QUOTE(maybe24 @ 2009 01 24, 19:46)
Neparasyta,kad mokes nuo balandzio 6 dienos.Cia eina kalba apie gimdymo data ji turi buti ne aksciau,nei balandzio 6 diena.Ir neparasyta per kiek laiko reikia uzpildyti,cia 31 diena duota formos issiuntimui,kai ja pasirasys midwife.Kai skambinau ir klausiau,moket prades ne anksciau kaip geguzes menesi

aisku dabar. as taip pat gavau tokia forma is mw beje, ji man dave ja kai buvau gal 18 sav nestume ir pasirase.vadinasi as ja turiu isiusti per 31 d. nuo pasirasymo. taip ir padariau. ir dar man ji pasake kad pinigelius perves nuo 26 nestumo sav. o laukiu, galvoju gal kas atsitiko kad neperveda(beje pries pervedima ir laiska turi i namu dar atsiusti). mat pasirodo kad viskas nuo geguzes men prasides. saunu!!!tik keista kad man taip anksti ta formele dave.o tie pinigeliai yra maistui, vat.
Papildyta:QUOTE(jurgita84 @ 2009 04 22, 00:23)
kaip supratau mamyte,jokio laisko pries pervedant pasalpa, i namus negavai(kuris pranestu apie £pervedima)?
o visos kurios klausia,ar galima gauti jei vaikelis gimes- manau, kad- ne. nes ta pasalpele yra ,,kokybiskam maistui''del vaikelio vystimosi