Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nenuskalaujami kondicionieriai, balzamai, serumai
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Grožis ir kosmetika > Plaukų priežiūra
Pages: 1, 2, 3
majaliza
koks jums geriausias nenuskalaujamas kondicionierius ar balzamas plaukams? rolleyes.gif (jei išvis tokį naudojate biggrin.gif )
jei taip, tai kodėl būtent šį pasirinkote? smile.gif
hailiee2
mane irgi domintu suzinot nuomones. dabar turiu nusipikus parduotuvini gliss kur bet man jis nieko gero. noretus isbandyt kazka geresnio biggrin.gif
BOMBONKE :)
o mangliskur visai patinka,turiu rozini smile.gif seip daugiau naudoju ne nenuskalaujamus balzamus bet serumus,kremus smile.gif
agnerici
na o as naudoju naturalmente nenuskalaujama purskiama tonika(ramunele ir alavijas) wub.gif naturalus\sudetyje yra 100%eteriniai aliejai gaminami is biologines,biodinamines ir laukines kultivacijos.puikiai napsunkindamas atpalaiduoja visu tipu plaukus suteikdamas jiems blizgesi.saugo nuo silumos saltiniu ir atmosferos poveikiu.
0kristut0
as gliss kur naudoju , geltona , dbr rozini, seip anksciau naudodavau is rasos nenuskalaujama balzama , bet dbr ieskau kazko kitko po gliss kur , noriu kazko naujo, jei nieko nerasiu sugrisiu prie rasos trbut .
Papildyta:
QUOTE(agnerici @ 2009 01 19, 18:09)
na o as naudoju naturalmente nenuskalaujama purskiama tonika(ramunele ir alavijas) wub.gif naturalus\sudetyje yra 100%eteriniai aliejai gaminami is biologines,biodinamines ir laukines kultivacijos.puikiai napsunkindamas atpalaiduoja visu tipu plaukus suteikdamas jiems blizgesi.saugo nuo silumos saltiniu ir atmosferos poveikiu.
*

o kur jo pirkti buna,?
juoda_balta
As naudoju ELVITAL conditioning spray nutri-glos light. Ir esu visai patenkinta. Ypac patink del to, kad plaukus juo pasipurskus labai lengva issukuoti smile.gif
migdoline
nuo rugsejo naudoju milkshake purskiama kondicionieriu wub.gif nerealus jis man wub.gif
agnerici
QUOTE(0kristut0 @ 2009 01 19, 19:19)
as gliss kur naudoju , geltona , dbr rozini, seip anksciau naudodavau is rasos  nenuskalaujama balzama , bet dbr ieskau kazko kitko po gliss kur , noriu kazko naujo, jei nieko nerasiu sugrisiu prie rasos trbut .
Papildyta:

o kur jo pirkti buna,?
*

as perku ametistejoj betman rodos ir kristiana juo prekiauja
jadzka
QUOTE(0kristut0 @ 2009 01 19, 19:19)
o kur jo pirkti buna,?
*

Kristianoje tikrai yra (Bent jau akropolio).

Aš naudoju O'Rising proteinines putas arba heliantis purškiamą kondicionierių. Dar patijo Joico K-Pac strenghthening tonic, bet kai pakeitė produkciją tai jo nebeliko, dabar yra tik panašios putos...

DAr neblogas Bonacure drėkinantis tas melsvas purškiklis. PAtiko ir Vitamino color pienelis plaukams (L'Orealio prof serijos).

C:ENKO fainas purškiamas kondišinas su alumi rodos g.gif: Na pastandino plaukus smagiai man ir gerai šukavosi ir nesukrito jie.
majaliza
daug esu išbandžius, bet kažko super, kurį galėčiau pagirti, dar neradau.
iš paskutinių naudojau šitą
user posted image (buvo kažkoks per sunkus mano ploniems plaukams)
ir šitą
user posted image (išvis beveik jokio poveikio)

user posted image
neblogas, nes skaniai kvepia ir labai suminkština plauką. bet jį ir ištiesina doh.gif

dabar nenuplaunamus naudoju serumus (šiuo metu Kérastase), bet užsimaniau susirasti gerą nenuplaunamą balzamą ar kondicionierių rolleyes.gif
Gelyciuke
QUOTE(majaliza @ 2009 01 20, 15:39)

user posted image
neblogas, nes skaniai kvepia ir labai suminkština plauką. bet jį ir ištiesina  doh.gif
*

Gal gali placiau papasakoti apie sita?kur galima nusipirkti?kokai kaina?kaip tiksliai vadinasi nes neiziuriu lotuliukas.gif
majaliza
parekomendavo man "Medinese sukose". mano plaukai ploni, tai cia ploniems skirtas. dabar jie Revlon'u neprekiauja, tai negaliu pasakyti, kur isigyti unsure.gif
info galit paziureti cia cia arba cia
Bittersweet
nusipirkau sita, bandysiu ryt
user posted image
giedrute 99
QUOTE(Bittersweet @ 2009 01 21, 18:32)
user posted image
*

As turiu sita, kaip tik noriu parduoti, vyras nusiunciau i Kosmadair nupirko neta, o sunaudot tikrai nespesiu, o siaip fainas dalykas tikrai. smile.gif
Dzeizy
man is daugybes bandytu geriausias sitas smile.gif ir tiesinimu padeda... nu neesu geresnio radus biggrin.gif

user posted image
Gelyciuke
QUOTE(Dzeizy @ 2009 01 21, 20:18)
man is daugybes bandytu geriausias sitas  smile.gif  ir tiesinimu padeda... nu neesu geresnio radus  biggrin.gif

user posted image
*

kokia cia firma?kur perki kiek kainuoja? mirksiukas.gif
Dzeizy
QUOTE(Gelyciuke @ 2009 01 21, 21:31)
kokia cia firma?kur perki kiek kainuoja? mirksiukas.gif
*

perku is savo kirpejos, 25Lt mokejau, cia Selective firma smile.gif
night_
Tai nebrangiai, mano kirpėja tokių neturi ax.gif pas maniškę viskas brangiai verysad.gif o gliss kur'a rožinį dabar naudoju, na suminkšina, bet vistiek ne tokio efekto norėčiau g.gif ampules irgi išbandžiau... blizga tie mano plaukai, bet ir šakojasi labai... vienžo doh.gif
Gelyciuke
QUOTE(Dzeizy @ 2009 01 21, 20:54)
perku is savo kirpejos, 25Lt mokejau, cia Selective firma  smile.gif
*

aciu smile.gif o ka daro si priemone tavo plaukuciams?beje kokia tavo plaukuciu bukle? mirksiukas.gif
saliamona
man patinka nenuplaunamas kondicionierius + apsauga galiukams TIGI Catwalk Fast-Fixx. Purskiu ir ant dregnu ir ant sausu jei reikia thumbup.gif
kainuoja 45,-
*charite*
http://img.envy.ro/img/products_watermark/...ara-clatire.jpg naudoju toki,tik zalia,skirtas tiesiems plaukams flirt.gif na,plaukai tikrai svelnus buna,patinka man visai didis.gif
Maserati
QUOTE(aurutte @ 2009 01 24, 16:55)
nesenai atradau, superinis jis man  bigsmile.gif
*

Man tai gal jis irgi nieko,bet kai sudetis prasta,tai zinau,kad efektas tik tam kartui,o plaukas realiai sauseja doh.gif
FoxLady
Siuo metu turiu si:
user posted image
Bet kad nieko gero jis, nepajutau jokio poveikio plaukam schmoll.gif
QUOTE(FoxLady @ 2009 01 24, 21:40)
Siuo metu turiu si:
user posted image
Bet kad nieko gero jis, nepajutau jokio poveikio plaukam schmoll.gif
*

aplamai sita linija nieko gero..jau ilga laika naudoju loreal elvital,turiu praktiskai visas linijas susipirkus,bet sita vienintele nepatikus ir netukus schmoll.gif
.code.
user posted image
*

as toki turiu nupirkau rudeni, kažkuri laika nenaudojau, tamsoje stovejo ir prasmirdo man blink.gif bet reikia dabaigti vistiek biggrin.gif
siaip neblogas, bet manau turetu buti geresniu dar
QUOTE(.code. @ 2009 01 25, 17:51)
as toki turiu nupirkau rudeni, kažkuri laika nenaudojau, tamsoje stovejo ir prasmirdo man  blink.gif bet reikia dabaigti vistiek  biggrin.gif
siaip neblogas, bet manau turetu buti geresniu dar
*

tik nesakyk kad prasmirdusi ant plauku desi? blink.gif
.code.
smile.gif+2009 01 25, 17:18-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 01 25, 17:18)
tik nesakyk kad prasmirdusi ant plauku desi? blink.gif
*

kvapas nemalonus, bet tikrai nesugedes, toks pakito, savotiskas biggrin.gif
jo galuojimas dar ilgas
emrata
man patiko Revlon drekinamasis kondicionierius thumbup.gif
piku_dama
man labai patinka AVON firmos plauku balzamas su alyvuogem. Plaukai silkiniai pasidaro. Siaip kaina apie 35 lt, bet sulaukus nuolaidu galima du produktus uz ta pacia kaina nusipirkt. Kiek girdejus esu,tai pacios kirpejos kuos naudoja, nes tikrai verti.
Becky
user posted image
*

O man nuo šito daikto plaukai trupejo gabalais doh.gif Naudojau gal kokius metus (kirpeja patare, sake reikia plaukams drekinimo) g.gif Vis laukiau kada tie plaukai atsigaus, o jie atsigavo tik kai nustojau naudoti ta purškala. Iš pradžiu galvojau kad, gal, tik sutapimas. Neseniai vel pabandžiau, ir vel kai butelukas jau i pabaiga buvo- plaukučiai trupet pradejo doh.gif Baisus tas daiktas, bent jau man netinka:geda2:
aistuliaa
QUOTE(night_ @ 2009 01 21, 22:06)
Tai nebrangiai, mano kirpėja tokių neturi ax.gif pas maniškę viskas brangiai verysad.gif o gliss kur'a rožinį dabar naudoju, na suminkšina, bet vistiek ne tokio efekto norėčiau g.gif ampules irgi išbandžiau... blizga tie mano plaukai, bet ir šakojasi labai... vienžo doh.gif
*

Aš irgi naudoju gliss kur rozini, stebuklu nedaro, bet man patinka biggrin.gif ir kvapas labai fainas wub.gif thumbup.gif
aliisa
QUOTE(Becky @ 2009 01 27, 14:59)
O man nuo šito daikto plaukai trupejo gabalais  doh.gif  Naudojau gal kokius metus (kirpeja patare, sake reikia plaukams drekinimo)  g.gif  Vis laukiau kada tie plaukai atsigaus, o jie atsigavo tik kai nustojau naudoti ta purškala. Iš pradžiu galvojau kad, gal, tik sutapimas. Neseniai vel pabandžiau, ir vel kai butelukas jau i pabaiga buvo- plaukučiai trupet pradejo  doh.gif  Baisus tas daiktas, bent jau man  netinka:geda2:
*

Turiu ir as sita.. butu geras jei ne tas jo kvapas doh.gif labai jau erzina mane. O seip plaukai po jo ne taip siausiasiir graziau gula smile.gif
Paradoksualė
QUOTE(majaliza @ 2009 01 21, 16:13)
parekomendavo man "Medinese sukose". mano plaukai ploni, tai cia ploniems skirtas. dabar jie Revlon'u neprekiauja, tai negaliu pasakyti, kur isigyti  unsure.gif
info galit paziureti cia cia arba cia
*

Revlon tikrai geri thumbup.gif naudojau..
bet kol kas sustojau ties situom ax.gif http://images.google.lt/imgres?imgurl=http...sa%3DG%26um%3D1
labai patinka ir tinka...
Dezdemona*
Siuo metu naudoji si
http://marafet.by/schop/images/SYOSS%20logo.jpg
(pacioje kaireje)
Merveilleux
QUOTE(Dezdemona* @ 2009 04 03, 16:16)
Siuo metu naudoji si
http://marafet.by/schop/images/SYOSS%20logo.jpg
(pacioje kaireje)
*

ir kaip tau jis? varčiau parduotuvėj, galvojau imt, bet suabejojau. kaina labai gera jo biggrin.gif
Dezdemona*
QUOTE(Supergirl @ 2009 04 07, 19:26)
ir kaip tau jis? varčiau parduotuvėj, galvojau imt, bet suabejojau. kaina labai gera jo biggrin.gif
*

Man labai patiko. Susvelnina plaukus, kas svarbiausia neriebina. Ir pastebejau kad siek tiek patiesina plaukus
Merveilleux
QUOTE(Dezdemona* @ 2009 04 07, 21:36)
Man labai patiko. Susvelnina plaukus, kas svarbiausia neriebina. Ir pastebejau kad siek tiek patiesina plaukus
*

o blizgesio suteikia? ax.gif jau beveik įtikinai, turbūt reiks nuspirkt, nes man tik nenuskalaujami dabar imponuoja. tik minusas, kad išsinaudoja labai greit. jau nežinau, kiek moisture kicko išnaudojau, man labai tinka jis, tik kaina užkilus nenormaliai jo.
Dezdemona*
QUOTE(Supergirl @ 2009 04 08, 11:17)
o blizgesio suteikia? ax.gif jau beveik įtikinai, turbūt reiks nuspirkt, nes man tik nenuskalaujami dabar imponuoja. tik minusas, kad išsinaudoja labai greit. jau nežinau, kiek moisture kicko išnaudojau, man labai tinka jis, tik kaina užkilus nenormaliai jo.
*

Va ir negaliu pasakyt ar to blizgesio suteikia, nes mano naturalus gana blizga
morkine
Aš naudoju DRUIDE firmos nenuplaunamą purškiamą balzamą. Labai patinka ax.gif nežinau kaip įkelti nuotrauką, tai įdedu nuorodą į jį:

DRUIDE balzamas, paspauskite čia

drinks_cheers.gif
Bittersweet
QUOTE(Becky @ 2009 01 27, 15:59)
O man nuo šito daikto plaukai trupejo gabalais  doh.gif  Naudojau gal kokius metus (kirpeja patare, sake reikia plaukams drekinimo)  g.gif  Vis laukiau kada tie plaukai atsigaus, o jie atsigavo tik kai nustojau naudoti ta purškala. Iš pradžiu galvojau kad, gal, tik sutapimas. Neseniai vel pabandžiau, ir vel kai butelukas jau i pabaiga buvo- plaukučiai trupet pradejo  doh.gif  Baisus tas daiktas, bent jau man  netinka:geda2:
*

nu visvien man nesitiki, kad nuo tokio daikto plaukai galetu trupet gabalais g.gif
sonya87
o gal kas esate is jusu bande Keune firmos nenuplaunama purskiama kondicionieriu? Zadu isigyt, mastau ar verta.
Girmantee
Turiu is Bonacure purskiama (rozini) nu bet nezinau, atrodo, pasipurskiu nedaug, bet plaukai kaip sukrite, arba as nemoku.
Pupsia
QUOTE(aistuliaa @ 2009 02 21, 13:11)
Aš irgi naudoju gliss kur rozini, stebuklu nedaro, bet man patinka  biggrin.gif  ir kvapas labai fainas  wub.gif  thumbup.gif
*

man gliss kur labiausiai del kvapo ir patinka biggrin.gif rozinis siek tiek tiesina plaukus, o geltona irgi naudoju jau kelinta buteliuka, papurskiu galiukus kai sausi buna...bet nebezinau ar ir toliau naudosiu, nes naudojau tiek daug priemoniu sausiems plaukams, kad nuo ju man plaukai dar labiau nusausejo man atrodo...o gal cia pavasaris, vitaminu trukumas kaltas nezinau biggrin.gif
aistuliaa
va dar isbandziau nivea ir oriflame kur nuo saules saugo, tai vistiek rozinis gliss kur geriausius prisiminimus kelia biggrin.gif
Maserati
QUOTE(Bittersweet @ 2009 04 09, 10:18)
nu visvien man nesitiki, kad nuo tokio daikto plaukai galetu trupet gabalais g.gif
*

kokio ,,tokio"?sudetis ssss,nenuostabu,kad trupa plaukai,o jei dar ir linke sauseti ar ploni..
Girl_not4_you
QUOTE(Maserati @ 2009 06 21, 13:49)
kokio ,,tokio"?sudetis ssss,nenuostabu,kad trupa plaukai,o jei dar ir linke sauseti ar ploni..
*

na jau sudetis ne daugiau ssss kaip bet kurios kitos tokio pobudzio priemones.. nuo lako plauku, ar putu gal ir gali trupeti, nu bet nesitiki, kad nuo nenuskalaujamos kondiskes gali. mirksiukas.gif nebent ant virsaus su tiesinimo znyplem uzlygindavo, tai gal... cool.gif
Bittersweet
QUOTE(Maserati @ 2009 06 21, 14:49)
*

"tokio" - nenuskalaujamo kondicionieriaus, kurio dargi ir paskirtis drekinti. patikeciau, kad efekto nelabai duoda, bet kad plaukai trupa - tikrai ne
esu netgi tikra, kad ta trupejima leme visai kiti veiksniai, o ne purskiama kondiske.
Malena
Na jei plaukai daug peroksido ragave,balinti,suvaryti,tai vos prilietus gali trupet,o kad kondiske tepi tas jau dzin,nes jie nuo prisilietimo luzta...

Jei i tema vasara man nepamainomas B moisture kick melynasis,ar siaip garbanas atgaivint ar pries fenuojant ir kvapas wub.gif
aliisa
Visai fainas Syoss kur blizgesio suteikia... skaniai kvepia,susvelnina ir graziau kreta plaukai po jo. Tik nelabai blizgesio suteikia:D
Maserati
QUOTE(Bittersweet @ 2009 06 21, 15:33)
"tokio" - nenuskalaujamo kondicionieriaus, kurio dargi ir paskirtis drekinti. patikeciau, kad efekto nelabai duoda, bet kad plaukai trupa - tikrai ne
esu netgi tikra, kad ta trupejima leme visai kiti veiksniai, o ne purskiama kondiske.
*

Jo paskirtis - drekinti,bet cia tik ant etiketes uzrasas,o reikia ziuret kas viduj supilta.
Nezinom del ko butent tai merginai trupejo plaukai,bet as tikiu,kad vienas variantu gali buti sis purskiklis unsure.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.