Pas mus panasesni i toki, rytoj gal iseis ideti realia nuotrauka
Puodelis turi buti kazkas panasaus i toki
![]() Pas mus panasesni i toki, rytoj gal iseis ideti realia nuotrauka
QUOTE(gvilmina @ 2010 12 07, 22:18) aisku. aciu. paziurejau. aparaciukas kapsulinis, taip? tinka tik sios firmos kapsules matyt, kt. nelabai? kitos firmos nebandžiau,man ir šitos skani kava,bet sakė,kad tinka ir kitų firmų kapsulės Papildyta: QUOTE(Doubleface @ 2010 12 07, 23:45) Puodelis turi buti kazkas panasaus i toki ![]() Pas mus panasesni i toki, rytoj gal iseis ideti realia nuotrauka ![]() kokia jų kaina maždaug? Papildyta: QUOTE(Meibl @ 2010 12 07, 16:50) Sakykit, gal kas zinote, o Jura impressa E60 labai senas modelis (nera jau pardavimuose sios serijos)? Uz padeveta nori 800Lt. Turbut perbrangu, pirkti ar ne? Nesigaudau as tose kainose... Nors pardavejas tai patikimas (pazystamas uzsiimineja elektronikos taisymu, supirkimu). ![]() Papildyta: _______ Va, ir uz 300Lt yra naujas http://www.skelbiu.lt/skelbimai/pigiai-nau...as-9561715.html tai man vistiek pigiau gavosi,nes už 320lt davė dar arabikos pakelį,o jis kainuoja 42lt,tai išeina,kad nupirkau kavos aparata už 278lt QUOTE(newz @ 2010 12 08, 07:48) tai man vistiek pigiau gavosi,nes už 320lt davė dar arabikos pakelį,o jis kainuoja 42lt,tai išeina,kad nupirkau kavos aparata už 278lt tai kad tavo kapsulinis aparatas..... jie pigus ir yra, visi o be to visos tavo zinutes siame forume apie zepter QUOTE(Saga @ 2010 12 08, 10:00) tai kad tavo kapsulinis aparatas..... jie pigus ir yra, visi o be to visos tavo zinutes siame forume apie zepter žinai,sakoma,kad visada reikia pradėti nuo saves ir pagalvoti,ko tu sieki ižeidinėdama kitus man iš tikruju taip ir sakė,kad čia negalima atsakinėti ir išsakyti savo nuomonės,nes daugumai tai nepatiks,iškarto ieškuos prie ko prisikabinti ir puls,nos visi turi teise į savo nuomone jokia aš ne fanatikė ir ne platintoja,pirkau šį aparatą,nes patiko kava,tai ir parašiau,o ir klausimas buvo BUTENT apie kapsules ir kapsulinį aparatą,nežinau kas ten ko ieško, o jei galvoti taip kaip tu (jei džiaugiesi ir giri -tai fanatikė ar platintoja),tai išeina,kad visi kas rašo fanatikai ar platintojai,nes visi kažka giria iš to ka turi nusipirke tik nesuprantu,ar tai krizė taip veikia ar dar kažkas,kad visi tokie pikti ir netolerantiški:hm
Laba diena,
Mama nusipirko kavos aparata Delonghi EC155, pusiau autmatinis, na jus tikriausiia zinot koks jis, espresso kavai gaminti. Vakar atveze, na ka, mama kol manes nebuvo isbande, nusivylimas begalinis Ar tikrai itakos turi aparato kaitinimas 15-30 min ? Neuztenka kad uzsidege lempute ir jau viskas ? Ir kokia kava patartumete virti ? Noriu pataisyt mamai nuotaika QUOTE(newz @ 2010 12 08, 12:11) žinai,sakoma,kad visada reikia pradėti nuo saves ir pagalvoti,ko tu sieki ižeidinėdama kitus man iš tikruju taip ir sakė,kad čia negalima atsakinėti ir išsakyti savo nuomonės,nes daugumai tai nepatiks,iškarto ieškuos prie ko prisikabinti ir puls,nos visi turi teise į savo nuomone jokia aš ne fanatikė ir ne platintoja,pirkau šį aparatą,nes patiko kava,tai ir parašiau,o ir klausimas buvo BUTENT apie kapsules ir kapsulinį aparatą,nežinau kas ten ko ieško, o jei galvoti taip kaip tu (jei džiaugiesi ir giri -tai fanatikė ar platintoja),tai išeina,kad visi kas rašo fanatikai ar platintojai,nes visi kažka giria iš to ka turi nusipirke tik nesuprantu,ar tai krizė taip veikia ar dar kažkas,kad visi tokie pikti ir netolerantiški:hm nebuvo klausimo nei apie kapsules nei apie kapsulini aparata
Nebesuprantu panos, del ko jus pykstates?
As pirkau kapsulini Nespresso aparata, tai naturaliai gaunas , kad as juo dziaugiuos ir girsiu siame forume tiek aparata, tiek pacia kava. Kodel iskart galvoti, kad ir prekiaujam ta produkcija QUOTE(java @ 2010 12 08, 13:49) Nebesuprantu panos, del ko jus pykstates? As pirkau kapsulini Nespresso aparata, tai naturaliai gaunas , kad as juo dziaugiuos ir girsiu siame forume tiek aparata, tiek pacia kava. Kodel iskart galvoti, kad ir prekiaujam ta produkcija vat ir aš nesuprantu!!! [COLOR=red]TU SAGA: paskaityk atidžiau ir rasi žinutės ir apie kapsulinį aparatą ir apie kapsules,ir ne tik zepter,bet ir kitų firmų...tai ka visi fanatikai ar platina o dėl pirkimo - pas mane kreiptysis nereikia- aš savo neparduodu kaina parašiau tik todėl,kad tie,kuriems idomu,žinotų,kad galima nusipirkti ir pigiau nei 400lt,300lt... o kuriems neidomu - nekreipia dėmesio,bet čia išsilavinę,o kiti... ieško prie ko prisikabinti:mirksiukas: QUOTE(newz @ 2010 12 08, 13:10) vat ir aš nesuprantu!!! [COLOR=red]TU SAGA: paskaityk atidžiau ir rasi žinutės ir apie kapsulinį aparatą ir apie kapsules,ir ne tik zepter,bet ir kitų firmų...tai ka visi fanatikai ar platina o dėl pirkimo - pas mane kreiptysis nereikia- aš savo neparduodu kaina parašiau tik todėl,kad tie,kuriems idomu,žinotų,kad galima nusipirkti ir pigiau nei 400lt,300lt... o kuriems neidomu - nekreipia dėmesio,bet čia išsilavinę,o kiti... ieško prie ko prisikabinti:mirksiukas: tie issilavine trys lapai ta pati per tapti kas antra zinute QUOTE(Saga @ 2010 12 08, 13:53) tie issilavine trys lapai ta pati per tapti kas antra zinute tu kazkaip giliai kapstaisi Baikit tikrai abi jus QUOTE(java @ 2010 12 08, 12:49) Nebesuprantu panos, del ko jus pykstates? As pirkau kapsulini Nespresso aparata, tai naturaliai gaunas , kad as juo dziaugiuos ir girsiu siame forume tiek aparata, tiek pacia kava. Kodel iskart galvoti, kad ir prekiaujam ta produkcija niu ir saunu ir as pirkau automatini, pasigyriau...... bet kai giriamasi kasdien ir primygtinai siuloma,kad pirkit visi toki kaip ir as pirkau Papildyta: QUOTE(java @ 2010 12 08, 13:58) tu kazkaip giliai kapstaisi Baikit tikrai abi jus as visai nesikapstau as seku tema, idomi aktuali....... ir kasdien tas aparatas to pacio zmogaus........ niu idomumo delei paskaiciau visas sio asmens zinutes visos arba giria zepter arba kazka pirkti siulo is zepter, arba parduoda kazka is zepter skelbimuose, kitokiu neradau......... va ir nepatiko
Gana gana mergaites, gyvenkime draugiskai. Geriau patarkit man, per barnius mano zinutes pereitam lape paskutines turbut ne nepastebejot
QUOTE(Saga @ 2010 12 08, 14:02) niu ir saunu ir as pirkau automatini, pasigyriau...... bet kai giriamasi kasdien ir primygtinai siuloma,kad pirkit visi toki kaip ir as pirkau Papildyta: as visai nesikapstau as seku tema, idomi aktuali....... ir kasdien tas aparatas to pacio zmogaus........ niu idomumo delei paskaiciau visas sio asmens zinutes visos arba giria zepter arba kazka pirkti siulo is zepter, arba parduoda kazka is zepter skelbimuose, kitokiu neradau......... va ir nepatiko tikrai gana beladona, nieko negaliu patart QUOTE(beladona @ 2010 12 08, 14:22) Gana gana mergaites, gyvenkime draugiskai. Geriau patarkit man, per barnius mano zinutes pereitam lape paskutines turbut ne nepastebejot skaitem skaitem...... mes kokias 3 val sedejom kol pavyko pajungti, va ir galvojom gal ir gerai rase per az cia vyrukas atvezam pajungiam ir t.t. ...... tiktai va mes ne Vilniuje tai ir nesudomino tas pasiulymas..... bet atstovybe paaiskino mums, pasirodo aparatas naujas visai, sistema neuzpildyta, o apie tai instrukcijoje nieko neraso, tai ir vargom, nesupratom, kodel niekas nesidaro mums. manau atydziai instrukcija pas jus patyrinejus turi gautis viskas jeigu tiksliai viska darysit...... vis tiek firma gera nemanau kad skystala gersit, kazko nemokat ir viskas, gal pirmi kartai tokie, gal sistema neprisipildo, gal lempute uzgesti turejo o ne uzsidegti, gal kai dega garas tas gaminas ir t.t. .......... QUOTE(beladona @ 2010 12 08, 13:12) Laba diena, Mama nusipirko kavos aparata Delonghi EC155, pusiau autmatinis, na jus tikriausiia zinot koks jis, espresso kavai gaminti. Vakar atveze, na ka, mama kol manes nebuvo isbande, nusivylimas begalinis Ar tikrai itakos turi aparato kaitinimas 15-30 min ? Neuztenka kad uzsidege lempute ir jau viskas ? Ir kokia kava patartumete virti ? Noriu pataisyt mamai nuotaika Mano ne toks, bet iš tų pigiųjų. Kai turiu laiko pakaitinu ilgiau nei užgesta kaitinimo lemputė. Aš visad geriu baltą su grietinele, todėl dar pašildau puodelį kad kava per daug neatvėstu, papraščiausiai ipilu vandens ir į mikrobangę, taip greičiau išila. Jabobs tikrai netiks tam reikalaui. Apie kavą čia daug kalbėta pasiskaitykit ankstesnias žinutes. Trumpai: patartina pirkti pupeles skirtas kavos aparatams ir susimalti, prieš darant kavą porcijoms. Tam yra specialūs kavos malimo mašinėlės, pas mane ji su 17 rupumo rūšių, aš malu su 6 žiurint nuo smulkiausio Čia ta kavamalė ir mechaninis pieno putos plakiklis ![]()
QUOTE(Saga @ 2010 12 08, 17:37) skaitem skaitem...... mes kokias 3 val sedejom kol pavyko pajungti, va ir galvojom gal ir gerai rase per az cia vyrukas atvezam pajungiam ir t.t. ...... tiktai va mes ne Vilniuje tai ir nesudomino tas pasiulymas..... bet atstovybe paaiskino mums, pasirodo aparatas naujas visai, sistema neuzpildyta, o apie tai instrukcijoje nieko neraso, tai ir vargom, nesupratom, kodel niekas nesidaro mums. manau atydziai instrukcija pas jus patyrinejus turi gautis viskas jeigu tiksliai viska darysit...... vis tiek firma gera nemanau kad skystala gersit, kazko nemokat ir viskas, gal pirmi kartai tokie, gal sistema neprisipildo, gal lempute uzgesti turejo o ne uzsidegti, gal kai dega garas tas gaminas ir t.t. .......... Skaičiau kad isigijote Jura ena3, ar likote patenkinta pirkiniu? Ar daro jis latte kava? Ar nereikia pirkti priedu prie jo? Noriu kavos aparato bet neapsisprendžiu ka pirkti
[quote=Doubleface,2010 12 07, 18:37]
[quote=Meibl,2010 12 07, 16:50] Sakykit, gal kas zinote, o Jura impressa E60 labai senas modelis (nera jau pardavimuose sios serijos)? Uz padeveta nori 800Lt. Turbut perbrangu, pirkti ar ne? Nesigaudau as tose kainose... Nors pardavejas tai patikimas (pazystamas uzsiimineja elektronikos taisymu, supirkimu). Senas kaip pasaulis [/quote] Na, aparatas labai gerai issilaikes. Gavom pabandymui kelioms dienoms ji. O jeigu sugestu-turim kas pataisytu (tas pats zmogus, kuris ir parduoda si aparata)... Taivat, kad tik senas modelis labai... Man kaina gal ir didoka
O gal kas zinot kur Beyers kavos pupeliu galima Lietuvoj isigyti?
Va tokiu: ![]() http://vendingcompany.com.ua/catalog/ingre...so_product.html Idomu kiek kainuotu vienas kg Ragavau sia kava. Drauge is Belgijos parveze. Na labai skaniai gaunasi su automatiniu aparatu... QUOTE(Saga @ 2010 12 08, 17:37) skaitem skaitem...... mes kokias 3 val sedejom kol pavyko pajungti, va ir galvojom gal ir gerai rase per az cia vyrukas atvezam pajungiam ir t.t. ...... tiktai va mes ne Vilniuje tai ir nesudomino tas pasiulymas..... bet atstovybe paaiskino mums, pasirodo aparatas naujas visai, sistema neuzpildyta, o apie tai instrukcijoje nieko neraso, tai ir vargom, nesupratom, kodel niekas nesidaro mums. manau atydziai instrukcija pas jus patyrinejus turi gautis viskas jeigu tiksliai viska darysit...... vis tiek firma gera nemanau kad skystala gersit, kazko nemokat ir viskas, gal pirmi kartai tokie, gal sistema neprisipildo, gal lempute uzgesti turejo o ne uzsidegti, gal kai dega garas tas gaminas ir t.t. .......... Mmmm, na instrukcijoj parasyta kad turi lempute degti, tai kaip ir gerai viska darom. Siandien pameginom virt kava pritaikyta aparatams, tai jau puse bedos, na gal tikrai aparatas turi isidirbt QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2010 12 08, 18:46) Skaičiau kad isigijote Jura ena3, ar likote patenkinta pirkiniu? Ar daro jis latte kava? Ar nereikia pirkti priedu prie jo? Noriu kavos aparato bet neapsisprendžiu ka pirkti jo....... latte daro puikiai, tik reikia puse minutes pastoveti kol pienas susiplaka, man patiko kad prie jo galima nusipirkti kita kapucinatoriu, net profesionalu, bet dabar galvoju ar jo reikia QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2010 12 08, 18:46) Skaičiau kad isigijote Jura ena3, ar likote patenkinta pirkiniu? Ar daro jis latte kava? Ar nereikia pirkti priedu prie jo? Noriu kavos aparato bet neapsisprendžiu ka pirkti aš tai jau trečius metus jį naudoju ir vis dar patenkinta tik vis gi nusipirkau tą kapučinatorių, ne žymiai geresnę putą jis man padaro, negu aš pati. Vienintelis man jo trūkumas, kad norint pakeist gaminamo kavos kiekį reik eit per meniu, kas atima man per daug laiko QUOTE(Meibl @ 2010 12 08, 19:48) Na, aparatas labai gerai issilaikes. Gavom pabandymui kelioms dienoms ji. O jeigu sugestu-turim kas pataisytu (tas pats zmogus, kuris ir parduoda si aparata)... Taivat, kad tik senas modelis labai... Man kaina gal ir didoka Jeigu labai gerai issilaikes ir viskas veikia, tai tikrai gera kaina Papildyta: QUOTE(Saga @ 2010 12 08, 22:49) jo....... latte daro puikiai, tik reikia puse minutes pastoveti kol pienas susiplaka, man patiko kad prie jo galima nusipirkti kita kapucinatoriu, net profesionalu, bet dabar galvoju ar jo reikia 3 punktas instrukcijoje "Paruošimas naudojimui" Papildyta: QUOTE(keistuole @ 2010 12 08, 23:14) aš tai jau trečius metus jį naudoju ir vis dar patenkinta tik vis gi nusipirkau tą kapučinatorių, ne žymiai geresnę putą jis man padaro, negu aš pati. Vienintelis man jo trūkumas, kad norint pakeist gaminamo kavos kiekį reik eit per meniu, kas atima man per daug laiko Galima užprogramuoti "Rotary" mygtuką vienai kavos rūšiai, pvz. stipri kava, 45 ml, aukšta temperatūra - gausit espresso. Jeigu pvz. norit vidutinio stiprumo ir daugiau vandens, tai pirmiausiai sukat ratuką (silpna-vidutinė-stipri-garas-2 puodeliai), tada kai pradės bėgti vanduo sukant ratuką nusistatot vandens kiekį. QUOTE(Doubleface @ 2010 12 09, 10:48) Galima užprogramuoti "Rotary" mygtuką vienai kavos rūšiai, pvz. stipri kava, 45 ml, aukšta temperatūra - gausit espresso. Jeigu pvz. norit vidutinio stiprumo ir daugiau vandens, tai pirmiausiai sukat ratuką (silpna-vidutinė-stipri-garas-2 puodeliai), tada kai pradės bėgti vanduo sukant ratuką nusistatot vandens kiekį. su tuo užprogramavimu, tai viskas aišku, bet to kad bėgant vandeniui ir pasukus ratuką kažkas gausis, tai nežinojau, einu bandyt. Ačiū QUOTE(Doubleface @ 2010 12 09, 10:48) Jeigu labai gerai issilaikes ir viskas veikia, tai tikrai gera kaina Dekui uz patarimus O sakykit, gal žinot kaip ten su tais Jura profi ar easy kapučinatoriais? Reikalinga ten kažkokia connector system jungčių sistema, kad juos pajungti prie aparato. Bet maniškis Jura impressa E60 turi tik paprastą antgalį kur karštas vanduo ir garas bėga. Taip pat kaip pas Jura ena 3. Tai įdomu... prisijungtų ar ne prie senesnio modelio? Ir jeigu reiktų pirkti-tai profi kapučinatorių ir specialų pieno zarnelių rinkinį ar dar ką nors? Ir su tais filtrais man neaišku Juors... Kaip žinoti ar filtro reikia ar nukalkinimo tablečių? O kokia filtro rūšis tinka? QUOTE(Meibl @ 2010 12 09, 11:44) Dekui uz patarimus O sakykit, gal žinot kaip ten su tais Jura profi ar easy kapučinatoriais? Reikalinga ten kažkokia connector system jungčių sistema, kad juos pajungti prie aparato. Bet maniškis Jura impressa E60 turi tik paprastą antgalį kur karštas vanduo ir garas bėga. Taip pat kaip pas Jura ena 3. Tai įdomu... prisijungtų ar ne prie senesnio modelio? Ir jeigu reiktų pirkti-tai profi kapučinatorių ir specialų pieno zarnelių rinkinį ar dar ką nors? Ir su tais filtrais man neaišku Juors... Kaip žinoti ar filtro reikia ar nukalkinimo tablečių? O kokia filtro rūšis tinka? bent enai3 tai kad pajungt kapučinatorių tai nieko nereikėjo, nuėmiau tą plakimo antgalį ir uždėjau. QUOTE(Saga @ 2010 12 08, 22:49) jo....... latte daro puikiai, tik reikia puse minutes pastoveti kol pienas susiplaka, man patiko kad prie jo galima nusipirkti kita kapucinatoriu, net profesionalu, bet dabar galvoju ar jo reikia Aš iš Marijampoles, tai pas mus tokiu aparatu nera pirkti, čia Vilniuj ar Kaune topo centre pirkot? Ir kokia kaina jo dabar jei ne paslaptis? Vis tik ruošiuosi pirkti QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2010 12 09, 11:52) Aš iš Marijampoles, tai pas mus tokiu aparatu nera pirkti, čia Vilniuj ar Kaune topo centre pirkot? Ir kokia kaina jo dabar jei ne paslaptis? Vis tik ruošiuosi pirkti Siauliuose, manau topo centre galima uzsisakyti, nes ju laikrastyje yra o kaina 2099.... QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2010 12 09, 11:52) Aš iš Marijampoles, tai pas mus tokiu aparatu nera pirkti, čia Vilniuj ar Kaune topo centre pirkot? Ir kokia kaina jo dabar jei ne paslaptis? Vis tik ruošiuosi pirkti mačiau lankstinuka Topo Centro QUOTE(Giedruliuke @ 2010 12 09, 12:02) mačiau lankstinuka Topo Centro neriba.lt parduoda (pasiulius paciam savo kaina) Jura ena 3 nauja aparata uz 2089Lt Papildyta: QUOTE(keistuole @ 2010 12 09, 11:47) bent enai3 tai kad pajungt kapučinatorių tai nieko nereikėjo, nuėmiau tą plakimo antgalį ir uždėjau. Issiaiskinau jau su oficialiais Jura atstovais del to profi kapucinatoriaus. Tai jis tinka tik naujiems modeliams. O maniskis jau 5 metai isimtas is gamybos...
gal galit pasakyt kas naudojat, ar geri aparatai, brangaus labai neiperku isirinkau du modeliukus, ar geri, ir kuri geriau rinktis
http://www.e-senukai.lt/buitine-vaizdo-ir-...tas-ec-9_2.html http://www.e-senukai.lt/buitine-vaizdo-ir-...39932112_2.html aciu merginos labai uz nuomone is anksto QUOTE(Agmus @ 2010 12 09, 20:54) gal galit pasakyt kas naudojat, ar geri aparatai, brangaus labai neiperku isirinkau du modeliukus, ar geri, ir kuri geriau rinktis http://www.e-senukai.lt/buitine-vaizdo-ir-...tas-ec-9_2.html http://www.e-senukai.lt/buitine-vaizdo-ir-...39932112_2.html aciu merginos labai uz nuomone is anksto Asmeniškai nepirkčiau vien dėl per mažo slėgio 3,5 bar, reiktu 15 bar
nu tai mamytes pasakykit kuri man pirkti ....renkuosi is
Delonghi ECAM 23450 Jura ENA 7 arba net Jura ENA 9 ONE TOUCH jai jis vertas tu pinigu o gal kazka dar geresnio yra....skiriu aparatui 3000 litu.svarbiausia kad butu gera latte,lengvas paruosimas ir valymas. QUOTE(gyciokas @ 2010 12 09, 21:54) nu tai mamytes pasakykit kuri man pirkti ....renkuosi is Delonghi ECAM 23450 Jura ENA 7 arba net Jura ENA 9 ONE TOUCH jai jis vertas tu pinigu o gal kazka dar geresnio yra....skiriu aparatui 3000 litu.svarbiausia kad butu gera latte,lengvas paruosimas ir valymas. O kur ENA 7 radot? Kiek zinau Lietuvos rinkai jis nebus is viso siulomas. ENA 9 tikrai geras aparatas, paprastas valdymas ir prieziura - galima keisti filtrus, nereikia daryti nukalkinimu. Delonghi sitas irgi neblogas variantas. QUOTE(Jofky @ 2010 12 09, 20:35) kiek domėjausi, tai reikia to slėgio, kad kava gera gautųsi. 3,5 per mažai. QUOTE(gyciokas @ 2010 12 09, 20:54) nu tai mamytes pasakykit kuri man pirkti ....renkuosi is Delonghi ECAM 23450 Jura ENA 7 arba net Jura ENA 9 ONE TOUCH jai jis vertas tu pinigu o gal kazka dar geresnio yra....skiriu aparatui 3000 litu.svarbiausia kad butu gera latte,lengvas paruosimas ir valymas. aš rinkčiausi ena (kažkada taip ir padariau QUOTE(Doubleface @ 2010 12 09, 21:33) O kur ENA 7 radot? Kiek zinau Lietuvos rinkai jis nebus is viso siulomas. ENA 9 tikrai geras aparatas, paprastas valdymas ir prieziura - galima keisti filtrus, nereikia daryti nukalkinimu. Delonghi sitas irgi neblogas variantas. as svedijoje gyvenu pas mus yra....kaina ena 7 apie 2600 litu o ena 9 apie 3300 litu,o tas delonghi apie 3000 litu.....tai ir neapsisprendziu kuris tinkamiausias man... QUOTE(Agmus @ 2010 12 10, 00:28) Neverta nukabint nosies, pilna pigiu su 15 bar http://pigu.lt/search?q=kavos+aparatai&ob=pa Akcija iki 12,13 pristatymas nemokomas
Nusipirkau Ena3 už 1889lt
QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2010 12 10, 16:42) Nusipirkau Ena3 už 1889lt oho pirkinys tai geras.... QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2010 12 10, 16:42) Nusipirkau Ena3 už 1889lt išplaka išplaka tik šiek tiek įgūdžių reikia. Kavą kiek visur band-iau, tai geriausia yra tose pačiose parduotuvėse, kur aparatais prekiauja arba čia kavos bankas QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2010 12 10, 16:42) Nusipirkau Ena3 už 1889lt Nereikia nieko dasipirkineti, puikiai ir tas antgalis isplaka puta, igusit su laiku, man irgi is pradziu nelabai kokia puta pavykdavo pasidaryti, bet paskui ismokau. QUOTE(Saga @ 2010 12 10, 18:33) oho pirkinys tai geras.... šiandien musu kaime atsidare topo centras, tai viskam dave nuolaidas Dekui kas rekomendavot kava QUOTE(Doubleface @ 2010 12 09, 21:33) O kur ENA 7 radot? Kiek zinau Lietuvos rinkai jis nebus is viso siulomas. ENA 9 tikrai geras aparatas, paprastas valdymas ir prieziura - galima keisti filtrus, nereikia daryti nukalkinimu. Delonghi sitas irgi neblogas variantas. na nusprendziau pirkti Jura ENA9 ONE TOUCH,tai cia del tu filtru nereiks daryti nukalkinimo?ar kaip cia? QUOTE(gyciokas @ 2010 12 10, 20:23) na nusprendziau pirkti Jura ENA9 ONE TOUCH,tai cia del tu filtru nereiks daryti nukalkinimo?ar kaip cia? Arba keiciasi filtrai, arba darosi nukalkinimas - cia tam, kad aparatas neuzkalketu. Dar yra valymas su tablete, kad kava skani butu, reikia daryt kas kokius 2 kg kavos. QUOTE(Doubleface @ 2010 12 10, 19:51) Arba keiciasi filtrai, arba darosi nukalkinimas - cia tam, kad aparatas neuzkalketu. Dar yra valymas su tablete, kad kava skani butu, reikia daryt kas kokius 2 kg kavos. o tai aparatas pats pranesa kada keisti filtra,o del to valymo tablete irgi pats aparatas ispeja kad reik valyti?ar cia tablete naudojama savo nuoziura jam nereikalaujant?sorry uz bukus klausimus,bet neturejau iki siol kavos aparato QUOTE(gyciokas @ 2010 12 10, 20:08) o tai aparatas pats pranesa kada keisti filtra,o del to valymo tablete irgi pats aparatas ispeja kad reik valyti?ar cia tablete naudojama savo nuoziura jam nereikalaujant?sorry uz bukus klausimus,bet neturejau iki siol kavos aparato praneša ir kada valyt ir kada keist filtrą
šiandien nusipirkau puodelį pieno putai daryti iš gariūnų,kainavo 15lt toks nedidukas labai mielas rankai.Bandžiau daryti putas ir pavyko.
Na, o kas liečia kavos-kapučino aparatus tai galima ir naują nusipirkti už 130lt,aš nusipirkau parvežtą iš anglijos kuris buvo ekspozicijoje 15 bar Jei ką domins galėsiu duoti kontaktus žmogaus kuris veža kavos ir kitokius aparatus |