Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Perfectil
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Grožis ir kosmetika > Plaukų priežiūra
Pages: 1, 2, 3, 4
viduku
būtų įdomu sužinoti mamyčių, išbandžiusių vitaminus plaukams, odai, nagams "PERFECTIL" atsiliepimus. pati vartoju jau antrą pakuotę. labai sustiprėjo nagai, nes prieš tai buvau prisiauginusi ir po nuėmimo jie atrodė tragiškai. doh.gif dabar situacija visai pasitaisė 4u.gif
plaukai iki vartojimo irgi labai slinko. net išsigandusi vienu metu buvau. dabar vėlgi tikrai geriau. net vyras pastebėjo, kad mažiau slenka.
bet visada yra "bet"...
prasidėjo odos problemos. visada atsirasdavo ant kaktos smakro vienas kitas spuogiukas per PMS, bet daugiau nieko. dabar tokių spuogiukų ant veido nebespėju išsigydyt... pulinukų vis atsiranda ir ant nugaros. jei nukrapštau, dar blogiau... ar gali taip būt nuo PERFECTIL? esu kažkada anksčiau tuos vitaminus vartojus, tik ne taip ilgai, viskas buvo gerai... kaip šie vitaminai veikia jūsų organizmą? pasisakykit ax.gif
Eveline
geriau beveik 3 menesius. nagai sustiprejo, del plauku neprisimenu, bet oda irgi labai pradejo berti, nors manes neberia siaip. Atsirado giluminiu spuogu. Ir issigydyti pavyko tik po kokiu 2 menesiu kai nustojau vartoti Perfectil. daugiau nevartosiu schmoll.gif
Diamonds
Mane irgi nuo šių vitaminų išbėrė... doh.gif
viduku
tai visgi manot, kad čia nuo tų vitaminų? doh.gif nes aš jau nebežinau, ką galvot... ir soliariumą kaltint pradėjau - sakiau, kad amžiais nebeisiu... nes būdavo, kad kartais po soliariumo paberia... bet ne taip, kaip dabar...
pas mane irgi tokių giluminių atsirado, jei tik nusikrapštau, dar blogiau... ant kaktos, smakro, pečių, dekoltė... nesamonė kažkokia... schmoll.gif
o PERFECTIL vis dar geriu... turbūt jau reikia mest juos lauk... verysad.gif
Rasela
As pries kokius 3 ar 4 metus PERFEKTIL geriau, nes labai plaukai slinko ir su odos problemomis nebesusitvarkiau. PERFEKTIL geriau kokius 3 ar 4 menesius, taciau poveikio plaukams ir odai jokio nebuvo. Plaukai slinko ir toliau, o spuogu ant veido tik daugejo doh.gif Vienintelis geras dalykas nuo PERFEKTIL buvo tas, kad nagai labai greitai pradejo augti ir buvo labai stiprus, nors ir taip jais niekada nesiskusdavau. Po PERFEKTIL vartojimo savo odos problemas iveikiau su BIONAL firmos maisto papildu SVARI ODA PLIUS thumbup.gif
lotute
gėriau ir aš tuos vitaminus, mane nuo jų pykindavo ir vemdavau, tai poveikio jokio ir nepastebėjau išskyrus pašalinį doh.gif
princesee
biggrin.gif Kad beria - juk normalu, dėl vitaminų įtakos valosi oda. Man tas pats buvo su siliciu - kai pradėjau gerti, bėrė, bet po truputi mažėjo mažėjo, kol visiškai išsivalė oda, o dabar skaisti ir graži mirksiukas.gif O dėl šių vitaminų apskritai, mane taipogi pykindavo. Dėl skrandžio skausmų mečiau gert po 2 mėnesių. rolleyes.gif
Rutele_S
Mane taip pat nuo ju pykina, net nesugeriau visos pakuotes doh.gif
viduku
bet jei spuogų vis daugėja, tai negi reiškia, kad oda taip valosi?... doh.gif
šiaip ir man užeina keistų skrandžio skausmų, bet kažkaip net nepagalvojau to susiet su šiais vitaminais... gal jūs tuščian skrandin gerdavot? nes ten aiškiai parašyta, kad taip negalima...
lotute
QUOTE(Mažoji Kuku @ 2008 12 29, 13:54)
bet jei spuogų vis daugėja, tai negi reiškia, kad oda taip valosi?...  doh.gif
šiaip ir man užeina keistų skrandžio skausmų, bet kažkaip net nepagalvojau to susiet su šiais vitaminais... gal jūs tuščian skrandin gerdavot? nes ten aiškiai parašyta, kad taip negalima...
*

tikrai ne ant tusčio skrandžio schmoll.gif
princesee
QUOTE(Mažoji Kuku @ 2008 12 29, 15:54)
bet jei spuogų vis daugėja, tai negi reiškia, kad oda taip valosi?...  doh.gif
*

Na taip valosi. mirksiukas.gif Aš tai ir ant tusčio ,ir ne ant tusčio, vienodai pykindavo doh.gif
viduku
vadinasi, žala didesnė nei nauda doh.gif turiu dar vieną net nepradėtą pakuotę... negi reiks išmest... verysad.gif nors nagučiai taaaaaaaaaaaaaip sustiprėjo thumbup.gif
Joliee
QUOTE(Mažoji Kuku @ 2008 12 29, 15:16)
vadinasi, žala didesnė nei nauda  doh.gif  turiu dar vieną net nepradėtą pakuotę... negi reiks išmest...  verysad.gif  nors nagučiai taaaaaaaaaaaaaip sustiprėjo  thumbup.gif
*

O aš turiu net dvi nepradėtas pakuotes, irgi turbūt teks mesti... Plaukus man tie vitaminai gal kiek pastiprino, odą ir šiek tiek, bet pykindavo tai tikrai stipriai, po valgio beveik pusvalandžiui praėjus, nustodavo irgi po pusvalandžio.. Pastebėjau, kad jei pavalgai labai daug, tai nepykina, bet negali visą laiką persivalgyti... Man neblogai nakvišų aliejaus kapsulės, ir pigesnės, ir nepykina... mirksiukas.gif
Rkatyte
Perfectil vartoju gan seniai - 3-4 metus, vartoju vidutiniskai po 3 pakuotes iš karto, po to pertrauka 6 ar daugiau mėn ir vėl, tik paskutinį kartą vartojant šį rudenį nepajaučiau jokio poveikio, anksčiau labiausiai jausdavosi nagai - sutvirtėdavo, nelūžinėdavo. Ir pykinti pradėjo. Tai pabaigiau visas 3 pakuotes ir nusprendžiau daugiau nebepirkti, ar jų sudėtis pasikeitė, ar mano organizmas kitaip juos priima, bet netiko
Sublime
Ir aš vartojau 3 mėn. Poveikis pasimatė tiek ant nagų, tiek ant plaukų - jų labai daug naujų pridygo. Tik va, mane irgi labai pykindavo išgėrus doh.gif
saturno_sesely
sveikos, mane taip pat pykino žiauriai nuo jų, o ir poveikio tiesą pasakius nepastebėjau... mano plaukai ir nagai ir taip geri, norėjau tik dėl odos ir kad po gimdymo atsigaut.
Ereses
QUOTE(princesee @ 2008 12 29, 13:16)
biggrin.gif Kad beria - juk normalu, dėl vitaminų įtakos valosi oda. Man tas pats buvo su siliciu - kai pradėjau gerti, bėrė, bet po truputi mažėjo mažėjo, kol visiškai išsivalė oda, o dabar skaisti ir graži  mirksiukas.gif O dėl šių vitaminų apskritai, mane taipogi pykindavo. Dėl skrandžio skausmų mečiau gert po 2 mėnesių.  rolleyes.gif
*

sveikos , vat ir prisiskaiciau netycia apie situs vitaminus doh.gif Ir nzn tiket cia ar ne smile.gif Vitaminus gavau dobanu, juos geriu dar tik 4 dienas, bet vakar taip blogai jauciuosi, kad vaziavau pas gydytoja doh.gif Pykino taip , kad prisigalvojau kad esu nescia, karta net vemiau verysad.gif Skrandi skaudejo, ir dabar dar skauda truputi,akyse juodavo, tirpdavo visas kunas doh.gif bet gydytoja sake, kad nuo netinkamos mitybos, tai israse geruju bakteriju, bet gal is tiesu cia vitaminai kalti...
viduku
jau nebežinau, ar čia gali būt taip blogai nuo vitaminų... siaubas blink.gif
ievvvvaa
perfectil prasti vitaminai, kaip ir daugumai pasisakiusiu- mane pykino, + vaistininke ispejo, jog skrandi isgrauzia schmoll.gif

user posted image
Kvepalai
Skrandi isgrauzia vitaminai - cia kas jau samanu laikai??? Vitabiotics vitaminus naudoju ir labai pasitikiu, ypatingai geri Neurozan ir Wellwoman. Ir maziau klausykite vaistinininku, o daugiau domekites sudetimi, is ko tie vitaminai yra isgaunami, kokia kilmes salis ir pan.
O del pykinimo - reikia vitaminus gerti tik sociai pavalgius ir nebus pykinimo, o tai beje irodo, kad vitaminai yra su stipriomis sudedamosiosmis dalimis, nes kitur gali vitaminu buti labai nedaug, taciau tablete didele ir zmones isivaizduoja, kad cia jau labai daug vitaminu, velgi reikia ziureti i sudedamasias dalis ir ju svori bei dienos norma.
dovila
as vartojau siuos vitaminus apie pusmeti,reiskia 6 pakelius sugeriau.plaukai paaugo apie 15 cm gal net daugiau. blink.gif bigsmile.gif pati buvau labai nustebusi.tikrai labai patiko,tai nusipirkau dar viena 7 pakeli,isgeriau puse ir meciau,nes pradedavo taip ziauriai pykint,atrode skrandi isples.galvojau gal perdozavau,po pusmecio pertraukos isgeriau viena vitamina ir vel tas pats-pykinimas ir skrandzio skausmas.gal jie tikrai sudeti pakeite,nes pas ka paklausi tai visus pykina nuo ju blink.gif g.gif
Ereses
Dar vienas pastebejimas, as ir mano anyta gavo dovanu siuos vitaminus, dezute ta pati, o patys vitaminai skiriasi g.gif Pas mane rusvos kapsules, o pas anyta geltonos tabletes g.gif Gal tikrai sudetis pakeista, anytai sake jokio salutinio poveikio nera g.gif
ievvvvaa
QUOTE(dovila @ 2008 12 30, 22:33)
as vartojau siuos vitaminus apie pusmeti,reiskia 6 pakelius sugeriau.plaukai paaugo apie 15 cm gal net daugiau.  blink.gif  bigsmile.gif pati buvau labai nustebusi.tikrai labai patiko,tai nusipirkau dar viena 7 pakeli,isgeriau puse ir meciau,nes pradedavo taip ziauriai pykint,atrode skrandi isples.galvojau gal perdozavau,po pusmecio pertraukos isgeriau viena vitamina ir vel tas pats-pykinimas ir skrandzio skausmas.gal jie tikrai sudeti pakeite,nes pas ka paklausi tai visus pykina nuo ju  blink.gif  g.gif
*

15 cm???!!!
dovila
QUOTE(ievvvvaa @ 2008 12 31, 08:23)
15 cm???!!!
*

butent!bet as dar naudojau kapsulytes visokias plauku augimui skatinti ir skalavau dilgeliu nuoviru, g.gif bet manau kad daugiausia leme vitaminai.
metamorphosis
na as vartoju perfectil jau beveik menuo, ir jokio salutinio poveikio nepastebejau: plaukai atsigavo, nagai sustiprejo - tik odai jokio poveikio.. kapsules visada geriu ryte po sociu pusryciu rolleyes.gif
VAITSA
man sitie vitaminai tai nieko gerouser posted image nors ir geriau 3 menesius
Kamilija
jokio poveikio, pradėjus gerti trečią pakuotę pradėjo luptis (nertis) oda (kaip gyvatei) nuo plaštakų blink.gif taip "draugystė" su perfectil baigėsi cool.gif
Becky
Kažkada geriau, jokio poveikio g.gif
Giera
mane irgi nuo tu vitaminu ziauriai pykindavo, poveikio nulis.
sandycandy
kazkada bandziau perfectil : nagai super atsigavo per pora savaiciu is karto sustiprejo. bet plaukam nepastebejau poveikio
ievvvvaa
QUOTE(dovila @ 2008 12 31, 19:18)
butent!bet as dar naudojau kapsulytes visokias plauku augimui skatinti ir skalavau dilgeliu nuoviru, g.gif bet manau kad daugiausia leme vitaminai.
*

nu ledas tada thumbup.gif ir as taip noreciau ax.gif 4u.gif
viduku
QUOTE(Teira @ 2008 12 30, 22:54)
Dar vienas pastebejimas, as ir mano anyta gavo dovanu siuos vitaminus, dezute ta pati, o patys vitaminai skiriasi g.gif Pas mane rusvos kapsules, o pas anyta geltonos tabletes g.gif Gal tikrai sudetis pakeista, anytai sake jokio salutinio poveikio nera g.gif
*

ružavos ir geltonos? blink.gif aš kiek gėriau, tai visąlaik rudos buvo kapsulės g.gif gal su kokiais kitais supainiojai?
Mimuke
QUOTE(Giera @ 2009 01 03, 23:43)
mane irgi nuo tu vitaminu ziauriai pykindavo, poveikio nulis.
*

mane irgi labai pykino unsure.gif unsure.gif
Ereses
QUOTE(Mažoji Kuku @ 2009 01 04, 16:25)
ružavos ir geltonos?  blink.gif  aš kiek gėriau, tai visąlaik rudos buvo kapsulės  g.gif  gal su kokiais kitais supainiojai?
*

tikrai nesupainiojau, pas mane rudos kapsules, pas anyta geltonos tabletes
g.gif
Indrul
Geriau Perfectil tik pora sav, nes labai pykindavo doh.gif Nagai sutvirtejo, bet plaukams poveikio nepastebejau schmoll.gif
shokoladine :)
As asmeniskai galvoju, kad su tais vitaminais kazkas yra negerai g.gif Gal kazkada jie ir buvo geri. Pati pirkau kai pernai buvo nuolaidos - kiek pamenu kainavo virs 40 lt, ir buvo jie pardavinejami po puse kainos... Tai pasipirkau ir as, ir mano drauges, mano sesuo... ir niekas negalejo ju gerti. O man dar iki siol baisu prisimint ju pasalini poveiki - isgerusi apie 15 min. nieko negaledavau daryti - turedavau viska mesti ir eiti paguleti, nes taip bloga budavo.... doh.gif Toks jausmas lyg stipri alergine reakcija skrandyje vykdavo.... Siaubas schmoll.gif Iki siol pakeliai stovi namie, bet laikau del idomumo jei sugalvosiu labiau jais pasidometi, nes man jie tikrai itartini.

P.S. Juos gerti bandziau visaip - ir daugiau pavalgius, ir maziau, karta net persivalgiusi ju isgeriau - ir tas pats doh.gif
giedrute 99
O man tai vieni is geriausiu, geriu jau puse metu ir atsigavo plaukai oda nagai. smile.gif
viduku
aš irgi per tą durną akciją prisipirkau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
dabar net toptelėjo mintis, gal ten kokią netikusią partiją išpardavė?... g.gif bet ar gali taip būt.... unsure.gif
lemon girl
As irgi pora pakuociu per ta akcija nusipirkau, bet dar negeriau. Man atsigauna ir plaukai, ir oda, o ypac nagai. Perfectil'i reikia gerti tik gerai pavalgius - priesingu atveju pykinimas garantuotas. Nors, va, mano drauge negali jo gerti, nes kad ir kiek prisivalgiusi geria, ja vis vien pykina...
Rutele_S
Labuka, panos, kam patiko Perfectil vitaminai atiduodu kiek like pas mane, nes ismest gaila, o jei kazkam padeda - pasiimkit biggrin.gif Rasykit az, temos neseku mirksiukas.gif
viduku
niu, va. apsigydžiau spuogus po Perfectilio, vėl sukvailiojau pabandyti pavartoti tuos vitaminus blush2.gif žiūrėsiu, kas bus g.gif
Kitte
QUOTE(lemon girl @ 2009 01 07, 16:02)
As irgi pora pakuociu per ta akcija nusipirkau, bet dar negeriau. Man atsigauna ir plaukai, ir oda, o ypac nagai. Perfectil'i reikia gerti tik gerai pavalgius - priesingu atveju pykinimas garantuotas. Nors, va, mano drauge negali jo gerti, nes kad ir kiek prisivalgiusi geria, ja vis vien pykina...
*

Vat butent ir man jie netinka schmoll.gif arba pykina arba siaip ziauriai skrandi skauda ju isgerus doh.gif pinigai ismesti i bala verysad.gif
Ereses
o as nusprendziau neberizikuoti ju dar karta gerti smile.gif Bijau vel dvi dienas vos ne lovoj praguleti doh.gif
viduku
aš rizikuoju smile.gif kol kas nieko, tik pirmą kapsulytę išgėrus žiauriai skrandį skaudėjo verysad.gif
Lemyna
Sveikutes visos mirksiukas.gif
Buvau nusipirkusi 3 dezutes, juk rekomenduoja gerti maziausiai tris menesius. Po dvieju savaiciu pajutau sunkuma skrandyje, lyg pykintu. Nesupratau nuo ko. Geriau toliau. Kai baiginejau antra dezute, "dasilo" kas yra negalavimu kaltininkas. doh.gif Likusius vitaminus atidaviau draugei.
Beje, pirkau nagams ir plaukams stiprinti, bet jokiu pasikeitimu nepastebejau unsure.gif
Ereses
QUOTE(Mažoji Kuku @ 2009 01 14, 18:50)
aš rizikuoju smile.gif kol kas nieko, tik pirmą kapsulytę išgėrus žiauriai skrandį skaudėjo  verysad.gif
*

Tai negerai, kad skaudejo smile.gif
DeeLady
Mano geriausia drauge naudojo[bet cia jau seniai, gal pries 5metus], tai jai nagai laaaabai stiprus uzaugo[nors iki tol ne karto nebuvo uzsiauginus], plaukai labai sustiprejo, del odos nepamenu. Tik tiek, kad nustojo gerti Perfectila, tai nagai praktiskai per savaite ir nuluzo smile.gif
gussste
as tai naudoju siuos vitaminus ir daznai isgeriu kursa apie 6 men. Dariausi tyrima folio metodu, tai sake, kad jokiu vitaminu mano organizmui netruksta, nes kaip zinau perfectil yra visi vitaminai reikalingi moterims 4u.gif
Tik kas keisciausia esu pirkusi siuos vitaminus anglijoje, tai skiriasi tabletes. Anglijoje jos didesnes truputi ir sviesiai geltonos spalvos, be jokiu plasmasiu g.gif
Joliee
QUOTE(gussste23 @ 2009 01 17, 13:50)
as tai naudoju siuos vitaminus ir daznai isgeriu kursa apie 6 men. Dariausi tyrima folio metodu, tai sake, kad jokiu vitaminu mano organizmui netruksta, nes kaip zinau perfectil yra visi vitaminai reikalingi moterims 4u.gif
Tik kas keisciausia esu pirkusi siuos vitaminus anglijoje, tai skiriasi tabletes. Anglijoje jos didesnes truputi ir sviesiai geltonos spalvos, be jokiu plasmasiu g.gif
*

Va gal čia ir šuo pakastas: girdėjau (bet nežinau, ar tiesa), kad vaistai želiniam apvalkale gali labai kenkti skrandžiui... g.gif Gal dėl to taip bloga būna daugumai... Gal į tuos želinius apvalkalus LT prideda kokių nesąmonių.. g.gif
hailiee2
geriau ir as juos. per inkstelius neblogai uzkirto. daktaras sake kad cia baisus nuodas tas perfectilis yra
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.