Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Cheminis sušukavimas
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Grožis ir kosmetika > Plaukų priežiūra
Pages: 1, 2, 3
Glamour
Nesenai trečią kartą gyvenime susidėjau cheminį ir vis dar eksperimentuoju su priežiūros priemonėm, neišgaunu norimo efekto. Gal kuri pasidalinsit patirtimi ir prisijungsit. Kadaise esu turėjusi liūdną patirtį su cheminiu, bet plaukelius atgaivinau taip, kad niekas netikėdavo, kad jie nenatūraliai garbanoti.
Glamour
Man įdomu, ką jūs darot su tom sruogom, kurios išsileidžia, kai tuo tarpu likusios lieka garbanotos?
BOMBONKE :)
4u.gif

ot kokia tema,kaip tik man biggrin.gif nes siandien einu antra kart chemini detis,pirmasis buvo pries metus gerus..bet man labai patiko tai vel noris smile.gif

o del gaivinimo..tai kirpeja dave kauke kirpykline,tai pora men pries dejima ja naudojau,plius dar mano iprastos priemones..po cheminio lepinu viskuo kuo galiu.

o kaip tau taip buna kad vienos sruogos issileidzia kitos ne?nes man tai jis taip tolygiai leidziasi,visi kartu,kad praktiskai nei atauganciu labai neisryskina,nei juolab pavienem sruogom..dabar po metu liko tiesiog puresni,pasibangave plaukai..
ricci
ax.gif
Papildyta:
smile.gif+2009 01 11, 11:42-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 01 11, 11:42)

ot kokia tema,kaip tik man biggrin.gif nes siandien einu antra kart chemini detis,pirmasis
*

na ir kaip? patenkita? kokio ilgio plaukai? ax.gif
QUOTE(ricci @ 2009 01 12, 01:28)
ax.gif
Papildyta:

na ir kaip? patenkita? kokio ilgio plaukai? ax.gif
*

labai patenkinta..jau kadangi nepirmas kartas tai zinojau ko tiketis,nereikia laiko su vaizdu apsiprast biggrin.gif plaukai iki peciu kazkur,bent dabar kai susukti.
kadangi garbanas jau turiu dabar pradedu gaivinimo akcija,kad kuo greiciau jos atrodytu lyg naturalios smile.gif
ricci
man tai graziausiai po menesio atrodo, tada jos tokios naturalios. O kur dareisi ir kiek kainavo? bigsmile.gif
QUOTE(ricci @ 2009 01 12, 20:03)
man tai graziausiai po menesio atrodo, tada jos tokios naturalios. O kur dareisi ir kiek kainavo? bigsmile.gif
*

na ir man kazkur po 2-3 menesiu,seip susitvarkius graziai jau iskart atrodo bet tas naturalumas tik po kurio laiko..ne lt gyvenu tai info kur dariau manau be reiksmes mirksiukas.gif

pasakok kaip gaivini,kuop lepini gal naujo ka parasysi smile.gif
ricci
atradau buda kaip padaryt kad garbanos butu nerealios ir naturaliai gan atrodytu. Cia per kazkoki filmuka internete ziurejau kaip kirpejas moke formuoti garbanas- reikia paimti atskira sruoga, ja vynioti aplink pirsta siek tiek sukant ir tepant krema garbanoms. Kiek esu isbandziusi, man tigi catwalk amplifier yra pats geriausias. Ir po to paglamzyti ta sroga. Ir taip visus plaukucius, atskiras sruogas. Atrodo ilgai uztruks, bet kai igundi, tai labai greitai. Po to visus plaukus. dar siek tiek pakedenti reikia.
O siaip anksciau aliejus dedavau, bet man jie nieko gero, nepatinka garbanos kaip atrodo. Kol kas naudoju tigi headshot sampuna ir kauke, tai labai fainas, padrekina.
Ka naudoji atsatymui? g.gif
nu idomi mintis tik kantrybes reikia,o tau nesigauna jos tiesiog sieja gniauzant plaukus?as pasemu arba putu arbaispurskiu plaukus garbanom skirtu skysciu ir pagniauzau smile.gif
gaivinu visaip,bet pagrinde turiu dvi kaukes is kirpejos,balintiem ir po cheminio plaukam,o seip as megeja eksperimentuot tai ka randu pagal aprasyma tinkama mano plaukam ta perku ir dedu,plius dar aliejai naturalus,seniau darydavau tik su alyvuogiu dabar bandysiu ir su kokosu..dar zadu isbandyt ir namines kaukes smile.gif
o tu ka?
ricci
Gaunais ir taip glamzant, bet efektas visai kitoks jei formuoji taip kaip aprasiau. Po 3 kartu labai greit gaunasi ax.gif kokosu aliejus labai patiko g.gif o kokios firmos kaukes is kirpejos naudoji?
pusk
sveikos, isimaisysiu ne tik del ivairoves ax.gif ...ar jusu garbanos smulkios??? Man labai grazu stambiai garbanoti plaukai, bet pries nnnn metu is manes pudeli buwo padare doh.gif galvoju gal kokiu naujoviu yra sioj srity...
QUOTE(ricci @ 2009 01 12, 23:20)
Gaunais ir taip glamzant, bet efektas visai kitoks jei formuoji taip kaip aprasiau. Po 3 kartu labai greit gaunasi  ax.gif kokosu aliejus labai patiko g.gif  o kokios firmos kaukes is kirpejos naudoji?
*

na reiks kai apsileis bandyt taip kaip tu sakei,nes kolkas tik antra diena tai praktiskai nieko daryt beveik nereik ir taip laikos.
tokia kauke

user posted image

QUOTE(pusk @ 2009 01 12, 23:29)
sveikos, isimaisysiu ne tik del ivairoves  ax.gif ...ar jusu garbanos smulkios??? Man labai grazu stambiai garbanoti plaukai, bet pries nnnn metu is manes pudeli buwo padare  doh.gif galvoju gal kokiu naujoviu yra sioj srity...
*

pirma kart dejaus ant paciu stambiausiu tai buvo vaizdas kaip suktum su vidutiniais ar smulkokais suktukais,o dabar dariaus smulkesni,del ivairoves,bet jei nori zvaigdisku stambiu garbanu tai cheminio man rodos nedaro tokio..bent nesu girdejus..
Glamour
Man dėjo ant pačių stambiausių suktukų - į pudelį nepanaši biggrin.gif rolleyes.gif Mane tokios garbanos tenkina. Smulkesnių nenorėčiau. Plaukai beveik nenukentėjo, tik šiek tiek pasausėjo, kas man labai patinka, nes greičiau išdžiūna ir ne taip greit susiriebalina.Bet jei nededu iškart dar ant drėgnų plaukų jokių garbanų fiksavimui skirtų priemonių, tai mano šukuosena būna tiesiog nevykusi, kaip kokios kalausės sad.gif Priekyje viršugalvyje ir nugaroj sruogos visai išsileidžia, jas net ir su žele ar kremu sunku suformuoti. Labiau jos panašios į banguotus plaukus nei garbanotus.
QUOTE(Glamour @ 2009 01 24, 21:30)
Bet jei nededu iškart dar ant drėgnų plaukų jokių garbanų fiksavimui skirtų priemonių, tai mano šukuosena būna tiesiog nevykusi, kaip kokios kalausės sad.gif Priekyje viršugalvyje ir nugaroj sruogos visai išsileidžia, jas net ir su žele ar kremu sunku suformuoti. Labiau jos panašios į banguotus plaukus nei garbanotus.
*

kaip idomiai g.gif nes man jei nesidarau baliaunos sukuosenos isvis pirmus 1-2 menesius jokiu priemoniu nereikia,ir sruogos nesileidzia schmoll.gif isplautus plaukus sutepu kremu nuo luzinejimo ar pan,sutepu aliejuku sugniauzau ir dziovinu naturaliai..kai jau gerai padziusta dar karta pergniauzai kad issiskirstytu kur per stambiai susikabine,rankom atkeliu saknis,pakedenu ir viskas smile.gif o kai is sausu,tai pirstais,nenaudodama suku plaukus issukuoju ir ispurskiu vandeniu i kuri ipilu truputi aliejuko,vel pergniauzau ir palieku isdziut viskas smile.gif
Glamour
Aš galvoju, kad man jį per silpną sudėjo. Nes be jokių priemonių naturaliai išdžiovinti, gniaužyti ir nešukuoti plaukai būna nei banguoti nei tiesūs. Kad ir sutepus, kitą dieną išsileidžia, plaukai nebeatrodo taip gražiai.
Naome
As irgi kita savaite eisiu detis vel cheminio, jau kazkur pusantru metu praejo nuo paskutinio cheminio, bet garbanos dar negalutinai nuaugo, todel dabar plaukai pusiau tiesus pusiau garbanoti. smile.gif
Kadangi vaizdas man nepatinka, tai nusprendziau vel chemini detis, tik aisku reiks plaukucius labai palepinti, kad labai nenukentetu.

Dar norejau pasiklausti kaip jus kerpates po cheminio, ar koki idomesni kirpima, ar paprastai, be jokiu imantrybiu?
QUOTE(Glamour @ 2009 01 27, 00:01)
Aš galvoju, kad man jį per silpną sudėjo. Nes be jokių priemonių naturaliai išdžiovinti, gniaužyti ir nešukuoti plaukai būna nei banguoti nei tiesūs. Kad ir sutepus, kitą dieną išsileidžia, plaukai nebeatrodo taip gražiai.
*

gali but kad persilpna..nes as pirma kart dejaus ant stambiausiu imanomu suktuku toki nestipru tai reikedavo putu kad laikytu,taciau vistiek nebuvo tiek vargo kiek tau,o dabar suktukai smulkesni ir pats cheminis stipresnis tai isvis niekuo nuo naturaliai garbanotu nesiskiria t.y nereik kruvos formavimo priemoniu

QUOTE(Naome @ 2009 01 27, 00:44)
As irgi kita savaite eisiu detis vel cheminio, jau kazkur pusantru metu praejo nuo paskutinio cheminio, bet garbanos dar negalutinai nuaugo, todel dabar plaukai pusiau tiesus pusiau garbanoti.  smile.gif
Kadangi vaizdas man nepatinka, tai nusprendziau vel chemini detis, tik aisku reiks plaukucius labai palepinti, kad labai nenukentetu.

Dar norejau pasiklausti kaip jus kerpates po cheminio, ar koki idomesni kirpima, ar paprastai, be jokiu imantrybiu?
*

o man jie augdami tiesiog issileidzia,nebuna jokio skirtumo su nuaugusiais..lieka tokios bangos kazkiek kol svarus o kai pasiriebaluoja nei zenklo
o plaukus lepink tai kaip turi but ir pries ir po,greiciau atsigaus ir neatrodys kaip kailis biggrin.gif
pries dedant man iskart tokiu kirpimu iskarpo,kirpeja ji vadina cheminio kirpimas biggrin.gif tiesiog visa galva skirtingo dydzio sruogom kad susigarbiniave graziai kristu biggrin.gif
daug kur skaiciau kad cheminis gali but priezastis plauku slinkimui ir pan,bet ar gali nuo jo atvirksciai-paaugt plaukai?nes visad kai pasidarau chemini,praejus pirmam sokui plaukai auga tarsi ant mieliu,atrodo kad skuba kuo greiciau ataugt..o kaip jums g.gif unsure.gif
Naome
smile.gif+2009 01 31, 19:53-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 01 31, 19:53)
daug kur skaiciau kad cheminis gali but priezastis plauku slinkimui ir pan,bet ar gali nuo jo atvirksciai-paaugt plaukai?nes visad kai pasidarau chemini,praejus pirmam sokui plaukai auga tarsi ant mieliu,atrodo kad skuba kuo greiciau ataugt..o kaip jums g.gif  unsure.gif
*

na man tai atrodo mano plaukai lyg ir normaliai auga po cheminio. Na bent jau galiu pasakyti, kad tikrai ne leciau nei pries tai.

Beje vel susidejau chemini. Dziaugiuosi labai smile.gif Nors aisku neznau kaip bus, nes dar patys galai nebuvo visiskai nuauge, tai teko ant virsaus deti. Bijau, kad per daug plaukam nepakenktu sad.gif Taciau tikiuosi, kad viskas bus ok wink.gif
QUOTE(Naome @ 2009 02 02, 23:34)
na man tai atrodo mano plaukai lyg ir normaliai auga po cheminio. Na bent jau galiu pasakyti, kad tikrai ne leciau nei pries tai.

Beje vel susidejau chemini. Dziaugiuosi labai smile.gif Nors aisku neznau kaip bus, nes dar patys galai nebuvo visiskai nuauge, tai teko ant virsaus deti. Bijau, kad per daug plaukam nepakenktu sad.gif Taciau tikiuosi, kad viskas bus ok wink.gif
*

ant mano galu ir dar buvo like..bet seip ar taip galai vistiek nukencia ir nieko cia nepakeisi..kad ir dabar gaivinu kaip ismanau bet kokie 2 cm tikriausia teks nukirpt,nors tikiuosi atgaivint nes netrupa,neskilineja tik tokie pasiciausia pakuliniai unsure.gif tai maudau dabar aliejuos visokiuos ziuresiu kaip bus..

o kaip tu priziurai kad greiciau atsigautu?
Naome
smile.gif+2009 02 03, 14:10-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 02 03, 14:10)

o kaip tu priziurai kad greiciau atsigautu?
*

Kazko labai ypatingo nenaudoju. Isbandau visokias kaukes, kurios buna skirtos pazeistiems ir issausintiems plaukams. Taip pat kadangi tenka visad plaukus dziovintis su fenu pries tai stengiuosi papurksti kokia nors priemone, kuri apsaugo plaukus nuo per didelio karsio ( nors nelabai zinau ar tai duoda dideles naudos smile.gif )

Manau, kad viena priemone, man tikrai padeda. As dazau plaukus su chna, kuri tikrai labai sustiprina plaukus. Bet cia jau specifiskas dalykas, kadangi aisku, kad plauku spalva tada bus raudona - "ryza". Taciau kadangi man tai patinka, as ja naudoju jau koki pusmeti smile.gif

Bombonke o gal tu naudoji kazka ypatingo, kas labai atgaivina plaukus po cheminio? beje kaip tu formuoji garbanas issiplovusi plaukus? As tai dazniausiai dedu putas ir dziovinu su difuzeriu.
QUOTE(Naome @ 2009 02 04, 09:59)
Manau, kad viena priemone, man tikrai padeda. As dazau plaukus su chna, kuri tikrai labai sustiprina plaukus. Bet cia jau specifiskas dalykas, kadangi aisku, kad plauku spalva tada bus raudona - "ryza". Taciau kadangi man tai patinka, as ja naudoju jau koki pusmeti smile.gif

Bombonke o gal tu naudoji kazka ypatingo, kas labai atgaivina plaukus po cheminio? beje kaip tu formuoji garbanas issiplovusi plaukus? As tai dazniausiai dedu putas ir dziovinu su difuzeriu.
*

oi su chna tai buciau grazuole ant balintu plauku jos uzdazius doh.gif lotuliukas.gif o seip girdejau kad sako tikrai sveika ji.

mano pagrindine vinis kauke is kirpejos pirkta ir naturalus aliejai..turiu visokiausiu,jie greiciausiai atgaivina.dar megstu visokias nenuplaunamas priemones pazeistiem ir pan plaukam.bet man labiausiai padeda aliejai.
as niekad nenaudoju difuzerio,net neperku jo kad nagai nenieztetu biggrin.gif pirmus pora menesiu po sudejimo man net putu nereik,puikiai laiko uztepus kokio nenuplaunamo kremo ar pan,begant laikui ir po truputi leidziantis tenka slapius sutepti putom,sugniauzyt,tada palieku naturaliai isdziut,bedziustant dar pagniauzau kad nesusoktu i kietas garbanas ir viskas..
o kai jau visai apsileidzia nieko nebedarau,man patinka tokie naturaliai pasibangave..
dar vienas atradimas is patyrimo,tai jei tikrai nori atgaivint jei aplinkybes leidzia isvis nedet formavimo priemoniu,nedziovint su dziovintuvu..mano darbas toks dekingas,su kepurele tai galiu net ir naturaliu aliejum patepus vaiksciot,tai buna kad ir visa savaite tik sutepu ir susisuokuoju paprastai ir daugiau nieko nedarau,tada savaitgaliui plaukai buna liuks.nes ir geriausios formavimo priemones vistiek sausina verysad.gif
Naome
O kokie cia aliejai?Gali parasyti kur perki ir kokiu firmu su pavadinimais? Reiktu ir man pabandyti, nes kartais plaukau tikrai nekaip atrodo po cheminio, tokie pusiau negyvi smile.gif Ir tiesa kokia ten superine kauke pas tave?

As irgi noreciau dziovintis plaukus naturaliai be feno, bet, deja, nesigauna, kadangi galva dazniausiai rytais plaunuos tai laiko neuztenka, kad isdziutu plaukai patis, todel ir tenka griebtis visokiu priemoniu apsauganciu nuo karscio smile.gif
QUOTE(Naome @ 2009 02 05, 09:38)
O kokie cia aliejai?Gali parasyti kur perki ir kokiu firmu su pavadinimais? Reiktu ir man pabandyti, nes kartais plaukau tikrai nekaip atrodo po cheminio, tokie pusiau negyvi smile.gif Ir tiesa kokia ten superine kauke pas tave?

As irgi noreciau dziovintis plaukus naturaliai be feno, bet, deja, nesigauna, kadangi galva dazniausiai rytais plaunuos tai laiko neuztenka, kad isdziutu plaukai patis, todel ir tenka griebtis visokiu priemoniu apsauganciu nuo karscio smile.gif
*

apie aliejus tai gali paskaityt naturaliu alieju temoj,net ir rasi kur panos lt perka,nes as ne cia gyvenu mirksiukas.gif
man asmeniskai aliejai valdo,siuo metu tikslas reanimuot tuos 2cm galu,nes baisoki daros unsure.gif
Glamour
Man tai šįkart plaukai nenukentėję, bet ir nelabai stiprios garbanos, tai tenka ir su difuzoriumi džiovinti ir standinimui priemonių naudoti. Tai jei dabar jie ir geros būklės, vėliau turėtų nutriušti. porą kartų tepiausi faberlic firmos aliejuku, o daugiau įprastai šampūnas ir balzamas abu Margaritos.
Imen
labuka 4u.gif ,

Zadu ir labai noriu susidet chemini, tik neapsisprendziu kokio, stambaus ar smulkaus g.gif , nes istikro nelabai isivaizduoju kaip kuris atrodo doh.gif

Butu saunu jei patartumete, koks labiau tiktu sviesiai dazytiems ilgiems (iki juosmens) plaukams, ar smulkios, ar stambios garbanos blush2.gif ?

dekui 4u.gif

Papildyta:
ar su cheminiu galima isgauti sitokias garbanas blush2.gif ?

user posted image

user posted image
imen draugiskas patarimas-pries dedama chemini ant balintu plauku prisipirk kalna drekinanciu,maitinanciu priemoniu[kaukiu,ampuliu,serumu ir pan]puse ju sutepk per kokius 1-2 menesius iki darymo,o kita ir dar daugiau po padarymo sutepsi..as jau antra kart ant balintu dejau,patikek kiek prieziuros reik,uz galiukus visdar kovoju doh.gif unsure.gif

o kaip kitom sekasi bigsmile.gif
Imen
Bomonke , manau plaukus esu jau tam paruosusi, kasdien plaudama galva po 10 min laikau kondicionieriu, poto, seka 3 minutes kauke balintiems plaukams. Bet va paklausysiu taves ir ryt vaziuoju ieskot ampuliu, as vis jas itartinai apziurineju, bet tuo ir baigiasi smile.gif Va su galiukais ir as turiu problemu, todel ant ju dedu extra daugiau priemoniu kai plaunu, ir nuskalaudama nuskalauju lengvai,per daug neisskalauju, man tai padeda kuriam laikui, pamegink tai, gal ir tau pades mirksiukas.gif

Kaip supratau skaitinedama, tavo cheminis - stambio garbanom??? ar tai kiek panasu i anksciau idetas mano nuotraukas??? ar garbanos nuo plauku svorio neistysta per daug g.gif ?

QUOTE(Imen @ 2009 02 20, 00:35)
Bomonke , manau plaukus esu jau tam paruosusi, kasdien plaudama galva po 10 min laikau kondicionieriu, poto, seka 3 minutes kauke balintiems plaukams.  Bet va paklausysiu taves ir ryt vaziuoju ieskot ampuliu, as vis jas itartinai apziurineju, bet tuo ir baigiasi  smile.gif    Va su galiukais ir as turiu problemu, todel ant ju dedu extra daugiau priemoniu kai plaunu, ir nuskalaudama nuskalauju lengvai,per daug neisskalauju, man tai padeda kuriam laikui, pamegink tai, gal ir tau pades  mirksiukas.gif

Kaip supratau skaitinedama, tavo cheminis - stambio garbanom??? ar tai kiek panasu i anksciau idetas mano nuotraukas??? ar garbanos nuo plauku svorio neistysta per daug  g.gif ?
*

Maniskis zymiai smulkesnis sykart,pirmakart esu dejus ant pasak paciu stambiausiu cheminiui naudojamu suktuku,tai garbanos buvo mazdaug puse tavo parodytu dydzio.

nusipirk ampules manau pravers tikrai,ypac saugok galus nes mano sviesinant issilaike sveiki o vat po antro cheminio ant tu sviesintu nekas...siausias,siurkstus,po truputi luzineja,nors labai priziuriu ir pakerpu kas menesi...po sio karto nusprendziau iki neuzsiauginsiu plauku iki norimo ilgio daugiau nesidesiu,nes kaip bebutu ilgis prarandamas,nors plaukai ir normaliai auga.tiesiog nuluzineja,nubyra,nusikarpo nusauseja.. verysad.gif

kokias ampules zadi pirkt ir aplamai kokias priemones naudoji?
Imen
naudoju is sios serijos sampuna,bei kondicionieriu.. balindama plaukus butent si sampuna, ir kondicionieriu naudojau, plaukai, nei trupucio neissausejo, neprarado storumo, purumo, stiprumo. (nusibalnau plaukus vieno men,laikotarpy...peroksidas ir kitos priemones buvo dedamos ant plauku 4-5 kartus)

user posted image

sampuno buteliukas lygiai toks pats kaip sio kondicionieriaus, nededu nuotraukos.

Na ir plauku kauke sia, tik ryskiai raudoname indelyje

.user posted image

siaip dar naudoju plauku galiukams, kobros (gyvates) aliejaus, parsiveziau is po atostogu, nzn ar yra isvis jo cia pirkti g.gif

na nedaug produktu, palyginti kaip kitos naudoja, bet uztenka palaikyt gerai plauku buklei. Na dar ampuliu siandien reikes nusipirkti,poto parasysiu mirksiukas.gif

nusprendziau chemini detis kovo 10, pagal menuli geriausia diena biggrin.gif , mama suziurejo, suskaiciavo, sako neturetu labai nukenteti plaukai biggrin.gif
La.lune
Pastebejau, kad kai kurios domisi ar galima pasidaryti stambias garbanas, galiu nuliudinti, taciau ne. Del fiziniu plauku savybiu, geriausias cheminis ivyksta tuomet kai plaukuose yra suardoma kas trecia sieros jungtis. Jeigu suardoma jungciu per daug arba per mazai nesigauna cheminis. Taciau kiek domejausi, Japonai po truputis isradineja tokius cheminio sugarbanojimo aparatus, kurie leidzia isgauti didesnes garbanas ir ne taip kenkia plaukams. Taciau, dar kolkas tai nepasieke Europos.
QUOTE(Imen @ 2009 02 20, 14:01)
naudoju is sios serijos sampuna,bei kondicionieriu.. balindama plaukus butent si sampuna, ir kondicionieriu naudojau, plaukai, nei trupucio neissausejo, neprarado storumo, purumo, stiprumo. (nusibalnau plaukus vieno men,laikotarpy...peroksidas ir kitos priemones buvo dedamos ant plauku 4-5 kartus)

user posted image

sampuno buteliukas lygiai toks pats kaip sio kondicionieriaus, nededu nuotraukos.

Na ir plauku kauke  sia, tik ryskiai raudoname indelyje

.user posted image
siaip dar naudoju plauku galiukams, kobros (gyvates) aliejaus, parsiveziau is po atostogu, nzn ar yra isvis jo cia pirkti  g.gif

na nedaug produktu, palyginti kaip kitos naudoja, bet uztenka palaikyt gerai plauku buklei. Na dar ampuliu siandien reikes nusipirkti,poto parasysiu  mirksiukas.gif

nusprendziau chemini detis kovo 10, pagal menuli geriausia diena  biggrin.gif  , mama suziurejo, suskaiciavo, sako neturetu labai nukenteti plaukai  biggrin.gif
*

o kur perki ta kokosini sampuna?nesu macius jo.
kauke ir as daznainaudoju sita bet jau arba per silpna arba plaukai pfriprato,nes ne viena dezute istustinus esu.
is kokios salies ta kobros alieju parsivezei bigsmile.gif
ricci
QUOTE(Imen @ 2009 02 20, 12:01)

nusprendziau chemini detis kovo 10, pagal menuli geriausia diena  biggrin.gif  , mama suziurejo, suskaiciavo, sako neturetu labai nukenteti plaukai  biggrin.gif
*

Kovo 10 diena bus jaunatis? Kokios prognozes 10 dienai g.gif ax.gif bigsmile.gif as linkusi manyti, kad menulis tikrai veikia ne tik augalu, bet ir plauku augima g.gif
Pepe_Ilgakojine
sveikutės, mergino smile.gif jungiuosi i jūsų - garbanotųjų-būrelį 4u.gif
pati cheminį jau 3kartus dariausi. toks nelabai stiprus jis išeina man. gal netgi norėtųsi, kad stipriau tos garbanėlės laikytųsi ax.gif
va dabar kaip tik nuauga paskutinis cheminis.jau 7 mėnesiai praėjo. tai va norėjau jūsų nuomonės paklaust-ar labai nepakenks plaukams, jei vėl susidėsiu dabar? "ant viršaus" taip sakant g.gif
sakaliux
Mergaitės norėčiau paklausti ir aš.Jau senokai noriu cheminio,bet kažkaip vis nesiryžtu.Tai mano klausimėlis būtų toks-ar labai pakenkčiau plaukučiams,jei susidėčiau cheminį ant sruogelėm šviesintų plaukų?
Pepe_Ilgakojine
sakaliux, aišku, geriau plaukam tikrai nebus nei nuo cheminio, nei nuo jo derinio su sruogelėmis šviesintais plaukais mirksiukas.gif
tačiau, manau, kad jei plaukai dabar yra pakankamai gerom būklės, tai galima ją išsaugot ir pasidarius cheminį smile.gif tiesiog daugiau reikės visokių maitinančių, drėkinančių ir atkuriančių priemonių.
sakaliux
Ačiu Pepe.Mano viena pažystama minėjo,kad jai kirpykloj su kažkokiais naujais,tipo augaliniais vaistais chemini dėjo.Žinot gal kanors apie tokį dlyką?Nes aš tai tuose cheminiuose visai žalia rolleyes.gif Man gražu ir tiek,ir kažkodel galvoju,kad tvarkyti lengva g.gif
Pepe_Ilgakojine
jei gerai padaro - tai yra ne per silpną, tai tada tikrai su tvarkymu jokių problemų mirksiukas.gif
o aš silpną kai turėjau, tai vargau truputį, ypač kai jau atauginėjo ir pasileido.. tai tada reikėdavo kasdien vistiek putų tept ir su difuzorium džiovint, kad gražiai tos garbanos atrodytų ax.gif tai jau sakiau dabar kai darysiuos, tai keik galima stipresnio prašysiu smile.gif
o apie tuos augalinius cheminio darymo būdus tai negirdėjau..tiesa, nelabai ir domiuosi blush2.gif sakau cheminį-o ką jau ten kirpėja primaišo, tai nelabai gilinuosi
GANE
Sveikos, reik jusu konsultacijos biggrin.gif Pati pries kelis metus (kokius 5-6) turejau chemini, ir viskas buvo gerai, nei plaukam pakenke ir nuaugo kazkaip nepastebimai. Tai prisiminus, pries siek tiek daugiau nei metus vel uzsimaniau cheminio, nuejau i ta pacia kirpykla, kur buvau seniau dariusis ir ka jus galvojat - plaukai kazkaip aptriuso (nelabai baisiai, bet vistiek) ir kazkaip sunkiai man tas cheminis nuauginejo, tai jau paskui tik ir svajojau, kaip ji kuo greiciau nusikirpt doh.gif Atsizegnojau nuo jo visam gyvenimui, bet nepraejo ne metai tongue.gif ir vel uzsimaniau doh.gif lotuliukas.gif Na, dabar jau plaukai nuauge (gal nebent ant paciu galu dar like). Tai cia siaip pasipasakojau biggrin.gif O konsultacijos noriu del va ko
http://www.beautyshop.lt/visos-prekes/3398.html

Cia tipo cheminio chemikalu biggrin.gif rinkinys, ane? Tai, kaip suprantu, pati net gali namie susigarbanot plaukus? bigsmile.gif Ar kuri bandet? Galvoju, kad butu visai idomu pabandyt, juo labiau, kad ir kaina ne kosmine, bet kazkaip baisu paciai, tai, sakau, pasitarsiu su jumis biggrin.gif
QUOTE(GANE @ 2009 03 12, 00:07)
Sveikos, reik jusu konsultacijos biggrin.gif Pati pries kelis metus (kokius 5-6) turejau chemini, ir viskas buvo gerai, nei plaukam pakenke ir nuaugo kazkaip nepastebimai. Tai prisiminus, pries siek tiek daugiau nei metus vel uzsimaniau cheminio, nuejau i ta pacia kirpykla, kur buvau seniau dariusis ir ka jus galvojat - plaukai kazkaip aptriuso (nelabai baisiai, bet vistiek) ir kazkaip sunkiai man tas cheminis nuauginejo, tai jau paskui tik ir svajojau, kaip ji kuo greiciau nusikirpt doh.gif  Atsizegnojau nuo jo visam gyvenimui, bet nepraejo ne metai tongue.gif ir vel uzsimaniau doh.gif  lotuliukas.gif Na, dabar jau plaukai nuauge (gal nebent ant paciu galu dar like). Tai cia siaip pasipasakojau biggrin.gif  O konsultacijos noriu del va ko

Cia tipo cheminio chemikalu biggrin.gif rinkinys, ane? Tai, kaip suprantu, pati net gali namie susigarbanot plaukus? bigsmile.gif Ar kuri bandet? Galvoju, kad butu visai idomu pabandyt, juo labiau, kad ir kaina ne kosmine, bet kazkaip baisu paciai, tai, sakau, pasitarsiu su jumis biggrin.gif
*

nebandziau ir nebandyciau pati.

zinok man pirmasis cheminis ir be pasekmiu praejo,o vat antras jau zymiai sunkiau,nors plaukai beveik visiskai nueauge buvo.nenoriu butbloga pranase bet tie galai kur cheminis dar likes nuo praeito karto gali nukentet nepataisomai,as kiek begaivinau tuos kelis cm galu su senuoju cheminiu deja savaitgali teko nukirpt,nes ju jau nieks nebeprikels.tai jei tavo tie cheminiuoti galai ilgi,daug rizikuoji unsure.gif
GANE
smile.gif+2009 03 11, 23:13-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 03 11, 23:13)
nebandziau ir nebandyciau pati.

zinok man pirmasis cheminis ir be pasekmiu praejo,o vat antras jau zymiai sunkiau,nors plaukai beveik visiskai nueauge buvo.nenoriu butbloga pranase bet tie galai kur cheminis dar likes nuo praeito karto gali nukentet nepataisomai,as kiek begaivinau tuos kelis cm galu su senuoju cheminiu deja savaitgali teko nukirpt,nes ju jau nieks nebeprikels.tai jei tavo tie cheminiuoti galai ilgi,daug rizikuoji unsure.gif
*

Tai vat man irgi tie galai nerima kelia g.gif Jie siaip ner ilgi, bet mano ir plaukai neilgi - ilgiausi siekia pecius, bet jie visaip iskarpyti, tai jei tuos galus nusikirpciau, tai plaukai dar sutrumpetu, o garbanu tai noretusi ilgesniu. O kaip manai, cia tik del galu neverta? Nes galvoju sukaupt visa savo stiprybe ir kantrybe biggrin.gif ir palaukt, kol plaukai paaugs ir tada gal bandyt pati g.gif Bet man dar baisu, kad kaip nors kreivai su suktukais susisuksiu (as ju isvis niekad nenaudojus), na, nezinau, cia jau gal reiktu kokia drauge i pagalba pasitelkt g.gif Bet, kita vertus, jei cia ir namie galima, tai gal nebus jau labai stiprus tie chemikalai ir jei kas nepavyktu, tai gal butu galima istaisyt kirpykloj g.gif
QUOTE(GANE @ 2009 03 12, 00:51)
Tai vat man irgi tie galai nerima kelia g.gif  Jie siaip ner ilgi, bet mano ir plaukai neilgi - ilgiausi siekia pecius, bet jie visaip iskarpyti, tai jei tuos galus nusikirpciau, tai plaukai dar sutrumpetu, o garbanu tai noretusi ilgesniu. O kaip manai, cia tik del galu neverta? Nes galvoju sukaupt visa savo stiprybe ir kantrybe biggrin.gif ir palaukt, kol plaukai paaugs ir tada gal bandyt pati g.gif Bet man dar baisu, kad kaip nors kreivai su suktukais susisuksiu (as ju isvis niekad nenaudojus), na, nezinau, cia jau gal reiktu kokia drauge i pagalba pasitelkt g.gif Bet, kita vertus, jei cia ir namie galima, tai gal nebus jau labai stiprus tie chemikalai ir jei kas nepavyktu, tai gal butu galima istaisyt kirpykloj g.gif
*

as tau sakau as namie nedaryciau,jei jau kirpeja darydama pakenkia tai namie nezinia kokiu cirku gali pasidaryt,o ar imanoma atitaisyt tai neisivaizduoju.
as tavo vietoj deciaus kirpykloj,bet tik su ta mintim kad reikalui esant isdrysciau apsikirpt visai trumpai,nes cheminio pasekmiu niekad negali prognozuot,o yac kai jis jau trecias unsure.gif
aplamai supratai kad cheminis ir ilgu plauku atsiauginimas nelabai suderinamas dalykas,nes nors priziurau vistiek per paskutinius 4 metus plauku ilgis sprindziu tesvyruoja,kas uzauga tas sueina nukentejusiem galam nukirpt doh.gif todel apsisprendziau kol neuzsiauginsiu norimo ilgio nuo cheminio laikytis toliau unsure.gif
GANE
smile.gif+2009 03 12, 00:03-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 03 12, 00:03)
as tau sakau as namie nedaryciau,jei jau kirpeja darydama pakenkia tai namie nezinia kokiu cirku gali pasidaryt,o ar imanoma atitaisyt tai neisivaizduoju.
as tavo vietoj deciaus kirpykloj,bet tik su ta mintim kad reikalui esant isdrysciau apsikirpt visai trumpai,nes cheminio pasekmiu niekad negali prognozuot,o yac kai jis jau trecias unsure.gif
aplamai supratai kad cheminis ir ilgu plauku atsiauginimas nelabai suderinamas dalykas,nes nors priziurau vistiek per paskutinius 4 metus plauku ilgis sprindziu tesvyruoja,kas uzauga tas sueina nukentejusiem galam nukirpt doh.gif todel apsisprendziau kol neuzsiauginsiu norimo ilgio nuo cheminio laikytis toliau unsure.gif
*

Jau galutinai issigandau unsure.gif Nes tas "apsikirpt visai trumpai" tai man baisiai skamba, nors is esmes ir noreciau koki nors panasu dalyka iskrest, bet jau visai trumpai tai man netiktu unsure.gif Labai tau aciu, kad prigasdinai biggrin.gif bent kuriam laikui bus ramu, nes bijosiu ir pati, ir kirpykloj chemintis smile.gif
QUOTE(GANE @ 2009 03 12, 01:29)
Jau galutinai issigandau unsure.gif Nes tas "apsikirpt visai trumpai" tai man baisiai skamba, nors is esmes ir noreciau koki nors panasu dalyka iskrest, bet jau visai trumpai tai man netiktu unsure.gif Labai tau aciu, kad prigasdinai biggrin.gif bent kuriam laikui bus ramu, nes bijosiu ir pati, ir kirpykloj chemintis smile.gif
*

nenorejau gasdint,tiesiog yra pliusai yra ir minusai mirksiukas.gif
GANE
smile.gif+2009 03 12, 00:35-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 03 12, 00:35)
nenorejau gasdint,tiesiog yra pliusai yra ir minusai mirksiukas.gif
*

Tai jo, bet minusai kazkaip jau ypac baisiai skamba fear.gif Aisku, zinojau ir pati, kad plaukus galiu susigadint, bet dar kai patvirtinima matau, tai dar baisiau biggrin.gif Tai cia gerai man, o tai vis nerimo tureciau, kad gal jau pakankamai plaukai uzaugo, gal jau reikia pirkt ta rinkini ar i kirpykla eit, o va dabar pukst - ir nebenoriu biggrin.gif Tik tikiuosi, kad sitas mano isibaisinimas truks ilgiau nei iki vakaro doh.gif lotuliukas.gif
Stella.lt
sveikos, ar kuri nors bandete ,,Visunitoje" hydratechture alfaparf priemonemis ilgalaiki garbanojima?
KarolinaViktorija
QUOTE(GANE @ 2009 03 12, 00:07)
Sveikos, reik jusu konsultacijos biggrin.gif Pati pries kelis metus (kokius 5-6) turejau chemini, ir viskas buvo gerai, nei plaukam pakenke ir nuaugo kazkaip nepastebimai. Tai prisiminus, pries siek tiek daugiau nei metus vel uzsimaniau cheminio, nuejau i ta pacia kirpykla, kur buvau seniau dariusis ir ka jus galvojat - plaukai kazkaip aptriuso (nelabai baisiai, bet vistiek) ir kazkaip sunkiai man tas cheminis nuauginejo, tai jau paskui tik ir svajojau, kaip ji kuo greiciau nusikirpt doh.gif  Atsizegnojau nuo jo visam gyvenimui, bet nepraejo ne metai tongue.gif ir vel uzsimaniau doh.gif  lotuliukas.gif Na, dabar jau plaukai nuauge (gal nebent ant paciu galu dar like). Tai cia siaip pasipasakojau biggrin.gif  O konsultacijos noriu del va ko

*

Namie naudoti daug panasiu rinkinuku jau prigalvota, ir visi jie turi tioglikolio rugsties drusku, kas ir priduoda plaukams gelsva atspalvi, isgrauzia spalva, ir t t g.gif
Papildyta:
smile.gif+2009 03 12, 01:03-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 03 12, 01:03)
*

O del to kad kirpeja gali pridaryt, tai sakyciau kad tiek dabar tu kirpeju yra kurios yra daug blogesnes negu pati ka pasidarai. Kai is prigimties sugebejimu nera siam amatui, ir dar plius mokslai nieko neduoda (dar ziurint kokie ten mokslai) schmoll.gif
ricci
QUOTE(Stella.lt @ 2009 03 12, 19:58)
sveikos, ar kuri nors bandete ,,Visunitoje" hydratechture alfaparf priemonemis ilgalaiki garbanojima?
*

mane ir labai sudomino. va ka raso apie si chemini:
"HYDRATEXTURE – nauja ilgalaikė plaukų tiesinimo ir garbanojimo sistema,
kurios pagrindas – mikrokempinių kompleksas, galintis absorbuoti ir išlaikyti
plauko drėgmę viso proceso metu. Linija susideda tik iš keturių, sukuriančių
visus šiuos efektus produktų. Hydratexture daugiastruktūrinės procedūros,
tai – naujovė, nes pirmą kartą tie patys plaukai gali būti ir banguojami, ir
tiesinami ar garbanojami tuo pačiu metu."

nors pvz apie headlone'a is wellos ir skelbiama , kad tausoja plauka, cia naturalios zolytes ir tt, bet vis tiek kenkia, reikia po to gaivinti ax.gif
KarolinaViktorija
O gal kas zinot gal jau vis gi atsirado Mossa is Green Light Lietuvoje (nors pagal komentarus suprantu kad tokiu atveju butu isbandziusiu, bet gal..) smile.gif ? smile.gif Naturalus preparatas ilgalaikiam sugarbanojimui, kuris ne tik nekenkia, o atvirksciai atstato plauka
Failas
Sveikutės
Labai reikia jūsų patarimų, nes labai abejoju ir nenusprendžiu, kaip elgtis su savo plaukais blush2.gif

Visąlaik šviesindavausi plaukus, o dabar jau kuris laikas nebe, (gal jau koks pusmetis) ir pagal viską, jau būtų galima "susidėti cheminį". Niekada gyvenime nebuvau bandžiusi, bet kažkaip svajodavau apie purius, paslankius ir stambiom garbanom sušukuotus plaukus. Žinau, kad kiekvieną kartą plaunant galvą reiks juos ypatingai ir atsakingai šukuoti, džiovinti, tampyti ir pan. Bet abejoju tik dėl to, ar aš nesupanašėsiu į tas 85 -ųjų damas su "pudelio galvom", nes dabar mano plaukai iki pečių
Beveik prieš mėnesį užsirašiau pas kirpėją ir laukiu eilės savo cheminiam, bet kaip tai dar iki pirmadienio galėčiau viską atšaukti
O gal nereiktų labai jaudintis, nes šiuolaikinės priemonės nesuvirina taip plaukų ir be to, teko girdėti, kad garbanos ateina į madą, o tiesintas - lygintas šukuosenas reiktų jau pamiršti

Patarkit, please
4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.