįstamų tarpe jau užsirekomendavęs kaip gaminantis kokybiškus baldus. Taip kad linkstam prie minties,kad geriau vis dėlto užsisakyti pas žinomą gamintoją 4u.gif
Rugegėlė_
Na pigiau kaip 1000 lt uz metra, tai ko gero nelabai imanoma, nebent be veidrodziu plokste kokia nors neaiski, kantavimas su lygintuvu ir profiliai lenkiski kur patys pigiausi yra.
Rituxx
QUOTE(Rugegėlė_ @ 2009 02 06, 00:07)
Na pigiau kaip 1000 lt uz metra, tai ko gero nelabai imanoma, nebent be veidrodziu plokste kokia nors neaiski, kantavimas su lygintuvu ir profiliai lenkiski kur patys pigiausi yra.
*

blink.gif profiliai lenkiški patys pigiausi blink.gif g.gif kategoriškai su tuo nesutinku schmoll.gif na yra ir lenkiškų pigių profilių bet juos net neimčiau lyginti pavyzdžiui su kiniškais schmoll.gif gal būt nenumanatys žmonės ir nemato tarp jų sskirtumo bet kai įsideda kinietiškus profilius o ypatingai bėgeliuose labai pasimato tie dideli minusai tongue.gif
Rugegėlė_
apie kiniska furnitura is vis nekalbu, o lenkiskus turejau omenyje pigiausius yra tokie nezinau dabar kaip vadinasi. Lenkisku yra ir normaliu pvz. "Laguna".
Tai as ir kalbejau apie tai kad nereiketu pasitiketi tais kur labai pigiai padaro o paklausus furnituros pavadinima negali pasakyti.
Rituxx
QUOTE(Rugegėlė_ @ 2009 02 06, 14:19)
apie kiniska furnitura is vis nekalbu, o lenkiskus turejau omenyje pigiausius yra tokie nezinau dabar kaip vadinasi. Lenkisku yra ir normaliu pvz. "Laguna". 
Tai as ir kalbejau apie tai kad nereiketu pasitiketi tais kur labai pigiai padaro o paklausus furnituros pavadinima negali pasakyti.
*

dėl šito tai sutinku, kad kartais žmogus būna apgaunamas kai jam sakoma kad pas mus tai jau tikrai pigiausia doh.gif kol neteko susidurti su baldais tai nieko aš neišmanydavau apie tai,o dabar jau šiek tiek skiriu kur ir kas smile.gif geriausia tai kai susitinki žmogų ir ne vieną kurie skundžiasi tais sakyčiau labiausiai besireklamuojančiais gamintojais doh.gif ir tikrasi yra nemažai tokių mažyčių firmelių kurios nesireklamuoja per tv ar radijus bet turi savo klijentų ratą ir jų gaminiai tikrai ne ką prastesni už anas smile.gif aišku yra ir šaraškinų kontoros, bet tokios kurios laikosi tik ant apgaulės ir žmonių pasitikėjimų anksčiau ar vėliau užsidaro smile.gif
tai kad prieš kažką pirkdamas 100 kartų apmastyk o tada pirk smile.gif
borg
QUOTE(Ramunėlė* @ 2009 02 02, 12:21)

*

Sveka,sumesk matmenis ,spalva[mazdaug]....paskaiciuosiu tikslia kaina.Iki. 4u.gif
laukine
su saraskinu kontorom bijojom prasidet, o ir jos kaina uzsisaukdavo tik keliais simtais pigiau. o garatijos 0.
vnz antradieni atvaziuoja montuoti, uzsisakem komandor per kaledines akcijas atrakcijas.
patiko aptarnavimas, projektuka kai dare viska maciau priesais save TV. uztruko gal 20 min, nes atvzeziau ale paruostuka pat pasibraizius su matmenim,lentynom, stalciais ir kt. is karto su ta pacia progamke ir paskaiciavo smile.gif
ar liksim ir spinta patenkinti pamatysim pasinaudoje smile.gif
Rituxx
QUOTE(laukine @ 2009 02 07, 23:56)
su saraskinu kontorom bijojom prasidet, o ir jos kaina uzsisaukdavo tik keliais simtais pigiau. o garatijos 0.
vnz antradieni atvaziuoja montuoti, uzsisakem komandor per kaledines akcijas atrakcijas.
patiko aptarnavimas, projektuka kai dare viska maciau priesais save TV. uztruko gal 20 min, nes atvzeziau ale paruostuka pat pasibraizius su matmenim,lentynom, stalciais ir kt. is karto su ta pacia progamke ir paskaiciavo smile.gif
ar liksim ir spinta patenkinti pamatysim pasinaudoje smile.gif
*

labai lauksim atsiliepimo apie šio gamintojo spintas smile.gif
Famili
aha, įdomų butu, nes po kokiu poros 1-2 mėn ir aš jau plačiau domiesiuos stumdomomis durimis 4u.gif
pempel
QUOTE(Rituxx @ 2009 02 08, 22:15)
labai lauksim atsiliepimo apie šio gamintojo spintas  smile.gif
*

palaukim...tik man kažkodėl neskaniai skamba blush2.gif
ooo
mano ispudis apie komandor - man paskaiciavo projekteli su pigiausia vidaus plokste pilkos spalvos (jei kokia kita plokste, tai jau kaina kita) ir vis tiek gavosi 700 litu brangaiu nei tokia pati spinta slenkanciose sistemose su balinto azuolo plokste viduj
zodziu, grazus tas ju ofisas, grazu, kai parodo, kaip projektuoja, bet kainikes uzlankste irgi ax.gif
Rituxx
QUOTE(pempel @ 2009 02 11, 15:55)
palaukim...tik man kažkodėl neskaniai skamba  blush2.gif
*

tiesiog turiu šiokių tokių žinių apie tai bet tai tik mano nuomonė smile.gif labai gerai kai gali išgirsti ir kitų nuomonę kokia ji bebūtų smile.gif labiausiai tai nemėgstu kai kažkas yra peikiama be pagrindo doh.gif aš jei peikiu tai reiškias aš turiu info apie tai smile.gif

na jei ką nors domins slenkančios sitemos ir aplamai visi gaminami baldai galite kreiptis mirksiukas.gif
pempel
Rituxxx, o tiesiogiai esi susijusi su tokių slenkančių sistemų gamyba? (o suprantu, kad tokiu atveju nešališkai likti labai sunku) nes aš irgi kažkiek žinau, bet tikrai visos rinkos nesu ištyrus, nesu ekspertė...asmeninė nuomonė grysta tarkim parodų metu apžiūrint vieną ar kitą produkciją....bet ir tai...ir šiaip, žmogaus asmeninė nuomonė yra tokia...kaip čia pasakius - visiškai neobjektyvi. Aš turiu iš Jysk komodą, žinai, jau ji 5 metus puikiai tarnauja biggrin.gif nors kai pasižiūriu - stalčių bėgeliai su šliaužikliais, plokštė prasta (bet kaip nekeista dar neatsilupinėjo nei viena briauna, ko nepaskyčiau apie stalą iš senukų biggrin.gif)...o nuomonė, kas iš tikrųjų yra gerai, geriau, geriausia gali pasakyti tik tas, kad susidūręs su viskuo, tai yra - palyginimo metodu. Pastumi vienas duris ir pastumi kitas. tada pajauti, kaip jos važiuoja, kiek jėgos reikia stumti, koks garsas ir panašiai.

taigi, aš paklausiu tavo asmeninės nuomonės - ką tu palaikai, ko ne? (čia iš slenkančių rinkos...nors kaip suprantu, ji vis didėja ir didėja)
Rituxx
QUOTE(pempel @ 2009 02 12, 16:58)
Rituxxx, o tiesiogiai esi susijusi su tokių slenkančių sistemų gamyba? (o suprantu, kad tokiu atveju nešališkai likti labai sunku) nes aš irgi kažkiek žinau, bet tikrai visos rinkos nesu ištyrus, nesu ekspertė...asmeninė nuomonė grysta tarkim parodų metu apžiūrint vieną ar kitą produkciją....bet ir tai...ir šiaip, žmogaus asmeninė nuomonė yra tokia...kaip čia pasakius - visiškai neobjektyvi. Aš turiu iš Jysk komodą, žinai, jau ji 5 metus puikiai tarnauja  biggrin.gif  nors kai pasižiūriu - stalčių bėgeliai su šliaužikliais, plokštė prasta (bet kaip nekeista dar neatsilupinėjo nei viena briauna, ko nepaskyčiau apie stalą iš senukų biggrin.gif)...o nuomonė, kas iš tikrųjų yra gerai, geriau, geriausia gali pasakyti tik tas, kad susidūręs su viskuo, tai yra - palyginimo metodu. Pastumi vienas duris ir pastumi kitas. tada pajauti, kaip jos važiuoja, kiek jėgos reikia stumti, koks garsas ir panašiai.

taigi, aš paklausiu tavo asmeninės nuomonės - ką tu palaikai, ko ne? (čia iš slenkančių rinkos...nors kaip suprantu, ji vis didėja ir didėja)
*

smile.gif taip, aš susijusi su slenkančiom sistemom rolleyes.gif o nuomonę apie kaip sakant konkurentus susidarau iš savo klijentų kurie ateina nusipirkę sistemas vienoj ar kitoj įmonėj ir skundžiasi dėl nekokybiškų gaminių ir prašo pas mus jas perdaryti g.gif na ir šiaip visada bandai aiškintis pliusus ir minusus savoj ir konkurentų produkcijoje smile.gif o dėl Jysk tai iš tikrūjų geras palyginimas biggrin.gif pati prieš gal 4 metus esu pirkusi tokią komodą ir galiu pasakyti kad visai ji nebloga sulyg kaina biggrin.gif
o kai tokia didelė baldų rinka tenka konkuruoti ir mažinant kainas ir gerinant kokybę smile.gif
o dėl palaikymo ir napalaikymo tai gal aš liksiu prie tos nuomuonės kad ne viskas kas turi vardą yra labai jau cool rolleyes.gif ir kad pvz profiliai kinietiški yra geresnės kokybės negu europietiški schmoll.gif na, kiekvienam savaip smile.gif
pempel
aišku...ir šiaip, kaip pagalvoju apie tas "šaraškinų" kontoras, fizinius asmenis....nemanau, kad ir jų kokybė būtinai bus prasta smile.gif nes yra labai daug tokių, kurie tam tikromis kainomis produkciją ima iš gerą vardą turinčių įmonių...

Rituxx
QUOTE(pempel @ 2009 02 13, 11:30)
aišku...ir šiaip, kaip pagalvoju apie tas "šaraškinų" kontoras, fizinius asmenis....nemanau, kad ir jų kokybė būtinai bus prasta  smile.gif  nes yra labai daug tokių, kurie tam tikromis kainomis produkciją ima iš gerą vardą turinčių įmonių...
*

va būtent smile.gif dalis klijentų kurie užsisakinėja produkcija slenkančioms sistemoms tai nežinau kaip į juos aplamai kreipiasi ir užsisako žmonės doh.gif nieko nenumano, kainas užsikelia ant visko o ir kokybės nulis doh.gif dažniausiai tokie padirba šiek tiek ir tepa slides unsure.gif gaila tik apgautų žmonių unsure.gif
Moira
Mes irgi ziurinejames spintos su stumdomom durim ax.gif pasidarem preliminaru brezinuka su matmenim, kaip ir ko norim ir issiuntinejau brezini gal 10 firmu, kurios daro tokias spintas 4u.gif ziuresim, kur bus pigiausia blush2.gif
georgiana
sveikutes, mums irgi reikia prieskambariui stumdomu duru spintosapie 2 metrus ilgio, vat daromes kur pigiau nes tiek Vesida ir tiek Emira ojojoj kokias kainas isstate blink.gif gal Jus ka galite patarti, nes kiek dairomes tai informacijos yra bet vat kad kazkas pasakytu kur daresi tarkim ir mazdaug kiek kainavo, buciau labai dekinga 4u.gif ziurejau as nete tokia yra firma Diforma, gal kas ten daretes g.gif aisku geriausia butu kad is Kauno mirksiukas.gif
vaikis_
kas daretes stumdomas duris cia: http://www.mgp-ltd.com ??

uzklausiau kiek kainuotu is aliuminio profilio (indeco, berods lenkiski) su sidabriniu veidrodziu pagaminti:
2.64m. aukscio ir 2.06m. plocio duris, tai kaina nustebino. 770 lt. be montavimo, bet su pristatymu.

Slenkanciose sistemose analogiskos durys, tik aisku aliuminio profilis kitoks bus kaina ~1400lt. su montavimu ir pristatmu.

Gal kas susiduret su mgp-ltd produkcijos kokybe. Minejo jog duoda 10 metu garantija durims.
Rituxx
QUOTE(vaikis_ @ 2009 02 20, 11:54)
kas daretes stumdomas duris cia: http://www.mgp-ltd.com  ??

uzklausiau kiek kainuotu is aliuminio profilio (indeco, berods lenkiski) su sidabriniu veidrodziu pagaminti:
2.64m. aukscio ir 2.06m. plocio duris, tai kaina nustebino. 770 lt. be montavimo, bet su pristatymu.

Slenkanciose sistemose analogiskos durys, tik aisku aliuminio profilis kitoks bus kaina ~1400lt. su montavimu ir pristatmu.

Gal kas susiduret su mgp-ltd produkcijos kokybe. Minejo jog duoda 10 metu garantija durims.
*

galiu pasakyti tiek kad šiame MGP tinklalapyje yra lenkų gamintojo "Astin" profiliai kuriuos jau MGP nebenaudoja (įdomu kiek dar jų reklamoje bus tos sistemos), o naudoja kinietiškus pigesnius atatinkamai ir kaina tokia pigi mirksiukas.gif tai jei jums skirtumo nėra kieno gamybos profiliai tai galite užsisakinėti 4u.gif plokštės pas visus gamintojus plius minus tos pačios mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.