Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Iliuzijos ir stereogramos 3 tema
Supermamų klubas > Poilsis, pomėgiai ir šventės > Pomėgiai ir pramogos
Pages: 1, 2
ramzyte
Sveikinu su nauja temele 4u.gif Žvairiname akytes ir tęsiame toliau thumbup.gif

Iš paskutinių senoje temoje patiko šis paveiksliukas wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
ramzyte
user posted image

user posted image
ramzyte
user posted image

user posted image
ramzyte
user posted image

user posted image

Man šitas su mergaite nepakartojamas wub.gif taip gražiai išryškėja tas 3D wub.gif
FoxBlau
atsižymiu naujoje temoje

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
ramzyte
Gražūs besmegeniai thumbup.gif
Evlin
prisiregistruoju naujoj temoj 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Turist
Jei kas nematėt šios iliuzijos, tikrai patiks. http://www.lamanauskas.lt/iliuzijos.php
Į kurią pusę sukasi mergina? Prieš laikrodžio rodyklę, ar pagal ją ? Man asmeniškai išeina kontroliuot jos sukimąsi. Jei noriu ji sukasi arba prieš, arba pagal laikrodžio rodyklę.
Lera
šiandien atradau šią temą ir išmokau matyt - fantastika wub.gif tik nematau dvigubu dar verysad.gif peržiūrėjau ana visa temą tuoj akis jaučiu iškris visai bet noriu daaaaaar lotuliukas.gif
ramzyte
Lera,sveika prisijungus prie žvairiukių klubo drinks_cheers.gif Šaunu,kad pavyko pamatyti thumbup.gif
ramzyte
user posted image

user posted image

user posted image
Lera
QUOTE(ramzis69 @ 2009 02 25, 13:40)
Lera,sveika prisijungus prie žvairiukių klubo  drinks_cheers.gif  Šaunu,kad pavyko pamatyti  thumbup.gif
*

ačiū, p[ati laiminga kaip šlepete biggrin.gif vyrą ta pati vakarą išmokau pažiūrėt irgi liko sužavėtas biggrin.gif ir iškart pamate tuos dvigubus blink.gif o aš jų negaliu matyt, ir mb moka iš toleliau sužvairuot kad pamatyt o aš vis turiu nori į ekraną kišt kad pamatyt verysad.gif iš toleliau niekaip neišeina sad.gif
ramzyte
Lera,svarbu matai,kitoms ir tai nepavyksta mirksiukas.gif
Lera
QUOTE(ramzis69 @ 2009 02 27, 14:42)
Lera,svarbu matai,kitoms ir tai nepavyksta  mirksiukas.gif
*

radau viena labai gera paaiškinimą pagal ji ir išmokau, labai paprasta ištikrujų rolleyes.gif žinant teisinga technika .
ramzyte
QUOTE(Lera @ 2009 02 27, 14:49)
radau viena labai gera paaiškinimą pagal ji ir išmokau, labai paprasta ištikrujų  rolleyes.gif žinant teisinga technika .
*

Čia tu apie stereogramas ar dvigubus?
Lera
apie stereogramas anu tai aš negaliu pamatyt , šiandien kai galvą lb skauda ir akis tai nieko negaliu verysad.gif
Eneira7
Labukas visoms ir viesiems.. Noreciau ir as prie jusu prisijungti smile.gif Ir kaip as anksciau neatradau sios temos.. 4u.gif Tiek nuostabiu paveiksleliu vienoje vietoje..
Atsinesiau kartu kelis dvigubus.. Tik nemoku kitaip ikelti:

http://3.bp.blogspot.com/_cxmptAPYR-s/RwQ-...tereogram+5.jpg

http://4.bp.blogspot.com/_cxmptAPYR-s/RwQ-...tereogram+6.jpg

http://1.bp.blogspot.com/_cxmptAPYR-s/RwQ-...tereogram+8.jpg

http://1.bp.blogspot.com/_cxmptAPYR-s/RwQ-...tereogram+9.jpg

http://4.bp.blogspot.com/_cxmptAPYR-s/RwQ-...tereogram+7.jpg

QUOTE(Lera @ 2009 02 27, 13:49)
radau viena labai gera paaiškinimą pagal ji ir išmokau, labai paprasta ištikrujų  rolleyes.gif žinant teisinga technika .
*

Gal galetum atsiusti nuoroda i ta paaiskinima? Niekaip neismokinu MB ju pamatyti. Buciau labai dekinga smile.gif
ramzyte
Eneira,smagu kad prisijungei drinks_cheers.gif
Ir gražių dvigubų atsinešei wub.gif
Lera
QUOTE(Eneira7 @ 2009 02 28, 15:38)
Gal galetum atsiusti nuoroda i ta paaiskinima? Niekaip neismokinu MB ju pamatyti. Buciau labai dekinga smile.gif
*

va čia vienos narės žodžiiai dėja neįsiminiau nicko jos, pirmoj temoj radau paaiškinimą jis man ir padėjo thumbup.gif ačiū jai taigi cituoju:

1. Prisitrauk prie ekrano arti, kiek tik gali. Akys natūraliai sužvairuoja. Lux.
2. Pabūk tokioj "padėty" kurį laiką, nesukiok žvilgsnio į šonus.
3. Nepastebi, kad tas vaizdelis lyg ir sluoksniuojasi? Atsiskiria dalys arčiau-toliau. Jei to nepastebi, įbedus nosį žiūrėk, kol pastebėsi.
4. jei jau po trupulį atsisluoksniuoja- lux. vistiek įbedus nosį į kompą dar pabūk kurį laiką- priprask.
5. Po truputį, labai lėtai atsitrauk kokį cm nuo ekrano, akių" neatžvairuok". Vel kiek laiko apsiprasi su nauju, prasiplėtusiu vaizdeliu.

Lepsva
Sveiki 4u.gif ,
Ar ši instrukcija skirta visiems paveikslėliams? Nesiseka pamatyti dvigubų schmoll.gif , kitus matau be problemu. Gal tuos dvigubus reikia kaip kitaip žiūrėti? g.gif
Lera
QUOTE(Lepsva @ 2009 03 02, 22:24)
Sveiki  4u.gif ,
Ar ši instrukcija skirta visiems paveikslėliams? Nesiseka pamatyti dvigubų  schmoll.gif , kitus matau be problemu. Gal tuos dvigubus reikia kaip kitaip žiūrėti? g.gif
*

nežinau .. aš irgi dvigubu nematau doh.gif verysad.gif
Lera
niuss nusibodo visiems žvairuot jau? biggrin.gif
Ediitta
man irgi dvigubi niekaip neisejna. kitu stuos is karto pamatau o dvigubus nekaip... cry.gif
Papildyta:
O geras jau ismokau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Lepsva
O kaip??? Į kurią vietą reikia labiau žiūrėti: per vidurį ar į kurią vieną dalį? g.gif
E.
Man irgi niekaip dvigubų neišeina pamatyti sad.gif
Vyras juos mato, sakė su mergaite nerealus rolleyes.gif
ramzyte
QUOTE(evitafoto @ 2009 03 14, 13:54)
Vyras juos mato, sakė su mergaite nerealus  rolleyes.gif

Jei čia ta pati mergytė kur su skribėlaite tupi,tai jis man pats gražiausias wub.gif O gražiausias būtent tuo,kad labai ryškus tas 3D išreikštas,kiekvienas plaukelis,žolytė ir t.t wub.gif
Papildyta:
Šitas labai gražus,jei matysis wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
Gal kas matot stereogramas ir nematot tų dvigubų pabandykit kažkaip taip panašiai žiūrėti :

suveskit abi akis žvairai į akių vidinę pusę,tada tos dvi foto susilieja į 4-rias
O tada bandau mirksėdama po truputį lyg atitiesinti jas neskubėdama,tada po truputį foto sueina iš 4-rių į 3-is ir ta vidurinioji pasidaro iškili cool.gif
uogyte_
O jus nebijot akyciu susigadinti? Mano mama po menesio situ 3d paveiksliuku ziurejimo akinukus uzsidejo. verysad.gif O iki to mate puikiai.. 4u.gif
Emanuel
QUOTE(ramzis69 @ 2009 01 07, 12:23)
user posted image
user posted image
Man šitas su mergaite nepakartojamas  wub.gif  taip gražiai išryškėja tas 3D  wub.gif
*

nu kiek beziureciau nieko cia nematau..kas tas 3d???? doh.gif
ramzyte
QUOTE(uogyte_ @ 2009 03 14, 21:12)
O jus nebijot akyciu susigadinti? Mano mama po menesio situ 3d paveiksliuku ziurejimo akinukus uzsidejo.  verysad.gif O iki to mate puikiai..  4u.gif

Nu nepyk,bet žiauriai juokingai nuskambėjo doh.gif biggrin.gif
Aš jau kokie 2metai kasdien vis žiūrinėju.Mokykloj būdama irgi su draugėm žiūrėdavom,beje,netgi turėjom sąsiuvinius,kurių paskutiniame lape irgi stereograma būdavo mirksiukas.gif
Kaip ir visur,tiesiog reikia saiko 4u.gif

QUOTE(Emanuel @ 2009 03 15, 16:32)
kas tas 3d???? doh.gif

O paprastas stereogramas matai?
Tarp tų foto matai tą patį vaizdą t.y. mergaitę,vyrą...tik matai juos tokius lyg šalia tavęs stovėtų,matai išgaubtą nosį,atsikišusią skrybėlę ir t.t

Beje,dabar jau ir nemažai filmų pradėjo rodyti 3D formatu wub.gif
JOVITA A.

Sveiki , radau įdomų puslapiuką thumbup.gif http://3dimka.deviantart.com/art/3D-Stereo...5242?moodonly=1 , Stereograma + Tetris
Lera
nežinau kaip tas akis dar sugarbanot kad tuos dvigubus pamatyt cry.gif nu negaliu , paprastus gana greit išmokau bet šituos doh.gif

ta mergaite net į kompą parsisiunčiau , išdidinau ta foto nu nieko neišeina man ir psio verysad.gif nu nesuprantu technikos žiūrėjimo doh.gif
JOVITA A.
user posted image
user posted image
rasyte969
Man jokiu neiseina pamatyt frusty.gif Keisciausia, kad pries pora metu labai lengvai ir greita pamatydavau doh.gif

Nu va tik pasiskundziau ir pradejau matyti thumbup.gif net ta su kiskiu isejo pamatyt biggrin.gif
ramzyte
user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image
ramzyte
user posted image
ramzyte
user posted image
Erdnija
Na pagaliau ir aš viską išmokau matyti thumbup.gif Stereogramas jau labai seniai įžiūrėdavau, bet tų dvigubų niekaip. Ir maniau ,kad neišeis, nes nelabai išeina abi akis sužvairuot lotuliukas.gif Bet užteko ir vienos. Labai gražiai, ryškiai matosi biggrin.gif Gražiau nei įprasta nuotrauka thumbup.gif
Erdnija
QUOTE(Turist @ 2009 02 01, 23:17)
Jei kas nematėt šios iliuzijos, tikrai patiks. http://www.lamanauskas.lt/iliuzijos.php
Į kurią pusę sukasi mergina? Prieš laikrodžio rodyklę, ar pagal ją ? Man asmeniškai išeina kontroliuot jos sukimąsi. Jei noriu ji sukasi arba prieš, arba pagal laikrodžio rodyklę.
*

geras... man sukasi prieš laikrodžio rodyklę, bet išsisaugojau paveikslėlį kompiuteryje, tai tada matau, kad mergina sukasi pagal laikrodžio rodyklę doh.gif
paklydusi_siela
QUOTE(Erdnija @ 2009 03 19, 23:34)
geras... man sukasi prieš laikrodžio rodyklę, bet išsisaugojau paveikslėlį kompiuteryje, tai tada matau, kad mergina sukasi pagal laikrodžio rodyklę  doh.gif
*

Na niekaip nematau kad mergina suktusi. Ar cia reikia ziuret irgi suzvairavus?
rasyte969
QUOTE(Erdnija @ 2009 03 19, 22:34)
geras... man sukasi prieš laikrodžio rodyklę, bet išsisaugojau paveikslėlį kompiuteryje, tai tada matau, kad mergina sukasi pagal laikrodžio rodyklę  doh.gif
*

As stebejau ta mergina, tai jinai kazkiek laiko pasisuka pries, paskui pagal laikrodzio rodykle g.gif Tikriausiai mano pusrutuliai nepasidalina kuris dominuoja lotuliukas.gif
*Šyva*
doh.gif neiseina man is tu dvigubu niekas, reikia matyt ilgokai pasedeti g.gif
BitėParazitė
QUOTE(rasyte969 @ 2009 03 19, 23:43)
As stebejau ta mergina, tai jinai kazkiek laiko pasisuka pries, paskui pagal laikrodzio rodykle g.gif Tikriausiai mano pusrutuliai nepasidalina kuris dominuoja lotuliukas.gif
*

sveikos smile.gif

pastebejau, kad kai su peles ratuku pavazineji pirmyn atgla, tai ir mergina i kita puse ima suktis smile.gif biggrin.gif biggrin.gif

dvigubu niekaip neiziuriu... nu niekaip... doh.gif doh.gif
Erdnija
QUOTE(BitėParazitė @ 2009 03 20, 14:19)
sveikos smile.gif

pastebejau, kad kai su peles ratuku pavazineji pirmyn atgla, tai ir mergina i kita puse ima suktis smile.gif biggrin.gif  biggrin.gif

dvigubu niekaip neiziuriu... nu niekaip... doh.gif  doh.gif
*

Geras. Rimtai ji ten tada visaip sukinėjasi lotuliukas.gif

Aš irgi buvau praradus viltį, bet pasinaudojau Ramzis69 patarimuišmokau thumbup.gif Ačiū 4u.gif

Bet ką pastebėjau... Tą dvigubą galima padaryti iš bet kokių nuotraukų... Tik kokybę turi būti labai gera, bet išeina iš bet kokių, tik gal ne taip gražiai ax.gif
ramzyte
Erdnija,smagu kad pavyko thumbup.gif Svarbiausia reikia nebandyti žiūrėti kaip ir tas įprastas stereogramas,nes čia kitaip žvairuoti reikia smile.gif
Kas liečia,kad galima iš dviejų vienodų foto tą patį padaryti,tai drysčiau nesutikti.Nes tos tikrosios yra fotografuojamos su dviem šalia esančiais objektyvais,kurie fotografuoja skirtingu kampu.Jeigu įsižiūrėtume į tas 3D foto atidžiau,pamatytume,kad skiriasi spalvos,kad skiriasi kažkurio dalyko buvimas foto ir t.t O vienodas sudėjus gal kažkas irgi įdomaus gaunasi,bet tikrai ne tikras 3D :4u

user posted image

user posted image

user posted image
Erdnija
QUOTE(ramzis69 @ 2009 03 20, 19:15)
Erdnija,smagu kad pavyko  thumbup.gif  Svarbiausia reikia nebandyti žiūrėti kaip ir tas įprastas stereogramas,nes čia kitaip žvairuoti reikia  smile.gif
Kas liečia,kad galima iš dviejų vienodų foto tą patį padaryti,tai drysčiau nesutikti.Nes tos tikrosios yra fotografuojamos su dviem šalia esančiais objektyvais,kurie fotografuoja skirtingu kampu.Jeigu įsižiūrėtume į tas 3D foto atidžiau,pamatytume,kad skiriasi spalvos,kad skiriasi kažkurio dalyko buvimas foto ir t.t O vienodas sudėjus gal kažkas irgi įdomaus gaunasi,bet tikrai ne tikras 3D  :4u

*

Geras... tkrai nežinojau. Atidžiau pasižiūrėjus, tikrai tikrosios 3d visai kitaip atrodo. O kai dvi vienodas sumontavau tai tikrai ne taip blush2.gif Beje, tuos dvigubus tai iškart matau, o su sereogramom turiu labai vargti, nes akys savaime žvairujasi... O pradžioj juos taip gerai mačiau doh.gif lotuliukas.gif
ramzyte
Va tokios tos tikros stereo fotokameros 4u.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image

Erdnija
Oho, ačiū už info. Niekad nežinojau kaip tai daroma, tos 3d, stereogramos... bigsmile.gif
Ediitta
As irgi nezinojau. 4u.gif
Lera
dabar žinosit biggrin.gif
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

ramzyte
Atnešiau paveiksliukų,ogi Lera jau visą krūvą atitempė biggrin.gif Nors man dauguma matyti,bet vistiek smagu thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.