QUOTE(evelinute999 @ 2009 01 14, 21:50)
man tas geltonas purskalas patiko labiau uz rozini

as beveik visas linijas lorealio papigeiskas isbandzius ir vienintele mano plaukam prasta ir netikus pasirode butent rozine.
QUOTE(Gelyciuke @ 2009 01 14, 21:54)
gali placiau apie sia kauke?kiek moki uz ja?koks poveikis jos?

gaila kad lietuvoj negalima nusipirkti

as moku 25 eu uz litra,yra ir po 250 gr,netu uzsakinejant speju pigiau.
uztenka man litro beveik pusmeciui,nes cia koncentruotos jos,kirpyklines,jei skaitai angliskai---Developed to:
* help restore elasticity
* smooth and treat damaged hair
* provide hair with incredible shine and body
paprastai jos uzdedamos ant dregnu plauku,aprisamos ir dedamos po kirpykliniu gaubtu kaitinant 10 min,uz ka mus kirpykloj nuplesia 10 eu

kadangi as jokiu kaitinanciu priemoniu nenaudoju ir kirpejom neleidziu tai man patare ja naudot taip-aptept uzdet maisiuka ir silta ranksluosti,ir laikyt valanda.
o cia geltonos aprasymas
Osmo Essence Intensive Deep Repair Mask is specially formulated for over-stressed, heat traumatised and/or chemically treated hair. This deep nourishing treatment restores moisture balance and elasticity. Directions: Apply to towel dried hair, leave for indicated time and rinse. Available in 250ml and 1 litre
Papildyta:QUOTE(Gelyciuke @ 2009 01 14, 21:54)
ir siaip pradejau galvot kai gyveni tu ne lietuvoj,tai kad ir tos elvital ir kitos prekes ten manau tikrai geresnes nei lietuvoj,nes pas mus visos importuotos daugiausia is lenkijos...

o sito tai jau zinok nezinau
lt kai gyvenau naudojau viska frucio ir plaukai buvo nuostabiausi,o vat jau ketvirti metai bandau fruti is naujo atrast ir kaskart nusiviliu,visiskas niekalas..va tau ir ne lt perki,al rimtai reiks kada lietuvisko frucio pabandyt parsivezt
tik mergos jei jau kada susigundysit bandyt vtas kaukes,tai tik nepirkit po litra,pabandymui yra po 250 gr,ba jei netiks tai as nakti bijosiu viena vaiksciot