Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Plaukų priežiūros priemonės (4 tema)
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Grožis ir kosmetika > Plaukų priežiūra
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Eveline
Nauja tema jau:) sena tema

Taigi laukiam Jūsų visų plaukų priežiūros priemonių nuotraukų smile.gif Parodykite ką turite, ką naudojate ir ko nenaudojate. ir šiek tiek pakomentuojam wink.gif o mes klausinėsim, aptarinėsim, dalinsimės patirtimi.
laukiam visų turimų priemonių nuotraukų...

o čia pavyzdys: (Sorry, paskolinta nuotrauka iš 2os temos)
user posted image
katrinka
oi kokia gera tema!!!! thumbup.gif rytoj butinai idesiu savo turta smile.gif
Eveline
QUOTE(katrinka @ 2008 12 29, 23:47)
oi kokia gera tema!!!!  thumbup.gif rytoj butinai idesiu savo turta smile.gif
*

laukiam laukiam, as irgi noriu ideti, bet kadangi dabar esu pas tevus, tai ne visas priemones turiu cia... g.gif
Tiffany
mano kuklus krepselis biggrin.gif

user posted image
Divaaa
Tiffany, kas cia is biodermos ir kaip tau?
Tiffany
QUOTE(Divaaa @ 2008 12 30, 15:50)
Tiffany, kas cia is biodermos ir kaip tau?
*

Bioderma Node, skirtas jautriai, seborejinei galvos odai 4u.gif
naudoju ji karta per savaite, profilaktiskai nuo pleiskanu, galvos niezulio, jis plauku neplauna, cia tik galvos odai 4u.gif
man patinka - nei pleiskanu, nei niezulio wub.gif
Dovviliukas
Sveikos merginos! sauni tema :} ir as pasistengsiu greitu laiku ideti nuotraukyte :}
Tik esu cia naujoke,tai nelabai dar susigaudau kaip tai padaryti ;/
Papildyta:
file://localhost/C:/Documents%20and%20Settings/User/Desktop/100_5769.jpg
Gelyciuke
QUOTE(Tiffany @ 2008 12 30, 15:31)
mano kuklus krepselis  biggrin.gif

user posted image
*

kas cia pas tave is Londos krepselyje? ka daro plaukuciams? mirksiukas.gif
Gelyciuke
Niekas ziuriu nebediskutuoja g.gif ar tik neaptingom po Nauju? biggrin.gif tongue.gif
tai va turiu jums klausimeli, kuri buvau uzdavusi preitoje temoje, bet ji baigesi ir man i ji niekas neatsake...tai pakartosiu gal.. ax.gif kuo skiriasi Loreal vitamin color, absolut repair ir solar kaukyciu poveikis plaukuciams? ka daro vitamin color kauke plaukams,kokie jie lieka po jos, taip pat ka daro absoliut repair ir solar? nezinau kodel bet nu taip kazkaip esu uzsikepusi isbandyti loreal kaukes,bet nezinau kuri butu pati geriausia mano sausiems,siurksietiems,besiveliantiems plaukuciams... bijau nusivilt ir eilini syki ismest pinigus i bala,todel prasau jusu patarimu.. doh.gif ax.gif
jadzka
QUOTE(Gelyciuke @ 2009 01 13, 13:29)
Niekas ziuriu nebediskutuoja g.gif  ar tik neaptingom po Nauju? biggrin.gif  tongue.gif
tai va turiu jums klausimeli, kuri buvau uzdavusi preitoje temoje, bet ji baigesi ir man i ji niekas neatsake...tai  pakartosiu gal.. ax.gif  kuo skiriasi Loreal vitamin color, absolut repair ir solar kaukyciu poveikis plaukuciams? ka daro vitamin color kauke plaukams,kokie jie lieka po jos, taip pat ka daro absoliut repair ir solar?  nezinau kodel bet nu taip kazkaip esu uzsikepusi isbandyti loreal kaukes,bet nezinau kuri butu pati geriausia mano sausiems,siurksietiems,besiveliantiems plaukuciams...  bijau nusivilt ir eilini syki ismest pinigus i bala,todel prasau jusu patarimu.. doh.gif  ax.gif
*

Vitamino Color - dažytiems plaukams suteikia minkštumo ir blizgesio.
absolut Repair - sausiems, chemiškai pažeistiems plaukams, labiau maitina.
Solar serija skirta išvalyti chlorkės likučius, atstatyti saulėje padžiovintus plaukus.

Kaukes bandžius esu tik Vitamino color ir Absolut repair. Šampūnus visus. Tai manau, kad pagal maitinimą Solar turėtų būt kažkur ties viduriuku.
shineT
QUOTE(Gelyciuke @ 2009 01 13, 13:29)
Niekas ziuriu nebediskutuoja g.gif  ar tik neaptingom po Nauju? biggrin.gif  tongue.gif
tai va turiu jums klausimeli, kuri buvau uzdavusi preitoje temoje, bet ji baigesi ir man i ji niekas neatsake...tai  pakartosiu gal.. ax.gif  kuo skiriasi Loreal vitamin color, absolut repair ir solar kaukyciu poveikis plaukuciams? ka daro vitamin color kauke plaukams,kokie jie lieka po jos, taip pat ka daro absoliut repair ir solar?  nezinau kodel bet nu taip kazkaip esu uzsikepusi isbandyti loreal kaukes,bet nezinau kuri butu pati geriausia mano sausiems,siurksietiems,besiveliantiems plaukuciams...  bijau nusivilt ir eilini syki ismest pinigus i bala,todel prasau jusu patarimu.. doh.gif  ax.gif
*

mane irgi domina tas, berods, balzamas purskiamas Londos, su kirpeja snekejau, tai jinai ji gyre g.gif
lietuvis
QUOTE(shineT @ 2009 01 13, 14:04)
mane irgi domina tas, berods, balzamas purskiamas Londos, su kirpeja snekejau, tai jinai ji gyre g.gif
*

Londos produkcija aplamai gera thumbup.gif
Juoko ašara
apmire forumiukas verysad.gif bandau atgaivinti parodydama savo turimas priemones mirksiukas.gif viska naudoju isskyrus JOICO, kuris mano plaukams netinka smile.gif

http://public.fotki.com/evelinute999/plauk...eiros-priemons/
Cherry_
iDesiu savo krepseli, kuris jau seniai neuvo atnaujintas sad.gif bet jau suplanuotos bent 5 priemones naujos smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

nerdau Wella flex lako wub.gif man jis geriausias smile.gif
Jei kam uzkliutu stalas tai is karto pasakysiu JYSK "kokybe" net nuoduko negalima ant jo padeti viskas lieka sad.gif
Karamel'e
QUOTE(evelinute999 @ 2009 01 14, 13:43)
apmire forumiukas verysad.gif  bandau atgaivinti parodydama savo turimas priemones mirksiukas.gif viska naudoju isskyrus JOICO, kuris mano plaukams netinka smile.gif

http://public.fotki.com/evelinute999/plauk...eiros-priemons/
*

Kaip tau tas Rene furterer (ligu tonucia vadinas, nežinau tiksliai blush2.gif ), na tas su žaliu dangteliu? 4u.gif
Gelyciuke
QUOTE(Cherry_ @ 2009 01 14, 15:04)
iDesiu savo krepseli, kuris jau seniai neuvo atnaujintas sad.gif  bet jau suplanuotos bent 5 priemones naujos smile.gif
user posted image
nerdau Wella flex lako  wub.gif  man jis geriausias smile.gif
*

Norejau paklausti kas cia pas tave is Subrina? ar patenkinta juom?ka daro plaukuciams gal dar kazka esi naudojusi is sios firmos? mirksiukas.gif
Juoko ašara
QUOTE(Karamel'e @ 2009 01 14, 15:15)
Kaip tau tas Rene furterer (ligu tonucia vadinas, nežinau tiksliai blush2.gif ), na tas su žaliu dangteliu? 4u.gif
*

ten yra stiprinamoji,tankinamoji plauku prieziuros priemone. nusipirkau prisiskaicius apie ji neblogu atsiliepimu, tankina tai tikrai. bet mano plaukai su ataugusiu cheminiu, tai tepu tik saknis, kad nebutu prisiplojusios prie galvos biggrin.gif
Cherry_
QUOTE(Gelyciuke @ 2009 01 14, 15:26)
Norejau paklausti kas cia pas tave is Subrina? ar patenkinta juom?ka daro plaukuciams gal dar kazka esi naudojusi is sios firmos? mirksiukas.gif
*

cia kremoksidas 6%, tinka smile.gif
kaip tik pamirsau ideti dar pora priemoniu mirksiukas.gif Subrina plauku galiuku alieju, man labai patinka, tinka, tikrai veiksmingas, ir laka plaukams subrina, isviso sia firma esu patenkinta thumbup.gif
Karamel'e
QUOTE(evelinute999 @ 2009 01 14, 14:26)
ten yra stiprinamoji,tankinamoji plauku prieziuros priemone. nusipirkau prisiskaicius apie ji neblogu atsiliepimu, tankina tai tikrai. bet mano plaukai su ataugusiu cheminiu, tai tepu tik saknis, kad nebutu prisiplojusios prie galvos biggrin.gif
*

o plaukų nesausina? Kaip manai, verta tų pinigėlių priemonė, ar galima panašių už mažesnę kaina nusipirkt? 4u.gif
dilgelyt
Cherry, o kaip tau kokosu kauke-balzamas?man ziauriai nepatiko...
Kaip ta medaus kauke?
Malena
Noreciau atsiliepimu apie Londa Londial priemone 4u.gif
Juoko ašara
QUOTE(Karamel'e @ 2009 01 14, 16:40)
o plaukų nesausina? Kaip manai, verta tų pinigėlių priemonė, ar galima panašių už mažesnę kaina nusipirkt? 4u.gif
*

zinok,dar nepastebejau, nes nedaug isnaudojau ax.gif na bent jau as antra karta nebepirksiu, nes mano plaukai veliasi ir mieliau naudoju priemones, kurios palengvina issukavima, jis tuo atzvilgiu man ir nelabai patinka. o jei plaukuciai nera problematiski, tai apimties jis suteikia. o kas apie pigesnes priemones,tai nelabai galiu ka ir pasakyti, nes neteko naudoti.
BOMBONKE :)
matau frucio purskaliuka kaip tau jis?as turiu bet man jis nei padeda,gal siek tiek paglizgina ir pakvepina tuom kart,daugiau kvepalas negu priemone,o gliskur purskiamas balzamas man thumbup.gif o tau kaip?
matau raudona elvitalio sampuna,as turiu kauke ir toki skysti tubelese man labai patinka..

gal yra dar isbandziusiu tas treatment vax kaukias?kai tik norejau pirkt ale gal klaida? unsure.gif
Gelyciuke
smile.gif+2009 01 14, 18:22-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 01 14, 18:22)
gliskur purskiamas balzamas man thumbup.gif o tau kaip?
matau raudona elvitalio sampuna,as turiu kauke ir toki skysti tubelese man labai patinka..
*

man tai Gliss kur tas purskiamas balzamas schmoll.gif turiu rozini buteliuka,tai man nuo jo plaukai kaip stagarai lieka... tokei kieti net leisti... to geltono nesu isbandziusi.. g.gif
o kaip tau elvital ta kauke raudona dazytiems plaukams? as noriu gauti sliduma plaukams nes pas mane jie tokie pasisiause,veliasi tai kazin ar su ja pavyktu? ax.gif
QUOTE(Gelyciuke @ 2009 01 14, 19:44)
man tai Gliss kur tas purskiamas balzamas schmoll.gif  turiu rozini buteliuka,tai man nuo jo plaukai kaip stagarai lieka... tokei kieti net leisti... to geltono nesu isbandziusi.. g.gif
o kaip tau elvital ta kauke raudona dazytiems plaukams? as noriu gauti sliduma plaukams nes pas mane jie tokie pasisiause,veliasi tai kazin ar su ja pavyktu? ax.gif
*

matai kaip skirtingai,o man visai nieko tas klisku,turiu butent rozini.
elvitalio raudona kauke man labai miela,plaukai labai svelnus,jei noriu dar didesnio efekto naudoju ta skysti tubelese ir tos pacios serijos tai krokodilas is plauku slysta biggrin.gif bet vel kol nenusipirksi nesuzinosi kaip butent tavo plaukus veikia smile.gif

seip elvitalio man viskas plaukam tinka ir patinka,seruma nuo kaltunu jau kokie 3 metai naudonu,neseniai atradau aliejuka luzinejantiem ir pan galiukam ir neprastas smile.gif
Gelyciuke
smile.gif+2009 01 14, 19:16-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 01 14, 19:16)
matai kaip skirtingai,o man visai nieko tas klisku,turiu butent rozini.
elvitalio raudona kauke man labai miela,plaukai labai svelnus,jei noriu dar didesnio efekto naudoju ta skysti tubelese ir tos pacios serijos tai krokodilas is plauku slysta biggrin.gif bet vel kol nenusipirksi nesuzinosi kaip butent tavo plaukus veikia smile.gif

seip elvitalio man viskas plaukam tinka ir patinka,seruma nuo kaltunu jau kokie 3 metai naudonu,neseniai atradau aliejuka luzinejantiem ir pan galiukam ir neprastas smile.gif
*

niu gal ir reiks nusipirk ismeginti elvital priemoniu ax.gif beje koks tas serumas nuo kaltunu?kokia ten spalva jo ar kas nes nezinau kokio ieskoti nuejus,o nuo plauku velimosi tai laaabai kazko reiketu doh.gif speju tavo plaukuciai patys savaime yra gana sveiki,svelnus ir todel tau visos priemones taip tinka ax.gif thumbup.gif
QUOTE(Gelyciuke @ 2009 01 14, 20:34)
niu gal ir reiks nusipirk ismeginti  elvital priemoniu ax.gif beje koks tas serumas nuo kaltunu?kokia ten spalva jo ar kas nes nezinau kokio ieskoti nuejus,o nuo plauku velimosi tai laaabai kazko reiketu doh.gif  speju tavo plaukuciai patys savaime yra gana sveiki,svelnus ir todel tau visos priemones taip tinka ax.gif  thumbup.gif
*

oi kaip tu klysti, biggrin.gif ne plaukuciai pas mane o kailis nes esu tamsiaplauke tiesiaplauke o megstu save matyt sviesia ir garbanota,tai mano plaukai nuolat sviesinami ir cheminiai ant tu sviesiu dedami,tai apie sveikata ne kalbu ner..bet vat as moku atrankos budu rast man tinkamas priemones kurios mano kaili padaro itin panasu i normalus plaukus,netgi daugmaz sveikus smile.gif zodziu aferiste as biggrin.gif

o tas iskaltunuotojas toks

user posted image

as ji naudoju ant beveik slapu tik tik nusausintu plauku..perku jau koki 3-4 buteliuka ir dar pirksiu,bet KAIP SAKIAU NEPABANDZIUS NEZINOSI,GAL TAU VISAI S.... BUS,pasidairyk pas drauges gal pamatysi ir uz dykuti isbandyt duos biggrin.gif
Gelyciuke
smile.gif+2009 01 14, 20:22-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 01 14, 20:22)
oi kaip tu klysti, biggrin.gif ne plaukuciai pas mane o kailis nes esu tamsiaplauke tiesiaplauke o megstu save matyt sviesia ir garbanota,tai mano plaukai nuolat sviesinami ir cheminiai ant tu sviesiu dedami,tai apie sveikata ne kalbu ner..bet vat as moku atrankos budu rast man tinkamas priemones kurios mano kaili padaro itin panasu i normalus plaukus,netgi daugmaz sveikus smile.gif zodziu aferiste as biggrin.gif
*

Niu tai jei gali tada dar smulkiau papasakok ar net kokia foto savo surastu geru dalykeliu plaukuciams parodyk mums thumbup.gif mirksiukas.gif
QUOTE(Gelyciuke @ 2009 01 14, 21:33)
Niu tai jei gali tada dar smulkiau papasakok ar net kokia foto savo surastu geru dalykeliu plaukuciams parodyk mums thumbup.gif  mirksiukas.gif
*

as daug ka naudoju,keleta kart perku tik pacius geriausius o seip vis nauja ir nauja,neturiu tiek fotkiu.

bet pats pats paciausias ir nuostabiausias dalykas sita kauke,perku ja is kirpejos,gyvenu ne lt,bet netu uzsisakyt galima smile.gif jei ne ji tai seniai reiktu kaili nukirpt ir vaiksciot juodai prilaizytai,bet velgi tau gal visai netiks mirksiukas.gif

user posted image

laikyti reik valanda smile.gif

melynaja naudoju nuolat o sita kai reik po cheminio atgaivint,laikau irgi valanda,bet ji tinka tikrai nukankintiem plaukam nes riebi labai,stipriai maitinanti,kvepia kokosais,yra ir sampunas tos serijos smile.gif

user posted image

taigi cia mano dvi pagrindines vinys o visa kita eksperimentai smile.gif
Juoko ašara
man tas geltonas purskalas patiko labiau uz rozini smile.gif
Gelyciuke
smile.gif+2009 01 14, 20:46-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 01 14, 20:46)
as daug ka naudoju,keleta kart perku tik pacius geriausius o seip vis nauja ir nauja,neturiu tiek fotkiu.

bet pats pats paciausias ir nuostabiausias dalykas sita kauke,perku ja is kirpejos,gyvenu ne lt,bet netu uzsisakyt galima smile.gif jei ne ji tai seniai reiktu kaili nukirpt ir vaiksciot juodai prilaizytai,bet velgi tau gal visai netiks mirksiukas.gif
user posted image
laikyti reik valanda smile.gif
*

gali placiau apie sia kauke?kiek moki uz ja?koks poveikis jos? mirksiukas.gif gaila kad lietuvoj negalima nusipirkti doh.gif
ir siaip pradejau galvot kai gyveni tu ne lietuvoj,tai kad ir tos elvital ir kitos prekes ten manau tikrai geresnes nei lietuvoj,nes pas mus visos importuotos daugiausia is lenkijos... doh.gif
QUOTE(evelinute999 @ 2009 01 14, 21:50)
man tas geltonas purskalas patiko labiau uz rozini smile.gif
*

as beveik visas linijas lorealio papigeiskas isbandzius ir vienintele mano plaukam prasta ir netikus pasirode butent rozine.

QUOTE(Gelyciuke @ 2009 01 14, 21:54)
gali placiau apie sia kauke?kiek moki uz ja?koks poveikis jos? mirksiukas.gif  gaila kad lietuvoj negalima nusipirkti doh.gif
*

as moku 25 eu uz litra,yra ir po 250 gr,netu uzsakinejant speju pigiau.
uztenka man litro beveik pusmeciui,nes cia koncentruotos jos,kirpyklines,jei skaitai angliskai---Developed to:

* help restore elasticity
* smooth and treat damaged hair
* provide hair with incredible shine and body

paprastai jos uzdedamos ant dregnu plauku,aprisamos ir dedamos po kirpykliniu gaubtu kaitinant 10 min,uz ka mus kirpykloj nuplesia 10 eu biggrin.gif kadangi as jokiu kaitinanciu priemoniu nenaudoju ir kirpejom neleidziu tai man patare ja naudot taip-aptept uzdet maisiuka ir silta ranksluosti,ir laikyt valanda.

o cia geltonos aprasymas smile.gif

Osmo Essence Intensive Deep Repair Mask is specially formulated for over-stressed, heat traumatised and/or chemically treated hair. This deep nourishing treatment restores moisture balance and elasticity. Directions: Apply to towel dried hair, leave for indicated time and rinse. Available in 250ml and 1 litre
Papildyta:
QUOTE(Gelyciuke @ 2009 01 14, 21:54)
ir siaip pradejau galvot kai gyveni tu ne lietuvoj,tai kad ir tos elvital ir kitos prekes ten manau tikrai geresnes nei lietuvoj,nes pas mus visos importuotos daugiausia is lenkijos... doh.gif
*

o sito tai jau zinok nezinau schmoll.gif
lt kai gyvenau naudojau viska frucio ir plaukai buvo nuostabiausi,o vat jau ketvirti metai bandau fruti is naujo atrast ir kaskart nusiviliu,visiskas niekalas..va tau ir ne lt perki,al rimtai reiks kada lietuvisko frucio pabandyt parsivezt biggrin.gif

tik mergos jei jau kada susigundysit bandyt vtas kaukes,tai tik nepirkit po litra,pabandymui yra po 250 gr,ba jei netiks tai as nakti bijosiu viena vaiksciot doh.gif lotuliukas.gif
Gelyciuke
smile.gif+2009 01 14, 21:07-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 01 14, 21:07)

tik mergos jei jau kada susigundysit bandyt vtas kaukes,tai tik nepirkit po litra,pabandymui yra po 250 gr,ba jei netiks tai as nakti bijosiu viena vaiksciot doh.gif  lotuliukas.gif
*

oj linksmute,taip sujuokinai thumbup.gif lotuliukas.gif niu laaabai smalsu man ismeginti ta kaukyte ax.gif reiks pasizvalgyti internete kur jos rasti smile.gif
Cherry_
QUOTE(dilgelyt @ 2009 01 14, 17:26)
Cherry, o kaip tau kokosu kauke-balzamas?man ziauriai nepatiko...
Kaip ta medaus kauke?
*

kokosu kauke galima naudoti nebent grindis plauti ir drekinti biggrin.gif nu tokia totali nesamone sad.gif o medaus patinka ir tinka thumbup.gif ir dar kaina tokia smile.gif
smile.gif+2009 01 14, 18:22-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 01 14, 18:22)
matau frucio purskaliuka kaip tau jis?as turiu bet man jis nei padeda,gal siek tiek paglizgina ir  pakvepina tuom kart,daugiau kvepalas negu priemone,o gliskur purskiamas balzamas man thumbup.gif o tau kaip?
Fructis naudoju kai pabaigiu Gliss kur ir dar nespeju nusipirkti naujo smile.gif tai taip ir naudoju, pora kartu menesi smile.gif
gal yra dar isbandziusiu tas treatment vax kaukias?kai tik norejau pirkt ale gal klaida? unsure.gif
*

treatment wax visai nieko kauke beje, gerai kvepia, bet cia grynai kas nori paklusniu, glotniu plauku, kosmetine priemone:) as galus tepu juo ( po to isplaunu )
dilgelyt
Cherry kaip man patinka kad sutinki del kokosines drinks_cheers.gif , o tai as kartais pasijauciu vienisa,peikdama visas priemones is eiles biggrin.gif
ta waxine medaus tau tikrai glotnina labaiu nei kokie betkokie balzamai, suteikia ji plaukams svorio? tavo plaukai linke pustis siaustis? nes mano taip linke ,kad man net visu liaupsniama gaja jiems slidumo nesuteike..
Cherry_
QUOTE(dilgelyt @ 2009 01 14, 22:00)
Cherry  kaip man patinka kad sutinki del kokosines drinks_cheers.gif , o tai as kartais pasijauciu vienisa,peikdama visas priemones is eiles  biggrin.gif
ta waxine medaus tau tikrai glotnina labaiu nei kokie betkokie balzamai, suteikia ji plaukams svorio? tavo plaukai linke pustis siaustis? nes mano taip linke ,kad man net visu liaupsniama gaja jiems slidumo nesuteike..
*

oi taip mano palukai tikrai linke pustis ( delpastovaus sviesinomo ) , kai zinaukad nereikes daryti jokio susukavimo ( nes kai ji darau nenaudoju jokiu priemoniu tik sampunas,kad p\geriau laikytu ) tai visada naudoju sita kauke, kad plaukai sunkesni butu, ir galai ne taip pustusi smile.gif , dar galeciau pasiulyti pabandyti Subrina fluida plauku galiukams, jis labai glotnina plaukus, bet as ji naudoju ekstra atvejams, nes mazdaug po 1,5 dienos reikia po jo plauti galva.
O del Gaia... naudojau si krema kai tureju ilgus plaukus, tai jis ju nesuglotnindavo,o tik palengvindavi sukavima thumbup.gif

atsiprasau del rasymo klaidu, ekranas ir klaviatura liejasi tainelabai damatau doh.gif
^^liutuke
Maniskis kuklus krepselis :rolleyes
user posted image
just_angel
^^liutuke, kaip tau Tigi s factor sampunas ir kondicionierius? ax.gif galvoju pirkti, ar verti savo kainos?
Lalaila_Vln
Cherry_, kokias turi algabo kaukes? kuri labiau patinka? kokios to ampules plaukams?
Deissy
user posted image
labukas merginos mirksiukas.gif

va cia mano siuo metu naudojamu plaukuciu priemoniu krepselis ax.gif

nesuprantu ko ji man tokia maza iseina doh.gif
Deissy
user posted image
na gal dabar didesne bus doh.gif
Gelyciuke
QUOTE(Deissy @ 2009 01 16, 09:52)
user posted image
labukas merginos  mirksiukas.gif

va cia mano siuo metu naudojamu plaukuciu priemoniu krepselis  ax.gif

nesuprantu ko ji man tokia maza iseina  doh.gif
*

kas ten pas tave pats pirmas buteliukas is kaires?kiek imatau tai kazkas su alijosium? kas per daiktas kam naudojamas ar geras,ka daro plaukuciams ax.gif vienu zodziu viska papasakok apie ji biggrin.gif
ir po to is c:ehko kas ten yra tas raudonas butelis?ka daro plaukuciams? mirksiukas.gif
ir dar kas ten is osis + pas tave?irgi ka daro plaukuciams papasakok? ir beje kokei aplamai tavo plaukai?kokia ju bukle mirksiukas.gif
ot uzgriuvau su klausimu virtine thumbup.gif lotuliukas.gif
Deissy
QUOTE(Gelyciuke @ 2009 01 16, 11:29)
kas ten pas tave pats pirmas buteliukas is kaires?kiek imatau tai kazkas su alijosium? kas per daiktas kam naudojamas ar geras,ka daro plaukuciams ax.gif  vienu zodziu viska papasakok apie ji biggrin.gif
ir po to is c:ehko kas ten yra tas raudonas butelis?ka daro plaukuciams? mirksiukas.gif
ir dar kas ten is osis + pas tave?irgi ka daro plaukuciams papasakok? ir beje kokei aplamai tavo plaukai?kokia ju bukle mirksiukas.gif
ot uzgriuvau su klausimu virtine thumbup.gif  lotuliukas.gif
*

ten yra aliejukas plauku galiukams - sausiems ir luzinejantiems. zinok dar negaliu pakomentuoti, nes tik uzvakar nusipirkau. ax.gif
is cehko yra nesnuplaunamas balzamas su pantenoliu, apsaugo pazeistus plaukus ir suteikia jiems gyvybinguma. man tai jis patinka, plaukai labai gerai issisukuoja ir nesusivelia taip mirksiukas.gif
osis yra apsauganti priemone iki 200 laipsniu tiesinant plaukus, naudoji ji jau labai ilgai, man tai jis super, ir per dregme plaukai taip greit nesusigarbanoja thumbup.gif
mano plaukai yra sviesinti ir siektiek banguoti, tai su jais visada daug problemu...nes jie man pastoviai pasisiausia buna ir sauseja
^^liutuke
QUOTE(just_angel @ 2009 01 15, 21:45)
^^liutuke, kaip tau Tigi s factor sampunas ir kondicionierius?  ax.gif  galvoju pirkti, ar verti savo kainos?
*

Tiesa pasakius net nezinau, sampunas tikrai neblogas, atlieka savo funkcija, o kondicionieriaus nelabai supratau g.gif
Gelyciuke
QUOTE(Deissy @ 2009 01 16, 10:48)
ten yra aliejukas plauku galiukams - sausiems ir luzinejantiems. zinok dar negaliu pakomentuoti, nes tik uzvakar nusipirkau.  ax.gif
is cehko yra nesnuplaunamas balzamas su pantenoliu, apsaugo pazeistus plaukus ir suteikia jiems gyvybinguma. man tai jis patinka, plaukai labai gerai issisukuoja ir nesusivelia taip  mirksiukas.gif
osis yra apsauganti priemone iki 200 laipsniu tiesinant plaukus, naudoji ji jau labai ilgai, man tai jis super, ir per dregme plaukai taip greit nesusigarbanoja  thumbup.gif
mano plaukai yra sviesinti ir siektiek banguoti, tai su jais visada daug problemu...nes jie man pastoviai pasisiausia buna ir sauseja
*

Kai ismeginsi ta su alijosiumi plauku galiukams papasakok kaip jis tau mirksiukas.gif beje kur pirkai ji kiek mokejai mirksiukas.gif
sudominai labai su tuo C:ehko ax.gif as turiu is cehko purskiama drekinamaji balzama plaukams irgi nenuplaunama,jis su kanapiu aliejumi,dvigubu drekinamuoju kompleksu ir UV apsauga.. siaip man visai nieko jis ax.gif kiek tu mokejai uz savo cehko?
ir beje kiek uz osis+ moki?kaip siaip jo poveiksi ant plauku uzpurskus?jauciasi ant plauku kazkas ar paminsteja ar slidesni kokie pasidaro? g.gif smile.gif
o del plauku tai mano irgi siek tiek banguoti, per dregna ora visai velnias zino kas ant galvos lieka doh.gif lotuliukas.gif o dar plius ir laaabai issauseje... doh.gif
Deissy
QUOTE(Gelyciuke @ 2009 01 16, 14:03)
Kai ismeginsi ta su alijosiumi plauku galiukams papasakok kaip jis tau mirksiukas.gif  beje kur pirkai ji kiek mokejai mirksiukas.gif
sudominai labai su tuo C:ehko ax.gif  as turiu is cehko purskiama drekinamaji balzama plaukams irgi nenuplaunama,jis su kanapiu aliejumi,dvigubu drekinamuoju kompleksu ir UV apsauga.. siaip man visai nieko jis ax.gif kiek tu mokejai uz savo cehko?
ir beje kiek uz osis+ moki?kaip siaip jo poveiksi ant plauku uzpurskus?jauciasi ant plauku kazkas ar paminsteja ar slidesni kokie pasidaro? g.gif  smile.gif
o del plauku tai mano irgi siek tiek banguoti, per dregna ora visai velnias zino kas ant galvos lieka doh.gif  lotuliukas.gif  o dar plius ir laaabai issauseje... doh.gif
*

vadinasi musu plaukai panasus, bargas su jais doh.gif
na man tas osis tikrai labai geras, na nzn, gal plaukai labaiu blizga, kazkaip zinok neatkreipiau demesio, bet gerai jis man, po jo netaip greit plaukai susigarbanoja ir neriebalina, na man liuks, isbandziau ji ir nebekeiciu, nebebandau neko, o zinok nepamenu apie 45 lt lyg. smile.gif
na as irgi noriu dar kazka isbandyti is echo, pirksiu pilkintoja ir gal sampunus velkiau isbandyti. kazi ta firma turi kokio aliejuko plauku galiukams? g.gif
aliejuka su alijosiumi pirkau euro vaistineje, mokejau 28 litukus, na bandysiu, ziuresiu kas ten per daiktas bigsmile.gif
Gelyciuke
QUOTE(Deissy @ 2009 01 16, 13:15)
na as irgi noriu dar kazka isbandyti is echo, pirksiu pilkintoja ir gal sampunus velkiau isbandyti. kazi ta firma turi kokio aliejuko plauku galiukams?  g.gif
*

Is cehko tai tikrai maciau kad yra aliejuku plauku galiumas..maciau kazkoks yra plauku aliejukas su linu aliejumi...irgi tokiam raudonam buteliuke bet mazesniam aisku ax.gif niu va ir mane vilioja dar kazka isbandyti is cehko,dar labai vilioja loreal prof linija..gal esi kazka bandziusi? mirksiukas.gif
as tai turejau sviesius plaukus,bet va susigadinau su tais visais peroksidais tai bandau atgaivinti doh.gif o taip mane vilioja ta balta plauku spalva lotuliukas.gif dabar esu sokoladine ax.gif
Lalaila_Vln
Deissy, nematyta firma Swiss O-Par. kaip ju priemones? kokiems plaukams? kur perki?
Deissy
QUOTE(Gelyciuke @ 2009 01 16, 14:29)
Is cehko tai tikrai maciau kad yra aliejuku plauku galiumas..maciau kazkoks yra plauku aliejukas su linu aliejumi...irgi tokiam raudonam buteliuke bet mazesniam aisku ax.gif  niu va ir mane vilioja dar kazka isbandyti is cehko,dar labai vilioja loreal prof linija..gal esi kazka bandziusi? mirksiukas.gif
as tai turejau sviesius plaukus,bet va susigadinau su tais visais peroksidais tai bandau atgaivinti doh.gif o taip mane vilioja ta balta plauku spalva lotuliukas.gif  dabar esu sokoladine ax.gif
*

as su mielu noru buciau kokia sokoladine thumbup.gif bet man jau labai netinka, buvau nusidazius, bet nebuvo nei vieno zmogaus, kuris nelepteletu, kad sviesus man tukstanti kartu geriau, o ir manpaciai labiau patinka thumbup.gif i nepasakyciau kad labai nutriuse, tik zaisku reikia daug labiau priziureti bigsmile.gif

o cia tas loreal, kur galima nusipirkti spec parduotuvese tik, ane? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2009 01 16, 14:49)
Deissy, nematyta firma Swiss O-Par. kaip ju priemones? kokiems plaukams? kur perki?
*

pirkau cia eurokos parduotuveje, vokiskas. na man tai labai thumbup.gif irgi yra su patentoliu atstatantis ir stiprinantis pazeistus plaukus, palaiko reikiama dregme plauku.
Amellie
mano naturalejantis krepselis ax.gif kai ko dar nebandziau biggrin.gif user posted image

dar nepridejau ivairiu eteriniu ir kitu alieju, kuriuos naudoju, kaip kaukes rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.