Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ploni plaukai
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Grožis ir kosmetika > Plaukų priežiūra
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Frosted
Neradau temos, skirtos ploniems plaukams (bent jau per paiešką).

Kaip prižiūrėti plonus plaukus, kokie kirpimai tiktų, kokios priemonės - kad atrodytų puresni ir neprilaižyti? 4u.gif

user posted image
metaxaaa
aciu uz tema pas mane ir plonuciai plaukai 4u.gif
Frosted
QUOTE(metaxaaa @ 2008 12 28, 03:01)
aciu uz tema pas mane ir plonuciai plaukai 4u.gif
*

Na, lauksime patarimu.
As noreciau kokios priemones, kad pakeltu plaukus nuo saknu, ir ilgam juos ten palaikytu, nes pora valandu po dziovinimo visi sugula kaip prilaizyti doh.gif
O kirpti trumpai nesinori.... blush2.gif
W*S:*
va man irgi butu idomu. Gal kokie sampunai padetu;D
Frosted
QUOTE(W*S:* @ 2008 12 28, 15:09)
va man irgi butu idomu. Gal kokie sampunai padetu;D
*

Man sampunai nelabai padeda g.gif
Kai isdziovini, atrodo tiek tu plauku.... o praeina kelios valandos ir lieka snipstas dry.gif
nep
Yra toks sampunas Fitoval, tai isplovus su juo atrodydavo kad labai daug plauku
Papildyta:
QUOTE(Frosted @ 2008 12 28, 12:44)
Na, lauksime patarimu.
As noreciau kokios priemones, kad pakeltu plaukus nuo saknu, ir ilgam juos ten palaikytu, nes pora valandu po dziovinimo visi sugula kaip prilaizyti  doh.gif
O kirpti trumpai nesinori....  blush2.gif
*

kirpti trumpai negalima plonu plauku, nes atrodo nekaip. plonu plauku geriau neiskarpyti, nes gula tragiskai doh.gif ir grifka ir plaukus reikia kirpti tiesiai.
Frosted
QUOTE(nep @ 2008 12 28, 18:56)
*

Atrodo tai atrodo, o po keliu valandu "neprisilaizo" jie? g.gif Nes man purus atrodo po bet kokio sampuno, tik paskui visi sukrenta sad.gif

kirpti trumpai negalima plonu plauku, nes atrodo nekaip. plonu plauku geriau neiskarpyti, nes gula tragiskai  doh.gif  ir grifka ir plaukus reikia kirpti tiesiai.
*

O man kaip tik iskarpes stilistas buvo, va sitaip:
user posted image
Na, atrodo puresni, bet kol isdziovinsi graziai wacko.gif koki pusvalandi papildomai uzima. O kadangi jie pas mane riebaluojasi, tai plauti kasdien reikia, tai kasdien po pusvalandi maziau miego doh.gif
Atsiauginau iki peciu, suku galva, ka daryti biggrin.gif
nep

matyt stilistas dar pute su fenu, ir ivairiom priemonem. Siaip ploni pl. taip neatrodo.
Nezinau, atsimenu poto sampuno, kad puresni ir daugiau ju budavo.
Rethimna
QUOTE(Frosted @ 2008 12 29, 00:28)
Atrodo tai atrodo, o po keliu valandu "neprisilaizo" jie?  g.gif Nes man purus atrodo po bet kokio sampuno, tik paskui visi sukrenta sad.gif
user posted image
Na, atrodo puresni, bet kol isdziovinsi graziai wacko.gif koki pusvalandi papildomai uzima. O kadangi jie pas mane riebaluojasi, tai plauti kasdien reikia, tai kasdien po pusvalandi maziau miego  doh.gif
*

Kai aš turėjau tokius trumpus, tai ir žaisdavau kiekviena ryta. Bet man patiko. Užtat graži atrodydavau wub.gif wub.gif Nu nereikia pure valandos žaisti kai jau įgundi. Su putom sutepi, nulenki galva pradžiovini truputi ir kai atverti pabaigi juos formuoti. va ir jau graži mirksiukas.gif wub.gif
Joliee
Papildyta:

kirpti trumpai negalima plonu plauku, nes atrodo nekaip. plonu plauku geriau neiskarpyti, nes gula tragiskai  doh.gif  ir grifka ir plaukus reikia kirpti tiesiai.
*

O man kaip tik daug geriau atrodydavo, kai būdavo iškarpyti, o kai atsiauginau lygius, tai kaip tik plonesni atrodo... Mąstau, kad galbūt vėl reikėtų išsikarpyti g.gif
Frosted
QUOTE(Donatute @ 2008 12 29, 21:53)
Kai aš turėjau tokius trumpus, tai ir žaisdavau kiekviena ryta. Bet man patiko. Užtat graži atrodydavau       wub.gif      wub.gif        Nu nereikia pure valandos žaisti kai jau įgundi. Su putom sutepi, nulenki galva pradžiovini truputi ir kai atverti pabaigi juos formuoti. va ir jau graži       mirksiukas.gif       wub.gif
*

As labai ilgai kankindavausi rytais, nes guldavo ne taip, kaip noredavau dry.gif Su tuo apvaliu sepeciu, fenu rankose ir putomis.... wacko.gif

QUOTE(jolie23 @ 2008 12 29, 21:56)
O man kaip tik daug geriau atrodydavo, kai būdavo iškarpyti, o kai atsiauginau lygius, tai kaip tik plonesni atrodo... Mąstau, kad galbūt vėl reikėtų išsikarpyti  g.gif
*

Lygus grazus, kai visiskai tiesus. Bet pas mane nera visiskai tiesus, galiukai biski sukasi. Nors is garbanotais nepavadinciau - kazkas nei sis nei tas biggrin.gif
Beje, kaip tau iskarpydavo? Gal turi nuotrauka?
Joliee
QUOTE(Frosted @ 2008 12 30, 00:27)

Lygus grazus, kai visiskai tiesus. Bet pas mane nera visiskai tiesus, galiukai biski sukasi. Nors is garbanotais nepavadinciau - kazkas nei sis nei tas biggrin.gif
Beje, kaip tau iskarpydavo? Gal turi nuotrauka?
*

Nuotraukos dabar neturiu, reikia paieškot labai. Mano irgi nėravisiškai lygūs, vos vos banguojasi kai kada, bet labai mažai ir gana netvarkingai... O iškarpius kirpėja buvo maždaug per pusę plauko ilgio (plaukai iki liemenuko segtelės buvo), ir, kadangi nešioju sklastymą šone, sulig apatine žandikaulio linija kirpčiukai, kad užsikištų už ausies. Tai tiek smile.gif Dėdė pamatęs sakė, kokie stori tavo plaukai, o kad mano beveik siūliukai... Tiesa, taip atrodydavo tik pirmą dieną po plovimo, jei nedėdavai jokių priemonių, o jei su jomis - ir antrą.
Irmia
Papildyta:

*

Mano taip pat trumpi plaukai ir mano kirpejai vis nezti rankas juos trumpai nukirpti, nes ju tuomet daugiau atrodytu smile.gif Ir pas stilista kai buvau, jis man iskarpe juos, kad daugiau atrodytu ju, o atejau pas ji su neiskarpytias lygiais , tiesiais plaukais.. Dabar tai isvis nusikirpau tankius iki natakiu kirpciukus, kad visa demesi nukreiptu nuo plauku lotuliukas.gif
Glamor
maniskiai irgi plonyciai, tik vienas pliusas, kad bent jau daug ju karsta.gif
nep
QUOTE(jolie23 @ 2008 12 29, 20:56)
O man kaip tik daug geriau atrodydavo, kai būdavo iškarpyti, o kai atsiauginau lygius, tai kaip tik plonesni atrodo... Mąstau, kad galbūt vėl reikėtų išsikarpyti  g.gif
*

galbūt, jūsų plaukai yra nelabai tiesūs. Mano tai ploni ir tiesūs kaip stagarai, nors jų, sako kirpėjos ir daug. Bet visos taip pat sako, kad geriau kirpti kuo tiesiau, kad ploniems plaukams reikia labai atsargiai su iškarpymais unsure.gif
Frosted
QUOTE(Glamor @ 2008 12 30, 15:54)
maniskiai irgi plonyciai, tik vienas pliusas, kad bent  jau daug ju karsta.gif
*

Daug tai daug, ale kai prisilaizo, tai neatrodo, kad daug verysad.gif
Kokias priemones naudojate, kad atrodytu puresni? Ypac noreciau, kad nuo saknu liktu pakelti rolleyes.gif
jurguze
QUOTE(Frosted @ 2008 12 28, 23:28)
Atrodo tai atrodo, o po keliu valandu "neprisilaizo" jie?  g.gif Nes man purus atrodo po bet kokio sampuno, tik paskui visi sukrenta sad.gif
user posted image
Na, atrodo puresni, bet kol isdziovinsi graziai wacko.gif koki pusvalandi papildomai uzima. O kadangi jie pas mane riebaluojasi, tai plauti kasdien reikia, tai kasdien po pusvalandi maziau miego  doh.gif
*

Mane irgi taip nukirpo biggrin.gif Tik dar istrizus kirpciukus padare
premium
sveikos, pas mane irgi ploni plaukai, po nestumo dar puse ju iskrito, tai visa gyvenima buvusi ilgaplauke turejau ryztis nusikirpti, kuri laika atrode gerai, plaukai atsigavo, dabar jau keleta menesiu juos ataugineju vel, naudojau begales priemoniu, kad plaukai atsigautu, sampunus, purskalus visokius, atsigavo, bet pastebejau, kad dabar vel problema sugrizo doh.gif
o priemones plauku purinimui naudoju irgi visokias, visai patinka Andrew Collinge weightless volume styling spray, jo truputi pakanka uzpurksti, po to isdziovinti dziovintuvu ir tikrai gerai atrodo, deja, kaip ir visos tokios priemones kenkia plaukams, jei jie dabar butu ilgi, nenaudociau kasdien nei tokiu purskalu, nei dziovinimo feno, nes geriau jau ploni, bet sveiki ir blizgantys, nei kad nualinti vokiu priemoniu.
QUOTE(nep @ 2008 12 28, 15:56)

*

zinau, naudojau, efekto nepastebejau g.gif
Papildyta:
QUOTE(Frosted @ 2008 12 28, 20:28)

user posted image
*

atrodo graziai thumbup.gif as irgi auginu dabar, bet man buvo nukirpe per visa ilgi, tai man tas procesas dar ilgiau truks doh.gif
Dovviliukas
Na man si tema taip pat labai aktuali... Daug sampunu esu isbandzius,bet norimo reziltato vistiek nepavyko pasiekti... Geriausiai plaukai atrodo (purus) kai kirpeja juos iskarpo, tuomet nuo saknu pasikelia,nes tie prie saknu iskarpyti plaukai trumpesni, todel ir lengvesni. Siaip neblogas variantas man yra "HENNA PLIUS" purinantis sampunas + "HENNA PLIUS" purskiklis plaukams. Tuomet tepdavau putas ir formuodavau. iskarto rezultatas budavo fantastiskas! Vakare nepasakyciau kad labai jau jie subliuksdavo, na bet nebeatrodydavo tokie,kaip buvo... Ir as mastau,gal yra kokiu stebuklingu priemoniu padejusiu, gal kazkokiu budu kaip padarysi juos puresniais zinote.. pasidalinkite, mergaites 4u.gif
P.S. turiu "fitoval" sampuna. tikrai napasakyciau, kad man jis purina...
Glamor
QUOTE(Frosted @ 2009 01 04, 19:26)
Daug tai daug, ale kai prisilaizo, tai neatrodo, kad daug  verysad.gif
Kokias priemones naudojate, kad atrodytu puresni? Ypac noreciau, kad nuo saknu liktu pakelti  rolleyes.gif
*

jeigu dziovinu plauku dziovintuvu, tai uztenka ir gero sepecio, kad suformuotum tinkamai plaukus (tame tarpe ir apimti), o jeigu dziovinu be jo, tai jokiu spec. priemoniu nenaudoju schmoll.gif uztenka purumo ir apiemties suteikiancio sampuno flirt.gif
ne mama
mane irgi panasiai apkirpo, nes pati norejau biggrin.gif jau du kartus taip kirpaus, bet dabar nusprendziau augint kasas- kazkaip kitaip reiks ta puruma isgaut. bet siaip si sukuosena tikrai purumo duoda unsure.gif bet kai as megeja miegot su slapia galva, tai galiausiai pakausis ne kaip atrodo doh.gif
user posted image
ne mama
dabar galvoju kad reik atsiaugint iki va tokio ilgio g.gif
user posted image
Frosted
QUOTE(premium @ 2009 01 04, 23:19)
o priemones plauku purinimui naudoju irgi visokias, visai patinka Andrew Collinge weightless volume styling spray, jo truputi pakanka uzpurksti, po to isdziovinti dziovintuvu ir tikrai gerai atrodo, deja, kaip ir visos tokios priemones kenkia plaukams, jei jie dabar butu ilgi, nenaudociau kasdien nei tokiu purskalu, nei dziovinimo feno, nes geriau jau ploni, bet sveiki ir blizgantys, nei kad nualinti vokiu priemoniu.
*

O tas Andrew Collinge yra lakas, skysta zele ar kas? blush2.gif

QUOTE(Glamor @ 2009 01 05, 12:57)
jeigu dziovinu plauku dziovintuvu, tai uztenka ir gero sepecio, kad suformuotum tinkamai plaukus (tame tarpe ir apimti), o jeigu dziovinu be jo, tai jokiu  spec. priemoniu nenaudoju schmoll.gif uztenka purumo ir apiemties suteikiancio sampuno flirt.gif
*

Neuztenka man gerai isdziovinti... schmoll.gif Isdziovinus ju atrodo tiek daug wub.gif O po keliu valandu visi prisilaizo doh.gif

QUOTE(ne mama @ 2009 01 05, 21:00)
mane irgi panasiai apkirpo, nes pati norejau biggrin.gif  jau du kartus taip kirpaus, bet dabar nusprendziau augint kasas- kazkaip kitaip reiks ta puruma isgaut. bet siaip si sukuosena tikrai purumo duoda unsure.gif  bet kai as megeja miegot su slapia galva, tai galiausiai pakausis ne kaip atrodo doh.gif
user posted image
*

Grazu wub.gif
As kasryt plaunu, nes jei vakare issiplaunu, jie jau ryte prilaizyti, be to susiriebaluoja iki vakaro... verysad.gif

QUOTE(ne mama @ 2009 01 05, 22:10)
dabar galvoju kad reik atsiaugint iki va tokio ilgio g.gif
user posted image
*

As dabar panasu turiu. Pernai per Kaledas nukirpo visa ilgi gale (su tokia sukuosena, kaip ikeliau), dabar jau ataugo. Taigi, uztrunka metus wink.gif
premium
QUOTE(Frosted @ 2009 01 05, 21:37)
O tas Andrew Collinge yra lakas, skysta zele ar kas?  blush2.gif

*

purskalas toks, bet ne lakas.

uzsisakiau viena Aveda priemone is interneto, kai gausiu ir isbandysiu, pasakysiu mirksiukas.gif
Frosted
QUOTE(premium @ 2009 01 06, 00:45)
purskalas toks, bet ne lakas.

uzsisakiau viena Aveda priemone is interneto, kai gausiu ir isbandysiu, pasakysiu mirksiukas.gif
*

Lauksime atsiliepimu drinks_cheers.gif
As jau ir vitaminu is serijos "plaukams, odai, nagams" isbandziau, ir putas, ir lakus, bet nepadeda.. Nuo putu dar ir pleiskanuoti pradeda dry.gif
Noriu puriu plauku! bigsmile.gif
premium
QUOTE(Frosted @ 2009 01 05, 21:54)

As jau ir vitaminu is serijos "plaukams, odai, nagams" isbandziau, ir putas, ir lakus, bet nepadeda.. Nuo putu dar ir pleiskanuoti pradeda dry.gif
Noriu puriu plauku!  bigsmile.gif
*

man irgi putos ir lakai kasdienai netinka schmoll.gif , vitaminu tokiu gerti negaliu - maitinu vaika, belieka plaukus lepinti is isores, labai laukiu siuntinuko, ne tik purintoja plauku uzsakiau, bet ir sampuna ir dar kapsules nuo plauku slinkimo, gal susitvarkys plaukai smile.gif
*rutialia*
Ho ho, sveikos mergytes plonais plaukuciais. Jungiuosi ir as i jusu buri. Taip pat turiu trumpus plaukucius. Esu turejusi ir labai ilgus ir trumpus visai ir iskarpytus tokius pusilgius. Na galiu pasakyt, kad tikrai man asmeniskai ner geresnes sukuosenos nei kare su kirpciais. As nenaudoju jokiu putu ar laku. Naudoju tik sampunus purinancius.
Aisku minusas tas kad galva bet kurio atveju reikia kiekviena ryta plauti. Bet kartais as sau leidziu ir antra diena pavaiksciot neplauta galva blush2.gif atrodau ne taip blogai, kaip jauciuosi ax.gif
DeeLady
Sveikos, likimo seses smile.gif

Pas mane irgi plonuciai plaukai doh.gif Juos "pakeliu" su plauku sepeciu dziovindama dziovintuvu. Ir siaip poto truputi "paveliu" prie saknu vis.

Jei leidziu plaukams isdziuti naturaliai, tada atrodau katastrofiskai visai doh.gif Todel tenka gadinti juos dziovintuvu..
Frosted
QUOTE(*rutialia* @ 2009 01 06, 13:50)
Ho ho, sveikos mergytes plonais plaukuciais. Jungiuosi ir as i jusu buri. Taip pat turiu trumpus plaukucius. Esu turejusi ir labai ilgus ir trumpus visai ir iskarpytus tokius pusilgius. Na galiu pasakyt, kad tikrai man asmeniskai ner geresnes sukuosenos nei kare su kirpciais. As nenaudoju jokiu putu ar laku. Naudoju tik sampunus purinancius.
Aisku minusas tas kad galva bet kurio atveju reikia kiekviena ryta plauti. Bet kartais as sau leidziu ir antra diena pavaiksciot neplauta galva blush2.gif atrodau ne taip blogai, kaip jauciuosi  ax.gif
*

O tau kirpciukai nesusiriebaluoja, ar tavo neriebi oda?
Man kirpciukai labai grazu, bet iki vakaro jie visi riebaluoti buna, nes T-zona riebi labai doh.gif Todel dabar sedziu be kirpciuku...
*rutialia*
QUOTE(Frosted @ 2009 01 06, 15:21)
O tau kirpciukai nesusiriebaluoja, ar tavo neriebi oda?
Man kirpciukai labai grazu, bet iki vakaro jie visi riebaluoti buna, nes T-zona riebi labai  doh.gif Todel dabar sedziu be kirpciuku...
*

Nu kad ne, kad butent kirpciukai riebaluotusi unsure.gif , tai ne smile.gif Nors mano T zona irgi rieboka, bet kazkaip, jei neciupinu plauku tai viskas su jais ok. O jei jau riebaluojasi, tai visas pakausis ax.gif
Frosted
QUOTE(*rutialia* @ 2009 01 06, 18:23)
Nu kad ne, kad butent kirpciukai riebaluotusi  unsure.gif , tai ne  smile.gif Nors mano T zona irgi rieboka, bet kazkaip, jei neciupinu plauku tai viskas su jais ok. O jei jau riebaluojasi, tai visas pakausis  ax.gif
*

Nemoku as neciupint... doh.gif Tai greitai ta grifka "suvarydavau" biggrin.gif
Noriu kokio kirpimo, bet kad nenuzarintu ilgio, gal ka tinkamo zinote? Dabar biski zemiau peciu plaukus turiu, na praktiskai iki peciu... g.gif
premium
QUOTE(Frosted @ 2009 01 06, 18:34)
Noriu kokio kirpimo, bet kad nenuzarintu ilgio, gal ka tinkamo zinote? Dabar biski zemiau peciu plaukus turiu, na praktiskai iki peciu... g.gif
*

as tai dar biski paauginsiu (reikia, kad plaukai nuo virsugalvio ataugtu iki tinkamo dydzio) ir gal tada nusikirpsiu kaip tu kur nuotrauka idejai. turetu buti grazu galvoju g.gif ir tada toliau auginsiu, vis galiukus tik pakirpsiu ir taip auginsiu, kad visai trumpu tai jau niekada gyvenime, noriu ilgu vel biggrin.gif
Frosted
QUOTE(premium @ 2009 01 06, 21:58)
as tai dar biski paauginsiu (reikia, kad plaukai nuo virsugalvio ataugtu iki tinkamo dydzio) ir gal tada nusikirpsiu kaip tu kur nuotrauka idejai. turetu buti grazu galvoju g.gif ir tada toliau auginsiu, vis galiukus tik pakirpsiu ir taip auginsiu, kad visai trumpu tai jau niekada gyvenime, noriu ilgu vel biggrin.gif
*

Na, as noriu kitaip dabar, nes pernai man padare toki boba, pakausis buvo su masinele pakirptas, taip trumpai visiskai, o galai priekyje ilgi buvo, iki peciu. Siaip grazu, bet kasryt po 20min su apvaliu sepeciu wacko.gif, tas pats su kare buvo, niekaip neiseidavo man graziai pasidaryti doh.gif
Noreciau ko nors paprastesnio, nes galva tai kasryt plaunu.. doh.gif
Frosted
Nusipirkau Keune Root Volumizer'i, laukiu parvykstancio... bigsmile.gif
Gal kas jau bandete?
Pro_race
keunes turejau, tai is pradziu jis man labai patiko. Papurskus ranksluosciu nusausintus plaukus ir po to isdziovinus fenu plaukai purus ir lengvi budavo bigsmile.gif bet kai flakono turinys perejo i antra puse efekto tokio nebebuvo..gal plaukas priprato? g.gif
Frosted
QUOTE(Pro_race @ 2009 01 07, 18:13)
keunes turejau, tai is pradziu jis man labai patiko. Papurskus  ranksluosciu nusausintus plaukus ir po to isdziovinus fenu plaukai  purus ir lengvi budavo  bigsmile.gif  bet kai flakono turinys perejo i antra puse efekto tokio nebebuvo..gal plaukas priprato?  g.gif
*

hmm.. g.gif Na bandysiu... g.gif
O gal plaukai ataugo, ir pasidare ilgesni ir sunkesni? g.gif
Frosted
Kas dazosi plaukus - ar optiskai plauku apimti padidina dazymas sruogelemis 4u.gif
ne mama
QUOTE(Frosted @ 2009 01 08, 23:09)
Kas dazosi plaukus - ar optiskai plauku apimti padidina dazymas sruogelemis  4u.gif
*

o mano tai naturaliai jie sruoguoti smile.gif ir tikrai atrodo kad tas spalvu skirtumas sudaro ispudi kad daug plauku- nors ju pas mane is tikruju daug, bet kad prisiploje doh.gif vat man irgi idomu kokios priemones is tu "root lifteriu" tikrai efektyvios, ir kad nesulipdytu plauku ax.gif gal kas nors bandet ka nors is TIGI serijos kur pakelt plaukus skirta?
Frosted
QUOTE(ne mama @ 2009 01 09, 20:15)
o mano tai naturaliai jie sruoguoti smile.gif  ir tikrai atrodo kad tas spalvu skirtumas sudaro ispudi kad daug plauku- nors ju pas mane is tikruju daug, bet kad prisiploje doh.gif  vat man irgi idomu kokios priemones is tu  "root lifteriu" tikrai efektyvios, ir kad nesulipdytu plauku ax.gif  gal kas nors bandet ka nors is TIGI serijos kur pakelt plaukus skirta?
*

As is TIGI nebandziau lifteriu, buvau nusipirkus TIGI sampuna, tai man nepatiko, po to is TIGI nieko nebepirkau. Nors kitos tai ji giria labai... g.gif
Kai gausiu Keune, parasysiu wink.gif

PS: o naturaliai sruoguoti - cia nuo ko taip? blush2.gif
ne mama
QUOTE(Frosted @ 2009 01 09, 21:00)
As is TIGI nebandziau lifteriu, buvau nusipirkus TIGI sampuna, tai man nepatiko, po to is TIGI nieko nebepirkau. Nors kitos tai ji giria labai... g.gif
Kai gausiu Keune, parasysiu wink.gif

PS: o naturaliai sruoguoti - cia nuo ko taip?  blush2.gif
*

is prigimties matyt unsure.gif mano naturalus sviesus plaukai, o per vasara virsutinis sluoksnis dar labiau nubala, tai ir gaunas naturalios sruogeles, ir gan ryskios jos realiai(toj foto kur imeciau su trumpais plaukais irgi neblogai matos skirtingos spalvos). o del TIGI tai as pasimetus- lyg ir noriu isbandyt, nes tokios populiarios priemones, bet ir kazkaip atstumia kad ten gryna chemija g.gif jei ir duos koki efekta tai grynai kosmetini... galvoju kad gal sampunus kokius naturalesnius reik pradet naudot, kad sustiprintu plauka is vidaus, o ne vienkartinai unsure.gif nebijau as chemijos paniskai, bet noris vistiek kad priemones duotu ir kazkokios naudos...
Jurgutėlė
aš skaičiau ,kad ploniems plaukams negalima naudoti nieko tepamo ,geriau purškiamą 4u.gif
Frosted
Na taip, bet jau jegu plauko struktura tokia, kad jis plonas, nemanau, kad jis sustores... Mano nagal irgi ploni verysad.gif
Bet dantimis (tfu tfu tfu) nesiskundziu 4u.gif

Tai bent kosmetiskai paveiktu, nes tas prisilaizymas nusibodo, ypac ziama, nuo kepures ar kapiusono... doh.gif
ne mama
QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 01 09, 22:58)
aš skaičiau ,kad ploniems plaukams negalima naudoti nieko tepamo ,geriau purškiamą  4u.gif
*

o tai cia gal ir kondicionieriams galioja? dabar kazkaip galvoju gal tikrai reiktu naudot koki uzpurskiama lengva, bet vel- ar tas apipurskimas ir neisskalavimas dar labiau neapsunkins plauku g.gif
Ammy
QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 01 09, 22:58)
aš skaičiau ,kad ploniems plaukams negalima naudoti nieko tepamo ,geriau purškiamą  4u.gif
*

O tai idomu kodel cia taip?.. g.gif
jauniute
QUOTE(ne mama @ 2009 01 09, 23:13)
o tai cia gal ir kondicionieriams galioja? dabar kazkaip galvoju gal tikrai reiktu naudot koki uzpurskiama lengva, bet vel- ar tas apipurskimas ir neisskalavimas dar labiau neapsunkins plauku g.gif
*

as girdejau kad modeliavimo priemones ploniems plaukams turi buti purskiamos o ne tepamos:) manau kad balzamas tai nebutinai purskiamas:)
Intrinsa
pas mane taip pat ploni plaukuciai ir as niekuomet nenaudoju kondicionieriu, nebent purskiama nenuskalaujama, nes kitaip labaj apsunkina aplauka, sukrite atrodo, be apimties doh.gif profilaktiskai itrinu ampulyte stiprinancia ir kauke kokia nors, patinka skystos smile.gif ir zinoma daznai pakerpu, suteikiant forma, tuomet atrodo ju daugiau, pas mane gan ilgi plaukai mirksiukas.gif
Frosted
QUOTE(ingira @ 2009 01 10, 23:49)
pas mane taip pat ploni plaukuciai ir as niekuomet nenaudoju kondicionieriu, nebent purskiama nenuskalaujama, nes kitaip labaj apsunkina aplauka, sukrite atrodo, be apimties  doh.gif  profilaktiskai itrinu ampulyte stiprinancia ir kauke kokia nors, patinka skystos  smile.gif  ir zinoma daznai pakerpu, suteikiant forma, tuomet atrodo ju daugiau, pas mane gan ilgi plaukai  mirksiukas.gif
*

Kokia ta sukuosena ilgiems ploniems plaukams? As uzsimaniau ilgus atsiauginti.. wub.gif Tik galvoju, ar nebusiu kasdien kaip "prilaizyta" su tais ilgais plaukais? g.gif
Intrinsa
[quote=Frosted,2009 01 11, 01:41]
Kokia ta sukuosena ilgiems ploniems plaukams? As uzsimaniau ilgus atsiauginti.. wub.gif Tik galvoju, ar nebusiu kasdien kaip "prilaizyta" su tais ilgais plaukais? g.gif
*

priekis pakarpytas daugiau,stilius labai panasus i valinskienes 4u.gif neradau foto tinkamos taip greit.. pirma diena po plovimo, plaukuciai graziai atrodo, palaidi, antra diena jau susiguleje, tai dazniausiai surisu, o trecios dienos ryta lekiu i dusa ax.gif

Jurgutėlė
QUOTE(Ammy @ 2009 01 10, 19:10)
O tai idomu kodel cia taip?..  g.gif
*

tai gal kokios putos ,želė ,tepami tiprinantys nenuplaunami kondicionieraii labai apsunkina plauką ,gali neapskaičiuost ir ant kokios sruogos pateks tų putų ar kremo per daug ,todėl rekomenduojama purkšti ,nes apsipurškia lengvas,nedidelis sluoksnis .
Papildyta:
Aš dar neatradau kažko labai ypatingo purškiamo,kitą mėn žadu bandyti Keune purškiamą keratiną ,tai kol kas man nuostabiausios priemonės ,kai plaukų atrodo daugiau ,jie pakilę nuo šaknų ,papurę ,tai yra Keune aliejinės kapsulytės ir dar man patinka ampulės plaukams ,nes jos tikrai neapsunkina plaukučų bigsmile.gif Esu dabar užsisakius Milk Shake ,kai išbandysiu ,parašysiu .
Frosted
QUOTE(ingira @ 2009 01 11, 04:43)
priekis pakarpytas daugiau,stilius labai panasus i valinskienes  4u.gif  neradau foto tinkamos taip greit.. pirma diena po plovimo, plaukuciai graziai atrodo, palaidi, antra diena jau susiguleje, tai dazniausiai surisu, o trecios dienos ryta lekiu i dusa  ax.gif
*

Jei rasi, imesk prasau bigsmile.gif Arba gal galetum savo i AZ mestelti? Buciau labai dekinga 4u.gif

PS: gavau savo Keune volumizer'i, rytoj bandysiu rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.