Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: FOREX arba tarptautinė tarpbankinė valiutų birža
Supermamų klubas > Mūsų namai > Piniginė
Pages: 1, 2
kadaryti
Sveiki visi 4u.gif

Neradau temos skirtos vien siai rinkai, todel ir uzvedziau ax.gif
Noretusi suzinoti ar teko susidurti su sia rinka, kaip sekesi, galbut yra kas sekmingai prekiauja joje?
As pati jau beveik trys metai intensyviai domiuosi ir jei atsirastu dar kam idomu mielai padiskutuociau blush2.gif blush2.gif
saulala
Aš knygelę nusipirkau "Forex. 101 atsakymas" (V. Ovsianiko), nes norėjau susistemintos informacijos. Na, kaip neturinčiai ekonominio išsilavinimo pakankamai nelengva orientuotis. Internete info irgi pakankamai (bet kai lietuviškai vos suprantu, apie ką kalba, tai angliškai visai tamsus miškas). Mėginau virtualiai paprekiauti. Bet čia reikia daug skaityti, skaityti, skaityti.. Naujienas visų pirma smile.gif Tai taip ir užmečiau šitą reikalą.
Gal trūksta postūmio iš šono, kad kas pasidalintų savo istorija, kaip sėkmingai sekasi prekiauti. Pvz., tau? biggrin.gif
mamaLina
aš prieš gerus metus užsiregistravau, net jų atstovas asmeniškai paskambino (aš JAV gyvenu), labai domėjaus, kalbėjau su žmonėm, tai išvada tokia - labai nestabili pasaulio ekonomika dabar, per dažnai viskas keičias, todėl labai sunku kažką užsidirbti nedirbant "pilnu etatu", jau nekalbant apie milijoną.
fantastic_girl
Pati prekiavau Forex, bandomajame zaidime labai puikiai sekesi wink.gif O stai su realiais pinigais nekaip, pralosi , atlosi, mazdaug kaip kazino man pasirode, tai ir meciau. Beje manau reikia ydeti labai didele suma, o zaisti su labai mazyte, nes tada didesnius svyravimus gali atlaikyti.. Su mazomis sumomis nepatarciau, nebent siaip pazaidimui smile.gif
kadaryti
QUOTE(saulala @ 2009 01 16, 16:48)
Aš knygelę nusipirkau "Forex. 101 atsakymas" (V. Ovsianiko), nes norėjau susistemintos informacijos. Gal trūksta postūmio iš šono, kad kas pasidalintų savo istorija, kaip sėkmingai sekasi prekiauti. Pvz., tau?  biggrin.gif
*

As kursus pas V.Ovsianika lankiau - na taip vien kursu nepakanka, kad jau imti ir prekiauti pelningai, reikia dar ir laiko skirti nemazai:)smile.gifsmile.gif

Del pacio sekmingo prekiavimo - tai as dar vis semiuosi isminties ir stengiuosi dideliu pinigu neinvestuoti, nes kol kas keleta saskaitu jau sudeginau:)smile.gif

Papildyta:
QUOTE(mamaLina @ 2009 01 16, 16:58)
aš prieš gerus metus užsiregistravau, net jų atstovas asmeniškai paskambino (aš JAV gyvenu), labai domėjaus, kalbėjau su žmonėm, tai išvada tokia - labai nestabili pasaulio ekonomika dabar, per dažnai viskas keičias, todėl labai sunku kažką užsidirbti nedirbant "pilnu etatu", jau nekalbant apie milijoną.
*

na kas liecia brokeriu atstovus, tai jie beveik visada paskambina ir nesvarbu, kurioje salyje esi ax.gif O siaip dar ir rusakalbi randa atstova jei angliskai nesupranti ax.gif Man asmeniskai tai nemazai buvo paskambine, nes skirtingus brokerius bandziau blush2.gif O mano vyras tai prase, kad ir ji registruociau, nes jis taip anglu kalba tobulino, jam paskambindavo tai tas kokia valanda snekedavo su atstovu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O del to, kad ekonomika dabar per greit keiciasi nesutikciau - gal butu teisingiau pasakyti, kad rinka yra siuo metu labai judanti t.y. pvz. jeigu pries du metus EUR/USD pora per diena pajudedavo vidutiniskai iki 40 pipsu arba kitaip vienetu, tai siuo metu laisvai juda iki 200 pipsu. Bet velgi tokia rinka kaip tik turi savu privalumu prekyboje , tik reikia atsargiai elgtis mirksiukas.gif
kadaryti
QUOTE(fantastic_girl @ 2009 01 16, 17:02)
Pati prekiavau Forex, bandomajame zaidime labai puikiai sekesi wink.gif O stai su realiais pinigais nekaip, pralosi , atlosi, mazdaug kaip kazino man pasirode, tai ir meciau.
*

Na cia jau psichologija visiems suveikia - kai demo saskaitoje prekiauji tai drasiai perki ar parduodi, nes tai virtualus pinigai. O stai kai realius pinigus pradedi leisti, tai jau visai kitaip pasamone veikia, pradedi bijoti kiekvieno rinkos pajudejmo pries Tave ir vis galvoti, o gal reikejo, taip daryti, tada pakeiti savo nuomone ir vel kokia nesamone pasidarai na ir t.t. As del to ir idedu maza suma pinigeliu ir prekiauju maziausiais kiekiais, kad ir su savo emocijomis ismokciau valdytis, nes kitaip niekada nepavyks normaliai ismokti.
O kad panasu i kazino greiztai nesutikciau schmoll.gif Jei be priezasties vyksta pirkimas ar pardavimas, tai is tiesu kaip kazino ir tokiu atveju geriau jau i kazino eiti, o ne valiutu birzoje prekiauti ax.gif O jei zinai kodel siuo metu perki ar parduodi ir naudoji rizikos valdymo priemones, tokiu atveju lyginimas su kazino, butu tas pats, kas lyginti akcijas, vertybinius popierius ar nekilnojamaji turta su kazino ax.gif
O kokiomis sumomis prekiauji, tai neturi esmes, esme tame kokiais dydziais prekiauji. Ir tikrai nera nei lengviau nei sunkaiu prekiauti nei su mazais kiekiais nei su dideliais. Pagrindas yra tame, kad privalo buti naudojami nuostolio stabdymo mechanizmais, taip pat ir rizikos valdymas. Ir jei jau ismoksi is 100usd uzauginti 200 usd , tai mokesi ir dideles sumas valdyti.
O milijonas visada yra netoli reikia tik 5usd 18 kartu padvigubinti stai ir milijonas blush2.gif
1. 5
2. 10
3. 20
4. 40
5. 80
6. 160
7. 320
8. 640
9. 1280
10. 2560
11. 5120
12. 10240
13. 20480
14. 40960
15. 81920
16. 163840
17. 327680
18. 655360
19. 1310720
Jei gaunasi is 5usd padaryti 10 tai pavyks ir visa kita 4u.gif As tuo tikiu ax.gif 4u.gif
kadaryti
Sveiki 4u.gif

Na matau tema mirsta g.gif Na nejaugi niekas sito nebandete g.gif g.gif Cia skaiciau mamos ir ne tik isbando ivairiausias nesamones internete kaip uzdirbti pinigus, o cia se kad nori Forex niekas nesidomi ax.gif ax.gif
Ar ar tikrai neatsiras diskutuojanciu ax.gif ax.gif
saulala
Turbūt nelabai čia pavyks tokia tema padiskutuoti... Teks bendraminčių spekuliantuose ieškoti. Man rodos, tem yra toka tema.
Specialiai net pažiūrėjau - ojej, kiek temų apie forex bigsmile.gif
agute07
lengvų pinigų retai būna verysad.gif
songrada
Sveiki,
taip yra žmonių, ir nemažai, kurie uždirba Forex. drinks_cheers.gif
Kam reikia pradmenų lietuvių kalba, apsilankykite čia: forex prekyba .
Dėl psichologinio barjero, laikausi nuomonės, kad geriau iš karto prekiauti realiais pinigais, bet mažesnėmis sumomis, negu prekiauti su netikrais. Demo patarčiau naudoti tik absoliučiai nieko nesuprantantiems.
Labiausiai patinka GBP/JPY, nes šioje valiutų poroje itin didelis judėjimas, tik gaila, kad spreadas (marža) didelis.
kadaryti
QUOTE(songrada @ 2009 02 03, 17:40)
Sveiki,
Dėl psichologinio barjero, laikausi nuomonės, kad geriau iš karto  prekiauti realiais pinigais, bet mažesnėmis sumomis, negu prekiauti su netikrais. Demo patarčiau naudoti tik absoliučiai nieko nesuprantantiems.
Labiausiai patinka GBP/JPY, nes šioje valiutų poroje itin didelis judėjimas, tik gaila, kad spreadas (marža) didelis.
*

Sveiki 4u.gif
Na vat ir atsirado kazkas kas domisi ax.gif
Na siaip as su Jumis labai labai nesutikciau - tik neturintis patirties gali sakyti, kad reikia pradeti nuo realios saskaitos biggrin.gif biggrin.gif
Berazume
Vis planuoju prisest dauiau pasiskaityti sia tema, bet man tai atrodo kaip tamsus miskas... doh.gif
Spyglienė
QUOTE(kadaryti @ 2009 01 19, 20:14)
O kad panasu i kazino greiztai nesutikciau schmoll.gif
*

Forex pranašiau už kazino bigsmile.gif Tikimybė atspėti 1/2

QUOTE(songrada @ 2009 02 03, 17:40)
Dėl psichologinio barjero, laikausi nuomonės, kad geriau iš karto  prekiauti realiais pinigais, bet mažesnėmis sumomis, negu prekiauti su netikrais. Demo patarčiau naudoti tik absoliučiai nieko nesuprantantiems.
*

Mažiausia rizikos ir didžiausias uždarbis pas brokerius doh.gif
kadaryti
QUOTE(Spyglienė @ 2009 02 23, 12:01)
Forex pranašiau už kazino  bigsmile.gif  Tikimybė atspėti 1/2
*

hmm g.gif g.gif manote jei speliosite tai uzdirbsite pinigu lotuliukas.gif lotuliukas.gif noreciau speliojimo rezultatus pamatyti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Spyglienė
Gal pirmiau paviešink savo sėkmės sąskaitą wink.gif
Vall2
QUOTE(fantastic_girl @ 2009 01 16, 17:02)
Pati prekiavau Forex, bandomajame zaidime labai puikiai sekesi wink.gif O stai su realiais pinigais nekaip, pralosi , atlosi, mazdaug kaip kazino man pasirode, tai ir meciau. Beje manau reikia ydeti labai didele suma, o  zaisti su labai mazyte, nes tada didesnius svyravimus gali atlaikyti.. Su mazomis sumomis nepatarciau, nebent siaip pazaidimui smile.gif

idomu, kaip su mokestiniais reikalais ?
nors, jei saskaita sudege, tai kaip ir nesvarbu.

DEMO reikia ne maziau 6 pelningu menesiu:

2 menesius mokinsies vient tik sistema suvaldyti, o likusius 4 - savo emocijas.
xenu
Forex tampa kazino, kai prekiaujama be sistemos. Pries lendant i prekyba reikia susidaryti prekybos sistema, susipazinti su taisyklemis (pvz., naudoti stabdancius orderius ir pan.) ir ju laikytis. Naujokai pradeda be jokios sistemos, perka ir parduoda bet kada, nusodina saskaitas. Nenuosekliai, chaotiskai ir be sistemos prekiaujant galima tiketis tik chaotisku rezultatu, t.y. kliautis atsitiktinumu kaip ir loterijoje ar kazino.
fasion149
QUOTE(agute07 @ 2009 02 02, 17:26)
lengvų pinigų retai būna verysad.gif
*

Bandziau as sita reikala, bet padariau isvada, kad arba reikia labai stipriais sekti ekonomika ir finasuose labiau nusimanyti ir dometis sia rinka, ko as saziningai nepradejau daryti pakolkas. O tie kas ten normaliai uzdirba - tikrai nepasakyciau, kad pinigai lengvi. Nes tik zinodamas ka darai - kazka gali ten padaryti, o tam reikia ir patirties ir informacijos.
kadaryti
QUOTE(xenu @ 2009 05 10, 11:21)
Forex tampa kazino, kai prekiaujama be sistemos. Pries lendant i prekyba reikia susidaryti prekybos sistema, susipazinti su taisyklemis (pvz., naudoti stabdancius orderius ir pan.) ir ju laikytis. Naujokai pradeda be jokios sistemos, perka ir parduoda bet kada, nusodina saskaitas. Nenuosekliai, chaotiskai ir be sistemos prekiaujant galima tiketis tik chaotisku rezultatu, t.y. kliautis atsitiktinumu kaip ir loterijoje ar kazino.
*

Visiskai pritariu cool.gif
Prideciau tai, kad naujokai pamirsta, kaip ir visose kitose taip ir sioje srityje pirmiausia reikia mokytis mirksiukas.gif
O siaip, kaip bebutu gaila, taciau jau ir Lietuvoje atsiranda apgaudinejanciu sioje srityje.
Taip kad kas susidomejote, bukite atsargus, nepakliukite sukciams g.gif
Ir dar viena dalykas - Lietuvoje nera NEI VIENOS legaliai atidarytos forex brokeriu kompanijos t.y. nei viena is kompaniju nera atsakinga vertybiniu popieriu komisijai.
Na bent jau paskutiniu metu taip buvo - jei klystu prasau man i az atsiusti irodymus drinks_cheers.gif
Invest
Forex labai sunkus ir gan sudėtingas darbas, ir jei kas nors sakys, kad ne velnio sunku, nes tik perki ar parduoti, tai tegu pabando šį darbą.

Prisipažinsiu sudeginęs esu 1 real sąskaitą, kuomet emocijos paėmė viršų ir pasijaučiau viską suvokiantis. taigi pradėjau su 500 usd, prekiavau rimtai ir atsakingai, vienas kitas nuostolingas sandoris pasitaikydavo. kuomet pasiekiau 1000 usd.. 500 atgal persivedžiau į sąskaitą.. Tuomet rizikos saugiklis išsijungė, nes realiai nerizikavau jau savai pinigais.

Prasidėjo klaidos, neatsakingi sprendimai, neparuošti pirkimo-pardavimo sandoriai ir daug kitų.... ax.gif

Buvo sulaužytos eilė taisyklių:
1 Nepalikti atvirų pozicijų.
2 neprekiauti naktį.
3. Pradedant naują prekybos dieną nevaryti max.
4. naudoti Stop loss
5. kt

Taigi mano turimas pelnas, greit ėmė ir iš tirpo.

Šiuo metu neprekiauju jau ~pusę metų, bandau suvokti klaidas... Tikiuosi pargrįžti greit..

FOREX tai sunku, nervinga, bet užtat labai įdomu.
mamymamy
Taip kad kas susidomejote, bukite atsargus, nepakliukite sukciams g.gif
Ir dar viena dalykas - Lietuvoje nera NEI VIENOS legaliai atidarytos forex brokeriu kompanijos t.y. nei viena is kompaniju nera atsakinga vertybiniu popieriu komisijai.
Na bent jau paskutiniu metu taip buvo - jei klystu prasau man i az atsiusti irodymus drinks_cheers.gif
*

[/quote]

Gal galima aiškiau? Labai tikiuosi ateityje užsiimti forex, tai dabar jau išsigandau, kad mane žalią išdurs g.gif . Kaip tos suktybės pasireiškia?
zirafute
O , Admiral Markets, esanti Svitrigailos 11 irgi nelegali?
mamymamy
Labai noriu įsigyt knygelę "Forex.101 atsakymas", gal kam nebereikia ir galit parduot pigiau nei knygyne blush2.gif .

Kaip suprantu, kad turėt kažkokį uždarbį iš Forex, reikia visą darbo dieną tam skirt? Nes aš turiu pagrindinį darbą, bet labai noriu papildomo, vakarais. Žiauriai domina Forex, bet ar man pavyktų užsidirbt papildomai, jei įsisavinčiau šitą reikalą ir dirbčiau tik vakarais, ne daugiau kaip 2-3 val?

Kuo skiriasi Admiral Market, kur siūlo mokytis ir teikia visas paslaugas su Forex ir kita firma berods Real trade? Šitie irgi siūlo tą patį ką ir Ovsianikovo firma g.gif . Labai bijau ant kokių aferistų užkliūt, o mokytis noriu labai labai smile.gif . Kitaip sakant , kuri įstaiga patikima?
paprikutė
QUOTE(fasion149 @ 2009 05 23, 15:59)
Bandziau as sita reikala, bet padariau isvada, kad arba reikia labai stipriais sekti ekonomika ir finasuose labiau nusimanyti ir dometis sia rinka, ko as saziningai nepradejau daryti pakolkas. O tie kas ten normaliai uzdirba - tikrai nepasakyciau, kad pinigai lengvi. Nes tik zinodamas ka darai - kazka gali ten padaryti, o tam reikia ir patirties ir informacijos.
*

drinks_cheers.gif pries pora metu vyras bande, pradzioj lyg ir nieko buvo, bet paskui doh.gif , galvojau uzmusiu lotuliukas.gif Dabar tai aisku jau praejo man pyktis, juokinga hihihi.gif Kolkas sake negrys i ta reikala.
xenu
QUOTE(zirafute @ 2009 06 05, 18:39)
O , Admiral Markets, esanti Svitrigailos 11 irgi nelegali?

Jie yra atstovai, jiems nereikia jokios licencijos. Jie patys gi nieko neprekiauja.

QUOTE(fizė @ 2009 06 26, 15:02)
drinks_cheers.gif pries pora metu vyras bande, pradzioj lyg ir nieko buvo, bet paskui  doh.gif , galvojau uzmusiu  lotuliukas.gif Dabar tai aisku jau praejo man pyktis, juokinga  hihihi.gif Kolkas sake negrys i ta reikala.

Demesi atkreipciau i zodi "bande". O tai ko jis tikejosi bandydamas? Tas pats kas is pirmo karto bandyti plyteles ukloti. Kuo baigiasi visi tokie "bandymai"? Iki siol stebiuos, kad ateina prekiauti tie, kurie net nemoka kompu naudotis, tai ko jiems tiketis? tegu pirma keleta knygu paskaito, o ne "bando".
Grok
QUOTE(xenu @ 2009 07 22, 20:37)
Jie yra atstovai, jiems nereikia jokios licencijos. Jie patys gi nieko neprekiauja.
Demesi atkreipciau i zodi "bande". O tai ko jis tikejosi bandydamas? Tas pats kas is pirmo karto bandyti plyteles ukloti. Kuo baigiasi visi tokie "bandymai"? Iki siol stebiuos, kad ateina prekiauti tie, kurie net nemoka kompu naudotis, tai ko jiems tiketis? tegu pirma keleta knygu paskaito, o ne "bando".
*

Pritarčiau, kad pirmiau žinios, vėliau praktika.
Norėčiau pradėti. Rekomenduokit kokias knygas perskaityti, kad visai žalia nebūčiau. Iki šiol tik į fondus investavusi buvau.
kadaryti
QUOTE(Grok @ 2009 07 24, 17:19)
Pritarčiau, kad pirmiau žinios, vėliau praktika.
Norėčiau pradėti. Rekomenduokit kokias knygas perskaityti, kad visai žalia nebūčiau.
*

Jei anglishkai skaitote pradekite nuo www.babypips.com
Nemokamai ir pirma ispudi visa susidarytiste.

Knyga yra tik vienintele lietuviu kalba. Negaleciau nieko pasakyti, nes neteko skaityti.

O siaip yra nemazai nemokamu forex kursu, kuriuos siulo LT brokeriu atstovai. Tai pradine nuomone taip pat galima susidaryti.

Ir zinoma yra mokami kursai, kuriuos veda destytojai - kokybishkiausi mano nuomone yra Admiral Markets vedami.

Taip pat galima mokytis ir distanciniu budu - www.valiutubirza.lt

Taip kad pasirinkimas tikrai yra:-)
Papildyta:
QUOTE(mamymamy @ 2009 06 26, 14:50)
Kuo skiriasi Admiral Market, kur siūlo mokytis ir teikia visas paslaugas su Forex ir kita firma berods Real trade? Šitie irgi siūlo tą patį ką ir Ovsianikovo firma  g.gif . Labai bijau ant kokių aferistų užkliūt, o mokytis noriu labai labai  smile.gif . Kitaip sakant , kuri įstaiga patikima?
*

Labai dziaugiuosi, kad pagaliau Admiral tapo oficialiais ir yra registruoti Estijos vertybiniu popieriu komisijoje, kas galioja visoje ES. Taip kad is sios puses jie ir yra kol kas patikimiausi Lietuvoje. Jokia kita imone nera atsakinga, jokioms institucijoms, o tai reiskia, kad gali Jus laisvai apgauti ir likti nenubausti. I Lietuva dar tik ateina si praktika, taip kad bukite budrus, nepapulkite sukciams!
Cia as kalbu apie pacia prekyba t.y. brokerio pasirinkima, o kursus galbut daug kas gali siulyti kokybishkus. Reikia ziureti pagal temas ir kas bus destytojas.
Papildyta:
QUOTE(Invest @ 2009 06 03, 21:31)
FOREX tai sunku, nervinga, bet užtat labai įdomu.
*

Visiskai pritariu thumbup.gif
Nikolia
Idomu kiek tame tiesos, teko girdeti is prekiaujanciu "Forex" tokius pamastymus... Kad su virtualiais pinigais visiems sekasi ne del kokiu asmeniniu savybiu, o tiesiog del to, kad taip "sekmingai" programiskai viskas "sudeliota" - kad "uzsikabliave" zmones isbandytu save su realiomis saskaitomis..ir kishtu pinigus i nieka..
Vall2
QUOTE(mamymamy @ 2009 06 26, 14:50)
Labai noriu įsigyt knygelę "Forex.101 atsakymas", gal kam nebereikia ir galit parduot pigiau nei knygyne

Kaip suprantu, kad turėt kažkokį uždarbį iš Forex, reikia visą darbo dieną tam skirt? Nes aš turiu pagrindinį darbą, bet labai noriu papildomo, vakarais. Žiauriai domina Forex, bet ar man pavyktų užsidirbt papildomai, jei įsisavinčiau šitą reikalą ir dirbčiau tik vakarais, ne daugiau kaip 2-3 val?

Jei Kaune, galima pas mus uzbegti, pasiulysim bendraminciu bureli.

kadaryti
QUOTE(Nikolia @ 2009 08 10, 17:51)
Idomu kiek tame tiesos, teko girdeti is prekiaujanciu "Forex" tokius pamastymus... Kad su virtualiais pinigais visiems sekasi ne del kokiu asmeniniu savybiu, o tiesiog del to, kad taip "sekmingai" programiskai viskas "sudeliota" - kad "uzsikabliave" zmones isbandytu save su realiomis saskaitomis..ir kishtu pinigus i nieka..
*

Sioje vietoje tikrai nesutikciau schmoll.gif Plius kaip "programiskai" realia rinka sudeliosi, nebent pas sukcius brokerius tai tada taip. Sekasi demo TIK del to, kad tai nera TAVO pinigai ir tiesiog perki ir parduodi, o kai atsiranda prekyba realiais pinigais, zmones pradeda priimti keisciausius sprendimus, nes bijo prarasti pinigus. Tai yra LABAI dideles rizikos rinka ir jei bijai tos rizikos neverta net pradeti prekiauti. Kaip sakoma "Bijai vilko - neik i miska" lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O paparastai pradedantiesiems labai sekasi ir su realiais pinigais - tik paskui juos suzlugdo arba godumas arba per didelis informacijos srautas. Taip sakoma, kuo daugiau zino - tuo labiau grybauti pradeda doh.gif

O dar vienas faktas sekmingai prekiauja tik 5% visu prekiaujanciu, taip kad...
Nikolia
viskas labai taip, ka jus cia isdestete, bet patikslinu:)
"programiskai" tai reiskia - serveriai ant kuriu pakurtas "virtualus" pardavimas - cia viskas vaiksto gerokai greichiau, tarkim kai tu apsisprendi pirkti, patvirtini orderi, tau beveik realiu laiku viskas pasitvirtina akimirksniu su ta pacia kaina ,..o prekiaujant realiais pinigais buna patvirtinus orderius tokie "bajeriai", ups sorry kol suvaiksciojo pirmyn atgal informacija..pasikeite pardavimo kaina...dabar tu turi pirkti uz truputi brangiau...ir turi..nes jau viskas patvirtinta...
manychiau kalba eina apie tokius mazycius niuansus..o ne apie pasitikejima savim, goduma, baime rizikuoti ir tt.
ant simuliatoriaus visada viskas papraschiau, o realiai prisideda kruva..nenumatytu aplinkybiu...apie kurias kalbama mazytemis raidelemis..

taskelis95
Marketiva duoda nemokamus 5$,ar yra,kas dar duoda?
mamymamy
QUOTE(Vall2 @ 2009 08 11, 09:01)
Jei Kaune, galima pas mus uzbegti, pasiulysim bendraminciu bureli.
*

Nu tai vat kad aš Vilniuj. O šiaip tai mielai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Nikolia @ 2009 08 13, 13:24)
viskas labai taip, ka jus cia isdestete, bet patikslinu:)
"programiskai" tai reiskia - serveriai ant kuriu pakurtas "virtualus" pardavimas - cia viskas vaiksto gerokai greichiau, tarkim kai tu apsisprendi pirkti, patvirtini orderi, tau beveik realiu laiku viskas pasitvirtina akimirksniu su ta pacia kaina ,..o prekiaujant realiais pinigais buna patvirtinus orderius tokie "bajeriai", ups sorry kol suvaiksciojo pirmyn atgal informacija..pasikeite pardavimo kaina...dabar tu turi pirkti uz truputi brangiau...ir turi..nes jau viskas patvirtinta...
manychiau kalba eina apie tokius mazycius niuansus..o ne apie pasitikejima savim, goduma, baime rizikuoti ir tt.
ant simuliatoriaus visada viskas papraschiau, o realiai prisideda kruva..nenumatytu aplinkybiu...apie kurias kalbama mazytemis raidelemis..
*

Vat ir man mažytis toks įtarimėlis dėl šito yra g.gif Buvau pažintiniuose kursuose Admiral Market'e, tai vienas dalyvis bandė kažką panašaus užklaust, bet gerb. Ovsianikas labai gražiai plačia savo šypsena užkalbėjo dantis mums ir klausimas taip ir liko netasakytas. Musėt yra čia šuo mažiukas koks pakastas biggrin.gif
mamymamy
Kažko apmirė tema g.gif . Man įdomu kaip sekasi prekiaut, kažkas čia minėjo kad kursus lanko Admiral markete. Tai kaip ten lygis, nes noriu eit ten mokytis.
StopIt
šitam visam reikale uždirba tik jo reklamuotojai, sumedžiojantys naivuolių...
mamutas
QUOTE(StopIt @ 2009 09 15, 01:41)
šitam visam reikale uždirba tik jo reklamuotojai, sumedžiojantys naivuolių...
*

netiesa schmoll.gif užsidirba protingi, negodūs ir stiprių nervų, tie, kurie moka gerai apskaičiuoti riziką
mamymamy
QUOTE(mamutas @ 2009 09 15, 11:11)
netiesa  schmoll.gif užsidirba protingi, negodūs ir stiprių nervų, tie, kurie moka gerai apskaičiuoti riziką
*

Nu bliamba, dar daugiau dvejonių. Vistik toks vaizdas, kad tai pakankamai kruvinu darbu uždirbami pinigai. O kai paskaitai tas reklamas, tai taip easy viskas g.gif .
Mergyte17
QUOTE(mamutas @ 2009 09 15, 11:11)
netiesa  schmoll.gif užsidirba protingi, negodūs ir stiprių nervų, tie, kurie moka gerai apskaičiuoti riziką
*

Sutinku su mamutu. Rinkoje Forex galima uzdirbti.

Spekuliuodama valiutomis visada vadovaujuosi posakiu - "Dirbk protingai, o ne sunkiai". T.y. as neatidarineju sandoriu kiekviena diena (apskritai as esu pries Dienos prekyba Forexe, nes tai lengviausias kelias prarasti savo pinigus).

Forexe prekiauju tik tada, kai matau didele tikimybe uzsidirbti. Esu ilgalaikes valiutu krypties sekeja, todel laikau atidarytas pozicijas pakankamai ilgai.

Stai ne per seniausiai (2009.09.08) pirkau eura pries doleri. Iejau i rinka su kaina 1.4450. Siuo metu esu apie 300 pipsu pliuse. smile.gif Pozicija zadu palaikyti ilgiau, nes manau, kad doleris kris dar labiau. smile.gif
Keit
QUOTE(Mergyte17 @ 2009 09 18, 22:13)
Sutinku su mamutu. Rinkoje Forex galima uzdirbti.

Spekuliuodama valiutomis visada vadovaujuosi posakiu - "Dirbk protingai, o ne sunkiai". T.y. as neatidarineju sandoriu kiekviena diena (apskritai as esu pries Dienos prekyba Forexe, nes tai lengviausias kelias prarasti savo pinigus).

Forexe prekiauju tik tada, kai matau didele tikimybe uzsidirbti. Esu ilgalaikes valiutu krypties sekeja, todel laikau atidarytas pozicijas pakankamai ilgai.

Stai ne per seniausiai (2009.09.08) pirkau eura pries doleri. Iejau i rinka su kaina 1.4450. Siuo metu esu apie 300 pipsu pliuse. smile.gif Pozicija zadu palaikyti ilgiau, nes manau, kad doleris kris dar labiau. smile.gif
*

O kuom vadovaujiesi manydama, kad doleris dar kris? Ar kartais tik ne nuojauta?

Vistik manau, kad nemažai reikšmės čia turi ir sėkmės dalykas. Visko žinot negali kada ir kas keisis, gali tik maždaug sekti žinias ir spėti kas bus toliau. Taigi išvada - laimi iš savo spėlionių.

Bet pagal kokias žinias vadovaujatės kaip elgtis toliau? Kur semiatės tų žinių?
Mergyte17
QUOTE(Keit @ 2009 09 19, 12:39)
O kuom vadovaujiesi manydama, kad doleris dar kris? Ar kartais tik ne nuojauta?

Vistik manau, kad nemažai reikšmės čia turi ir sėkmės dalykas. Visko žinot negali kada ir kas keisis, gali tik maždaug sekti žinias ir spėti kas bus toliau. Taigi išvada - laimi iš savo spėlionių.

Bet pagal kokias žinias vadovaujatės kaip elgtis toliau? Kur semiatės tų žinių?
*

Savo prekyboje vadovausjuosi ne spelionemis ar nuojauta. Jeigu Forex rinkoje speliosite, tai tikrai pralaimesite. Esu "chartiste" ir prekyboje vadovaujuosi technine analize. Pries ieidama i rinka visada laukiu savo prekybos metodo signalo, kuri patvirtina kai kurie indikatoriai, o svarbiausia pati rinkos kaina.

Sekme aisku geras dalykas, bet ji yra ne prie ko kai turi teisingas ir tinkamas zinias apie Forex rinka. Kai zinai kaip veikia Forex rinka tada ir prekiauji sekmingai be emociju, o svarbiausiai pelningai. smile.gif

Apie Forex rinka pilna informacijos internete, bet apie 90% tos informacijos tik klaidina zmones ir moko nesamoniu.

Geras tinklapis apie technine analize, o taip pat ir daug kitos naudingos informacijos galite rasti cia:

http://www.incrediblecharts.com/technical/...al_analysis.php

Keit
QUOTE(Mergyte17 @ 2009 09 20, 10:35)
Geras tinklapis apie technine analize, o taip pat ir daug kitos naudingos informacijos galite rasti cia:

*

Dėkui už nuorodą smile.gif
mamutas
QUOTE(Mergyte17 @ 2009 09 20, 10:35)
Savo prekyboje vadovausjuosi ne spelionemis ar nuojauta. Jeigu Forex rinkoje speliosite, tai tikrai pralaimesite. Esu "chartiste" ir prekyboje vadovaujuosi technine analize. Pries ieidama i rinka visada laukiu savo prekybos metodo signalo, kuri patvirtina kai kurie indikatoriai, o svarbiausia pati rinkos kaina.

Sekme aisku geras dalykas, bet ji yra ne prie ko kai turi teisingas ir tinkamas zinias apie Forex rinka. Kai zinai kaip veikia Forex rinka tada ir prekiauji sekmingai be emociju, o svarbiausiai pelningai. smile.gif

Apie Forex rinka pilna informacijos internete, bet apie 90% tos informacijos tik klaidina zmones ir moko nesamoniu.

*

Šaunu thumbup.gif

Kiek laiko jau prekiauji Forexe?
Mergyte17
QUOTE(mamutas @ 2009 09 20, 15:08)
Šaunu  thumbup.gif

Kiek laiko jau prekiauji Forexe?
*

Forexe dirbu jau pakankamai ilgai. Jau 8 metai su virsum. smile.gif
mamutas
QUOTE(Mergyte17 @ 2009 09 20, 19:27)
Forexe dirbu jau pakankamai ilgai. Jau 8 metai su virsum. smile.gif
*

Dar vieną klausimą paklausiu, kiek procentų pelno per metus turi? blush2.gif
Mergyte17
QUOTE(mamutas @ 2009 09 21, 17:34)
Dar vieną klausimą paklausiu, kiek procentų pelno per metus turi?  blush2.gif
*

Kiekvienais metais skirtingai.

Pamenu, kad pirmieji mano prekybos metai Forexe buvo gana nuobodus.
2001m. valiutu pora Eur/Usd formavo gana dideli simetrini trikampi. Bet ir tai pavyko uzdirbti 12%. O kai kaina pralauze trikampi i virsu ir suformvo ilgalaike kylancia krypti, tai pelnas sieke ir trizenklius % per metus. thumbup.gif
Leidaa
Sveiki,

Tema apmirus, gaila, bet gal kas atsakys ax.gif

Noriu pradėt. Nežinau nuo ko.

1. Sakot, būtina pasiruošt - paskaityti, pamąstyti.
Gal yra daugiau medžiagos rusų kalba? Rekomenduokit. smile.gif

2. Tie, kurie senokai tuo užsiima - pasakykit, ar turit ekonominį išsilavinimą? Noriu suprast, ar aplamai turiu šansų. blush2.gif

3. Dar - kalbat apie brokerius - o tai ką būtina turėtu savo "gyvą brokerį"?

4. Kad nepapulčiau į sukčių tinklus, į kokį forex puslapį eit?

5. Ar tie Admiral Market kursai mokami? Kiek kainuoja? Kiek trunka?

Gal kvailai klausimai nuskambėjo, bet iš anksto ačiū už atsakymus 4u.gif
uzsiemusi
..As irgi kaip tik is tu pradedanciuju..Jau buvau net nauja tema sukurusi, nes sitos nemaciau o ir kazkaip galvojau,kad turbut nelabai yra sansu cia ka tuom besidomincia rasti...
Na as tai jokiu kursu nesiruosiu lankyti,kazkiap esu isistikinusi, kad ta pati ir net daugiau galima internete suzinoti..
...ekonominio issilavinimo neturiu ir esu 100% tikra ,kad nuo to nepriklauso ar gali sekmingai prekiauti forexe ar ne...
..Na turbut po kokio menesiuko praktiko ant bandomosios saaskaitos ir surinktos informacijos bei stebejimu tureciau pradeti realiai tuo uzsiimti- na turiu omenyje su jau tikrai ssavais investuotais pinigais..
Mergyte17
QUOTE(Leidaa @ 2009 11 12, 21:47)
Sveiki,

Tema apmirus, gaila, bet gal kas atsakys ax.gif

Noriu pradėt. Nežinau nuo ko.

1. Sakot, būtina pasiruošt - paskaityti, pamąstyti.
Gal yra daugiau medžiagos rusų kalba? Rekomenduokit. smile.gif

2. Tie, kurie senokai tuo užsiima - pasakykit, ar turit ekonominį išsilavinimą? Noriu suprast, ar aplamai turiu šansų. blush2.gif

3. Dar - kalbat apie brokerius - o tai ką būtina turėtu savo "gyvą brokerį"?

4. Kad nepapulčiau į sukčių tinklus, į kokį forex puslapį eit?

5. Ar tie Admiral Market kursai mokami? Kiek kainuoja? Kiek trunka?

Gal kvailai klausimai nuskambėjo, bet iš anksto ačiū už atsakymus  4u.gif
*

1. Taip, pasiruosimas butinas norint sekmingai prekiauti Forex rinkoje. Taip kaip neismokstama vairuoti automobilio be instruktoriaus pagalbos, taip ir forexe be atitinkamu ziniu bei pasiruosimo neuzdirbsite pelno. Deja, Forex ne visiems zmonems tinkamas. Zmones kurie yra neatsakingi, nekantrus ir nedisciplinuoti, Forexe neturi jokiu sansu laimeti. Paskaitymui rusu kalba geras tinklapis yra sis http://masterforex-v.org

2. Tam kad pelningai prekiauti Forex rinkoje, nereikia tureti kazkoki ypatinga issilavinima. Tai daugiau lemia zmogaus psichologija. Reikia tik tureti teisinga mastyma ir poziuri. Deja, 90% Forex prekybininku jo neturi, todel prasilosia.

3. Norint prekiauti Forex rinkoje reikalingas brokeris. Brokeris tai tarpininkas tarp Jusu ir rinkos. Be brokerio paslaugu i rinka niekaip nepateksite.

4. Jeigu nenorite papulti ant apsisaukeliu arba sukciu rinkites toki Forex brokeri kuris butu reguliuojamas tos salies instituciju kurioje brokeris registruotas. Jeigu gyvenate Europoje, tai ir rinkites brokeri is Europos.

5. Apie Admiral Market kursus pasakyti nieko negaliu. Taciau is patirties zinau, kad tokie kursai tikrai nepades sekmingiau prekiauti. Paprastai kursuose pateikiama informacija kuria galima rasti internete nemokamai.

Pabaigai, neskubekite prekiauti su tikrais pinigais. Is pradziu padirbekite su demo saskaita maziausiai bent puse metu. Ir jeigu kiekviena menesi Jus turesite pelna, tik tada galite meginti dirbti su tikrais pinigais. Tikrai nemanykite jeigu su netikrais pinigais nesiseka, tai kazkaip stebuklingai seksis su tikrais. Tokiu stebuklu nebuna. Taigi praktikuokite su netikrais tol kol turesite stabilu pelna, o tada jau galima pagalvoti ir apie realia saskaita.

Sekmes!
uzsiemusi
.Dekui Mergyt uz patarimus...Beja, ar yra leidziama laikyti "atvira" ordeery daugiau nei 90 dienu? Ar tai prilauso nuo pasirenkamo brokerio?..
Mergyte17
QUOTE(uzsiemusi @ 2009 11 18, 17:04)
.Dekui Mergyt uz patarimus...Beja, ar yra leidziama laikyti "atvira" ordeery daugiau nei 90 dienu? Ar tai prilauso nuo pasirenkamo brokerio?..
*

Kaip tai dar neteko girdeti, kad kazkuris Forex brokeris draustu laikyti atidaryta orderi ilgiau nei 90 dienu. Atidaryta orderi galima laikyti nors ir metus, jei tik kantrybes turi. biggrin.gif

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.